View Full Version : O Harita öyle çizilmez,böyle çizilir...
Net ortamında sörf yaparken karşıma yeni bir Türkiye haritası çıktı:lol:
Son Akıncı kullanıcı isimli arkadaşım bu haritayı çizmiş eline sağlık.Dikkat ederseniz bu aralar gündemi oluşturan yeni ortadoğu senaryoları içinde birileri gelip gidip bizim haritayı didiklemekle meşgul...
Alayına isyan hepsine inat işte yeni Türkiye haritası ;)
http://img201.imageshack.us/img201/3886/harita1up6.jpg
Samimiy
09-30-2006, 06:02 AM
Bir arkadastan emaille gelmisti, konuyla ilgili cok ilginc (ve inanilmaz) bir yazi ve "Yeni Ortadogu Haritasi":
http://www.armedfor cesjournal. com/2006/ 06/1833899 (http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899)
linkine goz atmanizi siddetle oneririm. Bu journal oyle uyduruk bir journal da degil.
Kalkinmakte olan –ozellikle musluman- ulkerleri birbirlerine karsi paranoyak zihniyetle hareket ettirip onu somurmek Bati’nin uyguladigi onemli bir yontem, dogru.
Ancak son donemde oyle olmaz denilen seyler oldu, oyle tuhaf seyler normallestirilip damarlarimiza siringa edildi, oyle haydutluklar o kadar goz onunde yapildi ki insanin dikkatli olasi geliyor.
Hepsini okumak istemiyorum diyorsaniz, yazinin ozeti ust-sagdaki 2 harita arasindaki farklari bulmaktan ibaret.
kurshad
09-30-2006, 06:18 AM
Dun aksamki ceviz kabugu programinda gosterdiler bu haritayi.. Hatta programin sonuna dogru izleyicilerden biri cosmus, yeni bir harita daha yaparak e-maille gondermis. Superdi; balkanlar, ortadogu, kafkasya hepsi bizimdi :lol:
Bir arkadastan emaille gelmisti, konuyla ilgili cok ilginc (ve inanilmaz) bir yazi ve "Yeni Ortadogu Haritasi":
http://www.armedfor cesjournal. com/2006/ 06/1833899 (http://www.armedforcesjournal.com/2006/06/1833899)
linkine goz atmanizi siddetle oneririm. Bu journal oyle uyduruk bir journal da degil.
Kalkinmakte olan –ozellikle musluman- ulkerleri birbirlerine karsi paranoyak zihniyetle hareket ettirip onu somurmek Bati’nin uyguladigi onemli bir yontem, dogru.
Ancak son donemde oyle olmaz denilen seyler oldu, oyle tuhaf seyler normallestirilip damarlarimiza siringa edildi, oyle haydutluklar o kadar goz onunde yapildi ki insanin dikkatli olasi geliyor.
Hepsini okumak istemiyorum diyorsaniz, yazinin ozeti ust-sagdaki 2 harita arasindaki farklari bulmaktan ibaret.
Yaklaşık 2 aydır bu harita gündemde.ABD önce bu emekli bir albayın görüşüdür bizi bağlamaz dedi sonrasında NATO toplantısında brifing sırasında yine bu harita gösterildi.(TSK personeli bu durumu protesto etmek amacıyla toplantıyı terk etmiştir)...
Bundan sonra haritaysa,harita :lol:
Dun aksamki ceviz kabugu programinda gosterdiler bu haritayi.. Hatta programin sonuna dogru izleyicilerden biri cosmus, yeni bir harita daha yaparak e-maille gondermis. Superdi; balkanlar, ortadogu, kafkasya hepsi bizimdi :lol:
Usta,yeni haritayı bulman mümkünmü ;) Zira bu sınırların darlığı beni kasmaya başladı :lol:
Seckjin Khan
09-30-2006, 07:16 AM
iyi yapılmış bir harita bende nato ve genelkurmayda bu haritayla çalışılsın :cool:
BOZ-OK
10-01-2006, 11:11 AM
Usta,yeni haritayı bulman mümkünmü ;) Zira bu sınırların darlığı beni kasmaya başladı :lol:
Hakikaten haa... Uzaktan bakinca Turkiye el kadar bir yer... Sigmiyoz, sigmiyoozzz... Yarin coluk cocuk gelicek, nufus articak, daha genis yer lazim...:lol:
Ulen ne milletiz yaa....:lol:
gurkan
10-01-2006, 11:24 AM
Ulen ne milletiz yaa....:lol:
Hehehehe ben sana demedim mi ?
Bu çoğrafya bize dar bize Osmanlının çoğrafyası kadar lazım:lol: :lol: :lol:
wolfie
10-01-2006, 12:13 PM
harita biraz eksik kalmış, batı trakyada selanik dışarıda, suriyede tarihi türk şehri halep dışarıda, batıda bizim kıyılarımıza yakın olan tüm adalar dışarıda. Bunları da içerecek şekilde haritanın yeniden düzenlenmesi lazım.
Ayrıca unutmamalıyız ki, idealleri (harita olarak) olmayan devletler ve milletler gelişemez. Bu haritada bizim yakın hedefimiz olmalı.
Aybike
10-01-2006, 12:25 PM
En yakın zamanda bana en az istanbul kadar yer lazım..Ben çoğalıyorum bir an evvel sefere çıkmak lazım:)
bacha
10-01-2006, 12:27 PM
Armeniyada gitmish, sonra biz soykirim yapmadik onlara diyorsunuz...
Armeniyada gitmish, sonra biz soykirim yapmadik onlara diyorsunuz...
Üzüldünmü,Ermenistanın gittiğine ?
:lol:
Heybeli
10-02-2006, 12:45 AM
Yaw bunu çizen kişi baya mütevazi bir Türkmüş galiba, bakınca bana da dar geldi şimdi bu sınırlar :D
Boztorgai
10-02-2006, 05:56 AM
Oğuz abi Haritayi daha büyük cizemezmisin ? Orta Asya yi da al ;)
su sitedeki Harita gibi yani büyük TURAN devleti :cool:
http://www.hunmagyar.org/turan/turan.html
Saygi'lar, Boztorgai
Demir Kağan
10-02-2006, 12:15 PM
http://img166.imageshack.us/img166/2407/turkeliweb1eo8.jpg
Seckjin Khan
10-02-2006, 12:26 PM
imzana bayıldım @Demir Kağan ;)
Biri Chirac'a kendi ülkesinden bir edebiyatçı'nın söylediği bu sözü hatırlatması lazım ...
gurhan
10-02-2006, 12:53 PM
Bana biraz ufak gibi geldi,hani diyorum su haritaya suriye ve irak i da katsak,daha iyi olmazmi?
Aybike
10-02-2006, 01:08 PM
olmaz olurmu ne iyi olur valla...:)
BOZ-OK
10-02-2006, 01:08 PM
Fazla petrol basa bela....;)
Kucuk olsun bizim olsun, Demir Kagan'in haritasi yeterli gibi sanki... :cool: Oradan Aybike'ye de bir Istanbul kadar yer cikar, Yenisey'in kuzeyi veya Yakutistan'in dogusu dolaylarindan....:lol: :lol: :lol:
Aybike
10-02-2006, 01:15 PM
Sağ ol boz ok ne varsa sende var kardeşim..:)
BOZ-OK
10-02-2006, 01:19 PM
Sağ ol boz ok ne varsa sende var kardeşim..:)
;)
Eee, cogalan Turk kadinlarini desteklemeli... Ulusa asker lazim...Bir de doyurulacak bogaz, Turk ulusunun basi derde girmeden bir halt yemedigi tarihi gerceginden hareketle...:lol:
wolfie
10-02-2006, 01:43 PM
http://www.samsuntes.org/resimler/etkinlik/bizimharitamiz1.JPG
bu da başka bir alternatif...
