PDA

View Full Version : Hangisi daha şık?

asena
11-29-2006, 09:20 PM
Papa’nın giyim kuşamı çok konuşuldu...

Beyaz pardösüsü, kırmızı pelerini, dini kıyafeti...

Boynundaki haçı, parmağındaki balıkçı yüzüğü...

İlle de Prada ayakkabıları...

Prada’nın Papa için özel ürettiği ayakkabıların kırmızı olmasından, tabanının kaymayan malzemeden yapılmasına kadar her ayrıntı yazıldı.

Vatikan’ın zenginliğinin Papa’nın kıyafetlerine nasıl yansıdığını öğrenmek açısından ilginç detaylardı bunlar.

Peki ya Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun cüppesi?..

İki ismin buluşması sırasında "Hangisi daha şık" diye düşündüm...

Herhangi bir dini subjektiflikle söylemiyorum; Bardakoğlu, Papa’dan çok daha gözalıcı ve şıktı.

Oturdum, Papa’nın kıyafetinin her ayrıntısını yazan gazeteleri satır satır okudum, Bardakoğlu’nun cüppesiyle ilgili detay var mı acaba diye...

Bir tek Akşam’da buldum.

Bardakoğlu’nun cüppesi Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından bir ayda hazırlanmış.

Krem rengi satenden üretilmiş, üzerindeki işlemeler ise altın renkli sırmalarla yapılmış. Prada’nın süksesine, Vatikan’ın şaşasına karşı çok daha iyi iş çıkarmış Ankara Olgunlaşma Enstitüsü...

Ellerine sağlık. Keşke medyamız, Papa’nın Prada ayakkabıları kadar bu emeğin de hakkını verseydi.

Hurriyetten arakladim.

nurhak
11-30-2006, 07:03 AM
Üsteli sn. Bardakoglu'nun tavırları ve verdigi mesajlar cok iyiydi,son yıllarda makamına en yakısan devlet adamlarından biri.saygılarımla

asena
11-30-2006, 07:20 AM
Bir kere yuzundeki nuru,temizligi,kisiligindeki sadeligi Papa'ya 10 basardi.

oğuz
11-30-2006, 07:49 AM
Kıyafetlere bi göz atıp mukayese etmek veya veya beğenirsem bende böyle bir esvap yaptırmak isterim diyenler olursa...

http://www.aa.com.tr/index.php?option=com_fotogaleri&durum=goster&katid=11&sayfa=3

Yaptırın valla billa gülmicem :rolleyes:

Demir Kağan
11-30-2006, 07:59 AM
Papa da nur yüzlü, hakkını yemeyin. :lol:

Şekilli şemalli işlemeli falan artiz mi bunlar böyle? :lol:

asena
11-30-2006, 09:18 AM
Artist olsaydi oradan buradan sponsor bulurdu.Oysa o dunyanin fotograflarina yerli malina guvenerek girmeyi tercih etmis.Bardakoglu bir muslumani guzelce temsil ediyor.Dunyevi zevk icin yemek daveti reddedenin ise dunyevi giysilerinin masallahi var.

Administrator
11-30-2006, 01:05 PM
eski papanin yuzu iyi gozukuyordu ama shu andksiniki cok begenmiyorum.

erkinturk
11-30-2006, 01:06 PM
Üsteli sn. Bardakoglu'nun tavırları ve verdigi mesajlar cok iyiydi,son yıllarda makamına en yakısan devlet adamlarından biri.saygılarımla

Cok dogru,hakikaten o makami dolduran cok zeki ve liyakat sahibi bir insan.

gurhan
11-30-2006, 01:32 PM
Selam,
Dinler arasi diyaloga inanmiyorum,o yüzden ne papa dene adama nede dinler arasi diyaloga destek veren diyanet isleri baskanina diyecek lafim yok.Bunlar Türkiye'yi bölmek icin hazirlanmis oyunlardir.Insaallah yemeyiz!.....

asena
11-30-2006, 04:23 PM
Ben acik soyleyeyim bu ziyaretin sonucunu.
Herkes istedigini yapti.
"Turkiye AB'ye girmesin" diyen Papa'nin agzindan "Girmesini istiyorum" lafi soylettirildi.
"Islam savastan baska birsey getirmemistir" diyen Papa'nin agzindan "Islam baristir" lafi soylettirildi.
"Ekumenkligi tanimayiz" diyen Basbakanimizin su an idaresi altinda oldugu TRT tum dunyaya "Ekumen" lafini soyledi(akli sira dil surcmesi oldu)
Anitkabir ziyaretinde Papa gosterilmedi(yillarin TRTsi kamera hatasi yapmismis,gulerim ben buna)
Herkes istedigine kavustu.Huzura ermistir cok kisi sanirim.Sak sak sak!
Dinler arasi diyalog olmaz,insanlar arasi olur.Gaflarla diyalog olmaz,gerceklerle olur.

yavuz
12-01-2006, 08:22 AM
Vali!! Herzamanki gibi çok şıktı Muammer Güler(ismi buydu herhalde...) ;)

asena
12-01-2006, 08:27 AM
Papaturca bayrami bitti.

Demir Kağan
12-01-2006, 08:28 AM
Vali!! Herzamanki gibi çok şıktı Ayhan Güler(ismi buydu herhalde...) ;)

Muammer Güler.