View Full Version : Hoşçakalın...
Arkadaşlar bir süre kendime tatil vereceğimden aranızda olamıyacağım...
Allaha emanet olun,en kısa zamanda görüşmek üzere...
Hoşçakalın...
gurkan
07-08-2006, 10:40 AM
Usta Burası Sensiz Olmaz Arayı Uzun Tutma ...
borcugin
07-08-2006, 10:48 AM
S.A.
Usta sana iyi tatiller dilerim, sağlıcakla geri dön.
Selametle.
Seckjin Khan
07-08-2006, 10:52 AM
iyi tatiller nerede tatil yapacaksın?
Bolbol fotograf çek geldiğinde paylaşırsın bizimle ;)
kurshad
07-08-2006, 10:57 AM
Hoşçakalın...
Sensiz forum olmaz Oguz baba, en yakin zamanda gel..
Administrator
07-09-2006, 02:36 AM
iyi tatiller oguz abi ...,,,
Scofield
07-09-2006, 02:47 AM
git git; sensiz de yapariz, eksikligini cekmeyiz :P :D giciklik olsun. ehehe... Saka maka ben de Turkiyeye gidiyorum. herkese iyi eglenceler
borcugin
07-09-2006, 02:55 AM
S.A.
TurkDiaspora yolun Ankara'ya düşerse seninle tanışmak isterim. Konuğum ol.
Selametle.
Demir Kağan
07-09-2006, 03:49 AM
Oğuz abi iyi tatiller dilerim. Yarından sonra da ben yokum on günlüğüne. Erdek taraflarına geçeceğim. Ölür mölürüm, hakkınız helal edin. :)
Ahde Vefa
07-09-2006, 04:50 AM
Herkeze iyi tatiller, ben de Türkiyeye gidiyorum......
mustafa06
07-09-2006, 05:38 AM
Tatile gidenlere iyi tatiller dilerim. biz bir süre daha buralıyız.:)
usta ve ustalar hepinize hayirli tatiller... fazla ozletmeyin kendinizi...
oralarda alninda internetkafe yazan dukkanlar gorurseniz girin... ve sizin kullandiginiz PClere benzer bir alet gorurseniz, evdeymishiniz gibi davranin... yani dabıl yu dabıl yu dabıl yu nokta, forum nokta arbuz nokta jom yazip sagda uzerinde Enter yazan bir silgi buyuklugundeki dugmeye basin... sonra hemen cikmayip biraz bakin neticeye... oldu mu...
hadi Allahaismarladik...
dila73
07-09-2006, 03:00 PM
umarım keyifli bi tatil olur
sağlık ve huzur diliyorum
iyi tatiller...
http://img208.imageshack.us/img208/6194/iyitatiller7sa.jpg
Aman yüzme bilmeyen Çinlilere dikkat et!!:P
Darısı bu haftasonu başımıza. İstikamet nire?
Hani bilelimde rahatsız etmeyelim:lol:
CHOYHONACHI
07-10-2006, 05:30 AM
... yani dabıl yu dabıl yu dabıl yu nokta forum nokta arbuz nokta jom ...
duble ve duble ve duble ve demek kulagima dahada guzel yakisiy ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
CHOYHONACHI
07-10-2006, 05:32 AM
Herkeze iyi tatiller ...
Ama bakiyom milletin hepsi tatile Turkiyeye gidiyor ... anlamadigim bir sey ... burdaki herkez Turkiye disinda mi?
Hadi Saygilarimla
CHOYHONACHI
Scofield
07-10-2006, 08:25 AM
ankaradaki arkadaslarla bulusalim. Kolej Incesu'da kalacagim. Kizilaya yakin biryerlerde oturup birer cay icebiliriz. Benim icin bir gururdur.
Bu arada galerideki resim gercek degildir. Hele ki cok asiri milliyetci yazilarim var iken asla kendi fotomu yayinlamam fakat yine de bulusalim. Sonucta dövmeli birisiyim.
Kesin göruselim. Bana bir email yollayin
borcugin
07-10-2006, 11:23 AM
S.A.
Benim msn sende var, ne zaman istersen ve Allah işi karışmadığı sürece istediğin yere gelirim TurkDiaspora. Benim içinde bir gururdur.
24 Temmuz Pazartesi günü uyar mı? Geçen kezde yaptım ben organizasyonu kimse gelmedi. 24 Temmuz uyar diyenler yazsın. Hemen bir yer ayarlayıp yemek falan yeriz.
Selametle.
Scofield
07-10-2006, 01:53 PM
ayin 13'u olsa?
