View Full Version : En milliyetçi lider Erdoğan :)
BuyukTuran
07-19-2006, 02:41 PM
:lol: :lol:
haber(!) burda:
http://67.15.75.204/1144324394.jpg En milliyetçi lider anketinden Başbakan Erdoğan birinci, MHP'li Devlet Bahçeli ikinci çıktı...
Bir derginin yaptığı araştırmaya göre, tarihteki en büyük Türk milliyetçisi Atatürk; günümüzün liderlerinden ise en büyük Türk milliyetçisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; ikincisi ise Devlet Bahçeli.
(6 Nisan 2006 Perşembe)
Tempo Dergisi'nin araştırmasında bugünün liderleri arasında en milliyetçi isim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Baykal 4. sırada yer alıyor.
Tempo Dergisi'nin yaptırdığı kamuoyu araştırması, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) üyeliği konusunda toplum desteğinin sürdüğünü ortaya koydu. Ancak kafa karışıklığı da devam ediyor. Toplumun önemli bir kesimi Türklük ile İslam arasında çelişki görmediğini söyledi.
Araştırmaya katılanların yüzde 85.6'sine göre Mustafa Kemal Atatürk tarihteki en büyük Türk milliyetçisi. Atatürk'ü şair Mehmet Akif Ersoy izliyor. Araştırmaya katılanların yüzde 40,4'üne göre bugünün liderleri arasında en milliyetçi isim AKP lideri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Erdoğan'dan sonra yüzde 30,5 ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüzde 17,6 ile DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve yüzde 14,4 ile de CHP Genel Başkanı Deniz Baykal geliyor.
Türkiye genelinde 15 ili kapsayan ve 18 yaş üstü 800 kişiyle yüz yüze yapılan saha araştırmasının yöneticiliğini İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden Doç. Dr. Umut Özkırımlı yaptı.
AB'YE DESTEK EN ÇOK AKP SEÇMENİNDEN
Araştırmanın sonuçları göre toplumun Avrupa Birliği'ne desteği genel anlamda sürüyor. Bugün bir halk oylaması yapılacak olsa Türkiye'nin AB'ye üye olması yönünde oy kullanacaklarını söyleyenlerin oranı yüzde 63.1 olurken, Türkiye'nin üyeliği karşısında oy kullanacaklarını belirtenlerin oranı yüzde 30.6'da kalıyor.
Karşı oy kullananların bir kısmının aslında Türkiye'nin AB'ye üye olmasının kötü olmadığını düşündüğü de ortaya çıkıyor. Çünkü, AB üyeliğinin kötü bir şey olduğunu düşünenlerin oranı sadece yüzde 22.9'da kalıyor.
AB üyeliğine verilen desteğin partilere göre dağılımı incelendiğinde, en büyük desteğin yüzde 73,9'la son seçimlerde AKP'ye vermiş olanlardan geldiği görülüyor. CHP'lilerin AB'ye desteği yüzde 72.3. MHP'liler ise AB üyeliğine yüzde 49.2 oranında destek veriyor.
TÜRKÜN İMAJINI YOLSUZLUK BOZUYOR
Araştırmaya katılanların AB'ye katılımın yaratacağı tehlike, Türklüğe en fazla hizmet edenler veya zarar verenler ve yabancılarla evlenme konularındaki görüşleri ise şöyle:
* Araştırmaya katılanların yüzde 45,3'üne göre, AB üyeliğinin Türkiye açısından yaratacağı en büyük tehlike örf ve adetlerimizin zarar görmesi. Yüzde 15,4'ü ulusal egemenliğimizin sona ermesinden çekiniyor. Yüzde 50,3'ine göre, AB ülkemizi bölmek istiyor.
