View Full Version : aldiginiz en güzel sey
afsharkizi
01-23-2007, 02:48 PM
bugüne kadar aldiginiz en güzel hediye nedir ??? Yada en pahali ne aldiniz kendinize... En iyi alisverinizi nedir???:D
afsharkizi
01-23-2007, 02:51 PM
ben bugüne bir cok sey aldim ama en pahali aldigim sey galiba parfumum Miss dior Cherie onu 107 euroya aldigim parfum
ve güzel alisverisim aliba aldigim miss sixty pantolunlarim...
bilmem daha cok var...
Kaptan-i Derya
01-23-2007, 04:36 PM
X1800 ekran kartım :D
napiyon onunla bakem? :D
varsa oynadigin tanidik oyun sana arkadas oluruz bakma biraderle.
Qarama
01-23-2007, 04:38 PM
bugüne kadar aldiginiz en güzel hediye nedir ??? Yada en pahali ne aldiniz kendinize... En iyi alisverinizi nedir???:D
aileme Türkiyeye gidi$ ve geli$ ucak bileti 1.500ˆ degerinde.
afsharkizi
01-23-2007, 04:58 PM
dogru ya en pahali aldigim sey laptopum.. birde türkiyeye gelis gidis billeti...
Demir Kağan
01-23-2007, 05:06 PM
En pahali sey mi yoksa en guzel sey mi? Nitekim sevdigimin "Seni seviyorum" diye yazdigi mesaj benim aldigim en guzel sey. Ona dokunabilmek, sarilabilmek, onu seyredebilmek ve dahi onun kendisi bana verilen en guzel, en degerli, en pahali hediye.
En pahali sey mi yoksa en guzel sey mi? Nitekim sevdigimin "Seni seviyorum" diye yazdigi mesaj benim aldigim en guzel sey. Ona dokunabilmek, sarilabilmek, onu seyredebilmek ve dahi onun kendisi bana verilen en guzel, en degerli, en pahali hediye.
Hocam sen ne romantik adamsın böyle yaw. Delikanlıyı bozar bu kadarıda :twisted:
ulaskirim
01-23-2007, 05:12 PM
Bugüne kadar aldığım en güzel hediye ; aldığım ilk nefestir!...
Yaradandan , annemden , babamdan!...
DrAydan
01-24-2007, 01:21 AM
Aldıgım en güzel hediye-Kendime aldıgım kedi
Aldıgım en pahalı hediye-Kuzenime dogum gününde 500 usd ye saat almıştım.
Bana alınan en güzel hediye-En çok deyer verdiyim,sevdiğim,aşık olduğum birinden aldıgım 2 tane müzik CD si
Bana alınan en pahalı hediye-Babamın aldıgı Leptop 2000YTL,annemin aldıgı tekdaş 6000usd
Qarshi
01-24-2007, 01:35 AM
Sokak köpeği...
Akladım,pakladım üzerine bide aşılarını yaptırıp kırmızı kurdela ilede süsledim :lol:
Kimlik kartı bile çıkarttım :cool:
Demir Kağan
01-24-2007, 01:59 AM
Hocam sen ne romantik adamsın böyle yaw. Delikanlıyı bozar bu kadarıda :twisted:
Oyleyiz abi, ben mes'udum. :lol:
Sokak köpeği...
Akladım,pakladım üzerine bide aşılarını yaptırıp kırmızı kurdela ilede süsledim :lol:
Kimlik kartı bile çıkarttım :cool:
Yalnizlik insana neler yaptiriyor.. :cool:
Qarshi
01-24-2007, 02:15 AM
Yalnizlik insana neler yaptiriyor..
Neler yaptırıyor anlat Demir :lol:
dila73
01-24-2007, 02:54 AM
en çok sevindiğim hediye, baykan-ziyaret beldesinde köhne, eski belliki fakir bi dükkandan yaptığım 10 ytl alışveriş sonrasında dükkan sahibinin bana hediye ettiği bilezik ve ikram ettiği çay...
gözlerim dolup ağlamıştım sonrasında...