Saygilarimla
CHOYHONACHI
:D :D
bir reklami chagrishtirsin dedim... :)
Bilge_Kagan
07-11-2006, 02:45 AM
Akbank'ta kendine is buldun galiba usta :lol:
CHOYHONACHI
07-11-2006, 03:03 AM
Bizde bir yerlere gidenlere "oy borip, omon qayt" derler ...
Bu da Turklerin yolculuga cikan birisinin arkasindan bir kova su dokmesi gibi ...
Hadi hepiniz tatilden: " Oy borip omon qaytinglar"
Saygilarimla
CHOYHONACHI
CHOYHONACHI
07-11-2006, 03:05 AM
:D :D
bir reklami chagrishtirsin dedim... :)
Reklam dedinizde ... Turkiyede yapilan reklamlari cok seviyorum ... Futbol seyretmektense ben cogu zaman reklam seyretmeyi seviyordum ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
EGETÜRK
07-11-2006, 03:29 AM
Insallah herkez tatile gitmez,:) gitsede burayi unutmaz.
nogayhan
07-12-2006, 03:31 PM
S.A
Oguz iyi tatiller sana.
Temur
07-14-2006, 01:47 AM
Saygilarimla
CHOYHONACHI
hoca bunu türkiyede bir banka reklami başlatmıştı iri sesli bir adam duplevee duplevee diyordu ne gülmüştük yav... :=)
Temur
07-14-2006, 01:48 AM
Oguz hocam iyi tatiller buarada...
CHOYHONACHI
07-14-2006, 01:54 AM
hoca bunu türkiyede bir banka reklami başlatmıştı iri sesli bir adam duplevee duplevee diyordu ne gülmüştük yav... :=)
simdi o adam ne diyor biliyormusun?
Hadi simdi size cep telefonuyla kredi verelim ...
Ulan kulaga o kadar hos geliyorki ... az da kalsin bir kredi alacaktimda bize vermiyorlarmis ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Temur
07-14-2006, 02:15 AM
Reklam dedinizde ... Turkiyede yapilan reklamlari cok seviyorum ... Futbol seyretmektense ben cogu zaman reklam seyretmeyi seviyordum ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
hocam kredi işi sakat yav boşver Allahtan olmamış. Buarada yukarida yazdigini yurtdisindan gelen bircok kisiden duydum ozellikle turkce ogrenenlerden. Japon,alman,isvecli vs neredeyse tanistigim butun yabancilar turkiyede reklamlari cok seviyoruz vs demisti... ama ne fayda adamlar bi film çekiyor cumle alem izliyor ramboyu rakiyi bilmeyen varmidir dunyada...
CHOYHONACHI
07-14-2006, 02:26 AM
hocam kredi işi sakat yav boşver Allahtan olmamış. Buarada yukarida yazdigini yurtdisindan gelen bircok kisiden duydum ozellikle turkce ogrenenlerden. Japon,alman,isvecli vs neredeyse tanistigim butun yabancilar turkiyede reklamlari cok seviyoruz vs demisti... ama ne fayda adamlar bi film çekiyor cumle alem izliyor ramboyu rakiyi bilmeyen varmidir dunyada...
valla iyi reklam cekmemizin sebebini ben iki seyden dolayi buluyorum:
1) turk dilinin cok gevsek, mecazi anlamin cok olmasindan dolayi ... yani sen bir kelime soyle abi ... kesinlikle en az uc manada anlayabilirsin ...
2) turki halqlar aslinda sanaatkar birileridir ... ondan dolayi her sey sanaat katmaq isterler ... reklamlarada ...
Valla abi sen bi anlat Japonyada ne tur reklamlar vardi ... begendigin bir reklam varmiydi ?
Sen bekle belki gelir zamani
Topalirz bizde samani ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Temur
07-14-2006, 03:53 AM
Hocam japon reklamları inanılmaz adi ve kötüydü. Hiç unutmadığım bir poliklinik reklamı vardı,hemşire kılığında 3-4 tane orta yaş capon teyze arkada pembe fon var ve zorla bir sağa bir sola hisamitsu hisamitsu diye yaylaniyorlardi. O reklamdan daha kötü reklam görmedim daha hayatımda. Ama genelleme olarakta japon reklamları gerçekten 5 para etmez.
CHOYHONACHI
07-14-2006, 04:39 AM
Hocam japon reklamları inanılmaz adi ve kötüydü. Hiç unutmadığım bir poliklinik reklamı vardı,hemşire kılığında 3-4 tane orta yaş capon teyze arkada pembe fon var ve zorla bir sağa bir sola hisamitsu hisamitsu diye yaylaniyorlardi. O reklamdan daha kötü reklam görmedim daha hayatımda. Ama genelleme olarakta japon reklamları gerçekten 5 para etmez.
Allah bilir simdi o adi japonlar espiriden de anlamazlar ...
zaten onlarin boyle olmasi bence genellikle kendi kulturunu siyah ve turuncu renkler ile ifade etmesinden diye dusunuyorum ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Temur
07-14-2006, 06:29 AM
Üstat biliyorsunki ben japonyadan dönüşlerimde seninle buluşur bol bol japonya analizi yapardık :) üç aşağı beş yukarı görüşlerim aynı pek değişmedi,siyah ve turuncu yakıştırman güzel olmuş,adamları espiriden anlamaması gayet doğal çünkü shougun kültürü gerçekten berbat birşey hiç kimsenin özgür iradesi yok,yani hiç kimse tek başına değil kimse bir birey değil. Köy köy veya kasaba kasaba insalara muamele edilmiş.Ferdi hiç birşey olamayınca gerek fıkra gerek masal,eğlence,espiri,sohbet,hasbihal kültürü gelişmemiş...
CHOYHONACHI
07-14-2006, 06:34 AM
Üstat biliyorsunki ben japonyadan dönüşlerimde seninle buluşur bol bol japonya analizi yapardık :) üç aşağı beş yukarı görüşlerim aynı pek değişmedi,siyah ve turuncu yakıştırman güzel olmuş,adamları espiriden anlamaması gayet doğal çünkü shougun kültürü gerçekten berbat birşey hiç kimsenin özgür iradesi yok,yani hiç kimse tek başına değil kimse bir birey değil. Köy köy veya kasaba kasaba insalara muamele edilmiş.Ferdi hiç birşey olamayınca gerek fıkra gerek masal,eğlence,espiri,sohbet,hasbihal kültürü gelişmemiş...
Ha abi sen simdi diyorsunki ... ben simdi gitsem bir japona: ulan siz japonlari fotokopi makinesi ile cogaltmislar, hepiniz ayisiniz - dersem o japon bu espiriyi anlamaz demi? :lool:
(Aslinda bu espiri cinliler icin soylenmisti ...)
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Temur
07-14-2006, 07:47 AM
Üstat espiri güzel ama japon anlarmı anlamaz mı yoksa anlarda bozulur mu bilemem.Ama tespit doğru gerçekten fotokopi makinası gibi hepsi aynı.
"Hoşçakalın" diyenler kervanına bizde ismimizi yazdıralım bakalım.
İnşallah memlekete doğru yolculuk var. Yol hali bu...
Hakkınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun. İnşallah tekrar görüşürüz.
Destankutluhan
07-15-2006, 10:36 PM
Üstat espiri güzel ama japon anlarmı anlamaz mı yoksa anlarda bozulur mu bilemem.Ama tespit doğru gerçekten fotokopi makinası gibi hepsi aynı.
Disaridan bakinca cok benziyorlar ama gozleriniz alistiginda bizim gibi farkli farkli tipler oldugunu ayirt ediyorsunuz. Tecrubelerle sabittir.
Shaka olursa herhalde gulerler ...
Temur
07-16-2006, 12:51 PM
evet destan uzakdoğuda bulunmuş gibisin... Lakin üstteki msj yüzleri hakkında yani dış görünüş meselesi değil,yaşam tarzları kültürleri hakkında idi.
arkadshlar bize de yol gozuktu , onbesh gun kadar ...
Allahaismarladik hepinizi, gorsuhmek dilegiyle...
CHOYHONACHI
07-17-2006, 06:45 AM
Ulen, HYML'de gitti, Handa kervana eklendi ...
Eee, o zaman purda kim kaliy? Pizi purda Lazlara yalniz pirakmayun da ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
CHOYHONACHI
07-17-2006, 06:48 AM
Disaridan bakinca cok benziyorlar ama gozleriniz alistiginda bizim gibi farkli farkli tipler oldugunu ayirt ediyorsunuz. Tecrubelerle sabittir.
Shaka olursa herhalde gulerler ...
Anaaa, tabii farkli olaca daaa ...
Yok bi de parmak izleri bir birine benzesin ...
Ama,cinlilerde farkli ...
Ilginch istatistik (dogrulugu kanit etmiyorum) :
Shanghai shehirinde: Adi, Soyadi, Baba adi ve yashi ayni olan 32 000 kishi varmish ... :lool:
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Tatıle cıkarken hoscakalın demeyı unutan tek ben varım herhalde :( neyse bende tatılden hoscakalın dıyorum forumdakı herkese slm :):):)
Cem2000
07-19-2006, 01:41 PM
Arkadaslar ben araniza yeni katiliyorum!Hepinize iyi tatiler dilerim ben ne yaziki bu sene Türkiyeye gidemiyorum insallah seneye
Temur
07-20-2006, 01:52 AM
vaybe tatil kulağa ne kadar güzel geliyor... bende bir gün tatil yapabilecemmi acaba... :((
Demir Kağan
07-20-2006, 04:17 AM
Saygılar sevgiler,
Geri döndüm. Oh be. İstanbul gibisi yok bakmayın. Tatil falan hikâye.
