oğuz
01-16-2007, 10:36 AM
Ben güldüm sizde gülün...:lol:
Forum genelinde bir anket yapılıyor.Anket sorusu forumun en güzel bölümü hangisi gibisinden ?
Üyeler bu ankete beğendikleri bölümü tıklayarak renklerini belli etme moduna giriyorlar.Ben dahil forumun diğer taraflarından bihaber olan guruh Demir Kağanın sefere çıkma vakti geldi gibisinden açmış olduğu thread ile hücum ettik adı geçen sayfaya...
View Poll Results: and Oscar goes to... The Best Secion of the Year!
Узбекистан - Проблемы и Решения 24 20.51%
Общий Форум - Umumiy Sahifa 28 23.93%
Религия и Культура - Din va Madaniyat 18 15.38%
Oila va Jamiyat 10 8.55%
Между Нами, Девочками 7 5.98%
Oshxona Sirlari - Кулинария 11 9.40%
Наука - Tabiiy fanlar 5 4.27%
Образование - Ta'lim 4 3.42%
110 Mg Of Caffeine 11 9.40%
Флейм 16 13.68%
Immigration, Law and Travel Center 6 5.13%
Литература и Исскуство 8 6.84%
Уголок Смеха - Latifalar 9 7.69%
Все о Спорте - Sport 9 7.69%
Уголок Языка - Tillar Sahifasi 6 5.13%
Turkistan Forumu 51 43.59%
Поиск Знакомых - Tanishlarni Qidirish 5 4.27%
Музыка и Кино 26 22.22%
Поздравления 4 3.42%
Все о компьютерах 7 5.98%
Anket sonucunda Türkistan bölümü açık farkla önde gittiği halde birinciliği ikinci gelen bölüme verdiler !!!
Sebep ; Demir kağanın bu anketten Türkistan bölümünü haberdar etmesiymiş :lol: :lol: :lol:
afsharkizi, Alparslan, Altai_Han, asena, aspava, asya1917, Aybike, BAAK, Bilge_Kagan, BoRaN, borcugin, Boztorgai, BuyukTuran, Demir Kağan, dila73, DrAydan, DyLaN, eflatunn, EGETÜRK, erkinturk, gurkan, Han, Hanedan, HerqezTürqtür, HYML, KaaN, Kaptan-i Derya, khanoghuz, kurshad, mehmet ali arsl, METE, Mgas, mina, MUHLIS, mustafa06, nogayhan, nurhak, oğuz, pasha___1, Pax, PEÇENEK, Pythagor, Shirin_Qiz, Tangriberdi, turkuaz789, uki, ulaskirim, Uzbekistan2010,
Yukarıda bölümümüz için oy kullanan arkadaşlara hem teşekkür ediyorum hemde bundan sonra TÜRKİSTAN BÖLÜMÜNE OY VERİPTE KENDİLERİNİ BOŞ OY ATMIŞ GİBİ HİSSETMEMELERİ İÇİN ASPAVA'DA Bİ ÇAYA BEKLİYORUZ...
Diğer bir detay ise Türkistan bölümünün hangi forum içi oylamasına merak sarsa o oylama ya kitleniyor yara ortadan kaldırılıyor...NİYE ACABA :cool:
Ne diim ben ÇOK GÜLDÜM...SİZDE GÜLÜN :cool:
Forum genelinde bir anket yapılıyor.Anket sorusu forumun en güzel bölümü hangisi gibisinden ?
Üyeler bu ankete beğendikleri bölümü tıklayarak renklerini belli etme moduna giriyorlar.Ben dahil forumun diğer taraflarından bihaber olan guruh Demir Kağanın sefere çıkma vakti geldi gibisinden açmış olduğu thread ile hücum ettik adı geçen sayfaya...
View Poll Results: and Oscar goes to... The Best Secion of the Year!
Узбекистан - Проблемы и Решения 24 20.51%
Общий Форум - Umumiy Sahifa 28 23.93%
Религия и Культура - Din va Madaniyat 18 15.38%
Oila va Jamiyat 10 8.55%
Между Нами, Девочками 7 5.98%
Oshxona Sirlari - Кулинария 11 9.40%
Наука - Tabiiy fanlar 5 4.27%
Образование - Ta'lim 4 3.42%
110 Mg Of Caffeine 11 9.40%
Флейм 16 13.68%
Immigration, Law and Travel Center 6 5.13%
Литература и Исскуство 8 6.84%
Уголок Смеха - Latifalar 9 7.69%
Все о Спорте - Sport 9 7.69%
Уголок Языка - Tillar Sahifasi 6 5.13%
Turkistan Forumu 51 43.59%
Поиск Знакомых - Tanishlarni Qidirish 5 4.27%
Музыка и Кино 26 22.22%
Поздравления 4 3.42%
Все о компьютерах 7 5.98%
Anket sonucunda Türkistan bölümü açık farkla önde gittiği halde birinciliği ikinci gelen bölüme verdiler !!!
Sebep ; Demir kağanın bu anketten Türkistan bölümünü haberdar etmesiymiş :lol: :lol: :lol:
afsharkizi, Alparslan, Altai_Han, asena, aspava, asya1917, Aybike, BAAK, Bilge_Kagan, BoRaN, borcugin, Boztorgai, BuyukTuran, Demir Kağan, dila73, DrAydan, DyLaN, eflatunn, EGETÜRK, erkinturk, gurkan, Han, Hanedan, HerqezTürqtür, HYML, KaaN, Kaptan-i Derya, khanoghuz, kurshad, mehmet ali arsl, METE, Mgas, mina, MUHLIS, mustafa06, nogayhan, nurhak, oğuz, pasha___1, Pax, PEÇENEK, Pythagor, Shirin_Qiz, Tangriberdi, turkuaz789, uki, ulaskirim, Uzbekistan2010,
Yukarıda bölümümüz için oy kullanan arkadaşlara hem teşekkür ediyorum hemde bundan sonra TÜRKİSTAN BÖLÜMÜNE OY VERİPTE KENDİLERİNİ BOŞ OY ATMIŞ GİBİ HİSSETMEMELERİ İÇİN ASPAVA'DA Bİ ÇAYA BEKLİYORUZ...
Diğer bir detay ise Türkistan bölümünün hangi forum içi oylamasına merak sarsa o oylama ya kitleniyor yara ortadan kaldırılıyor...NİYE ACABA :cool:
Ne diim ben ÇOK GÜLDÜM...SİZDE GÜLÜN :cool: