View Full Version : Istanbullu Kardesler
EGETÜRK
07-17-2006, 08:30 AM
Istanbulda oturan kardeslerim,gecenlerde profilo da bir balmmumu heykel sergisi vardi,girdim ve gercekten cok memnun kaldim,st. Petersburg müzesi sanatçilari tarafindan yapilmis 45 balmumu heykeli sergileniyor,gitmenizi israrla öneriyorum,Asagida Fatihin ve Temürlenkin balmumu heykelleri
CHOYHONACHI
07-17-2006, 08:46 AM
off the topic bir soru, ama abi sen Istanbulun neresinde oturuyon?
PS. Istanbulu ozledim ...
EGETÜRK
07-17-2006, 09:17 AM
tarabya...
CHOYHONACHI
07-18-2006, 12:24 AM
Tarabya, yanilmiyorsam, Maslagin oralar demi?
Okuldayken Tarabyadan ev bakmistik, ama Poligon Mahallesinden bulmustuk?
Saygilarimla
CHOYHONACHI
EGETÜRK
07-18-2006, 01:04 AM
evet dostum maslakin asagisinda
CHOYHONACHI
07-18-2006, 01:32 AM
5 senelik ogrencilik hayatimda Sislide, Caglayan, 4.Levent, Haciosman, Istiniye, Gayrettepe, Cihangir, en sonunda Bostancida ev kiralamistik ...
Ondan dolayi Istanbulu iyi bilirim diye korkmadan soyeleyebilirim.
Heyttt, be okulumu ozledim ...
Saygilarimla
CHOYHONACHI
EGETÜRK
07-18-2006, 08:15 AM
ne zaman ve hangi okul??
EGETÜRK
07-18-2006, 08:16 AM
haciosmanda neredeydin,biz oraya çok yakiniz...
Socrates
07-18-2006, 08:21 AM
45 BALMUMU HEYKEL VAR DEMİŞSSİNİZ. ZAHMET OLMAZSA KALAN 43 TANESİNİNDE RESMİNİ ALABİLİRMİYİZ ?
EGETÜRK
07-18-2006, 09:55 AM
alamazsin...Orada gidip görülmesi gerekli,görevlinin bilgilendirmeleri esliginde cok güzel bir tur oluyor...çok ilginç bilgiler ögrendim sizede tavsiye ediyorum iste...ayrica sadece bu 2 heykelin resmini cektim
CHOYHONACHI
07-19-2006, 12:30 AM
ne zaman ve hangi okul??
1998-2003
ITU
CHOYHONACHI
07-19-2006, 12:34 AM
Maslak-Sariyer yolu uzerinde Ogrenci Yurdu var, tam Sariyer yokusu basinda ... Iste orda saga sapan bir yolu var ... O kosede, tam ogrenci yurdu karsisinda, yolun obur tarafinda, iki katli bir bina var ... alti iplik mini fabrikasi, ustunu de biz ev olarak tutmustuk ...
Daha sonra saga sapan yol uzerinde bir cami var ... onun arkasinda bir sokak var ... o sakak uzerinde, artik apartman numara, adini hatirlamiyorum ama o evlerden birinde zemin katini tutmustuk ...
Abi, neydi o ogrencilik hayati ... bir gun tuz bile alamayacak kadar parazis kalmistik ... ama ne zevkliydi ...
Hadi hayirlisi
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Temur
07-19-2006, 01:18 PM
evet çayhaneci tarabya maslağa yakın sarıyer yol ayrımından gidilir ama pahalı bir muhit sayılır. Buarada bir organize yapılıp hep beraber gidilse güzel olur.
Temur
07-19-2006, 01:21 PM
Istanbulda oturan kardeslerim,gecenlerde profilo da bir balmmumu heykel sergisi vardi,girdim ve gercekten cok memnun kaldim,st. Petersburg müzesi sanatçilari tarafindan yapilmis 45 balmumu heykeli sergileniyor,gitmenizi israrla öneriyorum,Asagida Fatihin ve Temürlenkin balmumu heykelleri
Üstat soldaki mi Timur? osmanlı kıyafetine benziyor Özbek kıyafeti ayırmak müşkül...
CHOYHONACHI
07-20-2006, 01:58 AM
evet çayhaneci tarabya maslağa yakın sarıyer yol ayrımından gidilir ama pahalı bir muhit sayılır. Buarada bir organize yapılıp hep beraber gidilse güzel olur.
zaten ben bida gelecem ya Istanbula, o zaman kesinlikle bir sariyer borekcisinde borek yeriz valla ...
Temur
07-20-2006, 02:11 AM
Hacım inşallah, borekler benden :)
CHOYHONACHI
07-20-2006, 02:20 AM
Haciosmanda oyle gecekondular vardiki ona her multi-millioner bile sahip olmak isterdi ... etrafin orman, sabahlari kuslar ... gunduzu serin ... aksamlari ise korkunc, cunku kurt avultularin sesi duyuliyordu ... :P
Hadi Haciosman Cemaati nerdesiniz?! Sesim geliyormu? Sizi ozledim ...
CHOYHONACHI
CHOYHONACHI
07-20-2006, 02:21 AM
Hacım inşallah, borekler benden :)
insallah, bende size bir ozbek pilavi yaparim orda ... ozellikle pirinc ve havuc gotururum burdan ...
Ogle yemeginde pilav yeme niyetinde
CHOYHONACHI
Temur
07-20-2006, 02:36 AM
üstat Rüstemin pilav güzel oluyordu,buarada rüstemden ne var ne yok? hayatta mı? yaşıyormu?
CHOYHONACHI
07-20-2006, 02:43 AM
Rustam suan karsimda oturuyor ... kendi pilgisayarina ciddi bir sekilde dikilmis oturuyor ...
zaten Rustamin pilavinin guzel olmasinin sebebide benim oraya bir tukuruk tukurmemdendir ... :lool:
saka beee ...
Aciktim
CHOYHONACHI
Temur
07-20-2006, 02:48 AM
Rüsteme veryansınlarımı ilet,süper vefasız elemanmış helal olsun.
CHOYHONACHI
07-20-2006, 08:10 AM
Rüsteme veryansınlarımı ilet,süper vefasız elemanmış helal olsun.
az kalsin beni de unutuyordu ... zar-zor kendi hatirlatim ...
Hadi bu dunyada vefasiz olda, dualarin obur dunyada vefali olsun yeter ...
Vefali dualar istegi ile
CHOYHONACHI
CHOYHONACHI
07-24-2006, 04:57 AM
Istanbulun sonbaharini ozledim ...
Aksam ustu Besiktas iskelesi yaninda bankoya oturmus, elime bir simit ve cayi yudumlarken, milletin nasil kosa-kosa vapura yetismye calistigini, benim gibi dunyayla isi olmayan ashiklarin bir birine gozlerine dikilip oturmus gecnleri, martilarin uchslarini, ve ne sicak - ne soguk olan aksam ustu gunesin batisini, ve artik geceleri bombos IETT'nin Yesil otobusunde en erkada oturup, Bostanciya eve giderken gece Istanbulu ozledim ...
Sahil kenarlarini, Bogaz koprusnu, mercimek corbasi ve sabahlari pogaca ismarlamayi ozledim ...
Istanbul sana asigim, seni ozledim ...
Ozlem ile
CHOYHONACHI
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.