BOZ-OK
10-02-2006, 01:53 PM
Kardes kayiriyorsunuz ama, olmaz ki....:cool:
Azerbaycan'i da katarsak denizden Turkmenistan'la komsu oluruz, fena olmaz... Bilahare asagiya kayilip guney Azerbaycan da dahil edilebilir... Bu da Tebriz Han kardesimize kucuk bir jestimiz olur....:lol: :lol: :lol:
dervish
10-02-2006, 04:22 PM
Kardes kayiriyorsunuz ama, olmaz ki....:cool:
Azerbaycan'i da katarsak denizden Turkmenistan'la komsu oluruz, fena olmaz... Bilahare asagiya kayilip guney Azerbaycan da dahil edilebilir... Bu da Tebriz Han kardesimize kucuk bir jestimiz olur....:lol: :lol: :lol:
Denizden komsu olmak demissin ama orasinin deniz mi gol mu oldugu tartismali. Biz en iyisi topraktan komsu olalim. Asagi kaymisken soyle biraz yana da kayiliverse diyorum hani... :lol:
Seckjin Khan
10-02-2006, 05:29 PM
Arkadaşlar ciddi şekilde bu işin boku çıktı hehehe :P
Qarama
10-02-2006, 07:21 PM
hehehe haklisin bende bir harita cizivecedim ama bo$ve gari :D
Seckjin Khan
10-03-2006, 07:42 AM
bak şimdi yaptıysan at ya merak ettik :)
Ahde Vefa
10-03-2006, 08:25 AM
Ooo o halde Amsterdam'i da aliriz :D
BOZ-OK
10-03-2006, 10:04 AM
Daha erken...;) Birazcik daha cogalin orada da yuzumuz olsun istemeye adamlardan....Coluk cocuk sigamiyoz, Turkiye'den de akrabalar gelicek, bi zahmet ay sonuna kadar bosaltiverin filan diyebilelim bari Hollandalilara... :lol: :lol: :lol:
BOZ-OK
10-03-2006, 10:44 AM
Hic de degil.... Sen Turk dunyasi o genis cografyaya nasil yayildi saniyorsun? Azicik da yana kayalim, birazcik da yukari cikalim, sonra da asagi iniveririz diye diye.....:lol:
ParceLLo
10-03-2006, 10:44 AM
valla amsterdami bilmiyorumda berlini ekliye biliriz :)
gurhan
10-03-2006, 10:46 AM
Berlin zaten bizim,az kaldi,bayragida cekeriz,...
Seckjin Khan
10-03-2006, 10:48 AM
Ayrılıkçı Türk Hareketi ha ;)
Hitlerin kemikleri sızlıyordur Türkleri de Katletmedim diye :P
gurhan
10-03-2006, 10:49 AM
Ona ne gücü yeterdi,nede ömrü be dylan,...
Seckjin Khan
10-03-2006, 10:50 AM
Berlin zaten bizim,az kaldi,bayragida cekeriz,...
abi bu arada profilini bi update etsen şu abd bağrayığını gördükçe kıllanıyorum :?
gurhan
10-03-2006, 10:51 AM
ya dylan,onu ben yapmadim,bir arkadas acti benim icin sayfayi,bende cok anladigim icin bu isten,uyuz oldum vallahi,...nasil yok ederiz o zikkimi?..
ParceLLo
10-03-2006, 10:54 AM
ulan bende amerikadan katiliyosunuz saniyodum...... pehh
mustafa06
10-03-2006, 10:55 AM
ya dylan,onu ben yapmadim,bir arkadas acti benim icin sayfayi,bende cok anladigim icin bu isten,uyuz oldum vallahi,...nasil yok ederiz o zikkimi?..
User kontrol panele gir, edit profil' sech achılan sayfada hangi ülkeden olduğunuz sorusunun yanından Türkiyeyi isharetle ve kaydet
Seckjin Khan
10-03-2006, 10:55 AM
:) abi hemen anlatmaya çalışayım...
şimdik User CP bölümüne giriyorsun =} Edit Profil =} Country bölümünden oturduğun veya ülkesine mensup olduğun bir ülkeyi tıklayıp =} Save Changes i tıklıyoruz bu kadar ;)
mustafa06
10-03-2006, 10:57 AM
ulan bende amerikadan katiliyosunuz saniyodum...... pehh
Dünyanın her yerinden katılan arkadashlar var. Ama o kardeshimiz Türkiyeden, aynı benim gibi. :) bende birine gıcıklığına Jamaika yaptım.
