View Full Version : Trabzonspor'lu olmak daha bir ayrıcalıktır!
Vallahi diyecek söz yok. Teknik hatamı, oyuncu hatası mı v.b boşverelim. Bir Rum takımına yenildik. Artık 50 sene konuşurlar "Türkleri ezdik" diye :(
Bilmiyorum birde ilk yarıda gördünüzmü, seyirciler arasında arkalarda aynen şöyle yazıyordu "Welcome Pontus brothers". Göster onlara Trabzon Türkün gücünü Pontusu Montusu.
Qarshi
07-27-2005, 02:38 AM
Welcome pontus brothers:paint:
Maça başlamadan önce medyanın ürettiği TS balonunun bu maçta patlayacağını biliyordum ama bu kadar çabuk olacağını ve fiyaskoyla sonuçlanacağını ben bile tahmit etmedim...
Turu geçmelerine kesin geçerlerde bir rum takımı karşısında bize yaşattıkları utanç için onları affetmiyeceğim...
belkide kardeş takım havasına yatmışlardır maçın üzerine:rofl:
Maça başlamadan önce medyanın ürettiği TS balonunun bu maçta patlayacağını biliyordum ama bu kadar çabuk olacağını ve fiyaskoyla sonuçlanacağını ben bile tahmit etmedim...
Turu geçmelerine kesin geçerlerde bir rum takımı karşısında bize yaşattıkları utanç için onları affetmiyeceğim...
Umarım Trabzonda ezici bir sonuçla turu geçerler. Yoksa gerçekten hem ayıp hem yazık olacak. İçerideki takımlara gelince asılıyorlar elin Rumuna yeniliyorlar.
Qarshi
07-27-2005, 02:57 AM
Takip ettiğim forumda Trabzon tartışmalarının nerden nereye geldiğine bir bakalım !
Malazgirt
Stat girisindeki sembolize resimi gorunce sinirdaki bayrak diregine tirmanip bayramizi almaya calisan dallama aklima geldi,sonu bu gune kadar gordugum en efsane cevaptir.
İstanbulguy
Iki acidan alacagim bu maci ben :
'Futbol harici' durumlar : Vanbasten arkadasin bu topige astigi resim, gercekten stat girisinde olan bir resim mi ? Vanbasten arkadasa yalan bilgi verdi diye bir kastim yok ama gercekten oyle bir resim olsa idi stat girisinde, Trabzon'lular ve basin mensuplarindan buyuk bir reaksiyon gelirdi stata geldiklerinde (hakli olarak). Boyle bir sey okumadim/duymadim. Ama her halukarda boyle irkci pankartlar/resimler cok cirkin.
Oranin polisi cok asiri guvenlik onlemleri almis ve belki de bu sayede olasi bir olay cikmadi. Tabi guvenligin asiri derecede olmasi bir spor karsilasmasina ne derece yakisir diye bu konuyu iyice desebiliriz (sporun sportif yonunun bence bitirildigi mac olan o malum GS-Juve maci mesela...tabi onunla karsilastirilamaz bu mactaki onlemler).
Yine de, Anorthosis seyircileri eminim isteseler sahaya yabanci madde atabilirlerdi. Gordugum kadariyla bir sey atilmadi sahaya. Umarim Trabzon'da da hicbir sey atilmaz sahaya.
Malazgirt isimli kisi.....irkcilik kokan laflarin bence cok cirkin...daha agir yazmak isterim aslinda sana ama foruma olan saygimdan dolayi yazmayacagim.
'Futbolsal durumlar' : Ben mactan onceki tahminimde, Anorthosis Trabzon'u yener diyordum....Anorthosis'in maca bayagi atak sekilde baslayacagini tahmin etmistim aslinda....tam tersi oldu....biri 'asiri net', digeri 'oldukca net' diyebilecegimiz iki pozisyonu kacirdi Trabzon macin baslarinda...birini atsalardi, yuzde doksan eminim ki en azindan yenilmezlerdi.
Anorthosis TD'u ik yarinin ortalarinda cok yerinde bir oyuncu degisikligi yapti ve oyuna giren Gurcu defans oyuncusu Yattara'yi tam anlamiyla bitirdi....Yattara'ya verilen ilk sari kart tartismali idi bence ama ikinci sari karti o sekilde gormek Yattara'nin buyuk aptalligi idi. Chelsea-Besiktas macindaki Ilhan'in durumunu hatirlatti (gerci orada hakem Ilhan'a toleransli davranabilirdi her iki pozisyonda da ama Yattara'nin ikinci sari karti gordugu pozisyonda yuz hakemden doksan dokuzu belki de tumu sari karti verirdi).
Anorthosis'in uzun sacli oyuncusu durumu 2-0 yapacak cok net bir pozisyonu harcadi ikinci yari baslarinda......onu atsaydi, kimbilir, mac Trabzon icin 3-1'den daha kotu bir skorla da bitebilirdi. Herseye ragmen, Trabzon, Fatih'in girmesi ile oyunu cevirdi....golunu buldu ve hatta 2-1 one gececek firsati da kacirdi. Ama savruk Trabzon defansi yuzunden Anorthosis iki gol buldu sonlarda ve bence turu buyuk olcude garantiledi.