Şehbir
07-21-2006, 12:03 AM
Hoşçakalın...
BEN ÖZELLİKLE YAZMIYORUM OĞUZ. YOKSA SANADA BASKI YAPILIR BURAYI KAPAT DİYEEE....
CHOYHONACHI
07-24-2006, 12:49 AM
BEN ÖZELLİKLE YAZMIYORUM OĞUZ. YOKSA SANADA BASKI YAPILIR BURAYI KAPAT DİYEEE....
Sehbir abi, sen boyle ugrasacagina ON-LINE MUSIC MARKET acsana ... ne dersin?
Sehibr On-line Music Market...
Everything you may desire with us ...
www.sehbironlinemusicmarket.seh
paksana hazir bi magaza icin yerde ayirtik ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
4twelve
07-25-2006, 05:08 AM
De gedin yavf...Mod dedigin tatil mi yaaparmis?????
CHOYHONACHI
07-28-2006, 12:38 AM
Bakiyom da, millet geri donmeye baslamis ...
Ama sesizce ... ne selam, ne kelam ... pat diye bir iki mesaj atirler, ama: abiler, ben geldim, size tatilden guzel tatil havalari getirdim - yok oyle seyler ...
Hadi bakaklim hayirilisi dilegi ile
CHOYHONACHI
Qarama
07-29-2006, 01:03 PM
Geldim,geldik,geldiler;)
e ozaman xush gelibsiz :)
mustafa06
07-30-2006, 10:06 AM
evet geldik ve geldiler
.....................................
Oğuz kardes. Hosh geldiniz
dila73
07-31-2006, 11:16 AM
Geldim,geldik,geldiler;)
umarım tatil iyi geçmiştir :=))
borcugin
07-31-2006, 12:56 PM
S.A.
Oğuz kardeş, düğün ne zaman? :D Ne zaman gelip halay çekip zeybek oynayacağız? Bu dönem tatil furyası en çok sana yaradı değil mi? Hayırlı olsun.
Selametle.
S.A.
Oğuz kardeş, düğün ne zaman? :D Ne zaman gelip halay çekip zeybek oynayacağız? Bu dönem tatil furyası en çok sana yaradı değil mi? Hayırlı olsun.
__________________________________________________ _____________
evlenmez evlenmez sırayı savmaya calısıor ama o da gıtcek!!!
gurkan
08-18-2006, 02:28 AM
Selamün Aleyküm
Kardeşler "izin" tayfasına katılma sırası bize de geldi.
Bir süreliğine izindeyim...
Selametle...
Selamün Aleyküm
Kardeşler "izin" tayfasına katılma sırası bize de geldi.
Selametle...
Telli baba'nın biraz ötesinde "güzel bir yer" diye bir mekan var...
Gurkan kardeş,oraya kadar gitmişken mutlaka bir UĞRA :cool:
Selamlarla...
gurkan
08-18-2006, 02:38 AM
Telli baba'nın biraz ötesinde "güzel bir yer" diye bir mekan var...
Gurkan kardeş,oraya kadar gitmişken mutlaka bir UĞRA :cool:
Selamlarla...
Usta ben babalardan medet ummayı Hurafe bilirim.:)
Uğradıklarım olursa Haktan Rahmet dilerim. Fatiha okur geçerim.:)
Eyvallah Usta...:) Var mı İsteğin Karadeniz'den...
Trabzondan tereyağı,Artvinden kaşar,Rizeden çay,Ordudan fındık,Samsundan tütün :cool:
borcugin
08-18-2006, 02:44 AM
S.A.
Canım dervişim güzel kardeşim, sen sağ salim git gel. Özletme kendini. Bizden selam et tanıyan ve tanımayanlara.
Selametle.
EGETÜRK
08-18-2006, 02:47 AM
iyi yolculuklar...
CHOYHONACHI
08-18-2006, 03:04 AM
Karadenizde sadece Zonguldaga kadar gidebilmistim ... gende guzel yerler diye biliyorum ...
Hadi sana iyi yolculuklar ...
Sog' borip omon qaytkin, gurkan abi ...
CHOYHONACHI
Kardeş güle güle git ve öyle gel. Sıkıntı, stres, negatif enerji, ve bilumum ne varsa bırak öyle gel. Karadeniz güzeldir. Bizim oralara yolun düşerse benden selam söyle dağlara, çiçeklere, börtü böceklere, çaylara....
