PDA

View Full Version : İstanbul'a özlem duyanlara...

Socrates
07-26-2006, 12:05 PM
Şimdi İstanbul'da olmak vardı anasını satayım diye başlayan dizelerden....

CHOYHONACHI
07-28-2006, 02:22 AM
Nirda Bostancinin gece bufecileri?!

1 000 000 TL'ye bir sosis arti ayran ve gece sahili ne kadar ucuz ve ne kadar guzel?!

Ozlem ile
CHOYHONACHI

Temur
07-28-2006, 02:36 AM
Çayhaneci uzun süredir istanbula gelmediğin belli çünkü artık milyon felan yok 1.000.000 artık korkunç çok para 800.000 Dolar para ediyor yaklaşık. yani 800 bin dolara sosis ayran aldıysan hiçte ucuz değilmiş :)

CHOYHONACHI
07-28-2006, 03:33 AM
Ulan, Kaan ... ula seni capon kokusu sinmis Kaancigim ...

Dikkat ettiysen ben orda 1 000 000 TL olarak yazdim ...

Evet, 1 000 000 YTL yazsaydim ne kadar hakli olurdun, ama ... gene de seni ozledim lan ... hani o salak caponlari heyecanli sekilde anlatman varya ...

Hatirliyon mu Istiklaldaki Bereket Donercisini?

Ula, seni capon KaaN ...
CHOYHONACHI

Socrates
07-28-2006, 03:41 AM
Boğaza karşı bir masa...

Balık ve rakı !

Millet sosislinin hesabını yapıyor...

Ayıptır...AYIP

O rakı şimdi MUNDAR OLDU...

khanoghuz
07-28-2006, 07:11 AM
Nirda Bostancinin gece bufecileri?!

1 000 000 TL'ye bir sosis arti ayran ve gece sahili ne kadar ucuz ve ne kadar guzel?!

Ozlem ile
CHOYHONACHI

evet bostancıdaki büfelerde yemek harika.
biz daha çok geceleri giderdik gece daha başka bi güzel oluyor oraları.
ben daha cok kokoreçi tercih ederdim ayrıca sizlere tavsiye ederim.
kokoreçten sonra bağdat caddesini dolaşırdık.
ne günlerdi o zamanlar (daha bu sene ordaydım:D )

CHOYHONACHI
07-28-2006, 08:47 AM
Boğaza karşı bir masa...

Balık ve rakı !

Millet sosislinin hesabını yapıyor...

Ayıptır...AYIP

O rakı şimdi MUNDAR OLDU...

Senin ayip dedigin seyi gece yarisi Porsche ve Ferrari binen adamlar gelir yerlerdi ... Her halde sen Bostanci Gece hayatini gormemissindirde ondan dolayi ben ayiplamiyorum seni ...

Hadi pakalim
CHOYHONACHI

Socrates
07-28-2006, 09:14 AM
Senin ayip dedigin seyi gece yarisi Porsche ve Ferrari binen adamlar gelir yerlerdi ... Her halde sen Bostanci Gece hayatini gormemissindirde ondan dolayi ben ayiplamiyorum seni ...

Hadi pakalim
CHOYHONACHI

Paramız yoktu,Aşiyanda o ağacın altına masa kurduk...

Paramız azdı,sahile yanaşan takadan balık ekmek yedik...

Paramız vardı,çilingir sofrası kurduk...

Amaçlar ile araçlar birbirine karıştırılmasın...

CHOYHONACHI
07-31-2006, 12:41 AM
Hanimlar ve Beyler, shu robotu yapanlardan bir istegim olacak iletirseniz cok sevinirim ...

Hani daha gelismis bir ust seviyeli, yapay zekali 266 serisi cikacak ya shu gelistirilmis 256 serili robotun (Socrates'in yani)?! Lutfen onu yaparken her keze tafsiye ve akillik etme yetenegi yerine mizah programlarini yuklesinler ... Yoksa bu robot takilip kalina: bilmem neee yapilmamali, bilmem nee yapilmali diyip duruyo yaaaa ... Gercekten bulacam senin kapatma dugmeni, enerjinden kesecem apiship kalirsin vallaaa ...

