PDA

View Full Version : Turcos'un Donusu :)

Turcos
01-13-2007, 01:33 AM
Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar foruma donme sansini buldum. Nasilsiniz? Neler yaptiniz? Beni hatirladiniz mi?? Ozledim hepinizi be!!!!! :) Uye sayisi ve tartismalar baya bir artmis gibi gorunuyor. Artik elimden geldigince foruma katilmaya calisacagim. ;)

Amerikadan sevgiler...

Scofield
01-13-2007, 01:34 AM
Arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar foruma donme sansini buldum. Nasilsiniz? Neler yaptiniz? Beni hatirladiniz mi?? Ozledim hepinizi be!!!!! :) Uye sayisi ve tartismalar baya bir artmis gibi gorunuyor. Artik elimden geldigince foruma katilmaya calisacagim. ;)

Amerikadan sevgiler...

hav ar yu leee yankiiiiii :lol: benim nick TurkDiaspora'ydi simdi degistirdim. bolbol prison break izlersen FOX TV'de hastasi oldugumu anlarsin nickimi degistirdim :D

Neredesin LA'da?
burayi da ziyaret et:
http://www.turkla.com/

Turcos
01-13-2007, 01:37 AM
hav ar yu leee yankiiiiii :lol: benim nick TurkDiaspora'ydi simdi degistirdim. bolbol prison break izlersen FOX TV'de hastasi oldugumu anlarsin nickimi degistirdim :D

evet evet biliyorum prison break'i. haha.
ne yani oyle nick degistirme var mi??
ayem gud. hav ar yu?? :D
ya sen finlandiya'da yasamiyor muydun?? :rolleyes:

Turcos
01-13-2007, 01:41 AM
torrance, redondo beach civarindayim. orange country'e yarim saat falan. sen?? hehe hemsho ciktik. zuhahah.

Scofield
01-13-2007, 01:41 AM
ya sen finlandiya'da yasamiyor muydun?? :rolleyes: bundan sonra gel git yapiyorum kardes Los Angeles'teki Audition'lari takip ediyordum yerel diziler amator kayitlar vs icin merak ettim denemek istedim. bir gittim iki gittim hosuma gitti simdi tekrar geri dondum. fakat tekrar gidecegim yazin.

ilk gidisim olmustu inanamadim Finlandiyaya nazaran acayip ucuz memleket :lol: Prison Break hastaligi tuttu bir de.

Turcos
01-13-2007, 01:44 AM
bundan sonra gel git yapiyorum kardes Los Angeles'teki Audition'lari takip ediyordum yerel diziler amator kayitlar vs icin merak ettim denemek istedim. bir gittim iki gittim hosuma gitti simdi tekrar geri dondum. fakat tekrar gidecegim yazin.

ilk gidisim olmustu inanamadim Finlandiyaya nazaran acayip ucuz memleket :lol: Prison Break hastaligi tuttu bir de.

vay vay. sende benim gibisin. bende okulda tiyatroyla ilgileniyorum. auditionlara'da seneye falan girmeyi dusunuyorum... haber ver birlikte gireriz. :lol:

Scofield
01-13-2007, 02:03 AM
vay vay. sende benim gibisin. bende okulda tiyatroyla ilgileniyorum. auditionlara'da seneye falan girmeyi dusunuyorum... haber ver birlikte gireriz. :lol:

kardes inanirmisin kolumda milyon tane dovme vardi bir kolumu sildirdim lazer ile meksikali bir adamin muayenehanesinde. sirf aktorluk icin =))

benim amerikaya girisime vesile olan GreenCard kazandim :D olmaz ola be afedersin k'c deligimize kadar ariyor adamlar.

orada yasamam icin kalici bir dizi istiyorum bir tutturabilsem eger autitionlara bakarsan son zamanlarda hep "caucasian" tiplemeleri ariyorlar :) onceleri "hispanic" derlerdi simdi degisti.

gitmeden once de onlarcasina basvuru yaptim adamlar "haftalik 1000 usd" diyorlar bir gidiyorsun "yok aslinda odeme yapmayacagiz sadece deneyim sahibi olabilirsin" diyorlar :)

torrance, redondo beach civarindayim. orange country'e yarim saat falan.
saka mi yapiyorsun? Hermosa Beach'teyim her gelisimde!!! Yazin goruselim :lol: seni gidi basketci nigga :p

Msn versene...

gurkan
01-13-2007, 02:17 AM

Amerikadan sevgiler...

Hoşgeldin. Hatırladım. Sohbet ettiklerimi unutmam.:D

Amerikada ki Türk Ve Müslüman Kardeşlerimize selam ederim.:)

oğuz
01-13-2007, 02:18 AM
Turcos hoşgeldin...:frndshp:

Demir Kağan
01-13-2007, 05:14 AM
torrance, redondo beach civarindayim. orange country'e yarim saat falan. sen?? hehe hemsho ciktik. zuhahah.

Ryan&Marissa ve Seth&Summer ciftlerine selam ederim. :lol:

Hosgeldin.

yavuz
01-13-2007, 05:18 AM
Turcos seni hatırlamıyor -ya da bilmiyorum- ama yine de hoşgeldin... ;)

Afrasiyab
01-13-2007, 05:19 AM
hoşgeldin....

Qarama
01-13-2007, 07:10 AM
ho$geldin---

aspava
01-13-2007, 08:08 AM
hoş geldin ...kızılderelilerede selam söyle :D

Aybike
01-13-2007, 03:46 PM
hoşgeldin..
amerika moku yedi desene sen oradaysan..
arkandayız ablacım mahvet oraları..:)

Turcos
01-15-2007, 11:00 PM
Hoşgeldin. Hatırladım. Sohbet ettiklerimi unutmam.:D

Amerikada ki Tьrk Ve Mьslьman Kardeşlerimize selam ederim.:) aleykumselam. :)

Turcos hoşgeldin...:frndshp:

hosbulduk oguz abi.. :D

Ryan&Marissa ve Seth&Summer ciftlerine selam ederim. :lol:

Hosgeldin.

Hosbulduk da onlar kimkine??

Turcos seni hatırlamıyor -ya da bilmiyorum- ama yine de hoşgeldin... ;)

Hosbulduk. Zamanla tanirsin arkadasim merak etme. Sohbetim fena degildir. :)

hoşgeldin....
ho$geldin---

Sagolun.. :)

Turcos
01-15-2007, 11:02 PM
hoşgeldin..
amerika moku yedi desene sen oradaysan..
arkandayız ablacım mahvet oraları..:)

ediyom zaten. hepsi benden sikayetci. :lol: baslarinin etini yiyorum. ha bak senide buraya bekliyorum aybike ablacigim. birlikte mahvederiz, daha zevkli olur. :twisted:

Turcos
01-15-2007, 11:03 PM
hoş geldin ...kızılderelilerede selam söyle :D

oturan boga da sana selam soyluyooo.. bi ara kebab yollarsan sevinirmis. :D

Aybike
01-16-2007, 04:32 PM
oturan boğa ,ad değiştirmiş aspava
yıllardır oturduğu icin kalkamadığından ona artık kıcı kırık boga deniyomuş..hani mektup yollarsan adı bu yanlış olmasın.:)

Scofield
01-17-2007, 12:34 AM
oturan boğa ,ad değiştirmiş aspava
yıllardır oturduğu icin kalkamadığından ona artık kıcı kırık boga deniyomuş..hani mektup yollarsan adı bu yanlış olmasın.:)
oturan boga cok yemis sismis. artik ona "Oturan Boga" degil "Kebabci Aga" deniyor :)