View Full Version : Kurdlerin Gercek Yuzu
Dulkadiroglu
01-21-2007, 03:34 PM
bir ulkucu olarak bu sitede emegi gecen herkesi tebrik ediyorum...
http://www.turksolu.org/92/basyazi92.htm
afsharkizi
01-21-2007, 03:42 PM
tskler........
afsharkizi
01-21-2007, 03:43 PM
biraz siteyi geziyim fikrimiz ondan ziyad edecegim
Karayılan
01-21-2007, 04:10 PM
Arkadaslar youtube daki Kurtlerin Turkluge yaptigi agir hakaretler ve bizimle alay ettikleri videolar var bunlari silmek icin orgutlenmeliyiz bir baslik acalim burdan orgutlenip youtubedaki bu rezalete son verelim
afsharkizi
01-21-2007, 04:15 PM
bakalim hangi video ben varim.....
Karayılan
01-21-2007, 04:29 PM
Diger sitelerden de adam topluyorum yarin her siteye birer baslik acacagim yanliz herkes mukerrer uyelik alsin siteden(herkesin 2 3 uyeligi olsun yani) oylama yapilmasi gerekli silmek icin.
afsharkizi
01-21-2007, 04:30 PM
tamam benim zaten 3 tane üyeligim var
Dulkadiroglu
01-21-2007, 04:41 PM
benim 1 tane var 1 tane daha alabilirim...arkadaslara da haber veririm...
Seckjin Khan
01-21-2007, 04:42 PM
Şimdi kürtleri savunmuş gibi olacağım ama :lol: Bazı Türklerde Halife yanlıları Kurtuluş Savaşını Baltalamak istememişmiydi o zaman Türkleri hangi kefeye koyacağız?
Dulkadiroglu
01-21-2007, 04:43 PM
o Turkleri vatan haini olarak kabul edicez;)
kurdlerin olayı cok farklı...
Karayılan
01-21-2007, 04:57 PM
YouTube - Famous Homosexuals of Uyghurs, Gokturks etc pt1
YouTube - Famous Homosexuals of Uyghurs, Gokturks etc pt2
http://youtube.com/watch?v=UmeArtJOKhQ
http://youtube.com/watch?v=0wH8VY0jX...elated&search=
http://youtube.com/watch?v=AfP7ix5AP...elated&search=
http://youtube.com/watch?v=piR_nVqxY...elated&search=
http://youtube.com/watch?v=lwnrZ2ANP_4
http://youtube.com/watch?v=ZbDYjHL1F...elated&search=
http://youtube.com/watch?v=b7EW4xyqWsA
bunlar gibi videolar hem kurtler hem yunanlar hem ermeniler yapio bunlari
Karayılan
01-21-2007, 04:57 PM
Simdilik oylama yapmayin kitlesel halde yapalim hemen silinsin.
Seckjin Khan
01-21-2007, 05:01 PM
o Turkleri vatan haini olarak kabul edicez;)
kurdlerin olayı cok farklı...
Abi Türkler böyle yaparken Kürtlerin bunu yapması normal olmuyor mu :lol:
Dulkadiroglu
01-21-2007, 05:15 PM
Abi Türkler böyle yaparken Kürtlerin bunu yapması normal olmuyor mu :lol:
butun Turkler boyle yapmıyo arada bir kac kanı bozuk cıkıyo...ama kurdler hep birlikte icinde Turklere ihanet ediyolar...
Seckjin Khan
01-21-2007, 05:19 PM
tüm kürtler olduğunu asla kanıtlayamazsın biri dahi bozsa bir kürt bile kurtuluş savaşında senin için can vermişse bunun altından kalkamazsın Allahın huzurunda ezilirsin !
Dulkadiroglu
01-21-2007, 05:21 PM
tüm kürtler olduğunu asla kanıtlayamazsın biri dahi bozsa bir kürt bile kurtuluş savaşında senin için can vermişse bunun altından kalkamazsın Allahın huzurunda ezilirsin !
Benim lafım bu vatana ihanet eden kurdlere...diceksin ki o zaman diger kurdleri belirt...ama diger kurdlerin sayısı o kadar az ki...genellemelerin hepsi yanlıs olsa da insan ister istemez yapıyo...
Seckjin Khan
01-21-2007, 05:26 PM
mutlaka kürtlerde kurtuluş savaşında bizimle birlikte savaştı buna inan. Savaşmayıp bi de köstek olan hatta isyan edenlerde oldu ama genelleme yapmak tarih itibariyle imkansız...
ikbaljohn
01-21-2007, 09:04 PM
Nima keragi bor bu Kurd bu Turk degan gaplarni! Hammamiz Odam Ato bilan Momo Havoning farzandlarimiz! Millatchi bo'lmaylik.
Demir Kağan
01-22-2007, 02:16 AM
ikbaljohn, well, you don't live in Turkey, if you were, you'd understand us. And, while arab, english, french, german, spanish is nationalist, don't expect us to not to love our nationality and be a nationalist. Yes, we all came from Adam and Eve, but now everything is different. So, you do whatever you want, but don't tell us what to do.
Kurdlerin gercek yuzu ne simdi ? Benim bırcok Kurt arkadasım var hepside cok iyi insanlar. Yanısıra bircokta Kurt tanıdıgım var hepside bu ulke icin hakimlik,ogretmenlik gibi serefli gorevleri icra ediyorlar. Hem bir insan Kurt dogmasını kendisi mi seciyor sanki ? Hayır Allah tarafından boyle yaratılıyorlar. Ne cürretle yaratılan bir ırk'ı sadece oyle yaratıldıkları ıcın kem gozle bakabilirz. Youtube deki videoları koyanlara biz Kurt demiyoruz PKK veya Hain diyoruz. Hasmımız PKK dır Kurtler degil sayet muhattabı PKK degilde Kurtler yaparsanız Kurtleri de PKK nın ıcıne koymus olursunuz ve zamanla Kurtlerde kendileri PKK yerine koyar ve o zaman PKK Kurtler icin kurulmus haklı bir orgut olur. Lutfen dikkat edelim.
Karayılan
01-22-2007, 03:41 AM
ikbaljohn, well, you don't live in Turkey, if you were, you'd understand us. And, while arab, english, french, german, spanish is nationalist, don't expect us to not to love our nationality and be a nationalist. Yes, we all came from Adam and Eve, but now everything is different. So, you do whatever you want, but don't tell us what to do.I agree with u we love our country and if kurds love this country then we love kurds too. If they dont love then we say ....off it is just like that.
KaskırJürek
01-22-2007, 11:04 AM
kürd mafyası :lol: :lol:
Dulkadiroglu
01-22-2007, 03:40 PM
Kurdlerin gercek yuzu ne simdi ? Benim bırcok Kurt arkadasım var hepside cok iyi insanlar. Yanısıra bircokta Kurt tanıdıgım var hepside bu ulke icin hakimlik,ogretmenlik gibi serefli gorevleri icra ediyorlar. Hem bir insan Kurt dogmasını kendisi mi seciyor sanki ? Hayır Allah tarafından boyle yaratılıyorlar. Ne cürretle yaratılan bir ırk'ı sadece oyle yaratıldıkları ıcın kem gozle bakabilirz. Youtube deki videoları koyanlara biz Kurt demiyoruz PKK veya Hain diyoruz. Hasmımız PKK dır Kurtler degil sayet muhattabı PKK degilde Kurtler yaparsanız Kurtleri de PKK nın ıcıne koymus olursunuz ve zamanla Kurtlerde kendileri PKK yerine koyar ve o zaman PKK Kurtler icin kurulmus haklı bir orgut olur. Lutfen dikkat edelim.
Soledigimi tekrarlıyorum gidin kurdlerin yanında pkk konusunu acın ictenlikle pkkyı lanetlerlerse o zaman iyi kurdler var demektir...benim kurd arkadaslarım oldu hala da var arkadaslarım o "iyi kurdler" kesime ait...hos insanların durustlugune ne kadar guvenilir?
insanlar internette daha cesur oluyor...bu gune kadar konustugum onlarca kurdden pkkyı kotuleyen 2 tane kurd cıkmıstı yeni 3 oldu...bi tanesi askerdi digeri pkk silah kullandıgı icin kotuluyodu sonuncusu siirtli biri neden kotuledi bilmiyorum belki de araptı:P(:
ikbaljohn
01-23-2007, 08:26 AM
ikbaljohn, well, you don't live in Turkey, if you were, you'd understand us. And, while arab, english, french, german, spanish is nationalist, don't expect us to not to love our nationality and be a nationalist. Yes, we all came from Adam and Eve, but now everything is different. So, you do whatever you want, but don't tell us what to do.
Turkiyede yasamiyorsam bile Turkler ve Kurdler konusunu anliyom. Ve senin Turk halki adindan konusmana gerek varmi?Ben bircok Turk ve Kurd insanlariyla calistim.Turk de Kurd de para vermeye gelince hep aynidirlar.Ben cok Turk vatandaslariyla Kurdler hakkinda konustum.Birisi Kurdlerde de iyisi var kotusu var diyor,ikincisi Kurdlerin hepsi kotu diyor. Tarihde ne olduysa oldu.Sen bunu duzeltemezsin.Kurdlerin simdi kendi devleti varmi?YOK.Olmayacak bile.Senin icin Saddam Huseyin Kurdlerle konusmustur!!!:lol: Ne geregi var yarali adamin ustune sicmanin!!!
Dulkadiroglu
01-23-2007, 08:54 AM
Turkiyede yasamiyorsam bile Turkler ve Kurdler konusunu anliyom. Ve senin Turk halki adindan konusmana gerek varmi?Ben bircok Turk ve Kurd insanlariyla calistim.Turk de Kurd de para vermeye gelince hep aynidirlar.Ben cok Turk vatandaslariyla Kurdler hakkinda konustum.Birisi Kurdlerde de iyisi var kotusu var diyor,ikincisi Kurdlerin hepsi kotu diyor. Tarihde ne olduysa oldu.Sen bunu duzeltemezsin.Kurdlerin simdi kendi devleti varmi?YOK.Olmayacak bile.Senin icin Saddam Huseyin Kurdlerle konusmustur!!!:lol: Ne geregi var yarali adamin ustune sicmanin!!!
Yaralı adam dedigin kurdler mi???adamlar abd'nin kopekligini yapıp sımarıyor hatta Turkiye'ye kafa tutuyor...
afsharkizi
01-23-2007, 01:06 PM
tabiki her milletin bøyle kötüsü olur kürdün køtüsü var iyiside.. ben bugüne kadar kürtlerden cok destek aldim..
BOZ-OK
01-23-2007, 01:35 PM
Hamaset guzel de... Biraz da hayatin gerceklerinden bahsedelim... Tarih bize gostermistir ki, bir ulkeyi olusturan asli unsur, hic bir zaman o ulkeyi olusturan diger unsurlara sonuna kadar guvenemez cunku tarih boyunca bir cok ulke, o ulkenin kuruldugu doneme ait sartlar degistiginde degisen sartlara gore yeni bir pozisyon alan asli unsurun disinda kalan unsurlarin yarattigi sorunlarla ugrasmis ve hatta bu yuzden tarih sahnesinden silinip gitmistir... Osmanli'nin tarihten silinip gitmesinde batida yukselen milliyetcilik akimindan etkilenip ayaklanan ana unsur olan Turklerin disinda kalan diger unsurlarin hic mi payi yoktur? Millet-i sadika olarak adlandirilan Ermeniler sonunda isi Ermenistan kurma hayaliyle bir Turk katliamina kadar goturmemislermidir? Bin yildan fazla Turk ile yan yana ve dirlik icinde yasayan Rumlar, soydaslari olan Yunan askerleri Anadolu'yu isgal ettiginde o orduya alkis tutmamislarmidir? "Din kardesimiz" dedigimiz, Turk'ten bile ustun tuttugumuz Araplar bile ayaklanmamislarmidir? Kendilerine Kurdistan vaad edilen Kurtler, Sevr'de, hem de bir Osmanli pasasi ve diplomati olan Bo Sherif tarafindan temsil edilmemislermidir? Daha bir kac yil oncesine kadar yuzbinlerce insaninin hayatini Saddam'in kimyasal silahlarindan kurtardigimiz, cebinde Turk kirmizi pasaportu tasiyan, pesmergeleri Turk ordusu ile operasyonlara katilan kuzey Irak Kurdlerinin liderleri Barzani ve Talabani, Arkasinda Amerika'yi bulunca kustahlasmamis ve Turkiye'ye meydan okur hale gelmemislermidir? Isternirse sadece kendimizden degil, yakin ve uzak tarihten baska bir cok ornekler de verilebilir ama ornekler hep aynidir... Maalesef aci gercek sudur ki, bir ulkeyi olusturan asli unsur disindaki unsurlarin sadakati ve vatanseverligi, ulkenin o andaki gucu ve mevcut sartlar ile sinirlidir... Gu-ve-nil-mez-dir... Simdi arkadaslar istedikleri kadar "vatanperverlikleri sorgulanamaz" Kurd vatandaslarimizdan bahsetsinler, bu kurtlerin hic birisi, Osmanlinin Paris buyukelcisi Sherif Pasa'dan daha fazla "vatanperverligi sorgulanamaz" degildir ve bu dahi kendisinin Sevr'de galip devletlerin yaninda Kurdistan temsilcisi olarak bulunmasina ve Osmanli ile toprak pazarligi yapmasina engel olmamistir... Yani dostlar, hamaset iyi de, milli hafizamiz nisyan ile malul olmasa diyorum...;)
afsharkizi
01-23-2007, 01:37 PM
Hamaset guzel de... Biraz da hayatin gerceklerinden bahsedelim... Tarih bize gostermistir ki, bir ulkeyi olusturan asli unsur, hic bir zaman o ulkeyi olusturan diger unsurlara sonuna kadar guvenemez cunku tarih boyunca bir cok ulke, o ulkenin kuruldugu doneme ait sartlar degistiginde degisen sartlara gore yeni bir pozisyon alan asli unsurun disinda kalan unsurlarin yarattigi sorunlarla ugrasmis ve hatta bu yuzden tarih sahnesinden silinip gitmistir... Osmanli'nin tarihten silinip gitmesinde batida yukselen milliyetcilik akimindan etkilenip ayaklanan ana unsur olan Turklerin disinda kalan diger unsurlarin hic mi payi yoktur? Millet-i sadika olarak adlandirilan Ermeniler sonunda isi Ermenistan kurma hayaliyle bir Turk katliamina kadar goturmemislermidir? Bin yildan fazla Turk ile yan yana ve dirlik icinde yasayan Rumlar, soydaslari olan Yunan askerleri Anadolu'yu isgal ettiginde o orduya alkis tutmamislarmidir? "Din kardesimiz" dedigimiz, Turk'ten bile ustun tuttugumuz Araplar bile ayaklanmamislarmidir? Kendilerine Kurdistan vaad edilen Kurtler, Sevr'de, hem de bir Osmanli pasasi ve diplomati olan Bo Sherif tarafindan temsil edilmemislermidir? Daha bir kac yil oncesine kadar yuzbinlerce insaninin hayatini Saddam'in kimyasal silahlarindan kurtardigimiz, cebinde Turk kirmizi pasaportu tasiyan, pesmergeleri Turk ordusu ile operasyonlara katilan kuzey Irak Kurdlerinin liderleri Barzani ve Talabani, Arkasinda Amerika'yi bulunca kustahlasmamis ve Turkiye'ye meydan okur hale gelmemislermidir? Isternirse sadece kendimizden degil, yakin ve uzak tarihten baska bir cok ornekler de verilebilir ama ornekler hep aynidir... Maalesef aci gercek sudur ki, bir ulkeyi olusturan asli unsur disindaki unsurlarin sadakati ve vatanseverligi, ulkenin o andaki gucu ve mevcut sartlar ile sinirlidir... Gu-ve-nil-mez-dir... Simdi arkadaslar istedikleri kadar "vatanperverlikleri sorgulanamaz" Kurd vatandaslarimizdan bahsetsinler, bu kurtlerin hic birisi, Osmanlinin Paris buyukelcisi Sherif Pasa'dan daha fazla "vatanperverligi sorgulanamaz" degildir ve bu dahi kendisinin Sevr'de galip devletlerin yaninda Kurdistan temsilcisi olarak bulunmasina ve Osmanli ile toprak pazarligi yapmasina engel olmamistir... Yani dostlar, hamaset iyi de, milli hafizamiz nisyan ile malul olmasa diyorum...;)
Kardes cok güzel yazmissin...
teginalp
01-23-2007, 02:35 PM
bir ulkucu olarak bu sitede emegi gecen herkesi tebrik ediyorum...
http://www.turksolu.org/92/basyazi92.htm
Senden daha Ülkücü biri olarak seni esefle kınıyorum.
Düşmanımın Düşmanı Dostum Değildir.
Bir TV dizisinden ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim.
kurshad
01-23-2007, 03:14 PM
.. Maalesef aci gercek sudur ki, bir ulkeyi olusturan asli unsur disindaki unsurlarin sadakati ve vatanseverligi, ulkenin o andaki gucu ve mevcut sartlar ile sinirlidir... Gu-ve-nil-mez-dir...
Dogru sozun ustune ne denir?
Dulkadiroglu
01-23-2007, 06:07 PM
Senden daha Ülkücü biri olarak seni esefle kınıyorum.
Düşmanımın Düşmanı Dostum Değildir.
Bir TV dizisinden ama hangisi olduğunu söylemeyeceğim.
1-Benden daha ulkucu oldugunu nasıl ispatlayabilirsin?ya da o daha fazla ulkucu bu daha az ulkucu gibi bir sey demek mumkun mu?
2-tebrik etmemdeki mantık "dusmanımın dusmanı dostumdur" degil solcu da olsa dogruları gorup yayınlamaları...nasıl ki solcular amerikan emperyalizmini protesto ederken-baska niyetleri olmadıgı zaman-destek veriyorsam bunda da destek veririm...aksi halde bizi bolmeye calısanların ekmegine yag surmus olurum...
Yigidi oldur hakkını ver...
teginalp
01-24-2007, 02:14 AM
1-Benden daha ulkucu oldugunu nasıl ispatlayabilirsin?ya da o daha fazla ulkucu bu daha az ulkucu gibi bir sey demek mumkun mu?
2-tebrik etmemdeki mantık "dusmanımın dusmanı dostumdur" degil solcu da olsa dogruları gorup yayınlamaları...nasıl ki solcular amerikan emperyalizmini protesto ederken-baska niyetleri olmadıgı zaman-destek veriyorsam bunda da destek veririm...aksi halde bizi bolmeye calısanların ekmegine yag surmus olurum...
Yigidi oldur hakkını ver...
1- Öyle bir ölçüaleti henüz icat edilmediği için kafakağıtlarımızı ölçü olarak kullandım. Bir de tahammül sınırlarımızı karşılaştırdım.
Sayfa açılmaya başladığı zaman karşıma çıkan resimler, altından ne gelecek olursa olsun tahammül edilebilir cinsten değildi. Daha önceden de yeteri kadar yatıştırıcı aldıktan sonra o sayfaları incelemiştim ve ne yalan söyleyeyim Ülkenin işgal edilişi ile ilgili animasyon benim de hoşuma gitmişti fakat..
2- O adamları siyaset sahnesine kim soktu? Zorla kanatlarının altında meclise sokan, kürsüde kürtçe yemin etmeye kalkışıldığında "leyla gızıım" diye inleyen meclis başkan vekili, göz altına alınışları, içeride devletten aldıkları milletvekili maaşları ile yaptıkları propogandalar... velhasıl yakıngeçmişimiz gözümün önünden geçti.
Dün bize karşı birlikte savaşanlar bu gün silah arkadaşlarını satıyor mantığı uyandı. Bunu birsürü şekilde yorumlamak mümkün. Bence en kuvvetli yorum, "fırsatını buldukları zaman seni de satmaya veya arkadan vurmaya hazırlar"
O yüzden ortada yiğit falan göremiyorum.
Dulkadiroglu
01-24-2007, 02:22 AM
1- Öyle bir ölçüaleti henüz icat edilmediği için kafakağıtlarımızı ölçü olarak kullandım. Bir de tahammül sınırlarımızı karşılaştırdım.
Sayfa açılmaya başladığı zaman karşıma çıkan resimler, altından ne gelecek olursa olsun tahammül edilebilir cinsten değildi. Daha önceden de yeteri kadar yatıştırıcı aldıktan sonra o sayfaları incelemiştim ve ne yalan söyleyeyim Ülkenin işgal edilişi ile ilgili animasyon benim de hoşuma gitmişti fakat..
2- O adamları siyaset sahnesine kim soktu? Zorla kanatlarının altında meclise sokan, kürsüde kürtçe yemin etmeye kalkışıldığında "leyla gızıım" diye inleyen meclis başkan vekili, göz altına alınışları, içeride devletten aldıkları milletvekili maaşları ile yaptıkları propogandalar... velhasıl yakıngeçmişimiz gözümün önünden geçti.
Dün bize karşı birlikte savaşanlar bu gün silah arkadaşlarını satıyor mantığı uyandı. Bunu birsürü şekilde yorumlamak mümkün. Bence en kuvvetli yorum, "fırsatını buldukları zaman seni de satmaya veya arkadan vurmaya hazırlar"
O yüzden ortada yiğit falan göremiyorum.
yazımı tekrar okursan orda "baska niyetleri olmadıgı zaman" yazısını gorursun...ortada bir dogru varsa alkıslarım...alkısladıgım leyla zanayı savunmaları degil kendi agızlarıyla kurdlerin ne mal oldugunu itiraf etmeleri...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.