PDA

View Full Version : Geleneksel Turkistan Forumu Aspava-2 Bulusmasi

Demir Kağan
01-26-2007, 07:24 AM
10 Subat Cumartesi gunu saat 15:00'de aspava 2'de toplanmayi teklif ediyorum.

Gelecekler:
(Ezberden)
Aybike,
zorlu,
aspava,
eflatunn,
BuyukTuran,
oguz,
kurshad,
ferghaner,
METE,
Demir Kagan.

Kur shad abi subatta toplanilirsa gelirim demistin, sesin solugun cikmiyor. Hech yaxshi emas.

dila73, eflatunn, gurkan abi, HYML, KaaN, BoRaN, timurlenk, Heybeli, METE sizlerden de haber bekliyoruz.

Istanbul'a yakin mesafede oturan herkesi davet ediyoruz. Mgas gelirsen yaxshi bolar.

Colpan
01-26-2007, 07:29 AM
Aspava'dan komisyon mu alıyorsunuz? :D

Şaka bir yana da, gelemem. Ankara'dan İstanbul'a, yıl ortasında gitmek hiç de akılcı değil. Başka vakit inşallâh.

Demir Kağan
01-26-2007, 07:29 AM

Şaka bir yana da, gelemem. Ankara'dan İstanbul'a, yıl ortasında gitmek hiç de akılcı değil. Başka vakit inşallâh.

Goturdugum her musteri icin bir pizzacik, o kadar. :lol:

Insallah baska bir vakitte tanisiriz Colpan.

oğuz
01-26-2007, 07:32 AM

Bu işi önce Ankaralılar düşündü ama bi türlü sonuca erdiremediler.Gel senle bi günlükte olsa İstanbullu ol ;)

aspava
01-26-2007, 08:10 AM

heehee oğuz ile demir'e bu sefer acı biber vericem komisyon olarak:twisted:

gelecekler ne yer ne içer ona göre hazırlık yapalım...

demir=pizza
oğuz=1,5 kavurmalı

xxx=?
xxx=?

DrAydan
01-26-2007, 08:15 AM
heehee oğuz ile demir'e bu sefer acı biber vericem komisyon olarak:twisted:

gelecekler ne yer ne içer ona göre hazırlık yapalım...

demir=pizza
oğuz=1,5 kavurmalı

xxx=?
xxx=?

Belirli nedenler yüzünden gelemiyorum ama yüregim orada sizlerle Istanbulda yaşasaydım toplandıgınız yerde 2 kişi olursa biri mutlaka ben olurdum .:(Ama yinede siz beni anarsınız orada masama bi tabak ve yeyecekler sandalyamada 1 tane kırmızı gül koyarsanız sevinirim:( :( :(

aspava
01-26-2007, 08:18 AM
Belirli nedenler yüzünden gelemiyorum ama yüregim orada sizlerle Istanbulda yaşasaydım toplandıgınız yerde 2 kişi olursa biri mutlaka ben olurdum .:(Ama yinede siz beni anarsınız orada masama bi tabak ve yeyecekler sandalyamada 1 tane kırmızı gül koyarsanız sevinirim:( :( :(

merak etme sen güllerin ve yemeklerin orada olacak ...
ama yemeklerini kim yer bilemem :D

DrAydan
01-26-2007, 08:27 AM
merak etme sen güllerin ve yemeklerin orada olacak ...
ama yemeklerini kim yer bilemem :D

Bilmem ki büyük ihtimal Boran da gelemiycek siz en iyisi postalayıb kargoyla bana gönderin ne de olmasa arkadaşız :twisted: :lol: :lol: :lol:

borcugin
01-26-2007, 10:35 AM
S.A.

Doktorum, sahi doktor cok bizde :) Aydan doktorum, senin Boran Azerbaycan'da herhalde. Yoksa yanılıyor muyum? Mart sonu Bakı'dayım. İstanbullulara inat gelin bizde Bakı'da toplanalım. Şubat ortası icin Moldova dusunenler yavas yavas pisirelim olayı. Demir anladın sen. Ben İstanbul'a gelemem.

Selametle.

Demir Kağan
01-26-2007, 11:01 AM
Şubat ortası icin Moldova dusunenler yavas yavas pisirelim olayı. Demir anladın sen

Abi Subat ortasi maalesef.. Bu konuda satis denen olaya getiriyorum.. Ozur diliyorum, niye diyeceksiniz, efenim kem kum...

kurshad abi, buraya gel, bakip kacma. Seni gidi seniii. :lol:

kurshad
01-26-2007, 11:06 AM
Sevgili Demir,

Dedigim gibi Turkiye'de olursam buyuk bir zevkle gelecegim. Subat ayinda gelmeyi planliyorum fakat yine tehir olabilir..

Demir Kağan
01-26-2007, 11:09 AM
Sevgili Demir,

Dedigim gibi Turkiye'de olursam buyuk bir zevkle gelecegim. Subat ayinda gelmeyi planliyorum fakat yine tehir olabilir..

Olmadi... :rolleyes:

kurshad
01-26-2007, 11:10 AM
S.A.