Not: Bizim oralar: http://www.flickr.com/photos/evrenye/
Yolun achik olsun...
Unutma ki toprak altindakiler olmasaydi, ustundekiler helak olurdu...
Ula yolculuk öncesi ettiğiniz KELAMLARA bakın...Töbe,töbe...
Biraz kuşlardan,böceklerden,çiçeklerden bahsedin:cool:
mustafa06
08-18-2006, 08:44 AM
Gürkan kardeshim güle güle git yolun achık olsun,
Kushları böcekleri vede chichekleri seyretmeyi, incelemeyi , koklamayı ihmal etme :)
sağlıkla ve Selametle geri dön. iyi yolculuklar.
gurkan
08-18-2006, 08:52 AM
Unutma ki toprak altindakiler olmasaydi, ustundekiler helak olurdu...
Han'ım Bilgisayarımı kapatmadan açıklama getirme ihtiyacı hissettim. Bizim Buralar da Telli Baba Telsiz Baba yerleri vardır. Alem gider dilek diler. tel atar. papuç bağlar. Bu fiillerle derdine murat bekler. Belki de O Rahmetli kişiler Allah'ın sevgili kuluydu alim kişilerdi. Hakkın Rahmetine kavuşanlar için doğru olanı Onlara Allah'tan Rahmet dilemek Ruhuna Fatiha okumaktır.
Ha Bekarın gönlüne güzel kız dilemesi vs... Veya başka muradlara Başka dileklerine çözüm yeri değildir baba türbeleri. Sünnette böyle bir fiil yoktur. Ve sünnetin en küçük zerresine karşı gelmekten itina eder imanıma da bunu tehlikeli görürüm. Müslüman duasını Allah'a yapmalıdır. Tel papuç bağlayarak medet ummamalıdır. Batıl inanç dediğimiz amele vurgu yapmak istedim. Maalesef bu gibi eylemlere ve fiillere ülkemizde rastlanır.
Üstündekilerin Kurtuluşu da Helakı da ... Altındakilerinde.... Allah-u Alem.
Allah onların Helakını da kurtuşunu da bizlerden iyi bilir.
Allahaısmarladık kardeşim.
EGETÜRK
08-18-2006, 09:00 AM
ne yapalim gürkan agabey,samanligin izleri yüzyillardir halkimizin üstünden gitmiyor...
Birde yaprak dökümü Sonbaharda, kışın ise Uludağda mangal olur derlerdi...
Yalan,koskocaman yalan...
Kuzey'e Gürkan kardeşimizi uğurladık.denge bozulmasın diyede Güneye pazartesi günü dila73 arakadışımızı uğurluyoruz...
Yolları açık olsun,yedikleri içtikleri onların...
Yol boyunca çekilen fotolar bizim olsun:cool:
Veya başka muradlara Başka dileklerine çözüm yeri değildir baba türbeleri. Sünnette böyle bir fiil yoktur. .......
Batıl inanç dediğimiz amele vurgu yapmak istedim. Maalesef bu gibi eylemlere ve fiillere ülkemizde rastlanır.
.
sen bashka yonune ben bashka yonune dikkat chekmishiz... dogru
sen hurafe olan chaput baglamalari on planda tuttun
ben de onlari bahane ederek komple shefaat veya sevgililerin huzurunda yapilan dualarin kabul olacagi yonunu de inkar etmemek gerek demishtim..
tabi hristiyanlar gibi turbelere chaput baglamak bashka, shefaat olayi da bashkadir..
Amaçlarla araçlar birbirine karıştırılmasın...:shock:
Benim telli babayı vurgulamamdaki kasıt,Türkiyenin neresinde olursanız olun,Telli baba dediğiniz zaman Milletin aklına EVLİLİK gelir...
Telli baba bahane amaç Gürkan kardeşimi "Güzel bir yer" adlı mekana uğurlamaktı....
Mutlaka GÖRSÜN,mutlaka GÖRÜN :cool:
CHOYHONACHI
08-29-2006, 11:48 PM
He bize de suyle 2-3 gunluk yol gozuktu ... Egemenlik bayrami icin ... 31 agustos Kirgizistan Mustaqillik bayrami, 1 Eylul Ozbekistan Mustaqillik bayrami ...
Pazartesiye kadar yokum her halde ... 6 soat yolculuk ve inshallah evdeyim ...
hadi herkeze eyvallah ...
CHOYHONACHI
CHOYHONACHI
08-29-2006, 11:54 PM
Ha pide unutmadam Borcugin abi sana ev odevi ...
