PDA

View Full Version : 1000.ci ileti

Han
04-29-2006, 11:07 AM
Foruma üye olduğuma fazla bir uzun süre olmadı gibi...
Ama bakıyorum ki ileti sayımız bayağı kabarık rakamlara dayanmış...

Acaba baştan bir tarasam mı diye geçti iletimin 1000 bulduğunu görünce...

Neler yazmışım... Kimleri sevinidirmiş... kimleri de kırmışım....

zor iş....

herhalde artık yıllık tatilimizi burda kullanmaya sıra geldi....
Forum'dan belli bir süre ayrı kalmayı planlıyorum tabi dayanabilir miyim bilmem...

bir deneyeyim bakayım. belki yine girerim ama yazmamaya özen göstereceğim, özellikle Türkistan Forumuna...
bu arada eski iletilerimi bulup okumaya, değerlendirmeye, o günkü fikrim ile bugünkü fikrimi karşılaştırmaya zaman ayıracağım...

Özbekçe bilenler varsa buyurun diğer bölümlere, orada görüşmek üzere...

kalın sağlıcakla....

mustafa06
04-29-2006, 02:39 PM
Foruma üye olduğuma fazla bir uzun süre olmadı gibi...
Ama bakıyorum ki ileti sayımız bayağı kabarık rakamlara dayanmış...

Acaba baştan bir tarasam mı diye geçti iletimin 1000 bulduğunu görünce...

Neler yazmışım... Kimleri sevinidirmiş... kimleri de kırmışım....

zor iş....

herhalde artık yıllık tatilimizi burda kullanmaya sıra geldi....
Forum'dan belli bir süre ayrı kalmayı planlıyorum tabi dayanabilir miyim bilmem...

bir deneyeyim bakayım. belki yine girerim ama yazmamaya özen göstereceğim, özellikle Türkistan Forumuna...
bu arada eski iletilerimi bulup okumaya, değerlendirmeye, o günkü fikrim ile bugünkü fikrimi karşılaştırmaya zaman ayıracağım...

kalın sağlıcakla....

Han'ım sen özlenecek adamsın, sanki hich dönmeyecekmish gibi Türkistan foruma veda etme öyle
Sen söyleyince bende baktım 445 postta benim olmush. senin kadar chok değil biliyorum ama galiba her sheyi tadında bırakmak en güzeli gibi geliyor bana.
Foruma üye olduğum beri gechen shu kısa sürede yeni katılan gench arkadashlarımız bayağı choğaldılar. yeni yüzler gench fikirler arttı. yani artık bizede yol göründü gibi geliyor.
belki chok seyrek katılabilirim ama kimseyi kırmamak ve kırılmamak ichin Bugünden itibaren sadece seyirci kalmaya karar verdim
herkese selamlar

Scofield
04-29-2006, 03:10 PM
cok yakinda bende :D

Seckjin Khan
04-29-2006, 04:11 PM
daha önce yazdıklarını okumak çok büyük bir keyif vermiştir hatta ben mi yazdım bunları da demiş olabilirsin :)

Herkes yazılarını okumalı eğlenceli olabilir...

Tekrar görüşmek üzere Han

kurtbilal1985
04-29-2006, 04:39 PM
durun millet! nereye gidiyorsunuz!

bu forumun en gicik yani insani hasta yapmasi... bu yüzden buralarda ayri kalacaginizi pek sanmiyorum.

bende daha önce bu forumda kesinlikle yazmamaya söz vermistim, tükürdügümü yalama pahasina burada yazmaya tekrar basladim. cünkü bu forumu cok seviyorum...

gurkan
05-01-2006, 04:41 AM

kalın sağlıcakla....

ben dil bilmiyorum... yazamam...

İcazet yok...

bir yere gitmiyorsun... tamam orada da yaz ... burada da...

sen bize lazımsın...:)

Şu Cimkent kardeşe de selam söyle... Arada bir görünsün...:?

gurkan
05-01-2006, 04:45 AM
Han'ım sen özlenecek adamsın, sanki hich dönmeyecekmish gibi Türkistan foruma veda etme öyle
Sen söyleyince bende baktım 445 postta benim olmush. senin kadar chok değil biliyorum ama galiba her sheyi tadında bırakmak en güzeli gibi geliyor bana.
Foruma üye olduğum beri gechen shu kısa sürede yeni katılan gench arkadashlarımız bayağı choğaldılar. yeni yüzler gench fikirler arttı. yani artık bizede yol göründü gibi geliyor.
belki chok seyrek katılabilirim ama kimseyi kırmamak ve kırılmamak ichin Bugünden itibaren sadece seyirci kalmaya karar verdim
herkese selamlar

yok be ! mustafa abimiz senden hiç kırılırmıyız ? Müteşekkirim özelden yazmışsın...

** Senin kadar ince düşünemedik ...

sen bizim zenginliğizsin...

bayrağı taşımak bizde ölene kadar ... :)

gurkan
05-01-2006, 04:46 AM
cok yakinda bende :D

hadi oradan...

Başka Gagavuz kardeşimiz yok... :)

olsa da yok... :)

Zenginliğimizsin...

oğuz
05-01-2006, 04:55 AM
Şair bir satırda şunları söylüyordu...