Hakeme gelince...genelde iyi idi. AMA Anorthosis'li iki oyuncuya verilecek net sari kartlari atladi (biri resmen formadan cekmenin getirdigi turden bir sari kart idi...gerci o oyuncular o sirada karti olan oyuncular degillerdi ama yine de sonrasi icin etkileyebilirdi oyunu, eger kart alsalardi). Anorthosis'in bir tane tartismalik penalti pozisyonu vardi ikinci yarida....vermedi hakem....TV'deki tekrarlarda da net goremedik zaten pozisyonu.
Zibidi bir yorumcu bir kanalda Trabzon kalecisinin cok kotu oldugunu ve uc golde de hatali oldugunu soyledi.....ya, ne yorumcular var bizde ! Anorthosis'in ikinci golunu saglayan o kafayi cok cok az kaleci cikartabilirdi bence...son golde de belirgin bir kaleci hatasi yoktu bence. Ilk golde ise...belki hatasi vardi diyebiliriz.
Sevgiler,
Cem
Devam edecek:shock:
Qarshi
07-27-2005, 03:00 AM
malazgirt
istanbulguy isimli kisini dikkatine;oyle obuk subuk cumlelerle iki paragraftan yola cikarak irkci damgasi vurmak haddine degil,haddini bil.Ben hangi DINE,DILE DERI RENGINE ya da dunya gorusune sahip olursa olsun tum insanlari seven bir kisiyim.Herhangi bir fasist partinin yada ideolojinin uyesi degilim.Ayrica yurt disinda yasayan bir kisi olarak ve tum bu saydigim unsurlara sahip insanlardan arkadasi olan bir kisiyim.Ancak bu faktorler ozelikle son yillarda(yurt disinda yasayan insanimiz cok iyi bilir) acikca ve FASISAN bir sekilde AYNI DINDEN ama FARKLI KULTURLERDEN olusan GUCLU yada GUCLU DEVLET HAMISI devletlerin acikca DIN kardesliklerini simarikca kullanarak masum insanlari oldurmelerine yada HAKSIZ OLMALARINA ragmen TARIHSEL KINLERINI ortak cikarlari ve din kardesliklerini kullanarak devlet politikasi haline getirmelerini saglamisken benim de bayragina asik ve uzerinde dogdugu ve gurur duydugu(HER TURDEN INSANI DAHIL,ISTANBUL LU BIR YAHUDIDEN MARDINLI BIR ERMENI YE KADAR)ulkesi icin avukatlik yapma hakkini dogurur.Benim ulkemde devlet eliyle stadyum disina irkci ve kana susamis insanlari besleyen resimler cizilmez,ve politik problemler ve dinsel faktorler bahane edilerek azinlik olan insanimiza irkcilik yapilmaz.Ama benim ulkemin insani oyle bir insandir ki ugruna canini verdigi degerleri sembolize eden o bayragini -ustelikte sinirini ihlal ederek-bayrak diregine tirmanarak parcalamak ve assagalamak isteyen assagiligi beyninden zimbalayarak asagi indirir ve bundan sonra olusabilecek her turlu faturayi seve seve oder.BUNUN ADI IRKCILIK ASLA DEGILDIR.YA INSAN GIBI YASAR VE INSANLIGIN ORTAK DEGERLERI ICIN SAVASIRSIN,YADA HERSEYE GOZUNU KAPAR KOSEYE SIKISINCADA DOMALIRSIN.VE OYLE BIR DOMALIRSIN KI seni isgal edip oldurenle bile dost olursun yuzyil aradan gecer kendi dilini bile unutup onun dilini konusursun.Bak sana bir tavsiyem olsun her kimsen oyle bayat modern ve global insan agzi yapma,SANA IYILIK YAPANA DAHA COK IYILIK YAP,SANA KOTULUK YAPANA ASLA KOTULUK YAPMA AMA HAKKINI VER.Ve ulken icin ister cogunluk ol ister azinlik maddi ve manevi her katkiyi yap,ulken icin kendini yetistir nerede olursan ol yine ulkene don her turlu maddiyati terket,ulkeni kalkindir CUNKU benim ulkemin Garip insanlari senin gibiler yuzunden artik olmek istemiyorlar.
İstanbulguy
Malazgirt, once adam gibi bir uslupla yazmayi ogren...ben bu forumda tartisilan konularin disina cikmamaya da ozen gosteriyorum. Ben isin politik yonune 'saha disi acisi' diyip cok az degindim ve genelde bu maci 'futbolsal acidan' tartistim.... ve ayrica spor konularina politikayi mumkun oldugunca az dahil etmeye calisiyorum bir konuyu tartisirken.
Evet, senin yazdigin o malum post'a negatif tavrimi koydum...ayrica da milliyetcilikten hoslanmadigimi her zaman belirtmekle gurur duyarim.....Rum'un da Turk'un de, Zimbabwe'linin de milliyetciligine karsiyim. Ama bir insanin o sekilde oldurulmesine, ustelik bir spor konusunun tartisilmasi sirasinda, 'iyi olmus' seklinde yazman HIC HOS DEGILDI !
Kusura bakmayin diger arkadaslar, cevap yazmaya mecbur kaldigimi hissettim...bu topikte benden baska yazi yok artik.