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=17663&page=3
su yerde ozbekce guzel yazilar var ... hem manevi acidan istifa edersin hemde ozbekce ogrenmen icin iyi gelir bence ...
hadi pakalim
CHOYHONACHI
borcugin
08-30-2006, 09:58 AM
S.A.
Tamam Choyhonaci Hocam, sen gelene kadar derslerime çalışacağım, öbür uşaklar geldi bu arada, dedim onlara hocam 3 oldu. Selamları var sana. Kırgız ve Özbek milletlerinin bağımsızlık bayramlarınıda kutlarım, kızımı benim için öp, sağ selamet gel.
Selametle.
gurkan
09-07-2006, 08:05 AM
Selamün Aleyküm
Kardeşlerim Tekrar birlikteyiz.
Türkümüz ... Nerde kalmıştık...:)
Bu yolda beraber devam edeceğiz kaldığımız yerden devam eden Türkümüzü... Gitti kurtuldu diyenler yok aranızda inşaallah...:)
Dönerek onları biraz üzeceğim. :)
Selametle...
Atropatena
07-23-2007, 03:21 AM
Saq-salamat, bes men kiminle dava edecem?:)
yavuz
07-23-2007, 03:22 AM
İşte tekrar gidiyorum...
HOŞÇAKALIN...
Eli bos gidilmez Oguz Amca...
Al bi paket lokum, bahceden de kopar iki cicek. Oyle git, gitceksen. :lol:
damat ferit gama :mrgreen:
İşte tekrar gidiyorum...
HOŞÇAKALIN...
Güle güle git. İyi tatiller usta...
Yoksa sende mi RODOS'a:lol:
Su 1 hafta gecsin bende arkadasları toplayıp bir piknik yapacagım sonrada havuz falan...
Karayılan
07-23-2007, 03:48 AM
Iyi tatilller
Alparslan
07-23-2007, 04:34 AM
Iyi tatiller usta, aman dikkat et kendine...
nesterin
07-23-2007, 04:37 AM
Oğuz bey iyi dinlenmeler, eğlenmeler.
Kart atmayı unutmayın:lol:
Emil_Diniyev
07-23-2007, 06:28 AM
Halalik Oguz.
Temur
07-23-2007, 08:50 AM
bu ne yav topik eski tarihli anlamadım...
yavuz
07-23-2007, 09:12 AM
bu ne yav topik eski tarihli anlamadım...
Aklina estikce, gidip gidip geliyo iste... Bilindik Oguz Amca laflari... :lool:
anti-tatil gama :mrgreen:
Demir Kağan
07-23-2007, 09:48 AM
Yine nereye gidiyosun?
Temur
07-23-2007, 10:27 AM
Aklina estikce, gidip gidip geliyo iste... Bilindik Oguz Amca laflari... :lool:
anti-tatil gama :mrgreen:
desene adam cimrilikten topik bile aзmıyor hehe:D:D eski topiklerin tozunu alıp alıp yeniden piyasaya sьrьyor.
Atropatena
08-06-2007, 11:45 AM
Xosh gelmisen, tetil neche etapdir ki?:) Men yaziq hele bir etap da kechmemishem, millet tetili etaplara bolur :(
Temur
08-06-2007, 03:09 PM
onun tetil neche etaptir цzь hem bilmir!
Demir Kağan
08-29-2007, 08:09 AM
Bana da askerlik subesi gel dedi, gittim, almadilar, cuma tekrar gidecegim. :)
Hoşçakalın...
Repete :mrgreen:
Mr.Abdullah
08-01-2008, 03:54 AM
Repete :mrgreen:
İyi tatiller!
dila73
08-01-2008, 04:31 AM
iyi tatiller :=)
LIBRA
08-01-2008, 04:41 AM
İyi tatiller....
PS:Oh, millet ne güzel tatile gidiyor.... =(
Sirena
08-01-2008, 05:31 AM
İyi tatiller:)
Karayılan
08-01-2008, 01:37 PM
Karıya kıza fazla takılma. Gece alemlerinden uzak dur, fazla yaglı tuzlu yeme dokanır, erken yat erken kalk zinde kal. Artık yasını basını almıs insanlar gibi huzurlu sessiz sakin bir tatil yapmalısın. Hadi selametle yolun acık olsun :D :D :P
KOYUNCU
08-01-2008, 09:06 PM
Karıya kıza fazla takılma. Gece alemlerinden uzak dur, fazla yaglı tuzlu yeme dokanır, erken yat erken kalk zinde kal. Artık yasını basını almıs insanlar gibi huzurlu sessiz sakin bir tatil yapmalısın. Hadi selametle yolun acık olsun :D :D :P
yok bide karşıdan karşıya geçerken yardım istesin kendi başına geçmesin:D
Shirin_Qiz
08-19-2008, 08:52 AM
Selamy aleykum herkaze ..
Ben geldim siz neraye ?????
İyi tatiller , gorishmek uzeri, bekliyoriz ...
KOYUNCU
08-19-2008, 08:53 AM
Selamy aleykum herkaze ..
Ben geldim siz neraye ?????
İyi tatiller , gorishmek uzeri, bekliyoriz ...
Merak etme
Biz gidene bay bay, gelene hay hay deriz
Atropatena
08-19-2008, 11:19 AM
insan ozunu ne qeder chox isteyir ki, her il tetile bele tenteneyle gedir :D
Atropatena
09-05-2008, 11:26 PM
Bu qeder tatil olur? Sen ne geder ishlemisen ki, 1 aydan choxdur tatildesen? Ish stajina forumu da yaziblar? :)
Şehbir
09-06-2008, 01:28 AM
Bu qeder tatil olur? Sen ne geder ishlemisen ki, 1 aydan choxdur tatildesen? Ish stajina forumu da yaziblar? :)
SANA NE OLUYOR ATROPATENA ??
ADAM BELKİ BALAYINDA.
ÜST ÜSTE YAZIYORSUN.. NE İŞ ?
YOK YANİ BİLELİMDE..
Atropatena
09-06-2008, 01:30 AM
mene hec ne, burada bir neferi BAN edibler, mene yazdi ki, Oquza deyim ki, onun banini achsin :D
Şehbir
09-06-2008, 01:39 AM
mene hec ne, burada bir neferi BAN edibler, mene yazdi ki, Oquza deyim ki, onun banini achsin :D
PEK İNANMADIM YA..
NEYSE...
Atropatena
09-06-2008, 02:05 AM
men oruclu adam indi yalanmi danishacam? Heme useri ozbekce hissede turkce yazdiqina gore ban edibler
Şehbir
09-06-2008, 02:11 AM
men oruclu adam indi yalanmi danishacam? Heme useri ozbekce hissede turkce yazdiqina gore ban edibler
MAYTAP, ŞAKA ..
BİLİYORMUSUN NE DEMEK ?
Şehbir
09-06-2008, 08:01 AM
ATROPATENA ÖZÜR DİLERİM SENDEN..
BEN SENİ KADIN BİLİYORDUM..
Atropatena
09-06-2008, 09:10 AM
:D:D:D ne indi, qadin deyilem ki? :D Qadin meger adam deyil?:D
Seckjin Khan
09-06-2008, 09:12 AM
Şehbir
09-06-2008, 10:37 AM
KADIN HİÇ ADAM OLUR MU ?
Kur_Sad
09-06-2008, 10:47 AM
Adam derken insan anlamında... Adem yani...
Atropatena
09-06-2008, 11:19 AM
female :D Qadin da adamdir, kishi de:)
Şehbir
09-06-2008, 11:25 AM
female :D Qadin da adamdir, kishi de:)
ADAM ADAMLA EVLENİR Mİ ?
Atropatena
09-06-2008, 11:28 AM
adam adamla evlener!
Adam=qadin ve kishi
Adam=male and female
Şehbir
09-06-2008, 11:46 AM
adam adamla evlener!
Adam=qadin ve kishi
Adam=male and female
YANLIŞ.
DOĞRU;
ADAM= ER / ERİL KİŞİ / MALE /
KADIN= DİŞİ / DİŞİL KİŞİ / FEMALE /
Atropatena
09-06-2008, 01:03 PM
aaa, ne deyirsen sen! ADAM=INSAN, KISHI DE ADAMDIR, QADIN DA
Şehbir
09-06-2008, 01:13 PM
aaa, ne deyirsen sen! ADAM=INSAN, KISHI DE ADAMDIR, QADIN DA
SEN NE DEYİRSEN ??
OLMAZ ÖYLE ŞEY,
ADAM ADAMDIR..
KADINDA KADIN..
İNSAN = KİŞİ = KADIN VEYA ADAM OK..
ADAM & KADIN = HOMOSEKSUEL
Atropatena
09-06-2008, 01:22 PM
SEN NE DEYİRSEN ??
OLMAZ ÖYLE ŞEY,
ADAM ADAMDIR..
KADINDA KADIN..
İNSAN = KİŞİ = KADIN VEYA ADAM OK..
ADAM & KADIN = HOMOSEKSUEL
adammmmmmmmmmmm==================inasnnnnnnnnnnnnn nnnn
Şehbir
09-06-2008, 01:25 PM
adammmmmmmmmmmm==================inasnnnnnnnnnnnnn nnnn
OK..
AMA ADAM KADIN DEĞİL...