* Yüzde 87'si Türk olmaktan gurur duyuyor. Yedi ünlü ismi, son dönemde yurt dışında Türklüğe en fazla hizmet açısından değerlendirmeleri istendiğinde tercihleri şöyle: Fatih Terim (Yüzde 15.5), Sertap Erener (Yüzde 15.3), Yaşar Kemal (Yüzde 9.2), Süreyya Ayhan (Yüzde 8.8), Tarkan (Yüzde 7.7), Gazi Yaşargil (Yüzde 6.3), Orhan Pamuk (Yüzde 4.2)
* Türklüğe zarar verenleri sıralamaları istendiğinde yüzde 32, 4'ü yolsuzluk yapanları, yüzde 17,5'i şeriatçıları, yüzde 10'u komünistleri, yüzde 6,1'i Türkiye'deki azınlıkları, yüzde 5,3'ü ülkücüleri gösteriyor.
* Yüzde 53,5'i çocuklarının Türk olmayan biriyle evlenmesine
p.s.: :o :rolleyes: :D
Seckjin Khan
07-19-2006, 04:21 PM
Allah Allah milliyetçi görmesem inanırım :D
timurlenk
07-19-2006, 04:50 PM
turk milliyetcisi olmadıgı kesin
Aybike
07-19-2006, 08:32 PM
En milliyetci benim burda..Hakkımı yemeyin..
Onlarda kim oluyomuş...
Emrah
07-20-2006, 10:36 AM
Arap milliyetçiliği anketimi yapmışlar acaba ?
Socrates
07-20-2006, 10:51 AM
ERDOĞAN VE BAHÇELİ SEÇİLMİŞ...
GERİYE KALAN KİM ; BAYKAL,AĞAR VE MUMCU
ERDOĞAN YİNE EN MANTIKLI İHTİMAL...
EGETÜRK
07-20-2006, 11:05 AM
AHAHAHAHHA!!!!!Ya kardes sen sokrates olma bence sende eski yunan anfi-tiyatrolarindan gelen bir espri yetenegi var
Socrates
07-20-2006, 11:16 AM
BÜYÜKTURAN BİR GAZETEDEN ALINTI YAPARAK BİR KONU AÇMIŞ...
DAYLAN,TİMURLENK,AYBİKE VE EMRAH BİRAZDA TİYE ALARAK KONU İLE İLGİLİ FİKİRLERİNİ ORTAYA KOYMUŞ...
BENDE NACİZANE TÜRK SİYASETİNİN GÜNÜMÜZ POLİTİKACILARI İÇİNDE BAHÇELİ VE TAYYİP'İN EN MİLLİYETÇİ KİŞİLER OLDUKLARINA DOĞRU TERCİHİMİ BELİRTTİM...
EGETÜRK İSİMLİ KİŞİDE HER ZAMANKİ GİBİ BİR FİKİR,BİR MANTIK,BİR FELSEFE İÇERMEYEN MESAJLARINA BİR TANESİNİ DAHA İLAVE ETMİŞ..
BU DURUMDA NE SÖYLEMEK GEREKİR....HİÇ BİRŞEY !
EGETÜRK
07-20-2006, 11:21 AM
Vallahi Fikirimce komik bir insansin kısmet bu iletiye imişşşş...O milliyetçi ise sen ırkçı olmalısın.Bu da bir fikir degil mi???Ama tabi senin gibi espri yapamiyoruz ne de olsa yazilarim mantiksizz,sana başarilar
erener
10-05-2006, 01:24 AM
Son yılların en komik sonuçlu anketi seçilebilir bu anket. Ankete katılıpta buna oy veren %40.4 anguta ne demeli!:)
angut da ne demek?
Angut turkleri mi?
turanX
10-05-2006, 01:36 AM
Arap milliyetçiliği anketimi yapmışlar acaba ?
Kardeş bu gerçekten cuk oturmuş ya..:super:
dervish
10-05-2006, 01:36 AM
ERDOĞAN VE BAHÇELİ SEÇİLMİŞ...
GERİYE KALAN KİM ; BAYKAL,AĞAR VE MUMCU
ERDOĞAN YİNE EN MANTIKLI İHTİMAL...
Katiliyorum.