Cem
devam edecek:shock:
Qarshi
07-27-2005, 03:54 AM
malazgirt
Tabiki futbol konusup tartismak gerekir.Spor alanlari siyaset alanlari degildir.Bunun boyle oldugu hakkinda kimsenin uyarisina ihtiyacim yok.Her turlu milliyetcilige karsi olan sevgili kardesim ben milliyetci degilim.Milliyetcilik yalnizca tek bir irkin ustun ya da hakli olduguna inanmaktir.Turkiye Cumhuriyeti dunyanin en insancil ve bariscil ulkesidir.Kurulusundan itibaren Dunya barisi icin politikalar ureten, kendini yok etmek isteyen azili katil destekcisi ulkelere bile dostluk elini uzatan,onlarca farkli irkin ve dinin olusturdugu,bugunku yapisini(Ekonomik degil,sosyal degil) ve hosgorusunu bu insan topluluklarina borclu olan bir ulkedir.Boyle bir ulkeyi sevmek Milliyetcilikse evet milliyetciyim ve senin gibi dusunenleride sevmiyorum.Madem internet gibi bir iletisim aracina sahipsin neden yalnizca amaci spora hizmet etmek olan bir SPOR STADYUMUNDAKI fesin yanindaki kanli hanceri gormuyorsun yok yabanci madde atmamislarda falan filanla gecistiriyorsun,ustelik buna tepki gosterene irkcillik suclamasinda bulunuyorsun.Once adam olacaksin adam gibi yazacaksin sonra adam gibi karsiligini alirsin.
Breyf
Sevgili Istanbul rahatsiz olmazsan sana saracagim biraz http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/smile.gif
"Futbol harici' durumlar : Vanbasten arkadasin bu topige astigi resim, gercekten stat girisinde olan bir resim mi ? Vanbasten arkadasa yalan bilgi verdi diye bir kastim yok ama gercekten oyle bir resim olsa idi stat girisinde, Trabzon'lular ve basin mensuplarindan buyuk bir reaksiyon gelirdi stata geldiklerinde (hakli olarak). Boyle bir sey okumadim/duymadim. Ama her halukarda boyle irkci pankartlar/resimler cok cirkin.
Yukarida, basindan ve TRb'li kafileden hakli olarak buyuk bir tepki gelirdi demissin. Neden hakli olarak? 3-5 okuzun yaptigi bir seyi iyicene abartip, bizde ki okuzleri de mi isin icine katmak istegindesin. Bak sen okumamisin boyle bir seyi duymamissin, duysaydin, cirkin olarak niteler ve TR'de yapilmamasini temenni ederdin. Peki senin bu seklin gibi dusunmeyenler "vay okuzler, bunlar yapti biz daha beterini yapalim" diye dusunmez mi?
Nicin hakli olarak nicin nicin?
Yine de, Anorthosis seyircileri eminim isteseler sahaya yabanci madde atabilirlerdi. Gordugum kadariyla bir sey atilmadi sahaya. Umarim Trabzon'da da hicbir sey atilmaz sahaya.
Bir yukarida ki paragraf'da acaip onlemler alinmis macta demissin. Alinmis iste nasil isteseler atardi seyirci. Bu seyirci istemeyip, atmiyorsa zaten neden o kadar cok emniyet onlemi alsinlar? HIc almazlardi o vakit. Emin degillerse atip atmayacaklarindan, onlem alirlar, adiklarina gore bazilari, isteselerde atamamislardir bir sey. Oyle degil mi?
Malazgirt isimli kisi.....irkcilik kokan laflarin bence cok cirkin...daha agir yazmak isterim aslinda sana ama foruma olan saygimdan dolayi yazmayacagim.
Peki kendine saygin yok mu? Foruma saygin var yazmiyorsun, forum olmasa zaten yazamazsin http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/biggrin.gif Eee nerede daha agir yazacaksin? Ya sen agir yazarsan ve karsindaki buna karsilik siddete basvurursa? E hani sen siddet yanlisi degildin? E peki o zaman neden insanlari siddete surukleyecek agir laflarda bulunuyorsun? Daha bulunmadin mi? http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/seytani.gif
'Futbolsal durumlar' : Ben mactan onceki tahminimde, Anorthosis Trabzon'u yener diyordum....Anorthosis'in maca bayagi atak sekilde baslayacagini tahmin etmistim aslinda....tam tersi oldu....biri 'asiri net', digeri 'oldukca net' diyebilecegimiz iki pozisyonu kacirdi Trabzon macin baslarinda...birini atsalardi, yuzde doksan eminim ki en azindan yenilmezlerdi.
Anorhosis'i ne kadar izledin? Bir sezon maclarini izledin mi? Veya antremanlarini takip ediyormusun? Yoksa Teknik direktorleri ahbabin mi? Nereden biliyorsun da Rum takiminin TRB'yi yenecegini dusunuyordun?
Devam edecek:rolleyes:
Qarshi
07-27-2005, 03:56 AM
Haso Trabzonlu kardeşim Kaiser son noktayı koydu
Bana bu acıyı yaşatan Trabzonsporlu futbolcuların gözlerinden öpüyorum.Umarım bu rezaleti trabzonda temizlerler. http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/olmaz.gif
O maçı orda izlemeye gelen galibiyetle rahatlayacak ve sevinecek olan trabzonspor harici tüm taraftarlarada çok üzüldüm.
Dün rezil bir trabzon izledim ve bu takımın taraftarı olduğu için utandım.Hiçbir zaman böyle aciz duruma düşmedik 3.sınıf köy takımlarına boyun eğmemiştik.
