PDA

View Full Version : Oylesine bir thread....

kurshad
12-03-2006, 06:18 AM
Bir thread acayim dedim; soyle huzur bulma kosesi olsun. Herkes elindeki en geyik yazilari, fikralari yapistirsin ya da basindan gecen birseyleri paylassin.
Ne siyasi ne de dini bir konu tartisilsin. Sunnilik ya da alevilik de olmasin.

Bizim buralarda hafta dun basladi; bugun haftanin 2. gunu. Daha baslarken aksilikler de pesinden geldi. Stres, gerginlik hepsi bir aradayken soyle bir foruma takilayim dedim. Baktim herkes birbirini yiyor..

Ben de oylesine bir thread acayim ;muhabbetin en geyigi burada yapilsin ve ancak kimil zararlilari buraya takilsin ....

Bir fikra paylasayim dedim ilk olarak;

Eski Roma'nın ünlü generallerinden birinin eşi dünya güzeli bir kadınmış. Kültürü, neşesi, ev sahibeliği üslubuyla benzeri güç bulunur bir "şahane kadın" Boşanacakları haberi çıkmış, bütün Roma bu haberle
çalkalanıyor. Yakın arkadaşları bir cesaret konuyu açmışlar:

- Eşin Roma'nın en güzel, en beğenilen, gıpta edilen kadını,diye başlamışlar; lafı birbirinin ağzından alarak dakikalarca övdükten sonra, sözü şu suale getirmişler. Nasıl olur da ondan ayrılmayı düşünebilirsin?

General bacağını uzatarak:

- Çizmemi beğendiniz mi önce onu söyleyin bana, demiş.

- Çok güzel!

- Tay derisinden yapılmıştır. Sicilya'nın en marifetli çizmecisi tarafından, kendi eliyle, benim için yapılmıştır.
Bir benzerini bütün Roma'da bulamazsınız.

- Belli, demiş arkadaşları. Benzersiz derken de haklısın. Ama bunun, bizim sualimizle ne alakası var?

Arkadaşlarının merakını iki kelimeyle gidermiş general:

- Ayağımı sıkıyor.

asena
12-03-2006, 06:41 AM
:)
Temel ucaga binmis,bakmis etrafinda bir Ingiliz,bir Fransiz,bir Alman yok,ucaktan cikmis.

yavuz
12-03-2006, 06:47 AM
Durun durun, burada da başlatalım bir tartışma, Temel gay miydi? :lool

asena
12-03-2006, 06:53 AM
Geyik konusu hakim olacak madem...
Bir de Gaylord Focker vardi,bilmem hatirlar misiniz?
Yok,ayip birsey yok ortada.Merak eden google'dan arastirir.

Demir Kağan
12-03-2006, 07:05 AM
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=34008 :cool:

oğuz
12-03-2006, 07:17 AM
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=18569

:lol:

Alparslan
12-03-2006, 07:26 AM
Bayanlar simarmayin ama:)

Satmıyoruz
Adamın biri bir gün kırtasiyeye gitmiş ve
tezgahta duran bayana; Afedersiniz "Erkek
Evin Reisidir" adlı kitap bulunur mu acaba?
Bayan tezgahtar, Afedersiniz beyfendi ama masal
kitabı satmıyoruz...

Alparslan
12-03-2006, 07:29 AM
Biz erkeklerde boyleyiz :)

Anneni Yeriz
Baba oğul iki yamyam varmış.Bunlar acıkmışlar.
Çıkmışlar ormana yemek aramaya.Yolda giderken
karşılarında çok güzel bir kız görmüşler.Oğlu,
kızı görünce babasına "Baba bunu yiyelim mi?"
diye sormuş.Babası da "Bunu eve götürelim,
anneni yeriz" demiş.

oğuz
12-03-2006, 07:32 AM
Verilen ödevlerden sıkılan evin oğlu babasına sesleniyor...

*Babaaaa Everest tepesi nerdeeeee ?

-Annene sor oğlum.yine bi yere kaldırmıştır ;)

nurhak
12-03-2006, 07:55 AM
adamın biri birgün......