Hadi pakalim
CHOYHONACHI

Socrates
07-31-2006, 04:11 AM
Hanimlar ve Beyler, shu robotu yapanlardan bir istegim olacak iletirseniz cok sevinirim ...

Hani daha gelismis bir ust seviyeli, yapay zekali 266 serisi cikacak ya shu gelistirilmis 256 serili robotun (Socrates'in yani)?! Lutfen onu yaparken her keze tafsiye ve akillik etme yetenegi yerine mizah programlarini yuklesinler ... Yoksa bu robot takilip kalina: bilmem neee yapilmamali, bilmem nee yapilmali diyip duruyo yaaaa ... Gercekten bulacam senin kapatma dugmeni, enerjinden kesecem apiship kalirsin vallaaa ...

Hadi pakalim
CHOYHONACHI

:rofl:

Ne kaddarda komiksiniz ...

CHOYHONACHI
07-31-2006, 08:27 AM
Her halde sizin uzay memleketinizde bunu komik bulurlar, ama bizim dunyada bu bir sorundur ve bunu cozmek lazimdir ...

Yapay zeka, anladikta ... cok zeki olabilirsin de ... ama kusura bakma sen bir robotsun ... A-I - artificial intelegence, yani yapay zeka ...

Ya, cok uzuluyrum ama, evet her robotun eninde sonunda sonu bir metal coplugudur ...

Robotlar insan olamaz kesin dusuncesi ile ...
CHOYHONACHI

CHOYHONACHI
07-31-2006, 08:29 AM
Bu ara Istanbula ozlem-mozlem dedik ... hicte ozlem yapamadik ... bir robotla ugrasip duruyoz basta sona kadar ... anlayamdim bu isi ...

Sonu hayirdir, inshallah
CHOYHONACHI

Socrates
07-31-2006, 08:38 AM
Her halde sizin uzay memleketinizde bunu komik bulurlar, ama bizim dunyada bu bir sorundur ve bunu cozmek lazimdir ...

Yapay zeka, anladikta ... cok zeki olabilirsin de ... ama kusura bakma sen bir robotsun ... A-I - artificial intelegence, yani yapay zeka ...

Ya, cok uzuluyrum ama, evet her robotun eninde sonunda sonu bir metal coplugudur ...

Robotlar insan olamaz kesin dusuncesi ile ...
CHOYHONACHI

Bizde plak takıldı derler....

Aslında sende kullanabilinecek veya işlenecek iyi bir potansiyel var...

Komiklik ile şaklabanlık arası bir çizgide kalıp kendini gerçekten boşa harcıyorusun...

Arada ince mesajlar vermeye kalksanda bu seferde gözlerde ciddiye alınmıyorsun...

Ne demek lazım ?

Allah kolaylık versin,gerçekten durumun ZOR !

CHOYHONACHI
07-31-2006, 08:46 AM
Bizde plak takıldı derler....

Aslında sende kullanabilinecek veya işlenecek iyi bir potansiyel var...

Komiklik ile şaklabanlık arası bir çizgide kalıp kendini gerçekten boşa harcıyorusun...

Arada ince mesajlar vermeye kalksanda bu seferde gözlerde ciddiye alınmıyorsun...

Ne demek lazım ?

Allah kolaylık versin,gerçekten durumun ZOR !

Aslinda boyle demek daha da dogru olurdu:

Allah ikimizede kolaylik versin, gercekten durumumuz ZOR.

Yoksa, sen hani DOKUNULMAZlardanmisin?

Oylese vaziyet tamamiyla bam-baska ...

Onu belirtte bizde bi yanlis haraket yapmayalim ...
CHOYHONACHI

PS. bu ara sana lafi dinletirene masallah ... hani kucuk hafrlerle yazmaya baslamissinya ... yakin bi zamanda tamamiyla duzelirsin insallah ... hani o giden tabibine gitmeye devam et ... o seni kurtarsin ...

Socrates
07-31-2006, 08:51 AM
Aslinda boyle demek daha da dogru olurdu:

Allah ikimizede kolaylik versin, gercekten durumumuz ZOR.

