PDA

View Full Version : Bir Avusturalyalılar eksikti!

doranos
10-01-2006, 06:54 AM
Milletimize,değerlerimize hakaret etmeyen,bizi suçlamayan kim kaldı?
Şimdi de her sene Türkiye'ye gelip dedelerini anan sözüm ona barış yandaşı Avusturalyalılar Atatürkün naaşına hakaret içeren bir karikatür çıkardılar.
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/10/01/dun112.html
Sizce böyle ülkelere karşı tavrımız ne olmalı?
Bu arada merak ediyorum 301. madde karşıtları böyle bir olay Türkiyede yaşansa ne hissederler.

Scofield
10-01-2006, 07:08 AM
bunu yapmamak lazim. yani bunu kafaya takmamak lazim. yoksa emellerini bizler de gerceklestirmis oluyoruz. Hayir, sallamayin gitsin! Aslinda Turk basininin bunu yayinlamamasi da lazimdi.

weci
10-01-2006, 10:19 AM
Ermeni hareketlerı bunlar DUnyada mıllıyetcılıg en ust safhada ermenı hareketleri bız boyle hareketlere sessız kalmayı kendımıze kar yapmısınz Bız susmaya cok yı becerırız...:(

oğuz
10-02-2006, 12:57 AM
Show TV'de Türk ve yunan takımları arasındaki ıssız adadaki yarışmayı izliyorum...

Yunanlı kız ;Türkler bizden daha güçlü ama ne organize olabiliyorlar nede sistem kurabiliyorlar.bu yüzden yarışmayı kaybedecekler dedi ve...

KAYBETTİK...

Yarışma sonrası bizimkilerin niye kaybettik ile ilgili söylemleride aynen yukarıdaki nedenlere dayanıyordu...

Güçlüyüz ama ne organize olabiliyoruz nede sistem kurabiliyoruz...

Heybeli
10-02-2006, 05:11 AM
bunu yapmamak lazim. yani bunu kafaya takmamak lazim. yoksa emellerini bizler de gerceklestirmis oluyoruz. Hayir, sallamayin gitsin! Aslinda Turk basininin bunu yayinlamamasi da lazimdi.
Bu konu da haklısın. Basın gündeme sokuyor böyle haberleri ve böylece kale alınmaması gereken ufak bir haber(bir kaç soytarının çizdigi şeyler) yüzünden yer yerinden oynuyor. Direk üstümüze alınmıs oluyoruz. Basın sanki bizim basın deil...

erkinturk
10-18-2006, 04:39 PM
Show TV'de Türk ve yunan takımları arasındaki ıssız adadaki yarışmayı izliyorum...

Yunanlı kız ;Türkler bizden daha güçlü ama ne organize olabiliyorlar nede sistem kurabiliyorlar.bu yüzden yarışmayı kaybedecekler dedi ve...

KAYBETTİK...

Yarışma sonrası bizimkilerin niye kaybettik ile ilgili söylemleride aynen yukarıdaki nedenlere dayanıyordu...

Güçlüyüz ama ne organize olabiliyoruz nede sistem kurabiliyoruz...

Organize olmak icin basimiza musallat olan bizi bolen musibetlerden nasil kurtuluruz
ona kafa yoralim
Birde genel manzarayi gorebilmek icin aci'da olsa once kendimizi kritize etmeyi basarabilmeliyiz
Cok zor bir cografyada yasamamiza ragmen eglenceyi sevmek pek akillica olmuyor
televizyona bakan biri ne oluyor lale devri'mi geldi diyebilir
ama herseyden once su 240 milyar usd borcumuzu dusunmeliyiz
bizi bitiren bu olacak zira,

Seckjin Khan
10-18-2006, 07:17 PM
köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağar :P

fazla ciddiye almamak lazım hem tüm Avusturalyalıların böyle düşündüğünü sanmıyorum...