..........AZZSS SONRAAAA.

Demir Kağan
12-03-2006, 10:36 AM
Kimsecikler de yok bugün... :rolleyes:

Aybike
12-03-2006, 11:38 AM
Geyik konusu hakim olacak madem...
Bir de Gaylord Focker vardi,bilmem hatirlar misiniz?
Yok,ayip birsey yok ortada.Merak eden google'dan arastirir.

senin adın gaylord mu gerçekten ?
bu soru karşısında adam evet derken ne haldeydi hatırla..
Güzel film di ama..:)

asena
12-03-2006, 11:41 AM
Mukemmeldi abla.Hatta Paketin ustunde okumuslardi ismini.Hatta cocuk bi de hemsireydi.Unutulmaz bir an.

Aybike
12-03-2006, 11:57 AM
belki inanmıyacaksınız ama bende bu ülkede.
SATILMIŞ MAL isimli adam tanıdım..:)
Malatyalıydı ve isminden nefret ediyordu..Mahkeme ile ismini değiştirdi.
hakan mal yaptılar..:)

asena
12-03-2006, 12:05 PM
:)
Roket Atar da gercekten var.

Alparslan
12-03-2006, 11:42 PM
Yanlis hatirlamiyorsam TRT-2 de 4-5 yil once boksla ilgili bir programda eski milli takimlar antrenoru canli yayina baglandi...Satilmis Varlik...Adamin neden boksor oldugu hatta cok ii bi boksor olup antrenorluk yaptigi belli...Acaba Rocky Balboa ne manaya geliyoki eski Italyan dilinde ne manaya geliyo :o

kurshad
12-04-2006, 06:25 AM
Cumartesi aksamlari Show Tv'de yayinlanan Survivor'u seyreden var mi?

Teymuralp elendi keyfim kacti.. En kil oldugum Ipek idi neyseki o da bu hafta elendi :)

Haftalik televizyon programim;

Cumartesi; Survivor,

Pazar; Popstar Alaturka,

Carsamba; Avrupa Yakasi..

oğuz
12-04-2006, 06:33 AM
Kafa tutma !
Nasıl olsa bu takımın en iyisi benim.beni kimse eleyemez.ben ne derse o olur........ DEDİ
Elendi :lol:

Alparslan
12-04-2006, 06:34 AM
Avrupa yakasi TEK, digerlerini BEGENMIYURUM, Begenmezsem bi sakincasi mi var? :P :D VIVA LA GAFFUR!

Gaffurizm sardi beni :D

kurshad
12-04-2006, 06:44 AM
Kafa tutma !
Nasıl olsa bu takımın en iyisi benim.beni kimse eleyemez.ben ne derse o olur........ DEDİ
Elendi :lol:

Evet biraz ukalalik yapmisti ama ben yine de uzuldum.. Benim favorim o idi.
Ipek grubun hic bir ise yaramaz tek elemani idi yine de neredeyse finale cikiyordu.

Fakat bir gercegi de gozden kacirmamak lazim; bizim takim hep birbiriyle kavga etti, birbirlerine agiza alinmayacak kufurler sarfetti. Yunan takimi ise sonuna kadar dayanisma icinde ve sakin bir sekilde oyuna devam etti.

Bu programi izlerken Turklerin toplum olarak ruhi problemleri olduguna kanaat getirdim :) Hic biryerde mutlu olamiyor, surekli birbiriyle didisiyor, agressif davranmayi hayat bicimi haline getiriyor..

Aynen fikranin anlattigi gibi;

Cehennemde her ulkenin vatandaslarinin icine atildigi ayri kazanlar varmis. Ve her kazanin basinda bir zebani nobet beklermis.Sayet kazandan cikmaya calisan olursa kafasina kepceyle vurur ve cikmasini engellermis.
Turklerin bulundugu kazanin basinda ise kimse yokmus.
Sebep mi?
Cunku Turklerden herhangi birisi kazandan cikip kacmaya tesebbus ederse digerleri daha o cikamadan ayagindan tutup iceriye cekermis :lol:

Demir Kağan
12-04-2006, 06:48 AM
Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi tek kanal CNBC-E.

kurshad
12-04-2006, 06:52 AM
Avrupa yakasi TEK, digerlerini BEGENMIYURUM, Begenmezsem bi sakincasi mi var? :P :D VIVA LA GAFFUR!

