PDA

View Full Version : Turkiyedeki Sabataistler Listesine Katki

Qarshi
01-26-2007, 10:28 AM
(SABATAIST= DONME=, YAHUDI ASILLI= IBRANI ASILLI= BENI ISRAIL ASILLI)

Yahudiler, Türkiye coğrafyasında birkaç bin yıldan beri yaşamaktadır. Geçen vede gelişen zamanın koşullarına uyumlu olarak onlar da kabuk yada maske değiştirmişlerdir. Son olarak ta Osmanlı imparatorluğu zamanında onların içinden Sabataizm çıkmıştır.
Özelde Sabataizmin, genelde Yahudiliğin tarihi bilinmeden Osmanlı imparatorluğu vede Türkiye Cumhuriyetinin gerçek tarihi bilinemez. Ayrıca Litvanya, Belarusya, Polonya, Ukrayna(yani eski Lehistan), Rusya ve Kırımın da gerçek tarihi bilinemez vede yazılamaz.
Dil alışkanlığı ile hep yahudi asıllı dönme yada sabataist diyorsak ta Yalçın Küçük’ün vurguladığı gibi İbrani asıllı yada Kuran diliyle Beni İsrail’den demek çok daha genelleştirici vede kucaklayıcı bir sözdür.
Sabataistler günümüzde Türkiyede her alanda en öndedir: Siyaset, ekenomi, universiteler, bütün medya kuruluşları (gazete, Tvler), fuhuş alanı, din (islam) vede özellikle tarikat alanı...gibi, vb.
Türkiyedeki en keskin yada en ihlaslı dindar hatta din baronu geçinenlerin neredeise tümü sizlere çok ters gelecek ama yine sabataistlerdir. Nurcuların, nakşibendilerin, rıfailerin, bektaşilerin, alevilerin, mevlevilerin... üst kadroları neredeise tümden (vede izleyicilerinin çoğunluğu) sabataistlerdir.
Sabataistler İstanbul dışında bütün Türkiyeyede bu arada doğaldır ki Orta Anadoluda yoğun olarak yaşar. Hiç tanışmamış bile olsalar soyisimlerinden birbirlerini hemen bilip tanırlar. Onları tanımayanlar kendi aralarında verdikleri isimle “Soğan kafalı” Türklerdir.
Bu nedenledir ki bu yazı sabataistleri tanımamız için hazırlanmıştır. Okurken iyice düşününüz.“Hayır, olamaz, olanaksız ” gibi mantık yanlışlarına düşmeyiniz.
Bu yazının amacı kimseyi karalamak değildir. Tek amacı onların “soğan kafalı” dediği Türklere birkaç bilgi kırıntısı vermek içindir. Eğer konu tartışmaya açılır vede ilgi görürse ileri bilgiler verilecektir.
Ortaanadoluda Konya, Kayseri ve Kırşehir en yoğun ibrani asıllı yerleşkeleridir.
Konya yerleşkesinde ise örneğin Hadım, örneğin Taşkent, örneğin Sille, örneğin Küçük(Keçi) Muhsine , Sızma vede Yarma köyleri, örneğin Karaman ve yöresi ... gibi.
Balkanlardan 1. TBMM zamanında (1924) getirilen muhacir (ve sonraki adlandırma ile göçmen) lerin tümü dönme (ibrani asıllı)dır. Bu bir iftira olmayıp Rıfat Bali’nin “Evet ben bir Selanikliyim” kitabında açıkça yazılıdır. Osmanlı imparatorluğunun eski yöneticileri Anadoludan Rumeliye gönderdikleri kişilerin beni İsrail asıllı olduklarını kuşkusuz biliyorlardı. Onları genellikle Karaman- Konya yöresinden Balkanlara (Rumeliye) göç ettirmişlerdi. Aradan asırlar geçtikten sonra, Osmanlı imparatorluğu yıkıldı.
