View Full Version : Sevdiginiz ve sevmediginiz ulkeler ???
Sevip sevmediginiz ulkeler hangileri kim kime sempati duyuyor kime gicik oluyor ? :D
Sevmediklerim
1-KIBRIS RUM KESIMI
2-ERMENISTAN
3-FRANSA
4-YUNANISTAN
5-SUUDI ARABISTAN
6-AVUSTURYA
7-LIBYA
8-AMERIKA
Sevdiklerim
1-AZERBAYCAN
2-OZBEKISTAN
3-TURKMENISTAN
4-KAZAKISTAN
5-KIRGIZISTAN
6-MOGOLISTAN
7-JAPONYA
8-ISRAIL
Seckjin Khan
01-09-2007, 02:23 PM
Sevmediklerim
Belçika
Sevdiklerim
Japonya
İngiltere
İsrail
Kanada
afsharkizi
01-09-2007, 03:06 PM
gercekten benim sevmedigim bir ülke yoktur.. sahsi olarak ben hib bir ülkeden nefret etmem.. ama herkesin görüsüne saygi duyarim
Nedir bu İsrail sempatisi ?
Scofield
01-09-2007, 03:38 PM
Sevdiklerim:
Japonya
Azerbaycan
Ispanya
Bosna Hersek
Macaristan
Sevmediklerim:
Sirbistan
Moldova
Kibris rum
Yunanistan
Suudi Arabistan
Iranistan
Suriyeistan
Ermenistan
Nedir bu İsrail sempatisi ?
nedir bu "Israil sevenin kafasini keserim" mantigi?
Scofield yahudilerle bir sorunum yok ancak İsrail'e öncelikle bir Turk sonrasında bir insan olarak karsıyım. Adamların icraatlerini hepimiz biliyoruz buna rağmen İsrail'in neyini seveceğim ? İsrail'i sevmek bana "vatana ihanet" gibi geliyor.
Aybike
01-09-2007, 04:46 PM
sevdiklerim
kore
uzbekistan
azerbaycan
kazakıstan
japonya
kırgızıstan
afganıstan
turkmenıstan
pakıstan
bosna
arnavutluk
kuba
etopya
macarıstan
sevmediklerim
fransa
belçika
hollanda
ingiltere
amerika
rusya
uzaaaaar gider böyle...:)
Afganistanmi dedin Aybike ???? Afganistana gitsen eminimki bu fikrin degisir kadinlar orada kocalarinin izni olmadan evden disari cikamaz .
Bu arada Kuba yi bende severim yazmayi unutmusum .
Bu arada Scolfield o kadar israil ve yahudi savunuculugu yapipta sevdigin ulkeler icinde israil olmamasi sasirtici
Aybike
01-09-2007, 04:59 PM
Afganistanmi dedin Aybike ???? Afganistana gitsen eminimki bu fikrin degisir kadinlar orada kocalarinin izni olmadan evden disari cikamaz .
Bu arada Kuba yi bende severim yazmayi unutmusum .
afganları severim..idari biçimlerini değil mete...:)
Scofield
01-09-2007, 05:23 PM
Bu arada Scolfield o kadar israil ve yahudi savunuculugu yapipta sevdigin ulkeler icinde israil olmamasi sasirtici
hoca Israile bakis acim farkli. Genelde orada yasayan bir takim insanlari seviyorum ama bir kismini sevmiyorum.
mesela Sderotta iran ve iraktan goc eden yahudi "KURTLER"in yasadigi yerdir. orayi bircok yahudi bile sevmez. jarusalem ve tel aviv de favorim ama sevmedigim cok kent de var. bir de bazi amerikanlasmis olanlari fazla sevmiyorum o yuzden
ermenistandan kacan yahudileri de toplarsak Israile karsi sevgim 50%'ye iniyor.