Gaffurizm sardi beni :D

eheheh :lol:
Buhran beyi de unutmamak lazim.. Gecen hafta ki ingilizce dersi ve tatbikati beni oldurdu gulmekten :lol:

Alparslan
12-04-2006, 12:10 PM
eheheh :lol:
Buhran beyi de unutmamak lazim.. Gecen hafta ki ingilizce dersi ve tatbikati beni oldurdu gulmekten :lol:

Wassap Geri? Wassaaaapppp? Hey man..Wasssuuuppp mannn...

Miy namme izzz CANATAN....Beeennn neye can atiyurum???

Cok buyuk artist ikiside coookkk. :D:D:D:D

Aybike
12-04-2006, 02:29 PM

buhran beyi tanımam ama gaffur arkadaşımız..
gel tanıştırayım...:)
avrupa yakası can simidi gibi geldi çocuğa epey bunalmıştı..maddi olarak rahatladı..Düşünün artık bu yetenekle iş alamıyor..kadın olsaydı durum başka tabi:) yeteneğe gerek yok bu camiada ..Kadın olcan ama..:)

kurshad
12-05-2006, 01:27 AM

Yaw ne guldum arkadas :lol: :lol: Hele ogrendikleri ingilizceyi herkesin onunde teatral olarak sunarken :lol:

oğuz
12-05-2006, 01:29 AM
Evet biraz ukalalik yapmisti ama ben yine de uzuldum.. Benim favorim o idi.
Ipek grubun hic bir ise yaramaz tek elemani idi yine de neredeyse finale cikiyordu.

Fakat bir gercegi de gozden kacirmamak lazim; bizim takim hep birbiriyle kavga etti, birbirlerine agiza alinmayacak kufurler sarfetti. Yunan takimi ise sonuna kadar dayanisma icinde ve sakin bir sekilde oyuna devam etti.

Bu programi izlerken Turklerin toplum olarak ruhi problemleri olduguna kanaat getirdim :) Hic biryerde mutlu olamiyor, surekli birbiriyle didisiyor, agressif davranmayi hayat bicimi haline getiriyor..

Aynen fikranin anlattigi gibi;

Cehennemde her ulkenin vatandaslarinin icine atildigi ayri kazanlar varmis. Ve her kazanin basinda bir zebani nobet beklermis.Sayet kazandan cikmaya calisan olursa kafasina kepceyle vurur ve cikmasini engellermis.
Turklerin bulundugu kazanin basinda ise kimse yokmus.
Sebep mi?
Cunku Turklerden herhangi birisi kazandan cikip kacmaya tesebbus ederse digerleri daha o cikamadan ayagindan tutup iceriye cekermis :lol:

Usta Yunanlılar bir ara kendi aralarında konuşurken şu sözleri sarf ettiler;Türkler bizden daha kuvvetli ve daha azimli.yalnız strateji kuramıyorlar ve birbirlerine düşüyorlar.biz onların zaaflarından yararlanıp oyunu kazanan biz olacağız...

Benim has adamım Nadya'nın yavuklusu:cool:

Yunanlılar akıllı davranıp önce hatun kişileri gönderdiler,bizimkilerde İpek annenin gazları ile içlerindeki en iyileri elediler....

Teymuralp,Metin gibi oyuncuların kulvar dışı olduğu yarışmada İpek onların arkasından su döküyordu...

kurshad
12-05-2006, 01:36 AM
Benim has adamım Nadya'nın yavuklusu:cool:

...