Doktorum, sahi doktor cok bizde :) Aydan doktorum, senin Boran Azerbaycan'da herhalde. Yoksa yanılıyor muyum? Mart sonu Bakı'dayım. İstanbullulara inat gelin bizde Bakı'da toplanalım. Şubat ortası icin Moldova dusunenler yavas yavas pisirelim olayı. Demir anladın sen. Ben İstanbul'a gelemem.

Selametle.

Nedir ustad Moldova plani?
Kac gunluk bir gezi, gezi duraklari nedir, ulasim sekli ve konaklamali toplam maliyeti nedir?

kurshad
01-26-2007, 11:16 AM
Olmadi... :rolleyes:

Ne yapayim dostum...

O gunku meshur iftardan iki-uc gun sonra ulkeden ciktik , ha bu ay ha gelecek ay derken bu vakitlere kadar bir turlu donemedik :)

Ama buyuk ihtimal subatta erteleyemeyecegim islerim yuzunden Turkiyedeyim. Sadece tarihe angaje olamiyorum..

borcugin
01-26-2007, 11:25 AM
S.A.

Aybike Abla geliyor bildiğim kadarıyla. İstanbul - Burgaz - Varna - Konstanta - Odesa yolundan gemi ile gidiyoruz. Ukrayna Odesa'dan sonra Moldova Gagauz Yerine karayoluyla gidiyoruz. Sanıyorum gerekebilir, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Moldova vizesi gerekiyor. Bulgaristan Varna'da 6 saat kalıyoruz. Gemi yolculuğu 20 saat suruyor ama gidenlerin deneyimine gore oldukca hos vakit geciriliyormus. Maliyet taş catlasa 300-400 dolar. 7 gun. İki ayrı kentte (yanılmıyorsam Kişinev ve Komrat'ta) iki ayrı otel. Yarım pansiyon. Hersey dahil. Benim isim 2 gunluk. Gagauz Turkcesi ile ilgili yapılan araştırmalar... Şubat başı konu başlığı acarız gerekirse. Asıl amac Gagauz Eli ile Turkleri tanımak.

Selametle.

afsharkizi
01-26-2007, 01:16 PM
ben gelmek isterdim ama malesef ... Danimarkadan türkiyeye gitmek kolay ama izin almak baska birsey.. insaLLAH gelecekte

Colpan
01-26-2007, 05:21 PM
S.A.

Aybike Abla geliyor bildiğim kadarıyla. İstanbul - Burgaz - Varna - Konstanta - Odesa yolundan gemi ile gidiyoruz. Ukrayna Odesa'dan sonra Moldova Gagauz Yerine karayoluyla gidiyoruz. Sanıyorum gerekebilir, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Moldova vizesi gerekiyor. Bulgaristan Varna'da 6 saat kalıyoruz. Gemi yolculuğu 20 saat suruyor ama gidenlerin deneyimine gore oldukca hos vakit geciriliyormus. Maliyet taş catlasa 300-400 dolar. 7 gun. İki ayrı kentte (yanılmıyorsam Kişinev ve Komrat'ta) iki ayrı otel. Yarım pansiyon. Hersey dahil. Benim isim 2 gunluk. Gagauz Turkcesi ile ilgili yapılan araştırmalar... Şubat başı konu başlığı acarız gerekirse. Asıl amac Gagauz Eli ile Turkleri tanımak.

Selametle.Bu işin Maria kod adlı misyonerle ilgisi yoktur umarım.

borcugin
01-26-2007, 06:06 PM
S.A.

Ben Komrat Devlet Universitesine gideceğim. Maria misyoner midir değil midir bu forumda sen yokken epey tartışıldı ve misyoner olmadığına karar verildi. :)

Selametle.

METE
01-26-2007, 06:38 PM
ben gelmek isterdim ama malesef ... Danimarkadan türkiyeye gitmek kolay ama izin almak baska birsey.. insaLLAH gelecekte

Biz geliriz danimarkaya ozamanda izin almak zor deme ama

Demir Kağan
01-27-2007, 01:38 AM
Bu işin Maria kod adlı misyonerle ilgisi yoktur umarım.

Benim hatırladığım kadarıyla siz "misyoner" Maria'nın sitesinde yöneticilik de yapıyordunuz. O zamanlar "bu tür faaliyetlerinden" haberiniz yok muydu? Nasıl oldu da emin oldunuz "misyoner" olduğundan? Yalnız bu başlığa değil de, bu başlığa (http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=33340&page=13) eklerseniz iletinizi müteşekkir olurum.

borcugin
01-27-2007, 03:46 AM
S.A.

Aygucu Tonyukuk muydu istihbarat şefim Demir? :D:D:D

Selametle.

BoRaN
01-27-2007, 03:50 AM
Arkadaşlar inanın sizlerle beraber Olmak Güzel Ama gelebilmem için Bi Mucize gerekiyor aslında Konum olarak istanbula yakın bir Şehirdeyim ''Eskişehir''Burada işlerim Cok acil Malum Okulların Deprem Güçlendirme işlerini yapıyorum Ciddiyet isteyen bir iş..:) Valla işleri asıp gelemem... Buradan sonra Isparta Afyon ve antalya'da bir takım Okullar var Oralarda olacam inşallah..:) Bu Şehirlerde Olan Arkadaşlarımız varsa Hemen Toplanabiliriz..:) Saygılar

Demir Kağan
01-27-2007, 03:53 AM
S.A.