Yoksa, sen hani DOKUNULMAZlardanmisin?

Oylese vaziyet tamamiyla bam-baska ...

Onu belirtte bizde bi yanlis haraket yapmayalim ...
CHOYHONACHI

PS. bu ara sana lafi dinletirene masallah ... hani kucuk hafrlerle yazmaya baslamissinya ... yakin bi zamanda tamamiyla duzelirsin insallah ... hani o giden tabibine gitmeye devam et ... o seni kurtarsin ...

İfade edememe !

Türk insanının doğasında vardır bu ...

Bir sözü direk söyleyemez,mutlaka araya bir reklam alır,endirek hissetirmelerde bulunur ve yazdıkça ,yazdıklarının arasında kaybolur...

Suç kesinlikle sende değil !

Sanki onların yatağı önceden hazırlanmış ve akarsuyun yatağında yol alması gibi oda gidiyor...

Ha arada taşma olmazmı ? olurda,bu seferde YAĞIŞ lazım...

Dokunulmazlar demişssin !!! Kimdir bunlar ve ne diye dokunulmazlar ?

weci
08-01-2006, 04:57 AM
slm herkese
istanbulda üsküdar sahılınde oturup cekırdek cıtlatmak, taksım parkında (kız arkadısnla) cımlere yatmak bebekde sahılde gezmek sarıyerde borek yemek beyazıtdan emınonune kadar yurumek ve son olarak ortaköyde kumpır yemeyı ozledım ben!(kılom 60 yemege duskun ınsan degılım ama napım ozledım işde)

Demir Kağan
08-01-2006, 08:22 AM
Hiçbir şey Beyazıt - Gülhane hattında gezmek kadar, İstiklal Caddesinde o bar senin bu bar benim takılmak kadar zevkli değil. Hey gidi heeey.. :D

khanoghuz
08-01-2006, 08:26 AM
Hiçbir şey Beyazıt - Gülhane hattında gezmek kadar, İstiklal Caddesinde o bar senin bu bar benim takılmak kadar zevkli değil. Hey gidi heeey.. :D
daha bir ay kadar önce oralardaydım.gerçekten oraların havası bir başka

weci
08-01-2006, 12:25 PM
İstanbulun sorunlarıda var ! Ama artılar daha fazla çünkü orası kıtaları bırbırıne baglayan metropol sehri oranın bı kere havasını solumak yetıyor. Ramazan ayında sultanahmet mukkemmel oluyor.O sokaklar cıvıl cıvıl parklar ınsanlar Ah İstanbul İstanbul

khanoghuz
08-01-2006, 12:36 PM
haklısın!!!!!!!!!!!!

CHOYHONACHI
08-02-2006, 01:55 AM
IBB calisiyor ... bide iyi calisiyor ...

Biz ilk geldgimiz gunler (1998) Halic nasil kokardi amaaaa ... igrenc ... kokusu E-5 uzerinden ta 5 km oteden gelirdi ... daha sonra temizlendi ve artik koku yok ...

CHOYHONACHI

khanoghuz
08-02-2006, 04:42 AM
ben haliçin temizlendiğine inanmıyorum. geçenlerde gördüm de hala aynı kirlilik .kirlilikten denizin dibi görünmyor. kabul ediyorum eskisi gibi kokmuyor ama kalkıpda haliç tertemiz, haliçde denize girilebilir gibi televizyonlarda yalanlar söyleyip biz çalışıyoruz izlenimini vermesinler.

CHOYHONACHI
08-03-2006, 01:39 AM
Ben temizlendi derken kokusu gitti anlaminda soylemistim ... tabiki halicin dibi gorunmez ... borumu yaaa ... bir gunde temizlensin ... sizinkiler bu kadar sene halice ***sin belediye gelsin bir gunde orayi temizlensiz dimi ?! ...

sizde amaaann sabirsizsiniz ... calisiyor iste yavas yavas ...

benim ordaki bes senem icinde ne kadar degisti Istanbul suanda gene buyuyor, guzellesiyor ...

Abi millet ne dese desin, Istanbul gibi bir diyar yok beee ...asigim o sehire ben ... seviyorum orayi ... trafigi ile, kirligi ile, karisikligi ile seviyorum o sehri ...

