View Full Version : Cennette artık yer yok...
Aybike
11-27-2006, 07:11 PM
yani boşa uğraşmayın diye yazıyom..:))))
asena
11-27-2006, 07:38 PM
Ben Chivas 12 ile Gordon arasinda secim yapiyim bari.
asena
11-27-2006, 07:39 PM
aslinda "cehennemde yer kalmamis" deseydi daha iyi olurdu.ayni mantiga cikar
Aybike
11-27-2006, 07:40 PM
o kadarını bilmiyom..bana gelen haberlerde cennet dendi..
Yeni bir istihbarat alırsam yazarım....:)
asena
11-27-2006, 07:46 PM
Hangi gazete yazdi?Ciddi gazetelerden biridir o.
Aybike
11-27-2006, 08:04 PM
Bizim gazete:) ve ben çooook ciddiyim
Militan77
11-28-2006, 12:51 AM
Hangi gazete sizin gazete oluyor ?
Ne de olsa Cennet-Cehennem için hayatta bir sınav veriyoruz ve Türkiyede sınav diyince akla ilk gelen şey ÖSS. Sınav denen haltı ÖSS ile tanımış bir toplumunda "Cennette yer kalmamış mıdır? acaba ya kontenjan doluysa" gibi düşünmeside kaçınılmaz. Güzel br çizim. Tebrikler
Alparslan
11-28-2006, 02:05 AM
cemaat safları sık ve düzgün tutalım. lütfen bak olmuyo böyle ama...Dışarda ateş yağmuru var cemaat dışarda kalmasın...:)
Demir Kağan
11-28-2006, 02:44 AM
Penguen'in "Tavşanlar"ından arak. Süperdir o sayfa. :lol:
Ben de bu vakti bekliyordum zaten. :lol:
Aybike
11-28-2006, 07:37 AM
Penguen'in "Tavşanlar"ından arak. Süperdir o sayfa. :lol:
Ben de bu vakti bekliyordum zaten. :lol:
Beklediğin gün gelmiş işte..
Bu aynı zamanda senin cehenneme yolculuğun oluyor..
Orada daha çok boş kazanlar varmış..:)
Aybike
11-28-2006, 07:39 AM
cemaat safları sık ve düzgün tutalım. lütfen bak olmuyo böyle ama...Dışarda ateş yağmuru var cemaat dışarda kalmasın...:)
Girişleri boş tutalım..yanık arkadaşları öne alalım..en arkaya mok kazanından çıkanları oturtun..kokudan duramıyoz.....:)
Demir Kağan
11-28-2006, 07:49 AM
Beklediğin gün gelmiş işte..
Bu aynı zamanda senin cehenneme yolculuğun oluyor..
Orada daha çok boş kazanlar varmış..:)
Tabii tabii. Ben gönül rahatlığıyla giderim cehenneme.
Hangisine gideceksem..
Aybike
11-28-2006, 07:51 AM
Sen 9 cu gezegendekine gidecen galiba..:)
Yada kurada hangisi çıkarsa..şansına...
yavuz
11-28-2006, 07:53 AM
Demir Kağan, bak yer kalmamış cennette... Hani biz günahkarlar neyse de, sana ne olacak şimdi? Öbür dünyada yersiz-yurtsuz kaldın.
Demir Kağan
11-28-2006, 08:04 AM
Cehennem sizin olsun, biz Tanrı Dağlarında yanarız.
yavuz
11-28-2006, 08:13 AM
Bana kalsa, ben de; "Hawaii sizin olsun, ben cennete giderim" derdim ama... Elimde değil! Belki de elimizde ama kullanamıyoruz.
asena
11-28-2006, 08:43 AM
Siz hala buralarda zaman kaybediyorsunuz.
Hanedan
11-28-2006, 08:47 AM
Abla canını sıkma sen mutlaka bir kaç kişi sıkışır. Belkide kral dairesine alırlar seni ha ne dersin.:)
asena
11-28-2006, 08:53 AM
Kardesim benden sana ne,sen kendini kurtarmaya bak derim.malum artik farkli arayislara gecilecek.
BuyukTuran
11-28-2006, 08:57 AM
cehennemde de yer kalmazsa :qstn:
asena
11-28-2006, 08:59 AM
O zaman tadilat calismalarina kadar kiyamet ertelenir.
Ahde Vefa
11-28-2006, 10:05 AM
Cehennem sizin olsun, biz Tanrı Dağlarında yanarız.