Aygucu Tonyukuk muydu istihbarat şefim Demir? :D:D:D

Selametle.

Valla abi anlamadım demek istediğini tam olarak ama Çolpan kardeşimiz başka bir yerde Aygucu Tonyukuk kullanıcı adını kullanıyor, evet.

borcugin
01-27-2007, 03:58 AM
Valla abi anlamadım demek istediğini tam olarak ama Çolpan kardeşimiz başka bir yerde Aygucu Tonyukuk kullanıcı adını kullanıyor, evet.
S.A.

IP lerden ve cookies dosyalarının periyodik transferinden miydi? Neyse Demir oyle bir şeyler anımsıyor gibiyim, Colpan kardeşimiz gelip açıklardır herhalde. Ama biliyorum ki forum.uz forum.uz olalı o konu başlığında boylesine bir komedi gormemişti anımsarsan. Gulmekten karnımız yarılmıştı. :lol: :lol: :lol:

Selametle.

Demir Kağan
01-27-2007, 04:00 AM
Bana Xöx Çönö diye iftira atan bir dangalak çıkmıştı. :lol:

Evet, Çolpan kendisi söyler, Gagauz Otağı ile ilgili bir başlıkta bu konuyla ilgili iletileri zaten mevcut.

BoRaN, bu güzel günü kaçıracağın için şanssızsın, söyleyeyim. :lol:

borcugin
01-27-2007, 04:01 AM
Arkadaşlar inanın sizlerle beraber Olmak Güzel Ama gelebilmem için Bi Mucize gerekiyor aslında Konum olarak istanbula yakın bir Şehirdeyim ''Eskişehir''Burada işlerim Cok acil Malum Okulların Deprem Güçlendirme işlerini yapıyorum Ciddiyet isteyen bir iş..:) Valla işleri asıp gelemem... Buradan sonra Isparta Afyon ve antalya'da bir takım Okullar var Oralarda olacam inşallah..:) Bu Şehirlerde Olan Arkadaşlarımız varsa Hemen Toplanabiliriz..:) Saygılar
S.A.

Ozel İleti attım BoRaN...:rolleyes:

Selametle.

BoRaN
01-27-2007, 04:10 AM

Evet, Çolpan kendisi söyler, Gagauz Otağı ile ilgili bir başlıkta bu konuyla ilgili iletileri zaten mevcut.

Üzülecegimin Farkındayım Kardeşim:) Ne Yaparsın Görev Kutsal Gelecegimizin Teminatı Cocuklarımızı Yakından ilgilendiryor Görev:cool: Üstelikte Görevim Kontrolörlük :( İnşallah Başka zaman toplanırız yaf..:D

BoRaN
01-27-2007, 04:13 AM
S.A.

Ozel İleti attım BoRaN...:rolleyes:

Selametle.

borcugin Teşekkürler Cevabını yazdım Saygılar

oğuz
01-27-2007, 04:15 AM
Eskişehir-İstanbul tren seyahati keyiflidir.Haydarpaşadan Beşiktaşa vapur ile geçerken martılara simit atmayıda unutmamak lazım.!:rolleyes:

borcugin
01-27-2007, 04:19 AM
Eskişehir-İstanbul tren seyahati keyiflidir.Haydarpaşadan Beşiktaşa vapur ile geçerken martılara simit atmayıda unutmamak lazım.!:rolleyes:
S.A.

Bu tas bana mı? Borana mı? Bana ise; :lol: Bu ara yoğunum ama sozumuz soz değil mi yani. :uups: :rolleyes: :lol:

Selametle.

BoRaN
01-27-2007, 04:23 AM

Usta bende üzerime alındım valla! :D İnan 3 gündür hastayım Bütün eklem yerlerim kopacakmış gibi agrıyor Agrı kesiciler bile care degil dedigim gibi Görev Kutsal be Usta istanbula geldigimde yanınızdayım Bilginize..:)

Demir Kağan
01-27-2007, 04:25 AM
S.A.

Bu tas bana mı? Borana mı? Bana ise; :lol: Bu ara yoğunum ama sozumuz soz değil mi yani. :uups: :rolleyes: :lol:

Selametle.

Namaz sözü gitti gidiyor abi bu sefer de gelmezsen.. :rolleyes:

borcugin
01-27-2007, 04:29 AM
Namaz sözü gitti gidiyor abi bu sefer de gelmezsen.. :rolleyes:
S.A.

Eyvah yandı keten helvası. :( Derhal bir seyler yapıp planlama yapmalıyım. :lol: Bir de şu var ben İstanbul'a ne zaman gunu birlik diye gelsem en az 3-4 gunum gidiyor maalesef. :uups: Sonrada toparlayamıyoruz işleri.:evil:

Selametle.

