View Full Version : Seçim Afişleri...
Seckjin Khan
10-16-2006, 05:50 AM
http://img138.imageshack.us/img138/1558/bosbakanannanir7.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/7535/bosbakanbaglanpn8.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/2924/bosbakanbasbacanum1.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/1291/bosbakantayyibimpg5.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/4914/bosbakanyuhbenv2.jpg
Seckjin Khan
10-16-2006, 05:52 AM
Gerçekten yapanın ellerine sağlık çok güzel grafikler konuşmalar ve sloganlar süper ;)
en beğendiğim Yuh Be! :P ya sizin?
Demir Kağan
10-16-2006, 06:03 AM
Tayyib-im
GELDİ
SIKINTI
GELDİ!
-
Evet, Yuh Be! en güzeli. Diğerleri de çok güzel mesaj veriyor.
nogayhan
10-16-2006, 06:43 PM
S.A
chp nin yokmu secim afisleri dylan.
hani baykalin moon tarikatiyla ilgili,yada ismailaga cematiyle ilgili
KuMuKh
10-16-2006, 07:27 PM
annan'i da al git .
afrika'ya tayyibim , yolun afrikaya donecek , insallah .
mustafa06
10-17-2006, 11:19 AM
İlk grafik gerchekten chok hosh ve esprili olmush, gerisi etkilemedi. :)
Bizlerle paylashtığın ichin sağolasın Dylan.
Seckjin Khan
10-17-2006, 03:50 PM
S.A
chp nin yokmu secim afisleri dylan.
hani baykalin moon tarikatiyla ilgili,yada ismailaga cematiyle ilgili
şuan bunlara gözüm çarptı chp ninkini görürsem paylaşırım neden olmasın ;)
nogayhan
11-09-2006, 02:55 PM
15386
15387
15388
15389
15390
nogayhan
11-09-2006, 03:00 PM
15391
15392
15393
15394
15395
asena
11-09-2006, 04:15 PM
AKPyi sevmem,CHPyi de.Merak ettigim,simdi doguda oylar kime gidecek?AKP kirmayi basarmisti.301 kalkarsa ne olacak?Kalkmazsa zaten yakinda surpriz buyuk olacak.
borcugin
11-09-2006, 04:21 PM
S.A.
İkinci AKP'ye gidecek. Yani DYP. :D
Selametle.
yavuz
11-12-2006, 05:56 AM
TAYYİB-İM GELDİ SIKINTI GİTTİ
perfect!
Eleştri niteliği taşımıyor absürd olmuş. Beğendiğim bir tür değil.
Temur
11-12-2006, 08:00 AM
http://img138.imageshack.us/img138/1558/bosbakanannanir7.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/7535/bosbakanbaglanpn8.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/2924/bosbakanbasbacanum1.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/1291/bosbakantayyibimpg5.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/4914/bosbakanyuhbenv2.jpg
Dylan her ne kadar Başbakandan hoşlanmıyor ve onunla aynı seküler düşüncelere sahip olmayabilirsin ama bu sana onu küçük düşürme hakkını vermez. Üstelik bunu sırf seninle farklı itikata sahip diye yapamazsın hele hele bu adamın başarısı dünyaca kabul ediliyorsa. Ben ne sağ parti şak şakçılığı yapıyorum ne kafa tasçılık ne de din düşmanlığı yapıyorum, ben elimi vicdanıma koyuyorum. Senin aşağıladığın tesbih gibi yan yana koyduğun adamların yaptıklarının onda birini yapsaydı o çok bilmiş,sinema eleştirmeni gibi ahkam kesen sol partiler, önümüzde ki yüzyıl tek konu olarak onu konuşurlardı ve övünürlerdi, çok bişey değil ha sadece 6 sıfırı atıp borsa bir iki kere 30.bin yapsa yeterdi onlar için. Zaten Türkiye'yi krize sokup borsayı 16.bin ile Türk tarihinin en düşük seviyesine indirip Doları 2 milyon (2 YTL) yaptıran da senin o mükemmel sol partilerinden biri değil miydi. Dolar bir gece de iki katına çıkınca 17 bin orta küçük esnaf ve şirket iflas etmedi mi 1 hafta içinde 30.bin kişi işinden olmadı mı, sonra derviş diye Türkçe fukarası bir adamı getirip kel kel ondan medet umulmadı mı? aynı yıl içinde suç oranı % 25 artınca sosyal patlama olmasın diye televizyonlar da dindar , muhafazakarlık mesajları verip islamda tok açı doyurur,az sadaka çok belayı def eder diyenler Takiyyecinin önde gideni değilmidir. Sen bunları gören bir Türkiye'nin bir daha sol partiyi başa getireceğine inanabiliyormusun hala.
yavuz
11-12-2006, 08:06 AM
AKP'ye başarılı demek ne güzel birşey olsa gerek... Ben tadamadım o zevki!
