PDA

View Full Version : Kana susamislar icin Turk Askeri gitmesin!!!

Scofield
07-27-2006, 04:00 AM
No Turks for Bloodthirsty Israel! Last update: 07-27-2006 on turkdiaspora.org (http://www.turkdiaspora.org)

http://turkdiaspora.org/uploads/25_thumb.jpg (http://turkdiaspora.org/uploads/25_normal.jpg)
(http://www.turkdiaspora.org/?m=search&opt=search_proceed&keywords=1&nnet_uid=1&nnet_catid=--)
Bloodthirsty Irael requests peacekeaper forces in Lebanon. However, peacekeepers legally must to naturalize Hezbollah in Lebanon.

Olmert is currently lobbying in Washington for Turks to send troops for Israel's bloody dinner table! Israel's request more than 15.000 Turkish soldiers.
Should we send troops for a bloodthirsty country where trains pkk in northern Iraq?

Let Israel to fall in his own shit-bog!
No more support for bloodthisty Israel!
Glory to the innocent civilians in Middle East!

khanoghuz
07-29-2006, 05:41 AM
topraklarını daha fazla genişletmek isteyen bir İsrail için Türkiyenin bölgede görev yapması bence Türkiyeyi ilerde daha vahim tehlikelerle karşı karşıya getirir. Amerikanın her dediğini yapan ve peşinden ayrılmayan hükümetimiz bölgede istikrarı sağlayacağını ve barışı koruyacağını sanarak bölgeye asker gönderebileceğini belirtiyor. ama bilmiyorlarmıki Lübnanın İsrail için sadece bir atlama tahtası olduğunu.
bölgeden şehit cenazeleri gelince ne cevap verecekler. o kadar istiyorlarsa kendi çocuklarını asker olarak oraya gönderebilirler mi?

Socrates
07-29-2006, 05:53 AM
Lübnanlı yaşlılar Beyrutun her bombalanışında gözlerini Türkiye topraklarına doğru çevirir ve ufukta Türk uçakları gözlemlermiş...

Gazeteciler böyle bir anekdot geçmişti bi tarihte...

Temur
07-29-2006, 04:58 PM
Bence Gitsin! Adelet için insanlık için mazlumun müdafası için gitsin ben asker olsam seve seve giderdim Lübnana...

Seckjin Khan
07-29-2006, 05:20 PM
@Kaan israil bombalarken de mi gireceksin?

İsrail savaşı bombalamayı bitirecek bu 1
Hizbullah silahları teslim edecek bu 2
Bu ikisi olsun gidilebilir...

şimdi bazı arkadaşlar hizbullahın silahı teslimine laf edecek ama Türk askerinin orada sadece insani yardım yapmayacak orada gözcülük yapacak ve savaş çıkmasını engelleyecek BARIŞ GÜCÜNÜN AMACI BU DUR! Hizbullah elindeki silahları vermezse durmadan Türk askeriyle çatışmaya girer haberiniz ola!

Emrah
07-29-2006, 08:03 PM
Zaten biz şartımızı koyduk, ateşkes ve BM kararı istedik.
1. Askerimizi ateş altına yollamıyacağımıza göre ateşkes lazım.
2. Askerimiz oraya ne yapmaya gidecek yetkisi süresi amacı ne olacak bunların resmi olarak kayda geçmesi içinde BM kararı lazım.

Bu arada Israil , Hizbullahın silahsızlandırılması gibi bir şart öne sürmeyeceğini açıkladı. İki ülkede Türk Askerine güveniyor ve istiyor.

Bu durumda bu sorumluluktan kaçıpta ne halleri varsa görsünler demek olmaz, Zaten Lübnanda iç savaş bitti, Hizbullah silahlarını muhafaza ediyorsa İsrail tehdidine karşı ediyor, İsrailde hizbullahı tehdit olarak, Iranın kuklası olarak görüyor.
Eğer Hizbullahın amacı irana kuklalık değilde lübnan halkına hizmet ise, israilde bağcı dövmek değil üzüm yemek istiyor ise, İki tarafında güvendiği bir Askeri gücün sınır boyunda bir tampon bölge oluşturması halinde bence aralarında güven ve tehdit sorunu aşılacaktır. Buda Türkiyeye politik ve askeri alanda geniş krebilite getirir. Ayrıca hiç suçu olmadığı halde bu işten en çok zararlı çıkan sivil halka en şevkatle yaklaşacak, onlara yardımcı olacak güç mehmetçiktir.
Irakta yabancı askerlerin halka yaptıklarına bakıyorumda, Türkiyenin çıkarı bir yana ordaki zavallı insanlar için keşke teskere geçse idi, başlarında o şerefsiz tecavüzcü katiller değil mehmetçik olsa idi diyorum.

Temur
08-03-2006, 02:43 AM
Hizbullah Türk askerine kurşun sıkacak kadar gerizekalı olamaz Dylan. Ortadoğuda Türk askerine sadece iki ırk kurşun sıkar biri kürt diğeri isaril.

khanoghuz
08-03-2006, 03:59 AM
Hizbullah Türk askerine kurşun sıkacak kadar gerizekalı olamaz Dylan. Ortadoğuda Türk askerine sadece iki ırk kurşun sıkar biri kürt diğeri isaril.

ben öyle olacağını hiç sanmıyorum.bunların ne yapacağı hiç belli olmaz
1. dünya savaşında elin ingilizi ve fransızı ile işbirliği yapıp bizleri sırtımızdan vuran bu araplar değil miydi? sayemizde yüzyıllarca hiç bir gayrimüslim askerin giremediği hicaz bölgesine bu araplar ingiliz askerlerini sokmadılar mı?
bu yüzden tekrar aynı ihaneti yaşamamak için dikkatli olmalıyız.