Demir Kağan
01-27-2007, 04:31 AM
Bilemem artık orasını, tarih belli, yer belli, gelenler belli. :rolleyes:

Biz bekliyoruz yani.. ;)

DrAydan
01-27-2007, 04:51 AM
Usta bende üzerime alındım valla! :D İnan 3 gündür hastayım Bütün eklem yerlerim kopacakmış gibi agrıyor Agrı kesiciler bile care degil dedigim gibi Görev Kutsal be Usta istanbula geldigimde yanınızdayım Bilginize..:)

Geçmiş olsun bi yardımım dokuna bilirmi?Çok zayıfsınız bütün seneyi hasta oluyosunuz siz kendinize iyi bakmanız gerek Boran bey:doctor:

DrAydan
01-27-2007, 05:07 AM

Ama ben size Boranın gelemeyeceyini söglemiştim kendinizi alıştırmanız gerekiyodu :lol: :lol:

Demir Kağan
01-27-2007, 05:19 AM
Ama ben size Boranın gelemeyeceyini söglemiştim kendinizi alıştırmanız gerekiyodu :lol: :lol:

Bu gerçekle yüzleşmek istememiştim..

Böyle olmamalıydı.. :(

Hayır!..

*Ağlama efektleri* :cry:

Alışmalıyım..

Alıştım sanırım. :lol:

Colpan
01-27-2007, 06:18 AM
Benim hatırladığım kadarıyla siz "misyoner" Maria'nın sitesinde yöneticilik de yapıyordunuz. O zamanlar "bu tür faaliyetlerinden" haberiniz yok muydu? Nasıl oldu da emin oldunuz "misyoner" olduğundan? Yalnız bu başlığa değil de, bu başlığa (http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=33340&page=13) eklerseniz iletinizi müteşekkir olurum.Azîzim, bunu inkâr etmedim. Mes'ele şu ki, cin geçinen beni bile uyuttu bu misyoner. Çok geç uyandım.

Dîn değiştirmem çok şükür söz konusu dahî değildir ama utanarak söylüyorum ki, bu kişi bizi de -misyoner olduğunu gizlemek için- kullanmıştır.

DrAydan
01-27-2007, 06:37 AM

Hayır!..

Alışmalıyım..

Oh bee iyi ki alıştınız yoksa kendimi aff edemezdim vijdan azabı çekiyodum doktora yakışmayan bi şeydi:D

BoRaN
01-27-2007, 08:25 AM
Geçmiş olsun bi yardımım dokuna bilirmi?Çok zayıfsınız bütün seneyi hasta oluyosunuz siz kendinize iyi bakmanız gerek Boran bey:doctor:

İlginize teşekkür ediyorum Doktor Hanım..:) Galiba nazar benimkisi Nefesi Güçlü birisi lazım bana :lol:

BoRaN
01-27-2007, 08:27 AM

Hayır!..

Alışmalıyım..

Hadi leyn Yeme bizi anla işte... İlk istanbul'a gelişimde Görüşecegiz Bekle Gör neler Oluyor :lol:

BuyukTuran
01-27-2007, 08:33 AM
Allah kısmet eder bi engel çıkmazsa inşallah ordayım:)

Demir Kağan
01-27-2007, 08:34 AM
Hadi leyn Yeme bizi anla işte... İlk istanbul'a gelişimde Görüşecegiz Bekle Gör neler Oluyor :lol:

O kadar anlaşılıyor mu yav? :lol:

Eh, sen bir kutu Viceroy Light, bir kutu kısa Marlboro (sözün var bunlar için) ve bir şişe şarap getirme de (buna yok ama isterük)... :twisted:

BuyukTuran
01-27-2007, 08:36 AM
Off off yine güzel bi ayin olacak :D

BoRaN
01-27-2007, 08:46 AM
O kadar anlaşılıyor mu yav? :lol:

Eh, sen bir kutu Viceroy Light, bir kutu kısa Marlboro (sözün var bunlar için) ve bir şişe şarap getirme de (buna yok ama isterük)... :twisted:

Başım Gözüm üstüne Kardeşim..:) Yanlız Bu aralar Elazığ Yöresine ait Öküz gözü üzümünden yapılan Şaraplar Cok iyi diyorlar Olarmı :lol:

afsharkizi
01-27-2007, 11:21 AM
Biz geliriz danimarkaya ozamanda izin almak zor deme ama

Buyrun gelin hepiniz...

BuyukTuran
01-30-2007, 03:06 AM
Kaan abi den haber varmı??

Demir Kağan
01-30-2007, 03:09 AM
Onun abisi izin vermiyordur yine. :lol:

BuyukTuran
01-30-2007, 03:35 AM
bende öyle düşündüm çoktan beri foruma girmiyorda noldu acaba? :?

Demir Kağan
01-30-2007, 06:37 AM
Buluşma saatini üçe alabilmemiz mümkün mü?

nurhak
02-02-2007, 04:37 AM
http://img162.imageshack.us/img162/4736/662899239906ir1.jpg (http://imageshack.us)

Demir Kağan
02-02-2007, 12:11 PM
Efendim toplantı saati 15:00'dır.

Yeni listemiz şu şekildedir:
Aybike,
zorlu,
aspava,
eflatunn,
BuyukTuran,
oguz,
kurshad,
ferghaner,
METE,
Demir Kagan.