Dün takım adına herşey yanlıştı tek forvet ve oda mehmet yılmaz,zaten böyle bir anlayış (sanki juventus,milanla oynuyorsun bir golle turu almayımı düşünüyordu şenol hoca anlamadım) ve yattara faktörü rezaleti pekiştirdi.Tarihimizin en kara günüdür benim için dediğim gibi bunun hesabını vermeliler bu trabzonda 5-0 lık galibiyetmi olur yoksa kendilerine çeki düzenmi verirler bilemem.
Takıma gelince fatih ve symkowiak dışında kimseyi beğenmedim.Gökdeniz keşki satılsa demeden alamıyorum kendimi http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/sadface.gif Eller bizi bu sene yakmaz jefferson iyi gözüksede basit goller yedi.Yani kısacası REZALETTİ rüya olmasını isterdim ama maalesef gerçek http://www.omuz.net/forum/style_emoticons/default/sadface.gif
bitti:lol:
Temur
07-27-2005, 04:05 AM
Avrupadaki Galatasaray tilsimi devam ediyor, diger Turk takimlari hala Avrupada kayda deger basarilar elde edemeyip kucuk takimlara dahi yenilmeleri hatta elenmeleri Galatasarayi yüceltiyor. Bu yil GS avrupaya susadi bakalim avrupadaki ve Turkiye'deki Turklerin gururu yine GS mi olacak.
Avrupadaki Galatasaray tilsimi devam ediyor, diger Turk takimlari hala Avrupada kayda deger basarilar elde edemeyip kucuk takimlara dahi yenilmeleri hatta elenmeleri Galatasarayi yüceltiyor. Bu yil GS avrupaya susadi bakalim avrupadaki ve Turkiye'deki Turklerin gururu yine GS mi olacak.
Elbette Galatasaray olacak :D Fenermi olacaktı? :D :lol: :lol: :P
Qarshi
07-27-2005, 04:08 AM
Bu resim bir GS sitesinden alınmıştır...
Anhladın sen anladın:lol:
Bu resim bir GS sitesinden alınmıştır...
Anhladın sen anladın:lol:
Evet doğrudur işte Galatasaray budur. Tüm zorluklara rağmen, içten gelen yıldırmalara rağmen, parasızlığa rağmen yinede elinden geleni yapar.
Yani Fener=Para olabilir ama Galatasaray ruhla inançla ilgili bir şeydir :D
Qarshi
07-27-2005, 04:25 AM
Evet doğrudur işte Galatasaray budur. Tüm zorluklara rağmen, içten gelen yıldırmalara rağmen, parasızlığa rağmen yinede elinden geleni yapar.
Yani Fener=Para olabilir ama Galatasaray ruhla inançla ilgili bir şeydir :D
Kendi başkanını ajan sıfatı ile suçlayacaksın sonra GS.lılık bu diyeceksin:lol:
Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün:lol:
Aybike
07-27-2005, 04:28 AM
Gerçeği yazmak gerekirse ben HEPSİNİN avrupada başarılı olmasını istiyorum.
Çünkü yurt dışında oynanan maçlara giden seyirciler türk..Üzerlerinde tuttukları takımın forması,ellerindede TÜRK bayrakları oluyor.Ve maç başlayın ca hiçbiri fener ,cimbom,trabzon diye bağırmıyor..TÜRKİYE diyorlar..Ben Çok fener maçlarına gittim,Yenildiklerinde ağlayarak çıktım o stadyumdan.Alman gazeteleri ertesi gün feneri yendik yazmadılar..Türkler yenildi yazdılar..
Bilmem anlatabildimmi..Tarbzona gelince kahroldum..Rumların bu maça milli dugularla asılacağı belliydi..ŞENOL GÜNEŞ benim gözümde hiç bir zaman antrönör olmadı olamazda..Yazıklar olsun TRABZON.... :twisted:
Başarılar FENER,CİMBOM..İnşallah sizden güleriz... :lol:
İnşallah. Fener parayla satın almıştır bizim başkanı ne olacakki? Atatürkün Gençliğe Hitabesi aklıma geldi "düşman bütün tersaneleri işgal etmiş olabilir...".
"ülkeyi yönetenler hıyanet içinde olabilir..." v.b
Demekki oluyor böyle şeyler. Düşman bu ne yapacağo belli mi olur? :lol: :lol: :lol:
Aybike
07-27-2005, 04:31 AM
Son gülen iyi gülermiş...Ama ben fenerin avrupa yenilgisi ile gülmek istemiyorum..Anladın sen anladın :lol:
Qarshi
07-27-2005, 04:34 AM
İnşallah. Fener parayla satın almıştır bizim başkanı ne olacakki? Atatürkün Gençliğe Hitabesi aklıma geldi "düşman bütün tersaneleri işgal etmiş olabilir...".
"ülkeyi yönetenler hıyanet içinde olabilir..." v.b
Demekki oluyor böyle şeyler. Düşman bu ne yapacağo belli mi olur? :lol: :lol: :lol:
Siz artık etrafınızdaki herkese potansiyel Fenerli olarak bakarsınız:lol:
Qarshi
07-27-2005, 04:36 AM
Son gülen iyi gülermiş...Ama ben fenerin avrupa yenilgisi ile gülmek istemiyorum..Anladın sen anladın :lol:
Biz hep gülüyoruz 007 Aybike hanım:lol:
Bana GS.nin şampiyonlar ligindeki karnesini yazarmısın ? canım bir daha gülmek istedi:lol: :lol: :lol:
Bana GS.nin şampiyonlar ligindeki karnesini yazarmısın ? canım bir daha gülmek istedi:lol: :lol: :lol:
Oğuz Bey isterseniz 2000 yilinin Mayisini hatırlayin. Sanirim tüm karneler o kupanin ağirliği altinda ezilecektir :D
Qarshi
07-27-2005, 04:40 AM
Oğuz Bey isterseniz 2000 yilinin Mayisini hatırlayin. Sanirim tüm karneler o kupanin ağirliği altinda ezilecektir :D
Üstad ben şampiyonlar ligi karnesini istiyorum:lol:
Hayırdır ? bi sorun yok inşallah:lol:
Aybike
07-27-2005, 04:41 AM
Hahahahaaaah...Karnemi?..Diplama görmek istemisin..Sınıf çoktan atlandı be..
Sıra sizde..Geçin gari şu sınıfı.Yoksa okuldan atacaklar :lol:
Şampiyonlar ligi olur tamam:
2001 Çeyrek Final
2002 İkinci Tur
Fener hangisini yaptı ki?
dervish
07-27-2005, 04:43 AM
Ya girmeyelim shimdi sinif gecme, okuldan atilma, karne, diploma konularina...
bi haller oldu bana...
Aybike
07-27-2005, 04:44 AM
FENER anlayışı:Olsun, olsun GS avrupa şampiyonu olsun,biz onları yeniyozya.
o zaman en büyük biziz..
AYNI FENER ANLAYIŞINA GÖRE:Şampiyonlar liginden elendi cimbom,Olsun olsun,bizde şampiyonlar ligi şampiyonunu yendik ellerinden kupayı aldık ...
karneymiş hahahaaaaaaa... :lol:
Qarshi
07-27-2005, 04:44 AM
Şampiyonlar ligi olur tamam:
2001 Çeyrek Final
2002 İkinci Tur
Fener hangisini yaptı ki?
Resim ve beden pekiyi..
eee diğerleri:lol:
Qarshi
07-27-2005, 04:45 AM
FENER anlayışı:Olsun, olsun GS avrupa şampiyonu olsun,biz onları yeniyozya.
o zaman en büyük biziz..
AYNI FENER ANLAYIŞINA GÖRE:Şampiyonlar liginden elendi cimbom,Olsun olsun,bizde şampiyonlar ligi şampiyonunu yendik ellerinden kupayı aldık ...
karneymiş hahahaaaaaaa... :lol:
Çok zor değil 007 Aybike hanım. Hem siz gazetecisiniz daha rahat ulaşırsınız karne bilgilerine:lol:
Resim ve beden pekiyi..
eee diğerleri:lol:
nasıl diğerleri hersene çıkamayız ya çeyrek finale. siz neyaptınız onu söyleyin. finalemi çıktınız?
uefa da ne yaptiniz?
Orta Asyalı ben daha bir tane Fenerli görmedeim hepsi Cimbomlu. Helal olsun bize :lol:
Qarshi
07-27-2005, 04:50 AM
nasıl diğerleri hersene çıkamayız ya çeyrek finale. siz neyaptınız onu söyleyin. finalemi çıktınız?
uefa da ne yaptiniz?
Orta Asyalı ben daha bir tane Fenerli görmedeim hepsi Cimbomlu. Helal olsun bize :lol:
Çin'dede xyianks sporun 700 milyon taraftarı var ama o kaddar:lol:
Yaw arkadaşlar ne biçim GS.lisiniz ?
Şampiyonlar ligi başladığından beri GS.nin oynadığı maç,galibiyet,mağlubiyet,attığı,yediği golleri niye yazamıyorsunuz;)
Aybike
07-27-2005, 04:51 AM
Çok zor değil 007 Aybike hanım. Hem siz gazetecisiniz daha rahat ulaşırsınız karne bilgilerine:lol:
Kıvırma...Sen şampiyonlar ligi karnesi dedin..ve sana karne değil diploma verildi.
Çıkar bakalım sen karneyi....ne yaptı fener şampiyonlar liginde ,hadi onuda geçtik UEFA karnesi de olur..Bekliyoruz :lol:
Çin'dede xyianks sporun 700 milyon taraftarı var ama o kaddar:lol:
Yaw arkadaşlar ne biçim GS.lisiniz ?
Şampiyonlar ligi başladığından beri GS.nin oynadığı maç,galibiyet,mağlubiyet,attığı,yediği golleri niye yazamıyorsunuz;)
Önemli olan kupadır. Çeyrak final, yarı final, finaldir. Galatasarayımız yine 1988-1989 sezonunda Yarı finale çıkmıştır. Nasıl olsa bir gün alacağız o kupaları sizde yine 1. turda elenirsiniz :lol: :lol: :lol:
Ha birde unutmadan Türkiye Miili takımı 1996 Avrupa Şampiyonasında 1 gol bile atamamıştır. Ama 6 yıl sonra dünya 3. sü olmuştur.
Koskoca Arjantin ve Fransa 2002 dünya kupasına ilk turda veda ettiler. Yani şimdi kötü takımlarmı? Olabiliyor böyle şeyler. Ama mesela Suudi Arabistan tıpkı Fener gibi 1.turda hep eleniyor. Aradaki fark bu.