CHOYHONACHI

mustafa06
08-03-2006, 02:42 AM
CHOYHONACHI,
Abi millet ne dese desin, Istanbul gibi bir diyar yok beee ...asigim o sehire ben ... seviyorum orayi

Ne insanlar gördü İstanbul'umu,
Ne savashlar verdiler uğrunda.
Ne shiirler yazıldı ve besteler.
NE ashklar yashandı,
Ne canlar verildi yolunda.
Ne olur chok görmeyin dostlar,
Kıskanmayın sevmeyi bilmeyenler.
İshte CHOYHONACHI' de sevmish,
Dünyanın sevgilisi; İSTANBUL'umu.

Sevgi ile

Temur
08-03-2006, 03:49 AM
IBB calisiyor ... bide iyi calisiyor ...

Biz ilk geldgimiz gunler (1998) Halic nasil kokardi amaaaa ... igrenc ... kokusu E-5 uzerinden ta 5 km oteden gelirdi ... daha sonra temizlendi ve artik koku yok ...

CHOYHONACHI

üstat dışarıdan birinin bunu söylemesi beni çok sevindirdi, Hacım aslında ibb çok daha iyisini yapabilir,yaptıkları azımsanamaz ama daha iyi olabilir tembellik ediyor. İbb'nin inanılmaz kaynakları var Türkiye'nin en zengin belediyesi diyebiliriz.

Qarshi
08-03-2006, 04:54 AM
Midye ve kalamar Rumeli kavağında,Çıtır balık ve şarap servisi ise Anadolu kavağında...

Bademi bebek'te yiyip,salatalık için çengelköye geçeceksin...

Kanlıcada yoğurt yiyip,kuruçeşmede mısır takılacaksın...

Kahvaltı bulgarın yerinde .bugün değişiklik olsun dersen Rumeli hisarında...

Hamburgeri taksim kızılkayalardan muklaka almalı.İş kokoreç olursa beşiktaş deniz müzesinin karşısına akşam 10 dan sonra takılmalı...

Kebabı aspavada künefeyi gelikte yiyeceksin...

Mezenin kralını çiçek pasajında rakının kralını ise dost ortamlarında bulacaksın...

Beyoğlu teras barlarda sabahı 3 yapmalı,4-5 ise işkembeciye ayırmalı...

Dolmabahçede sabaha karşı türk kahvesi içmeli...

bir gemiye binip sabah çayını yudumlayıp ,yenilen simidi martılarlarla paylaşmalı...

CHOYHONACHI
08-03-2006, 05:03 AM
Ben bu olayi sevmistim:

Abi sen 4. yada 5. katta yashiyorsun, bakkali ariyon ve istediklerini soyluyorsun ve iple bagli bir kabi indiriyon ve her sheyi unanmadain, asagi inmeden satin almis oluyorsun ... asansorsuz ve kucuk merdivenli evleri goz altina alinirsa cok mantikli bir davranis ...

CHOYHONACHI

PS/ bu ara pizim burda karpuzlar, kavunlar yetisti abilerim ... varya ... amaaann aksamlari ne lezetli oluyor ... hadi sizi biiiiiirrrr kiskandiriyim ...

CHOYHONACHI
08-03-2006, 05:05 AM
üstat dışarıdan birinin bunu söylemesi beni çok sevindirdi, Hacım aslında ibb çok daha iyisini yapabilir,yaptıkları azımsanamaz ama daha iyi olabilir tembellik ediyor. İbb'nin inanılmaz kaynakları var Türkiye'nin en zengin belediyesi diyebiliriz.

pu ara soriyimde ... bu iki kopruden gelen gelir direk devletemi gidiyor yoksa IBB kendi payinadami aliyor ... abi o iki kopru tam anlamiyla "para makinasi" yaaaa ...

CHOYHONACHI

Qarshi
08-03-2006, 07:52 AM
Yağmurlu bir gündü

Belki hatırlarsın...