auronflex
01-09-2007, 11:19 PM
sevmediklerim:
1. ingiltere
2. ingiltere
3. ingiltere
gurkan
01-09-2007, 11:40 PM
Sevmedİklerİm
İsraİl
Abd
İngİltere
Fransa
Yunanİstan
Kibris Rum Kesİmİ
Ermenİstan
Sirbistan
BelÇİka
Hollanda
Vatİkan
Sevdİklerİm
Özbekİstan
Kazakİstan
TÜrkmenİstan
Kirgizİstan
Azerbeycan
Kktc
DoĞu TÜrkİstan
Gagauzya
Rusyanin Baskisi Altindakİ TÜrk Cumhurİyetlerİ
Kirim TÜrklerİ YaŞadiĞi Kirim
Pakİstan
Fİlİstİn
Suudİ Arabİstan(yÖnetİmİ Sevmem Ama Bana En Kutsal Yer)
Yemen
Afganİstan
İran
Irak
Cezayir
Bosna Hersek
Arnavutluk
Makedonya
Tunus
Misir
ÇeÇenİstan
Tacİkİstan
Malezya
Endonezya
AÇikÇasi TÜm TÜrk İslam Devletlerİnİ Severİm Bazilarinin YÖnetİmİnİ BeĞenmem O Kadar....
Japonya
Benİm İstİsnamdir...:d
MUHLIS
01-10-2007, 01:11 AM
sevmediklerim:
benelux olkeleri
france
italy
israil.
sevdiklerim:
yikaridakilardan bashka hepsi.
bacha
01-10-2007, 01:17 AM
sevmediklerim:
benelux olkeleri
france
italy
israil.
sevdiklerim:
yikaridakilardan bashka hepsi.
Rusyayi unuttun galiba...
bacha
01-10-2007, 01:19 AM
Sevdig`im ulkeler:
Armanistan
Surya
Kibris Rum Kesİmİ
Yunanistan ve Turkiye
MUHLIS
01-10-2007, 01:31 AM
Rusyayi unuttun galiba...
Boylle bir soru olacagini his etmistim. Ama ben Rusyayi seviyorum, cunku asil Turk yerleri oralardir! Cini de seviyorum, cunku orada uyg'ur ve diger muslim/turk arkadaslarimiz var....
Ama bence san unuttin sevdig'in olkeler arasinda Irani ve Tajikistani yazmeyi!
Ikimizin farkimizi gor bacha:
Ben 4-5 olke haric hepsi dunya memleketlerini seviyorum, sende 3-4 olke haric tum dunyayi sevmiyorsun!
bacha
01-10-2007, 01:36 AM
Ben 4-5 olke haric hepsi dunya memleketlerini seviyorum, sende 3-4 olke haric tum dunyayi sevmiyorsun!
Eron va Tojikiston tarihiy vatanim, va bu ulkalardan yomon yangilik kelsa hafa bulaman, yahshi yangilik kelsa quvonaman. Uzbekiston bulsa ona vatanim. ;) Faqat, vatanningizni sevasizmi deb surash aqlsizdir, va mantiqan, vatanimni sevaman deyish ham nojoizdir, shuning uchun `ikkiyuzlamachilik` qilib quydik, kechirarsiz taqsir... ;)
MUHLIS
01-10-2007, 01:55 AM
uchun `ikkiyuzlamachilik` qilib quydik, kechirarsiz taqsir... ;)
Mendan kechirim so'rashingizga hojat yo'q bo'tam, illo, afvni Allohdan so'rang! Siz yomon ko'rgan millatga oid bo'lsam ham, sizni men o'z vatandoshim, dindoshim sifatida qadrlayman! Menga musulmon bo'lmagan turklardan ko'ra (ular to'g'ri yo'lga kirishini istasam da), islomda bo'lgan fors avzalroqdir.
Ammo ming taassuflar bo'lsinkim, siz aziz birodar, ba'zan kofirlarni o'z dindosh birodaringizdan avzal bilasiz. Masalan, sizning armanlar haqidagi qarashlaringiz buning yorqin isboti.
Omon bo'ling va meni butun forum bo'ylab ta'qib qilmoqni bas qiling. Rahmat.
bacha
01-10-2007, 02:00 AM
Mendan kechirim so'rashingizga hojat yo'q bo'tam, illo, afvni Allohdan so'rang! Siz yomon ko'rgan millatga oid bo'lsam ham, sizni men o'z vatandoshim, dindoshim sifatida qadrlayman! Menga musulmon bo'lmagan turklardan ko'ra (ular to'g'ri yo'lga kirishini istasam da), islomda bo'lgan fors avzalroqdir.
Ammo ming taassuflar bo'lsinkim, siz aziz birodar, ba'zan kofirlarni o'z dindosh birodaringizdan avzal bilasiz. Masalan, sizning armanlar haqidagi qarashlaringiz buning yorqin isboti.
Omon bo'ling va meni butun forum bo'ylab ta'qib qilmoqni bas qiling. Rahmat.
Aslo ta`qib qilgani maqsadim yo`q edi. Shunday buldiki, hozir boshqa qiladigan ishim bulmaganligi sababli forumda utiribman, youtube-da video tomosha qilib.
Quyidagi gapingiz hafa qildi: 'Siz yomon ko'rgan millatga oid bo'lsam ham'
Havotirda uhshaysiz, va kayfingiz kutargani sizning yuzingizda tabassum uyg`otish maqsadida sizga bir video:YouTube - Tajikistan
MUHLIS
01-10-2007, 02:05 AM
Mendagi internet video ko'rishga imkon bermaydi, ammo o'zingizga ma'qul narsani men bilan bo'lishmoqchi bo'lganingiz uchun ham rahmat.
Haaaa.....sukut alomati rizo deydilar......
Scofield
01-10-2007, 02:09 AM
Dog`ru sheyi soyledig`in ichin teshekkurler.
Sana bir video: http://www.youtube.com/watch?v=BMdqA_Fsq3Iyahu BACHA geyik yapacaktim yaziyi yarida biraktim olmadi sileyim dedim :D
Inanma sen ben Tacikistan hakkinda fikrim bile yok nefret edecek sebebim yok ;) Kizdirayim dedim seni ama pisman oldum sonra geri sildim
hemen de yakalamissin yaziyi ben postlayip editlerken :D
bacha
01-10-2007, 02:14 AM
Haaaa.....sukut alomati rizo deydilar......
Bu masalada kup gapirishim mumkun. Agar qisqacha qilib aytsam, nomusulmonlarga(bizning misolimizda armanlarga) odamiylik jihatidan hamdardlik his qilganim, boshqa bir millatni qoralagan bilan bir emas. Aslida usha boshqa millatni kuproq afzal kura turib, jabr kurgan millatga hamdardlik kursatish mumkun. Bu ham odamizot mantiqining tushunish dushvorligi dalilidir, taqsir.
MUHLIS
01-10-2007, 02:29 AM
Bu masalada kup gapirishim mumkun. Agar qisqacha qilib aytsam, nomusulmonlarga(bizning misolimizda armanlarga) odamiylik jihatidan hamdardlik his qilganim, boshqa bir millatni qoralagan bilan bir emas. Aslida usha boshqa millatni kuproq afzal kura turib, jabr kurgan millatga hamdardlik kursatish mumkun. Bu ham odamizot mantiqining tushunish dushvorligi dalilidir, taqsir.
Aksincha, bu masalada ortiqcha gapga hojat yo'q, taqsir. Hammasi kun va oydek ravshan. Sizning qabiladoshlaringiz bo'lmish Eronliklar ham, huddi siz kabi, "jabrdiyda" armanlar boshqa bir suveren mamlakat (musulmonligi bir yoqda tursin) hudidiga vahshiylarcha bostirib kirib, ba'zi hududlarini bosib olishi jarayonida "odamiylik" va "musulmonchilik" yuzasidan kofirlar tarafda turganlar!!!
bacha
01-10-2007, 02:37 AM
Aksincha, bu masalada ortiqcha gapga hojat yo'q, taqsir. Hammasi kun va oydek ravshan. Sizning qabiladoshlaringiz bo'lmish Eronliklar ham, huddi siz kabi, "jabrdiyda" armanlar boshqa bir suveren mamlakat (musulmonligi bir yoqda tursin) hudidiga vahshiylarcha bostirib kirib, ba'zi hududlarini bosib olishi jarayonida "odamiylik" va "musulmonchilik" yuzasidan kofirlar tarafda turganlar!!!
Eron Azarbaijon bilan yomon munosabatda bulganligi sabab, siyosiy va iqtisodiy sabablarga kura, Armanistonni qullab quvvatlagandir, ammo butun bir mamlakatning siyosatini bir shahsning fikri bilan taqqozlab hato bir hulosaga kelganga uhshaysiz. Bu sizning fikringiz, hurmatli suhbatdosh. Umid qilaman kelajakda uz fikrimni chuqurroq tushuntirishga muvaffaq bularman...
DrAydan
01-10-2007, 03:54 AM
SEVMEDİYİM
ermenistan
Rusiya
Fransa
Amerika
Danimarka
SEVDİKLERİM
Vatanım
TÜRKİYE
Özbekistan ve bütün islam ülkeleri Iran hariç
Seckjin Khan
01-10-2007, 05:36 AM
Scofield yahudilerle bir sorunum yok ancak İsrail'e öncelikle bir Turk sonrasında bir insan olarak karsıyım. Adamların icraatlerini hepimiz biliyoruz buna rağmen İsrail'in neyini seveceğim ? İsrail'i sevmek bana "vatana ihanet" gibi geliyor.
Sen kendini ne zannediyorsun Vatan Haini mi ilan ediyorsun beni ! Yazdıklarına dikkat et terbiyesizlik yapma...
Halk açısından yazdım yine sorsunlar yine yazarım haddini bil sen kimsin ki beni vatan haini ilan ediyorsun!
Scofield
01-10-2007, 06:02 AM
Sen kendini ne zannediyorsun Vatan Haini mi ilan ediyorsun beni ! Yazdıklarına dikkat et terbiyesizlik yapma...
Halk açısından yazdım yine sorsunlar yine yazarım haddini bil sen kimsin ki beni vatan haini ilan ediyorsun!
hani kaos olusmustu ya forumda, hani seviyemi dusurup neredeyse deli gibi kufur etmeye baslamistim ya... iste sebebi buydu :) bunu ozellikle yapan 5 uye mevcud. her uyenin ismi bende sakli ve bilgisayardan goruntuleri kayitli (screenshoot) eger aksini iddia ederlerse diye...
bir uye boyle birsey yazmisti:
"vahdeddini vatan haini ilan edenin kendisi vatan hainidir"
dedim ben de "eyvallah"
He de gecsin kardes. o kadar yirtindim anlatamadim...
ben de bundan sonra yazacam:
"ossuran adam vatan hainidir" :D
Seckjin Khan
01-10-2007, 06:34 AM
şuana dek forumda seviyeli yazıyorum ama bi noktaya kadar adamı dinden imandan çıkartmayın!
Ahde Vefa
01-10-2007, 06:34 AM
Sevmediklerim:
"Sozde Ermeni soykirimi vardir diyen ulkeler"
+
Israil
Iran
Cin
Sevdiklerim:
TURK cumhuriyetleri
Bosna Hersek
Arnavutluk
Makadonya
Corum
Guney Kore
Scofield
01-10-2007, 06:43 AM
he, fikirce uyusmadigimiz en sevdigim uye de HerqezTurqtur bu arada gelip de yazdi ya buraya aklima geldi :)
seni gidi coffee shopcu seniiiiii :D
yavuz
01-10-2007, 07:23 AM
Sevmediklerim:
İsrail,
ABD,
Fransa...
Sevdiklerim:
Orta Asya'daki tüm Türk devletleri,
Yeryüzündeki tüm İslam devletleri...
barak40
01-10-2007, 07:49 AM
Ülkeme hangi ülke göz dikiyor ise o ülkeden nefret ediyorum.bunların başında
Amerika
İsrail
İngiltere
Fransa
İtalya
Yunanistan
en nefret ettiğim ülkeler
sevdiklerim mi hangisi?
Tabii ki Türki Cumhuriyetleri
Bizleri sevmeyen ülkelerin her bir Nadya'sı için Selim olmaya hazırım :cool:
EGETÜRK
01-10-2007, 07:55 AM
Sevmediklerim:
İran
Ermenistan
Yunanistan
Rusya
Güney Kıbrıs Rum Kesimi
Fransa
Belçika
Hollanda
Çin
norveç
İsveç
Danimarka
Fikir belirtmek istemediklerim:
ABD
İsrail
Sevdiklerim
Özerk ve Bağımsız Tüm Türk Cumhuriyetleri
Pakistan
Bengaldeş
Moğolistan
Sempati duyduklarım:
İskoçya(W.Wallace'dan dolayı)
İspanya(Tanıştıklarım çok sıcakkanlıydı)
Fas Cezayir Tunus (Bilmiyorum ama sempatik geliyor)
Macaristan ve Birazda finlandiya(herkes bilir nedenini...)
Bosna Kosova Makedonya(Türkçe'mizin resmi dil olduğu ve Müslüman yerler ayrıca Makedonya yunanlıların başını ciddi ciddi ağrıtır...)
Scofield
01-10-2007, 08:15 AM
Sevmediklerim:
İran
Ermenistan
Yunanistan
Rusya
Güney Kıbrıs Rum Kesimi
Fransa
Belçika
Hollanda
Çin
Fikir belirtmek istemediklerim:
ABD
İsrail
Sevdiklerim
Özerk ve Bağımsız Tüm Türk Cumhuriyetleri
Pakistan
Bengaldeş
Moğolistan
Sempati duyduklarım:
İskoçya(W.Wallace'dan dolayı)
İspanya(Tanıştıklarım çok sıcakkanlıydı)
Fas Cezayir Tunus (Bilmiyorum ama sempatik geliyor)
Macaristan ve Birazda finlandiya(herkes bilir nedenini...)
Bosna Kosova Makedonya(Türkçe'mizin resmi dil olduğu ve Müslüman yerler ayrıca Makedonya yunanlıların başını ciddi ciddi ağrıtır...)
altina imzami koyarim
Seckjin Khan
01-10-2007, 08:19 AM
Evet Mekedonya CUmhuryetini bende seviyorum Yunanlılar Makedonya Cumhuriyetini tanımıyor ;) :)
Yahudilerle bir sorunum yok ancak İsrail'e öncelikle bir Turk sonrasında bir insan olarak karsıyım. Adamların icraatlerini hepimiz biliyoruz buna rağmen İsrail'in neyini seveceğim ? İsrail'i sevmek bana "vatana ihanet" gibi geliyor.
Arkadaşlar bu sözümün üzerine bazı arkadaşlarımız kırılmış bunun üzerine genel bir açıklama yapıyorum: Ben İsrail'i seviyorum diyen insan benim için vatan hainidir ancak sevilen ülkeler arasına İsrail'i yazan arkadaşlarımızın asıl niyetlerimizin "yahudiler" olduğunu inanıyorum. Dediğim gibi yahudilerle bir sorunum yok ancak Mossad peşmergeleri eğitip bizim dağlarımıza salıyor askerimize kurşun yaktırıyor vatan evlatları kaybediyoruz. Böyle bir devleti sevenler nazarımda vatan hainidir.
Saygılarımla...
Bizleri sevmeyen ülkelerin her bir Nadya'sı için Selim olmaya hazırım :cool:
O kadar feci diyorsun durum :D
O kadar feci diyorsun durum :D
Bu ülke için :cool:
Bu ülke için :cool:
Ha! tabi canım :lol: Bizde yeni Nadia lar istiyoruz. Ülke de Nadia eksiği var. Asimile edip kargoyla gönderiniz lütfen
Hanedan
01-10-2007, 09:23 AM
Sevmedİklerİm
Fransa
Abd
Hollanda
İngİltere
Çİn
BelÇİka Ve
Unuttuklarim
Az Sevdİklerİm
S.arabİstan Suudlar
İran-lİbya
Ve Unuttuklarim
Sevdİklerİm
Pakİstan
BengladeŞ
Tunus
Fas
Macarİstan
Arnavutluk
Bosna Hersek
Qarama
01-10-2007, 09:29 AM
ben soruyu $öyle cevabliyayim... her devlette iyi ve kötü insanlar vardir.