Meydan'a cikip yetiskin cocuklar gibi bagiran diger siyasetcileri dusundugumde ben de Erdogan'i daha iyi milliyetci kabul ediyorum. Adamin en azindan karizmasi, raconu var.
dervish
10-05-2006, 01:38 AM
Son yılların en komik sonuçlu anketi seçilebilir bu anket. Ankete katılıpta buna oy veren %40.4 anguta ne demeli!:)
Son yillarin en komik yorumu secilebilir bu yorum. Ankete katilipta buna oy vermeyen %59.6 anguta ne demeli!:)
turanX
10-05-2006, 01:41 AM
işimiz angutlara kalırsa eyvah bunlar önümüzdeki seçimlerde de iktidar olurlar..
gurkan
10-05-2006, 01:50 AM
angut da ne demek?
Angut turkleri mi?
Hanım Bu karşında ki birine hakaret için kullanılan argo kelimedir.
Angut Kuşu' herhal aklı basmazmış oradan türetmişler...
Aklı basmayan... Gerizekalı manalarına sık kullanıyor Argoda...
Hey gibi Yurdum insanı nerdesiniz...
Dilimizi lastik ettikler... Katlettiler niye sesiniz çıkmıyor...
yo yo abisi bu basbakani secenler angut olursa.
bunu sindiremeyen neden angut milleti olmasin?...
Tanri angutu korusun...
dervish
10-05-2006, 02:12 AM
yo yo abisi bu basbakani secenler angut olursa.
bunu sindiremeyen neden angut milleti olmasin?...
Tanri angutu korusun...
:D
ANGUT UYANDI!
Heybeli
10-05-2006, 02:43 AM
Bu anketin sonuçları gizlice deiştirilmiş olmasın yaw :D Allah'ım sen bu topluma akıl fikir ver Ya Rabbiimm!!
http://img208.imageshack.us/img208/7378/angutie4.jpg
selcuk
10-05-2006, 12:33 PM
En milliyetçi lider anketinden Başbakan Erdoğan birinci, MHP'li Devlet Bahçeli ikinci çıktı...
Bir derginin yaptığı araştırmaya göre, tarihteki en büyük Türk milliyetçisi Atatürk; günümüzün liderlerinden ise en büyük Türk milliyetçisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; ikincisi ise Devlet Bahçeli.
(6 Nisan 2006 Perşembe)
Tempo Dergisi'nin araştırmasında bugünün liderleri arasında en milliyetçi isim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Baykal 4. sırada yer alıyor.
EGEMEN KAZAKİSTAN
ANTALYA TOPLANTISININ AMACI: TÜRKÇE KONUŞANLARLA BİRLİK OLALIM
ALMATI, 26/09(BYE)--- Tirajı günde 105 bin olan ve Kazakça yayımlanan Egemen Kazakistan gazetesinin 22 Eylül 2006 tarihli sayısında, Savıtbek Abdrahmanov imzasıyla ve yukarıdaki başlık altında yayımlanan haberin çevirisi şöyledir:
"Toplantının düzenlenmesi, sadece tarihi, ilmi açıdan değil; siyasi, sosyal açıdan da bizim için çok önemlidir." Türkçe konuşan ülkeler ve halkların dostluk, kardeşlik ve işbirliği toplantısıyla ilgili Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in gönderdiği kutlama mektubundaki bu cümleye dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu cümlede bu yılki toplantının kendine göre özelliği ve Türk dünyasındaki rolü vurgulanmıştır.
Birincisi, 2001 yılına kadar her yıl düzenlenen bu toplantı, son dört yıldır düzenlenmemişti. Bunun ana nedeni, Milliyetçi Hareket Partisinin heybetli lideri Alparslan Türkeş'in ölümünden sonra Türk dünyasının ortaklığı fikrinin biraz gevşemesi, daha açık söyleyecek olursak, MHP'nin yeni lideri Devlet Bahçeli'nin toplantıyı desteklemekten vazgeçmesinden kaynaklanıyor. İşte, bu sırada Türk Hükümeti toplantı faaliyetlerini devam ettirme, canlandırmayla ilgili karar çıkardı ve bu kararı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan doğrudan destekledi.
KuMuKh
10-05-2006, 01:41 PM
Erdogan'dan baska etnik/dini kimligi bu kadar asindilirmis bir basbakan daha vardi .
hatirlayabilecekmisiniz ismini ?
Demir Kağan
10-05-2006, 02:09 PM
Erdogan'dan baska etnik/dini kimligi bu kadar asindilirmis bir basbakan daha vardi .
