View Full Version : Orta Asya'da TÜrklÜĞe BakiŞ
EGETÜRK
04-24-2006, 12:31 PM
Özellİkle TÜrkİye'de YaŞayan Orta Asyali ArkadaŞlarimizdan Bu Konuda DeĞerlendİrmeler Beklİyorum...tÜrkİ Cumhurİyetler TÜrklÜĞÜn Neresİnde???tÜrkİye'nİn Bu Devletlere YÖnelİk Polİtİkalari Nelerdİr
Demir Kağan
04-24-2006, 12:48 PM
Türki cumhuriyetler ne demek hoca? Türk gibi cumhuriyetler. Bu ne? Has Türkler işte, ne Türk'e benzeyeni, Türk gibisi? Ne dediğimizi bilelim!
EGETÜRK
04-24-2006, 12:53 PM
pardon kardeşim haklısın,
Türki cumhuriyetler ne demek hoca? Türk gibi cumhuriyetler. Bu ne? Has Türkler işte, ne Türk'e benzeyeni, Türk gibisi? Ne dediğimizi bilelim!
Scofield
04-24-2006, 12:56 PM
Özellİkle TÜrkİye'de YaŞayan Orta Asyali ArkadaŞlarimizdan Bu Konuda DeĞerlendİrmeler Beklİyorum...tÜrkİ Cumhurİyetler TÜrklÜĞÜn Neresİnde???tÜrkİye'nİn Bu Devletlere YÖnelİk Polİtİkalari Nelerdİrsu yazilari bir buyuklu bir kucuklu yazmasaniz daha anlamli ve okunmasi kolay olur. böyle yazilan yazilari gördukce okuyasimiz bile gelmiyor
Colpan
04-24-2006, 01:07 PM
Biz sorup durdukça, oradaki Türkçüler de şüpheye düşüyorlar ve diyorlar ki "Bunlar Türklüklerinden emîn değiller."
EGETÜRK
04-24-2006, 01:11 PM
bu site orta asya türkleri hakkında birşeyler öğrenebileceğim en sağlılı yer,dolayısıyla bu konuda soydaşlarımızdan daha fazla hassasiyet bekliyorum.amacım birşeyler öğrenebilmek,kesinlikle tenkit değil
Biz sorup durdukça, oradaki Türkçüler de şüpheye düşüyorlar ve diyorlar ki "Bunlar Türklüklerinden emîn değiller."
Demir Kağan
04-24-2006, 01:19 PM
su yazilari bir buyuklu bir kucuklu yazmasaniz daha anlamli ve okunmasi kolay olur. böyle yazilan yazilari gördukce okuyasimiz bile gelmiyor
Hocam arkadaşın bilerek büyüklü küçüklü yazdığını sanmıyorum, vBulletin forumun salakça bir özelliği bu; eğer bütün yazıları büyük harfle yazmışsanız sorun böyle saçmalıyor.
EGETÜRK kardeş, amacım sizi üzmek, kırmak veya azarlamak değildi. Bir anlık sinirime hakim olamadım, özür dilerim.
EGETÜRK
04-24-2006, 01:22 PM
Hassasiyetinde haklısın, onları yabancılaştırmamalıyız
Hocam arkadaşın bilerek büyüklü küçüklü yazdığını sanmıyorum, vBulletin forumun salakça bir özelliği bu; eğer bütün yazıları büyük harfle yazmışsanız sorun böyle saçmalıyor.
EGETÜRK kardeş, amacım sizi üzmek, kırmak veya azarlamak değildi. Bir anlık sinirime hakim olamadım, özür dilerim.
lütfen eski başlıklara müracaat edelim... orda yeteri kadar iletimizi vardı forumcular olarak, yalnız Türkiye'de yaşamıyoruz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.