Qarshi
07-27-2005, 04:53 AM
Kıvırma...Sen şampiyonlar ligi karnesi dedin..ve sana karne değil diploma verildi.
Çıkar bakalım sen karneyi....ne yaptı fener şampiyonlar liginde ,hadi onuda geçtik UEFA karnesi de olur..Bekliyoruz :lol:
Utanmanıza gerek yok sadece benim istediğim basit bir karne:lol:
Qarshi
07-27-2005, 04:54 AM
Önemli olan kupadır. Çeyrak final, yarı final, finaldir. Galatasarayımız yine 1988-1989 sezonunda Yarı finale çıkmıştır. Nasıl olsa bir gün alacağız o kupaları sizde yine 1. turda elenirsiniz :lol: :lol: :lol:
Şampiyonlar ligi ile diğerini karıştırmayın:lol:
Aybike
07-27-2005, 04:55 AM
Ya öyle deme erk..elenmesinler..Buna gönlüm razı değil..Ülke puanı lazım bize..
ASLANLAR gibi gidip alsınlar maçları..bizde alkışlayalım :lol:
Aybike
07-27-2005, 04:57 AM
Şampiyonlar ligi ile diğerini karıştırmayın:lol:
Diğerleri pardooon..UEFA mı? hahahahahahh....
Fener uefa yı alt etti ya...Küçümsüyor hahahahhahahha..
Ayrıca fener anlayışını yazmıştım demi..Şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip elinden alınan SÜPER CUP.... :lol:
Qarshi
07-27-2005, 05:00 AM
Diğerleri pardooon..UEFA mı? hahahahahahh....
Fener uefa yı alt etti ya...Küçümsüyor hahahahhahahha..
Ayrıca fener anlayışını yazmıştım demi..Şampiyonlar ligi şampiyonunu yenip elinden alınan SÜPER CUP.... :lol:
Sorduğum soruya gurur meselesi yapmayıpta cevap verebilecek bi GS.li yokmu ?:lol:
Aybike
07-27-2005, 05:13 AM
Sorduğum soruya gurur meselesi yapmayıpta cevap verebilecek bi GS.li yokmu ?:lol:
Ne gurur meselesi be..Sen yaz da görelim neymiş derdin :lol:
Ya anlatamıyon yada saçmalamaya başladın..hahahah kıskançlık işte..
Sizin çavuş oğlu değilmiydi tv de konuşan..Gururuma yediremiyom gs nin başarılarını diyen..Ve gs nin avrupada yenilmesi içi dua eden..Ayrıca böyle devam ederse yeni yetişenleri kaybediceğiz hepsi cimbomlu olacak diyen hahaha :lol:
Qarshi
07-27-2005, 05:15 AM
Ne gurur meselesi be..Sen yaz da görelim neymiş derdin :lol:
Ya anlatamıyon yada saçmalamaya başladın..hahahah kıskançlık işte..
Sizin çavuş oğlu değilmiydi tv de konuşan..Gururuma yediremiyom gs nin başarılarını diyen..Ve gs nin avrupada yenilmesi içi dua eden..Ayrıca böyle devam ederse yeni yetişenleri kaybediceğiz hepsi cimbomlu olacak diyen hahaha :lol:
Vallahide billahide tillahide dansöz asenayı geçtiniz 007 Aybike hanım:lol:
Benim istediğim basit bir karne durumu yoksa bir kuyruk acısı durumlarımı var:lol:
Aybike
07-27-2005, 05:18 AM
[QUOTE=oğuz]Vallahide billahide tillahide dansöz asenayı geçtiniz 007 Aybike hanım:lol:
Ah ah..oğuzum ah..kompleksini at at at...... :lol:
Qarshi
07-27-2005, 05:20 AM
[QUOTE=oğuz]Vallahide billahide tillahide dansöz asenayı geçtiniz 007 Aybike hanım:lol:
Ah ah..oğuzum ah..kompleksini at at at...... :lol:
Buda nesrin topkapı durumları:lol: :lol:
Yaw siz şimdi bu karneyi buraya asmamaktaki zorunuz nedir ? neden ve kimden utanıyorsunuz ?
Yoksa utanılacak birşeymi yaptınız:lol:
aspava
07-27-2005, 08:10 AM
Ya öyle deme erk..elenmesinler..Buna gönlüm razı değil..Ülke puanı lazım bize..
ASLANLAR gibi gidip alsınlar maçları..bizde alkışlayalım :lol:
bunu ancak cimbom avrupada :cool:
bizdende bi cacık olmaz:evil:
fenerden turşu bile cıkmaz :twisted:
savaşmada böyle olur
http://www.yigit.gen.tr/angry.gif __________________
Aybike
07-27-2005, 08:38 AM
Buda nesrin topkapı durumları:lol: :lol:
Yaw siz şimdi bu karneyi buraya asmamaktaki zorunuz nedir ? neden ve kimden utanıyorsunuz ?
Yoksa utanılacak birşeymi yaptınız:lol:
Ben hala hangi karneden bahsettiğini anlamış değilim...
Eğer sıkıyorsa sen as sizin karneyi bizde karşısına aslanlar gibi diplomayı asalım..