Demir Kağan
01-24-2007, 02:58 AM
Neler yaptırıyor anlat Demir :lol:
Kedi kopek aldiriyormus, kimlik bile cikarttiriyormus. :lol:
Belki sigortaci bile olduruyordur. :lol:
Qarshi
01-24-2007, 03:02 AM
Kedi kopek aldiriyormus, kimlik bile cikarttiriyormus. :lol:
Belki sigortaci bile olduruyordur. :lol:
Telefon numaranı verde sanada bi teklif hazırlatayım :lol:
Demir Kağan
01-24-2007, 03:03 AM
Telefon numaranı verde sanada bi teklif hazırlatayım :lol:
0666 666 66 66 :lol:
nurhak
01-24-2007, 07:10 AM
kızlarım......
BoRaN
01-24-2007, 07:20 AM
Aldıgım En anlamlı Hediye Masa saat'i Şimdiden kıymet biçilemiyor Gönül hanemde..:)
Kendime para verip aldıgım Unutamadıgım! Belki inanmazsınız ama Cep Telefonum Yıl yanılmıyorsam 1994 gibiydi 1800 usd vermiştim:rolleyes: ve asıl unutulmaz olanı iste 2 ay sonra O telefonu kaybetmem oldu...:lol:
HZleyli
01-24-2007, 08:32 AM
Dostumdan bir mesaj...
afsharkizi
01-24-2007, 12:39 PM
bugüne kadar aldigim en güzel hediye dayimgile hediye ettigim yamasir makinesi..
Aybike
01-24-2007, 05:48 PM
Demir vallahi sen yazmasaydın aynısını yazacaktım oguz a....:)
yarıldım burda ...Oluyom karnım agrıdı gulmekten...
ah ah yalnızlık...
armagana gelince...Tabiki torunlarıma aldıgım herseyi cok severek alıyorum...
cunku bana verilen en degerlı armaganlar, onların kendısı..ben bana verılen armaganları sevindiriyorum o kadar...:)
Qarshi
01-25-2007, 03:39 AM
Demir vallahi sen yazmasaydın aynısını yazacaktım oguz a....:)
yarıldım burda ...Oluyom karnım agrıdı gulmekten...
ah ah yalnızlık...
armagana gelince...Tabiki torunlarıma aldıgım herseyi cok severek alıyorum...
cunku bana verilen en degerlı armaganlar, onların kendısı..ben bana verılen armaganları sevindiriyorum o kadar...:)
Tutkal iyi gelir :paint:
Uzbekistan2010
01-25-2007, 01:19 PM
ozbek tilida yazaman :)
eng gozal olgan narsa bu onamning duosi
oltin olma duo ol, duo oltin emasmi :)
Adam ne güzel bir sokak hayvanını sahiplenmiş hatta kimlik bile çıkarmış bunu yapabilecek sahsiyetin sebebi yalnızlıktan değil sefkattir. Bu adam belki yarın belki yarından da yakın yalnızlık durumunu degistirirse köpegi dısarımı atacak sanki (Atar mısın? Oğuz :D ) Yalnızlıkla alakası yok o onun insanlıgı artık. Ben yalnız değilim ancak 5 tane kediye bakıyorum mesala :)
DrAydan
01-25-2007, 02:05 PM
Adam ne güzel bir sokak hayvanını sahiplenmiş hatta kimlik bile çıkarmış bunu yapabilecek sahsiyetin sebebi yalnızlıktan değil sefkattir. Bu adam belki yarın belki yarından da yakın yalnızlık durumunu degistirirse köpegi dısarımı atacak sanki (Atar mısın? Oğuz :D ) Yalnızlıkla alakası yok o onun insanlıgı artık. Ben yalnız değilim ancak 5 tane kediye bakıyorum mesala :)
Mmm benim kedi yalnız abiler ablalar ister bunu da sana göndereyimmi bakarmısın:)?
Mmm benim kedi yalnız abiler ablalar ister bunu da sana göndereyimmi bakarmısın:)?
10 u aşkın kediye bakıyordum kışa doğru tamamını attım 5 tanesi geri geldi. :P Ben boyle büyüdüm be! Bebeklikten beri kiprilerle,tavuklarla,kopeklerle,farelerle,kediler le,kuşlarla,tavşanlarla... Bebeklikten beridir hayvanlarla bir arada bulunmam sebebi ile mikroplara karşıda kucuk yaslarda bagısıklık kazandım simdide Allah'a sukur "ayı gibi herifim la" diyebiliyorum kendime. Aydan hanım! Kedinize bakın, durumu olan herkes boyle hayvanları yanına alsın ama benim gibi 5 er 10 ar degil tek,tek. Benim gibi adamlar iste en fazla 5 kediye bakıyor belki daha da isi buyutenler hayrına yerler acıp 50 tanesine bakıyor ama olmaz boyle durumu olan her insanın hayvan sahiplenmesi gerekir.
DrAydan
01-25-2007, 02:37 PM
Ben şaka yapmıştım:doctor:
Aydan hanım Dr. luk bilgilerinizden dolayı size sorayım dedim. Hayatımda daha 1 kere su cicegi gecirdigimi birde cocukken bagırsak enfeksyonu kaptıgımı biliyorum. Hastalık zamanında da doktor cocuk gider demesine ragmen Allah'a sukur kurtulmustum. Kıs gelir dogru-durust 1 kere grip olurum, saglık karneme bakıyorum "kac yıl oldu diyorum Allah'a sukur yolumuz dusmedi doktora" diyorum. Acıkcası ben pek hastalık yuzu gormedim hemde buyudugum ortamlara ragmen. Su anda ev yemekleri ile beslenmiyorum, abur,cubur yiyeceklerle ne bulursam goturuyorum iste :) Yani oyle bagısıklık kazandıracak yemeklerde yemiyorum. Evimde 2 gun kalan bir arkadasım soguk algınlıgından 2 hafta kadar cekmisti ama ben pek sogukta hisstemem. Surekli ben bu bagısıklıgın sebebini cocukluktan beri hayvanlar ile birlikte buyudum icin organizmamın bagısıklık kazanmasına baglıyorum. Bilmiyorum dogru mu soyluyorum yoksa cahil,cahil mi konusuyorum ?
DrAydan
01-25-2007, 03:19 PM
Aydan hanım Dr. luk bilgilerinizden dolayı size sorayım dedim. Hayatımda daha 1 kere su cicegi gecirdigimi birde cocukken bagırsak enfeksyonu kaptıgımı biliyorum. Hastalık zamanında da doktor cocuk gider demesine ragmen Allah'a sukur kurtulmustum. Kıs gelir dogru-durust 1 kere grip olurum, saglık karneme bakıyorum "kac yıl oldu diyorum Allah'a sukur yolumuz dusmedi doktora" diyorum. Acıkcası ben pek hastalık yuzu gormedim hemde buyudugum ortamlara ragmen. Su anda ev yemekleri ile beslenmiyorum, abur,cubur yiyeceklerle ne bulursam goturuyorum iste :) Yani oyle bagısıklık kazandıracak yemeklerde yemiyorum. Evimde 2 gun kalan bir arkadasım soguk algınlıgından 2 hafta kadar cekmisti ama ben pek sogukta hisstemem. Surekli ben bu bagısıklıgın sebebini cocukluktan beri hayvanlar ile birlikte buyudum icin organizmamın bagısıklık kazanmasına baglıyorum. Bilmiyorum dogru mu soyluyorum yoksa cahil,cahil mi konusuyorum ?
Ay dile getirme arkadaşım nazar filan deyer.Ama maşallah saglıklıymışsınız allah sonuna kadar etsin.Hep bögle kalın.
Ay dile getirme arkadaşım nazar filan deyer.Ama maşallah saglıklıymışsınız allah sonuna kadar etsin.Hep bögle kalın.
Doktorlar ne zamandan beridir nazara inanıyor bea :D
DrAydan
01-25-2007, 03:32 PM
Doktorlar ne zamandan beridir nazara inanıyor bea :D
Vallahı başkasını bilmem ama ben inanırım arkadşım :)
İyide cocukları hayvanatlarla mı buyutelim yoksa hastalık bulasır diye uzak mı tutalım simdi ? Ben halen cevap arayısındayım.
DrAydan
01-25-2007, 03:45 PM
İyide cocukları hayvanatlarla mı buyutelim yoksa hastalık bulasır diye uzak mı tutalım simdi ? Ben halen cevap arayısındayım.