Senin has adamin, Turk milletinin en tipik evladi . Hatunu gorunce dibi dusuyor, takim falan kalmiyor en samimi kankisi Teymuralp'i bile satiyor :lol:

oğuz
12-05-2006, 01:38 AM
Senin has adamin, Turk milletinin en tipik evladi . Hatunu gorunce dibi dusuyor, takim falan kalmiyor en samimi kankisi Teymuralp'i bile satiyor :lol:

Teşhis doğru !

Lakin kankası tarafından satılmadan ilk hamleyi o yaptı.Kanka dediğin zaman sırtını dönebilmelisin...

Ya teymuralp'e ???

kurshad
12-05-2006, 01:58 AM
Teşhis doğru !

Lakin kankası tarafından satılmadan ilk hamleyi o yaptı.Kanka dediğin zaman sırtını dönebilmelisin...

Ya teymuralp'e ???

Ustad, Teymuralp sadece durum tespiti yapti. Selim'in hatun pesinde avare oldugunu ve bu herifin rahat rahat adami harcayacagini anladi ve pozisyon aldi :lol:

Baltaci bile Katerina karsisinda daha saglam durdu :)

Demir Kağan
12-05-2006, 02:00 AM
Vaktinde Çin'in kadınlarına kandık, şimdi de bunların.. :lol:

Alparslan
12-05-2006, 02:20 AM
buhran beyi tanımam ama gaffur arkadaşımız..
gel tanıştırayım...:)
avrupa yakası can simidi gibi geldi çocuğa epey bunalmıştı..maddi olarak rahatladı..Düşünün artık bu yetenekle iş alamıyor..kadın olsaydı durum başka tabi:) yeteneğe gerek yok bu camiada ..Kadın olcan ama..:)

Kendisi sanirim ilk once TRT de bir skec programinda cikmisti, yaninda Levent Kazak falanda vardi. Sonra bi kayboldu sona Ekmek teknesinin 3 kagitci enistesi simdi de GAFFIIIRRRRRR tiplemesiyle yariyor. Pijamalari giyip gelcekse tanisiriz :D:D:D Hatta bende pijamali gelirim gerekirse :D:D:D

Alparslan
12-05-2006, 02:26 AM
Vaktinde Çin'in kadınlarına kandık, şimdi de bunların.. :lol:

O kadar bahsettiniz bi sekilde 5-10 dakka izledim bu survivor programini , demem o ki hatunlarda kanilmayacak gibi degil. Bi an komsu ulkelere sempatim artti, zaten bize cok yardim ettiler depremde, hem sirtakiyi kim sevmez dimi ?
:P:P

Birde Ukraynalilarla Survivor yapsalar ya...Ben sahsen hepsine hayatin manasini anlatiyim. Hurrem Sultan olayi....;)

Tovbe tovbe ne diyom ben yav, ben bi an yobaz oldugumu unutmusum :P:D:P:D basimiza tas yagdircak cavirlaaaaaa, cavirin bibesiii bunlaaa, yetisin galiiiii, komsulaaaa, komsulaaaaa :D:

oğuz
12-05-2006, 02:27 AM
Ustad, Teymuralp sadece durum tespiti yapti. Selim'in hatun pesinde avare oldugunu ve bu herifin rahat rahat adami harcayacagini anladi ve pozisyon aldi :lol:

Baltaci bile Katerina karsisinda daha saglam durdu :)

Selim duruşunu hiç bozmadı...

Önce hatunun birine sırnaştı o gidince TÜRK-YUNAN dostluğu için kendini feda etti...

Teymuralp her pozisyonda rahat satacak biriydi.Oynadığı ikili,üçlü kombinasyonlarda bunun göstergesiydi...

Selim bir yanda Türkiyediki 7 senelik nişanlısını modda tutarken diğer krafta kumsalda ilanı aşk ediyordu...

tipik bir Türk delikanlısı :cool:

Alparslan
12-05-2006, 02:31 AM
Gunun geyigi: Bulent Ersoy'a abi desek ne olur? Yada Bulent Bey?
a) Bisicik olmaz,
b) Dunyaniz ustunuze oturan sahis tarafindan karartilir,
c) Elini sinesine goturen zat, Eyvallah Koc! ceker,
d) Gel bakim sen buraya yavrum, sana leyli firkat-i hashuda yi anlaticam deyip sizi kandirir,
e) Dusunmek bile istemiyorum.

