PDA

View Full Version : 'Rusya müslümanların olacak'

wolfie
01-25-2007, 03:33 PM
ABD'li Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği (SSCB) uzmanı Paul Goble, ilginç bir tespitte bulunarak Rusya'da 25 yıl sonra Müslüman nüfusun öne geçeceğini iddia etti. Paul Goble, Rusya'nın bu tarihten sonra Müslüman bir devlete dönüşebileceğini ileri sürdü.

http://www.sabah.com.tr/dun97.html

DrAydan
01-25-2007, 03:38 PM
Amin inşallah yalansa gerçek olsun:):doctor:

Redd-i İlhak
01-25-2007, 04:02 PM
yuh :P

inanmam sanmam kısa mısa tövbe mövbe...

black_cat
01-26-2007, 01:31 AM
OLursa nolur, sonucta hala rus...Ha tatarlarin olcak diyeckse o baska:lol:

Bilge_Kagan
01-26-2007, 02:43 AM
Hala Rus degil, Rusya'da Ruslarin nufusu azalirken azinliklarin bircogununki artiyor ( Cuvaslar pek kalabalik degil ornegin, kalabalik olmaya da bir niyetleri yok ). Rusya'daki azinliklarin cogunun Musluman oldugunu varsayarsak, gayet normal bir gelisme...

Yalniz Rusya'nin musluman olmasina sevinirken, Turkiye'de Turklerin nufusunun 2050 civarinda azinliga dusecegini de hesap etmek gerekiyor...

Scofield
01-26-2007, 03:14 AM
ya boyle ivir zivir seylerle kendiniz avutmasaniz gayri...

timurlenk
01-26-2007, 03:17 AM
ruslar bunu biliyor vede resmen kanunlarla rus nufusu artırma pesindeler...

Demir Kağan
01-26-2007, 05:38 AM
Hristiyan nufusu ikiye katlayacakmis musluman nufus.

Eh, bir vodka icerim bu habere. :lol:

gurkan
01-26-2007, 05:43 AM
Eh, bir vodka icerim bu habere. :lol:

Müslüman oldun olmaz kardeşim. Haram.;)

Demir Kağan
01-26-2007, 06:00 AM
Müslüman oldun olmaz kardeşim. Haram.;)

Abi aman diyeyim..

Eskisi gibi icmiyorum zaten, azalttim.

Ama canim cektiginde de iciyorum.

Bilge_Kagan
01-26-2007, 06:35 AM
ya boyle ivir zivir seylerle kendiniz avutmasaniz gayri...

Turkiye'nin Rusya'dan yana herhangi bir konuda kendini "avutmasina" gerek yok. Burada birseyler yazmis olanlar da "aman Rusya'nin basina birsey gelsin" mantigiyla yazmiyorlar yazdiklarini. Burada asil mesele, Musluman nufusun artiyor olmasi ve gelecekte onemli bir ulkeye hakim olabilecekleri savi.

ruslar bunu biliyor vede resmen kanunlarla rus nufusu artırma pesindeler...

Ayni isi Altin Orda hanliklarini yiktiklarindan beri yapiyorlar, yine de vaziyet bu olduguna gore, bence korkulacak birsey yok.

AFANDI
01-26-2007, 06:44 AM
ah o eski komunist biraderler nerde kaldi ah ah ''

(ben bunu biyerden hatirliyorum ama :) )

borcugin
01-26-2007, 06:48 AM
ah o eski komunist biraderler nerde kaldi ah ah ''

(ben bunu biyerden hatirliyorum ama :) )
S.A.

Birleşmiş Milletler Dunya Sağlık Orgutu bir yasa cıkardı. Bu yasaya gore artık Komunistler Turlerinin son ornekleri olmalarından dolayı koruma altına alındı. :lol:

Selametle.

timurlenk
01-26-2007, 07:20 AM
ben rusyaya bir cok kez gittim ,iddia ediyorum rus kokenli zannedilen halkın icinde o kadar fazla asimile edilmis turk kokenli varki oran en azından yüzde 30lar civarında zaten kazanın rusların eline gecmesi sonrası cok buyuk kitleler halinde hristiyanlastırma yapıldı...

AFANDI
01-26-2007, 01:34 PM
ben rusyaya bir cok kez gittim ,iddia ediyorum rus kokenli zannedilen halkın icinde o kadar fazla asimile edilmis turk kokenli varki oran en azından yüzde 30lar civarında zaten kazanın rusların eline gecmesi sonrası cok buyuk kitleler halinde hristiyanlastırma yapıldı...

turk kurultaylarinin kitapciklarini sonuc bildirgelerinin cogunu okumustum

rusya federasyonundan bulgaristandan gelen toplum temsilcilerinin cogunun isminin rusca olmasi dikkatimi cekmisti.

black_cat
01-27-2007, 09:49 AM

ONlar kendisini rus hissediyorsa rustur, yok ben rus degilim derse baska :cool:

dadash_serkan
01-27-2007, 05:16 PM
doğru söze ne denir, insanın içinden ne geliyorsa odur