BuyukTuran
02-06-2007, 08:22 AM
Geçen pazar Gürkan abiyle buluştuk sohbet ettik Süleymaniyede
isterseniz bir de oraya gidelim Aspaya2 den yakınsa tabi:)
çok güzel bi mekandı Gürkan abiyle çok güzel muhabbet ettik
Sağlıcakla kalın artık Aspava da görüşmek üzere:) :cool:
selametle...

gurkan
02-07-2007, 02:16 AM
BüyükTuran Kardeşim Ve Forumdaki Kardeşlerime İthaf Olunur.

"Geçmiş Pazar Bir Muhabbet Günü"

Yani soğuk yağmurlu bir tatil günü;

Sevgili Kardeşim BüyükTuran ve Bendeniz

Eminönü'de :

Kadıköy İskelesinde Buluştuk.

Yenicami de duraksadık.

Kış Günü

Şadırvan'daki Su Kan Donduruyor.

Beden deki ısı su ile temasında

An be an Buhar oluyor.

Bir İhtişam :

Ecdadın yenisine baktık

Boynumuza Borç :

İkindi Vaktidir. Eda ettik.

Ah bu dünya hali :

Bir Cami sendromudur yaşadık.

BüyükTuran Kardeşim

Bir Hırzısın hedefi oldu

Kaş göz arası Saatinden oldu

Sağlık olsun.

Eminönü arka sokaklar:

Süleymaniye'ye doğru bir yokuş Yoldur.

Tutturduk.

Ecdadım

Süleymaniye' m : bir seyir attık.

Selam Verdik

Yanında ki

Muhteşem Süleyman'a

Ruhuna Fatiha.

Ardından Koca Sinan'a

Allah Rahmet Eylesin

Gönderdik

Ruhuna Fatiha...

Sıra geldi Aşiyana...

Ağa Kapısı...

Adını Yeniçeri Ocağından Alma.

Mütevazi bir mekan.

İçinde bir nostalji havası.

Bende de vardır bir çay hobisi.

Gömlüm her gittiğinde ister ayrı Çay tadı.

Hevası kabarıktır.

Arı Her çiçekten bal alırmış derler :

Bizde alırız

Her nevi çeşit çaydan

Yeter ki Helalinden Olsun ...:D

Ben Yudumlarım Melisa

BüyükTuran Kardeşim

Yudumlar Karadut

Muhabbetin derin Rengine pir daldık

Kaybolduk.

Velhasıl bir vakit satrançtır eğlendik

Bu oyun bilmez garib yenildi.:D

Vakit bir oluk aktı

Ezan-ı Muhammedi'ye

Bize bir selam dedi.

Haydin namaza...

Vakit Akşam

Nakittir.

Secde Yakışır Müslümana:

Sülaymaniye Camiine

Akşam Vakti Misafir Olduk.

Dönüş Yolu Bir Kurt Düştü Midemize

Süleymaniye'de

Adı Tarihi Kurufasulyeci

İki tabure oturduk.

Şükür Allah'a

O gün de doyduk.

yarımadayı gezerek geçeğiz ya.

Eminönünden çıktığımız Yokuşu

İniş Yolu ile :

Yenikapı da durdurduk:

Bir gün İki Kardeş

Bir Hatıra. Bir Bir Paylaştık.

Hikaye Bu ya..

Ve bir hüzün

Bir Yarımadanın Terkedilişi :

Miras Bu kadar bonkör Tükedilmez ya

Her seyirimde içimde kalan bu burukluk.

gürkan 07/02/2007

eflatunn
02-07-2007, 02:27 AM
[QUOTE=gurkan;621691]BüyükTuran Kardeşim Ve Forumdaki Kardeşlerime İthaf Olunur.

Ah bu dünya hali :

Bir Cami sendromudur yaşadık.

BüyükTuran Kardeşim

Bir Hırzısın hedefi oldu

Kaş göz arası Saatinden oldu

Sağlık olsun.

Hem afiyet olsun hem de Allah kabul etsin.
Geçmiş olsun bu arada.artık bu hırsızlık olaylarına o kadar alıştık ki tepki bile veremiyorum :)

gurkan
02-07-2007, 04:34 AM
Hem afiyet olsun hem de Allah kabul etsin.
Geçmiş olsun bu arada.artık bu hırsızlık olaylarına o kadar alıştık ki tepki bile veremiyorum :)

Sağol eflatunn kardeş ;

Yemek yemek güzel iştir. Cümlemize afiyet olsun.

Üstüne şeker olsun.:)

Ecmain (Cümlemizin ibadetlerini kabul etsin).

Hırsızlık olaylarını bir kangren.:(

Demir Kağan
02-07-2007, 04:39 AM
gürkan abi, iki gün kaldı, geliyorsun değil mi? Bir sorun çıkmadı inşallah.

gurkan
02-07-2007, 05:24 AM
Demir Kağan Kardeşim

Söz Verdim mi yapmak zorundayım

Yoğunluğumdan Forumda dahi yazamaz hale geldim

Ya nasib ; Eğer gelebilirsem süpriz olsun.

Gelemezsem de başkasına kısmet.

Sevgilerimle...