Temur
11-12-2006, 08:13 AM
ama dsp çok başarıydı demi? hani dolar 2 milyonu geçmişti adam biri yazar kasayı fırlatmıştı ecevite. bir de tansu gümrük birliği müfredatını bir kere bile okumadan imzaları çakan, samsunu akdenizin incisi yapacaz diyen tansu çok başarılıydı demi. Valla bizim milletin muhakeme yeteneğine hayranım ha bir de hafızasına hayranım. 98 de deprem mi oldu ? nEEE ne zaman hadi canım sende ne depremi rüya görmüşsün sen...
yavuz
11-12-2006, 08:16 AM
ama dsp çok başarıydı demi? hani dolar 2 milyonu geçmişti adam biri yazar kasayı fırlatmıştı ecevite. bir de tansu gümrük birliği müfredatını bir kere bile okumadan imzaları çakan, samsunu akdenizin incisi yapacaz diyen tansu çok başarılıydı demi. Valla bizim milletin muhakeme yeteneğine hayranım ha bir de hafızasına hayranım. 98 de deprem mi oldu ? nEEE ne zaman hadi canım sende ne depremi rüya görmüşsün sen...
Dsp başarılı diyen oldu mu, ben göremedim, lütfen gösterin de alnını karışlayalım! Ben bir ülkücü(ya da Alperen) olarak MHP de başarılı değildir derken beni nelerle suçluyorsunuz?
Temur
11-12-2006, 08:19 AM
Ben suçlamadım Haşa!! Dsp kadar Mhpnin de o çorba da tuzu var.
yavuz
11-12-2006, 08:25 AM
Neyse, konuyu kişiselleştirmeden önce kapatsak iyi olacak gibi...
Seckjin Khan
11-12-2006, 08:33 AM
Dylan her ne kadar Başbakandan hoşlanmıyor ve onunla aynı seküler düşüncelere sahip olmayabilirsin ama bu sana onu küçük düşürme hakkını vermez. Üstelik bunu sırf seninle farklı itikata sahip diye yapamazsın hele hele bu adamın başarısı dünyaca kabul ediliyorsa. Ben ne sağ parti şak şakçılığı yapıyorum ne kafa tasçılık ne de din düşmanlığı yapıyorum, ben elimi vicdanıma koyuyorum. Senin aşağıladığın tesbih gibi yan yana koyduğun adamların yaptıklarının onda birini yapsaydı o çok bilmiş,sinema eleştirmeni gibi ahkam kesen sol partiler, önümüzde ki yüzyıl tek konu olarak onu konuşurlardı ve övünürlerdi, çok bişey değil ha sadece 6 sıfırı atıp borsa bir iki kere 30.bin yapsa yeterdi onlar için. Zaten Türkiye'yi krize sokup borsayı 16.bin ile Türk tarihinin en düşük seviyesine indirip Doları 2 milyon (2 YTL) yaptıran da senin o mükemmel sol partilerinden biri değil miydi. Dolar bir gece de iki katına çıkınca 17 bin orta küçük esnaf ve şirket iflas etmedi mi 1 hafta içinde 30.bin kişi işinden olmadı mı, sonra derviş diye Türkçe fukarası bir adamı getirip kel kel ondan medet umulmadı mı? aynı yıl içinde suç oranı % 25 artınca sosyal patlama olmasın diye televizyonlar da dindar , muhafazakarlık mesajları verip islamda tok açı doyurur,az sadaka çok belayı def eder diyenler Takiyyecinin önde gideni değilmidir. Sen bunları gören bir Türkiye'nin bir daha sol partiyi başa getireceğine inanabiliyormusun hala.
bana mı dedin?
yazdıkların beni hiç ilgilendirmiyor bu afişleri ben yapmadım ama elim yatkın olsa bunlar gibi şeyler yapmayı isterdim.Beni tanımıyorsun belli ve Sağcı da değilim solcu da bu basiretsiz siyasitçiler yüzünden oyumu bile kullanmıyorum.10 sene önce Atatürk ilke ve devrimlerine söven bir adamın şimdi başbakan olmasını içime sindiremiyorum bunu da herzaman heryerde dile gitirmişimdir.daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum R.Tayyip ERDOĞAN'dan sa ERBAKAN'ı daha çok seviyorum en azından dürüsttü başbakanımız gibi yalan söylemiyordu...
Senin aşağıladığın tesbih gibi
ben böyle birşey yapmıyorum,yapmadığım birşeyden dolayı yargıda bulunma!
AKP yi başarılı görüyorsan yine bu senin problemin.
AFANDI
11-12-2006, 08:57 AM
bana mı dedin?
yazdıkların beni hiç ilgilendirmiyor bu afişleri ben yapmadım ama elim yatkın olsa bunlar gibi şeyler yapmayı isterdim.Beni tanımıyorsun belli ve Sağcı da değilim solcu da bu basiretsiz siyasitçiler yüzünden oyumu bile kullanmıyorum.10 sene önce Atatürk ilke ve devrimlerine söven bir adamın şimdi başbakan olmasını içime sindiremiyorum bunu da herzaman heryerde dile gitirmişimdir.daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum R.Tayyip ERDOĞAN'dan sa ERBAKAN'ı daha çok seviyorum en azından dürüsttü başbakanımız gibi yalan söylemiyordu...
ben böyle birşey yapmıyorum,yapmadığım birşeyden dolayı yargıda bulunma!
AKP yi başarılı görüyorsan yine bu senin problemin.
doğrusu akpyi başarili görmek prolemmi teşkil ediyor anlayamadim
tayyibi sindiremiyorsan %34 sindirmiş mecburen sende sindirseksin demokraside çoğunluk azinliğa hükmedermiş derlerya
iki sene öncesi filan yargitaydanmi tam hatirlamiyorum birisi çıkp imam haipli başbakanı hazmedemiyorum demişti onada zeytinyağı göndermişlerdi içini yumuşatir diye bi grup yoksa seninde öyle bir probleminmi var?
Temur
11-12-2006, 09:03 AM
Yav siyasetle işim olmaz demeye getirmişsin baba gibi de siyaset yapmışsın dylancım,bu topiği buraya sen açmadın mı o resimleri burada ifşa edip temsili tasavvur ve tasarrufa omuz vermedin mi?
Seckjin Khan
11-12-2006, 09:07 AM
Türkiye Refah Partisine de oy verdi n'oldu? 5 sene sonra unutuldu Akp de unutulacak.Sindiremiyorum arkadaşım Atatürk'e laf eden ve bu yüzden hasip yatan adamın başbakan olmasına alışamadım.Halkımızın nasıl bir aptallık yaptığını hala anlamış değilim. zamanı gelince anlayacaklar ve hiçbir parti ve hiçbir adam sonsuza dek iktidar olamamıştır akp de olmacaktır.
akp yi başarılı bulmuyorum,akp sadece günü kurtarıyor.Doğru düzgün bi dış politikamız yok,ekonomi yi de IMF belirliyor zaten özelleştirmelerle devletin cebi doydu bundan 5 sene sonra bu tablodan eser kalmayacak göreceksiniz ama geç olacak ondan sonra da tbmm de olmayan bambaşka bir parti ve bambaşka bir adamdan medhet umup onu başa geçireceksiniz...
Seckjin Khan
11-12-2006, 09:10 AM
Yav siyasetle işim olmaz demeye getirmişsin baba gibi de siyaset yapmışsın dylancım,bu topiği buraya sen açmadın mı o resimleri burada ifşa edip temsili tasavvur ve tasarrufa omuz vermedin mi?
R.T.ERDOĞAN'ın geçmişte yaptıklarını anltıp doğru olanı göstermek siyasetse evet yapmışımdır...
Ankara Anlaşmasında Aralığa kadar Rum Kesimini tanıyacağım Limanları açacağım deyip sonra da açmıyoruma geitirip Türkiye'yi kötü bir konuma düşüren iktidarı eğer başarılı buluyorsanız bu bir problem...