Yoksa sizin karnedemi yok...hahaahaha..doğru ya kayıt olmadan karne vermiyolar..Önce kayıt lütfen sıraya girin bakiiiiim :lol:
Ayrıca erk bişeyler yazmıştı..çeyrek final falan....oku bakiiiiiim... :lol:
Aybike
07-27-2005, 10:54 AM
FENERBAHÇE
1983-84 ön elemeyi geçememiş.
85-86 2.rund da elenmiş
89-90 ön elemeyi geçememiş
97-97 gurup 3.cüsü 7 puan
98-99 gurup 3.cüsü 8 puan
2002-03 ön elemeyi geçememiş - galatasarayın ön elemeyi geçtiği senedir.
2004-05 gurup 3.cüsü 9 puan
GALATASARAY
1987-88 ön elemeyi geçememiş
88-89 YARI FİNAL OYNAMIŞ
1993-94 gurup 4.cüsü 2 puan
94-95 gurup 4.cüsü 3 puan
97-98 gurup 4.cüsü 4 puan
98-99 gurup 2.cisi 8 puan
99-00 gurup 3.cüsü 7 puan
2000-01 gurup 3.cüsü 8 puan
01-02 gurup 2.cisi 10 puan
ikinci tur 5 puan
02-03 4 puan
03-04 7 puan
Tabi bütün bunlara UEFA Şampiyonluğu ve Aynı sene super KUPA da eklenirse
karne aşağı yukarı tamamlanıyor..Acıs veya tatlısı ile....
Belki eksiği vardır..ERK aklına geliyorsa yaz..yada tam liste yap..hahaahah...
Qarshi
07-27-2005, 10:57 AM
FENERBAHÇE
1983-84 ön elemeyi geçememiş.
85-86 2.rund da elenmiş
89-90 ön elemeyi geçememiş
97-97 gurup 3.cüsü 7 puan
98-99 gurup 3.cüsü 8 puan
2002-03 ön elemeyi geçememiş - galatasarayın ön elemeyi geçtiği senedir.
2004-05 gurup 3.cüsü 9 puan
GALATASARAY
1987-88 ön elemeyi geçememiş
88-89 YARI FİNAL OYNAMIŞ
1993-94 gurup 4.cüsü 2 puan
94-95 gurup 4.cüsü 3 puan
97-98 gurup 4.cüsü 4 puan
98-99 gurup 2.cisi 8 puan
99-00 gurup 3.cüsü 7 puan
2000-01 gurup 3.cüsü 8 puan
01-02 gurup 2.cisi 10 puan
ikinci tur 5 puan
02-03 4 puan
03-04 7 puan
Tabi bütün bunlara UEFA Şampiyonluğu ve Aynı sene super KUPA da eklenirse
karne aşağı yukarı tamamlanıyor..Acıs veya tatlısı ile....
Belki eksiği vardır..ERK aklına geliyorsa yaz..yada tam liste yap..hahaahah...
Şablon yanlış:rolleyes:
Aybike
07-27-2005, 10:58 AM
[QUOTE=oğuz]Şablon yanlış:rolleyes:[/QUOTE
Doğrusunu yaz yoksa elin varmıyomu heheheeh.. :lol:
elimle yazamam diyosan aspavaya yazdır ........... :lol:
Torcoman
07-30-2005, 08:42 AM
Trabzonspor bu takıma elenirse taraftarlığı bırakacağım. Milli takım yeter bana.
Torcoman
07-30-2005, 08:45 AM
Oğuz abi biraz soğuk bir şaka olmuş.:? Ama önemi yok ,benimkiler kadar soğuk değildir:)
Qarshi
07-30-2005, 09:02 AM
Oğuz abi biraz soğuk bir şaka olmuş.:? Ama önemi yok ,benimkiler kadar soğuk değildir:)
Sorma
Bu olay yüzünden bir süre Fenerlistte karıştı;)
Torcoman
07-30-2005, 03:38 PM
III. Dünya Savaşı çıkarsa, senin yüzünden çıkar oğuz abi:D
aykız
07-31-2005, 02:05 PM
Ne sandın amacı o oğuzun:lol:
Ah ulan ah be. Son saniyede boşuna boşuna sevindim:( Ofsayf olabilir yada olmayabilir ama bence Trabzon bu oyunla haketmedi zaten turu. Artık Rumlar "Thanks Pontus brothers" diye bayram yaparlar :evil:
Torcoman
08-03-2005, 02:43 PM
Ah ulan ah be. Son saniyede boşuna boşuna sevindim:( Ofsayf olabilir yada olmayabilir ama bence Trabzon bu oyunla haketmedi zaten turu. Artık Rumlar "Thanks Pontus brothers" diye bayram yaparlar :evil:
çok haklısın dostum. beş para etmez bir takım trabzon
Qarshi
08-04-2005, 05:09 AM
ÇOK SEVMEK ASLINDA YARARDAN ÇOK ZARARMI GETİRİR ?
TRABZON İNSANININ FUTBOLA ÖZELLİKLE 3 TAKIM İÇİNDEN ORTAYA ÇIKARILAN TRABZON SPORA KARŞI SEVGİSİ AŞİKARDIR...
LAKİN BU AŞIRI SEVGİ BAŞTA YÖNETİM VE KENAR KADRO OLMAK ÜZERE TÜM FUTBOLCULAR ÜZERİNDE PANİK ETKİSİ YARATIYOR ?
