View Full Version : Irtica nedir?
Seckjin Khan
10-11-2006, 01:58 PM
irtica konusuna hakan şükürün gol haberini yazmışsın ne ima etmek istiyorsun :)
Hakan Şükür irticai hareketlere mi giriyor sence ;)
BOZ-OK
10-11-2006, 02:10 PM
Kemalist göremiyorum... Bana mı dedin?
Aynaya bakmaktan vazgecersen belki gorebilme sansin olur...:rolleyes:
BOZ-OK
10-11-2006, 02:20 PM
Türk Milleti'de bu manada Atatürk'e , Kazım Karabekir'e Ve Birinci Meclise ne kadar şükran duysa azdır... Mandacılık fikriyatı tartışıldı... Kesin bir dille reddedildi... Lakin Bu zaaf bize Lozan'da Misak-i Milli'den taviz olarak döndü... Atatürk Lozan'ı başarılı bulmayacaktır.(Boğazlar, Hatay, Musul Kerkük; Ve Vefatından önce Ortadoğu ile ilgili açıklamalarını ve politikalarını da dikkate alırsak) Ben bu inancı taşımaktayım...
Selametle...
Siz Lozan'i pek sevmezsiniz Gurkancigim, biliriz....;)
Sahi, o sukran duydugun insanlardan Ataturk'un Turk milliyetciligi taniminin temelinde Ziya Gokalp'in fikirleri yatar, biliyorsun degilmi?... Kurshad'in bir saptamasi kesinlikle cok isabetlidir, Ziya Gokalp'i anlamadan ne Turk kurtulus savasini, ne de Turkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulus temellerini anlamak mumkundur...Ziya Gokalpin ideolojisi elbette elestirilemez degildir ve elbette kisisel hatalari da vardir ama kendisi Panturkizmin en buyuk ideologlarindan birisidir ve Turkiye Cumhuriyetini kuran kadrolari ve bu kadronun lideri olan Mustafa kemali en fazla etkileyen kisilerin basinda gelir...
BOZ-OK
10-11-2006, 02:35 PM
Ben kemalist falan değilim, hakaret etme bana!
Ben de onu kasdetmistim zaten, olamazsin....Bir defa kiratin yetmez..:rolleyes:
Sahi, arada bir fikre benzer bir seyler soyle de boynunun uzerinde tasidigin kurenin icinde bir beyin oldugunu dusuneyim be cocuk...;)
Aybike
10-11-2006, 02:45 PM
Ben kemalıst bir ırkçıyım..
Nolcek şimdi...
BOZ-OK
10-11-2006, 02:53 PM
Ben kemalıst bir ırkçıyım..
Nolcek şimdi...
O zaman birinden birini birakacaksin Aybike cunku Kemalist bir irkci olunamiyor...:lol:
Ama ben yine de sana irkciligi birakmani dostane tavsiye ederim... Dogudan batiya, kuzeyden guneye Turk sekil semallerine bakarsan ne dedigimi anlayacaksin....;)
BOZ-OK
10-11-2006, 02:58 PM
Benimle konuşma lüksünü sana sağladım, bundan sonra senin gibi bir eziğe cevâp vererek kendimi düşürmeyeceğim.
Aferim, simdi ikile.....:lol:
Bu arada Akınçı'yım.
Iyi... Ben de Besiktasliyim...:rolleyes:
BOZ-OK
10-11-2006, 03:44 PM
Türklerin yaşadıkları coğrafyalarda daha da fazla etnik problemle yüz yüze gelmek istiyorsunuz herhalde. Sizin bahsettiğiniz farklılıklar zaten ırkçı olunmamasının sonucudur. Siz bunun daha da artmasından yanasınız öyleyse.
Tarihi yeniden yazamazsiniz, dolayisiyla soylediklerinizin kiymet-i harbiyesi yoktur... Gecmiste oyle olmustur veya boyle olmustur bunlarin hepsi laf-i guzaftir, gercek degismez.... Turkler tarihlerinin basindan beri cok genis bir cografi alanda bir cok milletlerle yan yana yasamislardir... Bazen hukum surmus, bazen de hukmedilmislerdir...Yani gercek, elimizde ne varsa odur ve gecmis ola ki, irkcilik uzerine Turk ulkusu kurulamaz...Cunku Turk ulusu cok cesitli kulturel ve etnik kaynaklardan beslenerek bu gunku haline gelmistir... Bence zenginliginin en buyuk nedeni de budur, bunda rahatsiz olunacak bir sey de yoktur cunku dunyada saf irk yoktur, ayrica biz Turkculeri kafatasci Nazilerden ayiran vasiflardan birisinin de bu olmasi lazimdir diye dusunuyorum... Ote yandan, irkcilik sizin dusundugunuzun tam tersine Turk ulusunu birlestirmez fakat bolunmesine hizmet eder, asil etnik catismalar ve bolunmeler o zaman baslar... Soylemek istedigimin orneklerine bu forum icinde bile rastlamaniz mumkundur, dilerseniz linklerini de verebilirim... Oyleyse aklimizi basimiza almak ve bir seyi hic unutmamak zorundayiz, ilk Turk ufak tefek Mogol bir baba ile, sisman bir Kafkasli annenin cocugudur...:lol:
Aybike
10-11-2006, 04:34 PM
Ben kafatascıyım demedimki IRKÇIYIM dedim...
Damardaki asil kandan bahseden atamı çok seviyorum..
varoluşumdaki tek Fevkaladelik TÜRK doğmam demiş..:))
dervish
10-12-2006, 01:15 AM
varoluşumdaki tek Fevkaladelik TÜRK doğmam demiş..:))
Ne kadar aptalca bir söylem. Varoluşun kendisinden başka fevkalade olan hiçbir şey yok bu faniide.
Demir Kağan
10-12-2006, 05:14 AM
Ne kadar aptalca bir söylem. Varoluşun kendisinden başka fevkalade olan hiçbir şey yok bu faniide.
Kendinize gelin, densizlik etmeyin.
kurshad
10-12-2006, 05:42 AM
Yeni neslin, Turkculugun sloganlardan ibaret olmadigini ve hele irkcilik ile hic ilgisi olmadigini anlamasi gerekiyor...Eger bu konuda yeni nesil ciddi bir sekilde ele alinmazsa cok kisa surede Turkculuk hareketinin Nazizmden bir farki kalmayacak korkarim... Olay gittikce irkcilik boyutuna kaymaya basliyor gibi ve bu beni cok dusunduruyor...
Aynen katiliyorum. Turkcu dusuncenin tarihsel kokleri icinde irkcilik'a yer verilmez ve reddedilirken ve bu red de cok acik bir bicimde gerek Yusuf Akcura'da gerek Ziya Gokalp'de gerekse Ismail Gaspirali'da ifade bulurken, gunumuz turkculerden cok marjinal bir grup insanligin ancak utanci olabilecek irkci dusuncenin icine turkculugu sigdirmaya calismaktadir.
Mizragin cuvala sigmayacagi gibi, irkcilik gibi dusunceler de;
anti-emperyalist ve mazlum halklarin mudafiiligine aday panturkist ideoloji icinde kendine yer bulamayacaktir. Buna ne teori ne de tarihsel pratik musaade eder..
Turkcu-Turanci gorus inkilapcidir, bilimcidir; her turlu hurafeciligi reddeder, antiemperyalistir, reformcudur hulasa ilericidir..
kurshad
10-12-2006, 05:53 AM
. Türk felsefesinin öncüsü Gökalp'i mason birader olarak tanımak , benim gibi Bütün Türkçüleri derinden ve temelden sarsacaktır. Şimdi Burada Tarihibirgörev tamamlarken, Ziya Gökalp'in yüz yıllık Türkçülük ülküsünü, onun kırksekiz senelik kısa süren hayatına gömmenin , en akılcı yol olacağı inancındayım. e....
Osmanli devletindeki masonlar; kaynak;http://www.mason.org.tr/unlutr.htm
33.Osmanlı Padişahı V.Murad,
Şehzade Kemalettin Efendi,
Şehzade Nurettin Efendi,
5.Murad’ın Başmabeyincisi Ahmet Seyid,
Sadrazam Koca Mustafa Reşit Paşa,
Sadrazam Âli Paşa,
Sadrazam Keçecizade Fuat Paşa,
Sadrazam Tunuslu Ethem Paşa,
Sadrazam Hayrettin Paşa,
Sadrazam Mithat Paşa,
Sadrazam Ahmet Vefik Paşa,
Sadrazam İbrahim Hakkı Paşa,
Sadrazam Talat Paşa,
Maliye, Maarif ve Evkaf Nazırı M.Raşit Arer,
Bahriye Nazırı Cemal Paşa,
Maliye Nazırı Cavit Bey,
Maliye Nazırı Tevfik Bey,
Hariciye Nazırı Ahmet Nesimi Sayman,
Nafia Nazırı Ali Münif,
Devlet Adamı ve Yazar Ethem Pertev Paşa,
Devlet Adamı ve Musikişinas Prens Mehmet Abdülhalim Paşa,
Prens Aziz Hasan Paşa,
Devlet Adamı ve Şair Süleyman Asaf,
Şam Valisi ve Abdülhamid’in Damadı olan Damat Ahmet Nami Bey,
Abdülaziz’in Başmabeyincisi Namık Paşazade Hüseyin Cemil Paşa,
Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa,
Müşir Fuat Paşa,
Cihan Harbi'nde Kafkas Cephesi'nde şehit olan Hüseyin Hüsnü Paşa,
Şeyhülislam Musa Kazım Efendi,
Şeyhülislam İzzettin Efendi,
Şeyhülislam Hayri Efendi,
Berlin Sefareti Baş İmamı Mustafa Hafız Şükrü,
Sefaret İmamı Haşim Veli,
Müderris Mahmut Esad Efendi
Yukaridaki isimlere bakarsak Osmanli devletinin bir mason devlet oldugunu sanacagiz. Ve belki de Osmanliyi reddedecegiz.
Plevne kahramani Gazi Osman pasadan seyhulislamlara kadar bir suru isim var..
Fakat sormadigimiz bazi sorular var , hakikaten bu isimler mason muydu? Mason ise , o tarihte masonlugun algilanisi nasildi? Siyonizme hizmet ettigi genel kabul gormus muydu? Dunyada bir yahudi devleti var miydi ve yahudiler bugunku gibi en guclu lobi miydi?
Ziya Gokalp gibi ittihadcilar suclanirken ; itthadcilarin samimi mason olmadiklarini mason localarini partinin gizli toplantilari icin kullandiklari seklindeki kendi ifadelerini kabul etmeyecek miyiz?
Asagidaki alintiyi okuyun lutfen;
Yunanlılar uzun süre I. Meşrutiyet'in anayasasının Masonlar tarafından hazırlandığını öne sürüp bu iddiayı yaydılar.
BU söylentinin kaynağı V. Murad'ın bir Rum locası olan Proodos'ta tekris edilmesiydi ama, iddia doğru değildi.
Locaların şemsiyesi altında devrim
İttihat ve Terakki Mason localarını "şemsiye" olarak kullandı. İttihatçılar'ın Selanik'teki locada yaptıkları toplantılarda Kur'an, tabanca gibi kuruma yabancı simgeler öne çıkıyor, vatansever yeminler ediliyordu.
Abdülhamid iktidara geldikten sonra politikalarından endişe duyduğu Yeni Osmanlıları, tasfiye etmekte zorluk çekmedi. Bir belgesi olmadığı halde Mason denilen Mithat Paşa'yı anayasal şekilde uzaklaştırdı.
Buna Masonlar'dan da bir itiraz yükselmedi. Buna karşılık Proodos locasının Üstadı Muhteremi Skaliyeri şahsen sorunlar yarattı. V. Murad'ın bir Rum Locası olan Proodos'ta tekris edilmiş olması sebebiyle Rum/Yunan kaynakları anayasanın -gerçeğe tamamen aykırı olarak- başta Skaliyeri ve İngiliz elçisiyle Mason İran elçisi olmak üzere Masonlarca hazırlandığını yayıyorlardı. V. Murad'ı kuruma kazandırma başarısı yüzünden şımarmış olduğu anlaşılan Skaliyeri, Osmanlı hanedanını Masonluğun altında düşünecek bir aşırılığa da varmıştı.
Abdülhamid'in küçük kardeşi Mehmet Reşad (1909'da padişah olan) onun Masonluk teklifini reddettiğinde, herkesin içinde daha küçük kardeş Kemalettin'i gösterip "Senden küçük lakin mevkii senden büyük" demesi bunun bir örneğidir.
İTTİHATÇILAR'IN PEK AZI MASON'DU
Abülhamid'in Masonluğa karşı davranışı locaları yok etmeye yönelik değildi, zaten buna gücü de yetmezdi. Amacı ülkeyi dışarıdan yönetme eğilimlerini frenlemek ve de yerlilerin fazlaca ilgilenmesini önlemekti. Her türlü toplantıyı hafiyeleriyle sıkı izlemeye aldıran ve jurnallerini Yıldız'da toplatan sultan, hedefine barışçı yoldan ulaştı. Localar daha çok yabancıların kendi aralarında bir araya geldikleri yerler oldu, Türk ve Müslümanlar'ın hatta gayrimüslim vatandaşların ilgisi de azaldı.
Buna dil farklılıkları ve ulusçu biraradalıklar da eklenince ortaya bir bütün güç değil, birbirleriyle etkileşmeyen localar çıktı. Toplumumuza anayasa ve parlamenter hayatı kazandıran Yeni Osmanlı Kuşağı'nı (1860-1890) izleyen Jöntürk Kuşağı (1890-1920), Abdülhamid sansürü ve jurnalciliğinin yoğun işlediği dönemde, serbestçe buluşup konuşabilecekleri, siyasal eylem hazırlayabilecekleri ortam bulma sıkıntısını yaşadılar. Bunlar ancak, kapitülasyonlar sebebiyle ne polisin ne de hafiyelerin girebildikleri yabancılara ait binalar olabilirdi. En başta da Mason locaları geliyordu. Rejim tarafından şüpheli yerler sayılmıyor ve rahat bırakılıyorlardı. İttihatçılar-Masonluk ilişkisinin ayrıntılarına girmeden önce, bütün İttihatçılar'ın Mason oldukları yolundaki önyargıya açıklık getirmek gerekiyor.
Örgütlü direnci, önce Avrupa'da sürgünde bulunan Jöntürkler başlattı. Çok değişik cemaat ve dinlere, dillere bağlı olduklarından tam bir birlik kuramamış ve kendi içlerinde dağılmışlardır. Esasen pek azı Mason'du, üstelik aralarında ihtilalciler bulunabileceği için Avrupalı Masonlar bunlara iltifat etmiyorlardı. Ciddiliği sebebiyle büyük saygı duyulan Ahmet Rıza'ya 1892'de Fransız Masonlar'ı üyelik önermişler, ancak ondan ret cevabı almışlardı. 1903'te de görüşünü tekrar dergisinde tekrarlamıştır. Balkanlar'daki örgütlenmeye gelince, bunun Selanik'te gelişmesinin sebepleri üzerinde durmak gerekiyor. 1878 Berlin Anlaşması'ndan sonra Balkanlar'daki reformlar için merkez kabul edilen kentlerin başında Selanik vardı ve ordu merkeziydi. Dolayısıyla çok sayıda genç "mektepli" subay buraya gönderiliyordu.
Ayrıca bölgenin en önemli ticaret merkeziydi ve çeşitli Avrupa uluslarına ait cemaatler ve örgütler vardı. Çok sayıda yabancı işadamının bulunduğu kentlerde Mason locasının olması doğaldı. İttihatçılara, Büyük Üstat Emmanoel Karasso'nun deyimiyle "şemsiyelik" yapacak İtalyan Macedonia Rizorta Locası 1880'lerin başlarında burada kurulmuş ancak başarısız kalmıştı. 1900'de İtalyan Büyük Doğusu yeni bir girişim yaptı ve locayı uyandırdı. 1902'de Büyük Üstatlığına Selanik Hukuk Okulu'nda hocalık yapan, avukat Musevi Karasso getirildi. Ülke içindeki Jöntürkler'in Masonluk'- la ilişkiye girmeleri, ona güvenlerinin sonucudur.
LOCADA İTTİHATÇI YEMİNİ
1903-1908 arasında Macedonia locasına 154 kişinin alındığı biliniyor; bunların 42'si Türk'tür. İlk kaydolanlar arasında İttihat ve Terakki yönetiminde ön planda rol oynayan gazeteci Fazlı Necip'i, Talat Bey (Paşa), Midhat Şükrü'yü görüyoruz. Manyasizade Refik ve İsmail Canpolat gibi önemli rol oynayacak kişilerin ancak 1906 ve 1907'de locada tekris olmaları, sorunun Masonluk'la ilgisi olmadığını kanıtlıyor. Başka localarda üye olanların diğerlerinin toplantılarına katılması adet olmadığı halde, Cavit Bey'in Macedonia'ya muntazam devam etmesi, bambaşka bir çalışmanın varlığını kanıtlıyor. Burada Mason yemini ya da tekris töreni ile, İttihatçı yemini arasındaki farka da dikkati çekmek gerekiyor.
Birinciler klasik Mason yöntemine uyarken, İttihatçılar Kur'an ve tabanca gibi kurumun yabancısı olduğu simgeleri kullanıyorlardı. Yemin de vatanın kurtulmasıyla ilgiliydi. Ayrıca İttihatçılar içeride faaliyete geçince, Macedonia locasından büyük bir grubun ayrılıp Veritas locasını kurmaları da bize, Karasso'nun bir taktiği gibi geliyor. Böylece tamamen ihtilalci konuları konuşan grup, normal Masonlar'ı rahatsız etmeden toplantılar yapabileceklerdi. Açıkçası locada buluşanların hepsi Mason değildi. Nitekim 1870'lerden itibaren 42 yıl boyunca İstanbul'da yaşayan İngiliz gazeteci ve işadamı E. Pears anılarında açıklamıştır: "İttihat ve Terakki'nin pek azı Mason'dur ve sadece Masonlar'a dayansaydı asla başarılı olamazdı."
Aybike
10-12-2006, 10:00 AM
Senin aptalca bir söylem dediğin söylemi yapan dünyaya kafa tutmuş...:)
O bir Asker..O bir zerafet örneği ..O bir zeka küpü...O bir lider..Ve soyadı ATATÜRK..:)
Ya sen??????????
Birde hangi şartlarda varoluş var..Düşün bir bakalım..
Ya sen bir geri zekalı olarak var olsaydın..:)))) Bundaki fevkaladelik nedir sence..Sağlam kullara örnek teşkil etmenin ötesinde düşün...Yada bir katil...:)
dervish
10-12-2006, 10:06 AM
Ya sen??????????
Mustafa Kemal'in aptalliklarinin aptallik oldugunu soyleyemekten cekinmeyen sade bir vatandas.
Aybike
10-12-2006, 10:13 AM
Mustafa Kemal'in aptalliklarinin aptallik oldugunu soyleyemekten cekinmeyen sade bir vatandas.
onun yaptıklarını eleştirmen için ondan daha zeki ve daha büyük işlere imza atıyor olman lazım..8 senede bir okulu bitirememek gibi en basit olayı bile beceremeyen beceriksiz değil..:))
dervish
10-12-2006, 10:17 AM
onun yaptıklarını eleştirmen için ondan daha zeki ve daha büyük işlere imza atıyor olman lazım..
Kendisi ile zeka testine girsem galip cikacagimdan eminim. Merak bile etmiyorum.
8 senede bir okulu bitirememek gibi en basit olayı bile becermeyen becereksiz değil..:))
Ben tum dersleri 2 senede gectim. Geri kalan kisminda isime baktim. :lol:
Aybike
10-12-2006, 10:21 AM
DERVİŞ sen zeka testinden çoook önceleri çakmıştın unuttunmu:)))))
dervish
10-12-2006, 10:23 AM
Bir hatirlatma zahmetine katlanabilir misiniz? Unuttum ben.
dervish
10-17-2006, 04:02 AM
http://www.internethaber.com/images/news/17278.jpg
İrtica avı hüsranla sonuçlandı
CHP Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki'nin ağalığı biliniyor da, dedektifliğini bilen yoktu. Ankara'dan Kırıkkale'ye giderken, Mamak yolu üzerinde ya da parkların için de küçük küçük yapıların belirdiğini fark etti. Her gidiş gelişinde yol kenarındaki kulübeciklerin sayısı artıyor, giderken yarısı boyanmış olarak gördüğü yapının, dönüşte camının çerçevesinin de ortaya çıktığını fark ediyordu. Samimiyetine güvendiği birkaç gazeteci ile konuştu. Onlara da, sadece “Çok önemli bir haber var” demekten öte bir bilgi vermedi. Yanlarında foto muhabirinin bulunmasını şart koştu.
Çok geçmedi Halil bey aradı. Kızılay'da bir buluşma noktası tespit edip, belirlenen saatte buluştular. Milletvekilinin aracı önde, onlar arkada habere doğru sürmeye başladılar. Kızılay'dan çıkıp Aydınlık Kavşağından dönüp, Samsun Yolu'ndan Mamak'a yöneldiler. Telekomu az geçmişlerdi ki, Halil Tiryaki bir parkın önünde durdu. Eliyle küçük bir yapıyı işaret etti. Foto muhabirleri şakır şakır fotoğraf çekerken, muhabirler hala ne olduğunu anlamamışlardı.
AMA EFENDİM BURASI...
Resmi çekilen kulübeler ile irticanın ne ilgisi vardı? Gazetecilere göre ilgisi yoktu ama CHP'li vekile göre AK Parti tam suçüstü yakalanmıştı. Çünkü resmi çekilen yerler mesciddi ve AK Partili belediyeler başta parklar olmak üzere buldukları her yere mescid yapıyorlardı. Ancak ufak bir sorun vardı. Foto muhabirlerinden biri,”Ama efendim” dedi. “Bunlar mescid değil ki?” CHP'li vekil,”ne demek mescit değil” dercesine yüzüne baktı. İçlerinden biri,” Bunlar elektrik trafosu” dedi. Tiryaki, “Böyle trafo olur mu ” diye itiraz etti. Trafo dediğin kirli, paslı olur. Üzerinde ilan ve duvar yazısı bulunur. Gazetecilere inanmadı ama içine de bir kurt düştü. En iyi gidip bizzat kontrol etmekti.
SECCADELER NEREDE?
Tiryaki önce kapı kolunu tutup çekti, o sırada kapıyı açtığı gibi içeride seccadelerin bulunduğu mescidi bulacağından emindi. Ancak kapı açılmadı. Kolu zorladı, bir türlü açamayınca, onun da içine bir kuşku düştü. Uyarıyı yapan foto muhabiri, “Bakın efendim burası elektrik trafosu. O kapı açılmaz” diye üsteledi. Kulübenin sağına soluna baktılar, ortada mescide benzer bir şey yoktu. CHP'li vekil ancak trafonun üzerindeki kuru kafa işaretini görünce ikna oldu.
Haber: Abdülkadir Selvi
Kaynak: www.yenisafak.com.tr
Aybike
10-21-2006, 07:04 PM
Bu videodaki Arap kadınları gibi yemek yemeye mecbur olmak irticadır :rolleyes: :)
http://www.youtube.com/watch?v=SLIy7OFYx1U
Bunu yapanlar benim meslekten:))
Yani KURGU arkadaşım bu...:)
İyi izle anlarsın...:)
Aybike
10-21-2006, 07:26 PM
Abla senin mesleğin nedir?
televizyoncu...
basın yayın yani..:)
İrticanın nedeni halkı sömüren bu tarikat bozuntularıdır. İslamda tarikat veya mezhep v.b ayrılıklar Emevi denen Arap faşistleri ile başlamıştır, ve İslamı parçalara ayırmak günahtır. Halkı sömüren Fethullah Gülen, Nurcular, Nakşibandiler denirken birde şimdi Cüppeli Ahmet denen şarlatan çıktı meydana.
İrtica=tarikatçılık. Zaten normal, dindar bir müslüman ile devletin sorunu olamaz. Bu ülke, Türkler herzaman dinine bağlıydı dindardı. Dinci ile dindarı ayıralım, halkımızı sömüren bu tarikatlara izin vermeyelim. Bunlar müslümanları hem manevi hem maddi olarak dolandırıyorlarki, büyük günahtır. Herşey Kuran-ı Kerimde yazmaktadır, başkası ne derse desin eğerki Kuran-ı Kerime dayanmıyorsa köpek havlamasıdır.
İrticanın nedeni halkı sömüren bu tarikat bozuntularıdır. İslamda tarikat veya mezhep v.b ayrılıklar Emevi denen Arap faşistleri ile başlamıştır, ve İslamı parçalara ayırmak günahtır. Halkı sömüren Fethullah Gülen, Nurcular, Nakşibandiler denirken birde şimdi Cüppeli Ahmet denen şarlatan çıktı meydana.
İrtica=tarikatçılık. Zaten normal, dindar bir müslüman ile devletin sorunu olamaz. Bu ülke, Türkler herzaman dinine bağlıydı dindardı. Dinci ile dindarı ayıralım, halkımızı sömüren bu tarikatlara izin vermeyelim. Bunlar müslümanları hem manevi hem maddi olarak dolandırıyorlarki, büyük günahtır. Herşey Kuran-ı Kerimde yazmaktadır, başkası ne derse desin eğerki Kuran-ı Kerime dayanmıyorsa köpek havlamasıdır.
cemaatlar hakkinda ne kadar da rahat konusuyorsun, halbuki, bir iddianda dahi yanlissan, altindan kalkamazsin, o cemaatin fertleri adedince uzerine hak gecer...
allah muhafaza...
cemaatlar hakkinda ne kadar da rahat konusuyorsun, halbuki, bir iddianda dahi yanlissan, altindan kalkamazsin, o cemaatin fertleri adedince uzerine hak gecer...
allah muhafaza...
Yüce kitap Kuran-ı Kerimde tarikat diye birşey yoktur. Tarikatlar yüce dinimizi hristiyanlaştırmakta Allahla kul arasına aracı sokarak dini çarpıtmaktadırlar. Bu bahsettiğim tarikatlar elbette ki günümüzde halkatn para toplayarak kaynağı belli belirsiz olan gelirlerle dini sömüren tarikatlardır. Yoksa Mevlevi ya da Hacı Bektaş v.b Allah sevgisinden başka bşr amacı olmayan tarikatlara birşey dememekteyim.
Ben görüdklerime göre konuşuyorum. Esas bu tarikat mensupları müslüman halk üzerinden rant sağldıkları için kul hakkı yemişlerdir, yeşil sermayenin topladığı paralar hala dava konusudur. Sen kimi tehdit ediyorsun olanları görde öyle konuşalım!
kurshad
10-26-2006, 05:55 AM
S.A.
Bir gün bir aciz bana TGRT ve İhlâs Holding hakkında konuşma çarpılırsın bak, diye tehdit etmişti. Kendisi çarpıldı. Bir çarptılar ki adamı ne evi kaldı ne arabası ne de işyeri. İyi oldu ve çok sevindim.
TGRT'yi de daha az para vermesine karşın bir Amerikalı Şirkete sattılar. Şirketin Uluslararası Demokrasi Vakfı falan varmış. Anlayın artık. Sonra arkadaşa anımsattım ne o ya dedim senin televizyon nereye satılmış haberin var mı? Bunların hepsinin ben... diye başlayan ve sonu küfürlerle biten bir cümle sarfetti. .
Neredeyse ayni olay basima geldi.. Enver Oren aleyhinde bir yorumda bulundugum icin bir arkadasim beni cok kinamisti. Birkac yil sonra Ihlas Finans batip da mevduatlari baska bir bankada repoda cikinca bizzat kendisi Enver Oren'e agiza alinmayacak galiz kufurler etmisti.
Annesi hac parasina faiz bulasmasin diye Ihlas Finansa parasini yatirmisti. Fakat Ihlas Finans batinca tum mevduatlari bir ozel bankada faize yatirildigini yani Ihlas finansin yuksek faiz gelirini baska bankadan alip musterilerine dusuk bir faiz odedigini bunun da adini "murabbaha" yani Islama uygun karpayi olarak adlandirdigi ortaya cikmisti.
