PDA

View Full Version : İyiki doğdunuz,iyiki varsınız Aybike & 4twelve

oğuz
05-13-2006, 02:20 AM
Doğum günleriniz kutlu olsunlar,mutlu olsunlar senelerce...

http://www.tv-koechin.de/foodstyling/im_obsttorte.jpg

Önemli not:Bu sayfada arkadaşlarımızın doğum gününü kutlama nezaketini gösterecek kişilerin ,forumun özel ve önemli günlerinin kutlandığı şu sayafayada iştirak etmesini rica ediyorum...

http://www.forum.uz/showthread.php?t=30082

HYML
05-13-2006, 03:06 AM
Oğuz kardeşin isteği üzerine mesajı buraya taşıdım.http://www.forum.uz/showthread.php?p=442762&posted=1#post442762

Kaptan-i Derya
05-13-2006, 04:29 AM
mutlu yillar 4twelve ve Aybike!!!! Iyiki dogdunuz!!

Scofield
05-13-2006, 05:05 AM
ohhhoooo onlar bu basligi anca 2 yil sonra görurler ikisi de :)

Mesud_Barzani
05-13-2006, 05:39 AM
dogum gunleriniz kutlu olsun Aybika ve 4twelve ;)

oğuz
05-13-2006, 05:49 AM
ohhhoooo onlar bu basligi anca 2 yil sonra görurler ikisi de :)

Biz açalımda onlar isterlerse 22 senede gelsinler :lol: :lol:

Gerçi bu akşamüstü ikiside damlar diye düşünüyorum:cool:

borcugin
05-13-2006, 06:30 AM
S.A.

Doğum gününüzü kutlarım Aybike Hanım ve 4twelve, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve Türkçe yaşamlar dilerim.

Selametle.

Qarama
05-13-2006, 07:31 AM
HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH ZUM GEBURTSTAG ZEHRA ABLA :D

4twelve abi SENINDE DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSUN :D

TURKiSTAN
05-13-2006, 08:47 AM
Abla,abi, doğumgününüz kutlu olsun...

uki
05-13-2006, 08:50 AM
Dogum gununuz kutlu olsun...

Seckjin Khan
05-13-2006, 10:19 AM
Mutlu yıllar...

gurkan
05-13-2006, 11:37 AM
Allah-u Teala Aybike kardeşimiz ve 4twelve Kardeşimizin iyiliklerini artırsın..

Ahireti kazandıran nice ömürler ihsan eylesin...

Fazla özlettirmeyin kendinizi...:)

4twelve
05-13-2006, 11:49 PM
Arkadaslar...
Hepinize cok tesekkurler..Allah razi olsun..
Hatirlanmak guzel sey.,bir yas daha buyumekse...Ehhhhh iste.....:rolleyes:

zorlu
05-14-2006, 03:28 AM
mutlu yıllar ikinize de :)

nice güzel günler yaşamanız dileğimle..

Aybike
05-15-2006, 07:04 AM
çok sağolun.
Sağol oğuz...:)))

oğuz
05-15-2006, 07:07 AM
çok sağolun.
Sağol oğuz...:)))

Evveeet bu kısmı hallettikten sonra gönül rahatlığı içinde öbür kısma geçebiliriz:cool:

narcoleptic
05-15-2006, 08:18 AM
ikinize de mutlu yıllar:)

Aybike
05-15-2006, 08:28 AM
ikinize de mutlu yıllar:)
sağolasın..
ama bir soru sen bana neden inanmıyorsun..Mesleğimle alakalı konuya...merak ettim..

narcoleptic
05-15-2006, 08:34 AM
çünkü abla bana düğün fotoğrafları gönderiyosunuz alakasız bi şekilde.Allah mesut etsin ikisini de.amma velakin benim ne gibi bi alakam olabilir ki düğünle?

dalga geçtiğinizi düşünüyorum benimle:)

bi de şey var tabi.