YOLDA GİDEN BİR KADINA;
ÖF AMAN NE GÜZEL ADAM MI DİYECEĞİZ..
Atropatena
09-06-2008, 01:29 PM
xasiyyeti=xarakteri gozel olana gozel adam deyirik biz
Şehbir
09-06-2008, 01:41 PM
xasiyyeti=xarakteri gozel olana gozel adam deyirik biz
BİZ KADINA; GÖZEL ADAM DEMEYİZ..
BİZ HAYSİYETLİ KADIN, HAYSİYETLİ ADAM DERİZ..
KÜLTÜR FARKI DEMEK Kİ..
OK.
UZATMAYALIM İSTERSEN YOKSA SABAHA KADAR SÜRER BU BÖYLE..
AMA YOK UZATALIM DERSEN BEN BURDAYIM..
Bilge_Kagan
09-06-2008, 03:54 PM
Uzatmayin, ben simdiden soyleyeyim.
Sayılı gün çabuk geçiyormuş... BİTTİ :mrgreen:
Aybike
09-07-2008, 11:09 PM
cok sükür ...gerci uzak kaldigindan pek emin degilimde neysehhhhhhhhhhhhhh..:)
Şehbir
09-08-2008, 02:23 AM
cok sükür ...gerci uzak kaldigindan pek emin degilimde neysehhhhhhhhhhhhhh..:)
NE VAR SENİN DİLİNİN ALTINDA..
Bilge_Kagan
09-08-2008, 04:50 AM
Demir'le beraber hazirlamis oldugumuz "Oguz abinin yoklugu" konulu kisa tiyatro senaryosunu sunmaktan gurur duyuyorum.
Demir: Oguz abi de yok ki ortalikta
Bilge: Hakkaten nerde lan bu adam *kufur*
Demir: Tatilde lan nerde olcak *kufur*
Bilge: Lan bu tatil nasil tatil, 3 ay oldu. Ogrenci mi bu adam? Isi gucu yok mu? Parayi peder mi gonderiyo buna? Bu ne manyak yasam tarzi lan !! *kufur*
Oltugedır: :lool:
Bu sorular hala cevap bekliyor :lool:
Atropatena
09-08-2008, 09:04 AM
zehmet chekmeseydin?? Biz ele bele de rahat idik burada:lol:
cok sükür ...gerci uzak kaldigindan pek emin degilimde neysehhhhhhhhhhhhhh.
Siz benim hangi söğüt ağacının gölgesinde yattığımı nerden bileceksiniz :mrgreen:
Demir: Oguz abi de yok ki ortalikta
Bilge: Hakkaten nerde lan bu adam *kufur*
Demir: Tatilde lan nerde olcak *kufur*
Bilge: Lan bu tatil nasil tatil, 3 ay oldu. Ogrenci mi bu adam? Isi gucu yok mu? Parayi peder mi gonderiyo buna? Bu ne manyak yasam tarzi lan !! *kufur*
Öğrenmek istermisiniz ? :mrgreen:
zehmet chekmeseydin?? Biz ele bele de rahat idik burada
İstenmediğim yerdede dururum :mrgreen:
Atropatena
09-09-2008, 01:09 AM
KLON sesi geldi ;) :)
Shirin_Qiz
09-09-2008, 04:16 AM
Ureeeeeee :P Hush geldiniz ;) chokde o'zlemishiz :)
p's Nerde olsanizde Allahe amanet :D
Bilge_Kagan
09-09-2008, 07:40 AM
En son Lost adasindan resimlerin geldiydi fekat? :rolleyes:
Тюльпан
09-09-2008, 07:44 AM
Welcome back mr Oguz :D
Zorlu üstad işleri ilerletmiş :mrgreen:
Bilge kaşınma :rolleyes:
Ureeeeeee Hush geldiniz chokde o'zlemishiz
p's Nerde olsanizde Allahe amanet
Sağolun var olunnnn Avrupa yakası ;)
Welcome back mr Oguz
Thanks efennim :mrgreen:
Demir Kağan
09-09-2008, 12:42 PM
hosgeldiniz beyim. bi ara forumun yolunu kaybettin sandik. (bunu da gelene gecene soyluyorum, adet oldu) :lool:
KOYUNCU
09-09-2008, 12:53 PM
Ureeeeeee :P Hush geldiniz ;) chokde o'zlemishiz :)
p's Nerde olsanizde Allahe amanet :D
Y sen bu adamı neye özlüyon ya. Özlenecek neyi var. Bir FB li eskik olsa ne yazar
Ramazan bayramı nedeniyle kepenkleri indiriyoruz :)
Bayram sonrası görüşmek üzere... ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.