Ama birisi aileme, milletime, vatanima, dinime laf atarsa ondan nefret ederim :)
erkinturk
01-11-2007, 01:13 PM
Rusyayi seviyorum, cunku asil Turk yerleri oralardir! Cini de seviyorum, cunku orada uyg'ur ve diger muslim/turk arkadaslarimiz var....
Bizimle benzer kaderi paylasan mazlum milletlerin hepsini seviyorum,
emperyalizmin baskisi altinda inim,inim inleyen zavalli milletleri seviyorum
elbetteki Turki milletlerin hepsini seviyorum
bizim dogal muttefikimiz Japonlari Mogollari vs seviyorum
bize karsi gizli acik kotu emeller besleyen milletlerden,dost gorunup arkadan calisan gizli gundemini bize dikte etmeye calisanlardan ozellikle nefret ediyorum
Gecmisde insanlarimizi soykirimdan geciren her milletten ozellikle nefret ediyorum
Turkiyenin iki katindan fazla yuzolcumune sahip ve sahip oldugu zenginligi acimasizca somurulen,kacirilan,insanlari en acimasiz iskence tezgahinda olen mezarsiz sehitlerin diyari zavalli vatan Dogu Turkistani cok seviyorum,
Dogu Turkistani kirimdan geciren ve yeryuzundeki gelmis gecmis en buyuk insan katliamini bize yaptigi halde onmilyarlarca dolar malini biz ahmak Turklere satabilen Cin devletini takdir ediyorum,ama sinirsiz nefret ediyorum,
Dulkadiroglu
01-11-2007, 01:25 PM
"Turk'un Turk'ten Baska Dostu Yoktur"
Varsa gosterin...Hangi ulke guclu bir Turk devleti ister ki?
Belki devlet baskanı nedeniyle Pakistan ve sukran duygularıyla Guney Kore... daha fazla oldugunu sanmıyorum...
erkinturk
01-11-2007, 01:34 PM
"Turk'un Turk'ten Baska Dostu Yoktur"
Varsa gosterin...Hangi ulke guclu bir Turk devleti ister ki?
Belki devlet baskanı nedeniyle Pakistan ve sukran duygularıyla Guney Kore... daha fazla oldugunu sanmıyorum...
Pakistan dedinde kardes bende severdim pakileri evvelden
lakin bunlarin bazi masum Uyghurlari Cin devletine verdiklerinin hemen akabinde idam edilmelerinden sonra en nefret ettiklerimin icinde bunlar simdi!
Cin ayrica Hindistana karsi Pakileri destekliyor bunu pek cogumuz bilmez!
Korelilere gelince bunlari tanisan hayattan nefret edersin biz niye gittik oraya bosuna olduk dersin inan!
onlarla is yapan bilir ne yamyam olduklarini!
Dulkadiroglu
01-11-2007, 01:39 PM
Pakistan dedinde kardes bende severdim pakileri evvelden
lakin bunlarin bazi masum Uyghurlari Cin devletine verdiklerinin hemen akabinde idam edilmelerinden sonra en nefret ettiklerimin icinde bunlar simdi!
Cin ayrica Hindistana karsi Pakileri destekliyor bunu pek cogumuz bilmez!
Korelilere gelince bunlari tanisan hayattan nefret edersin biz niye gittik oraya bosuna olduk dersin inan!
onlarla is yapan bilir ne yamyam olduklarini!
Hindistan da gelecegin superguc adaylarından bu yuzden cinin pakistanı desteklemesi normal dusmanımın dusmanı benim dostum muhabbeti;)
o zaman Turk'un Turk'ten baska dostu yoktur sozu dogrulanmıs oldu(:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.