Seckjin Khan
10-03-2006, 10:57 AM
mustafa06 abi benden hızlısın ;)
mustafa06
10-03-2006, 10:59 AM
:) abi hemen anlatmaya çalışayım...
şimdik User CP bölümüne giriyorsun =} Edit Profil =} Country bölümünden oturduğun veya ülkesine mensup olduğun bir ülkeyi tıklayıp =} Save Changes i tıklıyoruz bu kadar ;)
Bak Gech kaldın :)
Benden hızlı kimse tanımam :)
Seckjin Khan
10-03-2006, 11:09 AM
bende onu diyorum zaten ;)
bacha
10-03-2006, 11:15 AM
Yunanlilarin haritasi galiba nasil olacak eg'er onlarda sizin gibi haritalar chizseler... :)
Konstantinopol, Anatoliya... Bashka tarafdan azcik yeri Kurdlar ve Armanlar alacak. Vah vah haliniz peki chok kotu...
ParceLLo
10-03-2006, 11:17 AM
dur bakiyim biraz alisiyim buraya imza falanda atariz artik :)
mustafa06
10-03-2006, 11:24 AM
Yunanlilarin haritasi galiba nasil olacak eg'er onlarda sizin gibi haritalar chizseler... :)
Konstantinopol, Anatoliya... Bashka tarafdan azcik yeri Kurdlar ve Armanlar alacak. Vah vah haliniz peki chok kotu...
neden vah chekiyorsun bacha , özellikle senin chok sevinmen gerekir.
Ama senin gibileri 1000 yıldır hich sevindirmedik.
Sana kötü bir haberim var, O saydığın kardeshlerin her zaman soluğu kachmakta buldular :)
sevincin bundan sonrada kursağında kalır. aman dikkatli ol, nefessiz kalma
Hehheheeeee
gurhan
10-03-2006, 11:54 AM
Sen vah cekme bizim icin kocum,üzülme,biz hic olmazsa bizim olan yerleri belirliyoruz,yani hüküm sürdügümüz yerleri,biz cizeriz,gider icabinda aliriz,sen takma kafana,...
gurhan
10-03-2006, 11:55 AM
abi türkiye yi isaretledim ne bayragi cikti ya,haa bu arada mustafa agbi,ben türkiye'den degilim,ama bayrak türkiyenin olsun isterim.
gurhan
10-03-2006, 11:58 AM
oldu be basardim,sagolun arkadaslar,ama yine diyeyim,Türkiye'den katilmiyorum.
mustafa06
10-03-2006, 12:05 PM
mustafa agbi,ben türkiye'den degilim,ama bayrak türkiyenin olsun isterim.
Bir Türkü vardır bilirmisin
''Kendim gurbet elde , gönlüm sılada''
diye bashlayan. yolunu öğrendin ya artık yashadığın yerimi ayarlarsın yoksa gönlünün kaldığı yeri mi tercih senin.
Sen nerede olursan ol, Kalbin Türkiye diye charptığı sürece sen bizim ichin Türkiyedesin.
selamlar
kurshad
10-03-2006, 12:11 PM
http://www.samsuntes.org/resimler/etkinlik/bizimharitamiz1.JPG
bu da başka bir alternatif...
Iste bu haritaydi ceviz kabugundaki ikinci harita :lol:
Ben yine de eksik buldum.. Tebriz, Tiblis kadim Turk topraklari.Viyana'da hedef turk topragi. Tum bunlari ilave eden ucuncu bir harita cizilmeli :lol:
gurhan
10-03-2006, 12:13 PM
vay mustafa agbim,bu söze ne denir be agbim,Allah razi olsun
Kemal50
10-03-2006, 12:19 PM
Arkadaslar
Daha cok harita resimleri cikar ortaya
Biz sinirlarimizi cizmisiz.Bu sinirlari koruyalim ve Hainlere firsat vermeyelim ve veren düsman ve icimizdeki düsmanlara sans tanimayalim.Her zaman kas yaparken göz cikaran icimizde olan yöneticilerden Türk olmayan Türküm demeyi kendine yediremeyenler var.Allah onlara zalim emellerini oynayacak oyun sahasi göstermesin.
Biz bu vatani canla ve kanla cizmisiz sinirlaimizi.istiklal marsimizin yazari rahmetli M.Akif Ersoy'un dedigi gibi
Şairimiz:
"O günler ne samimi, ne heyecanlı günlerdi. O şiir milletin o günkü heyecanının bir ifadesidir. Binbir fecayi karşısında bunalan ruhların ıstıraplar içinde halas dakikalarını beklediği bir zamanda yazılan o Marş, o günlerin kıymetli bir hatırasıdır...
O şiir bir daha yazılamaz, o'nu ben de yazamam. O'nu yazmak için o günleri görmek, o günleri yaşamak lazım. O şiir artık benim değil, milletin malıdır. Benim, millete en kıymetli hediyem budur. Allah bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın."
Saygilar...
kurshad
10-03-2006, 12:32 PM
Arkadaslar
Daha cok harita resimleri cikar ortaya
Biz sinirlarimizi cizmisiz.Bu sinirlari koruyalim ve Hainlere firsat vermeyelim ve veren düsman ve icimizdeki düsmanlara sans tanimayalim.
Dediklerinize katilmamak elde degil. Lakin yine de, sinirlari Mustafa Kemal tarafindan belirlenen; guneydoguda Kerkuk ve Musul, batida iskece ve gumulcine , doguda ise batum'a kadar uzanan misak-i milliyi yani MILLI HEDEFI gonul pek kolay unutamiyor.
Yunanlilarin megali ideasi yani BUYUK IDEALLER diye adlandirdigi hedefleri Istanbuldan baslayarak tum Anadoluyu icine aliyor. 1821 yunan isyani oncesi kendilerine dustur aldiklari bu hedefi yuzyillar icinde adim adim gerceklestirme yolunda olduklarini gormek elem verici. Once Girit ve bati trakya sonra 12 adalar ve nihayetinde Kibris.
http://www.ufukotesi.com/yazigoster.asp?yazi_no=20050843
Biz de bu arada biraz hayal kuruyoruz...
BOZ-OK
10-03-2006, 12:43 PM
Ben yine de, soole biraz yanlara dogru kayiversek derim... Yanasirlarsa bize de yer acilir....:lol: :lol: :lol:
bacha
10-03-2006, 12:49 PM
Sen vah cekme bizim icin kocum,üzülme,biz hic olmazsa bizim olan yerleri belirliyoruz,yani hüküm sürdügümüz yerleri,biz cizeriz,gider icabinda aliriz,sen takma kafana,...
Hukum suruyorsunuzda ama her gun korkmak zorundasiniz. PKK-yin chok aktivlanmasina karshi sizler haritalar chiziyorsunuz, Viennada bizim diye. Armanistanin Karabag'a silahla, savashla ishgal ettig'i zaman sizler Armanistanida Turkiyee katiliyorsunuz kendi ruya-heritelerinizde...
Turk kullanicilar, sizler shimdi kach yashindasiniz??? 12 yada 13? :rolleyes:
gurhan
10-03-2006, 12:57 PM
ya bacha,git agbi ya,ikide bir oralardan cikip ta cevap verme,git evinde duvarla konus,sandalye ile sohbet etmeye calis,masaya bir seyler anlat,takilma sen bize ya,.....hadi agbisi,.....büyük sözü dinle bak,biz sana iyi örnek olamya calisiyoruz,bizi dinlersen ilerde cok matah biri olursun yaaa,....hadi git simdi dediklerimi yap.......
gurhan
10-03-2006, 12:59 PM
Dogru dersin BO-ZOK,hatta diger yanada KAYMAK lazim diyorum,...