bir yayıncının başını kaşıycak vakti bile olduunu sanmıyorum.ama buradasınız.burada ünlü olduunu iddia eden bikaç kişi var ki ben hepsinin dalga geçtiklerini kafa bulduklarını düşünüyorum bütün samimiyetimle:)

oğuz
05-15-2006, 08:38 AM
çünkü abla bana düğün fotoğrafları gönderiyosunuz alakasız bi şekilde.Allah mesut etsin ikisini de.amma velakin benim ne gibi bi alakam olabilir ki düğünle?

bi de şey var tabi.

bir yayıncının başını kaşıycak vakti bile olduunu sanmıyorum.ama buradasınız.burada ünlü olduunu iddia eden bikaç kişi var ki ben hepsinin dalga geçtiklerini kafa bulduklarını düşünüyorum bütün samimiyetimle:)

Bize kimse söz verdiği halde düğün fotoğrafı yollamadı :evil:

Birde üstad senden bir ricam olacak;Loco Turco'dan rica ettik silmedi imzayı.Her gördüğümde ceza puanı alıyor.aynı duruma düşmeme babında imzanı silmeni rica edeceğim...

genco
05-15-2006, 08:38 AM
Her iki kardeşe de nice yıllar dileğiyle...

Doğum günleri kutlu olsun...

Aybike
05-15-2006, 08:40 AM

bi de şey var tabi.

hahahaha çok güldüm ya
narco ben o anda eşimlede msn deydim fotolar yanlış gitti kardeşim..yazdım sana ama sen çoktan çıkmıştın msn den...
birde mesleğimle ilgili olan lar hepsi gerçek..:)))) dediğim gibi oğuza ve zorluya sorman yeterliydi..

narcoleptic
05-15-2006, 08:44 AM
Birde üstad senden bir ricam olacak;Loco Turco'dan rica ettik silmedi imzayı.Her gördüğümde ceza puanı alıyor.aynı duruma düşmeme babında imzanı silmeni rica edeceğim...

peki abi.yine sileriz:shock:

ammavelakin böyle tipler saçma sapan tavırlar sergiledikçe sesimiz siz sevgili moderatörlerce kısılıyormuş gibi geliyor:P

4twelve
05-15-2006, 08:51 AM
Arkadaslar herkese tekrar tekrar tesekkurler....
Bu arada aybike ablaminda dogum gununu kutluyorum...:P

narcoleptic
05-15-2006, 08:53 AM
hahahaha çok güldüm ya
narco ben o anda eşimlede msn deydim fotolar yanlış gitti kardeşim..yazdım sana ama sen çoktan çıkmıştın msn den...
birde mesleğimle ilgili olan lar hepsi gerçek..:)))) dediğim gibi oğuza ve zorluya sorman yeterliydi..

anladım abla.afedersin çok.ama beni mazur göresin.çünkü takdir edersin router/dervish muhabbetinden,biraz da diğer başlıklardaki nicki lazım değil kişilerden nem kaptım :)

dedim dalga geçiliyorum.en iyisi daha fazla konuşmamak.hatta senaryodan bahsedince abla bana biraz tuhaf geldi.

hani ben kimim ki?daha yeni tanışmışız.

her neyse;)

Destankutluhan
05-15-2006, 09:11 AM
Dogum Gununuz Kutlu Olsun !

Aybike
05-15-2006, 09:23 AM
anladım abla.afedersin çok.ama beni mazur göresin.çünkü takdir edersin router/dervish muhabbetinden,biraz da diğer başlıklardaki nicki lazım değil kişilerden nem kaptım :)

dedim dalga geçiliyorum.en iyisi daha fazla konuşmamak.hatta senaryodan bahsedince abla bana biraz tuhaf geldi.

hani ben kimim ki?daha yeni tanışmışız.

her neyse;)

Sende haklısın ablacım..
ama ben sana yazdığım gibi gençlere çok fırsatlar veriyorum
tamamıyle sana bir iş teklifiydi bu..
dervişe gelince onunlada tanıştım derslerine yardım için görüştük ama o başka bir şekilde halletti dersini..