View Full Version : Tayyip Erdoğan, Gürcü Değil!
sahturk
10-16-2006, 02:09 PM
Tayyip Erdoğan, Gürcü Değil!
Bir dönem Milli Eğitim Bakanlığı da yapan eski siyasetçi Hasan Celal Güzel, Turgut Özal, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdulkadir Aksu'nun kökenlerini açıkladı....
Özal, Erdoğan ve Abdülkadir Aksu, Türkmen kökenli
Hasan Celal Güzel, Türkiye’nin etnik yapısı konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Gizli, açık bütün rapor ve araştırmaları incelediğini aktaran Güzel, Türkiye’de 6,5 milyon Kürt, 3,5-4 milyon da Çerkez, Laz, Arnavut, Gürcü vb. etnik kökenden insanın yaşadığı iddiasında. Güzel, bu yüzden bazı önemli siyasetçilerin etnik kökenleriyle kamuoyuna yansıyan bilgilerin yanlış olduğunu öne sürüyor. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın hem anne hem de babasının Türk olduğunu söyleyen Güzel, “Turgut Ağabey’in babası tek kelime Kürtçe bilmezdi. Çocuklarına koyduğu isimler Turgut, Korkut, Bozkurt. Rahmetli Bozkurt, Yusuf adını sonradan aldı.” diyor. Güzel, Özal ailesinde sadece evlatlık olarak alınan kişinin Kürt olduğunu iddia ediyor.
Güzel’e göre “Gürcü” kökenli diye lanse edilen Başbakan Erdoğan’ın da ‘yedi ceddi Türk’. Hasan Celal Güzel’in ilginç bir iddiası da İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’yla ilgili. Güzel, 17 yaşından beri arkadaş olduğu Aksu’nun Türkmen olduğunu söylüyor: “Abdülkadir Bey’in babası Muzaffer Amca, benim kollarımda vefat etti. Kürtçeyi hiç bilmezdi. Annesi de Malatya’nın yerlilerinden. Abdülkadir Bey de Mülkiye’ye geldiğinde Kürtçe bilmezdi.”
sahturk
10-16-2006, 02:10 PM
http://www.mustafatasar.gen.tr/ozal/ozal_albumu/tasarla.jpg
http://kurt.norgaz.de/Grafik/image18.gif
http://www.malatya.gov.tr/malatya/s_ozal.jpg
TURGUT ÖZAL'IN 'BREKİSEFAL' HEM DE NEREDEYSE YUVARLAK KAFA YAPISI İLE TAM ANLAMIYLA DOLİSEFAL YANİ UZUN VE SİVRİ KAFALI OLAN KÜRTLERLE HİÇBİR BENZERLİĞİ YOK.ÖMRÜNDE BİR İKİ TANE BİLE KÜRT GÖRMÜŞ İNSAN BU FARKI ANLAR.AYRICA TURGUT ÖZAL 'YÖRÜK GÖZLÜ'
GEÇMİŞTE YAPMIŞ OLDUĞU YANLIŞ POLİTİKALAR NEDENİYLE BİR KİŞİNİN VE DOLAYISIYLA ONUN AİLESİNİN AKRABALARININ,SÜLALESİNİN KÖKENİNİN KARALANMASI HİÇ DOĞRU DEĞİL.
sahturk
10-16-2006, 02:11 PM
http://www.aysebulut.com/image/kurtulus_inonu.jpg
http://www.gittigidiyor.com/item_images/117/1175503_0.jpg
http://www.medya24.com/haber/ismetinonu.jpg
http://web.inonu.edu.tr/~mkilic/resimler/ataturk3..jpg
YİN 'TURGUT ÖZAL' GİBİ TÜRKMEN ŞEHRİ MALATYA'LI OLAN 'İSMET İNÖNÜ'NÜN DE TAM BİR BREKİSEFAL KAFA YAPISI İLE 'İRANİ' KÜRTLERLE HİÇBİR GÖRÜNTÜ BENZERLİĞİ YOK.
KALDI Kİ 'İSMET İNÖNÜ'NÜN AİLESİNDE DE KÜRT KÖKENLİ BİRİNİN OLMADIĞI SÖYLENİYOR.
YAPILAN HATLAR NEDENİYLE BİR İNSANIN BİR AİLENİN BELKİ DE BİR ŞEHRİN KÖKENİNİ KARALAMAK DOĞRU DEĞİL.
sahturk
10-16-2006, 02:12 PM
Hasan Celal Güzel'in konuyla ilgili bir başka yazısı.
Kulislerde Recep Tayyip Erdoğan'ın Gürcü, eşinin de Arap olduğu iddiasıyla hiç sıkılmadan dedikodu yapanlar, savundukları hümanist felsefenin veya inandıkları İslâm'ın, ırkçılığa karşı olduğunu bilmezler mi?
Kaldı ki, Erdoğan'ın köyü, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan bir Türk köyüdür. Erdoğan da, bu iddia sahiplerinden daha fazla Türk'tür. Eşi ise Siirt merkezindendir. Siirt ve Mardin merkez nüfusu, Arapça konuşsa da, Abbasîler döneminde Kerkük üzerinden gelerek buraya yerleşen Türkmenler'den meydana gelmektedir.
Tayyip Erdoğan, Gürcü Değil!
Bir dönem Milli Eğitim Bakanlığı da yapan eski siyasetçi Hasan Celal Güzel, Turgut Özal, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdulkadir Aksu'nun kökenlerini açıkladı....
Özal, Erdoğan ve Abdülkadir Aksu, Türkmen kökenli
Hasan Celal Güzel, Türkiye’nin etnik yapısı konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Gizli, açık bütün rapor ve araştırmaları incelediğini aktaran Güzel, Türkiye’de 6,5 milyon Kürt, 3,5-4 milyon da Çerkez, Laz, Arnavut, Gürcü vb. etnik kökenden insanın yaşadığı iddiasında. Güzel, bu yüzden bazı önemli siyasetçilerin etnik kökenleriyle kamuoyuna yansıyan bilgilerin yanlış olduğunu öne sürüyor. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın hem anne hem de babasının Türk olduğunu söyleyen Güzel, “Turgut Ağabey’in babası tek kelime Kürtçe bilmezdi. Çocuklarına koyduğu isimler Turgut, Korkut, Bozkurt. Rahmetli Bozkurt, Yusuf adını sonradan aldı.” diyor. Güzel, Özal ailesinde sadece evlatlık olarak alınan kişinin Kürt olduğunu iddia ediyor.
Güzel’e göre “Gürcü” kökenli diye lanse edilen Başbakan Erdoğan’ın da ‘yedi ceddi Türk’. Hasan Celal Güzel’in ilginç bir iddiası da İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’yla ilgili. Güzel, 17 yaşından beri arkadaş olduğu Aksu’nun Türkmen olduğunu söylüyor: “Abdülkadir Bey’in babası Muzaffer Amca, benim kollarımda vefat etti. Kürtçeyi hiç bilmezdi. Annesi de Malatya’nın yerlilerinden. Abdülkadir Bey de Mülkiye’ye geldiğinde Kürtçe bilmezdi.”
Ben başbakanamı inanayım yoksa Güzelemi. Erdoğan kendisi Gürcü kökenli olduğunu söyledi köyünün adı da Potamya, sonradan müslüman olmuş bir köydür.
Hem herkes safkan Türk olmak zorunda değil. Özalı bilmem ama diğer ikisinin Türk olmadığına eminim.
sahturk
10-16-2006, 02:25 PM
Potamya KÖy İsmİ DeĞİldİr KardeŞ.
Potamya GÜneysu İlçesİnİn Eski İsmİdİr.
Tamam?
Ahde Vefa
10-16-2006, 02:26 PM
Isterse Japonya'li olsun, adamin irkina gore yorum yapacak degiliz ya.....
sahturk
10-16-2006, 02:26 PM
Ayrıca Bergama,Efes,Biga vs bunlarda YUNANCA isimli ilçelerimizdir.
Peki buradaki TÜRKMENler de YUNAN mı oluyor.
sahturk
10-16-2006, 02:29 PM
Isterse Japonya'li olsun, adamin irkina gore yorum yapacak degiliz ya.....
TÜRKİSTAN forumunda kişinin tuttuğu takıma göre mi yorum yapılmasını bekliyorsun?
Ayrıca Bergama,Efes,Biga vs bunlarda YUNANCA isimli ilçelerimizdir.
Peki buradaki TÜRKMENler de YUNAN mı oluyor.
Ona bakılırsa İstanbul Costantonapolisten gelmedir, Ankara Angoradan İzmir Smyradan.
Adam kendisi açıkça Gürcü olduğunu söyledi, ben hiç onun ben Türkmenim dediğini duymadım. Hem içinde biraz Türklük olsaydı işte K.Irakta Türkmenler yahudi destekli kürtler tarafından katlediliyor, bir tepkisi oldu mu hiç ?
ERDOĞAN RİZE'DE " POTAMYA'NIN GURURU" SLOGANLARI İLE KARŞILANDI. PEKİ POTAMYA'NIN ANLAMI NE ?
Başbakan Erdoğan, havayolu ile geldiği Trabzon'dan karayolu ile babaocağı Rize'nin Güneysu İlçesi'ne geçti. Erdoğan, Güneysu girişinde yaşanan heyelan tehlikesi nedeniyle yolun trafiğe kapatılması sonucu Adacami Köyü üzerinden ilçeye giriş yaptı.
13 Kasım 2003 Perşembe 00:29
RİZE - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki günlük programı için memleketi Rize'ye geldi.
Başbakan Erdoğan, havayolu ile geldiği Trabzon'dan karayolu ile babaocağı Rize'nin Güneysu İlçesi'ne geçti. Erdoğan, Güneysu girişinde yaşanan heyelan tehlikesi nedeniyle yolun trafiğe kapatılması sonucu Adacami Köyü üzerinden ilçeye giriş yaptı.
İlçede bir grup partili tarafından karşılanan Erdoğan'a hemşehrileri, "Başbakan Tayyip, Potamya'nın Gururu" diye tezahüratta bulundu. Potamya'nın, Güneysu'nun Gürcüce ismi olduğu belirtildi.
Erdoğan, hemşehrileri ile kısa süren sohbetin ardından Merkez Mahallesi'ndeki evine giderken, korumaları ve polis ekipleri, evinin bulunduğu yere basın mensuplarının çıkışını engelledi.
sahturk
10-16-2006, 02:41 PM
Potamya Bİr KÖy DeĞİl İlÇe İsmİdİr KardeŞ,
Anlamadin Mi?
Nasil Kİ Ankara=engÜrÜ, İzmİr=symİrna, Samsun:symsun Antalya,antakya,malatya,trabzon, Gİbİ Onlarca Helen İsİmlİ Şehrİmİz Ve İlÇemİz Varsa GÜneysu İlÇemİzİn De Eskİ Adi Olan 'potamya' Rumca Bİr İsİmdİr.
Potamya Bİr KÖy DeĞİl İlÇe İsmİdİr KardeŞ,
Anlamadin Mi?
Nasil Kİ Ankara=engÜrÜ, İzmİr=symİrna, Samsun:symsun Antalya,antakya,malatya,trabzon, Gİbİ Onlarca Helen İsİmlİ Şehrİmİz Ve İlÇemİz Varsa GÜneysu İlÇemİzİn De Eskİ Adi Olan 'potamya' Rumca Bİr İsİmdİr.
Tamamda googladan tıkla bakalım. Şimdi sen birisi İstanbul için "Constontanopolise hoşgeldiniz" dese ne düşünürsün ? Köydekiler neden hala eski adını kullaıyorlar onun cevabını ver sen hele ?
Adam Gürcü olduğunu belirtti zaten medyada yer aldı, daha neyini tartışıyoruz ki ?
altungokce
10-16-2006, 03:40 PM
Tayyip Erdogan Gurcu oldugunu zaten belirtmis. Adamin gorunusu bile bir Turk'e benzemiyor. Turkiye cok karisik bir ulke. Oyle onune gelen Turk olamaz! Turk olmak o kadar basit bir sey degil! Please, common sense!
semetey
10-16-2006, 05:28 PM
TÜRKİSTAN forumunda kişinin tuttuğu takıma göre mi yorum yapılmasını bekliyorsun?
Ben bir yöneticiyi ırkına, milletine, dinine göre değil eylemlerine göre değerlendiririm.
Özal'ın bir cümlesini hatırlatayım Türk halkını en ağır biçimde etkileyen Çernobil felaketinde ne demiş: Radyoaktif çay daha lezzetli
Bir de Özal'ın büyük hayali Gap hakkında internette bir araştırma yapmanı tavsiye ediyorum neler bulacaksın ;)
İp ucu vereyim: Gap aşırı tuzlanma yüzünden fos çıktı.
Tayyip Erdoğan bildiğin gibi işte yerine başkası gelse farklı olur mu bilmem.
Ahde Vefa
10-17-2006, 12:42 AM
Aynen öyle :D Çorumspor'lu olsun çamurdan olsun :D
aspava
10-17-2006, 01:55 AM
Ben başbakanamı inanayım yoksa Güzelemi. Erdoğan kendisi Gürcü kökenli olduğunu söyledi köyünün adı da Potamya, sonradan müslüman olmuş bir köydür.
Hem herkes safkan Türk olmak zorunda değil. Özalı bilmem ama diğer ikisinin Türk olmadığına eminim.
potamya benimde köyümdür dostum...orada gürcülerin ne kadar olduğunu bilemem ama samsun'da yoğunlukla var...
karadeniz bölgesindeki insanlara türkmüsün desen türküm der...önceliğini hiç bir zaman soy geleneğine vermez...bazıları gibiii...anlayanlar anladı:cool:
işin özü hangi soydan gelirsen gel öncelik insan olmak,devletini sevmek,vatanın bölünmezliğini kabul etmektir...
bana başbakanımızı seviyormusun dersen ...bundan öncekileri nasıl seviyorsam aynen öyle seviyorum...iyiysi ve kötüsü ile kabulümüzdür... bir sonraki seçime kadar.
Aybike
10-17-2006, 02:21 AM
kendisine okutun bu yazıyı..
Adam gürcistanda gürcüyüm dedi..:)
kurshad
10-17-2006, 03:47 AM
Hasan Celal Güzel'in konuyla ilgili bir başka yazısı.
Kulislerde Recep Tayyip Erdoğan'ın Gürcü, eşinin de Arap olduğu iddiasıyla hiç sıkılmadan dedikodu yapanlar, savundukları hümanist felsefenin veya inandıkları İslâm'ın, ırkçılığa karşı olduğunu bilmezler mi?
Kaldı ki, Erdoğan'ın köyü, geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan bir Türk köyüdür. Erdoğan da, bu iddia sahiplerinden daha fazla Türk'tür. Eşi ise Siirt merkezindendir. Siirt ve Mardin merkez nüfusu, Arapça konuşsa da, Abbasîler döneminde Kerkük üzerinden gelerek buraya yerleşen Türkmenler'den meydana gelmektedir.
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz..
Tayyip Erdogan iktidara geldigi gunden itibaren Turklugu bir alt kimlik olarak tarif etmis ve Turkiyelilik kavramini onermistir. Gurcu oldugunu Gurcistan basbakanina ifade ettigini geziye katilan gazeteciler yazdi.
Artik bu noktada kendisinin ne kokenli oldugunun pek bir onemi kalmadi diye dusunuyorum. Zira kendi koklerini farkli etnik gruplarda ariyorsa sizin ona yakistiracaginiz etnik kokenlerin , gercek bile olsa, bir anlami kalmaz..
Turgut Ozal konusunda ise; iktidari sirasinda babaannesinin kurd oldugunu ifade eden kendisiydi.
Kisilerde turkluk ya da baska etnik kokenler arastiracagimiza iktidarlarinda ve siyasi hayatlarinda neler soylemisler neler yapmislar ona baksak Turkiye icin daha hayirli olur kanisindayim..
Ahde Vefa
10-17-2006, 03:56 AM
Türkiyede tek kimlik Türklüktür efendiler.Türkiyede tek kimlik Türklüktür efendiler.
Ahde Vefa
10-17-2006, 03:59 AM
simdi karadenizde, bir gürcüye Türk degilsin de de gör, gelir bogaz bogaza.
Bunlar size gelipte, kimlik mi dilendiler?
Karadenizde yasayan bir gürcünun Türklügüne laf etsen, yedi ceddinden baslar, küfürle de birakmaz..... haslar adami haslar...
su forumda sormasan da ben turkum abi diyen geri zekalilarla alakasiz yerde kurtlerin avukatligina soyunan ne idugu belirsizlerin ne gibi ayricaliklari var? ...
Ahde Vefa
10-17-2006, 06:45 AM
atma len geveze :lol:
Aybike
10-17-2006, 08:18 AM
Ben denedim karadeniz de :)))
Töbeeeeeeeeeee..Bi daha demem...Halbuki sadece sormuştum..Linç edilecektim.
Xöx çono...Sen atmaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sırf uyuzluk olsun diye yazma...