Özal'dan bahsediyorsunuz sanırım. Sonu da onun gibi olursa pek sevineceğim!
Seckjin Khan
10-05-2006, 02:54 PM
Erdoğan olsa olsa Arap Milliyetçisi olur ;)
sevgi ile...
KuMuKh
10-05-2006, 03:05 PM
Erdoğan olsa olsa Arap Milliyetçisi olur ;)
sevgi ile...
Dylan kardes , Hilafe olmak istiyor kendisi , arap milliyetciligi ile islam dunyasini toparlayacak bir Turk gucu olusturmak istiyor .
Tengri yolun acik eglesi diyelim .
mustafa06
10-05-2006, 03:06 PM
aklıma nereden geldi ise atasözlerimiz geldi.
Pek chok atasözlerimiz var ama
mesela birisini yazayım, Nehir kendi yatağını bulur.
KuMuKh
10-05-2006, 03:08 PM
Özal'dan bahsediyorsunuz sanırım. Sonu da onun gibi olursa pek sevineceğim!
Ozal ne hinoglu hin idi .:D
ama ben Menderesi dusunmustum . ;)
sonu malumdur , sahsima , erdogan icin ayni seyi istemem .
Gerci kelle koltuktadir Tayyip'in ve bu yola " Bas " koymustur .
Bakalim , " BasKonut " , bas alacak mi ?
:)
Seckjin Khan
10-05-2006, 03:09 PM
O Bash Bashına geçmesinde ... :)
dervish
10-05-2006, 04:06 PM
Erdoğan'dan Merkel'e elle müdahale
Başbakan Erdoğan yine vücut dilini konuşturdu. Alman Başbakanı Merkel ile yapılan ortak basın toplantısında Erdoğan eliyle Merkel'e müdahale etti. Merkel'in "limanların ve havaalanlarının Rum kesimine açılmasını AB üyeliği için ön şarttır" şeklindeki konuşmasına Erdoğan'dan anında cevap geldi.
Merkel sözünü bitirmeden Başbakan eliyle meslektaşının koluna dokundu. Merkel'e dönerek işaret parmağıyla söz istediğini belirtti. Kıbrıs şartına Erdoğan, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Erdoğan, "İzolasyonlar kalkmadıkça biz havaalanlarının ve limanların açılmasına asla müsaade etmeyiz" dedi.
KuMuKh
10-05-2006, 05:16 PM
kasimpasali Erdogan , nihayet degistirdin mi takim elemanlarini ?
yoksa gurcistan'da ki mevzuya paralel mi gidiyorsun ?
Demir Kağan
10-06-2006, 04:59 AM
Ozal ne hinoglu hin idi .:D
ama ben Menderesi dusunmustum . ;)
sonu malumdur , sahsima , erdogan icin ayni seyi istemem .
Gerci kelle koltuktadir Tayyip'in ve bu yola " Bas " koymustur .
Bakalim , " BasKonut " , bas alacak mi ?
:)
Gece yattıktan sonra acaba Menderes'i mi kastediyor diye aklıma geldi. Ancak Menderes'i sadece okudum ve malumunuz olduğu üzere, onun dönemi hâlâ karanlık. Özal son dönem olduğu için daha çok bilgi
toplayabiliyoruz.
Selamlar, saygılar.
mustafa06
10-06-2006, 05:39 AM
Beyaz derili misiniz? yoksa kızıl derili mi?
Bizim toplumumuzun da bir elit tabakası vardır, halk ne isterse istesin o bildiğini okur, ve her zaman doğruyuda o bilir. bu takıma bazen zenginler, bazen dısharıdan beslenenler, bazen de derin devlet deriz. ama aslında hich birini bilmeyiz, görmeyiz.
(bunlar beyaz tenli insanlardır diyebiliriz,birde avam vardırki mecburen bunlarda kızılderili rolü kalıyor.)
Gölge gibi, ruh gibi aramızda dolashır her sheyden haberdardırlar.
yapılmasını istediklerini sadece fısıldarlar,
Eskiden chevresi biraz dar olduğu ichin, bazı sheyleri yaparken zorlanırlardı, bazende eline yüzüne bulashtırırlardı. Gerchi bu bulashtırmalara da modern isimler bulmushtuk. hatta o günlerde güzel güzel eğlenirdik.