CHOYHONACHI
08-04-2006, 01:03 AM
ne yagmurlar ne karlar godruk abi biz ...
2000 senesiydimi ... hatirlamam ama ... kar yagdiydi, ama boyle kari daha istanbulda goren yoktu ... okuldan gelirken koprude takildiydik ... sabah karsi eve gittiydik ...

bu ara Antalyali cocuk vardi ... kari ilk kez goruyodu ... tebessum etmistim cocuk gibi sevinip karla oynadigina

CHOYHONACHI

Temur
08-04-2006, 03:42 AM
Köprü ücretleri artık İbb'nin oldu sanırım 5212.(emin değilim) Karayolları yasası ile İstanbul içinde kalan bütün otoyolları üs hakları ve bakım onarım mesuliyetleri İBB'ye geçti. Köprüyü İBB tamir ettiriyor ama gelirini devlet alıyorsa da şaşırmam.

http://img97.imageshack.us/img97/6007/memocanboazvq2.jpg (http://imageshack.us)

CHOYHONACHI
08-04-2006, 07:11 AM
abi, adam buyunce artik zorluklari cekemez hale gelirmis ... ogrenciyken saatlerce bu trafige katlanabiliyorduk ... son gelisimde ise mecburi istikametin Bostanci idi ve her gun TUYAPa gitmek zorunda kaldigim icin severek Deniz Otobuslerini kullandim ... bide artik arabada cogalmis Istanbulda ... yollar daha da kotu ...

Ogrenci evime geldigimde (Bostanci), her seyi aynen degismemis, hattaki tualetteki ve duvarlardaki posterleri aynen asili, dolapta Kutahyadan hediye edilen kupami bulmusken cok duygulandim ... gecmis 3 sene ama her sey aynen duruyor ... ne guzel beeee ...

Sevdim seni Istanbul ...
CHOYHONACHI

4twelve
08-06-2006, 02:52 AM
Yağmurlu bir gündü

Belki hatırlarsın...

Hic unutmadimki....
Hatta Moda cay ictigimizi,Bostancida durum yedigimiz,Polenezkoyde piknik yaptigimiz,Camlicada kavga edip Capitolde baristigimizi,hatta Levent atasehir arasi hergun sabah aksam trafigin kahrini cektigimiz gunleri bile unutmadim,unutamadim....:(

Qarshi
08-07-2006, 06:50 AM
Hic unutmadimki....
Hatta Moda cay ictigimizi,Bostancida durum yedigimiz,Polenezkoyde piknik yaptigimiz,Camlicada kavga edip Capitolde baristigimizi,hatta Levent atasehir arasi hergun sabah aksam trafigin kahrini cektigimiz gunleri bile unutmadim,unutamadim....:(

Bizler karşının çocuğu olmadık ! İhanet etmedik Rumeliye ...

Ortaköy meydanda bir kumpirin içindeki sosta,Beyoğlunda teras barda içilen bir Tekilanın tuzunda,Galleriada buz pistinin içinde yere yıkılırken,Arnavuköyde çingeneden alınan bir gülde,Korukentte striker yaparken,Etilerden aşşağıya bebek kahveye salınırken sölylemiştik ilanı aşkımızı...Bizde unutmadık USTA:cool:

zorlu
08-07-2006, 07:01 AM
Bizler karşının çocuğu olmadık ! İhanet etmedik Rumeliye ...

Ortaköy meydanda bir kumpirin içindeki sosta,Beyoğlunda teras barda içilen bir Tekilanın tuzunda,Galleriada buz pistinin içinde yere yıkılırken,Arnavuköyde çingeneden alınan bir gülde,Korukentte striker yaparken,Etilerden aşşağıya bebek kahveye salınırken sölylemiştik ilanı aşkımızı...Bizde unutmadık USTA:cool:

aşiyan sahilinde toplanmalarımızı, şeref stadında top oynayıp denize girişimizi, beşiktaş iskelesinin yanındaki çay bahçesini, etilerde studio 54 ve airport'u, unutmayalım oğuzcum.. :)

Temur
08-10-2006, 04:23 PM
Hic unutmadimki....

twelve biz seninle tanışıyormuyuz üstat? İlhan sen misin?

Temur
08-10-2006, 04:23 PM
Hacı İkbal twelve ilhan mı yoksa ?