Gideceksen,kendini sevdirmeden git...

Bu sözüm tüm arkadaşlara; GİDECEKSENİZ,KENDİNİZİ SEVDİRMEDEN GİDİN...

Destankutluhan
05-01-2006, 05:24 AM
Han' Turkdiaspora, Gurkan... hepiniz yazilarinizi severek okudugumuz arkadaslarsiniz.
Oguz'un da dedigi gibi sevdirmeseydiniz kendinizi bari !

Hem bakmayin, ben ciddi ciddi bu forumun bizi bir yerde bulusturacagina inaniyorum.
Borcugin ve Hakan'nin cabalarinin semeresini almaya basladik, onlarin da bu forumdaki ruhdan kendilerine birsekilde guc aldiklarina eminim, simdi bazi arkadaslar aktif olarak katiliyorlar....
Hepimiz birseyler yazmak icin arastiriyoruz, dusunuyoruz bunlar bile bizlere cok katkida bulunuyor.
Bunun otesinde biz kalben birbirimize daha cok yaklasiyoruz.

Arada bir kafayi dinlemek ise iyidir. Tatilden dondugunuzde kendinizden daha emin olursunuz, kendinizi huzurlu ve asmis hissedersiniz.

Saglicakla,

borcugin
05-01-2006, 07:23 AM
Özbekçe bilenler varsa buyurun diğer bölümlere, orada görüşmek üzere... kalın sağlıcakla....
S.A.

Bakıyorum da, Han haklı bu konuda. Uzun sürelerdir buralarda hep FG ve Atatürk kavgası yaptık. :oops: Hiç birimiz Uzbek Türkçesini öğrenmedi, öğrenemedi, hep kıvırdık, arkasına saklanacak bir şeyler yok bana göre, ne güzel olurdu Uzbek, Kazak, Kırgız Türkçesini öğrenmek. Tembellik ettik vesselam. :( Sanki Muhlis, Cimkent ve Han'ın başka işi yokta bize Uzbek Türkçesi öğretecek. Türkiye Türkleri kardeşlerim, bu konuda ne yaptık, hiç bir şey. İnşallah bizim ağeli kamlumbağa hızı ile gitse de bu konudaki eksikliği gidermek amacıyla açılmıştı, bu düşümüzü gerçekleştirir. Han kardeşim inşallah bizde Uzbek Türkçesini öğrenir ve bahsettiğin diğer bölümlere girer yalnızca sizleri değil, sizler gibi yiğit Uzbek Soydaş ve Kardeşlerimizi tanırız.

Selametle.

Han
05-02-2006, 06:21 AM
Selamunaleykum millet...

uch gun ara verdik. Burdayim...

Benim 1000.ci iletimi kim sildi?
Baktim 999 yaziyor...

Yine 1000'e tamamladik...

oğuz
05-02-2006, 06:24 AM
Bi daha ara vereceksen üst yönetimden rapor al ;)

Han
05-02-2006, 06:38 AM
Bi daha ara vereceksen üst yönetimden rapor al ;)

tabi tabi, bash ustune...

ayrica kush gribi ve aits olmadigima dair tip raporlarini da sunacagim ekte :D

Han
06-20-2006, 03:26 AM
1000 iletiye ulashmak bashkadir bashka...

buruk bir sevinchle karishik pishmanlikla yogurulmush emek yorgunlugu ve biraz da bunca ishler (shayet ish denebilirse) icihin tuketilen zamana, omre deger mi degmez mi gibi bir ich hesplashmasi.... :(

binbirincigece
11-22-2007, 03:14 PM
Kaldı 3 Temur hocam...;)

Temur
11-23-2007, 05:14 AM
vaybe demek 1000 ileti hmmm

Temur
11-23-2007, 05:16 AM
İŞTE benden de 1000 inci ileti

Demir Kağan
11-23-2007, 05:26 AM
Arkadasim bak flood yapiyosun, uyari sebebidir bak. :D

oğuz
11-23-2007, 09:02 AM
Capon 1001 tane mesaj atıp üzerine birde hava basınca bende 2 tane mesajını silip 999 yaptım... :mrgreen:

Temur
11-23-2007, 10:14 AM
1000nci mesaj daha anlamlı bir topiğe gitti.

binbirincigece
12-14-2007, 09:12 AM
İlk üye olduğumda deselerdi ki "14 Aralık akşamı alakasız bir zamanda 1000. iletiyi yazacaksın" inanmazdım herhalde. Ama buranın havası suyu farklı çıktı. Üye olduğum diğer bütün forumları, mesaj bıraktığım siteleri toplasanız burada yazdıklarım kadar etmez doğrusu. Ama gerekli ama gereksiz, ama önemli ama önemsiz; bazan ciddi, bazan latifeli...dört haneli rakama gelmenin kısa zamanlı uzun bir hikayesi neticede.

Başta bu foruma üye olmamı sağlayan ağabeyim Chepny'ye ve tüm forum üyelerine sonsuz teşekkürler.

oğuz
12-14-2007, 09:15 AM
Birşey değil :mrgreen: