PDA

View Full Version : MHP'de neler dönüyor??

EGETÜRK
01-27-2007, 01:11 AM
Zeybek MHP'den istifa etti(Hürriyet.com.tr)
26 Ocak 2007
Saygı ÖZTÜRK/ANKARA
Zeybek MHP'den istifa etti MHP’li muhalif eski milletvekilleri, partiden istifa etti. İstifa edenler yarın bir açıklama yapacak ve BBP’ye geçeceklerini duyuracak.

Yarın da kamuoyuna bir bildiri yayınlayarak açıklama yapacakları öğrenildi. MHP’nin önemli isimlerinden Namık Kemal Zeybek, Hasan Basri Coşkun, Vedat Çınaroğlu, Hüseyin Arabacı, Bekir Ongun’un da aralarında bulunduğu bir grup, MHP’den istifa ettiler. Partiden istifa edenlerin bazıları pazar günü BBP’ne katılacak.

BBP’nin Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nda Pazar günü 11.00’de düzenlenecek katılım töreninde MHP’den istifa edenler yanında DYP, ANAP’tan da istifa eden isimler de partiye katılacaklar.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, “Bakanlık görevinde bulunmuş, milletvekilliği yapmış çeşitli siyasi partilerden arkadaşlar partimizi katılacaklar” dedi.

İLHAN KESİCİ: BBP'YE GİRMEYECEĞİM

Uzun süre yeni parti kuracağı belirtilen İlhan Kesici’nin de BBP’ye geçeceği Ankara kulislerine yayıldı. www. hurriyet. com.tr'nin ulaştığı İlhan Kesici ise kendisiyle ilgili ortaya atılan bu iddiaları yalanladı. Kesici "Kesinlikle benim BBP ile bir ilişkim yok, bu partiye de katılmam sözkonusu değil. Hakkımdaki bu söylentilerin kasıtlı olarak çıkartıldığını sanıyorum" dedi.

Yorumunuz nedir???

Demir Kağan
01-27-2007, 02:57 AM
BBP büyük transfere hazırlanıyor
Büyük Birlik Partisi, seçimler öncesinde ülkücü camiianın önde gelen isimlerini transfer etmeye hazırlanıyor. Partide şimdilik 3 isim konuşuluyor. HABER7'NİN ÖZEL HABERİ
14 Ocak 2007 17:27
Yazı boyutunu büyütmek için

Murat Atik'in haberi

Genç Parti ve Saadet Partisi ile ittifak yapacağı iddiasıyla gündeme gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yazıcıoğlu, ocak ayı içerisinde ülkücü camianın önde gelen isimlerini partisine transfer ediyor.

İttifak iddialarını yalanlayan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ülkücü kimliği ile önplana çıkan önemli ismleri partisine transfer etmeye hazırlanıyor. Partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek, Sadi Somuncuoğlu ve Alparslan Türkeş'in ölümünden önce parti örgütünü toparlamakla görevlendirdiği Ramiz Ongun, BBP'ye katılacak. Bu üç ismin BBP'ye katılımı konusunda kesin bir tarih verilmezken parti çevresinde Ocak ayı içinde bir tören yapılacağı konuşuluyor.

Öte yandan ülkücü camiadan transeferin bu isimlerle sınırlı olmadığı, başka isimlerin de parti yönetiminde konuşulduğu belirtiliyor.

SADİ SOMUNCUOĞLU

Cumhurbaşkanlığı'na aday oldu MHP'yle ipleri koptu

1967'de aktif siyasete atıldı. Bu dönemde Parti Genel İdare Kurulu tarafından Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevine getirildi. 1969 Adana Kongresi'nde GİK'na seçildikten sonra, 12 Mart 1971 yılına kadar kısa bir dönem dışında, gençliğini eğitimi ve teşkilatlanması işlerini yürüttü. 1967-69 döneminde Türkiye'deki bütün fakülte ve yüksek okullarda Ülkü Ocağı Öğrenci Derneklerini kuruluşu tamamlandı. 1970'de Ülkü Ocakları Birliği kuruldu. Yüksek öğrenim dışındaki gençliğin teşkilatı olarak Genç Ülkücüler Derneği kuruldu ve Türkiye'nin il ve ilçelerinde şubeler açıldı. Böylece Türk gençliğini yüksek öğrenimdeki ve öğrenim dışındaki kesimleri iki ayrı çatı altında toplandı ve eğitimleri bu esasa göre yürütüldü.

1977 yılı seçimlerinde Niğde Milletvekili olarak Parlamentoda yer aldı. Demirel Kabinesinde Devlet Bakanı olara görev yaptı. 1980 darbesiyle birlikte tutuklandı ve MHP davasında idamla yargılanarak, beraat etti. Devlet, Töre ve Bozkurt gibi dergilerin yayınında görev aldı. Pek çok yazı ve makalesi yayınlandı. Yurt içinde ve dışında birçok konferanslar verdi.

1985-1995 yılları arasında siyasetten ayrıldı. Türk Ocakları Genel Merkez Heyet üyesi ve Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu.

1995 seçimlerinde Aksaray Milletvekili olarak ANAP listesinden Parlamentoya girdi. 1.5 sene son 1997 yılında ANAP'tan ayrılarak, MHP'ye katıldı. MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. 1999 seçimlerinde MHP'den Aksaray Milletvekili seçildi. Kurulan 57. hükümette Emlak Bankası, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Arsa Ofisi Genel Müdürlüğünden sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı. Cumhurbaşkanlığına aday olduğu için Mayıs 2000'de görevden alındı. Soumuncuoğlu daha sonra MHP'den ihraç edildi.

RAMİZ ONGUN

Üç kez Bahçeli'ye karşı aday oldu

Ramiz Ongun, Türkiye’nin öğrenci eylemiyle ilk tanıştığı 1969 – 1971 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı, 1974 – 1975 yıllarında MHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı ve MHP Genel İdare Kurulu Üyeliği,1975 – 1978 yılları arasında MHP Gençlik Teşkilatları ve yan kuruluşlarında Sorumlu Genel Başkan Müşavirliği, 1978 – 1980 yılları arasında MHP Genel Merkez Eğitimciler Birimi’nin oluşturulmasından sorumlu olarak MHP Genel Merkezi nezdinde Koordinasyon Başkanlığı yaptı. Ayrıca 12 Eylül 1980 öncesinde Gün Sazak’ın Gümrük ve Tekel Bakanlığı döneminde oluşturduğu Gümrük Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’nı vekaleten yürüttü.

12 Eylül 1980 ihtilalini müteakip MHP ve Yan Kuruluşlar hakkında açılan davadan yargılandı ve beraat etti. 1992 yılında Türk Ocakları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Ölümünden bir ay önce (1 Mart 1997), Türkeş tarafından MHP kadrolarını yeniden canlandırmakla görevlendirildi. Üç kez Bahçeli'ye karşı aday oldu, seçilemedi.

Haber7.com

Demir Kağan
01-27-2007, 02:59 AM
BBP'de büyük transfer doğrulandı
BBP transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor. İİk kez HABER7.COM'un duyurduğu bilgi BBP tarafından doğrulandı. BBP'de büyük gün pazar... Transferde eski bakanlar da var!
25 Ocak 2007 18:10
Yazı boyutunu büyütmek için

Kasım ayında yapılacak seçimler öncesi Büyük Birlik Partisi, kuruluş tarihinin en hareketli günlerini yaşıyor.

28 Ocak 2007 Pazar günü, saat 11.30'da Ankara-Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nda düzenlenecek büyük katılım töreni ile başta MHP olmak üzere AKP, DYP, ANAP'tan birçok isim ile Ülkücüler BBP saflarına katılıyor.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu partiye katılımlarla ilgili olarak, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinde bakanlık görevinde bulunmuş, TBMM'de milletvekili olarak çalışmış çeşitli siyasi partilerden arkadaşlar ve gençlik dönemlerimizde birlikte çalıştığımız Ülkücü arkadaşlar BBP'ye katılacak" dedi.

İŞTE 14 OCAK 2007 TARİHİNDE "BBP BÜYÜK TRANSFERE HAZIRLANIYOR" MANŞETİYLE TRANSFERLERİ İSİM İSİM AÇIKLADIĞIMIZ HABER...

HABER7

timurlenk
01-27-2007, 04:39 AM
yüzde 0,8 i gecemez BBP... memleket elden gidiyor bu zavallılar hala bbp mhp cekismesi yapıyorlar allah akıl versin...

EGETÜRK
01-27-2007, 04:45 AM
banada öyle geliyor ama bbp Mhp'nin oylarını bölecek bu gidişle...