Elit takım artık chevresini genishletti. Bazı ishleri kendisi yapmıyor, tasheronlar var. Zaten bir shey yapmasına da gerek yok. sadece fısıldıyor. yok yok belki fısıldamıyor bile, chünkü teknoloji chağındayız. Bazı yuvarlak ve değishmez parolalar var
Elma dersem chık , armut dersem yine chık gibi bir shey bu. yani ''her chağırdığımda kosh. eğer ben chağırmazsan kendi kendine sana öğrettiklerimi tekrarla, unutmayasın Chünki en doğruyu daima ben bilirim. Halk kızılderilidir hich bir shey bilmez'' mantığı ile ishleyen bir mekanizmadır bu.
halk sechimlerde yanlıshlıkla tukaka birisini mi sechti ''hata yapmıshtır, bekle düzeltiriz, ey benim halkım elma - armut diyorum, haydi ish bashına '' Yıkın, yıpratın bunları bir daha sechim kazanamasınlar, elmanın bash düshmanı bunlar, armutchu bunlar.
''efendim shu elmayı ve armudu net olarak tarif etsek olmaz mı? chünkü ben elmayı chok severim, düshman değilim'' ,
''kes ulen, sen elma düshmanısın, tarifi ne yapacan ben istersen portakala da elma derim, pırasayada sana ne,
...
chağrıya ses verenler;
''Cumhuriyet dönemi boyunca böyle satılık bir hükümet gelmemishtir. arkadashlar, ....... ... ...... ........ ....... inanın en sherefsizidir bunlar'',(ilginchtir, menderese, Özala ve diğerleri ichinde aynı sheyler söylenmishti) ( benimki laf mı yani, papağana ne öğretirsen onu söyler , farklı bishey mi bekliyordum)
..
arkadashlar kamuoyu anketi yapılmısh , en milliyetchi lider erdoğan, en büyük parti AKP chıkmısh biliyormusunuz.
yav bırakın shu kamuyuda, oyunuda. onlar neyi doğru biliyorlar ki, bilseler bu parti iktidarı rüyasında görürdü. İmkanım olsa sechimde yapmak istemiyorum ama, ah shu dünya kamuoyu olmasa,
.................................................. .......................
Bizler ne düshünürsek düshünelim, son sözü daima halk söyler. Ve halk daima doğruyu söyler.( sonuchtan memnun olmasak bile)
erener
01-04-2007, 12:34 PM
Angut;
1- Ördekgillerden, tüyleri kiremit renginde ve kolay avlanabilen bir kuş türü...
2 -Görgüsüz, kaba, yobaz insanlara da yakıştırılan bu hitap bir aşağılama aracı olarak da tercih edilir. bu lafı hak eden insanın susması ve üstelememesi daha iyidir.
3 - Genellikle safkoloz hatta salak kişiler için yapılan benzetme.
4 - Öküz, odun, kereste, hıyar gibi alternatifleri olan hitap kelimesi.
Erdoğan gibi “Türkiye Türklerindir”, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” vecizelerine karşı çıkıp; “Siz Ne mutlu Türk’üm derseniz birileri de çıkar‘Ne mutlu Kürt’üm diyene der.” Diyen, AB-D nin her arzusunu ‘emir’ sayıp yasalaştıran, Kıbrıs’ı Rumlara verebilmek için her yolu deneyen, dış politikayı AB-D’ye, maliyeyi IMF’ye devreden birisini ‘en’ milliyetçi lider! seçenlere ‘ANGUT’ dan başka hangi sıfat uyar ki? Yorumlara bakılırsa ankete oy veren angutların sayısının %40 ın çok daha üstünde olduğu anlaşılıyor.
Saygılarımla…
DrAydan
01-04-2007, 02:29 PM
Erdoğanı sevmem...
mustafa06
01-04-2007, 02:56 PM
Erener;
Diyen, AB-D nin her arzusunu ‘emir’ sayıp yasalaştıran, Kıbrıs’ı Rumlara verebilmek için her yolu deneyen, dış politikayı AB-D’ye, maliyeyi IMF’ye devreden birisini .
Halkının refahı için gerekli yasaları on yıllardır chıkarmaktan kachınmak, halkına güven duymamak, ülkeyi borch batağına sürükleyip kachmak vatanseverlik ise
son derece haklısınız.
30 yıl boyunca kıbrısta chözümsüzlüğü chözüm kabul etmek, 30 yıl boyunca kıbrıs Türklerini federatif yapı ile kıbrıslı rumlarla birleshtirmeyi devlet politikası haline getirmiş olan gelmiş geçmiş hükümetler vatansever, aynı politikayı bu hükümet sürdürdüğü için hain ise haklısınız.
Maliyeyi onlarca kez İMF ile anlashmalar imzalayarak borch para alanlar vatansever, yapılmış olan anlaşmaya uymak zorunda olan bu hükümet hain ise haklısınız.
40 yıldır hesabını kitabını bilmeyen, yaptığı bütcheyi 7. ayında tüketen sonrada bulduğu yerden süper faizlerle borch alarak ülkeyi idare etmeye kalkanlar, chok basharılı bir shekilde borchlanıyoruz diye ödül alanlar vatansever, bütchesini denk yaparak hesabını bilenler hain ise gerchekten haklısınız.
en’ milliyetçi lider! seçenlere ‘ANGUT’ dan başka hangi sıfat uyar ki? Yorumlara bakılırsa ankete oy veren angutların sayısının %40 ın çok daha üstünde olduğu anlaşılıyor.
Her halde ankette oy veren angutlar!, genel sechimde de oy vermiş olmaları gerekir ki AKP iktidar olmushtu.
Halk için, onlar bir shey bilmezler diyen ve demokrasiyi içine sindiremeyip sechim sonuchlarına yorum olarak halk hata yaptı diyenler, yani sizin tabiriniz ile halkı angut olarak görenler beyaz derili elit tabakadır.
galiba sizde beyaz derililerdensiniz. :)
Not; AKP'ye oy vermemiş birisiyim ama doğruyu siyaset adına görmezden gelemeyen birisiyim.
sevgi ile
BuyukTuran
01-04-2007, 03:00 PM
bi ara tayip en milliyetçi seçilmişti ne günler ya yine olsa yine en milliyetçi olur :D
mustafa06
01-04-2007, 03:08 PM
bi ara tayip en milliyetçi seçilmişti ne günler ya yine olsa yine en milliyetçi olur :D
Kimilerine göre milliyetchilik ırkchılık üstüne kurulur. kimilerine göre sadece bir slogandır.
bu duygularını içinde yashattığı sürece saygı duyulur.
Bence asıl milliyetchilik, ülkesi ve halkı ichin chalıshmak, muassır medeniyetler düzeyinin üstüne chıkarmaktır.
Chalıshan kişi Bahcheli, Erdoğan, baykal veya bir bashkası
isim ve köken önemli değildir.
Halkın mizanı shashmaz sechimlerde en iyi değerlendirmeyi yapar, hem de bu yıl yapacak.
eflatunn
01-04-2007, 04:48 PM
kendi adamlarından oluşan bir grupla anket yapmak kolay.
kimi kandırıyorsunuz be.
ZAVALLILAR!!!!!!!
güler geçerim
Aybike
01-04-2007, 04:58 PM
intaaaaaaaaaar etmek istiyom..
eflatunn
01-04-2007, 05:00 PM
:lol: :lol:
bunlar için mi?
değmez!!!
Demir Kağan
01-04-2007, 05:01 PM
Abla bende hazır kurulmuş mekân var, buyur gel. Urgan, sandalye, vs. hepsi hazır. :lol:
Aybike
01-04-2007, 05:11 PM
gelim la valla gelcem beni öldürün öldürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün..
ne bu beaaaaaaaaaaa...
eflatun bunların kahrından ölceeeme kendimi öldürim daha iyi valla...