Aybike
10-03-2006, 04:54 PM
Dogru dersin BO-ZOK,hatta diger yanada KAYMAK lazim diyorum,...
zaferimizide Kaymaklı kadayıfla kutlarız sonra.:)
Seckjin Khan
10-03-2006, 05:56 PM
Abla bi zahmet sende şu abd bayrağını değiştirsen... :?
"User CP bölümüne giriyorsun =} Edit Profil =} Country bölümünden oturduğun veya ülkesine mensup olduğun bir ülkeyi tıklayıp =} Save Changes i tıklıyoruz bu kadar"
hemen tarif yptım daha önce de @gurhan Beye de anlatmıştım hehe
Ahde Vefa
10-03-2006, 11:41 PM
Dubay'i alsak olmaz mi arkadaslar, cumhurbaskan icin ozel bir saray yaptiririz orada :D
Kroker
10-03-2006, 11:51 PM
Şairimiz:
"Allah bir daha bu millete bir İstiklal Marşı yazdırmasın."
Amin, Misak-ı Milli sınırlarını korumaya odaklanmamız lazım, tehlike dörtbir yandan geliyor.
kurshad
10-04-2006, 01:29 AM
Amin, Misak-ı Milli sınırlarını korumaya odaklanmamız lazım, tehlike dörtbir yandan geliyor.
Bilgi icin;
Misak-i milli Bati Trakya ve Kerkuk'u da kapsar..
ramiskral
10-04-2006, 02:19 AM
baylasim icin tesekkurler
Heybeli
10-04-2006, 05:47 AM
Harita tartısmaları iyice kızıstı. Bugün mailime bir baska harita geldi. Başlık da şöyle:
"BU DA BİZİM ALBAYIN HARİTASI"
Bakın bakalım bizim albayın Amerika haritası nası olmus :D
doranos
10-04-2006, 08:19 AM
bacha genel kültürün sıfır olduğu halde bu tip şeyler söylüyorsun.yunanlar yıllar önce öyle bir harita çizdiler inanmıyorsan google'dan megali idea yazda gör.Bu tip şeyleri onlar başlattılar.
Bu arada başka bir yazında "birde ermeni soykırımı yapmadık diyorsunuz"demişsin eğer photoshopla yapılan haritayla soykırım yapılıyorsa wikipedia'nın ingilizce bölümünden armenia yaz sonra gör kim soykırım yapıyor.
Seckjin Khan
10-04-2006, 08:27 AM
Yunanlıların Megali İdea sı...
http://www.geocities.com/t_volunteer/greece/megali_idea.jpg
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/4/44/300px-Megaloidea.jpg
Küçük Asya'da ki amaçlarını bilmeyen yok ama başaramadılar başaramayacaklar ;)
Qarama
10-04-2006, 12:13 PM
LOOOOL bende Almanyadaki büyük $ehirleri yani türklerin cogunlukda olan $ehirlerinide "Turkish colonie of Germany" diye cizib resim yapacakdim :D
erener
10-04-2006, 08:15 PM
Bu harita Turan haritasının yanında ne ki? Hayalleri küçük olanların, gidebileceği yolda kısa olur...
Demir Kağan
10-05-2006, 07:57 AM
Bu harita Turan haritasının yanında ne ki? Hayalleri küçük olanların, gidebileceği yolda kısa olur...
http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=511188&postcount=15
AlperenKIRIM
10-05-2006, 12:34 PM
en yukaridaki haritada bulgaristanin shumen,silistra,dobruca,nigbolu bolgeleri alinmamis
volkan82
10-05-2006, 12:53 PM
....................
Xöx Çono
10-06-2006, 05:52 AM
Harita ne işe yarar? Hepsi benim ulan!