BuyukTuran
02-07-2007, 11:48 AM
çok sağol abi çok güzel bir sohbetti
satrançta estağfurullah
güzel bir savaştı iki yiğit vardı birisi kazandı :)
inşallah hep beraber yine toplanırız
saygılar sevgiler
selametle

Demir Kağan
02-08-2007, 07:51 AM
İnsan gelir bir sorar arkadaşım bu "ferghaner" kim ama yoooookkk... :)

Buluşmaya iki gün kaldı, herkeste heyecan dorukta ve oğuz abi kayıplarda. :lol:

ferghaner İstanbul'da yaşayan bir Özbek kardeşimiz, bizimle tanışmayı çok istiyormuş ben de kendisine ulaştım ve cumartesi günkü toplantımıza inşallah kendisi de gelecek.

eflatunn
02-08-2007, 08:28 AM
İnsan gelir bir sorar arkadaşım bu "ferghaner" kim ama yoooookkk... :)

Buluşmaya iki gün kaldı, herkeste heyecan dorukta ve oğuz abi kayıplarda. :lol:

ferghaner İstanbul'da yaşayan bir Özbek kardeşimiz, bizimle tanışmayı çok istiyormuş ben de kendisine ulaştım ve cumartesi günkü toplantımıza inşallah kendisi de gelecek.

ben de tam 'kim bu ferghaner ' diye soracaktım.
isabet oldu :lol: :lol:

BuyukTuran
02-08-2007, 11:27 AM
herkes geliyor değil mi? :)
eksik çıkmayalım :?

afsharkizi
02-08-2007, 12:14 PM
keske bende gelebilsem... of ya

Temur
02-09-2007, 06:39 AM
şşşş antepli iyimisin? keşke gelebilsem of ya demiş teşekkür etmişsin ne alaka ?...:D :D güldürdün beni ikindi ikindi...

Temur
02-09-2007, 06:47 AM
Kaan abi den haber varmı??

efendim canım buradayım :):):) heheh hemen teşekkür et bakiim hmm!!

Demir Kağan
02-09-2007, 11:46 AM
KaaN gelip gelmeyeceğini yazmamışsın be hocam. :)

Yarın saat 15:00'da toplanıyoruz. Listede adı olup da gelemeyecek veya listede adı olmayıp da gelecek var mı?

afsharkizi
02-09-2007, 01:01 PM
şşşş antepli iyimisin? keşke gelebilsem of ya demiş teşekkür etmişsin ne alaka ?...:D :D güldürdün beni ikindi ikindi...

ben antepli degilimki

Demir Kağan
02-09-2007, 01:03 PM
Sana demiyor afsharkizi. Antepli BuyukTuran.

afsharkizi
02-09-2007, 01:13 PM
Sana demiyor afsharkizi. Antepli BuyukTuran.

taman......:uups:

Demir Kağan
02-10-2007, 05:00 AM
Efendim saat de geldi, ben çıkıyorum, resimlerde görüşürüz. :lol:

aspava_55
02-10-2007, 05:04 AM
Forumlarda konular açılır yerler belirlenir herkes geleceğiz der fakaat gelenler az olur.İnşallah yanılırım:)

aspava
02-10-2007, 06:19 AM
saat 3.05
gelenler
zorlu
nurihoca
aspava55

devamında bakalım kimler...

aspava
02-10-2007, 06:33 AM
kaan kardeşte burada

aspava
02-10-2007, 06:55 AM
oğuz da burada

aspava
02-10-2007, 07:08 AM
büyükturan
eflatun
demirkaan taze mod burada

aspava
02-10-2007, 07:40 AM
son sultan aybike de geldi...

nurhak
02-10-2007, 07:59 AM
ses var görüntü yookkk,anteni az saga sola cevirin...;)

zorlu
02-10-2007, 08:00 AM
taze sıcak resimler..

http://img201.imageshack.us/img201/466/02102007016gb0.jpg

zorlu
02-10-2007, 08:03 AM
taze tazeee...

http://img131.imageshack.us/img131/7240/02102007018kr5.jpg

zorlu
02-10-2007, 08:05 AM
öööfffff yemeğe bak..

http://img131.imageshack.us/img131/3729/02102007010jp4.jpg

zorlu
02-10-2007, 08:14 AM
devammm..

http://img201.imageshack.us/img201/9927/02102007013yj3.jpg

burda biraz biçimsiz çıkmışım ama neyse artık :)

http://img159.imageshack.us/img159/8784/02102007012me7.jpg

aspava_55
02-10-2007, 08:17 AM
gittik gördük geldik

timurlenk
02-10-2007, 09:55 AM
zorlu bir zahmet isimleri girde bizde tanıyalım istanbulda olmama ragmen gene gelemedim ufaklık yuzunden,afiyet olsun demekden baska sey gelmiyor elden...

aspava
02-10-2007, 10:02 AM
muhabbet devam ediyor...saat 19.00

eflatunn
02-10-2007, 10:07 AM
muhabbet devam ediyor...saat 19.00

Allah muhabbetinizi artırsın.
herkese selamlar ;)

aspava
02-10-2007, 11:48 AM
saat 21:00 muhabbet sona erdi dağılmaya başladık...

ORHAN ...
ANLAYAN ANLADI...

Kaptan-i Derya
02-10-2007, 12:13 PM
afiyet seker olsun, muhabbetiniz bol olsun.

afsharkizi
02-10-2007, 01:52 PM
Muhabbetiniz bol olsun ...

