View Full Version : Rusyada Ne Oluyor!!!korkunc Nazi Irkcilik
Tabriz_Han
04-24-2006, 12:43 PM
Rus Irkcilar, Son Gunlerde Bir Kac Tane Azeri Turku Oldurdu Ve Simdi Bir Tajik Gardasimizi Oldurduler Ve Bunlar Artiyor, Neler Oluyur Rusyada!!! Tv'de Rus Gencleri Gosteriyorlardi Hepsi Neo-nazi "white Power" (beyaz Irkci) Dovmeleri Vardi V.s V.s
Rusyada Kac Turk/tajik/musluman Var Bilen Varmi? Durum Citti Olmaya Basliyor, Rusyada Korkunc Derecede Irkcilik Buyumesi Var, Bir Kac Gun Once Bir Rus Sakati Havranin Icine Kostu, Hitler Diye Bagirdi Ve Yahudilere Bicaklamaya Basladi.
:(
Colpan
04-24-2006, 12:45 PM
Rus naziler çok ilginç kişiler. Hitler'in kendilerinden nefret ettiğini ama Tâcikleri sevdiğini bile bilmiyorlar. Bizde de çıktı ya Hitler âşıkları. Ulan dallama, bu Hitler senin soydaşlarını kesmedi mi? Eline fırsat geçse senin dedeni de kesmeyecek miydi?
semetey
09-13-2006, 11:50 PM
Rus naziler çok ilginç kişiler. Hitler'in kendilerinden nefret ettiğini ama Tâcikleri sevdiğini bile bilmiyorlar. Bizde de çıktı ya Hitler âşıkları. Ulan dallama, bu Hitler senin soydaşlarını kesmedi mi? Eline fırsat geçse senin dedeni de kesmeyecek miydi? Doğru, bakıyorum adamın biri Kavgamı foruma vermiş, diğerleri sağol ırkdaşım diyor. Alman faşoların sitelerine bakıyorum, adamlar Türk'e etmedikleri küfür bırakmıyorlar, her türlü aşağılıyorlar.
Çok kişi bilmez, ama Hitler Türkiye'ye de girecekmiş, generaller 'vaktiyle birlikte savaşmıştık, ölmek için savaşırlar kazansak bile çok pahalıya patlar' deyip vazgeçirmişler. Hitler hayranlarını bilgilendirmek istedim
Beyaz ırkın faşolarının sitesi http://forum.skadi.net//index.php
Sahi biz de beyaz ırktan sayılırız; ten rengimiz beyaz değil mi? Gerçi ırkçı değiliz, amaTürkistan forumunu oraya taşımak için başvuruda bulunsak mı?:P
Ben ce bız tam anlamıyla beyaz ırk degılız sarı ırk da var ıcımızde cunku cınlılerle ılıskımız olmus araplarla olmus cok akrmasık yapıdır bu.Bı keresınde Rusların Almanya da tatıle gıtdıgımde bı arap gencını bıcaklayarak yaraladıgını duymusdum snra olaya yakın bır yerdeydım bı an Turklerde gırdı araplarla bır olup Ruslarla buyuk bır kavgaya gırmıslerdı Bana Almanyada bu tur olayların cok oldugunu soylemıslerdı ama boyle bır sy ılk defa gordum..
Scofield
09-14-2006, 02:28 AM
onlar ermeni de ölduruyor ki... cok ermeni öldurduler..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.