Rumeliyi gerçekten Türkleştiren ve İslamlaştıran hakiki evladı fatihana ancak minnet ve şükran duyguları besliyor onlara fatiha hürmet ve tazimlerimi sunuyorum. Lutfen öküzün altında buzağı aramayınız. Rumeliye her giden yada gönderilen mutlaka ibrani asıllı değildi, değildir. Bu sözlerimin altını tekrar vede özellikle çiziyor özellikle bin kez daha vurguluyorum.
Çanakkale savaşımını çıkaran yada ozamanki kadro Enver Paşa başta olmak üzere sabataisttir. O savaş sayesinde Osmanlı imparatorluğunun yıkılışına alt yapı hazırlanmıştır. Ayrıca vatanın gerçek sahibi olan müslüman Türk halkı da bu savaşta kırdırılarak önemli oranda eksiltilmiştir.
Ulusal Bağımsızlık savaşımımızı sabataistlere borçluyuz. Onların Türk halkını örgütlemeleri sayesinde bağımsızlığımızı kazandık. Hakları yenmesin. Türkiye Cumhuriyetini kuran kadro arasında da gene sabataistler öndedir.
Türkiyeye 1924 yılında ve daha sonra Rumeliden getirtilen kişiler ise doğal olarak sabataist yada ibrani asıllı olmaktan başka soyluluk özellik vede nitelik taşımıyordu. Bu durumu en bilen Yunanistan cumhuriyetidir. Yunanistan Türk adı altında Türkiyeye sabataistleri göndermiştir. Bu durumu Yunan kaynakları da anlatırlar. İsteyen Yunan kaynaklarından bunun doğruluğunu araştırabilir. Daha sonra yunanlar Yunanistandaki ünlü dönmeler mezarlığını buldozerlerle yok etmiş sonrada yerine park yapmıştır.
Türkiyeye getirtilen sabataistlere tehcir edilen rumların ev-barkı verildi. Bu bağlamda Yalçın Küçük’ün Tekeliyet ciltlerinin vede sabataist Cahit Uçuk’un anılarının dikkatle okunmasını salık veririm.
Şu an Türkiyede bütün önemli kuruluşlar sabataistlerin denetiminde daha doğrusu elindedir. MİTin üst düzey kadrosunda sabataist olmayanı bulamazsınız. MİT MAHken de böyle idi. Örneğin Anayasa Mahkemesi üyeleri, örneğin Sayıştay üyeleri, örneğin Rektörler, tümden sabataistlerden seçilir. Gene örneğin Dışişleri Bakanları, İçişleri Bakanları, Milli Eğitim , Savunma vede Adalet Bakanları kesinkes sabataisttir.
Kentler yada yerleşkelere göre sabataist(ibrani dönme yada beni israil asıllı) yurttaşlarımıza gelince;
-Kayseride sayıları çok fazladır. Araziye çok iyi uymuşlardır. Tam kamufle durumdadırlar. Tümü dindar müslüman olarak görünürler, hacca bile giderler.Özkan (Eski milletvekili. Hüsamettin Özkan), Kayseri milletvekili İsmail Cem (İpekçi) soycul, dindar Kayserililerin seçtiği bu kişi Haham torunu olup soyadını gizleyen arıkan sabataisttir) vede son numaraları Gül.. Abdullah Gül sabataist olmasaydı tümü gayrıtürk olan dışişleri bakanlığına hiç bakan yapılır mıydı? Sabataist olmadığını sandığım eski dışişleri bakanının (Yaşar Yakış) üzerine nasıl gittiklerini ona nasıl yargısız infaz yaptıklarını anımsayınız. Bu bağlamda aynı kişilerin daha konuşmasını bile bilmeyen amerikancı Abdullah Gülün üzerine hiç gitmeyişleri size garip gelmiyormu? Kayserili sabataistler listesine bilgisi olanların katkısını bekliyorum.