Diger konu ise;
TGRT kurulurken Enver ORen muslumanlara TV kuruyoruz diye cemaatinden 1 senelik gazete abone paralarini pesin topladi, cesitli bagislar aldi.
Fakat daha birkac sene gecmeden TGRT'ye dansoz cikardi. Bizzat Sibel Can'a elleriyle baklava yedirirken goruntulendi. En sonunda da TGRT'yi Murdoch adli amerikali bir yahudiye satti.
Yahudi asilli Murdoch'in Soros vakiflarini destekledigi, kadife devrimlere sponsor oldugu yillardir soyleniyordu.
Yani bu Enver Oren adli serefsiz adam, muslumanlardan topladigi paralarla TV kurdu onu da gitti gecmisi muphem bir amerikali yahudiye satti.
Finans kurumu kurdu, faizsiz kazanc diye topladigi mevduatlari gizlice faize yatirdi.
Gazetesinde daima Islam, Turk-islam ulkusu, Osmanlicilik yapti holdinginin basina gecirdigi oglu serefsiz Mucahit Oren elinde amerikan bayragiyla amerikan vatandasligi icin yemin ederken goruntulendi.
Bu adam nedir arkadaslar sizlere soruyorum?
Hayati boyunca din bezirganligi yapmis, Islam dinini menfur emellerine alet etmis bu serefsiz adam MURTECI degil midir?
Hayat boyunca iktidarlara yalakalik yapti simdi de AK partiye yapiyor. Bunun karsiliginda TMSF holdingine elkoymadi.
Halen muteber bir adammis gibi ortada dolaniyor. Bu adam bir serefsiz degil midir? IRTICA varsa o degil midir??
kurshad
10-26-2006, 06:01 AM
Yüce kitap Kuran-ı Kerimde tarikat diye birşey yoktur. Tarikatlar yüce dinimizi hristiyanlaştırmakta Allahla kul arasına aracı sokarak dini çarpıtmaktadırlar.
Tarikatlar tasavvuf yoludur. Allah'a giden yoldur. Kendini Allah'da kaybetmeye giden yoldur.
Senin dediklerini anladim, din bezirganlarini, istismarcilarini kastediyorsun. Bu tip insanlara ve gruplara hepimiz karsiyiz. Fakat kas yaparken goz cikarmayalim.
dervish
10-26-2006, 06:07 AM
S.A.
Bir gün bir aciz bana TGRT ve İhlâs Holding hakkında konuşma çarpılırsın bak, diye tehdit etmişti. Kendisi çarpıldı. Bir çarptılar ki adamı ne evi kaldı ne arabası ne de işyeri. İyi oldu ve çok sevindim.
TGRT'yi de daha az para vermesine karşın bir Amerikalı Şirkete sattılar. Şirketin Uluslararası Demokrasi Vakfı falan varmış. Anlayın artık. Sonra arkadaşa anımsattım ne o ya dedim senin televizyon nereye satılmış haberin var mı? Bunların hepsinin ben... diye başlayan ve sonu küfürlerle biten bir cümle sarfetti. Niye sövüyorsun aziz mübarek gün çarpılırsın bak mazallah dedim, boynuma sarılıp ağladı. Bu sefer de çok üzüldüm.
Cumhuriyet Tarihinde Dini Duyguları sömürerek, Din Ticareti yaparak kurulan bu yeşil renkli bezirgân bakışlı çarpılırsın bak şirketlerinden bir tane ama bir tanesi yoktur ki sahtekâr çıkmasın! Kalkıp burada ahkâm kesmeye kalkmayın. Biz çarpılmayız. Çarpılanlara acırız!
Selametle.
A.S.
"Hizmet" binlerce eğitim kurumuna sahiptir ve yüzbinlerce insan eğitir. Bu kadar geniş eğitim kurumu yelpazesine (dolayısıyla beyine) sahip bir hareket kendi kendini fazlasıyla sorgulamak zorundadır, kimseyi çarpmaz, çarpamaz. Çarparsa da, emin olun farkında bile olmazsınız.
İhlas Holding olayında benimde söyliyecek çok şeyim var. Ama kim inanır.
Sevdiğim bazı insanlar oraya parasını yatırdı, kredi kartlarının pazarlamasını yaptı yine oradan kaynaklı paralarla Hakikat kitabevinden bazı (bilen bilir) yayınları çıkarttı. Zamanında bu düşmanlık politikalarına çok üzülmüştüm bu insanların.
Finans kurumu kurdu, faizsiz kazanc diye topladigi mevduatlari gizlice faize yatirdi.
Kar-Zarar ortaklığı :lol:
Türkiyede kar ettiğin zaman problem yok ammaaaa birde zarar ilan edersen o finans kurumunu başına yıkarlar ?
Sordum hacıya;Hacım dedim hani faiz değildi ? sizinki karada zararada ortaklıktı...!
Karıştırma oraları dedi :lol:
kurshad
10-26-2006, 06:35 AM
Kar-Zarar ortaklığı :lol:
Türkiyede kar ettiğin zaman problem yok ammaaaa birde zarar ilan edersen o finans kurumunu başına yıkarlar ?
Sordum hacıya;Hacım dedim hani faiz değildi ? sizinki karada zararada ortaklıktı...!
Karıştırma oraları dedi :lol:
Murabbaha denilen sistem kar-zarar ortakligi uzerine kurulur. Ama ne hikmetse zarardan hic bahsedilmez :lol:
Finans kurumu musteriyi "karli" firmalara ortak eder ve nasil oluyorsa yilsonunda dagitilan karpayi da daima enflasyonun veya diger banka faizlerinin biriki puan altinda cikar..
Kimse de bu nasil oluyor diye sormaz.Alan memnun, satan memun hayat devam eder. :lol:
Ihlas Finans ise artik serefsizligin doruklarina cikildigi andir. Ihlas holding firmalarina ortak ediyoruz diye paralari toplamis ve baska bir bankada faize yatirmistir. Yilsonu gelince de Ihlas holding kar etti diyerek aldigi faizden daha dusuk bir gelir vererek aradaki faiz gelirine talip olmustur. Tabii bunlar olurken de Enver hocamiz( adam su urunleri bolumunden FAHRI doktora almis onu da utanmadan kullaniyor, isminin basina surekli Doktor sifati getiriyor..) dinden imandan bahsetmeye devam etmis..
Demir Kağan
10-26-2006, 07:02 AM
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=194402
dervish
10-26-2006, 08:46 AM
S.A.
Dervish kardeş iletinizden hiç bir şey anlamadım vallahi. :(
Selametle.
Peki şöyle anlatayım.
Fettullahçılar geliyor! Binlerce okulda ABD uşaklığı yapıyorlar! CIA ajanı Fettulah yüzbinlerce gencin beynini yıkıyor! İrtica geliyor! Rejim tehlikede! Türkiye İran olmıyacak! Fettoşa ölüm! (ağzımdan köpükler saçılıyor, monütör tükürükten bulanıklaştı). Fettullaha ölüm! Kahrolsun CIA ajanı ABD uşakları!
