PDA

View Full Version : Gununuzu nasil basliyorsunuz?

Tabriz_Han
05-09-2006, 05:15 AM
Degerli arkadaslar, siz gununuzu nasil basliyorsunuz? bana birisi bir kac hafta once Mehter Marsi Albumu verdi, bir sabag dedim kendime bunlari biraz dinleyim, AMAAAAAAAAN, Cedin Dedeyi bir caldim icim oyle gururlandiki evimden BOMBA gibi ciktim.

Artik her gun sabah "alarm" icin o parcayi kulaniyorum, insanin ruhuna giriyor ya, insani harekete geciriyor, acayip derece etkiliyor, simdi cok iyi anliyorum savastan once bunlar niye dinlerdiler, bunu dinleyen hersey icin hazir olur :P

Her Sabah indi Mehterle baslar, gunumu en yahshi sekilde baslatiyorum.

TURK MILLETI TURK MILLETI!
EY KAHRAMAN..........

Yada

AMAAAAAAAN ALLAHA ALLAH DEYIP GECER GENC OSMAN OOOOOF OOOOOOF

:D

oğuz
05-09-2006, 07:22 AM
Sivastopal önünde yatan gemiler
Atarda nizam topunu yer gök inilder
Yardımcıdır bize kırklar erenler
Amanda padişahım izin ver bize
İzinde vermez isen dök bizi denize....

:cool:

kurtbilal1985
05-10-2006, 12:43 AM
hehehehe... bazen uykusuzluk cektigimde ravelin bolerosunu dinliyorum, bu müzik adeta bir ninni gibi kulaklarimi oksayarak beni uyutuyor.

ama sabah kalkarken! bolero derdime care olmuyor. senin yaptigini bende bir deniyeyim bakalim, bana yardimi dokunabilecek mi..........

not: eskiden kanuni sultan süleyman yataga girdiginde, tasavvuf müzigi caldirir, bu sekilde uyurmus...

Qarama
05-10-2006, 09:10 AM
benim sabahim besmeleyle ba$lar :) sonra zaten nerdeyse bütün gün müzik dinliyorum.

yavuz
05-10-2006, 01:16 PM
ilk uyandığımda "lanet olsun, bu okul da hiç bitmez mi?" diye sorarım kendime. daha sonrada tabi ki besmele gelir...

yavuz
05-10-2006, 01:17 PM
Sivastopal önünde yatan gemiler
Atarda nizam topunu yer gök inilder
Yardımcıdır bize kırklar erenler
Amanda padişahım izin ver bize
İzinde vermez isen dök bizi denize....

Çırpınırdı Karadeniz
Bakıp Türk'ün bayrağına
Ah ölmeden bir görseydim
Düşebilsem toprağına

Sırmalar sarsam koluna
İnciler dizsem yoluna
Fırtınalar dursun yana
Yol ver Türk'ün bayrağına.

Ayrı düştüm dost elinden
Yıllar var ki çarpar sinem
Vefalı Türk geldi yine
Selam Türk'ün bayrağına.

Kafkaslar'dan esen yeller
Şimdi sana selam söyler
Olsun bütün Turan eller
Kurban Türk'ün bayrağına.

Kafkaslar'dan aşacağız
Türklüğe şan katacağız
Türk'ün şanlı bayrağını
Turan ele asacağız.

mustafa06
05-10-2006, 01:37 PM
Forum uz'a takılalı beri, yatma saati kesin 12 yi gechiyor.
sabah 6;30 da kalk namaz, kahvaltı ve 7;30 ishbashında olmak gerekiyor.
benimde hafta ichi her günüm böyle bashlar

Han
05-11-2006, 09:44 AM
abdest almakla başlıyor... namazdan sonra uyuduğum günler ters tarafımdan kalkmışa dönüyorum. o günkü gülümsemelerimin sahte olduğunu en azından farkediyorum.

oğuz
05-11-2006, 10:18 AM
abdest almakla başlıyor... namazdan sonra uyuduğum günler ters tarafımdan kalkmışa dönüyorum. o günkü gülümsemelerimin sahte olduğunu en azından farkediyorum.

http://www.haberturk.com/foto2/mansetabdestmakınası1105200.jpg

Avustralya’da bir tasarım şirketi, daha kolay ve sağlıklı bir şekilde abdest alma olanağı sunan bir otomat geliştirdi.

İnternetten yayın yapan "ntvmsnbc.com"da yer alan habere göre söz konusu otomat, abdest almayı kolaylaştırmasının yanında kullanılan sudan da tasarruf edilmesini sağlıyor. Abdest alma otomatı, kulak, ağız ve yüzün, kolların ve bir de ayakların yıkanması için olmak üzere üç ayrı üniteden oluşuyor. Avustralya’da AACE WORLDWIDE şirketi tarafından piyasaya sürülen otomatın, hijyenik ve verimli bir yıkamanın yanında kurulama işlemi de yaptığı bildiriliyor. Fazla yer kaplamayan abdest otomatının, kurulum ve bakımının da kolay olduğu vurgulanıyor.

HÜRRİYET

Han
05-11-2006, 10:21 AM
bunun altında bir değiil iki Çapanoğlu var...

bir Avustralya,iki hürriyet...