-Kırşehir doğumlu kalbur üstü sabataistler; Arslan, Güngör (Eski rektör Prof. Erol Güngör), İkiz (Kütüpane müdürü Lütfü İkiz), Elkatmış (Mehmet Elkatmış, milletvekili, aslında Kırşehire komşu bir ilden yani Nevşehirdendir ama oda ibrani asıllıdır), Bölükbaşı (Siyasetçi Osman Bölükbaşı, oğlu hariciyeci Deniz Bölükbaşı)... Kırşehirli sabataistler listesine de bilgisi olanların katkılarını bekliyorum.
-Konya evliyalar yada erenler kenti olarak reklam edilir. Konyada evliya yada ermiş diye tanıtılanlarla böyle olduğunu iddia edenlerin çok büyük çoğunluğu lutfen şaşırmayınız ibrani asıllıdır. Konyada yaşamakta olan vede ileri gelen kimi sabataistler;
Sayar (tüccar Halil İbrahim Sayar), Uğurlu (Y. Doç. Kamil Uğurlu, Toplu Konut İdaresi eski Başkanı, başbakan Erdoğan’ın danışmanlarından), Dülgerler (Y.Doç. Osman Nuri Dülgerler), Kılıç, Bilici (Karamanlı sabataistlerin karekteristik örneği yüklenici Ertan Bilici), Özçimi (Fevzi- Sadrettin Özçimi), Kaynak (ecz. Ayşe Kaynak), Öksüz (dişci İsmail Öksüz), Erenmemiş (Op Dr. Rıfat Erenmemiş), Emiroğlu (Rifai şeyhi Mehmet Emiroğlu), Eminoğlu (Mütercim Mehmet Eminoğlu), Erdoğan (Emekli astsubay, şair Bekir Sıtkı Erdoğan), Uğurlu (rıfai Op.Dr. Ahmet Sait Uğurlu, Prof.Dr. Hatice Uğurlu), Oskay (Sühandan Oskay), Yücesoy (eski, göçük milletvekili. Sait Sina Yücesoy) Belviranlı, Yurdakul (Müfettiş Ahmet Yurdakul) Ertüzün (rad.Dr. Süleyman Ertüzün), Kurşuncu (Muammer Kurşuncu), Özönder (y.Doç. Hasan Özönder), Demirtaş (Dil-Tarih Fakültesi eski asistanı iken, soyadını Sümer’e çeviren Prof. Faruk Sümer vede onun sülalesi), İzol (Turgay İzol, kürtasıllı vede S.Demirel’in danışmanlarından), Soylu (Prof. Dr. Refik Soylu), Hacı Eyüpler ve Hacı Katipler (Rahşan Ecevitin ana vede baba tarafı) ‘Evet, Rahşan Ecevit te sabataist vede Konyalıdır. Konyanın Silli’sinin Sızma Köyündendir. Namık Zeki Aral tarafından evlatlık alınmış sonrada onun nüfusuna yazdırılmıştır!’, Karataş (Prof. Şaban Karataş, şimdiye değin en fazla çerkez olduğu söylenirdi, Demirel’in TRT Genel Müdürü), Akartuna (imam Osman Akartuna), Özlen( Fakı Özlen aslı Taşkentli, 27 mayıs darbesinden sonra Adalet Bakanı yapılmıştı), Baybal (her Konyalı bilir), Erkul (Prof. Dr. İbrahim Erkul), Acar (eski milletvekili asabiyeci Dr. Emin Acar), Tozoğlu (ecz. Ahmet Tozoğlu) vede Hacıveyiszade kabilesi (Kurucu, Küçükaşcı, vb )

Qarshi
01-26-2007, 10:29 AM
-Gene, bir aralar Konyada bulunan: Mim. Prof. Yılmaz ile Ergül Önge, Eski rektör Prof. Halil Cin, Kılcı Nuri ile izleyicileri...
İstanbula bir bakış atarsak; şimdiye kadarki listelerde adları geçmeyen:
Ataseven (Op.Dr. Asaf Ataseven)( adına soyadına dikkat, kendini nasıl ele veriyor) , ünlü Türkçü Ziya Gökalp( şimdiye kadar en fazla kürt vede kürtçü olduğu açıklanırdı ama sabataist Cahit Uçuk artık bilinç denetimi zayıfladığından bu gerçeği anılarında açıkladı) , Hamdullah Suphi Tanrıöver, Türkocağı kadrosunun ileri gelenlerinin tümü, Aydınlar Ocağı kadrosunun ileri gelenlerinin tümü, Alparslan Türkeş(ünlü Türkçü, ihtilalci siyasetçi, sabataist Arusi tarikatinin üyesi), Çakmak (ünlü mareşal Fevzi Çakmak, o da sabataist arusilerden, şimdiye kadar ancak Arnavut olduğu açıklanırdı), Muhsin Yazıcıoğlu (aslında baytar, şimdi adam kıtlığında siyasetçi) , Muallimoğlu (yazar Nejat Muallimoğlu), Cemal Kutay(Kürt asıllı yazar, tarih pazarlayıcısı), Derman’lar ( Prof. ve dahiliyeci prof. göçük Uğur Derman’lar), Doğrul (Ömer Rıza, ünlü Mehmet Akif’in damadı), Songar (Prof. Dr Ayhan Songar, soyca Kırım yahudisidir), Ülker (Sabri Ülker, ünlü bisküvitci, buda soyca Kırım yahudilerindendir), Ayverdi( ünlü rufai şeyh sülalesi), Ünver, Akçalı(siyasetci Mesut Yılmaz’ın gerçek soyadı vede onun sülalesi), 27 mayıs darbei hükümetinden bu yana her ihtilalden sonra bakan yapılanların neredeise tümü, şu anki Akparti iktidar kadrolarının tüme yakın bölümü vede bu iktidarca atananların neredeise tümü), Türkkan (Prof. Reha Oğuz Türkkan), Bolak (Türkiye Petrollerinden A.Aydın Bolak), Gülen (ünlü nurcu lider, Demirel, Ecevit ve MİT destekli Fetullah Gülen) , Tulum (Türkcü Prof. Mert-ol Tulum, şimdiki İsrail dışişleri bakanı Ol-mert ile aynı kabiledendir), Nurbaki (Rad. Dr. Haluk Nurbaki, onun uçkur ilgisini Ankara Numune hastanesine sorunuz), Evren (ihtilalci Kenan Evren, onun eyleminin yürürlükteki TC yasalarında karşılığı ölesiye=müebbet hapistir), Köksal Toptan(eski Milli Eğ. Bakanı) , Hasan Celal Güzel (eski Milli Eğ.bakanlarından), Dr Faruk Sükan(Demirel’in eski İçişleri bakanlarından), eski rektörlerden Beşir Atalay(şimdi Devlet Bakanı), Abdurrahman Güzel, Abdurrahman Kutlu (Bu sonuncusu Konya Selçuk Üniversitesinin rektörlük seçimini kazandığında, o vakitki cumhurbaşkanı S.Demirel, “sabataist değil” diye atamak istememişti. Demirelin danışmanı Turgay İzol, “Dr Kutlu da bizdendir, sabataisttir” güvencesini verince, rektörlüğü onandı) , Eraslan Özkaya, Prof. Dr. Önder Özerbil (Bu iki isme dikkat: adları bir tüm olarakta, hecelenince de tipik sabataist adı ortaya çıkıyor!), Ord. Prof. Sulhi Dönme-zer ve üniversitelerin öğretim üyelerinin yüzde doksandan fazlası) örneğin Sayar(İstanbul Üniversitesi profesörlerinden Ahmet Güner Sayar, Mevlana soyundan geldiği savunulan mason göçük Celalettin Çelebi’nin damadı)... Bu bağlamda Mevlana soyunun hep sabataistlerle evlendiğine dikkat çekmek isterim. Sabataistler dışarıya kız vermediklerine göre, lutfen biraz daha fazla düşününüz, bulacaksınız.)
İstanbul Üsküdardaki Aziz Mahmut Hüdai vakfının yöneticileri de tümden sabataisttir. Görüntüde çok dindar olmalarına aldanmayınız. Görüntü ile iç (gerçek)yüz, birbirinden tümden farklıdır. Oradaki Nakşi (Altınolukçu) kadronun tamamı gene sabataist(Beni İsrail kavmine mensup)tur. Nakşilerin günümüzdeki lideri (yüzü yahudilere ne kadar da benzeşim göstermektedir!) Osman Nuri Topbaş’tır. Onun birkaç yıl önce göçen babası, ırktaşları olan sabataist Turgut Özal’cı ydı. Gene sabataist olan MDP lideri Turgut Sunalp’a karşı, Özala oy verilmesi için örgüt içinde genelgeler göndermişti!

Türkiyenin başına bela edilen Ermeni Soykırımı da gene ibrani asıllı(sabataistlerce) işlenmiştir. İsteyen arşivlere bakabilir ama eğer TC arşivlerine girmeyi başarabilirse. Bu bağlamda ülke dışı arşivleri incelemek çok daha kolaydır. Bu gerçeği Ermeniler çok iyi bilirler. O nedenle T.C. hariciyecilerinden katlettikleri tümden sabataistlerdir! Aralarındaki hesaplaşma sürgit yürürlüktedir.. Ama fatura TC’ye kesilmektedir.
-Sosyetedeki sabataistleri yazmaya hiç gerek yok. Soycul Türk medyasının Pazar eklerine yada Alem, Şamdan vb. dergilerine bakınız. Yazar Engin Ardıç’ın sözleriyle “Kerhane Katoloğu” olan bu dergilerde adı geçen, fotoğrafı basılanların neredeise tümü sabataisttir!
Ekibimiz yeni isimlere ulaştıkça bu yazı yenilenecek yinelenecek vede bize bildirilen adreslere gönderilecektir

*ALINTI*

Demir Kağan
01-26-2007, 10:35 AM
Adam kalmamis. :lol:

timurlenk
01-26-2007, 10:37 AM
hepimiz ermeniyiz diyenler neden yahudi kokenlilere kafayı takarki,nasıl olsa hepsi su bu,bırakında onlar sebatayist yada yahudi olsun....vesselam bu derinlik vede bilgeligi sizden beklerdim...

Redd-i İlhak
01-26-2007, 10:46 AM
önüne gelen sabataist...

insanlar beğenmedikleri insanlara artık sebataist demeye başladı haberiniz ola :cool:

mustafa06
01-26-2007, 10:49 AM
hepimiz ermeniyiz diyenler neden yahudi kokenlilere kafayı takarki,nasıl olsa hepsi su bu,bırakında onlar sebatayist yada yahudi olsun....vesselam bu derinlik vede bilgeligi sizden beklerdim...

Bu ülkede bu kadar sabetayist varken, hepimiz ermeniyiz diyenler halkı aldatmıshlar.:)

Ahde Vefa
01-26-2007, 10:52 AM
Ziya Gokalp'a sabataist diyenin gozunu oyarim. Bilginize.
O isim ordan silinsin.

Qarshi
01-26-2007, 10:56 AM

Thanks bro :lol:

Qarshi
01-26-2007, 10:57 AM
O isim ordan silinsin.

Ziya Gökalp haricinde çok kişiye deniyor.Yazıyı oluşturan kişinin görüşü.Benimser ciddiye alırsınız veya benimsemez tiye alırsınız....

Ahde Vefa
01-26-2007, 11:11 AM
Kim yazmis? Adresi ne? Bi ugrayalim (muhahahah!) :D

Qarshi
01-26-2007, 11:16 AM
Kim yazmis? Adresi ne? Bi ugrayalim (muhahahah!) :D

Bi bilsem...Kaynak yok !
Bu konu üzerine ciddi olarak eğilen kişiler varsa yazı hakkında fikir verebilirler...:cool:

timurlenk
01-26-2007, 11:32 AM
................

AFANDI
01-26-2007, 01:29 PM
valla ülkede herkes sabatayci
butun devlet adamlari isadamlari bilim adamlari
vay halinizemi
vay halimizemi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

BOZ-OK
01-26-2007, 01:44 PM
Bu yazi, maksatli, manuplasyona yonelik ve birkac dogrunun arasina bir kac da yalanin yerlestirildigi rezil bir yazidir...

Manuplasyon daha ilk satirda baslamaktadir, SABATAIST= DONME... Donme baska seydir, Sabatayist baska sey... Sabetayizmin ne oldugunu bilmeyen yurdum insani da maalesef her donmeyi Sabetayist ile bir tutma tuzagina dusurulmek istenmektedir...

Sabetayist, Sabetay Levi'nin muridi olan ve icten ice Yahudi oldugu halde Musluman gibi gorunen munafiklara denir... Donme ise gecmiste Yahudi, Hristiyan veya baska bir dine mensup olup, sonradan Islamiyeti kabul etmis kisilere denir...

Cok uluslu, cok dinli bir imparatorluk olan Osmanlida da elbette Islam'a donmus bir cok kokeni Yahudi veya Hristiyan kisiler ve topluluklar vardir... Bu yazi rezil bir bicimde adeta bir cadi avi yaparak, bu gun Turk toplumunun birer ferdi ve belki de bu yaziyi yazandan cok daha vatansever olan bir cok insani sirf kokenlerinden oturu tohmet altinda birakmakta, onlari hedef gostermektedir...

Amac Turk toplumunu bir de bu sekilde bolmeye calimak, toplumdaki insanlari birbirine suphe ile bakar hale getirmektir... Hepimiz Ermeni idik, oyle mi? :rolleyes:

BOZ-OK
01-26-2007, 01:47 PM
Bu konu üzerine ciddi olarak eğilen kişiler varsa yazı hakkında fikir verebilirler...:cool:

Evet, ben ciddi bir sekilde egildim... Izmirliyim ve donme olan bir kac aileden de arkadaslarim var, bir kaci Hristiyan donmesidir, bir kaci da Yahudi donmesi... Hepsi de artik Musluman olmus, Turk kimligini benimsemis ve koklerinin ne oldugu da gizleme derdi olmayan isinde gucunde insanlardir... Onlarin bu sekilde tohmet altinda birakilmasini kiniyorum... Bazilarinin Ermeni oldugundan cok daha fazla Turkturler kendileri...

Tabriz_Han
01-26-2007, 01:49 PM
Timurlenk
--------------------------------------------------------------------------------

Size katiliyorum, en azindan Yahudiler efendi, cok calisiyor, Turkiye'ye her firsatda hakaret etimiyor hatta onu birak bazi Lobbileri bizi destekliyor.

Ermeni ve Rum varken, Yahudi dusmanlik bana guldurucu geliyor, bazilari Yahudiyi dusman yapmak icin herseyi yapar ama Rum'u dost sayar :lol: bu dangalaklar iste Turkiyenin sorunu, dusmanini ve dusman olmayaanlari tanimiyanlar.

BOZ-OK
01-26-2007, 02:53 PM
Bu bağlamda Mevlana soyunun hep sabataistlerle evlendiğine dikkat çekmek isterim. Sabataistler dışarıya kız vermediklerine göre, lutfen biraz daha fazla düşününüz, bulacaksınız.

Bu da artik bu yazida abuklugun doruga ciktigi an oluyor her halde...:lol:

Adam resmen Mevlana da Sabetayisttir demeye getiriyor... Atladigi kucuk bir detay var, Sabetay Levi 17. yuzyilda yasamistir, Mevlana ise 13. yuzyilda yasamistir... Bu durumda Mevlana kendisinden 400 yil sonra ortaya cikan bir akimin izleyicisi olmus oluyor....:rolleyes:

Allah boyle abukluklari ciddiye alanlara akil fikir ihsan etsin...:lol:

benay
01-26-2007, 03:54 PM
Kendilerini Müslüman derler ama hiç'de öyle degil, yalan iste...Ittihad ve Terraki falan'da Dönmeler'den olusuyordu onlar'da iste kendilerine Müslüman deyip Islam'i havaya uçurmaya çalismislar veya basarmislar, laiklik'de aslinda Türklerden gelmedi yani...
Polemige girmek istemem ama Atatürk'de Sabatayist baba tarafi...
Neyse kendileri zaten çok kapanik insanlar, gizleme konusunda çok basarilar...

timurlenk
01-26-2007, 04:09 PM
..................

benay
01-26-2007, 04:12 PM
Benay hanimefendi !!! Neyse alisdik, tamam yalanciyim....uyduruyom...

kurshad
01-26-2007, 04:21 PM
Neredeyse tum Yunanistan muhacirlerinden Konya'nin ilcelerine varincaya dek ibrani asilliymis..

Yahu nasil bir deli sacmasi bunlar..
Ne Ittihad Terakkisi ne Mustafa Kemal'i kaldi, tarikatlarin,seyhlerin hocalarin bile yarisi sabatayistmis..

Ben de baska bir ilavede bulanayim;

Aslinda benay sabatayistmis. Kendi koklerini gizlemek icin ona buna pok atiyorumus :lol:

BOZ-OK
01-26-2007, 04:31 PM
1- Sacmaliyorsun Benay, bilmedigin bir sey icin "Musluman" oldugunu soyleyen insanlari inanclarinda yalanci olmakla suclayarak iftira ediyorsun..

2- Sabetayciligin "S" sinden bile haberin olmadigi cok acik gorunuyor Benay... Sabetaycilik basli basina bir fenomendir ve tarihi ve cografyasi cok acik bellidir... Yani komplo teorilerinin tersine sanildigi kadar gizemli degildir..

3- Ataturk konusunda polemige girmesen bence de iyi olur, bu senin saplantili oldugun bir konu ve onun anne ve baba tarafinin kimler oldugu ve kokenleri hic bir supheye yer birakmayacak sekilde belliyken, defalarca sana anlatildigi halde komik bir yalana inanmissin bir kere ve gordugum kadariyla sen akliyla degil saplantilariyla hareket eden bir kisisin.. Maalesef..:rolleyes:

4- Butun donmeler senin dedigin gibi gercek Musluman olmasalardi Bosna ve Arnavutluk Muslumanlari da dahil Osmanli Muslumanlarinin ciddi bir kismi yalanci ve kendini gizleyen Islam dusmani olmalari gerekirdi..

Benay, kusura bakma ama sen bir cahilsin ve senin cahilliginin kotu tarafi da su ki, cahilliginin farkinda degilsin ve saplantilisin... Yani sana dogruyu anlatmaya calismak sadece yorgunlukmus gibi geliyor bana... :)

timurlenk
01-26-2007, 04:36 PM
uyduruyorsun tarih onunde yalan soyluyorsun biz ne hocalar ne sozde dindarlar gorduk yada sahte demokratlar gittiler yahudiye sattılar kendilerini
ataturk ise masonları yasakladıgında ona yalvaran alcaları defolun gidin karsımdan yahudi usakları diye kovmustur...
Benay hanimefendi !!! Neyse alisdik, tamam yalanciyim....uyduruyom...

Colpan
01-26-2007, 05:14 PM
Atatürk'ün soyu sopu bellidir. Soyunu sopunu bilmeyenler ise ona buna dönme derler. (Bu forumdaki kimseyi suçlamıyorum. Oğuz Ağabeğ'in alıntıladığı yazıyı yazanlaradır sözüm.)

Ayrıca, Faruk Sümer ve Erol Güngör hocalar da oldukça köklü Türkmen 'â'ilelerinden gelirler, tıpkı Gökalp hocamız gibi.

eflatunn
01-26-2007, 06:00 PM
[QUOTE=oğuz;606457]-
Türkiyenin başına bela edilen Ermeni Soykırımı da gene ibrani asıllı(sabataistlerce) işlenmiştir.

Oğuz abi nereden alıntı yaptın bu yazıyı.
burada bir terslik var. SÖZDE ermeni soykırımı olacaktı.:evil:
bu yazıyı yayınlayanlar Türk mü?

Demir Kağan
01-27-2007, 03:04 AM
Eflatunn, Türkiye Türkleri'nin içine kurt düşürebilecek bir yazı yazılmış, Türk düşmanlarından başka ne beklenebilir ki?

Qarshi
01-27-2007, 03:09 AM
[QUOTE=oğuz;606457]-
Türkiyenin başına bela edilen Ermeni Soykırımı da gene ibrani asıllı(sabataistlerce) işlenmiştir.

Oğuz abi nereden alıntı yaptın bu yazıyı.
burada bir terslik var. SÖZDE ermeni soykırımı olacaktı.:evil:
bu yazıyı yayınlayanlar Türk mü?

Sen ne kadar SÖZDE'de desen bu işin yurtdışı yansıması ÖZDE olmakta ve gittikçede kabullenilmekte...

Haklı olduğunu insanlara anlatmaya çalıştıkça,anlatmaya çalıştıkça,anlatmaya çalıştıkça.....17 yaşında dünyayı kurtaran adam gelir ve Hrant Dink'in başına kurşunu sıkarak Tüm Türk milletinin verdiği çabanın üzerine SIÇAR !

Scofield
01-27-2007, 04:17 AM
oguz sen de sebatayci missin dogru mu? :D

Qarshi
01-27-2007, 04:19 AM
oguz sen de sebatayci missin dogru mu? :D

Nüfus kayıtlarını inceliyorum :king:

BuyukTuran
01-27-2007, 05:11 AM
Şu anda Türkiyede ki sebatayların nüfusu 300.000-400.000 arasıdır.

Düşünün :)

yavuz
01-27-2007, 05:16 AM
O isim ordan silinsin.

Bence hepsi silinsin... Birçoğunun asılsız olduğuna inanıyorum.

Yahya Kemal Beyatlı'nın da ismini görmüştüm böyle listelerde. Çok saçma bence!