AFANDI
11-12-2006, 09:23 AM
Türkiye Refah Partisine de oy verdi n'oldu? 5 sene sonra unutuldu Akp de unutulacak.Sindiremiyorum arkadaşım Atatürk'e laf eden ve bu yüzden hasip yatan adamın başbakan olmasına alışamadım.Halkımızın nasıl bir aptallık yaptığını hala anlamış değilim. zamanı gelince anlayacaklar ve hiçbir parti ve hiçbir adam sonsuza dek iktidar olamamıştır akp de olmacaktır.
akp yi başarılı bulmuyorum,akp sadece günü kurtarıyor.Doğru düzgün bi dış politikamız yok,ekonomi yi de IMF belirliyor zaten özelleştirmelerle devletin cebi doydu bundan 5 sene sonra bu tablodan eser kalmayacak göreceksiniz ama geç olacak ondan sonra da tbmm de olmayan bambaşka bir parti ve bambaşka bir adamdan medhet umup onu başa geçireceksiniz...
peki sen başarısız derken ölçütün ne?
hangi partiyle karşılaştırdığında başarısız kalıyor?
halkınızın %34ü aptallık yaptıysa gerisi neyaptı?
yoksa aziz nesini haklımı buluyorsun? ben bulmuyorum
tabiki allahtan başka herşey fanidir
Temur
11-12-2006, 10:10 AM
Yaşının genç olması hasebi ile sanırım (tamamen hüsnü zan ediyorum dikkatini çekiyorsa) haddi aşan sözler sarfetmişsin, Halkımız aptallık yaptı gibi.Hoş hakın tamamı aptaldı da bir sen mi akıllısın diye sorarlar adama ayrı mevzu.
Mesaj yazmadan önce biraz düşünüp istişare etmelisin ve sakinleştikten sonra yazmalısın,eğer her mesajını cellali haleti ruhiye ile yazarsan gaf yaparsın.
Yazdığın şeyler doğruluk payı yok mu, var elbette. Günü kurtarmaktan bahsetmişsin, Türkiye'de günü kurtarma Cumhuriyetten beri olan sadece akpnin yaptığı bir şey değildirki, günü kurtarmama adına özaldan sonra ilk kıvılcım yine sindiremediğin adamdan geldi bence. Eğer Söz konusu Türkiye olunca senin gösterdiğin harareti sağduyuyu şu ana kadar gelmiş geçmiş siyasetçilerimiz gösterebilmiş olsaydı zaten muasır medeniyetler içindeki yerimizi çoktan almış ve seninle bu yazışmaları yapmıyor olacaktık,temel sorun budur sanırım.
Beyler adamların Türkiyede ne kadar aktif rol izlediklerinin hepimiz farkındayız. Bu gün adamlara laiklik karşıtı gözüyle bakılıyor lakin adamlar Türkiye'yi müessir medeniyetler seviyesine çıkracağız diye çalışıyorlar. AKP Türkiye'yi kriz dönemlerinden alıp bu günlere getirmeye başarmıştır. Şimdi dieyceksiniz ki durumlar çok mu iyi şimdi ? Eskiye göre evet avrupaya göre hayır. Adamlar sağcısı içinde solcusu içinde iyi işler yapıyorlar. Haklarını yemeyin.
Hanedan
11-12-2006, 11:31 AM
Bu tartışmaları seviyorum işte.Ama asıl sevdiğim uslup. Arkadaşlar kırmadan dökmeden gidiyorsunuz tebrikler. Hatta Dylan'ı bile tebrik ederim iyi yakalamış esprileri.Ama diğer bir arkadaşın dediği gibi CHP yle ilgili esprileride görmek isteriz doğrusu:))
Seckjin Khan
11-12-2006, 12:24 PM
halkınızın %34ü aptallık yaptıysa gerisi neyaptı?
yoksa aziz nesini haklımı buluyorsun? ben bulmuyorum
tabiki allahtan başka herşey fanidir
akp yi başarılı bulmuyorum,akp sadece günü kurtarıyor.Doğru düzgün bi dış politikamız yok,ekonomi yi de IMF belirliyor zaten özelleştirmelerle devletin cebi doydu bundan 5 sene sonra bu tablodan eser kalmayacak göreceksiniz
Türkiye'nin %100'ü bi hata yapsa Türkiye'nin tamamı böyle düşünüyor diye doğru mu olacak bence AKP bir hata Türkiye'nin %34'nün hata yaptığı kanaatindeyim.
Yaşının genç olması hasebi ile sanırım (tamamen hüsnü zan ediyorum dikkatini çekiyorsa) haddi aşan sözler sarfetmişsin, Halkımız aptallık yaptı gibi.Hoş hakın tamamı aptaldı da bir sen mi akıllısın diye sorarlar adama ayrı mevzu.
Mesaj yazmadan önce biraz düşünüp istişare etmelisin ve sakinleştikten sonra yazmalısın,eğer her mesajını cellali haleti ruhiye ile yazarsan gaf yaparsın.
