View Full Version : Forum Chat
bacha
10-03-2006, 01:46 PM
SA
Forumumuzun menuda gordug'unuz gibi chati var. Forum Chatina hosh geldiniz kardeshler.
P.S. Kimin bana soyleyecek sheyi varsa orda soylesin, kafasini bozacam! :twisted:
P.P.S. Ashagidagi Chat tushuna basiniz. Chatta sizin hizli yardiminiz gerekiyor. Armanistondan bir kach tanesi soykirim hakkinda, ve turkler hakkinda chok kotu propoganda yapiyor.
kurshad
10-03-2006, 02:32 PM
SA
Forumumuzun menuda gordug'unuz gibi chati var. Forum Chatina hosh geldiniz kardeshler.
P.S. Kimin bana soyleyecek sheyi varsa orda soylesin, kafasini bozacam! :twisted:
P.P.S. Ashagidagi Chat tushuna basiniz. Chatta sizin hizli yardiminiz gerekiyor. Armanistondan bir kach tanesi soykirim hakkinda, ve turkler hakkinda chok kotu propoganda yapiyor.
Seninle chat yapip ne yapalim? Turkleri sevmezsin, Turk tarihini, edebiyatini sevmezsin.. Bir de chat'da senin ipe sapa gelmez satasmalarinla ugrasacagiz.
Bosver arkadas..
Yurtdisi gezilerinde Iranlilarla tanistim, filistinli, suriyeli arkadaslarim oldu. Hepsinde Turk halkina muhabbet vardi. Sende ise tam tersi var. Ustune ustluk bir de Turk okulunda okumussun, Turk ogretmenlerden ders almissin.
Anlasilan Turkler sende derin bir asagilik kompleksi dogurmus..
Ama herseye ragmen Turklerden de vazgecemiyorsun :lol: Bizim forumlara gelip Turkleri chatlesmeye cagiriyorsun..
bacha
10-03-2006, 02:54 PM
Kurshad, Turkiyei seviyorum. Turklarida chok seviyorum(kizlari chok guzel oldug'u ichin). :) Ama bu foruma gelen Turklari azcik gerizekali buluyorum...
P.S. Kurshad-farscha khurshid, yani gonesh demesi...
gurhan
10-03-2006, 02:59 PM
Kurshad,su dallamaya cevap verme agbim,kendini bir bok zannediyor,önemseme gitsin,
Bacha,sana git evde koltukla konus,duvarla sohbet et dedim,anlasilan onlarda seni dinlemiyo,agbim git belani baska yerde ara,.....
gurhan
10-03-2006, 03:01 PM
simdi sen buna cevap yazarsin,ne güzel dimi,bak istedigin oluyo,sana gün doguyo,psikolojik bir rahatsizligin var belli,kendini burada bir yerler katip önmesetmeye calisiyosun,bak seni tamamen dislamiyoruz,ara sira önüne bir seyler atiyoruz,oyalanasin diye,kiymetini bil!....
bacha
10-03-2006, 03:02 PM
gurhan, geri zekali arkadashim, chata gel. :)
gurhan
10-03-2006, 03:09 PM
yürü git gözüm,seni ne muhatab alacagim,sana bu aksamlik kemik yeter,yarin gene gel,nasibine cikar birseyler....
Tabriz_Han
10-03-2006, 04:00 PM
Bacha sana ne oldu, bir Turk kalbinimi kirdi, hem bizden nefret ediyorsun hemde ayri duramiyorsun, bu asinda nefret degil deli bir ask hikayesi :lol:
Artik delirmeye basladin, hic kimse provoke olmadigi icin sizi acayip kizdiriyor, sakinles soguk bir ayran ic dertlerini paylas bukadar nefretli, irkci, fasist olmak insan icin zararlidir :P
Aybike
10-03-2006, 04:39 PM
aykırı neden bacha nın gürhana yazdığı hakarete teşekkür ettin anlamadım..
Ben seni, türkçü sanırdım.:)
Aybike
10-03-2006, 04:40 PM
gurhan, geri zekali arkadashim, chata gel. :)
sen az yanaşta o geri zekalı dediğin sana ekmek versin..:)
Bir gün kapısında iş isterken görmeyelim seni:)
kurshad
10-04-2006, 01:31 AM
sen az yanaşta o geri zekalı dediğin sana ekmek versin..:)
Bir gün kapısında iş isterken görmeyelim seni:)
Enisteye laf edenin gozu ciksin :lol:
kurshad
10-04-2006, 01:41 AM
Bu hatayi daha once de yapmistin, dogrusunu ogrenelim;
Farscadaki gunes ,turkcede hurşid diye yazilir. Kh sesi turkcede bulunmaz, duz h diye telaffuz edilir.
Kurshad ise kürşad diyerek yazilir turk alfabesinde. Kimdir kurshad? bakiniz asagidaki link;
http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=3029
gurhan
10-04-2006, 08:18 AM
Siz bacha ve aykiri zipirlarinin yazdiklarina bakmayin,beni kasimiyor bile,it ürür kervan yürür demisler,ciddiye alip muhatab olmayin bence,...
bacha
10-04-2006, 09:32 AM
Arkadashlarimiz chok kiziyor, Aybike hanim bile kendi nefretini tutamadi.
Bu konuyun tarihini size soyleyim. Bashka bolumda ForumUz Chatina gelin diye birisi uzbekche yazmish. Chaga girdim. Chatta uch durt tane adam nasil bashkalarida chag'irabilmek hakkinda konushuyordu. Ben onlara shimdi turk kardeshleri chag'iracam diye bu konuyu achtim, ve sizlerin o chata girmeniz ichin ermeni provokasyoninida yaptim(affedersiniz :)).
Kizmayin arkadashlar, biliyorum sevmiyorsunuz beni. Fakat hep soyledig'im sheye bu kadar kizmaniz kendi zaiflik komplekslarinizi gosteriyor. Chata girmek maksadiniz yokmu, bu konuyu ignore yapin, yada chata hosh geldiniz.
Aykiri, beni anladig'in ichin chok teshekkurler. ;)
Demir Kağan
10-04-2006, 09:38 AM
Kizmayin arkadashlar, biliyorum sevmiyorsunuz beni. Fakat hep soyledig'im sheye bu kadar kizmaniz kendi zaiflik komplekslarinizi gosteriyor. Chata girmek maksadiniz yokmu, bu konuyu ignore yapin, yada chata hosh geldiniz.
Ben whalberg veya demirkagan nickleriyle hep irc.arbuz.com'a giriyorum zaten. Sevmiyor değil, uzak duruyoruz. Türk olmadığın için değil, efendi olmadığın için, ahlâklı olmadığın için.
bacha
10-04-2006, 09:44 AM
Ben whalberg veya demirkagan nickleriyle hep irc.arbuz.com'a giriyorum zaten. Sevmiyor değil, uzak duruyoruz. Türk olmadığın için değil, efendi olmadığın için, ahlâklı olmadığın için.
Ok uzak tutun :) Efendide deg'ilim, ahlaklida deg'ilim. ;) Sizler hepiniz ahlaklisiniz her halde. :)
Aybike
10-04-2006, 09:57 AM
Ben bacha ile aykırının aynı kefeye konmasına karşıyım gürhan..
Biri (Bacha) bölücü..
Aykırı Türkçü...Ne kadar fikirlerde aykırıda olsa.Benim kanım..:)
Aykırı,gürhan a gelince..Tahminin ötesinde akıllı ve zekidir..:)
İşinide çok iyi yapar..:) Sakın aldanma......
gurhan
10-04-2006, 09:59 AM
Aybike Sultan,
Cevap verme,cevap verildikce bir is yaptik saniyolar,coluk cocukla ugrasma,........
bacha
10-04-2006, 10:33 AM
Ben bacha ile aykırının aynı kefeye konmasına karşıyım gürhan..
Biri (Bacha) bölücü..
Aykırı Türkçü...Ne kadar fikirlerde aykırıda olsa.Benim kanım..:)
Bende Turkchu olmak istiyorum, nasil Turkchu olabilirim? :) Ataturkun resmini shimdi gidiyorum, print yapacam, odama asacam.
Aybike Sultan,
Cevap verme,cevap verildikce bir is yaptik saniyolar,coluk cocukla ugrasma,........
khi khi khe vahaaa haaaa pfff.. phee hehe u uuu haha ...
Xöx Çono
10-04-2006, 04:20 PM
Dalarım ben bu mezopotamyalıya!
turanX
10-04-2006, 04:37 PM
Bende Turkchu olmak istiyorum, nasil Turkchu olabilirim? :) Ataturkun resmini shimdi gidiyorum, print yapacam, odama asacam.
khi khi khe vahaaa haaaa pfff.. phee hehe u uuu haha ...
Sen Türkçü olmak istiyosan bi Türkiye ye gel yaparız biz seni burda ne istiyosan...