Orhan abi yapmis yapacagini, ne isin var senin orada yillarin Orhan abisi simdi oldu magazin malzemesi.

Demir Kağan
12-05-2006, 04:01 AM
O kadar bahsettiniz bi sekilde 5-10 dakka izledim bu survivor programini , demem o ki hatunlarda kanilmayacak gibi degil. Bi an komsu ulkelere sempatim artti, zaten bize cok yardim ettiler depremde, hem sirtakiyi kim sevmez dimi ?
:P:P

Birde Ukraynalilarla Survivor yapsalar ya...Ben sahsen hepsine hayatin manasini anlatiyim. Hurrem Sultan olayi....;)

Tovbe tovbe ne diyom ben yav, ben bi an yobaz oldugumu unutmusum :P:D:P:D basimiza tas yagdircak cavirlaaaaaa, cavirin bibesiii bunlaaa, yetisin galiiiii, komsulaaaa, komsulaaaaa :D:

Hocam gerenk yok böyle şeylere nitekim allah kitap diye gezenlerin hepsinin kadın sözkonusu olduğunda nefislerinin köleleri olduğunu pek âlâ biliyoruz. En yobaz da böyleeeee alt seviyeleri de. :lol: İstisnaları hariç tutuyorum, malûm günahlarını almak istemem..

kurshad
12-05-2006, 05:24 AM
Selim duruşunu hiç bozmadı...

Önce hatunun birine sırnaştı o gidince TÜRK-YUNAN dostluğu için kendini feda etti...

Selim bir yanda Türkiyediki 7 senelik nişanlısını modda tutarken diğer krafta kumsalda ilanı aşk ediyordu...

tipik bir Türk delikanlısı :cool:

Evet aslinda dogru.. Selim durusunu hic bozmadi hep guzel hatunlarin pesinden kosmaya devam etti :lol:

Ama en babasi 7 yillik nisanlisina telefonda ayar cekme cabasiydi.
"Bu isler bildigin gibi degil, dondugumde aciklarim" dediginde kahkahayi bastim. Donunce ne aciklayacak acaba??:lol:

Bana kalirsa "Turk delikanlisinin asirlara uzanan kari duskunlugu" diye bir thread acilsa faydali bir eser olur..

oğuz
12-05-2006, 05:37 AM
Bana kalirsa "Turk delikanlisinin asirlara uzanan kari duskunlugu" diye bir thread acilsa faydali bir eser olur..

Bu açılışı size bırakıyorum Üstad:cool:

Selim'e o yönde suç bulmuyorum.Sen ıssız adanın ortasında ağaçların,böceklerin içinde böyle bir NADYA bulmuşssun ;)
Onun yaptığı sadece Türk insanının misafirperverliğini ve samimiyetini göstermekti...
Çocuk,Yunan takımından bilgi sızdırabilmek adına kendini harcadı .tarih işte bunları yazmaz :rolleyes:

Alparslan
12-05-2006, 05:39 AM
Gecenlerde 40-50 li yaslarda bir tuccarin akincilar hakkindaki yorumunu dinlerken once sinirlenip ustune yurumus sonrada biyik altindan pis pis sirittiydim adama.

x abi:Yigenum biz fermuaru bulan akincularun torunlaruyuz, anla yanuu...

-Ne alaka x. agbi?

x abi:Hani bu fermuar ziirt deyu aciliyo yaa, ondaaaan,...sen hec Garamurat'i seyretmeding mi yaaaww? Hani prensens...Cuneyt Argin.....Oda...Garanluh...Gonusturma benu sinciii....Hizli olmak lazum tabuuu :D Kefere durmayuki kacuyuu...

kurshad
01-31-2007, 08:20 AM
Turkiye Transeksueller Dernegi Baskanligindan Duyurulmustur.