Yazdığın şeyler doğruluk payı yok mu, var elbette. Günü kurtarmaktan bahsetmişsin, Türkiye'de günü kurtarma Cumhuriyetten beri olan sadece akpnin yaptığı bir şey değildirki, günü kurtarmama adına özaldan sonra ilk kıvılcım yine sindiremediğin adamdan geldi bence. Eğer Söz konusu Türkiye olunca senin gösterdiğin harareti sağduyuyu şu ana kadar gelmiş geçmiş siyasetçilerimiz gösterebilmiş olsaydı zaten muasır medeniyetler içindeki yerimizi çoktan almış ve seninle bu yazışmaları yapmıyor olacaktık,temel sorun budur sanırım.
Haddimi aşan sözler değil bunlar hakaret bile yok sözlerimin içinde doğru dürüst adam gibi beğenmediğim yönlerini yazıyorum.Yaşının olgunluğu olmayan insanlar olduğu gibi genç yaşta olgunlaşan insanlarda vardır ki ben 22 yaşındayım ve iktisat öğrencisiyim neyin ne olduğunu görebilecek biriyim...
İnan çok sakinim gerçekten bu dışavurum sizlerden kaynaklanmıyor.Ayrıca AKP nin yaptığını herkes yapıyor diyorsun yapan herkese bu sözleri ediyorum o zaman.ben dürüst siyasetçi istiyorum ve bunu hak ediyorum ama siz herkes yalan söylüyor AKP de yalan söylüyor önemli değil diyorsanız iyi yaşamayı hak etmiyorsunuzdur.Benim kriterlerim bunlar dürüstlük ve şeffaflık AKP de bu yok diğer partilerde de...
sözlerimi aslında iyi anlıyorsunuz hatta katılıyorsunuz belki de ama ufak pembe tablolar gözünüzü boyuyabiliyor...
Bu tartışmaları seviyorum işte.Ama asıl sevdiğim uslup. Arkadaşlar kırmadan dökmeden gidiyorsunuz tebrikler. Hatta Dylan'ı bile tebrik ederim iyi yakalamış esprileri.Ama diğer bir arkadaşın dediği gibi CHP yle ilgili esprileride görmek isteriz doğrusu:))
kişiselleştirmeden ve belden aşağıya vurmadan farklı düşüncelerle tartışabilirim ama ne zaman kişiselleşir işte o zaman yazmayı bırakırım ;) CHP ile ilgili çıkarsa buraya aktarırım tabii :lol:
AFANDI
11-13-2006, 03:03 AM
Türkiye'nin %100'ü bi hata yapsa Türkiye'nin tamamı böyle düşünüyor diye doğru mu olacak bence AKP bir hata Türkiye'nin %34'nün hata yaptığı kanaatindeyim.
kişiselleştirmeden ve belden aşağıya vurmadan farklı düşüncelerle tartışabilirim ama ne zaman kişiselleşir işte o zaman yazmayı bırakırım ;) CHP ile ilgili çıkarsa buraya aktarırım tabii :lol:
%34 hata yaptida gerisi niye tek bir partiye oy vermediler ozaman
%66 akil insanlarya
hepsi tkpye ipye veya chpye oy verebilirlerdi degilmi? akp meclisten iceriye bile giremezdi ozaman dogu perincekte basbakan e buna ne dersin?
basbakan olma konusunda perinceki baykaldan daha sanslı goruyorumda ondan ornek verdim onu.
AFANDI
11-13-2006, 03:05 AM
%34 hata yaptida gerisi niye tek bir partiye oy vermediler ozaman
%66 akil insanlarya
hepsi tkpye ipye veya chpye oy verebilirlerdi degilmi? akp meclisten iceriye bile giremezdi ozaman dogu perincekte basbakan e buna ne dersin?
basbakan olma konusunda perinceki baykaldan daha sanslı goruyorumda ondan ornek verdim onu.:P :lol:
AFANDI
11-13-2006, 03:10 AM
bunlar icinde bir cevap beklemistim ama?:( :?
Seckjin Khan
11-13-2006, 05:08 AM
bunlar icinde bir cevap beklemistim ama?:( :?
akp yi başarılı bulmuyorum,akp sadece günü kurtarıyor.Doğru düzgün bi dış politikamız yok,ekonomi yi de IMF belirliyor zaten özelleştirmelerle devletin cebi doydu bundan 5 sene sonra bu tablodan eser kalmayacak göreceksiniz
yazmıştım ama :?