Haa çok özür dilerim soru sordugunuzu anlamamıştım.Sizin saglıklı olma nedeninizin hayvan beslemenizle hiç bi ılgısı yok.Tabiki beslediyiniz hayvanlara iyi bakarsanız yanı hasta filan deyillerse çocuklardan uzak tutmaya gerek yok.Ama bi tavsiye ederim ki küçük yaşlı cocuk olan evde hayvan beslenmesin bence.Onlarda immunitet çok zayıf her şeyden hasta ola bilirler.Hayvanların tüyü filan düşünün işte
Colpan
01-25-2007, 03:51 PM
Hayvanâtla birlikte büyüyen çocuklarda merhamet, paylaşma gibi güzel duygular gelişiyor. Ayrıca immün sistemleri üzerinde olumlu etkileri dahî olabilir. Antijenleri çocukken tanımak daha iyidir.
Aldığım en güzel şeylere gelince, geçen yıl ders verdiğim çocuklardan aldığım ufak tefek şeyler gâyet güzeldi. Onların yüzündeki mahcûbiyeti unutamam, çünkü ekonomik durumları iyi olmadığından, kalem, defter, kitâb gibi fiyatı ucuz olan hediyeler almışlardı. Bana sa'ât başı para ödeselerdi, ya da pahalı hediyeler alsalardı, şimdi onları hatırlamıyordum bile.
Ama daha da güzeli, hepsinin iyi liseleri ve fakülteleri kazanması oldu.
Qarshi
01-26-2007, 02:56 AM
İdrak edebilmek üstad...
Bu kelimeyi çok severim :cool:
Demir Kağan
01-26-2007, 05:40 AM
Evet, goruyoruz ki yalnizlik sadece sokaktaki kediyi kopegi aldirtmiyormus, 5 tane de baktiriyormus.
Siz ayni dertten muzdariptiniz degil mi? :lol:
Ayni eve ciksaniza siz. Dert ortagi falan olursunuz. :lol:
Qarshi
01-26-2007, 05:45 AM
Evet, goruyoruz ki yalnizlik sadece sokaktaki kediyi kopegi aldirtmiyormus, 5 tane de baktiriyormus.
Siz ayni dertten muzdariptiniz degil mi? :lol:
Ayni eve ciksaniza siz. Dert ortagi falan olursunuz. :lol:
Dert ortağı :lol: :lol: :lol:
İDRAK yeteneği :cool:
Demir Kağan
01-26-2007, 06:03 AM
Dert ortağı :lol: :lol: :lol:
İDRAK yeteneği :cool:
Dogru yetenek..
Yalniz kalabilmeyi basarabilmek de bir yetenektir..
Tebrik ediyorum sizleri. :lol:
Qarshi
01-26-2007, 06:11 AM
Dogru yetenek..
Yalniz kalabilmeyi basarabilmek de bir yetenektir..
Tebrik ediyorum sizleri. :lol:
İdrak edebilmek...:lol:
Yavaş yavaş yaklaşıyorsun ! :cool:
"Ben yalnız değilim ancak 5 tane kediye bakıyorum mesala"
İdrak meselesi. Evet.
Demir Kağan
01-26-2007, 07:07 AM
Yemeyin beni gencler. :lol:
Ne diye kekleyelim Kağan seni. Sorarım sana Kaç kere yalnız kaldın ? Ben bundan öncede yalnız kaldım gelecekte de muhtamelen yalnız kalacağım. İnsan yalnız kalınca kendini kediye,köpege vermiyor. Bircok insan tanıyorum yalnız olan, yoldan gecerken hayvanata tekme atıp taslayan... Yalnızlıkla alakası yok hayvan sahiplenme meselesinin, sefkatle,insanlıkla alakası var.
Demir Kağan
01-26-2007, 07:21 AM
Ne diye kekleyelim Kağan seni. Sorarım sana Kaç kere yalnız kaldın ? Ben bundan öncede yalnız kaldım gelecekte de muhtamelen yalnız kalacağım. İnsan yalnız kalınca kendini kediye,köpege vermiyor. Bircok insan tanıyorum yalnız olan, yoldan gecerken hayvanata tekme atıp taslayan... Yalnızlıkla alakası yok hayvan sahiplenme meselesinin, sefkatle,insanlıkla alakası var.
Idrak meselesi diyorsunuz ya.. :lol:
Yolda gordugu hayvana tekme atiyordur dogru..
Ama yalnizligi belki de onu derin bir kedere boguyordur ve o da baska seyler yapiyordur?
Yalnizlik sadece bir sure zevk verir insana, sonrasi sikar..