:lol: :lol: :lol:
Allah seni de güldürsün dostum
Demir Kağan
11-28-2006, 10:28 AM
Amen.......
Temur
11-28-2006, 10:32 AM
Bence pek te hoş bir karikatür değil. Espiri derin olmalı anladıkça gülmeli, görsel ve basit espiriler insanda 2.5 saniyelik tebessümden öteye geçemez.
BOZ-OK
11-28-2006, 10:35 AM
Aslinda elimizde, cennette hatirli dostlarimiz tarafindan ayirtilmis az sayida munhal yer var, yerlerimiz Kevser havuzu manzarali olup Adn cennetine Burak ile sadece 15 dakika uzakliktadir, hediyesi mukabili taliplerine dagitilacaktir, ilanen duyurulur...
Not: Ilgilenenlerin teklifleriyle beraber tarafima 30 Kasim 2006 tarihine kadar muracaat etmeleri... Talihliler yine bu forumda 15 Aralik 2006 tarihinde ilan edilecektir...
Temur
11-28-2006, 10:43 AM
Bana kalsa, ben de; "Hawaii sizin olsun, ben cennete giderim" derdim ama... Elimde değil! Belki de elimizde ama kullanamıyoruz.
Güzel cevap. :D
Yiğit ölür şan kalır Havaiye giden ölür meydan kalır :)
Süper bir karikatur peki gercekten yer kalmasa cennette ne yapardiniz ?
asena
11-28-2006, 01:09 PM
Nukleer baslikli kiz ve 7 kisa menzilli adamin hikayesini okurdum herhalde.
Aybike
11-28-2006, 01:42 PM
Bence pek te hoş bir karikatür değil. Espiri derin olmalı anladıkça gülmeli, görsel ve basit espiriler insanda 2.5 saniyelik tebessümden öteye geçemez.
Bazen komedyen arkadaşlarla sohbet ederken,içlerinden bazıları..
-Komedi ,güldürürken düşündürmeli derler..
Ben en çok hallerine gülerim..
Ben gülerken düşünmek istemem..Sadece gülmek isterim..Yaşam beni zaten düşüncelere boğuyor..
Komedyen arkadaşlarıma,bırakın düşündürmeyi siz güldürmeyi becerin önce derim:) Bana tuhaf tuhaf bakarlar..:) Ama insanlar gülme esnasında düşünmeyi sevmedikleri için,bana tuhaf tuhaf bakan komedyen arkadaşlarımın çoğu işsiz...:)
kaan 2,5 saniye gülümsemen de bana yeter..)
sinansevilir
11-28-2006, 01:48 PM
Kişinin inancı kendi ile Tanrı arasında kalsa başımıza taş yağmaz herhalde...
Demir Kağan
11-28-2006, 02:13 PM
Yağmasa bile yağacağına inandırmaya çalışan birileri çıkar hocam. ;)
Sayın Aybike Hanım;
Niyetiniz ne kadar iyi ya da kötü olursa olsun, müslümanları ve hoca efendileri aşağılayarak çizilmiş bu karikatürü buraya taşımamalıydınız.
Karikatürdeki tiplemelere dikkatlice bakarsanız, onu çizen elin ne kadar "itinalı!" davrandığına şahit olurdunuz.
Unutmayın ki aynı dinin kardeşiyiz ve dinimizi bu tür espri örtüsü altında karalamaya çalışanlarla aynı çizgi üzerinde buluşmamaya dikkat etmeliyiz.
Altı-Üstü bir karikatür deyip geçmeyiniz...
Alparslan
11-29-2006, 07:07 AM
HYML kardes bana sorulmayan soruya cevap vermis gibi olmasin ama benim icin sadece bir karikatur gercektende, cunku gercekle bagdasmayacak derecede abzurd...O yuzden alti-ustu bir karikatur dedim ve gectim hatta sirittim bile. Dinimizi karalamak adina yapilsa bile basarili olmayacaginindan (en azindan kendi adima) bir seye gulmek bana cok da garip gelmedi, belki de takvaca degisik kademelerde bulunmamizdan dolayi sen daha hassas davrandin.
Bana sadece 'komik' gelse de bu karikatur, hassasiyetin icin tebrikler.
Ayni dergide (turevlerinde yada) Turkler hakkinda da cok GARIP! karikaturler vardi, onlarinda hakarete varmayanlari sadece komik ti. gerisi ise derginin arkadas elinden alinip yirtilmasi ile son bulmustu...(arada bir arkadasin enseye bir tokat askettigimiz de olmustu sanirim, abartip yumruk atmis da olabilirim,net hatirlamiyorum, iyi yapmisim yaptiysamda...)