Hanedan
11-13-2006, 09:33 AM
DTP'nin İstanbul'da yapılan Gençlik Meclisi Birinci Olağan Kongresi'nde, Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı ve Öcalan'ın posterleri açıldı.
Bağcılar Kapalı Spor Kompleksi'nde yapılan kongrenin başlangıcında sel felaketinde hayatını kaybedenlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu.
Demokratik Toplum Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, ‘bazı güç ve çevrelerin Kürt sorununun çözümünü dışarıda, AB ve ABD politikalarında arayan bir yaklaşım içinde olduğunu’ öne sürdü.
Tuğluk, ''Kürt sorununun çözümü dışarıda değil, içeridedir. Çözüm iradesi dış güçlerde değil, iç dinamiklerdedir'' diye konuştu.
Kongre sırasında partililerin sık sık terör örgütü elebaşının posterini ve terör örgütünün sözde bayrağını açtıkları görüldü. Kongre boyunca Öcalan lehine Türkçe ve Kürtçe sloganlar atıldı.
Öte yandan, kongre dağılmaya başladığı sırada spor salonunun çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekiplerinin, terör örgütü elebaşının posterini açtıkları gerekçesiyle 12 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.
Hanedan
11-13-2006, 09:34 AM
İşte siyaset böyle yapılır.Biz biribirimizi yerken elin köpekleri neler yapıyor.
asena
11-13-2006, 11:00 AM
doğrusu akpyi başarili görmek prolemmi teşkil ediyor anlayamadim
tayyibi sindiremiyorsan %34 sindirmiş mecburen sende sindirseksin demokraside çoğunluk azinliğa hükmedermiş derlerya
iki sene öncesi filan yargitaydanmi tam hatirlamiyorum birisi çıkp imam haipli başbakanı hazmedemiyorum demişti onada zeytinyağı göndermişlerdi içini yumuşatir diye bi grup yoksa seninde öyle bir probleminmi var?
Turkiye'de en fazla imam hatip Ecevit doneminde acildi.
Onu "sindirenler" sonradan "sindiremediler"
%34 sindirdigi icin degil,sindirebilecegini dusunerek oy verdi.Secimde ne kadar sindirmisler anlariz.
Ben kimi sindiririm onu dusunuyorum.Yok kimse yok.MHP'yi cok isterdim ama elim gidemeyecek sanirim bu gidisle.
AFANDI
11-13-2006, 11:23 AM
yazmıştım ama :?
benim sorum şöyleydi galiba:
akpyi daha öncek hangi iktidarlarla karşılaştırdığında başarısız kalıyor?
atatürk zamani hariç hangi iktidar dönemi daha başarılıydı?
türkiyeyi imf ye bağımlı hale getiren akpmi?
türkiyeyi imfden kurtarcam diyen cemuzana verirsin oyunu heralde çünkü mhp daha böyle bir acıklama yapmaya cesaret gösteremedi
mesela akpden söyledikleri herşeyde %90 yerine getirmesini istiyorsan daha çok beklersin
daha önceki hükümetler söylediklerinin %20 sini yaptiysa eger akp bunu %25e taşıdıysa başarı değilmidir?
yavuz
11-19-2006, 01:56 AM
R.T.ERDOĞAN'ın geçmişte yaptıklarını anltıp doğru olanı göstermek siyasetse evet yapmışımdır...
Valla bu adam başa geçmeden önce benim de takdir ettiğim bir adamdı. Ne olduysa başbakan olduktan sonraki icraatleriyle ve seçim sırasındaki yaptıklarıyla oldu. Amerika'nın desteğini aldıktan sonra gözümden düştü kendisi... Ama daha öncesinde gayet iyi bir kişilik olarak çıkıyor karşımıza. Eğer Hak sohbetinde bulunmak, insanın geçmişinde kara bir lekeyse, benim geleceğim karanlık, bunu bilmeni isterim!
Alparslan
11-19-2006, 02:39 AM
BASARI!!!!!
DIŞ TİCARET ( Yıllık ve Dönemsel )
Milyon $
YILLIK OCAK - EYLÜL
2000 2001 2002 2003 2004 2005 2005 2006 DEĞ. %
İHRACAT 27,775 31,334 36,059 47,253 63,167 73,476 53,515 60,697 13.4
İTHALAT 54,503 41,399 51,554 69,340 97,540 116,774 85,329 100,540 17.8
DIŞ TİCARET HACMİ 82,278 72,733 87,613 116,593 160,707 190,251 138,844 161,237 16.1
DIŞ TİCARET AÇIĞI -26,728 -10,065 -15,495 -22,087 -34,373 -43,298 -31,813 -39,843 25.2
İHRACAT / İTHALAT 51.0 75.7 69.9 68.1 64.8 62.9 62.7 60.4 -3.7
İHRACAT / GSMH 13.9 21.5 19.9 19.8 21.1 20.4 ... ... ...
