View Full Version : Fuarcilik ve fuarlar
CHOYHONACHI
07-31-2006, 12:03 AM
Hanilar ve Beyler,
Ben TNT Productions sirketinde fuarcilikla ugrasiyorum.
Haberiniz olada: Kasim 28-30, 2006 tarihinde Tashkent UzKorgazmaSavdo fuar merkezinde BuildExpo, Windoor, AquaTek ve KlimaTek - insaat, kapi pencere, sogutma, isitma, havalandirma, banyo, havuz ve sauna aksesuarlari ve malzemeleri fuari duzenlenecek.
Hani biriniz merak edersiniz, yada katilmak isteyenlerin birisni tanirsiniz lutfen benimle baglanti kurabilirisiniz.
Saygilarimla
CHOYHONACHI
Mirzabek
07-31-2006, 02:10 AM
Abi metre karesi ne kadar....???
bu arada Kieve gelecek varsa soylesin yardim ederim butun konularda (finansal haric :lool:)
omadla
CHOYHONACHI
07-31-2006, 07:36 AM
Abi, bilmem-ne Pen'e ozel fiyat paketi ... all inclusive ... yani her sey dahil ...
ner dersin?
pu ara seni cok on-line gormeye basladim abi ?!
hadi pakalim ...
CHOYHONACHI
PS/ pu ara Adabiyet bolumundekileri okuyon mu? Valla etrafi dagitiyorum ... milet gozyaslari dokuyor ...
Yakın arkadaşlarımdan bir tanesi şuan kazakistanda...
Vatandaş parke ticareti yapıyor.Kazakistanda kendine nasıl bir pazar buldu bilemiyorum...
Benide davet etti ama olmadı,OLAMADI...
En azından Han kardeşime tutkal ile yapışırdık...
Bu threadı biraz yukarda tutmak gerekir diye düşünüyorum.En azından bu bölgelerde Ticaret yapmak isteyen birilerinin gözüne çarpar...
Komisyon ayrıyeten hesaplanacaktır...:cool:
mustafa06
07-31-2006, 12:33 PM
oğuz,
Komisyon ayrıyeten hesaplanacaktır...:cool:
sizi sivaslı sanıyordum ,
yanıldım galiba kayserilimiydiniz? yoksa kursmu aldınız?:)
borcugin
07-31-2006, 12:53 PM
S.A.
Bu konuyu yukarıda tutup pişirelim derim. Oğuz haklı. Uygur Elinden bir kardeşim de Et Ticareti için epey çabaladı. Eeee bizde bürokratik işlerinde yardımcı olduk. Bayağı ilerleme kaydetti.
Daha çok ticaret. Daha çok evlilik. Daha çok arkadaşlık. Türkler kaynaşsın kardeşim. Her alanda...
Selametle.
CHOYHONACHI
07-31-2006, 11:21 PM
Oguz bey sizin taraftan boyle bir teklif geldiginden cok memnum oldum.
Evet, bu konuyu yukarida fixleyelim.
Haberiniz olada bizim sirket sadece Ozbekistandan degil en buyuk faaliyetlerini Kazakistanda surdurmektedir. Ozbekistanda Tarim, Gida, Ambalaj, Guzellik, Ev Tekstili ve Insaat fuarlari duzenlenmekte.
Dahada detayli bilgi ikbol@tntexpo.com yada www.tntexpo.com da bulabilirsiniz.
Her turlu teklif ve onerilere ve yardimlara acigiz.
Bu ara komisyon meselesine gelince oguz bey siz shuan nerde bulunmaktasiniz?
Selametle kaliniz
CHOYHONACHI
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.