Benim kastettigim yalnizligin insana neler yaptirdigiydi, "ve hatta sigortaci bile oldurtabilir" demistim dikkat ettiysen.. Senin meslek neydi? :lol:
Okuyoruz hojam napacaz? Ama ben simdi caktım meseleyi yas 21 degil benim 18 :D Ataturk'u elestirelim baslıgını gorunce zıplamıstım foruma dogum yılınıda sallamısım. Amacım takılmak degildi 2-3 mesj yazıp gidecektim ama zamanla alıstım,burada kaldık iste :D Gelecek sene univ. kazanbilirsem gidecegim iste bu sene oss ye 3. girisim olacak artık naspise. Eger gidersemde yurtlarda surenecegim muhtemelen, ozel okul ihtimalide var, Kıbrıs ;) Yani gelecek senede yalnızım buyuk ihtimal. Alıskınım zati acımdan pek sorun degil.
Demir Kağan
01-26-2007, 07:43 AM
Okuyoruz hojam napacaz? Ama ben simdi caktım meseleyi yas 21 degil benim 18 :D Ataturk'u elestirelim baslıgını gorunce zıplamıstım foruma dogum yılınıda sallamısım. Amacım takılmak degildi 2-3 mesj yazıp gidecektim ama zamanla alıstım,burada kaldık iste :D Gelecek sene univ. kazanbilirsem gidecegim iste bu sene oss ye 3. girisim olacak artık naspise. Eger gidersemde yurtlarda surenecegim muhtemelen, ozel okul ihtimalide var, Kıbrıs ;) Yani gelecek senede yalnızım buyuk ihtimal. Alıskınım zati acımdan pek sorun degil.
Neredensin sen? Istanbul'da misin? Hangi okuldan mezunsun? Amacin takilmak degilse niye kaldin? Kaldiysan niye artizlik yapiyon? Yasin daha 18mis ben de diyorum niye boyle asktan meskten dem vuruyor bu. :lol: Yoru de get la. :lol:
Lem senin yaş 31 sanki :D
Kayısı cenneti Malatyadayım.
Cumhuriyet lisesi mezunuyum.
Amacım takılmak değil-Dİ.
Ne artizlik yaptık yaw ?
Demir Kağan
01-26-2007, 07:55 AM
Lem senin yaş 31 sanki :D
Kayısı cenneti Malatyadayım.
Cumhuriyet lisesi mezunuyum.
Amacım takılmak değil-Dİ.
Ne artizlik yaptık yaw ?
Takildim oyle yaptigindan degil. :lol:
Istanbul'da olsaydin gel diyecektim aspava'da bulusmamiza.
Pizzamdan verirdim belki. :lol:
Qarshi
01-26-2007, 07:58 AM
Kum saatindeki idrak yavaş yavaş ortalamayı bulmaya başladı :lol:
aspava
01-26-2007, 08:00 AM
avatarın değişmiş :twisted: oynama benim yazdıklarımla...:cool:
Demir Kağan
01-26-2007, 08:04 AM
Sana da buluruz abi, niye kiskandin hemen? :lol:
Sag olasın yinede. Ben pizzayla ugrasmam kebap,doner gibi halis,muhlis Turk urunleri yerim ;)
Qarshi
01-26-2007, 08:06 AM
Sana da buluruz abi, niye kiskandin hemen? :lol:
Abiiii diye başlayan ah keşkemmler geldide aklıma :lol:
aspava
01-26-2007, 08:07 AM
Sag olasın yinede. Ben pizzayla ugrasmam kebap,doner gibi halis,muhlis Turk urunleri yerim ;)
bizde hepsu vardur...:D demir'in bir tarafı italya'n da :cool:
aspava
01-26-2007, 08:09 AM
sıkma çocuğu :evil:
kendin bul demir'e zarar verirsin yanında olursan :twisted:
Qarshi
01-26-2007, 08:11 AM
sıkma çocuğu :evil:
kendin bul demir'e zarar verirsin yanında olursan :twisted:
Çocuk kim ???
Ne kaybettimki ne bulim ???
Nasıl bir zarar ???
Bulmanın sen neresindesin ???
bizde hepsu vardur...:D demir'in bir tarafı italya'n da :cool:
Tamadır yav o vakit İst. gelme ihtimalim var :D
Demir Kağan
01-26-2007, 08:12 AM
Ehum ehm, baskalarini karistirmayalim simdi. :twisted:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.