İTHALAT / GSMH 27.3 28.4 28.5 29.0 32.6 32.4 ... ... ...
Tablo biraz karisik cikabilir: http://www.foreigntrade.gov.tr/ead/ekolar1/eko01.xls
Yuzucu ve kivrak bakanimiz Kursad Tuzmen buyurdu: Ihracatta cumhuriyet tarihi rekorunu kirdik!!!!! Buna tam da giden bir bektasi fikrasi var ama...Sonra anlatirim.
BASARI!!!
APO denilen it hala canli...Urkek dedikleri ve elestirdikleri adamlarin kanunu degistirin,cogunlugunuz yok mu parlemento da?
BASARI!!!
16 milyar dolar dan fazla degeri olan T.Telekom Lubnanli Hairiri ailesine 2 milyar dolar civarina satildi...Sami Ofer devlete kendisi adina ihale duzenletebiliyor...Enflasyon verileri yuksek cikinca maliye bakanimiz gozumuzun icine baka baka :HIYAR YINE YAPTI HIYARLIGINI diyebiliyor...Kizi Telsimin satisi icin Vodafone ile gorusebiliyor...Oglu devletten ihale alabiliyor...
BASARI!!!!
Leyla zana ve saz arkadaslari serbest birakiliyor, sehitlerimizin katillerinin sozculeri heryerde fink atiyor....
BASARI!!!
Issizlik aldi basini gidiyor, buna ragmen kadrolasma son sur'at devam etmekte...Ulke sicak para ile gunluk ekonomik manevralar yapiyor...Tuccar zihniyeti ile dukkanin vitrini doldurulurken kasasi bosaltiliyor...
EN BUYUK BASARI:
TURKIYE CUMHURIYETI'NIN BASBAKANI, BEN TURK'UM DIYEMIYOR!!!!!!!
Not: Belediye donemindeki yolsuzluklar icin bir kac yil bekleyecegiz ama insallah dokunulmazlik zirhlari ilk dustugunde bu hirsizlarin da cezasi kesilecek...
Alparslan
11-19-2006, 03:02 AM
BASARILARA EK:
Kibris da Rauf Denktas ve ekibi tasfiye edilip yerine Avrupa yanlisi Talat ve ekibi getiriliyor. Kibris davasi adeta kurtulunmasi gereken bir kambur olarak lanse ediliyor.
D.Turkistan icin hala yapilan birsey yok....
Irak'da askerimizin basina gecirilen cuvalin intikami ancak sinemalarda alinabiliyor...
Kerkuk Turkmenleri hala kirmizi pasaport verilen pesmergeler kadar dikkate alinmiyor...
Musluman Afgan halkina gonderilen destek nedense MUSLUMAN-TURK Rasid Dostum'a cok goruluyor...
Turk Cumhuriyetleri ile baglarimiz gerginlik uzerine oruluyor....Turkiye tarihi misyonundan vazgecip SIRADAN bir avrasya devleti yapilmak isteniyor...
Milli gururumuz hergun defalarca cigneniyor(PKK devlete meydan okuyor,bayragimiz ulkemizde yakiliyor,vicdani retciler denilen zirzoplar cikiyor,birileri bir kitap yazip bizi yerin dibine sokuyor, Turk halki ruhsuzlastiriliyor...
Dogan gurubu son hizla buyumeye devam ederken P.O taksitlerini ve cezalarini devlete odemeyecegini acikliyor...
Modernlesen! ve birlesen hastanelerden yer alabilmek icin bir hafta telefon basinda sabahlamaniz gerekiyor....
Hastalara kendi boyu kadar insandan anlamayan guduk maliye bakani tarafindan ilac kisitlamasi konuluyor.Evlere senlik uygulama: Tansiyon hastasi iseniz tansiyon seviyenizin 'krize ceyrek kala' seviyesine gelmesini beklemek zorundasiniz yoksa size ilac falan verilemez...Bende Tayyip neden bayildi diyodum arabada!!!!