BuyukTuran
01-04-2007, 05:16 PM
aman abla değmez bunlara :D
eflatunn
01-04-2007, 05:20 PM
abla öyle deme ya bunların derdi de zaten bizi bize kırdırmak.
bu R.T.E birgün bizim buraya bir hastane açılışına gelmişti.gıcığına indim tramvaydan.konuşma yaptığı yerin yakınına gittim.baktım bir sürü polis falan var.hadi neyse dedim bu sefer canını bağışlıyorum :lol:
yoksa çoktan kurtulmuştuk.
bir de yanına gidince daha dikkatli baktım birşeye benziyormu diye ama pek birşeyebenzetemedim.picassonun tabloları gibi.FLU......
acayip gıcığım bu adama ya :evil: :evil:
Aybike
01-04-2007, 05:50 PM
bak tayyip başbakan olmadan evvel..hani gül yerine vekaleten başbakandı ya..
berline geldi...ve bizim tv de açık oturum yaptı..
3 saat..sonra program bitti...baklavalar yeniyor filan..:)
neyse ben soru yönelttim özel..."şu an ikdidardasınız..sonrası için kendinize rakip gördüğünüz politikacı varmı?"
önce etrafına baktı açık kamera varmı diye,sonra bana dönerek "evet CEM UZAN "dedi
ben eşime dönerek..
"Cem Uzan bitti " dedim...ve cem uzan bitti...:)
yani adam çok zeki...
eflatunn
01-04-2007, 05:57 PM
zekilik :lol: :lol:
zekilikten değil o şeytanlıktandır :twisted:
mustafa06
01-05-2007, 07:13 AM
kendi adamlarından oluşan bir grupla anket yapmak kolay.
kimi kandırıyorsunuz be.
ZAVALLILAR!!!!!!!
güler geçerim
Hakikaten doğru söylüyorsun, Türkiyede yapılan (Melih Gökçek'inkiler hariç) anketlere güvenmem.
Bu işin en kesin anketi seçimlerin kendisidir.
shansımızdan sechimlerde bu yıl yapılacak, Allah nasip ederde yine burada olursak yorumlarımızı yaparız
Bence o gün akgöz, karagöz belli olacak :)
BuyukTuran
01-05-2007, 07:19 AM
inşallah abi inşallah ben ortalıkta sağlam bir adayda göremiyorum ama hayırlısı inşallah Adam gibi Bi adam Allahın yardımı ile...
eflatunn
01-05-2007, 09:15 AM
bugün beşiktaştaydım.bir sürü polis,sıkı bir koruma var.kuş uçurtmuyorlar.polislerden birine dedim 'ne oluyor böyle
'.başbakan geldi dedi.'öylee mmiii' dedim.adam bayağı bir güldü.bendeki de şans işte.istemezsin hergün karşına çıkar. :lol:
piLenKen
01-05-2007, 09:26 AM
Cok acil en arapci anketi duzenlenmeli Tayyip yine birinci cikar buna eminim.O zaman hem Milliyetci hemde arapci pfffffffffffffff
Demir Kağan
01-05-2007, 09:28 AM
bugün beşiktaştaydım.bir sürü polis,sıkı bir koruma var.kuş uçurtmuyorlar.polislerden birine dedim 'ne oluyor böyle
'.başbakan geldi dedi.'öylee mmiii' dedim.adam bayağı bir güldü.bendeki de şans işte.istemezsin hergün karşına çıkar. :lol:
Yine mi bağışladın şunun canını? :lol:
eflatunn
01-05-2007, 01:55 PM
Yine mi bağışladın şunun canını? :lol:
hiç sorma :lol:
bela işte ÇEKİYOR
:lool: :lool: :lool: :lool:
Ahde Vefa
01-05-2007, 02:23 PM
Acaba hangi milliyetin en milliyetçisi??? :))
Aybike
01-05-2007, 02:42 PM
hiç sorma :lol:
bela işte ÇEKİYOR
:lool: :lool: :lool: :lool:
olmuyor...
bida yapma..bağışlama ..senin bu millete garezinmi var ?
KaskırJürek
01-06-2007, 05:04 AM
kürtlerin oyu garanti, yobazlarınki de garanti... eee Milliyetçi Türklerin oyunu nasıl kendine çekecek bu rum bozuntusu :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.