Temur
02-10-2007, 02:02 PM
Haaaaaarika bir buluşma oldu!! okadar sohbet muhabbet ettikki şu an boğazım ağrıyor:):) Yine biraz fazla konuştum, Ortam dehşet ötesi sıcaktı,Allah bin kere razı olsun aspava hocam, herşeyi eksiksiz ayarlamış,öyleki masa dizaynı bile öyle kurulmuşki kendimi önemli bir toplantıda hissettim çünkü herkes birbirini görüyor ve hiç kimse kimseye fransız kalmıyor, devlet zirvesi yuvarlak masa toplantıları gibiydi.Haliyle bende kendimi bişey sanıp paso siyaset konuştuk. Biraz fazla konuşarak herkesi sıktım galiba.Gevezelikten ötürü özür diliyorum. Aybike ile tanıştım çok kafa dengi sağolsun güldürdü bayağı bizi :):) Namı diğer Orhan meselesine güldükçe gaza geldim ben anlattım da anlattım. Allah islah etsin beni.

Buarada bu aspava çok uyanık bir abimiz biz konuşurken foruma devamlı rapor vermiş:) hiç farketmedim.Muhterem Hocam sana tekrar teşekkür ediyorum. Pek sempatik Oğuz Abime,tertemiz yürekli asafıma,Eflatuna ve çiçeği burnunda modumuz Kağana,Zorlu abiye çok çok teşekkür ediyorum. Bu buluşma harika oldu bak,ortamın önemi geçen seferki tophanede oturma planı vs gürültü iyi,duman vs değildi. Bu buluşma açıkara fark attı mükemmeldi.

eflatunn
02-10-2007, 02:07 PM
Haaaaaarika bir buluşma oldu!! okadar sohbet muhabbet ettikki şu an boğazım ağrıyor:):) Yine biraz fazla konuştum, Ortam dehşet ötesi sıcaktı,Allah bin kere razı olsun aspava hocam, herşeyi eksiksiz ayarlamış,öyleki masa dizaynı bile öyle kurulmuşki kendimi önemli bir toplantıda hissettim çünkü herkes birbirini görüyor ve hiç kimse kimseye fransız kalmıyor, devlet zirvesi yuvarlak masa toplantıları gibiydi.Haliyle bende kendimi bişey sanıp paso siyaset konuştuk. Biraz fazla konuşarak herkesi sıktım galiba.Gevezelikten ötürü özür diliyorum. Aybike ile tanıştım çok kafa dengi sağolsun güldürdü bayağı bizi :):) Namı diğer Orhan meselesine güldükçe gaza geldim ben anlattım da anlattım. Allah islah etsin beni.

Buarada bu aspava çok uyanık bir abimiz biz konuşurken foruma devamlı rapor vermiş:) hiç farketmedim.Muhterem Hocam sana tekrar teşekkür ediyorum. Pek sempatik Oğuz Abime,tertemiz yürekli asafıma,Eflatuna ve çiçeği burnunda modumuz Kağana,Zorlu abiye çok çok teşekkür ediyorum. Bu buluşma harika oldu bak,ortamın önemi geçen seferki tophanede oturma planı vs gürültü iyi,duman vs değildi. Bu buluşma açıkara fark attı mükemmeldi.

ben de tanıştığıma çok memnun oldum.;)
demek benden sonra bir 'orhan' muhabbeti açıldı.komik bir hadise galiba.merak ettim şimdi :)
herkese çok teşekkürler böyle güzel bir gün için

Temur
02-10-2007, 02:32 PM
ya komik ötesi ben öle şey hayatta duymadımda rastlamadımda. eleman çok ciddi şekilde piskoz geçiren bir kardeşimiz ve derdini ısrarla yanlış yerde arıyor ve ortaasta türk konsörsiyumunun sosyopsikolojisini bozuyor heheheheh ve daha neler neler... hehhe

Aybike
02-10-2007, 03:34 PM
Kalles zorlu az daha beklesen simdi bu resimlerde bende olacaktım..
ve alem tip görecekti..of of....:)

ne diiim sana zorlu...acabam orhanmı desem..:)
eflatun çok tatlısın kızım..
Buyukturan sen de öyle...
kaan...sen benden fırlamasın cok guldum sana bugun..:)
orhan olayı..:)

Temur
02-10-2007, 03:36 PM
ya dehşetti, kahkahaların hala kulağımda,her cümle bitişinde tam otomatik makinalı tüfek gibiydin :)

Aybike
02-10-2007, 03:39 PM
napim ya ..orhan olayı muthisti..
ben gulmeye programlanmıs biriyım zaten....Alla alla bide ballandıra ballandıra anlattın..

Temur
02-10-2007, 03:42 PM
valla ne diyim harika buluşma oldu yav :)

Demir Kağan
02-11-2007, 04:54 AM
Ben dün yazamadım bu konuda maalesef bilgisayarımdan çoooook uzaklarda olduğum için. :(

Efendim bizler buluşma düzenliyoruz, ne için? Burada bizlerle fikirlerini paylaşan kişilerle yüzyüze de görüşebilmek, burada kurmaya çalıştığımız dostluklarımızı ilerletebilmek için. Biz zaten sürekli görüşüyoruz ve bağlantı içerisindeyiz. Ancak buluşma düzenlendiğinde katılımın sürekli belirli kişilerle kalması sebebiyle buluşma düzenlemeyi ben artık düşünmüyorum. Talep olur forumun İstanbul sakinlerinden (bizim dışımızda) biz de düzenleriz. Bu kırgınlığımı da burada belirteyim.