Doğru ol biraz..:)
gurkan
10-17-2006, 11:39 AM
ERDOĞAN RAHATSIZLANDI ; ASKERİ MUHALEFETİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE
Büyükanıt'tan Erdoğan'a ziyaret
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büüyükanıt, Başbakan Recep Tayyip Erddoğan’ı Güven Hastanesi’nde ziyaret etti.
Orgeneral Büyükanıt çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamadı. Başbakan Erdoğan’n sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, akşam saatlerinde taburcu edilebileceği belirtildi.
Erdoğan’ı gün boyunca Orgeneral Büyükanıt’ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, bakanlar Abdullah Gül, Abdullatif Şener, Nimet Çubukçu, Kemal Unakıtan, Abdülkadir Aksu, Osman Pepe, Cemil Çiçek, Hüseyin Çelik, Recep Akdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda AKP milletvekili ziyaret etti.
Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte halen hastanede olduğu öğrenildi.(ANKA)
PS: Bu da benim yorumun sayın başbakana hunharca bir karalama kampanyası yapılıyor. Lakin Mevcud Alternatiflerinin en iyisidir. :D
Demir Kağan
10-17-2006, 11:48 AM
Başlık arıyordum ben de Tayyip'in hastahaneye kaldırılması konusunda. Tanrı şifa versin diyeceğim ancak şifa verecek de ne olacak? Yine başımıza dikilecek! Ancak, hiç sevmememe ve dahi nefret etmeme rağmen ölsün, hasta kalsın da diyemiyorum, gönlüm razı olmuyor. Tanrı en iyisini bilir, karışmayalım en iyisi. :)
potamya benimde köyümdür dostum...orada gürcülerin ne kadar olduğunu bilemem ama samsun'da yoğunlukla var...
karadeniz bölgesindeki insanlara türkmüsün desen türküm der...önceliğini hiç bir zaman soy geleneğine vermez...bazıları gibiii...anlayanlar anladı:cool:
işin özü hangi soydan gelirsen gel öncelik insan olmak,devletini sevmek,vatanın bölünmezliğini kabul etmektir...
bana başbakanımızı seviyormusun dersen ...bundan öncekileri nasıl seviyorsam aynen öyle seviyorum...iyiysi ve kötüsü ile kabulümüzdür... bir sonraki seçime kadar.
Sakın yanlış anlaşılmasın ben ırkçı değilim. Ama bu ülkede herkesin safkan Türk olmadığıda aşikar. Adam kendisini Türk görüyorsa eyvallah Türk kültürüne hizmet ediyorsa eyvallah ne sözüm olabilir.
Ama Potamyanın aslen Gürcü olduğu bilinen bir gerçek. Şimdi bu sizi daha az mı Türk yapar hayır, Türkçeyi anadiliz gibi kabul ettikten sonra Türklüğe hizmet ettikten sonra sorun yok.
Siz Türklüğü etnik kökeninizden ön plana çıkartmışsınızdır. Ancak ben başbakanda bunu göremiyorum. Ben bu ülkede Gürcü kökenli başbakan olamaz demiyorum ama Türklüğü ön plana çıkarması lazım, benimsemesi lazım.
Osmanlı neden yıkıldı aşikar, birçok millet illede ben dedi. Kurtuluş savaşı olmasaydı şu anda Türkiye toprakları üzerinde sözde kürdistan, pontus rum, ermenistan devleteri olacak batı taraflarıda rum işgalinde olacaktı.
Türklüğe sahip çıkmak lazım emperyalizmi durdurmak için.
sahturk
10-17-2006, 01:20 PM
BaŞbakan'in GÜrcÜ OlduĞuna Daİr HİÇbİr Kanit Yok.
Hepsİ Uydurma Tezler.
Tamam Çok BÜyÜk YanliŞlar Yapiyor Ama Her YanliŞ Yapan TÜrk Olmayacak Dİye Bİr Kural Yok.
gurkan
10-17-2006, 01:33 PM
.
Hasan Celal Güzel Benim için dürüst siyasette ve alanında ki uzmanlığıyla iyi bir delildir. Benim gönlümün Cumhurbaşkanı adayıdır. :)
Yazılarını zevkle okumaktayım. Tavsiye ederim...
Kimse unutmasın biz küçük bir Osmanlıyız. Önemli olan kimsenin soyu sopu kanının ırkının temizliği değil. Türk kimliğini benimsemesi... Amelleri... İnsanlığı... Yaptığı işlerdir... Tersini düşünmek savunmak bizi gerçekten böler kamplara ayırır...
Hepsİ Uydurma Tezler.
Tamam Çok BÜyÜk YanliŞlar Yapiyor Ama Her YanliŞ Yapan TÜrk Olmayacak Dİye Bİr Kural Yok.
Demekki başbakanın kendi beyanını kanıt olarak kabul etmiyorsunuz. O zaman da Gürcü değil ama yalancı oluyor :lol:
Bu ülkenin başbakanıdır elbette belli bir saygım var ama Türk olduğunu neden kabul ettirmeye çalışıyorsunuz anlamadım ?
Aybike
10-17-2006, 07:31 PM
ne sınırı bu:)))))
nogayhan
10-17-2006, 08:49 PM
S.A
Oguz boyundan birileri bu ulkenin tum kose baslarini tutsalarda kurtulsak,bu tartismalardan.
Yok onun dedesi ole,ebesi bole,anasi soyle,bu ne ya isine gelince millet biz mozaik`iz der Turkuz biz der.
Sanki bu memlekette,gurcu yok,ve basbakanda olmayan bir seyi soledi.
kurshad
10-18-2006, 01:39 AM
İmzaya bak hocam!
Nereye gidiyorsun Cono? Alismistik...
kurshad
10-18-2006, 02:25 PM
Buna demiştim...
Sedat Peker'e ovguler duzen forum mu?
Birak arkadas....
Biz Turkcu olarak Gaspirali'yi sayariz, Akcora'dan bahsederiz, Gokalp'i anlatir, Mustafa Kemal'i anariz..
sahturk
10-18-2006, 02:34 PM
BaŞbakan ErdoĞan'in Bn GÜrcÜyÜm DedİĞİ Bİr Tane '''''kanit'''' Sunar Misiniz?
kurshad
10-18-2006, 02:48 PM
Aziz kardesim, siz esas noktayi atliyorsunuz;
Kamran Inan kurd asillidir fakat ondan daha turkcu bir devlet adami zor bulursunuz."Dis Politika", "Devlet", "Hayir diyebilen Turkiye" isimli kitaplarini okuyunuz.
Esref Kuscubasi Cerkezdir fakat tarihteki ilk Turk cumhuriyeti Bati Trakya Turk Cumhuriyeti'ni kurmustur.
Bizim burada esas olarak elestirdigimiz eylemler ve fikirlerdir. Turklugu bir alt kimlik olarak tarif edenlerin, Turkluk gomlegini giymekten imtina edenlerin koklerine bakilmaz. Onlar hangi etnik kokenden gelirse gelsin artik gayrimillilik saflarina katilmislardir.
Kaldi ki Tayyip'in gurculuk etnik kokenine sahiplenisini gazetelerde okuduk. Fakat yukarida zikrettigim gibi bunun da bir onemi yok, su katilmamis bir Turk olsaydi da ayni yorumlari yapacaktik.
Bunu lutfen anlayiniz..
Birak arkadas....
Biz Turkcu olarak Gaspirali'yi sayariz, Akcora'dan bahsederiz, Gokalp'i anlatir, Mustafa Kemal'i anariz..
Bu büyük önderlerin arasına Sultan Galiyev ide eklemeliyiz bence.
Demir Kağan
10-19-2006, 05:05 AM
Alın kanıt:
http://www.milliyet.com.tr/2005/12/13/siyaset/axsiy02.html
Bu da ilginizi çekebilir:
http://washingtonhaber.blogspot.com/2005/08/turkiyeyi-yonetenlerin-etnik-kokenleri.html
Qarshi
10-19-2006, 05:09 AM
Birak arkadas....
Aklıma her zaman bir resim ve altındaki alıntı gelir;
Şöförler derneğinin bir toplantısı bizim iri gyılım şöförler futbol takımı gibi poz veriyor arkalarında bir pankart...
TÜRK ŞÖFÖRÜ EN ASİL DUYGULARIN İNSANIDIR...
Bununlada bitmiyor.pankartın altındaki imza
KEMAL ATATÜRK
Bu ülkenin başına Deniz Baykal gibi bir Türkmen yakışmaktadır. Ağarların bile pkk ya sempati duyduğu bir dönemde sonuna kadar Türklüğü savunmaktadır.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.