View Full Version : Rus Ajanı Müslüman Eden Kim ?
gurkan
12-05-2006, 12:36 PM
Ajanı Müslüman eden lider
Rus casus, Müslüman geleneklerine göre gömülmek istemesi üzerine ölümünden sonra da gündemde. Litvinenko'yu Müslüman eden Çeçen lider kim idi?
05/12/2006 - 08:40
Londra'da zehirlenerek öldürülen Rus casus Aleksandır Litvinenko'nun Müslüman olduğu açıklandı. Açıklamayı, Çeçen lider Ahmed Zakayev yaptı. Zakayev, "Ölmeden önce başında Kur'an okuduk" dedi.
Dünyanın bilinen en zehirli maddelerinden olan polonyum 210 maddesi ile zehirlenen Litvinenko'nun, Müslüman olabileceğine ilişkin ilk açıklama babası Valter Litvinenko'nun sözleri ile ortaya çıktı. Baba Litvinenko, Rus gazetesi Kommersant'a yaptığı açıklamada, oğlunun Müslüman geleneklerine göre gömülmesini istediğini açıkladı.
Valter Litvinenko, "Oğlumun vasiyeti bu idi. Ona aynen istediğin gibi olacak dedim. Önemli olan her şeye kadir olan bir yaratıcıya inmak. Tanrı tektir" sözleri ile oğlunun Müslüman olduğunu duyurdu.
Bütün bunlar, Litvinenko'nun Müslüman olabileceğini gösteren işaret idi. Esas açıklama ise komşusu olan Çeçen lider Ahmed Zakayev'den geldi. Bir süreden beri aynı binada yaşayan Zakayev, İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesinin konuya ilişkin sorularını yanıtladı. Zakayev şunları söyledi:
“Ölmeden bir gün önce başında Kur’an okundu ve ailesine İslami usullere göre gömülmeyi istediğini söyledi.”
Litvinenko'nun eşi ve dostu da zehirlenmiş
Öte yandan, İngiltere'ye iltica eden ve bir süredir Londra'da İngiliz hükümetinin korumasında yaşayan Aleksandır Letvinenko’nun eşinin ve sürekli temas halinde olduğu İtalyan uzman Mario Scaramello’nun da vücudunda polonyum-210 maddesinin bulunduğu ortaya çıktı.
Litvinenko’nun temas halinde olup bilgiler aktardığı İtalyan uzman Mario Scaramella’da kendi vücudunda da aynı radyasyon maddesinin bulunduğunu ve bunu vücudunda taşımak zorunda kalacağını söyledi. Scaramella şu anda Londra’da Litvinenko’nun öldüğü hastane olan University College Hospital’da tedavi görmekte.
Bu arada, İngiliz hükümeti kobra acil planlama komisyonunun toplantısında son gelişmeler görüşüldü. Komisyon üyesi bir konuşmacı, “Açık bir şekilde başka bir ‘iz’ bulunmamaktadır. Polisin şimdi olayı aydınlatması gerekir ve gerekli araştırmaları yapmalılar. Biz Litvinenko’nun nerelere gittiğini ve neler yaptığına dair bilgileri araştırıyoruz” açıklamasını yaptı. İtalyan makamlarının da aynı tehlikeyle karşılaşabileceğine dikkat çeken konuşmacı, “ Onların da şimdi adımlar atması gerek. Örneğin, bizim karşılaştığımız şekilde havayolları aracılığıyla aynı durum gerçekleşebilir” dedi.
Polonyum-210 radyasyon maddesinin, İngiltere’ye 25 Ekim tarihinde Moskova’dan gelen British Airways uçağıyla ülkeye sokulduğu sanılıyor.
Ahde Vefa
12-05-2006, 01:30 PM
Mekani cennet olsun insaAllah...
Herkese nasip olsun müslümanlik.....
"Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir. "
Kuran-i kerim A'raf/179
Herkese nasip olsun m?sl?manlik.....
"Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, g?zleri olup da bunlarla g?rmeyen, kulaklar? olup da bunlarla i?itmeyen bir?oklar?n? cehennem i?in var ettik. ??te bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da a?a??dad?rlar. ??te bunlar gafillerin ta kendileridir. "
Kuran-i kerim A'raf/179
Iyi basladin kotu bitirdin yine beceremedin yine kendinden olmayani hayvan hatta daha asagi yaptin yine din kitabini korkutucu olarak gosterdin benden olmazzsan cehennemde yanarsin diyerekten.