Findik eylemi hakkinda HALKI DAGITMADIGI ve ZOR KULLANMADIGI icin bir polis muduru gorevinden alinirken basbakan sokak agziyla (baskasi kendisinde zaten mevcut degil) evet ben aldirdim o trafik yuzunden 2 kisi oldu diyerek gozumuzun icine baka baka YALAN soyluyor...
MEvcut ekonomik veriler ile piyasa uyusmuyor, adeta uyusturuluyor...bundan bir onceki berbat iktidar bile 3 sifir atmayi dusunurken paradan R.T.E ve avanesi 6 sifir atmakla ancak isin icinden cikiyor ve bununlada gururlaniyor... 5 sene once 3 sifir atmak yeterken simdi 6 sifir attik....Hayirli olsun...
Son olarak : TURKUM demek yerine TURKIYELIYIM dememiz ogutleniyor, ekranlardan pislik akarken,basin bizi hep pembe bir tablo ile karsiliyor. Basbakanin kizlari U.S.A de okurken benim ablam basi ortulu diye ILAHIYAT fakultesine sokulmuyor...Birde ozbe oz TURK oldugunu ve bundan nasil gurur duydugunu bilseler herhalde surerlerdi...Ne diyelim bu durumda unlu sanatkar Ismail Y.K.M den Allah belani versinggg sarkisini tum hukumet uyelerine i'taf ediyorum...Bol bol dinleyiniz...Olmazsa Kasimpasaliyim eli masaliyim, sattim ne varsa , biraz cilaliyim adli eseri de size yollatabiliriz...
yavuz
11-19-2006, 03:04 AM
Aaa... Ama başarıları saymakla bitmez hükümetimizin ;)
Mesela artık lise okuyanlar İngilizce yanında Almanca da biliyorlar... Bu da büyük bir ilerlemedir :( Keşke Türkçe de bilsek.
Alparslan
11-19-2006, 03:23 AM
Aaa... Ama başarıları saymakla bitmez hükümetimizin ;)
Mesela artık lise okuyanlar İngilizce yanında Almanca da biliyorlar... Bu da büyük bir ilerlemedir :( Keşke Türkçe de bilsek.
Haklisin ama kanima en cok dokunan SEHIT haberleri ve ulkemin BASKAKANININ bu konuda soyledikleri....Gercekten canim yaniyor aklima geldikce...Ben Turkum diyemeyen bir basbakan ve D.bakirda havlayan bir iti destekleyen bir icisleri bakani...Asi Sait'in torunu B.Bakan danismanlari... Bunlarin hepsi tesaduf olamaz...Adi bir planin icindeyiz...
kurshad
11-19-2006, 03:46 AM
benim sorum şöyleydi galiba:
akpyi daha öncek hangi iktidarlarla karşılaştırdığında başarısız kalıyor?
atatürk zamani hariç hangi iktidar dönemi daha başarılıydı?
türkiyeyi imf ye bağımlı hale getiren akpmi?
türkiyeyi imfden kurtarcam diyen cemuzana verirsin oyunu heralde çünkü mhp daha böyle bir acıklama yapmaya cesaret gösteremedi
mesela akpden söyledikleri herşeyde %90 yerine getirmesini istiyorsan daha çok beklersin
daha önceki hükümetler söylediklerinin %20 sini yaptiysa eger akp bunu %25e taşıdıysa başarı değilmidir?
Dostum,
Gordugum kadariyla Turkiye ic siyasetiyle ziyadesiyle ilgilisin. Turkiye'yi IMF'ye bagimli hale getiren Ak parti mi diye sormussun. hemen cevabini verelim; hayir.
Fakat akabinde su soruyu da sormani beklerdim; AKP iktidara geldiginde dis borc ne kadardi , simdi ne kadar..
Ben sormus kabul edeyim ve musaade edersen cevap vereyim;
Iktidara geldikleri 2002 tarihinde 349 milyar YTL olan ic ve dis borc toplami 4 sene icinde yuzde 46.50 artarak 349 milyar YTL'den 545 milyar YTL'ye cikmistir.
Ic borclar yuzde 64.4 artmis ; dis borclar ise yuzde 33.89 artmistir.
Cumhuriyet tarihinde Turkiye hic bu kadar borclu olmamistir...
yavuz
11-19-2006, 05:01 AM
Er-Demir A.Ş bir satıldı, pir satıldı. Onun satılışı başarıymış gibi gösteriliyor. Ama bir yıllık gelirinden az bir fiyata satılması nasıl başarı oluyor anlamadım gitti!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.