O haritayı açan adam da zaten verdiğin linkteki makalenin yazarı: Albay Ralph Peters. Binbaşıyken de çok zıplıyordu Trilateral ve CFR menfaatleri için. Bu adam 10 yıl sonra Amerikan Genelkurmay Başkanı olursa şaşırmayın.
yavuz
11-25-2006, 02:59 AM
Batum'u verip Azerbeycan ile Selanik'i alsak iyi olur bu haritada(oğuz'un paylaştığı) ;) Gürcistan'la da araları bozmalayım şimdi... Bulgaristan'a da ayıp oluyor :lool:
BoRaN
11-25-2006, 07:59 AM
Egedeki adalarla cok ugraşamadım onuda ilerliyen zamanlarda alırım artık hatta biraz daha ileriyede gidebilirim...:D Nahcıvanı azeri kardeşlerimize verdim. Bu arada Haritada görüldüğü gibi Ermeni sorununu tamamıyla Ortadan kaldırdım..:lol:
http://img301.imageshack.us/img301/3860/trkiyecc8.jpg
yavuz
11-25-2006, 08:02 AM
Yahu Selanik niye alınmıyor :D Daha solda değil mi o :D
Ahde Vefa
11-25-2006, 08:31 AM
Madem is basindayiz, ÇORUM'u baskent yapalim... :uups: ne derseniz?
Kaptan-i Derya
11-25-2006, 08:36 AM
yavuz kusura bakma ama baya çok ve boş konuşuyon bilmem farkindamisin...
yavuz
11-25-2006, 12:43 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/c/c8/Turkeli.png
Türk Dünyası Haritası
Ahde Vefa
11-25-2006, 06:47 PM
Kuzey kutbunda bile Turkler varmis beee......
Birde Karadenizi Türk gölü haline getirdik mi tamamdır.
Qarama
11-26-2006, 03:36 AM
ene nepal'da türkler yok oraya yerle$eyimde bol bol cocuk yapayim bari.
Bakma söyledinde aklıma geldi. Bu bizim 20-30 çocuk yapan arkadaşları başka devletlere sürmek lazım. Çocuk başına da cüzzi bir ücret. 1 asır sonra dünyanın yarısı Türk olur.
gitar0224
11-26-2006, 05:26 AM
Bundan sonra Türkiye Coğrafyası dersleri ağırlaşacak anlaşılan.
yavuz
11-26-2006, 07:24 AM
Bakma söyledinde aklıma geldi. Bu bizim 20-30 çocuk yapan arkadaşları başka devletlere sürmek lazım. Çocuk başına da cüzzi bir ücret. 1 asır sonra dünyanın yarısı Türk olur.
Ama öyle 20-30 çocuk yapanlar Türk olmadıklarını iddia eden bazı Kürt vatandaşlarımız. Biz çekiyoruz, başkası çekmesin...
XIIIV
11-26-2006, 03:49 PM
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarının Belli bir Kültür vede Eğitim Standartı vardır. Eğer Bu gösterilen Topraklar TC ye katılırsa Türkiye'ye 20 - 25 milyon arası Peşmerge vede Şeriatçı Arab halkları katılmış olur. Bu kadar insanı Nasıl Asimile edeceğiz diye anlaşılan haritayı çizen arkadaş düşünmemiş.
Bu Haritanın Gerçekleşmesi Durumunda Suriye ve Kuzey Irakta TC ye katılan Topraklarla Fikrimce oluşabilecekler ;
1 - İstanbul nüfusu 25 milyona dayanır.
2 - Suç oranları %100 artar. ( Suriye vede Kuzey ıraktaki insanların Eğitimiyle TC dekilerin eğitimi arasındaki uçurum )
3 - EGE Akdeniz vede Trakya da Aşırı Göç dalgası Yaşanır.
4 - Devrim olabilir. Bilakis Şeriatı Tetikleyebilir.
5 - TC Parçalanabilir hatta ve hatta birçok parçaya bölünebilir.
6 - Türkiyede Büyük Kültür Karmaşası Başlar. Heryerde Arap Kültürü vede Kürt Kültürü alıp başını gider.
7 - Türkiyedeki Türkler Azınlık Konumuna Düşer Türkiye Mozaik bir hal Alır. Dış Güçler TC ile istediği gibi oynar.
8 - Araplar vede Kürtler Daha Çok aşiret geleneklerine bağlı oldukları vede enteresan yaşam biçimlerinden Dolayı 4 'er kadın alıp Kendi Nüfuslarını % 80 lere çekerler. Türkiyede Türkler %20 lerde %30'larda kalır.