Temur
08-10-2006, 04:30 PM
İstanbul'da okadar çok arkadaşım olduki ortalama her hafta bir telefon geliyor çok samimi bir ses naber nasılsın? görüşemiyoruz... gel görüşelim tipinden telefonlar geliyor. Kandilde gelen mesajların %40nın sahibi hatırlamıyorum. Ne ilginç bir şehir burası, bazen seviyorum bazen gıcık oluyorum. Ayrıldımmı özlüyorum çok kaldımmı sıkılıyorum...

Temur
08-10-2006, 04:32 PM
:thumbs:

http://img154.imageshack.us/img154/1060/farukortakoycami26mr1.jpg (http://imageshack.us)

Temur
08-10-2006, 04:43 PM
:( :rolleyes: :? http://img45.imageshack.us/img45/116/bcdlz6.jpg (http://imageshack.us)

http://img50.imageshack.us/img50/3327/e6ku6.jpg (http://imageshack.us)

CHOYHONACHI
08-14-2006, 03:46 AM
Hacı İkbal twelve ilhan mı yoksa ?

Api, pilemiyorum ciddi ciddi ...
Pu ara Ilhanda kmi ya?! :lool:

CHOYHONACHI

CHOYHONACHI
08-14-2006, 04:05 AM
Millete Istanbulu anlatirken her zaman soylemisimdir ...

Istanbul bir contrastlar (yani zitliklarin) bir arada bulustugu bir yer diye ... afrikali, asyali, avrupali ... Gokdelen ve gecekondular yan yana ... ve cami, kilise ve sinagoga ... daha neler neler neler ...

CHOYHONACHI

Temur
08-15-2006, 02:57 AM
aynen öyle teşhis doğru üstat, istanbul tezatların şehridir. :) ilhan şişlide beraber gezdiğimiz elemandı, unuttun mu? Kırgızistan özbeklerinden.

CHOYHONACHI
08-15-2006, 03:03 AM
aynen öyle teşhis doğru üstat, istanbul tezatların şehridir. :) ilhan şişlide beraber gezdiğimiz elemandı, unuttun mu? Kırgızistan özbeklerinden.
hssstrrr ... nasilda unuturum ... ama unutmusum abi ...
o kadar zaman gecti ... o kadar insan gordum ... ama seni unutmadim, unutamadim ... :lool: ... her ne kadar birazcik kaba insan olsan bile ... :lool: ... ula uymruklarin iyide beee ...

CHOYHONACHI

Temur
08-15-2006, 06:53 AM
hahaha üstat aynen ya bende seni unutamadım bak. Sen Turkiye'ye geldiğin yıl ben Japonya'ya gittim hatırlarsan. Choyhona odasında tanıştık seninle. :) Harbi iyi dost olduk sanal ortamdan hakiki ortama. :)

Yahu o yumrukları ben seni sevdiğim için atıyordum,sende bana yumruk atıyordun Dj-cool'a çok pis vurmuştum çattt! diye ses geldi korktum ulan dedim ya elim kırıldı yada DJ'in kolu kırıldı dedim ama Allah'tan birşey olmadı. Çocuk gibi boğuşuyorduk hacım ozamanlar ama gerçekten çocuktuk artık büyüdük ama sen evlendin artık babasın. Bende çalşıyorum işim gücüm mesuliyetlerim ve kocaman bir göbeğim var. :)

CHOYHONACHI
08-16-2006, 01:29 AM
Abi senin buralara gelme niyetlerin var di?

Benimde tekraren Camlica tepesinden sabah serininde Bogaza bakma ...

CHOYHONACHI

Temur
08-16-2006, 12:33 PM
üstat ben oralara gittim 1 yıl kaldım almatıda bişkek'e gitmedim çünkü seninle irtibat tamamen kopmuştu ama eğer bir telefonun veya email olsaydı bende,kesin gelirdim osh'a veya bişkeke. Neyse kısmet değilmiş inşallah başka sefere...

CHOYHONACHI
08-17-2006, 01:29 AM
api sen inete nerden giriyon? Evden? Pu ara son fotolar varsa yollasana ...