YA TURU GEÇEMEZSEK ?
ZAMANINDA KILPAYI KAÇIRILAN ŞAMPİYONLUKLAR SONRASI YAŞANAN ÖZELLİKLE KENDİ EVLATLARINIDA İÇİNE ALAN BİR DAYAKLA ADAM ETME OLAYLARINDAN SONRA BÜTÜN FUTBOLCULARIN İÇİNDE BU UKTE VAR...
YA TURU GEÇEMEZSEK ?
TRABZON TARAFTARI CEFALI BİR O KADARDA VEFALI OLMASINA RAĞMEN TARAFTAR OLMAYI BECEREMEMİŞ SADECE TARAF OLMUŞTUR...
EĞER İLERİDE BİR BAŞARIDAN SÖZ ETMEK İSTENİYORSA TARAFTAR TRABZON SPORU KUCAKLIYACAK,YENİLGİ SONRASINDADA TAM DESTEK VERECEKTİR...
BU TAKIMDA BU İŞİ YAPACAK HEVESDE YETENEKTE VARDA FUTBOLCULAR AVNİ AKER'E ÇIKTIĞI ZAMAN HUZURSUZ VE RAHATSIZ. BUDA SONUCA YANSIYOR...
HAYDİ TRABZON,HAYDİ TRABZONSPORLULAR...
Walla Trabzon'a gerçekten yazık oldu...Aslında hem onlara hemde tüm Türkiye'ye yazık oldu...Trabzon turu geçseydi rumları elemenin tadını çıkaracaktık...Ama biraz beceriksizlik birazda ilk maçtaki skor yüzünden kaybettik...Bütün bu şartlara rağmen hakem o penaltıyı verseydi yinede turu geçerdik...
Neyse hepimize geçmiş olsun....:(
Demir Kağan
05-16-2006, 11:07 AM
Hani nerede Karadeniz uşakları? Futbol'u sevmem ama dokundu yani Trabzonspor ile ilgili bir başlığın olmaması. Nerdesiniz?
Aybike
05-16-2006, 11:23 AM
Trabzona kızgınım..Kendi uşakları ile efsane yazdılar ama dışardan transfer başlayınca bozdular..TRABZON trabzonlular ile başarılı..Kardenizin o hırçın azimli çocukları olmadan olmuyor..
Redd-i İlhak
05-16-2006, 12:12 PM
Göztepeli olmak bir ayrıcalıktır topiği açmazsam şerefsizim :D yeter ya bune :D
gurkan
05-16-2006, 12:27 PM
Buradayız Anadolu Takımı deyince Trabzon...:)
Meğer ne de çok taraftarı varmış da gözükmezmiş...:?
İyi yaptın Demir Kağan Kardeş bu başlığı açmakla...:)
gurkan
05-16-2006, 12:28 PM
ya Dylan Kardeş bıktık hergün pilav (tartışmaktan) yemekten... Birazda eğlenelim:)
Aybike
05-16-2006, 12:44 PM
Bende o topike yazmazsam..Canım göztepem ..
csm61
05-16-2006, 01:51 PM
burdayız kardeş, trabzonspor ki tek yıldızıyla ligin şerifidir. bizde onun fedaisi olmaktan memnunuz. :D:D:D
Afrasiyab
05-16-2006, 01:59 PM
Fenerbahçe taraftarı olupda, trabzon deplasmanına gitmekde bir ayrıcalıktır. :)
Daha bana nasip olmadı bu ayrıcalık :(
Demir Kağan
05-16-2006, 02:05 PM
Trabzon!! Trabzon!! En büyüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkk?
(Dip not: futboldan nefret ederim!)
TURKiSTAN
05-17-2006, 04:16 AM
Ah Trabzonspor bir şampiyon olamadın. Her ne kadar Galatasaray'lı ve Ankara'lı olsam da Trabzonspor'u her zaman desteklerim.İnanın sırf İstanbul dışından bir takımın şampiyon olmasını istediğim için,şampiyonluk yarışında Trabzonspor, Galatasaray'ım la çekişmiş olsaydı,Trabzon'un şampiyon olmasını isterdim.İnşAllah bir gün Trabzonspor'umuzu da şampiyon olarak görürüz...
(Dip not:Futbol'a aşığım... ama sadece futbola... Galatasaray sadece bir araç,asıl amaç futbol...Bu aşkımı artıran Galatasaray'a ise ayrı bir sevgim var o kadar....ama eskiden çok fanatiktim ... "Sensible Soccer" 98 'in "Football is a love" şarkısını dinleminizi öneririm...)
gurkan
05-18-2006, 01:09 PM
Trabzonspor Anadolu'nun bağrından esen bir rüzgardır...:D
Turanci
05-18-2006, 03:48 PM
selamun aleyküm,
Ben bir trabzonlu olarak cok üzücü bir durum oldugunu düsünüyorum.
Ama sunuda unutmayin mac rumlara karsi olunca daha cok baski oluyor oyuncular üzerinde.
Son olarak sunu belirtim eger ciddi olarak böyle bir yazi acmislarsa iyi ... yemisler.
Ama önemli olan bizim trabzonlular olarak ne düsündügümüzdür.
Eger Trabzonda birisi Trabzon halkinin asli rumdur gibi konusmalar yaparsa zaten en gec öbürsü günü kendini meydanda asili bulur ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.