TurXaliM
10-04-2006, 05:01 PM
Kurshad, Turkiyei seviyorum. Turklarida chok seviyorum(kizlari chok guzel oldug'u ichin). :) Ama bu foruma gelen Turklari azcik gerizekali buluyorum...
Lan dallama bas git suradan!
WebSiten varsa yaz suraya da gorelim gununu!
TURKlere karsi gelen WebSiteler 3gun icinde hack'lenir!
Cok RUS Sitesi hack'lendi bu aralar.
Buraya yazsam, sayfaya sigmaz!
Sen hangi turdensin?
Farsca'dan bahsettigine gore oranin PKK Kurtlerindensin!
Deli deli konusma, ATALARIN konusuyor burada!
Dunyanin atasi biz TURKleriz!
TURK Kizlarimizda Senden daha yureklidir!
Seckjin Khan
10-04-2006, 05:27 PM
sen kim Türklük kim ? :P
Atatürk'ün printerdan çıkardığın fotosu bile senden kıymetli bu dünyada ;)
hadi sen kendi sevdiğin insanlarla sohbet edeceğin forumlara git hadi canım...
bacha
10-04-2006, 10:21 PM
LooooL :)
Adamlar, ok, ben Uzbekistanliyim. Passportumda Uzbek diye yazilmish, yani uzbegim. Forumumuzun adi Forum.Uz, Uzbekistan Online Forumdir. Yani, ben uzbekistanlik, burda kendimi kendi evimde gibi his ediyorum. Sizlerin git burdan demeniz bana komik geliyor... Uzbekistan forumumuza hosh geldiniz turkiyeli kardeshler. ;)
Chatimimizada hosh geldiniz.
P.S. Soyledig'im gibi, turkleri ve Turkiyeyi genelde seviyorum. Ama bu konuda cevap verenlerin 99% geri zekali, turkchulukla son aklini kaybetmish hasta insanlardir. Bende shimdi kendimi turkchu gibi his ediyorum. Ataturkun resmini her gun opuyorum, zannediyom hoshuna gelir, onun yaninda Kurdistanin bayrag'ini asdim...
Adamlar, ok, ben Uzbekistanliyim. Passportumda Uzbek diye yazilmish, yani uzbegim. Forumumuzun adi Forum.Uz, Uzbekistan Online Forumdir. Yani, ben uzbekistanlik, burda kendimi kendi evimde gibi his ediyorum. Sizlerin git burdan demeniz bana komik geliyor... Uzbekistan forumumuza hosh geldiniz turkiyeli kardeshler. ;)
P.S. Soyledig'im gibi, turkleri ve Turkiyeyi genelde seviyorum. Ama bu konuda cevap verenlerin 99% geri zekali, turkchulukla son aklini kaybetmish hasta insanlardir. Bende shimdi kendimi turkchu gibi his ediyorum. Ataturkun resmini her gun opuyorum, zannediyom hoshuna gelir, onun yaninda Kurdistanin bayrag'ini asdim...
bacha'ya bu bölümde verilmesi gereken değerin verilmediği görüşündeyim...
Sizlere kendini sevdirebilmek adına Atatürkün resmini o kadar mürekkep tüketeceğini bile bile print yapmış...
İyilik yaramıyor size !
bacha boşver sen onları keyifler nasıl ?
TurXaliM
10-05-2006, 05:19 PM
bu konuda cevap verenlerin 99% geri zekali, turkchulukla son aklini kaybetmish hasta insanlardir.onun yaninda Kurdistanin bayrag'ini asdim...
Geri zekali da Sensin Hasta da Sensin!
Daha TURK ve TURKIYE yazmayi ogrenememissin!
2- O kurt bayragini alir... (RTUK engelledi :lol: )
KuMuKh
10-05-2006, 05:26 PM
Adamlar, ok, ben Uzbekistanliyim.
Passportumda Uzbek diye yazilmish, yani uzbegim. Forumumuzun adi Forum.Uz, Uzbekistan Online Forumdir. Yani, ben uzbekistanlik, burda kendimi kendi evimde gibi his ediyorum. Sizlerin git burdan demeniz bana komik geliyor... Uzbekistan forumumuza hosh geldiniz turkiyeli kardeshler. ;)
gonlunu eglendiriyorsun yani ?
:D
sen keci guttun mu hec ?
Xöx Çono
10-06-2006, 06:02 AM
Aryan Bacha, git!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.