CHOYHONACHI

Mirzabek
08-17-2006, 02:21 AM
hadi ya....bende ozlemishim...

omadla

Temur
08-17-2006, 04:07 AM
ne fotosu istiyorsun? anlamadım...

CHOYHONACHI
08-17-2006, 04:18 AM
olum, senin capon turistlerle cekildigin hic mi foto(graf) mi yok? nlardan iste istiyom ... sen ne anladin abi foto diyince?

CHOYHONACHI

MUHLIS
08-17-2006, 04:42 AM
Istabula yikaridan ucakta ucarak bakmayi cok ozledim. :) Camilar, gemilar,.....:)

Temur
08-17-2006, 07:07 AM
abi istanbul fotosu istiyorsun sandım,ama simdi yine anlamadim sen capon fotosu mu istiyorsun benim foto mu istiyorsun? :)) hahaha

Qarshi
08-17-2006, 07:48 AM
Ağustos'ta İstanbul hiç çekilmiyor...

Ben 'Kaz dağlarını','Behramkaleyi' özledim:(

Nem tavana vurmuş,üzerimdeki elbiseler ile bütünleşmişim....Ofki offfff !!!

Şimdi EGE'de olmak vardı anasını satayım :cool:

zorlu
08-17-2006, 07:54 AM
özleyenlere karadeniz den kesitler..
tarafımdan çekilmiştir..

Qarshi
08-17-2006, 07:56 AM
Bir EGE havası istesek :shock:

Aybike
08-17-2006, 08:30 AM
OF OĞUZ OF...

Bende özledim...
Çökertmeden çıktımda halilim aman başım dumanlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ı...

Han
08-17-2006, 08:34 AM
istanbulu gormeden ozleyen sekiz arkadasimi bugun sabaha dogru isytanbula yolcu ettim bir haftalik geziye... bir hafta sonra hediyelerle gelsinler bakalim anlatsinlar...

sonra onlarin agizlarindan anlatirim size bakalim nasil gelecek onalar ISTANBUL

Qarshi
08-17-2006, 08:37 AM
istanbulu gormeden ozleyen sekiz arkadasimi bugun sabaha dogru isytanbula yolcu ettim bir haftalik geziye... bir hafta sonra hediyelerle gelsinler bakalim anlatsinlar...

İstanbul için yanlış zaman yanlış MEVSİM :cool:

CHOYHONACHI
08-17-2006, 11:58 PM
Yok, abi Istabul her zaman icin iyidir ... olsun terleye bedenin yapis yapis olsun ... ama gene deger yaaa ... tabi bence ... terleyenler icin Kilyos ... yada biraz uzagi Sile ...

CHOYHONACHI

Qarshi
08-18-2006, 03:00 AM
Terleyenler için en iyi mekan hamam veya sauna..

Atalarımız ne demiş;ÇİVİ,ÇİVİYİ SÖKER :cool:

borcugin
08-18-2006, 03:28 AM
S.A.

İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
Önce hafiften bir rüzgar esiyor
Yavaş yavaş sallanıyor
Yapraklar, ağaçlarda;
Uzaklarda, çok uzaklarda,
Sucuların hiç durmayan çıngırakları

Kuşlar geçiyor, derken
Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık.
Ağlar çekiliyor dalyanlarda
Bir kadının suya değiyor ayakları

Serin serin Kapalıçarsı
Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa
Güvercin dolu avlular
Çekiç sesleri geliyor doklardan
Güzelim bahar rüzgarında ter kokuları

Başımda eski alemlerin sarhoşluğu
Los kayıkhaneleriyle bir yalı
Dinmiş lodosların uğultusu içinde

Bir yosma geçiyor kaldırımdan
Küfürler, şarkılar, türküler, laf atmalar.
Bir şey düşüyor elinden yere
Bir gül olmalı

Bir kuş çırpınıyor eteklerinde
Alnın sıcak mı, değil mi, biliyorum
Dudakların ıslak mı, değil mi, biliyorum
Beyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasından
Kalbinin vurusundan anlıyorum
İstanbul'u dinliyorum.

Selametle.