Şimdi anlmışsınızdır. Sizin dilinizden konuştum.
semetey
10-26-2006, 09:48 AM
İhlas holdingi isteristemez görüyoruz. Saadet'i Ebediyye'yi yıllar önce okuduğumda, onun Kuran'a, sünnete aykırı, bağnaz bir bir kitap olduğunu görmüştüm (şimdi neresi öyleydi diye sormayın bir kaç bin sayfayı yeniden okuyamam. Mesela dolgu yaptırdığında, kolun kırılırsa alçı yaptırdığında gusulûn, abdestin kabul olmaz yazdığını hatırlıyorum.). Bedava fiyatına bütün eve soktular.
Tgrt ilk önce dini yayınlar yapıyordu, yeterli para kazanamayınca Sibel Can'ı Seda Sayan'ı kanallarında konuk ettiler, çizgiyi yumuşattılar
İhlas Holdingin sahibini, bir dedikodu programında yaşgününü bir koynunda Seda Hanımla diğer koynunda Sibel Hanımla kutlarken de görmüştüm.
Bir yıldır Türkiye'de Amerika'nın Sesi kimdi hatırlayın.
Emperyalist devletlerin uşaklığını yapan kanalları taklit eden diğer bazı dini kanalları da emperyalist devletlerin uşaklığını yapan kanallardan farklı görmüyorum.
Aslında çok şey var ya, ne olduklarını bildiğimden hafızamı zorlamadım. Dindar şirket imajı çizmek gerçekten de dindar oldukları, zor gün geldiğinde taraf değiştirmeyecekleri anlamına gelmez.
Cimkent
10-27-2006, 01:14 AM
iftira kampanyasi daha devam ediyor.
Ihlas Finans'ta parasi olan yoktur burda. mesela benim param vardi yuklu.
Finans karda oldugu zamanlar kar ettim, zararda oldugu gunlerde de zarar ettim. Sozlesmede kar-zarar ortakligi maddesini gorerek imzalamistim. sonunda su veya bu sebepten iflas etti tabiiki ortak olarak ben de bu kotu gunleri paylastim. ama sayin Enver Oren bey soz verdi, paralarinizi verecegim diye. normalde vermesi sart degildi. sagolsun, bugune kadar da bircok mudilerin paralari bir ihsan olarak geri verildi. bize daha sira gelmedi. ama bu arada ihlaszedeler diye bir orgut kurup milleti kiskirtan serefsizler de cikmadi degil . hatta benim e-mailime 5 agustosta protesto gosterisi yapacagiz diye bir cagri da gonderdiler. ama protesto falan olmadi. bizim "ihlaszedeler" baskani cark etti. noldugunu kelndisine sorun. bana dedigi suydu: Az kalsin carpiliyordum. tevbe ettim.
bir mudi olarak Enver beye dua ediyorum Allah razi olsun. artasinda benim de bulundugum cok az mudinin borcu kaldi. paramin verilmesine degil, soz vererek odedikleri bile durustluktur.
burdaki serefsizler ne diye gocunuyor? bir kurus paraniz yanmamis, ne oluyor ki.
(Düzenlenmiştir) onun satasmadigi hicbir dini veya milli kuruliush kalmadi bu forumda. Osmanli dushmanligindan anlamishtim onun ne mal odugunu. Mudi olarak ben memnunken size noluyor diye sorayim dedim. kimseyi inandirmak gibi bir mecburiyetim yok ama, adama insaf da lazim.
bir mustesrik demisti bu devleti biz ˆridan, siz (icerideki serefsiz satilmislar) icerden yikmak icin bunca ugrasiyoruz, ama hala da yikamadik diyordu.
iste bu devlet Sizin de iftira tamya calistiginiz syain Enver Oren beyefendi gibi daha nice iftiraya ugrayan insanlarin sayesinde dimdik ayakta. siz bindiginiz dali kesmeye ugrasin bir de donup milliyetcilik taslayin yaziklar olsun.
o donemde irtica ve yesil sermaye bahanesiiyle baltalanan Kombassan, ihlas Finans ve bircok fabrika ve is yeri zorunlu olarak kapatildi. batan birsuru aydin kafali ataturkcu gecinen bankalarin hangisi devlete ve millete olan borcunu odedi???? onlari kor gozleriniz gormek bile istemiyor. devlete olan borcunu odeyen ve mudilerinin bircogunun borcunu da odeyen ve opdemeye calisan bir kuruma ve basindakilere kudurmus it gibi saldiriyorsunuz.
hic mi insafiniz yok? hicmi sagduyunuz yok? hicmi vicdaniniz yok? yaziklar olsun.
Camcinin iti hikayesini hatirlayin lutfen.
Yüce kitap Kuran-ı Kerimde tarikat diye birşey yoktur. Tarikatlar yüce dinimizi hristiyanlaştırmakta Allahla kul arasına aracı sokarak dini çarpıtmaktadırlar. Bu bahsettiğim tarikatlar elbette ki günümüzde halkatn para toplayarak kaynağı belli belirsiz olan gelirlerle dini sömüren tarikatlardır. Yoksa Mevlevi ya da Hacı Bektaş v.b Allah sevgisinden başka bşr amacı olmayan tarikatlara birşey dememekteyim.
Ben görüdklerime göre konuşuyorum. Esas bu tarikat mensupları müslüman halk üzerinden rant sağldıkları için kul hakkı yemişlerdir, yeşil sermayenin topladığı paralar hala dava konusudur. Sen kimi tehdit ediyorsun olanları görde öyle konuşalım!
ben seni tehdit etmiyorum, sadece bu kadar rahat konusma diyom, tehdidi Allah(c.c) ediyor!!!
hizmette su ana kadar maddi destek verip de pisman olani gormedim...
Finans karda oldugu zamanlar kar ettim, zararda oldugu gunlerde de zarar ettim. Sozlesmede kar-zarar ortakligi maddesini gorerek imzalamistim. sonunda su veya bu sebepten iflas etti tabiiki ortak olarak ben de bu kotu gunleri paylastim. ama sayin Enver Oren bey soz verdi, paralarinizi verecegim diye.
Arkadaşlar KAR-ZARAR ortaklığında KAR kısmını anladımda bu ZARAR ortaklığını biraz açarmısınız ?
Enver Ören'in Batmasına ve ZARAR etmesine ne kadar ortaklık ettiniz ?
HZleyli
10-27-2006, 03:56 AM
HAN kardeşe katılıyorum.
Arkadaşlar bu platformlar tartışma ortamlarıdır...
Kimse kimsenin zoraki fikrini benimsemek zorunda değildir ! Herkes fikrini ortaya koyar,kafasındaki çelişkileri ortaya serer ve karşı tarafın vermiş olduğu cevaplar ile mukayese yapar...bla bla
Netice itibari ile tartışma adabı bozulmadığı sürece taraflar arasında olayı kişiselleştirilmediği müddetçe konunun kapatılmasını doğru bulmuyorum...
Seckjin Khan
10-27-2006, 05:28 AM
Siz hala İrtica'yı mı konuşuyorsunuz :P
ya merak etmeyin Türkiye'de İrticai faaliyetlerde bulunanlar o kadar azınlık ki onlarında başını ezmesini biliriz ;)
Hakkinizi helal edin... :) bu bizim yerimiz degilmis... :)
borcugin
10-27-2006, 06:09 AM
S.A.
Benden yana helâl olsun Özbek Yiğidi!... Sizde hakkınızı helâl edin.
Selametle.
Arkadaşlar QEL alaka diyeceğim !
ben seni tehdit etmiyorum, sadece bu kadar rahat konusma diyom, tehdidi Allah(c.c) ediyor!!!
Onlar yaparken İslam adına dolandırılırken iyi, her türlü düzenbazlığı yaparken iyi biz konuşunca yalan öyle mi ?
İslam dini din bezirganlarına bırakılamayacak kadar değerli bin dindir. hristiyanlaştırılmasına izin verilemez!!! Allahla kul arasına kimse giremez.
Seckjin Khan
10-27-2006, 07:04 AM
@HAN ve @borcugin arkadaşlarım nereye gidiyorsunuz? Hayrola?
hayirlara imza atmaya gidiyoruz.... :)
Seckjin Khan
10-27-2006, 07:10 AM
:P gerçekten sordum benim yazdığım mesajla alakalı değil değil mi?
evet alakali degil, ama cok kokuttun :)...
Seckjin Khan
10-27-2006, 07:14 AM
kokuttun? korkuttun?
pardon kokuttun degil korkuttun....
yine korkuttun :)
Seckjin Khan
10-27-2006, 07:22 AM
:P sen irticai düşünceler beslemiyorsan sorun ne ki?
bak 29 ekimde Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız 83 yıl sonra yarı yolda at mı değiştireceğiz ;) ?
sorun yok ki
biz hayirlara imza atmak icin burdan ciktik... o kadar... :)
Seckjin Khan
10-27-2006, 07:28 AM
bi de şu hayırları yazsan ne mutlu olacağız :)
Demir Kağan
10-27-2006, 07:30 AM
Hayır gizli işlenir. ;)
kendin cevaplamissin... sen de hayira git benden selam soyle... :)
Seckjin Khan
10-27-2006, 07:33 AM
tövbe şimdi bişi yazacam ayıp olacak hayırlı işler ne diyeyim :P
yavuz
10-27-2006, 11:36 AM
diyanetten başka milleti adam yerine koyan da yok... keşke tüm kurumlar tek bir ağızdan cevap verebilseydi.
kurshad
10-28-2006, 04:55 AM
bir mudi olarak Enver beye dua ediyorum Allah razi olsun.
Sana anlatiyoruz paralari odemedi yerine Yalova Armutlu'da devre-mulk teklif etti diye. Tabii devre-mulkleri de olu sezonlarini secerek teklif etti ve normal degerinin de iki katina.
Ben senin orada paran battigina inanmiyorum. . Cunku Ihlas Finansin para yerine boyle uyduruk arsalar teklif ettiginden bile haberin yok.
...
iste bu devlet Sizin de iftira tamya calistiginiz syain Enver Oren beyefendi gibi daha nice iftiraya ugrayan insanlarin sayesinde dimdik ayakta.
Camcinin iti hikayesini hatirlayin lutfen.
Yahu ALLAH'tan KORK be ADAM!
Nerede yasiyorsun sen? Uzayda mi?
Ihlas Finansin paralari baska bankada FAIZDE cikti diyorum be adam anlamiyor musun?? Murabbaha diye topladigi paralari baska bankaya FAIZE YATIRMIS diyorum bre kit anlayisli adam.
Turkiye Enver OREN gibilere kaldiysa, muslumanlara TV kurduk deyip dansoz oynatan, Sibel CAn, Seda Sayan gibilerini helikopterle evine getirip elleriyle baklava yediren, faize para yatiran ve herdaim iktidara yalakalik yapanlara kaldiysa yazik ..
Duzenlendi
kurshad
10-28-2006, 05:22 AM
Serefsiz kime denir?
Serefsiz, vicdanini ve irfanini satiliga cikarmis olanlara denir. Yani menfaat karsiligi ya da avam deyisle bir KEMIK karsiligi vicdanlarini satanlara denir.
Onlar sadece kemik atan efendilerini tanirlar. Sahiplerinin yaptiklarindan zarar goren, aglayan , varliklarini kaybeden yiginlarin onlarin gozunde bir parca dahi degeri yoktur.
Cunku onlarin vicdanlari artik hur degildir ve coktan satilmistir.
Efendilerinin cirkinliklerini soyleyenlere saldirirlar, kutsal degerlerin dusmani ilan ederler, camur atarlar.
Cunku onlar;
Ya yeniden kemik beklerler ya da kemik hala ONLERINDEDIR..
Demir Kağan
10-28-2006, 05:30 AM
Benim bir hocam vardı çok sevdiğim. O da İhlaszededir. Tam üç sene boyunca parasını almaya çalıştı. Onlar kış sezonu devremülk vermek için uğraştılar. Böyle uzaklardan atıp tutmak kolay sanırım.
nogayhan
11-15-2006, 04:59 AM
S.A
15.11.2006
İrtica(!) Moskova’da
Japonya'dan sonra Rusya'da da, kadın yolculardan gelen yoğun talep üzerine, trenlerde haremlik-selâmlık uygulamasına geçiliyor
Rus demiryolları şirketi yolcu vagonlarında bay ve bayan yolcuları ayrı ayrı oturacakları şekilde yeni bir düzenlemeye gideceklerini açıkladı. Rus şirketi haremlik-selamlık usulüne geçiş kararını almalarına gerekçe olarak ise, bayan yolculardan gelen yoğun talepleri gösterdi. Kompartımanlarda bay ve bayan ayrı şekilde yapacakları ilk yolculuğun pilot uygulaması 15 Ocak 2007 tarihinde Moskova'dan 8 değişik noktaya hareket eden trenlerde başlayacak. Şirket karma vagonların tamamıyla kaldırılmayacağını duyurdu. Haremlik-selamlık biletlerin satış noktaları ve fiyatların değişme yapılmayacak Şubat ayından itibaren pilot uygulamaların analizi yapılacak. Bayan ve erkek vagonlarındaki doluluk oranları tatmin edici bulunduğu takdirde 8 hatta uygulanan bu yenilik bütün ülke genelindeki trenlerinde uygulamaya konulacak.
2000 yılında Japonya'da yeni yıl kutlamaları esnasında alkollü erkeklerin bayanları rahatsız etmelerini önlemek amacıyla da buna benzer bir uygulama yapılmış ve Tokyo metrosunda sadece bayanlara özel vagonlar tahsis edilmişti.
Benzer uygulamalar sadece Tokyo ile sınırlı değil. Meksika ve Brezilya'da da kadınlara özel vagon uygulaması yapılıyor. Brezilya'nın başkenti Rio de Janerio'da 8 Mart 2006 tarihinde toplu araçlarda tacizi önlemek amacıyla bir kanun çıkartılmış ve 24 Nisan tarihinden itibaren metrolarda tıpkı tuvaletlerde olduğu gibi 'bay' ve 'bayan' işaretleri konulmuştu. Başkent metrosunda bayanlara tahsis edilen vagonlar, erkeklerin yanlışlıkla binmelerinin önüne geçilmesi için pembe çizgilerle belirgin hale getirilmişti. Aynı uygulama, İsrail'de de "otobüslerde" sürdürülüyor.
(alintidir)
Vay irticacilar vay,vay resmi ideoloji dusmanlari vay,rejim dusmanlari vay....otobuse binecekseniz gidin sudilere,irana,sizler zaten onlarin rejimlerine hevesleniyorsunuz onlar sizin beyinlerinizi yikamis..!
gaziasker
11-15-2006, 05:15 AM
irtica ALLAH ın emirlerine karşı durmaktır
irtica milletin kılık ve kıyafetine karışmaktır
irtica mason localarına uymaktır
irtica siyoniste hizmet etmektir
irtica ülkeyi AB ye yamamak istemektir
irtica millete tepeden bakmaktır
asena
11-15-2006, 05:18 AM
Turkiye'de sehirlerarasi isteyen herkes cinsiyetini belirleyerek bilet satin alabilir.Daha dogrusu cogu sirket o sekilde ayarlar.Kadinlar matinesi adi altinda sinema,eglenceler vardir.Ben istanbul-ankara tren bileti alirken de yaptim 3-4 sefer bu uygulamayi,1 keresinde erkek dustu yanima,zaten kendisi de baska bir bayanla yer degistirdi hemen.
Japonlar tacizden dolayi ayirmis,bizde adetler zaten bir takim yerlerde ayiriyor.Bunun irticasi ile alaka yok.Karma egitimi istemeyen insanlar da kiz-erkek okuluna gidebilirler.Harem-selamin dindeki nedeni eger ki erkekten/kadindan utanma veyahut ona guvenmeme midir?
Ve evet,Japonlarin yaptigi bir sacmaliktir.Para var mi,var.Demokrasi var mi,var.O zaman insanini egitmeli.Yasaklarla,ayirimlarla olmaz.Guvenlik guclerini arttirmali.
Ben karma vagona gidip de "adi" damgasi yemek istemedigim icin,erkek olan bir arkadasimla ayri vagona binmek zorunda kalabilirim o anlamda.Ancak guvenlik had safhada olsa,kimse kimseyi taciz etmeyecek terbiyede olsa,bunlara gerek kalmazdi.
Şehirler arası otobüste zaten bilet kesimi durumunuza göre ayarlanıyor.Hinlik yapıpta genç ve güzel bir bayanın yanındaki boş koltuğa zıplamak isterseniz, bayanın sesi çıkmasada MUAVİNİN horozlanması ile keyfiniz kısa sürüyor:twisted:
http://images4.pictiger.com/thumbs/86/563a6e2d82b857ffa46a8b63c83f6086.th.jpg (http://server4.pictiger.com/img/710452/picture-hosting/irtica-karisik-bir-seydir-copy.php)
asena
11-15-2006, 06:06 AM
Şehirler arası otobüste zaten bilet kesimi durumunuza göre ayarlanıyor.Hinlik yapıpta genç ve güzel bir bayanın yanındaki boş koltuğa zıplamak isterseniz, bayanın sesi çıkmasada MUAVİNİN horozlanması ile keyfiniz kısa sürüyor:twisted:
Iki cocuklu bir bayanin yanindan,yani bos olan bir erkegin yanina zipladim,muavin de horozlanmadi.Beyefendinin de sesi cikmadi. :shock:
Napitim ama iki cocuk,kadina hak veriyorum ama birini kucagima oturtmasina dayanamadim,6 saat yol da o sekilde cekilmezdi.
Iki cocuklu bir bayanin yanindan,yani bos olan bir erkegin yanina zipladim,muavin de horozlanmadi.Beyefendinin de sesi cikmadi. :shock:
Napitim ama iki cocuk,kadina hak veriyorum ama birini kucagima oturtmasina dayanamadim,6 saat yol da o sekilde cekilmezdi.
Bizimde bir art niyetimiz yoktu harhalde.8 saat yolculuk babam yaşındaki adamın askerlik anılarını dinliyerekmi geçecekti:evil:
Muavine diyorumki Hanımefendi rahatsız oldu ise hemen kalkarım diyorum bu söz üzerine hanımefende;ne münasebet desede...
Muavinin dediği oldu .gerekçe;Burası bi aile firmasıdır.tek başına oturan bir bayanın yanına erkek sinek bile oturamaz !
Hanedan
11-15-2006, 07:38 AM
Laiklik nedir? Laiklik ettiğini bulmadır. Biz buna layığız demek yani.
BOZ-OK
11-15-2006, 09:34 AM
Yine de fikrim degismis degil.... Irtica datli bi seydir, dadindan yinmez, bal gabagi gibin....:cool:
Hanedan
11-16-2006, 07:52 AM
Laiklik layığını bulmak demeeeeek.
Demir Kağan
11-16-2006, 12:31 PM
Tamam da irtica soruluyor hocam laiklik değil. :lol:
Hanedan
11-16-2006, 12:56 PM
Tamam da irtica soruluyor hocam laiklik değil. :lol:
Tamamda irtica denildimi ben otomtikman laikliğe takılırım da:lol:
İRTİCA = LAİKLİK ELDEN GİDİYOR
yavuz
12-17-2006, 10:11 AM
Laiklik layığını bulmak demeeeeek.
"Laiklik lavuğu" olacaktı hocam o ;)
*BKZ: Laiklik lavuğu = Din ve laiklik istismarcısı...
http://img250.imageshack.us/img250/9210/irticakarisikbirseydirmf5.gif
Unutma-Unutturma ! (Mayıs-2007)
Zaten unutturmazlar. C.Başkanlığı seçimi biraz daha yaklaşsın, adımlar biraz daha sıklaşsın, kulisler kaynamaya başlasın, çiftetelli horozları irtica kavramını yine ayyuka çıkarmaya başlarlar. Benden söylemesi...
nogayhan
01-31-2007, 11:54 PM
Zaten unutturmazlar. C.Başkanlığı seçimi biraz daha yaklaşsın, adımlar biraz daha sıklaşsın, kulisler kaynamaya başlasın, çiftetelli horozları irtica kavramını yine ayyuka çıkarmaya başlarlar. Benden söylemesi...[/QUOTE]
S.A
Insallah ben yanilirim ama, Cumhurbaskaligi secimi yaklastikca siyasi cinayetler olabilir,maltepe camii`sinden Turkiye laiktir laik kalacak seslerini duyar gibi oluyorum
itashi
02-03-2007, 10:56 PM
Zaten unutturmazlar. C.Başkanlığı seçimi biraz daha yaklaşsın, adımlar biraz daha sıklaşsın, kulisler kaynamaya başlasın, çiftetelli horozları irtica kavramını yine ayyuka çıkarmaya başlarlar. Benden söylemesi...
S.A
Insallah ben yanilirim ama, Cumhurbaskaligi secimi yaklastikca siyasi cinayetler olabilir,maltepe camii`sinden Turkiye laiktir laik kalacak seslerini duyar gibi oluyorum[/QUOTE]
Ben de yakında Taksim'de cüppelileri görürüz diyorum. Malum "irtica geliyor!" diye bağırılacaksa vatandaşa canlı örnek sunmak lazım.
Bkz: Müslüm Gündüz Hacc'dan döndü, kameralar havaalanında müritleri elini öperken görüntüledi.
Bkz 2: Bu adam 28 Şubat'tan beri yoktu.
Bkz 3: Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı di mi..
Bkz 4: Ne alaka yahu.. aklımız ermez bizim böyle şeylere.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.