Yok ya siz insanlari dine yaklastiramazssiniz anca kaos yaratirsiniz sopa gostererek degil sevgi gostererek yapilir bu isler .
Ne olurdu sadece Mekani cennet olsun insaAllah...
Herkese nasip olsun m?sl?manlik.....deseydin ?
Demir Kağan
12-05-2006, 03:56 PM
Iyi basladin kotu bitirdin yine beceremedin yine kendinden olmayani hayvan hatta daha asagi yaptin yine din kitabini korkutucu olarak gosterdin benden olmazzsan cehennemde yanarsin diyerekten.
Yok ya siz insanlari dine yaklastiramazssiniz anca kaos yaratirsiniz sopa gostererek degil sevgi gostererek yapilir bu isler .
Ayet yazdı, kendisi demiyor.
Ayet yazd?, kendisi demiyor.
Peki o zaman nerde baris ve kardeslik dini ?
Neden hemen iyi temennisini memnuniyetini degilde konuya cehennem sopasi gosterek giriyor ?
Bu yuzden seriat istemiyorum bu dusuncedekiler adami kitir kitir keser buda anlamayanlara kapak olsun .
Demir Kağan
12-05-2006, 04:21 PM
Bana ne bağırıyorsun hocam? Sanki benim ayetim! Ellaaam! :lol:
Sana bagiran yok tabi :lol: neye istinaden yazdigimi soyledim .
Mete kardeşim bak ayeti kerimede ne diyor
kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik.
eğer siz bu ayetten bişey anlamadı iseniz bir sorun var demektir...
Mevlana ne güzel demiş...
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergahımız, umitsizlik dergahı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel.
SeYYaH_tr
12-06-2006, 02:04 AM
Allah herkese Hakkıyla gerçek Müslüman olmayı nasip etsin. Gayri Müslim (sözde müslüman) olmaktan korusun.
Litvinenkonun yasami gibi olumu de bir cok esrarengiz olaylara isik tutacak gibi...
Ahde Vefa
12-06-2006, 07:09 AM
Kuran-i kerim'den bir ayet idi bu, yani Yüce Allah'in bir sözü idi bu.
Sen kime, sen neye karsi geliyorsun dostum?
Ya iman et ya inkar et.
Seckjin Khan
12-06-2006, 07:16 AM
vallaha ben müslüman yapmadım ama @gurkan'dan şüphelenmiyor değilim :lol:
işin şakası bi yana herkes Kuran'ı Kerim okuyabilir bu o'nun müslümanlığı tercih ettiği anlamına gelmez.Galiba ölümünden sonra Müslüman adetleriyle gömülmek istemiş ama müslümanlığı tercih ettiğini açık açık söylememiş...
ayrıca bende bilgi amaçlı incil ve tevrat okuyorum arada ama bu o dinleri tercih ettiğim anlamı çıkarılmamalı.İnancıma güvendiğim için rahatlıkla okuyorum aklım karışmıyor ;)
SeYYaH_tr
12-06-2006, 09:02 AM
işin şakası bi yana herkes Kuran'ı Kerim okuyabilir bu o'nun müslümanlığı tercih ettiği anlamına gelmez.Galiba ölümünden sonra Müslüman adetleriyle gömülmek istemiş ama müslümanlığı tercih ettiğini açık açık söylememiş...
Ama başkalarına söylemeyincede müslümanlığı kabul görüyor. ;)
Ahde Vefa
12-06-2006, 09:03 AM
Söylemekle olmuyor, iman etmekle oluyor bu is.
Bunu da ancak Allah bilir..
Demir Kağan
12-06-2006, 09:04 AM
ayrıca bende bilgi amaçlı incil ve tevrat okuyorum arada ama bu o dinleri tercih ettiğim anlamı çıkarılmamalı.İnancıma güvendiğim için rahatlıkla okuyorum aklım karışmıyor
Sen de yakılmak istemeyesin sonra.. :lol:
SeYYaH_tr
12-06-2006, 09:05 AM
Muhahahaha :lol:
Seckjin Khan
12-06-2006, 10:22 AM
hadi leyn :lol:
kalyonx
12-06-2006, 03:41 PM
rus acanı musluman mı olmus ıı bısım mallenın ımamı sefer bole ıslerı bı sorum o mu yapmıs
gurkan kardes ben bu haberi hic bir resmi haberlerde bulamadim da, nerden aldin ? link verirmisin...
gurkan
12-06-2006, 11:07 PM
gurkan kardes ben bu haberi hic bir resmi haberlerde bulamadim da, nerden aldin ? link verirmisin...
Buyur Uki Kardeş;
http://www.dunyabulteni.net/haber_detay.php?haber_id=6257
bir de Buraya Bakılabilir
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=202949
Herkese nasip olsun müslümanlik.....
"Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir. "
Kuran-i kerim A'raf/179
Sayın METE bey,
HerqezTürqtür kardeşimiz konuya bir ayetle yaklaşırken sanırım niyeti kimseyi korkutmak, sindirmek ya da yüce dinimizi cehennem azabıyla ön plana çıkarmak değildi.
Eğer bir hatası varsa, Ki buna hata denmez eksiklik denir, alıntı yaptığı yüce kitabımız olan Kur'an'ı Kerim'in Araf Suresi'nin 179. ayetinin öncesinde ve sonrasında ki ayetlerin en azından bir kaç tanesini daha, buraya yazmasa bile (merak edenler ve ilgilenecekler için) linkini verebilirdi.
Eğer adı geçen ayetin öncesini okursanız olayın (İsrailoğullarının Hz. Musa'ya ve dolayısıyla Allah'a karşı yaptıkları) o noktaya nasıl cereyan ettiğini görebilirsiniz. Yani insan olmakla şereflendirilmiş kişiliklerin zorla kendilerini "ahsen-i takvim" den "esfel-i safilin" sürecine doğru manevi derekatını (aşağılık derecesi) izleyebilirsiniz.
Ve hemen ardından gelen ayetin ve "Allah'tan ümit kesilmez" sözünün anlamını da... Duanın manevi bir ilaç olduğunuda..
Velhasıl-ı kelam, eğer sözü edilen kişi müslüman olmuşsa kardeşimiz olmuştur. Ve biz bütün kardeşlerimizin günahlarının affını isteriz. Buluşma mekanımız cennet olsun. Amin.
Bilgi için bkz. http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_kerim/sure.asp?sure=7&sayfa=18&TR=
http://www.kuranikerim.com/telmalili/araf.htm
Buyur Uki Kardeş;
http://www.dunyabulteni.net/haber_detay.php?haber_id=6257
bir de Buraya Bakılabilir
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=202949
hocam, ben bu habere supheyle bakiyom...
oglum elimde can verdi diyor, adamin yanina kimseyi sokmuyorlardi, adam polonium 210 la zehirlenmis, onun birinin yaninda 5- 10 dakika kalmasi bile o insan icin olumcul ola biliyor, hatta bu teshis konulmadan, teshis icin yanina, ozel bir madde ile zehirlenmis olabilecegini bilip te yanina giren doktorlar dahi su anda tedavi goruyor. Adam yogun bir radyasyon yayma aletine donusturulmus...
gizli servislerin amaci: o ve onunla devamli gorusup bilgi alis verisi yapan ajanlar hedef alinmis. bir kere onu yanida cay icip ozel bilgileri alan italyan servis adami bile hayati tehlikede su anda, ne rus ne turk ne de ingliz haber ajanslari bir sey demiyor bu konuda...
yine de her sey olabilir ama gozum tutmadi bu habere...
gurkan
12-07-2006, 03:02 AM
Haklısın
Allah bilir.
rus basininda da yer almaya bashladi haber...
shupheye yer yok sanirim... chunku ruslarin ozellikle FSBnin papa gibi islam aleminin sempatisini kazanma zorunlulugu yok...
chunku ruslarin ozellikle FSBnin papa gibi islam aleminin sempatisini kazanma zorunlulugu yok...
Hem de nasil var ozellikle FSB nin var...
son on senedir, rusya dunya politikasinda hep muslumanlarin(ozellikle orta doguda arablarin)yaninda gozukuyor ve sozu gecen devletler arasinda israile karsi cikan tek ulke(politika icabi). Iran ve butun orta doguda silah sata bilmek icin siyasi arenada hep arablar tarafinda gozukuyor, buna bir de icteki yarasi katilinca(cecenistan), muslumanlarin yaninda gozukmek zorunda...
avrupada en buyuk musluman kitlesine sahip bir ilkedir rusya
farketmez, demek istedigim papa gibi yalandan bir ajaninin musluman oldugunu reklamini yaparak yapmaz bu politikasini...
Adamın müslüman olduğunu hiç sanmıyorum. Kanımca bizde böyle düşünelim diye yaptılar bunu. Böylece sürekli Putin'e yükleniyorlar. Gazetecenin öldürülmesinden hemen sonra Rice hemen gazetecenin aile ile bağlantıya geçti. Ruslara yüklenmek içim Amerkanın çevirdiği bir iş olabilir. :P
Vallahi dogru imis!!!!!!!!!
cok severek takip ettigim bir site var, rus sitesi, hakkatten, akrabalari Londra merkezi camisinde toplanmis, ama vucudu zararli oldugu icin, litvinenko camiye getirilmemis...
lenta.ru (http://lenta.ru/news/2006/12/07/funerals/)
yazdigina gore son anda Islami kabul etmis...
akrabalari, babasi Musluman degil ha...
Aha bu da meshur Telegraph (http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/12/07/wpoison07.xml) tan
Bu arada küçük bir ek bilgi. Adamın kanındaki madde fecaati zararlı olduğundan dolayı hava geçmez bir mezarda defnedilecek. Kanında ki madde 30 bin euro değerindeydi sanırsam.
Afrasiyab
12-07-2006, 10:17 AM
Konuyla pek alakası yok ama, bunun için başlık açmak istemedim.
http://image.haber7.com/haber/47334.jpg
Çeçenistan semalarında bulutların Arapça Allah yazısı şeklinde seyretmesi üzerine halk büyük bir heyecan yaşattığı ve bunu "Bir zafer müjdesi" olarak yorumladı.
Habervakti.com sitesinde yer alan habere göre, Caharkale semalarında bulutların üzerinde gözüken Allah yazısı, herkesi heyecanlandırdı. Çeçenler'e göre bu yazı bir zafer müjdesi. Çeçenler, Allah'ın kendilerine vereceği zaferin yakın olduğunu söylüyor ve bu yazının bir işaret olduğuna inanıyorlar.
Demir Kağan
12-07-2006, 04:22 PM
Bu arada küçük bir ek bilgi. Adamın kanındaki madde fecaati zararlı olduğundan dolayı hava geçmez bir mezarda defnedilecek. Kanında ki madde 30 bin euro değerindeydi sanırsam.
Gâvurun ölüsü bile para ediyor desene.. :lol:
Çeçenistan semalarında bulutların Arapça Allah yazısı şeklinde seyretmesi üzerine halk büyük bir heyecan yaşattığı ve bunu "Bir zafer müjdesi" olarak yorumladı.
Türkiye semalarında da bulutlar Göktürkçe TANRI şekline girsin de biz de zafer müjdesi görelim. ;)
Türkiye semalarında da bulutlar Göktürkçe TANRI şekline girsin de biz de zafer müjdesi görelim. ;)
Iste bu super bi cevap
BOZ-OK
12-07-2006, 04:45 PM
Bence bu haber, Jack Cousto'nun Musluman oldugu haberi ne kadar dogru bir haber idiyse, o kadar dogru bir haber...
Litvinenkonun cenaze namazi kilinip musluman mezarliga gomulmus...
adam cecenistan savasinda, rus istihbarat kuvvetlerine (FSB) onculuk yapmis, ust subay bir rus gizli servis elemani, en pislik yuvalarda calisipta son anda yirtmak, vay be!!!
Allahu alem
Demir Kağan
12-07-2006, 05:26 PM
Yaa.. Ya... Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli..
Bir Neil Armstrong vardı, ne oldu ona? :lol:
Seckjin Khan
12-07-2006, 05:27 PM
Demiirrrrr...
yapma ateşle oynuyorsun bak söylemedi demeeee ! :)
BOZ-OK
12-07-2006, 05:36 PM
Ayda ezan duymus ve hak dine donmus deyin de bitsin bu izdirap, ne olcekse olsun gari....:lol:
Demir Kağan
12-07-2006, 05:39 PM
Demiirrrrr...
yapma ateşle oynuyorsun bak söylemedi demeeee ! :)
Topu gelsin üleaann.. :lol:
(şaka şaka gelmeyin)
Ayda ezan duymus ve hak dine donmus deyin de bitsin bu izdirap, ne olcekse olsun gari....:lol:
Ben de onu diyorum.. :lol:
gurkan
12-07-2006, 11:25 PM
Neyse Canım Herkes sevdiği ile beraberdir
Ahirette.
Siz Batıyı seversiniz. Onlar ne derse inanırsınız ?
Müslümanlar yalancıdır nasıl olsa ?
Hadi bakalım yürüyün Gün Ola Harman Ola
Gün Gele davran döne Ölüm bula
Netceğeniz o zaman geçin Dalganızı ?
Eğri yoldan giderseniz devrilir tekerlek
Felek size yapar Kelek
Yolunuzu Düzeltin
Bu dünya oyuncağına çok kıymet veriyorsunuz
Administrator
12-08-2006, 02:06 AM
dun Litvennkoyi london camiside cenazesini okudular ve musulmanca gomduler,allah razi olsun ondna. bu haberi rus haber sitelerind soylediler.
litveinkoni Babasi ise oglunu olmeden iki gun once musulman oldugunu acikladi ama babasi kendisi hristyan olsada oglunu bu sechimine saygi gosterdigini ve oglunu be sechengine hich karshi olmadigini soyledi.
arkadashlar metenin hristyan birisini oldugundan haberiniz yokmuyidu?
bu cocuklar zaten islami asagilamkla zamn geciririler mete buraya ilk geldiginden biri boyle islama karshi kini var oldugunu gormushtuk.
Demir Kağan
12-08-2006, 03:22 AM
Siz Batıyı seversiniz. Onlar ne derse inanırsınız ?
Batı'ya ne inanır ne de güvenirim. Aynısı Arap için de geçerlidir.
Türk'üm, Türk'e güvenir, Türk'e inanır, Türk ulusu için yaşarım.
Tanrı beni ulusumu sevdiğim için cezalandıracaksa, durmasın. (Peygamberin bir hadisi: "Aslını inkâr eden soysuzdur.") Bir cehennem varsa, ulusum için, ulusumun hizmetkârı olduğum için yanmaya hazırım.
Benim için karşımdakinin inancının zerre önemi yok, insan olup olmadığına bakarım. İnsani değerler vardır, dürüstlük, ahlâklı olma, terbiyeli, görgülü, efendi, üslûbu düzgün olma, başkalarının mallarında gözü olmama vs.. gibi, Türk ulusunun bireylerinde bu mevcut olduğu için seviyorum ulusumu. Olmayanı yok mu? Tabii ki var. Irkçıların kendi ırkından olmayan insanlara insan gözüyle bakmaması ne kadar iğrençse, sizin de insanlara insan gözüyle değil de kâfir gözüyle bakmanız o kadar iğrenç. Bunun aksini hiçbiriniz iddia edemezsiniz, içinizden üç beş kişi böyle yapmıyor olabilir ancak o Milli Görüşçülerin, MGV ve İmam Hatip Gençliği'nin, Süleymancıların vs. ne halt olduğunu gayet iyi biliyorum.
İslâmda esas gönül almaktır, uzaklaştırmak değil. Bu çerçevede yaşıyorsanız ne güzel sizlere!..
gurkan
12-08-2006, 04:14 AM
İslâmda esas gönül almaktır, uzaklaştırmak değil. Bu çerçevede yaşıyorsanız ne güzel sizlere!..
Bu Müslümanın dinini alaya almadığın sürece ve dinine saldırmadığın sürece geçerlidir. Bende türküm lakin kurtuluşum imandadır. Sana Allah nefes vermese ölürsün insanın acizliğine örnek olsun. Hesap gününde hepimizin hesabı görülecek. Benim bu yaklaşımım kimsenin ziyana uğramasını istemediğimdendir. Lakin Benim Hidayet'te bir güçüm yok. Hidayet Allah'tandır. O amelinin karşılığına göre yaratır. Ameline göre de dilerse hidayet verir. İnşaallah sende Hidayet üzere vefat edenlerden olursun.
Demir Kağan
12-08-2006, 04:25 AM
Bu Müslümanın dinini alaya almadığın sürece ve dinine saldırmadığın sürece geçerlidir.
İnşaallah sende Hidayet üzere vefat edenlerden olursun.
Benim böyle bir derdim yok.
İnşallah son nefesime kadar milletimin hizmetkârı olurum.
demir kagan neden oyle hemen sivri yaziyorsun...
kimse kotu bir dey teklif etmiyorki, Allaha da meydan okuuyan bir hava var iletinde bir de "Milletime hizmetimden dolayi cezalandiracaksa hic durmasin" demen de cok yanlis degil mi?
aslini inkar eden soysuzdur diyen bir peygambere inanmak ona tabi olmak inan ki turk olmaktan cikip Arap olmak degildir...
millete hizmet etmek icin de islama dushman olmak sart degildir... eger dogru olsaydi yahudiler kadar vatanperver, milletini seven,hizmet eden ve serefli insan olmazdi...
litvinenko, Kusto ve b.leri arap olmadi ki... muslumanim diyen koca bir turk milleti arap olsun???
kaldi ki imtihandayiz... turk olmanin musluman olmakta cok buyuk faydalari vardir... dolayisiyla ahirette turklugum bes para etmez diyenlerden de sikayetciyim...
onlar turk olmasaydi, turkce bilmeselerdi musulman olmak icin bircooook vesileden uzak kalirlardi...
o yuzden bu zamanda insanlari muslumanliga yaklastirtan bircok sebeplerden bviri de turk olmaktir... buna kufrani nimet edenler o muslumanliktan da mahrum kalirlar... o yuzde turklere en yakisan din muslumanliktir... chunku turkler asil millet olduklarindan hep caginin en son dinine tabi olmuslardir... istisnalar Allahin hukmlerinde bile var, burda da olacak...
gurkan
12-08-2006, 10:23 AM
kaldi ki imtihandayiz... turk olmanin musluman olmakta cok buyuk faydalari vardir... dolayisiyla ahirette turklugum bes para etmez diyenlerden de sikayetciyim...
onlar turk olmasaydi, turkce bilmeselerdi musulman olmak icin bircooook vesileden uzak kalirlardi...
o yuzden bu zamanda insanlari muslumanliga yaklastirtan bircok sebeplerden bviri de turk olmaktir... buna kufrani nimet edenler o muslumanliktan da mahrum kalirlar... o yuzde turklere en yakisan din muslumanliktir... chunku turkler asil millet olduklarindan hep caginin en son dinine tabi olmuslardir... istisnalar Allahin hukmlerinde bile var, burda da olacak...
Evet Han'ım Biz müslüman olmadan önceki neslimizi ceddimizi atamızı inkar etmeyiz. Sahip çıkarız. Sonrasına da. Hem Türk Hem müslüman olduğumdan dolayı Allah'a ne kadar şükretsem azdır. Ne kadar şükretsem azdır. Müslüman olan Bir Türk Toplumunda dünyaya geldim. Türkler çok asır İslama hizmet etmiş şerefli bir nesildir. Müslüman olmadan önce de değerlerine sahip şerefli bir topluluk bir millet idiler. İkisinin birbirine rakipmiş gibi gösterilmesine karşıyım. Biz müslüman Türkleriz bizi böyle kabul edin. Ayrıca müslüman olmayan Türklerde kardeşimizdir. Bizim dinimize saldırmadıkları sürece bu kardeşlik geçerlidir. Saygı olunca can kurban ; Olmayınca hiçbir şey olmaz. Saygı Olmayınca Türk milletini de sevmemiş olursun. Milletinin değerlerine saygı duymaktan daha erdem yüce ne var. Benim böyle düşündüğüm bilinsin.
tesekkur ederim Gurkan'im senden shubhem yok...
ama shu var ki bizi bolmeye chalishanlar bedenimizle ruhumuzu rakipmish gibi gostererek bedenimizi ruhumuzdan ayiriiyorlar... o yuzden de her iki tarafta da hayat belirtileri yok...
nogayhan
12-10-2006, 05:53 PM
Bence bu haber, Jack Cousto'nun Musluman oldugu haberi ne kadar dogru bir haber idiyse, o kadar dogru bir haber...
S.A
İngiltere'de zehirlenerek öldürülen eski Rus ajanı Alexander Litvinenko dün Londra Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Highgate Müslüman Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Rus ajan Müslüman mezarlığına gömüldü
Zakayev de katıldı: Araştırmalarıyla Çeçenlere destek veren Litvinenko'nun cenaze merasimine babasının yanı sıra İngiltere'de yaşayan Çeçen liderlerden Ahmet Zakayev'in de katılması dikkat çekti.
Rusya'dan 2000 yılında İngiltere'ye kaçtıktan sonra İngiliz vatandaşı olan ve kısa süre önce Müslüman olduğu öğrenilen Litvinenko'nun cenaze merasiminde İngiliz polisi geniş güvenlik önlemleri aldı. Litvinenko'nun Rusya ve İngiltere'den birçok yakını da sıkı koruma altında mezarlığa geldi. Bu arada, olayla ilgili zanlıları İngiltere'ye teslim etmeyeceğini ve şüphelileri kendisinin yargılayacağını açıklayan Moskova, Aleksandır Litvinenko davasının, Rusya'nın Londra ile ilişkilerine yönelik tavrını etkilemediğini bildirdi. Öte yandan, 1 Kasım'da zehirlendikten sonra 23 Kasım'da Londra'da bir hastanede hayatını kaybeden Litvinenko'nun ölümünden önce gittiği otelin barında çalışan 7 kişide, radyoaktif "polonyum 210" maddesine rastlandığı bildirildi.
Litvinenko yu zehirledikleri polonyum 10 miktari, legal piyasada degeri 10 milyon dolarmis...
link (http://www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-2509789,00.html)
Aybike
12-18-2006, 11:37 AM
oglum elimde can verdi diyor, adamin yanina kimseyi sokmuyorlardi, adam polonium 210 la zehirlenmis, onun birinin yaninda 5- 10 dakika kalmasi bile o insan icin olumcul ola biliyor, hatta bu teshis konulmadan, teshis icin yanina, ozel bir madde ile zehirlenmis olabilecegini bilip te yanina giren doktorlar dahi su anda tedavi goruyor. Adam yogun bir radyasyon yayma aletine donusturulmus...
gizli servislerin amaci: o ve onunla devamli gorusup bilgi alis verisi yapan ajanlar hedef alinmis. bir kere onu yanida cay icip ozel bilgileri alan italyan servis adami bile hayati tehlikede su anda, ne rus ne turk ne de ingliz haber ajanslari bir sey demiyor bu konuda...
Alman kanalları kaç gündür haberini yapıyor doğru...
BOZ-OK
12-18-2006, 02:08 PM
Litvinenko yu zehirledikleri polonyum 10 miktari, legal piyasada degeri 10 milyon dolarmis...
Litvinenko'yu oldurten adamlarda hic kafa yok o zaman... Dunyanin en becerikli kiralik katili bile bunun onda birine bu ajani en garantili sekilde oldururdu... Hatta promosyon zamanina denk getirselerdi daha bile ucuza malolabilirdi...
Litvinenko'yu oldurten adamlarda hic kafa yok o zaman... Dunyanin en becerikli kiralik katili bile bunun onda birine bu ajani en garantili sekilde oldururdu... Hatta promosyon zamanina denk getirselerdi daha bile ucuza malolabilirdi...
yok cok professionalce yapilmis bir sey, cunku amac sadece o degil, onunla sikca gorusen bir kac kisidir...
Administrator
12-18-2006, 09:13 PM
putini o zirvelere gitmeden az once bu heriflerin oldurulmesi size ilginch gelmiyormu?one o bir yahudi bayana oldurduler sonra ajani,her ikkisinde avrupada bir toplanti yapiyordular. bence sira kasparova geldi..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.