EGETÜRK
08-18-2006, 03:50 AM
Ya simdi Istanbulla ilgili romantik bir hava yaratilmisken bunu yazmak istemezdim ama...Yazsam daha iyi olacak sanirim...Istanbul'un adi Yunanca Kentin içinde demek olan Eis Tin Polis 'den mi geliyor,yoksa Reha Çamuroglu'nun Son yeni çeri kitabinda dendigi gibi IslamBolu'dan m1??

Temur
08-18-2006, 11:21 AM
Kesinlikle İslam-Bol'dan geliyor üstadım. Yerli kaynak Türk'ün kaynağı herkes yerli kaynağı kullanmalı. Olmadı ama idare edin. :) :)

Temur
08-18-2006, 11:25 AM

Abi sizi iyi anlıyorum, kazakistan kadrosu yazı hiç kaçırmaz hemen damlar istanbul'a. Kalanların haleti ruhiyesi ağırlaşır,ama ne yapsın mağrur milletim iş güç çoluk çocuk mesuliyet bekler Kemali Arifi. Allah yardımcınız olsun.

Temur
08-18-2006, 11:31 AM
Han hocam sizin hali hazırdaki depreşmiş memleket özleminizi biraz olsun dindirmek için,bir kaç rahatsız istanbul resmi koyuyorum,resimlere bakıp Kazakistan caddelerinin değerini biraz olsun hissedersiniz umarım. :D :D

http://img95.imageshack.us/img95/3034/bcdfa7.jpg (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/678/highwaysistanbulwb5.jpg (http://imageshack.us)

CHOYHONACHI
08-25-2006, 03:14 AM
Han abimizi Istanbul trafigi ile korkutmak istersen yanlistir ... Cunku artik Almati caddelerin Istanbul caddelerinden pek farki yoktur ... ne araba markasina gore, nede araba sayisina gore ... :)

CHOYHONACHI

Temur
09-14-2006, 03:24 AM
ne diyon sen ya sen tem yolunu dur kalk yaparak dudulludan ikitelliye geçmek nedir bilirmisin? arabanın içinde kabirden 14 saat. 2003te kar yağdığında o gün unutulmaz sanırım.

Qarshi
09-14-2006, 03:26 AM
Sen Olimpiyat stadına maç bittikten sonra varmanın haleti ruhiyesini bilirmisin ?

Temur
09-15-2006, 03:41 PM
hahaha hocam çok iyi ya, aynen gece 2 de vardım eve üstelik ikitellide oturuyorum.

Afrasiyab
09-16-2006, 03:40 AM
hahaha hocam çok iyi ya, aynen gece 2 de vardım eve üstelik ikitellide oturuyorum.
yürüseydin keşke, püfür püfür de esiyor :)

Afrasiyab
09-16-2006, 03:44 AM
İstanbul kadar güzel bir şehir var mı...

Afrasiyab
09-16-2006, 03:54 AM
istanbul...

EGETÜRK
09-16-2006, 03:57 AM
İzmir tabii ki...Ve de Karşıyaka;) ne de olsa 35½

Afrasiyab
09-16-2006, 03:58 AM
..............

Afrasiyab
09-16-2006, 03:58 AM
gitmesek kandırcan bizi :D

EGETÜRK
09-16-2006, 03:59 AM
evet bence tartışmasız İzmir daha güzel,cennet gibi il...

Afrasiyab
09-16-2006, 04:09 AM
Doğru, güzellik herkese göre değişiyor :D

Temur
09-16-2006, 07:11 AM

abi üzerine alınma ama benim köy, izmirden düzenli en azından bir imar planı var :D

Temur
09-16-2006, 07:13 AM

Abi sen hiç TR'ye gelen turistin antalya dışında cennet kelimesini kullandığını duydun mu?

Afrasiyab
09-16-2006, 07:59 AM
İzmiride Antalyayıda İstanbuluda biliyoruz.

Arkadaşlar lütfen göz var nizam var :P :D

Temur
09-18-2006, 05:03 AM
Nasıl istanbuldaki bazı gecekondu bölgelerinden devrin sağ partileri mesulsa izmirin tamamının bu halde olmasındanda "sol parti" mesuldur.