View Full Version : Bir Talep tüm modların dikkatine...
Temur
07-14-2006, 03:23 AM
S.A Merhaba abiler uzun süredir acı tatlı yazışıyoruz bu forumda lakin artık biraz renklendirme zamanımız geldi diye acizane düşünüyorum.Benim fikrim şudur ki Motorlu Araçlar bölümü açılsın bu fikrimi Özbeklerede ileteceğim inşallah. Herkes sevdiği araba veya motorsiklet hakkındaki yorumlarını yazar resimler koyar vs muhabbet koyularşır,
Ne dersiniz?
Destankutluhan
07-14-2006, 03:30 AM
S.A Merhaba abiler uzun süredir acı tatlı yazışıyoruz bu forumda lakin artık biraz renklendirme zamanımız geldi diye acizane düşünüyorum.Benim fikrim şudur ki Motorlu Araçlar bölümü açılsın bu fikrimi Özbeklerede ileteceğim inşallah. Herkes sevdiği araba veya motorsiklet hakkındaki yorumlarını yazar resimler koyar vs muhabbet koyularşır,
Ne dersiniz?
Acmaman icin bir neden mi var ? Turkistan basligi altinda degil de Forumun ana basligi olarak acmak istiyorsan o baska.
Eger bu sekilde degilse hic durma ve basligini ac derim. Moderatorler gerekirse ve begeni toplarsa belki bu basligi daimi hale getirebilirler.
Saglicakla
Temur
07-14-2006, 03:58 AM
Evet üstat Türkistan altında değil,ana forumda düşünüyorum ama malum onu ben yapamam modlar yapabilir. Biliyorsunuzki bir çok forumda artık motorlu araçlar kısmı var. Genel Sohbet,spor,Din,Müzik,Eglence,motorlu taşıtlar vs vs diye devam ediyor.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.