Redd-i İlhak
01-27-2007, 06:34 AM
vayvayvay TUSİAD'la uğraşacağına parti iç meselelerini çözsün MHP ilk önce ;)

yavuz
01-27-2007, 06:43 AM
Halk koyun, sloganlar ot olunca... BBP, Gaspıralı'yı da transfer etse bu ülke sömürgecilerin elinden kurtulamaz; KORKARIM!

Demir Kağan
01-27-2007, 06:54 AM
Halk koyun, sloganlar ot olunca... BBP, Gaspıralı'yı da transfer etse bu ülke sömürgecilerin elinden kurtulamaz; KORKARIM!

Ha şunu bileydin..

Hira dağı kadar müslüman, "Allah" dağı kadar Türk'üm.

Türk'sen öğün, değilsen itaat et.

Ya sev ya terk et!

Kanımız aksa da zafer İslam'ın.

Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber.

Gibi sloganlarla;

Yankee go home.

Katil Amerika.

Emperyalistlere ölüm.

Gibi sloganlarla hiçbir yere varılamaz.

Bu halk iki fikir ve koltuk sahipleri tarafından uyutulmaktadır.. Birincisi ümmetçi Arap hayranları, ikincisi Batı hayranları.

Colpan
01-27-2007, 06:56 AM
Adı geçen bölücü müptezeller, Sivas'ın önemli ve güçlü partilerinden bibip ile birlikte târîhin tozlu sayfalarına gömülecektir.

Bu habere, MHP'ye oy verecek bir ülkücü olarak, çok sevindim.

yavuz
01-27-2007, 07:05 AM
Adı geçen bölücü müptezeller, Sivas'ın önemli ve güçlü partilerinden bibip ile birlikte târîhin tozlu sayfalarına gömülecektir.

Bu habere, MHP'ye oy verecek bir ülkücü olarak, çok sevindim.

Senin gibi düşünenler yüzünden MHP'den ayrılıyor bu insanlar zaten... Yeni görüşlere kapalı olmakla daha da çok kaybedecektir MHP! Ümit Özdağ'ı ve onun gibi karşıt fikirleri aforoz ettikçe, MHP'ye senin de, benim de oy vermem yetmeyecek...

Karayılan
01-27-2007, 07:17 AM
mhp chp kadar milliyetci olsun once. hrant dink olayından sonra chp gozumde cok deger kazandı. 'hepimiz ermeniyiz' sloganına tepki veren tek parti chp. mhpden cıt yok suni gundem yaratmakla mesguller. bu kafaylada bi yere gelemezler zaten. sadece mhp degil o kafa yapısına sahıp bbp atp gibi partiler icinde aynisi gecerli

yavuz
01-27-2007, 07:20 AM
mhp chp kadar milliyetci olsun once. hrant dink olayından sonra chp gozumde cok deger kazandı. 'hepimiz ermeniyiz' sloganına tepki veren tek parti chp. mhpden cıt yok suni gundem yaratmakla mesguller. bu kafaylada bi yere gelemezler zaten. sadece mhp degil o kafa yapısına sahıp bbp atp gibi partiler icinde aynisi gecerli

Baba ve Piç adlı kitaba da CHP veryansın etti ya...

Colpan
01-27-2007, 07:21 AM
mhp chp kadar milliyetci olsun once. hrant dink olayından sonra chp gozumde cok deger kazandı. 'hepimiz ermeniyiz' sloganına tepki veren tek parti chp. mhpden cıt yok suni gundem yaratmakla mesguller. bu kafaylada bi yere gelemezler zaten. sadece mhp degil o kafa yapısına sahıp bbp atp gibi partiler icinde aynisi gecerliMHP'nin açıklamaları gündeme getirilmiyorsa, bu kimin suçudur? Açıklama yokmuş, gülerim buna. MHP'yi izlemeyenler MHP'yi pasiflikle suçlamasınlar, ellerinden geleni budur. MHP'nin haber olması için, ya MHP'li olduğunu söyleyenler suç işlemeli, ya ülkücüler kavga etmeli, ya da parti içi muhalefet adlı hâin tayfası hak ettiği yanıtı almalıdır.

Karayılan
01-27-2007, 07:30 AM
mhp nin yanımda herhangi bir partiden farkı yok. su koru korune mhp bagımlılarına artık gozlerını acmalarını onerırım. mhp iktidara geldiginde ecevit köy kooparatifleri kurarken her fırsatta köycüyüz diyen mhp nerdeydi? bahçeli o dönemlerde ne gibi bir aktif calışma yapmış bana bir örnek verin. Kim milliyetçi? nizam-ı alem ilahi kerimetullah diyenler mi? fetullah gülen ülkenin iç dinamigidir diyenler mi?(Basbugunuzun sozu)

Karayılan
01-27-2007, 07:31 AM
Türküm Türkçüyüm Atatürkçüyüm bundan ötesi fasafiso

yavuz
01-27-2007, 07:35 AM
mhp nin yanımda herhangi bir partiden farkı yok. su koru korune mhp bagımlılarına artık gozlerını acmalarını onerırım. mhp iktidara geldiginde ecevit köy kooparatifleri kurarken her fırsatta köycüyüz diyen mhp nerdeydi? bahçeli o dönemlerde ne gibi bir aktif calışma yapmış bana bir örnek verin. Kim milliyetçi? nizam-ı alem ilahi kerimetullah diyenler mi? fetullah gülen ülkenin iç dinamigidir diyenler mi?(Basbugunuzun sozu)

Saygılı ol! İlay-ı Kelimettullah Allah'ın ismini yaymaktır. Bunu dinin emrediyor... Nizam-ı Alem, dünyada haksızlığa karşı, yolsuzluğa karşı, ırkçılığa karşı, zulme karşı düzen getirmektir... Bunu da dolaylı olarak da olsa aynı din emrediyor. Yapmak zorundasın!

Tabriz_Han
01-27-2007, 12:48 PM
Isi bosaltilmis AtaTurk anlayisindan kurtulmak lazim.

Milliyetcilik, Halkcilik, Koyculuk, Turk orf-adet ve medeniyet, Islam'in millet arasindaki onemi, modernlik-teknoliji, bagimsiz olmak.........

Son zamanlarda Turkluk icin calisan, saygi ve sevgi yayanlarin arasinda, AlpArslan Turkes ve Fetullah Gulen onemli isimlerin arasinda gelir.

Bazi sozde "AtaTurkcu" olanlar, yani, milliyetcilikden korkan, Avrupali hayrani olan, bagimli olmaya isteyen, dinimize hor goren, medeniyetimizi yok sayan, ama ayni zamanda HIC UTANMADAN kendini "AtaTurkcu" diyenler, arkasinda saklanarak Turkler icin calisanlara hakaret ediyorlar.

Chp'ye ne oldu? AtaTurk'le ne alakasi var bugun? Liberal miberal.....

Turk ocaklar nerede yahu? AtaTurk'un Turk ocaklari vardi, Ulku Ocaklari gibi halki egitiyorlardi, tarih, kultur, sosyal orgutlesme birlesme ve berarber calisma v.s v.s

borcugin
01-27-2007, 01:16 PM
Son zamanlarda Turkluk icin calisan, saygi ve sevgi yayanlarin arasinda, AlpArslan Turkes ve Fetullah Gulen onemli isimlerin arasinda gelir.
S.A.

Dediğin her şeyin altına imzamı atarım. Bir tek şu herif haric. Turk Ocaklarını falan bırak, Turkiye Başbuğ oldukten sonra (Başbuğ derken Ataturk'u kastediyorum) her tarafı ama her tarafı Turk olmayanlar tarafından işgal edildi. Keser donuyor, sapı donuyor ama. Dip dalgası cok guclu.

Selametle.

EGETÜRK
01-27-2007, 01:17 PM
Fettoş ne iş yaa??

yavuz
01-27-2007, 01:20 PM
S.A.

Dediğin her şeyin altına imzamı atarım. Bir tek şu herif haric. Turk Ocaklarını falan bırak, Turkiye Başbuğ oldukten sonra (Başbuğ derken Ataturk'u kastediyorum) her tarafı ama her tarafı Turk olmayanlar tarafından işgal edildi. Keser donuyor, sapı donuyor ama. Dip dalgası cok guclu.

Selametle.

Demek ki; İran'da yaşayan birisi için Fethullah Gülen, Türklük için çalışıyor gibi görünüyormuş... Bunu yadırgamamak lazım bence. Öyle görünüyor... Bunu herkes kabul ediyordur sanırım. Ama niyeti konusunda fikir ayrılıklarına çok kez düştük, normal olarak düşeceğiz de... Benim için kendisi pırlanta gibi bir insandır. (Ya da benim için; pırlantalar O'nun gibi olmak için can atarlar.) Senin içinse değersiz bir diyalogçudur veya başka birşey. Burada önemli olan Tabriz_Han'ın tespitinden birşeyler çıkarmak. ;)

borcugin
01-27-2007, 01:27 PM
S.A.

Bu forumda ne kadar yazışabildiğim, anlaşabildiğim, fikir alış verişi yapabildiğim Turkistanlı kardeşim varsa onlara hep demişimdir. Siz FG okulu mezunu musunuz? Hayır yanıtını alınca şok olmuştum. Anlaşamadıklarımızın hepsininde FG okulu mezunu olması bizi salak yapmıyor. ;) Bunlar yuvadan alıyor oğudu. Senin icin farketmeyebilir ve farkedeceğini de sanmam; burada o kadar eski değilsin ama bu yuvadan oğutlulerin hepsi Ataturk ile İstiklâl Savaşı ile Canakkale ile Soyadlarımız ile alay ediyorlar. Turkiye Nurcuları kadar takiyede ve yalancılıkta hokkabaz değiller ama onu da yakında oğrenirler. Tabriz_Han'a sormak gerekir. Cunku kendisi bir istisna. Eğer FG okulu mezunu ise hayret bir şey var ortada. Acaba FG okulu mezunu mu? Soralım...

Selametle.

kurshad
01-27-2007, 01:34 PM
Devlet Bahceli MHP'nin basina gelmis bir sanssizliktir...

borcugin
01-27-2007, 01:42 PM
S.A.

kurshad sadece o mu? Baykal da CHP'nin başına gelmiş bir şansızlıktır. :D

Selametle.

dadash_serkan
01-27-2007, 02:05 PM
Fettoş ne iş yaa??
ya ne kadar saygısız insanlar var şaşıyorum doğrusu.ben nurcu değilim, kürt saitcide değilim ama hemşerim olan Fettullah Gülen'İn yaptığı birçok şeyi takdir ediyorum.bugün dünyanın her yerinde okullarında Türklüğü anlatan, sevdiren, Türkçe konuşturan başka bir teşkilat, oluşum yok.Fettoş lafıda çok yanlış

genco
01-27-2007, 02:10 PM
vayvayvay TUSİAD'la uğraşacağına parti iç meselelerini çözsün MHP ilk önce ;)

TUSİAD'la uğraşılması kanına dokunmuş gibi geldi bana! Yanlış anlamadıysam sebebini sorabilir miyim?

borcugin
01-27-2007, 02:14 PM
bugün dünyanın her yerinde okullarında Türklüğü anlatan, sevdiren, Türkçe konuşturan başka bir teşkilat, oluşum yok.
S.A.

Emin misin? Daha oncede boyle soyleyenler oldu ve oturdular yerlerine.

Kişileri eleştirmek dışında bir saygısızlığımı gordun mu? Hemşeri olmak bir insanı durust yapıyor mu?

Selametle.

genco
01-27-2007, 02:18 PM
MHP'den gidenlerin MHP ile bağları kopalı aylar, yıllar olmuştu...
Kongrede kendilerine bir davet hatta görev bile bekleyenler vardı gidenlerin içinde. Kısacası; MHP onlarla yollarını çoktan ayırmıştı...
Ne diyelim; Allah yollarını açık etsin...

dadash_serkan
01-27-2007, 02:24 PM
S.A.

Emin misin? Daha oncede boyle soyleyenler oldu ve oturdular yerlerine.

Kişileri eleştirmek dışında bir saygısızlığımı gordun mu? Hemşeri olmak bir insanı durust yapıyor mu?

Selametle.
ben zaten fettoş diyen arkadaş için söyledim, onun dışında bi saygısızlık yok.hemşeri olayına gelince öyle bir sempatim var, Türk olan Erzurumlular genelde Milliyetçi, mert insanlardır.öyle bir genelleme var bende.

Tabriz_Han
01-27-2007, 02:29 PM
Dadash_Serkan
ya ne kadar saygısız insanlar var şaşıyorum doğrusu.ben nurcu değilim, kürt saitcide değilim ama hemşerim olan Fettullah Gülen'İn yaptığı birçok şeyi takdir ediyorum.bugün dünyanın her yerinde okullarında Türklüğü anlatan, sevdiren, Türkçe konuşturan başka bir teşkilat, oluşum yok.Fettoş lafıda çok yanlış

Aynen katiliyorum.

Turklugu hic bir zarari olmadi, hatta onemli gelismeler oldu, onun okularina gidenler "Turk dusmani" diye ilan etmek yanlistir, bazilari saglam cikiyor bazilari yamuk, ama en azindan birazda olsa Turklere karsi on yargilari kiriliyor, daha saygili oluyorlar ve Turkceyi, Turk medeniyetini daha iyi anliyorlar.

Birlik lazim, ayrimcilik degil, sagci solcu, dindar dindar olmayan, sonunda hepimiz Turkuz, biz birbirimizle yasayacaz, zor gunlerde berarber direniriz, bayramda berarber egleniriz.

Gulen isimi dedigi anda bazilari hor bakar, bu hos degildir, ona saygi verenlerin arasinda Turk dunyasi icin herseye yapacak kisilerde var. Bizim milleti sevenleri bende sevirim, ister Ulkucu, ister Sol Milliyetcisi, ister dindar kesim, ister Gulen taraftarlari, ister dindar olmayan, ister Batu Xan gibi Saman kardeslerimizde.

Lambalar farkli ama isigimiz ayni

borcugin
01-27-2007, 02:40 PM
S.A.

Ben o bolgelerde calışmış biri olarak Kars insanını Erzurum insanından daha sıcak ve aydın gormusumdur. Bu o yorede calışan bir cok kişinin gorusu. Ama bu benim Erzurum insanını Kars insanından aşağıda gormemi gerektirmez. Kars insanından bir yamuk cıksa hemseriyim diye koru korune bağlanmam. Gelelim şu mertlik meselesine. Konya, Sivas ve Erzurum dışında kendi yorelerinin havasının sert insanının mert olduğunu soyleyen yok. Bu yoresel bir kendine guvenin ve onurlanmanın gereği. Cok fazla rahatsız edici değildir. Ancak bu forumda ozeli foruma tasımanın, huzursuzluk cıkarmanın ve kendinizi baska kentlerdeki insanlardan hatta baska goruşlerdeki insanlardan daha dovusken gormenin bir anlamı yok. Bunlar MO'de kaldı diye dusunuyorum. Okuyabiliyor musun haftada iki kitap. Sloganlardan baska şeyler duyup insanların farklı olduğunu kabul edecek derecede olabiliyor musun? Onlarla aynı seyi paylaşıyor musun? Bakın aşağıda Kumbasarın bir yazısı var. Benim bildiğim Ulkucu, Ocakcılar son 10 yılda oldukca cok değişti. Ozellikle de gencler. Bence sizde hatta hepimizde değişmeliyiz. Kan ile efelik ile uzaya Ataturk adı yazılmıyor, tarihi Turk cocukları yazmıyor. Zafer senindir o zaman. Nacizane fikirlerim bu yondedir. İyi sohbetler kardeşim.

Bence davana boyle davranarak hizmet edemezsin. Artık devir kisileri, fikirleri, siyası ideolojileri tartışma tabu yapma zamanı değil. Vatan elden gidiyor bu ulkenin vatanseverleri gidiyor siz burda oturmuş slogan atıyorsunuz.

Selametle.

İssiz meydanları ihanete dar etmenin zamanı gelmedi mi?
Ey Turk milletinin evlatları!..
Ey milliyetciler/ulusalcılar!..
Ey vatanseverler!..
Anadolu’da yaşayan butun Turkleri ‘bir kaşık suda’ boğmak icin fırsat kollayan işbirlikci ‘kafatası avcıları’, Ermeni ırkcısı Hırant Dink’in olumunu bahane ederek, Turkluğun son direniş halkasını oluşturan ‘milliyetci/ulusalcı’ vatanseverliği ‘sanık’ sandalyesine oturttular!..
Amacları belli!..
Hizmet ettikleri karanlık odaklardan aldıkları, “Ne yapın yapın, yukselen milliyetciliğin onune gecin” talimatının gereğini yerine getirmek!..
‘Turkluğe’ kufretmeyi, ‘Turk kimliğini’ aşağılamayı serbest bırakıp, ulkedeki birlik ve beraberlik ortamına dinamit yerleştirmek!..
‘Ezan dinmez’, ‘bayrak inmez’, ‘vatan bolunmez’ diyen vatanseverleri provokasyonlar ile kışkırtarak, ‘bireysel eylemlere’ teşvik etmek!..
‘Milliyetci/ulusalcıları’ topyekun ‘suclu’ gibi ilan edip, ‘Turk milliyetciliğini’ Milli Guvenlik Kurulu Siyaset Belgesi’nde yer verilen ‘tehdit unsurları’ arasında gostermek!..
‘Kollektif sucluluk’ psikolojisi yaratıp, vatanseverleri baskı altına almak!..
Turkleri, ‘azınlık konumuna’ duşurmek!..
Vatanseverler, duşmanın artık ‘iceride’ ve ‘zannedilenden daha guclu’ olduğunu bilip, ona gore bundan sonra ‘daha kararlı’, ‘daha cesur’, ‘daha aktif’ hareket etmek zorundadırlar!..
‘Korkmak’, ‘tırsmak’,’cekinmek’, ‘eğilmek’, ‘bukulmek’, ‘yangelip yatmak’ yok!..

Ey vatanseverler!..
İhanetin, ‘dini’, ‘imanı’, ‘ideolojisi’ olmuyor!..
Vaziyet ve şartlara gore renk değiştirebiliyor!..
Hainler, yeri geldiğinde ‘marksist’, yeri geldiğinde ‘liberal’, yeri geldiğinde ‘etnik ırkcı’, yeri geldiğinde ‘neo-İslamcı’ olarak karşımıza cıkabiliyor!..
Butun hainlerin tek bir ortak ozellikleri var:
“Turk duşmanlığı!..”
‘Turkum’ diyemiyorlar!..
“Ne mutlu Turkum diyene” sozunu ağzına alanları bile, ‘ırkcı’, ‘aşırı milliyetci’, ‘kafatası milliyetcisi’ ilan edebiliyorlar!..
Ama, kendileri her yerde ‘alt kimliklerine’ vurgu yapıyorlar!..
Oyle ki, cenaze torenlerinde el ele, kol kola, omuz omuza verip “Hepimiz Ermeniyiz”, “Hepimiz Kurduz”, “Hepimiz şuyuz”, “Hepimiz buyuz” diye bağırabiliyorlar!..
Verdikleri mesaj aslında belli:
- “Turkluğe kufreden herkesin arkasındayız!..”
Neden?..
Cunku, kendilerine ‘karşı cıkacak’ kimsecikler yok!..
Cunku, ulkenin meydanları bomboş!..
Cunku, ulkenin sokakları ıssız!..

Ey vatanseverler!..
Bu ulkede hainlerin sesi hep ‘yuksek’ cıkıyor!..
Cunku, ‘orgutlu’ olarak hareket ediyorlar!..
Ulkesini, vatanını, milletini, bayrağını, dinini seven sizler ise darmadağınıksınız!..
‘Asgari muştereklerde’ bile biraraya gelemiyorsunuz!..
Cunku hep ‘kendi nefsinize’ oynuyorsunuz!..
“Biz ne olacağız” yerine “Ben ne olacağım” endişesi ile hareket ediyorsunuz!..
‘Kendi ikbalinizi’ duşunuyorsunuz!..
Ama şunu unutuyorsunuz!..
‘Orgutlu’ azınlıklar, ‘orgutsuz’ coğunlukları her zaman yonetirler!..
Yakın bir gelecekte bu memlekette, ‘hainlerden başka’ hic kimsenin ikbali olmayacak!..
‘Benlikten’, ‘bencillikten’ kurtulup, artık ‘gucleri birleştirmenin’ zamanı gelmedi mi?..
Mademki bu ulkede demokrasi var, tepkinizi ortaya koymak icin işte meydanlar!..
Uzun zamandır ‘derin bir sessizliğe’ gomulen meydanlar, “Hepimiz Turkuz” naraları ile, gumbur gumbur ses vermeyi bekliyor!..
‘Katılımlı demokrasi’ cercevesinde ‘aktif vatandaşlık’ hakkını sonuna kadar kullanın!..
‘Turk yurdunda’ yeniden ‘Turk’u’ hakim kılana dek olmek var, donmek yok!..

‘Allaha’, ‘vatana’, ‘millete’, ‘bayrağa’, ‘Kuran’a’ve ‘silaha’ yemin olsun!..
‘Şehitlerim’, ‘gazilerim’ emin olsun!..
Milliyetci/ulusalcı vatanseverler olarak, ‘komunizme’, ‘faşizme’, ‘siyonizme’ ve ‘her turlu emperyalizme’ karşı mucadelemiz surecektir!..
Kavgamız, ‘son nefes’, ‘son nefer’, ‘son damla kana’ kadardır!..
Kavgamız, ‘Milliyetci Turkiye’ye’, ‘Turan’a’ kadardır!..
Susmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız!..
Başaracağız!..
Başaracağız!..
Başaracağız!..

borcugin
01-27-2007, 02:50 PM
'hepimiz ermeniyiz' sloganına tepki veren tek parti chp. mhpden cıt yok
S.A.

Bu doğru değil Turansoyu. Hiç de doğru değil. Ya bilmeden konuşuyorsun ya da inşallah oyle değildir.

Selametle.

dadash_serkan
01-27-2007, 02:50 PM
yılanlardan olmayacağız, satanlardan olmayacağız başaracağız! başaracağız! başaracağız! yazı çok güzelmiş.teşekkürler eklediğin için

genco
01-27-2007, 02:53 PM
Allaha’, ‘vatana’, ‘millete’, ‘bayrağa’, ‘Kuran’a’ve ‘silaha’ yemin olsun!..
‘Şehitlerim’, ‘gazilerim’ emin olsun!.. ‘komunizme’, ‘faşizme’, ‘siyonizme’ ve ‘her turlu emperyalizme’ karşı mucadelemiz surecektir!..
Kavgamız, ‘son nefes’, ‘son nefer’, ‘son damla kana’ kadardır!..
Kavgamız, ‘Milliyetci Turkiye’ye’, ‘Turan’a’ kadardır!..
Susmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız!..
Başaracağız!..
Başaracağız!..
Başaracağız!..

Hoca,
Bilmem biliyor musun, yukarıdaki sözler, şu kısmı hariç (Milliyetci/ulusalcı vatanseverler olarak) Ülkücü yeminidir.
Nasıl desem, Ülkü Ocakları kurulduğundan bu yana, ocaklarda-özellikle seminer sonrası- bu yemin yapılır...
Bu yemini yapan gençlerin iman ve inanç dolu haykırışlarını görünce, inan insanın içine ferahlık geliyor... Bu gençler varken, bu ülkeyi kimse bölemez!..

borcugin
01-27-2007, 03:12 PM
S.A.

Sen ne kadar kabul etmezsen etme genco hocam bu yazıyı Yenicağ gazetesinden İsrafil KUMBASAR yazmış. Buna benzer yazıları yazan sol cenahtanda aydın yazar cizerler var. Bulursam eklerim. Kucuk dilinizi yutmayınız. :)

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yazidetay.asp?AuthorID=97&ArticleID=4123

Selametle.

dadash_serkan
01-27-2007, 03:12 PM
biraz eksiği var tabi ama genel olarak Ülkücü Yeminidir.bilmeyen ve merak eden arkadaşlar internetden vidyosunu izleyebilir

kurshad
01-27-2007, 03:13 PM
MHP'den gidenlerin MHP ile bağları kopalı aylar, yıllar olmuştu...
Kongrede kendilerine bir davet hatta görev bile bekleyenler vardı gidenlerin içinde. Kısacası; MHP onlarla yollarını çoktan ayırmıştı...
Ne diyelim; Allah yollarını açık etsin...

Bana kalirsa onlarla yolunu ayiran MHP degil Devlet Bahceli'nin kendisidir. MHP'yle Devlet Bahceliyi butunlestirmek yanlis bir yaklasim olsa gerek.

Tasfiye edilen isimlere baktiginizda MHP'nin icinde en zorlu donemlerde yeralmis isimler oldugunu gorursunuz. Onlarin ulkuculugunu tartismak herhalde curet ister.
Devlet bakanligi yapmis Sadi Somuncuoglu gibi bir ismi cumhurbaskanligina aday oldu diye partiden ihrac eden, uzerine Cemal Enginyurt denilen cakali salan zihniyet, hapishanelerde bu davanin cilesini cekmis Ali Gungor'u Rahsan Ecevit'i elestirdi diye partiden atan kara ses halen partinin basindadir.

Sadi Somuncuoglu yerine Ahmet Necder Sezer'i tercih eden, iktidardayken ucak fobisi yuzunden Orta Asya ulkelerini ziyaret bile edemeyen, Ecevit'in yaninda saygisindan! sigara icemeyen , ulkucu davanin ozani Ozan Arif'e bile tahammul edemeyip dovdurmeye tesebbus eden zavallilik MHP'nin yonetimine bir kara bulut gibi cokmustur.

Soylenecek cok sey varsa da ben bir cumle daha edecegim;

Keser doner, sap doner; gun gelir hesap doner...

borcugin
01-27-2007, 03:14 PM
S.A.

Bursa Nutku kadar değil. Gene kızıp ofleyip poflemeyin. Oyle iste. :)

Selametle.

dadash_serkan
01-27-2007, 03:18 PM
Devlet Bahçeli MHP'ye çok zarar verdi, tabanının erimesine sebep oldu ama henüz çok geç kalınmış değil bence, şu an istifa etse bile davaya büyük yararı dokunacaktır

borcugin
01-27-2007, 03:18 PM
S.A.

Baykal ve Bahceli... Yazıcıoğlu'nu da eklemek gerekir buna. Gitmeliler artık. Gorevlerini yapamıyorlar. Halk bunları istemiyor. Bizim boyle bir ittifaka ihtiyacımız var. Vatan elden giderse (paranoya, Sevr psikozu, senorya diyenler artık utanclarından diyemiyorlar bunu) parti de kalmaz ideolojide.

Selametle.

genco
01-27-2007, 03:21 PM
S.A.

Sen ne kadar kabul etmezsen etme genco hocam bu yazıyı Yenicağ gazetesinden İsrafil KUMBASAR yazmış. Buna benzer yazıları yazan sol cenahtanda aydın yazar cizerler var. Bulursam eklerim. Kucuk dilinizi yutmayınız. :)

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yazidetay.asp?AuthorID=97&ArticleID=4123

Selametle.

Hoca,
Kabul edip-etmemek veya itiraz anlamında söylemedim..
Sadece bir saptamada bulundum...

Colpan
01-27-2007, 03:26 PM
Devlet Beğ istifâ ederse iç savaş çıkar memlekette. Bunu da düşünmek lâzım.

Ayrıca, Devlet Beğ'in yerine gelmesi muhtemel adaylara (Ongun, Gül...) bakarsak, ülkücü hareketin lider kadroları olabilecek kişilerin içindeki çapulcu sayısının çokluğunu görür ve hayâl kırıklığına uğrarız.

Sayın Ali Güngör'e ve Sadi Somuncuoğlu'na yapılanlar ayıptır ama Namık Kemal Zeybek, Ümit Özdağ ve onun gibiler hareketten mümkün olduğunca uzaklaşmalıdır.

dadash_serkan
01-27-2007, 03:27 PM
o vidyoyu ben daha önce izlemiştim youtube da, bilgisayarıma kayıtlı zaten.
dediğin gibi borcugin gitmeliler.yeterince yıprandı ve yıprattılar.siyasi kadrolarda yenilenme şart, yoksa her şey aynı tas aynı hamam.liderliği hak eden daha genç, dinamik, kendini iyi yetiştirmiş ve güncel kişiler varken sırada, artık Bahçeli'nin elini eteğini çekmesi lazım bu işlerden.Chp yi bilmem

genco
01-27-2007, 03:28 PM
Bana kalirsa onlarla yolunu ayiran MHP degil Devlet Bahceli'nin kendisidir. MHP'yle Devlet Bahceliyi butunlestirmek yanlis bir yaklasim olsa gerek.

Tasfiye edilen isimlere baktiginizda MHP'nin icinde en zorlu donemlerde yeralmis isimler oldugunu gorursunuz. Onlarin ulkuculugunu tartismak herhalde curet ister.
Devlet bakanligi yapmis Sadi Somuncuoglu gibi bir ismi cumhurbaskanligina aday oldu diye partiden ihrac eden, uzerine Cemal Enginyurt denilen cakali salan zihniyet, hapishanelerde bu davanin cilesini cekmis Ali Gungor'u Rahsan Ecevit'i elestirdi diye partiden atan kara ses halen partinin basindadir.

Sadi Somuncuoglu yerine Ahmet Necder Sezer'i tercih eden, iktidardayken ucak fobisi yuzunden Orta Asya ulkelerini ziyaret bile edemeyen, Ecevit'in yaninda saygisindan! sigara icemeyen , ulkucu davanin ozani Ozan Arif'e bile tahammul edemeyip dovdurmeye tesebbus eden zavallilik MHP'nin yonetimine bir kara bulut gibi cokmustur.

Soylenecek cok sey varsa da ben bir cumle daha edecegim;

Keser doner, sap doner; gun gelir hesap doner...

Kürşat,
Gidenler içinde yakınen tanış olduklarım var...
Hepsi de değerli şahsiyetler...

Bidliğim bazı bilgileri aktardım...

Tekrardan "Allah yollarını açık etsin" diyorum...

yavuz
01-27-2007, 03:28 PM
S.A.

Baykal ve Bahceli... Yazıcıoğlu'nu da eklemek gerekir buna. Gitmeliler artık. Gorevlerini yapamıyorlar. Halk bunları istemiyor. Bizim boyle bir ittifaka ihtiyacımız var. Vatan elden giderse (paranoya, Sevr psikozu, senorya diyenler artık utanclarından diyemiyorlar bunu) parti de kalmaz ideolojide.

Selametle.

İddia ediyorum; Yazıcıoğlu kadar temiz bir siyasetçi şu ülkeye daha gelmedi... (Kimse bilmemne katliamının emrini o verdi diye iftira atmasın... Türkiye Cumhuriyeti kendisini 8 sene hapiste yatırdı, bir ceza veremedi.)

9 milletvekili bir dönem her istediğini yaptıran adam mı görevini yapamıyor ağabey?

Halk "iyi işler yaptık" diyen yüzsüz adamları seviyor; Yazıcıoğlu'nun iktidarda, muhalefette işi ne?

yavuz
01-27-2007, 03:31 PM
Bahçeli'nin Alparslan Türkeş özentiliği, tek adam olma isteği, kaç kişiyi küstürdü... Batırdı adam resmen kocaman partiyi. DSP ile bile koalisyon içerisine girmiş birini kabullenmek güç. Son olarak bu üç-beş siyasetçinin partiden ayrılması; Ümit Özdağ'ın küstürülmesi... Tahammül edilecek şeyler değil. (Şükür ki; bu isimlerin çoğu BBP'den yana seçimlerini yapıyorlar.)

dadash_serkan
01-27-2007, 03:34 PM
ama bu ayrımın iki partiyede faydası yok, oylar bölünecek eğer daha başka partilere gitmezse

Demir Kağan
01-27-2007, 03:36 PM
Bahçeli'nin Alparslan Türkeş özentiliği, tek adam olma isteği, kaç kişiyi küstürdü... Batırdı adam resmen kocaman partiyi. DSP ile bile koalisyon içerisine girmiş birini kabullenmek güç. Son olarak bu üç-beş siyasetçinin partiden ayrılması; Ümit Özdağ'ın küstürülmesi... Tahammül edilecek şeyler değil. (Şükür ki; bu isimlerin çoğu BBP'den yana seçimlerini yapıyorlar.)

Tek adam olma isteği her liderde bulunan bir "özelliktir"..

yavuz
01-27-2007, 03:37 PM
Tek adam olma isteği her liderde bulunan bir "özelliktir"..

Mübalağasızı makbuldur... ;)

kurshad
01-28-2007, 08:23 AM
Sizinle bir haberi paylasmak istiyorum. Belki MHP'de neler dondugunu anlamamiza yardimci olur;

Protestocu ülkücülere ihraç

28 Ocak 2007 Pazar 14:11
Marmaris Limanı'na demirli 'USS Bataan' hücum gemisini protesto eden grupta yer alan Ülkü Ocakları Muğla ve Marmaris temsilcileri görevlerinden alındı.

Geçtiğimiz günlerde Marmaris Yat Limanı'nda demirli ABD gemisini protesto ederek, ABD gemisi ve görevli askerler aleyhine sloganlar atan grupta yer alan Ülkü Ocakları Muğla Temsilcisi Muammer Özgen ve Marmaris Temsilcisi Hakan Algül görevlerinden alındı.

MHP Muğla İl Başkanı Ferhat Kırtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı doğrulayarak, ''Görevden alma işlemi Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yapıldı. Görevden alınan bu arkadaşlarımızın yerine atama yapılacak. Genel merkezin bu kararı yerinde bir karar'' dedi.

timurlenk
01-28-2007, 09:10 AM
mhp barajı asacak tek partidir.. kendine milliyetciyim diyen herkes mhp ye oy vermeli.. bbp ancak vede ancak yuzde 1 oy alır... devlet bahceli ise butun elestirilere ragmen mhp gibi butun olaylara karıstırılmak istenen bir partiyi gayet sakin vede akıllıca kontrol altında tutmustur.... esase mhp-bbp birlesmeliler ....

timurlenk
01-28-2007, 09:14 AM
mhp de hicbir sey donmuyor medyanın gazına gelip
meclise girecek tek milliyetci yada goruslerimize yakın partiyi dinamitleyin...

Sizinle bir haberi paylasmak istiyorum. Belki MHP'de neler dondugunu anlamamiza yardimci olur;

Marmaris Limanı'na demirli 'USS Bataan' hücum gemisini protesto eden grupta yer alan Ülkü Ocakları Muğla ve Marmaris temsilcileri görevlerinden alındı.

Geçtiğimiz günlerde Marmaris Yat Limanı'nda demirli ABD gemisini protesto ederek, ABD gemisi ve görevli askerler aleyhine sloganlar atan grupta yer alan Ülkü Ocakları Muğla Temsilcisi Muammer Özgen ve Marmaris Temsilcisi Hakan Algül görevlerinden alındı.

MHP Muğla İl Başkanı Ferhat Kırtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı doğrulayarak, ''Görevden alma işlemi Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yapıldı. Görevden alınan bu arkadaşlarımızın yerine atama yapılacak. Genel merkezin bu kararı yerinde bir karar'' dedi.

kurshad
01-28-2007, 09:31 AM
mhp de hicbir sey donmuyor medyanın gazına gelip
meclise girecek tek milliyetci yada goruslerimize yakın partiyi dinamitleyin...

Dostum,

Bir partinin adi milliyetci diye milliyetci olmuyor.. Devlet Bahceli MHP'nin ozune ve felsefesine aykiri hareketleriyle tasfiye edilmesi gereken tek isimdir.
Ilk genel baskanliga geldiginde uzlasma ile tum adaylar onu destekledi. MHP'de tekrar bulusma ve eve geri donus yasanacak diye hepimiz sevindik.
Fakat bu sahis cok gecmeden kusturme ve tasfiye etme hareketine basladi. Capsizliginin bilincinde oldugu icin tum degerli insanlari kendine rakip olarak gordu ve harcadi.
Alparslan Turkes'in mermer diye tarif ettigi Turkiye'yi bir "cicek bahcesi" diye niteleyen felsefeye ve onun takipcilerine artik asina degiliz.

MHP yonetimi su an apacik bir isgal altindadir ve ulkuculer bu durumun farkina varmaktadir...

Destankutluhan
01-28-2007, 09:36 AM
MHP kendine ceki duzen vermez, zibidiler ,kabadayilar, artizler, capulculardan kurtulup, akli basinda, egitimli, ileri goruslu, cagdas, beynin her zaman ustun olduguna inanan, haramdan ve rusvetten uzak duracak ( ki bunlara daha once de tanik olmustuk) saglam kadrolari isbasina getirmezse, yapmacik torelerden kurtulmazsa, olacaklar bellidir.

Gidenler mi yoksa kalanlar mi bilmem amma secimden once boyle dagilmalarin olmasi kimin isine geliyorsa ellerine kina yakmistir herhalde.

Bu arada O yeminde " Komunizme, Fasizme, Siyonizme ... karsi savacagiz, basaracagiz.... diye yazilan kisimi gordum de soylemeden edemeyecegim. Bugun Kominist olsaydik dibimizi bu kadar oyabilirler miydi acaba ? Ne azinliklar sorunu olurdu, ne Kibris ne de sanayisizlik, o bir Amerikan pohpohlamasiydi, hala da var olmasi cok ilginc. ABD icin yapilanlar yetmedi mi ?

yavuz
01-28-2007, 09:40 AM
esasen mhp-bbp birlesmeliler ....

Bunun ümidiyle o partinin ismine Büyük Birlik denilmişti zaten...

kurshad
01-28-2007, 09:44 AM
MHP kendine ceki duzen vermez, zibidiler ,kabadayilar, artizler, capulculardan kurtulup, akli basinda, egitimli, ileri goruslu, cagdas, beynin her zaman ustun olduguna inanan, haramdan ve rusvetten uzak duracak ( ki bunlara daha once de tanik olmustuk) saglam kadrolari isbasina getirmezse, yapmacik torelerden kurtulmazsa, olacaklar bellidir.
Bugun Kominist olsaydik dibimizi bu kadar oyabilirler miydi acaba ? Ne azinliklar sorunu olurdu, ne Kibris ne de sanayisizlik, o bir Amerikan pohpohlamasiydi, hala da var olmasi cok ilginc. ABD icin yapilanlar yetmedi mi ?

Orada durun bakalim.. Biz MHP'yi degil Devlet Bahceliyi elestiriyoruz. Ulkucu hareketin varligi Turkiye icin bir teminattir.

80 oncesi zuhur eden gayrimilli unsurlarin kalkismasina ulkucu hareket kaniyla, caniyla, maliyla bir set olmustur.
Komunist olsaydik biz de bugun bir Romanya, Gurcistan, Ermenistan kadar ac ve zavalli olurduk. Evet , azinliklar sorunumuz olmazdi zira doguda bir kurdistanimiz olurdu.

Ulkucu hareketin kadrolari ilericidir, aydindir. MHP toresi yapmacik degildir samimidir. Bunu verdigi canlarla, hapihanelerde gecen hayatlarla ispatlamistir...

Destankutluhan
01-28-2007, 09:47 AM
BBP ile Isci Partisi bana hep ayni duygulari veriyor.
Evde kalmis muzmin bekarlar gibi ikisi de.

Alparslan
01-28-2007, 10:19 AM

Burada bunu okuyunca gelen amerikali itler ne halt etmisler diye dusundum... Itlik onlarin huyudur cunku...Ama maalesef bu sefer HAYASIZLIGI , sozde TURK isletmeciler yapmis, bir kac resim buldum netten bu konu ile de pek dogrudan alakali degil ama kanima dokundu bakiniz lutfen...Eger bu ulkucu kardeslerim amerikan itlerini elinden kacirdiysa onlara imitasyon it verelim beraber parcalayalim, serefsizleri...Barda benim bayragimin isi ne? Serreeeefffsizllerrr...

http://img254.imageshack.us/img254/451/kepazelikcp6.th.png (http://img254.imageshack.us/my.php?image=kepazelikcp6.png)

http://img405.imageshack.us/img405/4323/rezillik1gu3.th.png (http://img405.imageshack.us/my.php?image=rezillik1gu3.png)

yavuz
01-28-2007, 10:24 AM
BBP ile Isci Partisi bana hep ayni duygulari veriyor.
Evde kalmis muzmin bekarlar gibi ikisi de.

Sana çok gıcık olmaya başladım son zamanlarda...Kullanacağın kelimeleri dikkatli seçersen memnun olurum!

Destankutluhan
01-28-2007, 10:26 AM
Orada durun bakalim.. Biz MHP'yi degil Devlet Bahceliyi elestiriyoruz. Ulkucu hareketin varligi Turkiye icin bir teminattir.

80 oncesi zuhur eden gayrimilli unsurlarin kalkismasina ulkucu hareket kaniyla, caniyla, maliyla bir set olmustur.
Komunist olsaydik biz de bugun bir Romanya, Gurcistan, Ermenistan kadar ac ve zavalli olurduk. Evet , azinliklar sorunumuz olmazdi zira doguda bir kurdistanimiz olurdu.

Ulkucu hareketin kadrolari ilericidir, aydindir. MHP toresi yapmacik degildir samimidir. Bunu verdigi canlarla, hapihanelerde gecen hayatlarla ispatlamistir...

Duralim ve soyle bir dusunelim gecmiste neler oldu neler bitti diye. Sizin soyleyeceklerinizin en az yarisi kadarini da ben soyleyebilirim saniyorum. gayrimilli ve milli unsurlari kimler egitti, nasil egitti, nasil birbirlerine saldirtti saldirtti... bunlarin tartismasi hep oldu, burada baslatmaya da gerek yok. "Birbirimize kirdittilar" lafi da bosuna soylenmiyor.

Dogrudur, herseye ragmen MHP bir teminattir, bu teminatin gercek bir guce donusmesi icin de yapmasi gerekenler de bellidir; yukarida soylemis olduklarim + gercek bir vizyon. Ilerici, aydin ve egitimli insanlarin MHP'de olmadigini soylemedim, yonetimde olmadiklarini soyledim, bunu bu sekilde anlamaniz dogru olur.
Ote yandan elpence divan duran, eletek opturen, buyugunun yaninda titreten toreler (isaret etmek istedigimdi) zorlamadir. Bir degeri de yoktur benim icin. Tore adina aday olanlarin veya farklilikta olanlarin nasil afaroz edildiklerini, tartaklandiklarini vs de arada sirada ve aci bir tebessumle gorduk, goruyoruz.
Bu anlamda yapmacik olmadigi tesbitin belki dogru, ya da benim tarifim yanlis oldu, farkli bir kelime kullanacaktim ama incitmekten cekindigim icin yazmadim.

Komunistlik icin, Cin'i, Rusya'yi, Kuba'yi vs de ornek verebilirdin pekala ( hos artik tamamen soz konusu olmaktan cikmistir ve neredeyse milliyetcilige donusmutur, o nedenle de ona karsi savasmak da nasil olacaksadi...)
Bu ulkelerde de ( Kuba haric,bilmiyorum cunku) azinliklar var ama nedense bizdekilerin sesi bu kadar cikiyor. Bir Kurdistan olabilirdi ama cok daha farkli olabilirdi. Bugun Turkiye neredeyse Kurdiye oluyor biz hala buralarda, " durun bakalimlarda" kalmayalim.

Konuya donersek;
Disaridan biri olarak gordugum Devlet Bahceli'nin en azindan MHP'yi marjinallesmekten kurtardigidir.
Turkluk kavrami konusunda ise N.K. Zeybek'in savunmasini dogru buluyorum. Ancak ayri dusmelerin tek nedeninin bu olmadigi anlasiliyor.

Destankutluhan
01-28-2007, 10:32 AM
Sana çok gıcık olmaya başladım son zamanlarda...Kullanacağın kelimeleri dikkatli seçersen memnun olurum!

Ben sana hic ama hic gicik olmadim, bazen kuplere binsem de hic oyle duygum olmadi. Hicbir Turke kafadan gicik olmamaya ozen gosteririm. Yazdiklarim aklima gelenler. Hem birbirlerine de benziyorlar. Tesadufe bak.
"Tesbihte hata olmaz" derler. Cok takma kafani.

yavuz
01-28-2007, 10:34 AM
Ben sana hic ama hic gicik olmadim, bazen kuplere binsem de hic oyle duygum olmadi. Hicbir Turke kafadan gicik olmamaya ozen gosteririm. Yazdiklarim aklima gelenler. Hem birbirlerine de benziyorlar. Tesadufe bak.
"Tesbihte hata olmaz" derler. Cok takma kafani.

İşçi Partisi gibi vatan haini bir adamın partisiyle nasıl bir görüyorsun... Onu anlamıyorum asıl! MHP'ye benzet onu sen en iyisi. Bahçeli'nin kankisi oldu Perinçek nasılsa son zamanlarda... :lool:

timurlenk
01-28-2007, 10:34 AM
......................

timurlenk
01-28-2007, 10:35 AM
..................

yavuz
01-28-2007, 10:42 AM
sen fettullahcımısın yoksa bbp cimisin..son kararın nedir ???????

Türk-İslam Ülkücüsüyüm... Vatanseverim, Alperen'im, Milliyetçiyim... Türk'üm... Herşeyden önce ve üstte Müslüman'ım... Türklüğe ve İslam'a en ufak katkısı olan herkese en fazla saygı gösterenlerdenim. Hem Sünniyim, hem Aleviyim... Derinlemesine ineceksek Sofi'yim... Şair'im... Ozan'ım... Büyük Birlikçiyim... MHP'li de sayılırım... Hem Ülkü Ocakları, hem de Alperen Ocakları üyesiyim. Okuduğum okulda reis yardımcısıyım... Fethullah Gülen'e sempati duymamın adı Fethullahçılık ise öyleyim de... Ama ben kısaca kendime Müslüman-Türk diyorum. Ya da kabullenmeyenler olur diye Alperen sıfatı da iyi gidiyor fikrindeyim!

timurlenk
01-28-2007, 10:47 AM
.........................

yavuz
01-28-2007, 10:49 AM
Yahu Fethullahçı filan değilim... Bir gazete ile bir alimi de özdeşleştirmek de yanlış ayrıca! Ben Alperen'im... ...ve hiçbir alime de saygıda kusur etmem!

Colpan
01-28-2007, 10:51 AM
Doğu Perinçek adlı herifle MHP arasında bağlantı yoktur. Sâbık Ülkü Ocakları İstanbul il Başkanı olan Levent Temiz ile Öncü Gençlik İstanbul İl Başkanı olan Mehmet Perinçek arasında bir ilişki vardı ama sonra bu çapsız heriflerden MHP teşkilâtı kurtuldu. Doğu Perinçek ve komiksel partisi ile MHP arasında ilişki, bağlantı vs. yoktur.

yavuz
01-28-2007, 10:53 AM
Doğu Perinçek adlı herifle MHP arasında bağlantı yoktur. Sâbık Ülkü Ocakları İstanbul il Başkanı olan Levent Temiz ile Öncü Gençlik İstanbul İl Başkanı olan Mehmet Perinçek arasında bir ilişki vardı ama sonra bu çapsız heriflerden MHP teşkilâtı kurtuldu. Doğu Perinçek ve komiksel partisi ile MHP arasında ilişki, bağlantı vs. yoktur.

Hepimizin dileği olmaması yönünde ama birlikte çok yürüyüş yapmaya başladı MHP'liler ile İP'liler(ipsizler mi desem:lol:)...

Colpan
01-28-2007, 10:54 AM
Artık öyle yürüyüşler olmuyor.

yavuz
01-28-2007, 10:56 AM
Artık öyle yürüyüşler olmuyor.

Vatan hainliği tescilli bir itin İP'lileriyle yürüyüş yapılmış olması kara bir leke bence MHP üzerinde...

Destankutluhan
01-28-2007, 11:00 AM
senin dediklerin sana hakim medya tarafından alcakca vede turk adına duydukları hıncı mhp den cıkartma nedeni ile dikte ettikleri goruslerdir...
dagılma falan yok keza gidenler zaten mhp ye mesafeli duran isimlerdi
haa mhp yonetiminin hatası yokmu belki daglar kadar ama her turk evladı
aklını basına toplayıp mhp ye destek olup sahip cıkmak zorundadır keza
turkiye artık 1918 kosullarınından beter hale fiili isgal dısında girmistir..
goruslerimiz ne olursa olsun ehveni ser deyip bunu yapmalıyız (su anki bakanlar kurulundaki bakanların kokenlerine bakarsan belki aklın basına gelir)

son olarakda ben universite yıllarından beri herhangi bir mhp yada ulku ocagı kapısından iceri girmemis vede bbp yonetimindeki bir cok ismi sahsen tanıyan birisiyim...

Turk Medyasinin etkisi ben de pek yok cunku cok fazla izleyemiyorum.
Bizzat bildigim, gordugum insanlar var. degismis olabilirler, kimbilir....
Sonucta,
Umarim bu olaylar "hayirlara" vesile olur. Daha iyi, genc ve dinamik kadrolarla yollarina devam ederler. Kavgaci degil, akilci, ongorusu saglam, dunyada neler olup bittigini goren insanlara buyuk ihtiyac var.

MHP'deki istifalara kimlerin kina yaktigini sordum ve kimin isine yariyorsa dedim.
MHP'nin isine yaramadigi kesin. Ayrica, Ulkuculerin yerinin MHP olduguna, olmasi gerektigine gorusune katiliyorum. Kendi aralarinda bu sekilde kavgaya girmeleri ise yanlis.
DSP'yi gorduk. Bir gece operasyonuyla bitirildi.

????

Destankutluhan
01-28-2007, 11:03 AM
Vatan hainliği tescilli bir itin İP'lileriyle yürüyüş yapılmış olması kara bir leke bence MHP üzerinde...

IP'lilerin durusu bugun icin yanlis mi ?
Bence O adam gorev adami !
Gerekeni yapiyor.
Siz o fotograflarda cok kalmissiniz.

Onemli olan nedir ?

Birlik mi ayrilik mi ?

Itler, hainler vs vs vs ler ne kadar da kolayca telaffuz ediliyor, degil mi !

Tabriz_Han
01-28-2007, 11:06 AM
Bir birimizi ayirmayalim arkadaslar.

Ister Gulen, ister BBP, ister MHP, sonucta herkesnin temel noktalari var, bunlara onem vermek lazim.

Parti olsun yada olmasin, herzaman Ulkuculer olacakdir, Turk milleti icin hersey yapacak kitle kacalacktir.

Berarberlik lazim, birlik.

yavuz
01-28-2007, 11:06 AM
IP'lilerin durusu bugun icin yanlis mi ?
Bence O adam gorev adami !
Gerekeni yapiyor.
Siz o fotograflarda cok kalmissiniz.

Onemli olan nedir ?

Birlik mi ayrilik mi ?

Itler, hainler vs vs vs ler ne kadar da kolayca telaffuz ediliyor, degil mi !

Komedi yapma! Apo ile resmi olan adamın köpeklerini savunma...

Destankutluhan
01-28-2007, 11:14 AM
Komedi yapma! Apo ile resmi olan adamın köpeklerini savunma...

Onlari savunmuyorum.
Kaldi ki ,
Siz once tebiyeli olmayi ogrenin sonra yazisalim.
Hem ne diye kopek kelimesini kufur anlaminda kullaniyorsun, nihayetinde o da Allah'in yarattigi bir canli degil mi ? Hem de sadik bir canli. Bazi canlilarin onun kadar bile olamadigina her an tanik olmuyor muyuz. Hic mi degilse hakaret ve kufur etmiyorlar.

yavuz
01-28-2007, 11:20 AM
Onlari savunmuyorum.
Kaldi ki ,
Siz once tebiyeli olmayi ogrenin sonra yazisalim.
Hem ne diye kopek kelimesini kufur anlaminda kullaniyorsun, nihayetinde o da Allah'in yarattigi bir canli degil mi ? Hem de sadik bir canli. Bazi canlilarin onun kadar bile olamadigina her an tanik olmuyor muyuz. Hic mi degilse hakaret ve kufur etmiyorlar.

Komediye devam ediyorsun...

Perde 2 - Sahne 1... :lool:

genco
01-28-2007, 01:22 PM
Burada bunu okuyunca gelen amerikali itler ne halt etmisler diye dusundum... Itlik onlarin huyudur cunku...Ama maalesef bu sefer HAYASIZLIGI , sozde TURK isletmeciler yapmis, bir kac resim buldum netten bu konu ile de pek dogrudan alakali degil ama kanima dokundu bakiniz lutfen...Eger bu ulkucu kardeslerim amerikan itlerini elinden kacirdiysa onlara imitasyon it verelim beraber parcalayalim, serefsizleri...Barda benim bayragimin isi ne? Serreeeefffsizllerrr...

http://img254.imageshack.us/img254/451/kepazelikcp6.th.png (http://img254.imageshack.us/my.php?image=kepazelikcp6.png)

http://img405.imageshack.us/img405/4323/rezillik1gu3.th.png (http://img405.imageshack.us/my.php?image=rezillik1gu3.png)

Alparslan kardeş,
Sana bir iki sorum var:
Sence, bu resimlerin daha iğrenci, daha hayasızı; yaz aylarında Bodrum,Çeşme,Marmaris,Antalya...vb. yerlerdeki, sözüm ona, eğlence yerlerinde basında daha önce hiç yer almadı mı?

Diğer sorum da şu:
Öyleyse, basın durup dururken, bu resmi neden böyle bir ortamda kullanmış olabilir?

afsharkizi
01-28-2007, 01:49 PM
bende ulkucugum ve asenayim... bizim buralarda dernekte kiz ulkucuyulere asena derler... neyimi varmis ulkucunun.. vatanaina milletine sadik olan her zaman kazanir ama lakin tam tersi,, ozaman o kisi kayip eder..

Lütfen ülküye laf uzatmayin,., Vatan millet askina..

Tanri türkü korusun

Colpan
01-28-2007, 04:12 PM
Batu Xan terbiyesizine hâddini bildirirdim ya, modlar bildirmişler, sağ olsunlar.

Karaktersiz herif, hem Türkçü olduğunu söylüyor, hem Kemâl Aksungur'a "Kurmanji" diye çamur atıyor, hem de onun sitesine üye olup yazı yazmaktan utanmıyor. Biz de bunu muhatap alıyor ve yanıt veriyoruz.

kurshad
01-28-2007, 04:19 PM
Batu Xan terbiyesizine hâddini bildirirdim ya, modlar bildirmişler, sağ olsunlar.

Karaktersiz herif, hem Türkçü olduğunu söylüyor, hem Kemâl Aksungur'a "Kurmanji" diye çamur atıyor, hem de onun sitesine üye olup yazı yazmaktan utanmıyor. Biz de bunu muhatap alıyor ve yanıt veriyoruz.

Neden banlamislar Batu Xan'i hala anlamadim? Kemal Aksungur'la ilgisi var ? Kimdir Kemal Aksungur?

Colpan
01-28-2007, 04:21 PM
Neden banlamislar Batu Xan'i hala anlamadim? Kemal Aksungur'la ilgisi var ? Kimdir Kemal Aksungur?Batu Xan= Xöx Çono.

Geri kalanı uzun hikâye. Daha sonra anlatırım. Buradaki ana fikir, yukarıdaki iftirâları atan herifin çapsızlığı ve ikiyüzlülüğü.

Herkes bilir ki Ülkü Ocakları'na en sert eleştirileri ben yapardım ve yapmaya devâm ediyorum. Öte yandan, kimse ülkücülerin nâmusuna ve şerefine dil uzatamaz.

Demir Kağan
01-28-2007, 04:22 PM
Kemal Aksungur Turkcu.net'in sahibi.

Irkçı, kafatasçı birisi ancak düşünsel bağlamda ve hareket olarak ortaya bir şey koyamadı şuana kadar.

Berke Xan
01-28-2007, 06:04 PM
Çolpan, boş konuşup durma... Bu arada, ben forum.arbuz'dan biraz önce 3 günlüğüne uzaklaştırıldım da sebebi government games'e Nazi Partisi kuduğum için.

Berke Xan
01-28-2007, 06:06 PM

İkincisi, seni de tanıyalım. Kimsin, nesin, nerelisin? Beni tanıyor musun? Eğer bu ortamlardansan seninle mutlaka bir kere olsun oturmuşuzdur bir yerde, dernekte, vakıfta artık... Yok, beni tanımıyorsan, benimle hiç görüşmediysen, aylar önceki iç meseleleri buraya taşıyacaksan sus bence...

dadash_serkan
01-28-2007, 07:13 PM
komünizmi savunan arkadaşlara tek bir sorum var.savundukları sistemin rusyada çinde o kadar Tatar ve Doğu Türkistan'lı Uygur kardeşlerine yaptıklarına karşı ne düşündükleridir.insanları robot gibi aynı şekilde yaşamalarına neden olan bu muhteşem sistemin başarısızlığı defalarca kanıtlanmıştır.okulumdaki tanıdığım Tkp elemanı insanların başta savurduğu kardeşlik, vatanseverlik palavralarını pkk yandaşı şerefsizlerle aynı evde yakalayarak ne mal olduklarını daha iyi anladım.ha bu demek değil ki hepsi öyledir ama bugün Türkiye'deki komünizmin tabanında vatan hayinleri yer almaktadır bilginize...

Berke Xan
01-28-2007, 08:26 PM
Serkan, Sultangaliyev'i hiç duydun mu? Duymadın büyük ihtimâlle ve yanlış tanıdın.

Peki, Yusuf Akçura'yı?

Sen hiç Toplumculuk diye bir şey duydun mu? Hâni Bilge Kağan yazıtlarında en açık ifâdesi ile yer bulan kavram...

Peki sen 9 Işık'ı hiç okudun mu? Yemininde Liberalizm'e ve Kapitalizm'e savaş açan Türkeşçilerin resmî doktrinini... Hah! Bir daha oku...

dadash_serkan
01-28-2007, 08:55 PM
ne yapayım şimdi sana okuduğum kitapların resminimi çekip yollayayım.benimle uğraşmayı bırak! işine bak

yavuz
01-29-2007, 06:31 AM
Bence "komunizmi savunan arkadaşlar"ın öncelikle açıklık getirmeleri lazım; "Sovyetlerin ve Maocuların, egemenlikleri altında yaşayan Türklere ne yaptıkları" konusuna...