Sonra gel gör beni aşk neyledi
Pınar başı burma burma yar yar yar yar yar yar aman.
25 Milyonluk bir kürt nufusu + bu etniğin çoğalma oranı
15 - 20 milyonluk bir arap nüfusu + bu etniğin çoğalma oranı
60 milyonluk Türk nüfusu ve bizim Çoğalma oranımız.
Socuç bence çok acı olur.
Böyle Bir Durum Gerçekleşirse ben TC vatandaşlığından çıkarım. Türkmenistana Yerleşirim
Şuanda TC deki Kürt nüfusu %7 ila %10 arasında seyrediyor. Ki bunların arasında Çok büyük bir miktar asimile olmuş Atatürke bağlı TC vatandaşları var. Arap nüfusu ise %2 leri geçmez. Türk Nüfusu % 88 lerde Seyrediyor. Şuanki Düzen çok güzel bence.
( not : İsteyenlere '' % '' hakkında Kaynaklar gösterebilirim. )
asena
11-26-2006, 04:00 PM
Şuanda TC deki Kürt nüfusu %7 ila %10 arasında seyrediyor. Ki bunların arasında Çok büyük bir miktar asimile olmuş Atatürke bağlı TC vatandaşları var.
Kirmizili kisim icin: :wedont:
XIIIV
11-26-2006, 04:22 PM
Olanı da var Olmayanı da var O yüzden Kesin bir Oran verilemez. Bağlıyım der Değildir. Bilemezsin. TC bence O Toprakları Alacağına İntihar etsin daha iyi. Yoksa Halkını Kültürünü Mahveder.
Bizim İnsanlarımız Kümes Hayvanları gibi Üreyemiyor. Orta Doğulularla Bu konuda Yarışamayız.
TV lerde Görüyoruz. !!! Tek Kadından 18 tane çıkartmış 6 tanede ölmüş düşük yapmış. ettimi sana 24. Erkek 52 kadın 44 yaşında. Beyim isterse daha Yaparım diyor. Eşine Soruyorlar daha istiyorum diyor. Zaten Fırt Fırt çıkıyordur artık tövbe estağf.......
Coskun70
04-19-2007, 12:42 PM
Tesekkürler arkadasim
Ne yazip ne cizerlerse beyhude.Kimsenin gucu yetmez,deneyenlerde boyunun olculerini alirlar her zaman oldugu gibi...
daturkishulan
04-19-2007, 01:00 PM
varsın bütün dünya topraklarını sınırları içine katsın tc...
ÜSTÜNDE TÜRK YAŞAMIYORSA NE YAZAR???
chepny
04-19-2007, 01:09 PM
California ve diğer bazı Abd eyaletlerini Mexica sınırları içinde gösteren haritalar da çizmek lazım :D
Birde Federal Kızılderili yönetimlerini unutmamak lazım;)
daturkishulan
04-19-2007, 01:12 PM
California ve diğer bazı Abd eyaletlerini Mexica sınırları içinde gösteren haritalar da çizmek lazım :D
Birde Federal Kızılderili yönetimlerini unutmamak lazım;)
benim anlamadığım abd haritası neden bölük pörçük edilip ispanyollara fransızlara dağıtılıyor??oraların ilk sahipleri avrupalılar mı???
amerikanın en güneyinden en kuzeyine hepsi altaylarındır! O KADAR:twisted:
chepny
04-19-2007, 01:16 PM
benim anlamadığım abd haritası neden bölük pörçük edilip ispanyollara fransızlara dağıtılıyor??oraların ilk sahipleri avrupalılar mı???
Haklısın Kardeş
Ama benim söylediğim ilk hedefti
Önce dediğim şekilde abd haritasını çizelim sonra yeni haritayı çizmek daha kolay olur;)
Demir Kağan
04-20-2007, 03:00 AM
Bir koşu alıp gelsene oraları. :lol:
BoZkUrT
04-28-2007, 02:59 AM
Üzüldünmü,Ermenistanın gittiğine ?
:lol:
üzülmemiştir sevincinden şaşırdı galiba normaldir türkler azmı çekti ermenilerden
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.