Efendiiiimmm düne dönelim..
Öncelikle BuyukTuran ile buluştum, malûm aspava-2'yi bilmiyor, benim gibi dört dönmesin diye. Ardından eflatunn'u bekledik metronun önünde. Metroda buluşacağız demiştik yalnız ufak bir yanlış anlaşılma olmuş 45 dakika boyunca metronun içinde eflatunn, dışarısında biz bekledik. :lol:

Derken bir şekilde haberleştik ve aspava-2'ye geçtik. Bu BuyukTuran denen şahıs ben sigara alacakken beni engelledi, bende var abi dedi, ben de paketine el koydum. :lol: Derken çaylaaaarrr geldi derken oğuz abinin bir buçuk kıymalı yumurtalı pidesi ve benim pizza hariç siparişler soruldu. Efendim artık ezberlenmiş ne yediğimiz. :lol: Derken yemeklerimiz geldi, yedik. Eh bunları yapmakla kalmadık tabii ki. :) Bir sohbettir aldı başını gitti, KaaN bey Japonya hatıralarını anlatıyor bir yandan, bir yandan ben sataşıyorum ona, vs. derken eflatunn ben kalkmak zorundayım demez mi? Bir de hesabı nerde ödeyeceğim türünden bir şey sordu galiba tam hatırlamıyorum, oğuz abi de neyin hesabı deyince ben de çayları ödeyecek herhalde demekten alamadım kendimi.

Efendim derken saatler geçti ve bir orhan muhabbetidir aldı başını gitti. Sayın aspava abinin söylediği Türk kahveleriyle kendimize geldik ve aldığı pastayla da bir güzel devamını getirdik derken saat 9 oldu ve eh artık bu kadar yeter dedik ve ayrıldık. :)

Çok güzel bir buluşmaydı her zamanki gibi. Çünkü güzel insanlarla birlikteydik. Oğuz abi, aspava abi, zorlu abi, Aybike hanım, KaaN, BuyukTuran, eflatunn. Hepinize teşekkür ediyorum. :)

eflatunn
02-11-2007, 05:50 AM
Efendim herkesten öncelikle geç kaldığımız için özür dileyerek söze başlayayım.
Fakat kendinizi benim yerime koyun 'saat 3'te mecidiyeköy metrosunda ol'diye Size birisi söylese siz nerede beklerdiniz?
İçeride mi yoksa dışarıda mı? :lol: :lol:

aspava_55
02-11-2007, 11:06 AM
[QUOTE=

Çok güzel bir buluşmaydı her zamanki gibi. Çünkü güzel insanlarla birlikteydik. Oğuz abi, aspava abi, zorlu abi, Aybike hanım, KaaN, BuyukTuran, eflatunn. Hepinize teşekkür ediyorum. :)[/QUOTE]

:shock: :? :rolleyes: :uups:

Demir Kağan
02-11-2007, 11:13 AM
:shock: :? :rolleyes: :uups:

Babanıza ve size de teşekkür ediyorum. :lol:

Ve de sayın hocamıza. :lol:

BuyukTuran
02-11-2007, 12:43 PM
herkese selamlar ben yavru memleketim bursaya henüz döndüm daha istanbulun tozu dumanı her şey üstümde duruyor:D muhabbetin kokusu öteki buluşmaya kadar çıkmaz ;)çok harika bir buluşmaydı Aspava abiye çok teşekkür ediyorum :)her şeyi düşünmüş sağolsun.Yemekler harikaydı abi ama sohbet daha harikaydı oğuz abi aybike abla aspava abi onun abisi ve babasına kaan abi zorlu abi eflatunn demir hepsine bol bol teşekkür ediyorum :D orhan olayı tam bir facia komedyasıydı :P anlatılacak gibi değil
sohbet'in gidişatı sanırım Oğuz abi tarafından top secret edilmiştir:D daha fazla açıklama yapamam demir kardeşim sağolsun o da çok uğraştı gelemeyenler oldu :( sohbet çok güzeldi bi daha ki sefere artık bekliyoruz;)

kaan abi teşekkürler :D

orhan... :D

Temur
02-11-2007, 01:26 PM
heyt üstadım be asıl ben sana teşekkür ederim. Dün gece pis herif Orhanın mesajlarını aradım bulamadım ama onun yerine bahsi geçen Şubat 2004 te açtığım Galatasaray topiğini buldum. ilk 2 sayfası benim ite kalka olan kısım gerisini turkistan gücü. :):)

topiğe ilk mesaj farzin isimli bir özbek kardeşimizden geldi,çok hoşuma gitti,

Arkadaş ne için kardeş milletletler ile Turkiye arasında ortaklık yok niye ortak bir ligimiz yok futbolda müşterek bişeyler yapmamız gerekir vs diye veryansın etmişti çok hoştu.

http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=30123