- - -
Degerli Dostlar,

Beyoglu'nun Unlu Transeksuellerinden Cansu Olarak Bilinen Apo,kimligi Belirsiz Kimseler Tarafindan Istiklal Caddesinin Arka Sokaklarinda Hunharca Oldurulmustur.

Cenazesi Yarin Ogle Namazindan Sonra Kaldirilacaktir. Cinsiyet Ayrimciligini Protesto Etmek, Anisini Taze Tutabilmek Icin, Sizleri Yarin Oglen Beyoglu Aga Camiinde Bulusarak Tepkimizi Dile Getirmek Uzere, Ellerimizde
"HEPIMIZ CANSUYUZ, HEPIMIZ TRANSEKSUELIZ, HEPIMIZ I.NEYIZ." pankartlariyla Yuruyuse Davet Ediyorum.

Turkiye Transeksueller Dernegi Baskani

Yonca

Mgas
01-31-2007, 08:30 AM
belki inanmıyacaksınız ama bende bu ülkede.
SATILMIŞ MAL isimli adam tanıdım..:)
Malatyalıydı ve isminden nefret ediyordu..Mahkeme ile ismini değiştirdi.
hakan mal yaptılar..:)

Yok o elazığlıdır, Malatyalı değildir, yanlışınız var.

Demir Kağan
01-31-2007, 08:33 AM
kurshad abi hayat nasıl oralarda? :lol:

kurshad
01-31-2007, 08:46 AM
kurshad abi hayat nasıl oralarda? :lol:

Iyidir kardesim. Piril piril, ilik esen bir hava var..

Demir Kağan
01-31-2007, 09:10 AM
Hava güzelse sorun yok abi, devam.. :)

kurshad
05-24-2008, 09:11 AM
Simdiye kadar actigim konulara bakarken bunu buldum. Unutmus gitmisim.. Actigim konular icinde en makul olan da buymus ;)

Hayat baymis, omur yollarda gecmis neyleyim..Simdiye kadar 100.000'den fazla mil yapmisim gokyuzunde.Dunyayi defalarca dolasmaya yeter. Olmus da ne olmus? Yine Besiktas'in karsisinda Uskudar; Uskudar'in karsisinda Besiktas..

BOZ-OK
05-24-2008, 09:36 AM
Simdiye kadar 100.000'den fazla mil yapmisim gokyuzunde.Dunyayi defalarca dolasmaya yeter. Olmus da ne olmus?

Olmus da ne olmus olur mu ustad... Simdi sen duzenli uctugun butun hava yollari sirketlerinin gold card'larina sahipsindir, hava alanlarinda bekleme sirasinda VIP lounge'de agirlanip, beles sandvic, viski, neyin imkanlarindan yararlaniyorsundur... Bagaj agirligin 20 kilodan 30 kiloya cikmistir...Bedava ucus milleri de cabasi... Bilen bilir bu nimetlerin kiymetini... :cool:

Not: Bu arada hep kafami kurcalayan bir soru; yagmur ruzgarli havalarda niye egri yagar? :-)

kurshad
05-24-2008, 09:43 AM
Olmus da ne olmus olur mu ustad... Simdi sen duzenli uctugun butun hava yollari sirketlerinin gold card'larina sahipsindir, hava alanlarinda bekleme sirasinda VIP lounge'de agirlanip, beles sandvic, viski, neyin imkanlarindan yararlaniyorsundur... Bagaj agirligin 20 kilodan 30 kiloya cikmistir...Bedava ucus milleri de cabasi... Bilen bilir bu nimetlerin kiymetini... :cool:

Not: Bu arada hep kafami kurcalayan bir soru; yagmur ruzgarli havalarda niye egri yagar? :-)

heheheh :lol: Beles biletler pek bir kan yapiyor dogrusu.. Dandik arap havayollarinda harcadigim biletler yuzunden elite olamasak da THY'den aldigimiz karti classic plus yapabildik evvelallah ;)

Maghrep havayollari sirketlerinin bir hatirasi oldu, o da ucus esnasinda kuskus servisi.. :mrgreen: