View Full Version : Bir yabanciyla evlenmek
Sirena
07-28-2008, 12:33 AM
A tak turk bayanları mandan hapa bo'meylaru, sızlaga besh ketmadım.
Ro'mollı bo'sa gap yo', avot ochu chochularını ko'rıb, odam qo'rqıb ketadı. Bu ayolmı yokı boshqa mahluqmı deb.:cool:
Hapa bo'lısh yo'. Prosto ko'rganlarımdan shunaqa hulosaga keldım.
Lekın bıtta qo'shımchanı ham aytıb o'tıy.
Sıla qanaqa bo'seylayam bo'lıylaru, ammo barı bır turk erkaklarıga yoqaverar ekansıla.:D
Tak chto Aybıkanıng gapıga qo'shıldım. turk kadınına, bır turk erkegı yarasır.:cool:
Ne zamana kadar insanların üstüne başına bakarak yorum yapacaksınız? Ha Istanbul'da belki bayanları değil başka şeyleri görmüşsunuzdur, ne olduğu belli olmayanlar var ya:D
Açık saçık bayanlar Özbekistan'da daha fazla! turklarga qoyil qomagan bo'lsez o'zbeklarga ham qoyil qomapside.
Hammaniki o'ziga oy ko'rinar ko'ziga.
Malkoc
07-28-2008, 02:10 AM
Turk kadini,turk erkegine yarasir...
Alkışlarım bu lafı.
kitayoza
07-28-2008, 02:20 AM
Ne zamana kadar insanların üstüne başına bakarak yorum yapacaksınız? Ha Istanbul'da belki bayanları değil başka şeyleri görmüşsunuzdur, ne olduğu belli olmayanlar var ya:D
Açık saçık bayanlar Özbekistan'da daha fazla! turklarga qoyil qomagan bo'lsez o'zbeklarga ham qoyil qomapside.
Hammaniki o'ziga oy ko'rinar ko'ziga.
Sız aytgan yarımta ayol va yarımta erkaklarnı ham ko'rdım. Ammo man ochuda yurgan turkchankalar haqıda fıkr yurıtyapman.
Kıyım kechak masalasıda balkı bızanı o'zbey qızla qornını ochıb yurgandur kımgadur taqlıt qılıb. ammo bu taqlıdı ham ongsızlarcha, sodda taqlıddır.
A vot ko'rgan bayanlarım esa :shock:.
Bu faqat zohırıy qarashlar. Tak chto qaragan odamga bog'lıq!:cool:
Sirena
07-28-2008, 03:31 AM
Sız aytgan yarımta ayol va yarımta erkaklarnı ham ko'rdım. Ammo man ochuda yurgan turkchankalar haqıda fıkr yurıtyapman.
Kıyım kechak masalasıda balkı bızanı o'zbey qızla qornını ochıb yurgandur kımgadur taqlıt qılıb. ammo bu taqlıdı ham ongsızlarcha, sodda taqlıddır.
A vot ko'rgan bayanlarım esa :shock:.
Bu faqat zohırıy qarashlar. Tak chto qaragan odamga bog'lıq!:cool:
Sodda taqlid bilan sodda bo'lmagan taqlidni nima farqi tushunmadim:rolleyes:
kitayoza
07-28-2008, 03:42 AM
Sodda taqlid bilan sodda bo'lmagan taqlidni nima farqi tushunmadim:rolleyes:
behayolıynı boshlab berısh bor va unga o'zıcha ergashısh bor.
Bızanıkıla ıkkınchı sortga mos.:D
Sirena
07-28-2008, 07:01 AM
Arkadaşlar ben de Orta Asyalı bir kzıla evlenmek isterim.Benim için onlarla evlenmek yabancıyla evlenmek değil.Kendi içimizden birisiyle evlenmek gibi düşünüyorum
Doğru
Türkiye Türkçe'sine en yakın dil Türkmenistan Türkçe'si, komşum var hiç kursa falan gitmeden çok güzel Türkçe konuşuyor, TÖMER'e giden Ruslar 4 sene geçmesine rağmen hala çok iyi konuşamıyorlar. Dil de önemli bir faktör yabancı bir yere alışabilmek için, tatlı dil yılanı bile yuvasından çıkarır der Özbek veya Türk deyimi (tam olarak hatırlayamadım :P) Dili bilmiyorsanız nasıl tatlı konuşursunuz?
Malkoc
07-28-2008, 07:09 AM
Dil çok önemli. Türk birliği zaten ancak "ortak dil"den sonra oluşabilir.
TÜRKÇE
07-29-2008, 05:46 AM
Sirena hanımın bulacağı şirin ahlaklı ehil ve buyuk beyinli her kız kabulumdur
Bilge_Kagan
07-29-2008, 06:10 AM
"Sirena Xonim'la Gelinim Olur musun?" :lool:
TÜRKÇE
07-29-2008, 06:12 AM
"Sirena Xonim'la Gelinim Olur musun?" :lool:
Sirena honimle yabancı geline varmısın yokmusun :D
kitayoza
07-29-2008, 10:48 PM
burada turkıyede yaşayıpp turk bırı ilen evlenebilrdim deyan ozbeq kızlarr barmi!!? tanı istaymannnnnnnnn ! :)
bu sanga tanıshısh saytımas gardash. Tak chto damcheynı olıb tur.:D
TÜRKÇE
07-30-2008, 12:00 AM
burada turkıyede yaşayıpp turk bırı ilen evlenebilrdim deyan ozbeq kızlarr barmi!!? tanı istaymannnnnnnnn ! :)
Özbekler pek çekik olmuyor. Biraz karışık. Sen moğol veya kazak ara bence:D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.