Aybike
11-29-2006, 10:27 AM
Kendine gülmeyi öğrenmedikçe adam olmayız..
Bu bir karikatür..Ama ben size burda asıl hocalarla yaşadıklarımı,duyduklarımızı yazarsam işte o zaman hönk olursunuz...Gerçi hepiniz bişeyler duymuşsunuzdur.
Birde cennette tapu sözü verenleride unutmayın..Zamanında oy toplamak için..
Dinimi aşağılamak ise HADDİM değil...
Birazcık daha düşünün.....
BOZ-OK
11-29-2006, 12:59 PM
Cennette yer kalmis olsa ne oluur, olmasa ne olur... Ezelden beri bilinmistir ki, seriatle ugrasip hakikati unutur zahid kismisi...
Cennet dedikleri ne ki, bir kaç köskle birkaç huri
Isteyene ver onlari, bana seni gerek seni
Yunus-durur benim adim, gün geçtikce artar ödüm
Iki cihanda maksudum, bana seni gerek seni
Evveli Hu ahiri Hu ya Hu illa Hu olam
Evvel ahir ol kala vu ' Men aleyha fan ' olam
:cool:
Demir Kağan
11-29-2006, 01:35 PM
Cennette yer kalmis olsa ne oluur, olmasa ne olur... Ezelden beri bilinmistir ki, seriatle ugrasip hakikati unutur zahid kismisi...
Cennet dedikleri ne ki, bir kaç köskle birkaç huri
Isteyene ver onlari, bana seni gerek seni
Yunus-durur benim adim, gün geçtikce artar ödüm
Iki cihanda maksudum, bana seni gerek seni
Evveli Hu ahiri Hu ya Hu illa Hu olam
Evvel ahir ol kala vu ' Men aleyha fan ' olam
:cool:
Ya Haayyy.. :lol:
BOZ-OK
11-29-2006, 01:43 PM
Ya Haayyy.. :lol:
Biy biy biy biy biiyyy....
http://www.allaboutturkey.com/img/hacivat.gif
asena
11-29-2006, 01:47 PM
Haci Cavcav
BOZ-OK
11-29-2006, 01:52 PM
Haci Cavcav
Ona kisaca "cav" diyebilirsiniz Asena hanim...:cool:
Demir Kağan
11-29-2006, 02:08 PM
Ramazan'da zorla kaldırıldığım bir sahurda TRT-1'de HAY kelimesinin ebced hesabıyla yaratan / Allah anlamına geldiğini dinlemiştim. Ondan şeyettim.
Haayyy.. :lol:
Alparslan
11-29-2006, 04:02 PM
Ramazan'da zorla kaldırıldığım bir sahurda TRT-1'de HAY kelimesinin ebced hesabıyla yaratan / Allah anlamına geldiğini dinlemiştim. Ondan şeyettim.
Haayyy.. :lol:
Hay zaten Allah'in 99 isminden biri. Hayat veren manasindadir. Haydan gelen huya gider lafi ise zikir ayinlerinden kalma ama anlamini tamamen yitirmis bir laftir. Lafin esasi HAY yani hayat veren Allah'tan gelen HU'ya gider seklindedir. Eski yazi ile EDEP YA HU diye okuyanlar vardir aramizda. Bu HU ise zikir aninda muridin ask ile basini sag tarfindan kalbinin bulundugu sol tarafina dogru dondururken cikardigi HU sesidir. Bektasi nefeslerinde de onemli bir yeri vardir HU nun.
Demir Kağan
11-29-2006, 04:09 PM
Kimileri haylar, kimileri huylar, kimileri havlar. Biz işimize bakalım. :cool:
Alparslan
11-29-2006, 04:16 PM
Kimileri haylar, kimileri huylar, kimileri havlar. Biz işimize bakalım. :cool:
Kardesss, havlayan bile Rabbinin adi gecince bi duraksar, HAY diyen ile HU diyen ile havlayanlari bir tutmaya kalkma. Isimiz halkimizi IKI CIHANDA AZIZ etmektir.
Demir Kağan
11-29-2006, 04:18 PM
Kardesss, havlayan bile Rabbinin adi gecince bi duraksar, HAY diyen ile HU diyen ile havlayanlari bir tutmaya kalkma. Isimiz halkimizi IKI CIHANDA AZIZ etmektir.
Saygım sonsuz tabii.
Kolay gelsin.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.