PDA

View Full Version : Yunan'lıların korkusu..

zorlu
02-06-2007, 08:11 AM
Yunan milletinin Türk'lerden korkusunu gene kendileri anlatmış..

http://www.e-grammes.gr/turkman.htm

buraya tıklayınız.. (http://www.e-grammes.gr/turkman.htm)

nurhak
02-06-2007, 10:24 AM
Animasyon süper olmuş ama etkisi daha önemli,ve yunanlıları bu açıdan takdir ediyorum düşmanlıklarını her zaman belli ettiler.saygılarımla

BuyukTuran
02-06-2007, 10:27 AM
Cok güzel olmuş :lol:

afsharkizi
02-06-2007, 11:21 AM
daha önceden görmüstüm bunu paylasim icin tskler...

aspava
02-06-2007, 11:51 AM
iştah kabartıyor :D

Mgas
02-06-2007, 12:33 PM
Demek istedikleri; Turklerde bu nufus varken avrupayı yer tuketirler.

Dusmanı aciz gorduyseniz bilin ki akıllı dusman kendisini aciz gosterendir.

İkincisi ise bu bize bir nasihat degil elestiridir. Ancak dusmanın ovgusunu degil elestirisini nasihat seklinde algılamalı... Haklılar nufusa cozum bulmak gerek.

genco
02-06-2007, 02:12 PM
Esas korkuları yeni başladı...
AB ile birlikte azınlıklara istediklari zaman bağımsız devlet kurma hakkı tanındı.
Yani; Batı-Trakya'daki Türkler, isterse refanduöa gidip bağımsız devlet kurabilir...
İşte bu tehlikeyi gören uyanık Yunan hükümeti, bugünlerde Batı-Trakya'daki Türkler'in gönlünü hoş tutumak için şirinlikler sergiliyor adeta..
Yeni kanunlar düzenliyorlar..
Okullara yardımlar bile yapılıyor..
Oysa eskiden adam yerine koymadıkları gibi baskı ve zulüm uyguluyorlardı...

Batı Trakya Türk Cumhuriyeti, kurulur mu?

Hiç belli olmaz...

Ama bu hükümetle bu dış politikayla, olmaz...

Dulkadiroglu
02-06-2007, 02:19 PM
Yunanlılara cok tesekkur ederim bu slaytları icin...bizi ABden uzaklastırcak her projeye katkıda bulunmak isterim(:

yalnız yunanlılar bir seyi gozden kacırmıs...Turkiye'nin nufusunu kurdler artırıyor orda fes yerine posu giymisi biri olmalıydı...

Hanedan
02-14-2007, 06:03 AM
Yunanlılardan daha büyük düşmanlarımız var. PKK yanlısı Kürtler. Dulkadiroğluna bu zamana kadar katıldığım tek ortak konu.:)

Redd-i İlhak
02-14-2007, 10:16 AM
EZİKLER :lol: :cool:

JoJ
02-14-2007, 11:07 AM
very stupid animation, can you translate us what is written there?

Aybike
02-14-2007, 11:38 AM
very stupid animation, can you translate us what is written there?

stupid,why?
yes we can...Demir -kağan, lets do it please...:)

Turklerin ab uyeliğine hayır diyor..Allah razı olsun onlardan bizden iyi calışıyorlar...:)
Ama Turk bayrağıda pek yakışmış Avrupa haritasına hani..:)

JoJ
02-14-2007, 11:45 AM
stupid,why?
yes we can...Demir -kağan, lets do it please...:)

because greeks are not showing how they are scared of you, but how monster you are. Is it reason to be proud? Besides, most probably only one or two of you understand what is written there. Maybe they are humilating you, degrading?

Karayılan
02-14-2007, 01:28 PM
We are not monsters my uzbek brother.
If we are monsters you are monsters too
Because we come from same race ;)

Greeks don't like us because they haven't won against us. we are proud because of this.

Demir Kağan
02-14-2007, 02:14 PM
because greeks are not showing how they are scared of you, but how monster you are. Is it reason to be proud? Besides, most probably only one or two of you understand what is written there. Maybe they are humilating you, degrading?

Are you sure? :) Because there is a little point between how they are scared of us and how monster (!) we are. In this animation, you can see the fear, not the monsterness because we are sons of a Great Empires. When we join EU, they all know we will conquer.

JoJ
02-14-2007, 04:24 PM
guys, u understood me wrongly, no harm was menat when i said that. And we are not talking here why greeks like you or not. Pls calm down and stop your bla bla bla about your great empire. Chingizhans empire was also great in the past. But this all was in the past. IN THE PAST. And what du mena by conquering? Can you pls give me a definition of this word to me? Or how are you gonna manage that?

Karayılan
02-14-2007, 04:35 PM
guys, u understood me wrongly, no harm was menat when i said that. And we are not talking here why greeks like you or not. Pls calm down and stop your bla bla bla about your great empire. Chingizhans empire was also great in the past. But this all was in the past. IN THE PAST. And what du mena by conquering? Can you pls give me a definition of this word to me? Or how are you gonna manage that?Chengiz Khan Empire is also one of our empires. I agree with you some of us are just talkin about how ottomans were great to you. I think Temur were greater than Bayezid ;). All of them are our historical heroes we love all Turkic heroes.

Aybike
02-14-2007, 04:37 PM
Allah Allah hem beni yanlış anlıyonuz diyo hemde giydirmeye devam ediyo..
Zatten başımıza ne geldiyse beni yanlış anladınız diyenlerden geliyo..
bakalım daha nolcek..:)

Gecmiş diyon emme tarihin tekerrur edeceğinden habarın yok gardaş..yani senin yok..
fakat yunanlılar peki iyi biliyo mesele orda işte..:)

JoJ
02-14-2007, 04:45 PM
bakalım daha nolcek..:)

Gecmiş diyon emme tarihin tekerrur edeceğinden habarın yok gardaş..yani senin yok..

tamam hanim efendi, burasi hosunuza gitmiyorsa ne yapiyorsunuz? Insallah hic kimse sizi burda tutmuyordur? Kusura bakmayin, ama Turkiye turklerin en buyuk hatalarindan biride budir, hic bir zaman aklli, mantikli (racional) dusunmeyi ogrenemediler. Hadi mantikli cevabiniz varsa soyleyin, tartisalim, yoksa burda oyle-boyle diyor diye pazardekiler gibi konusmayin.

Sagolsun

Aybike
02-14-2007, 04:48 PM
Dur..
Once bir ALLAH ALLAAAAAAAH cekiiim ..
Evet gelelim cevaba
Neresi hoşuma gitmiyor..Nerde ne arıyom anlamadım..
ayrıca ben pazarı pek severim...:)
Ama şu lafın hoşuma gitti..Turkiye Turku...Sağolasın Ozbek Turku gardaşım...

JoJ
02-14-2007, 04:49 PM
Chengiz Khan Empire is also one of our empires. I agree with you some of us are just talkin about how ottomans were great to you. I think Temur were greater than Bayezid ;). All of them are our historical heroes we love all Turkic heroes.

Turansoyu,
brother, your courses of history are very much appreciated. But I know my own history.

Aybike,
lutfen bana ben nerede yunanlarin iyi olduklarini soyledigimi gosterebilirmisin?

Aybike
02-14-2007, 04:50 PM
Ben oyle bişey iddia mı ettimki kardeş..????????
hem Turk Misafirini kovmaz..:)

Redd-i İlhak
02-14-2007, 04:51 PM
tamam hanim efendi, burasi hosunuza gitmiyorsa ne yapiyorsunuz? Insallah hic kimse sizi burda tutmuyordur? Kusura bakmayin, ama Turkiye turklerin en buyuk hatalarindan biride budir, hic bir zaman aklli, mantikli (racional) dusunmeyi ogrenmediler. Hadi mantikli cevabiniz varsa soyleyin, tartisalim, yoksa burda oyle-boyle diyor diye pazardekiler gibi konusmayin.

Sagolsun

Senin tabirin ile Türkiye Türkleri eğer senin yazdığın gibi aptal mantıksız düşünüyorlarsa tarih boyunca nasıl hep yok olmanın eşiğinden küllerinden tekrar tekrar kuruldu ?

bence sende bunu bi düşün ...!

Demir Kağan
02-14-2007, 04:54 PM
tamam hanim efendi, burasi hosunuza gitmiyorsa ne yapiyorsunuz? Insallah hic kimse sizi burda tutmuyordur? Kusura bakmayin, ama Turkiye turklerin en buyuk hatalarindan biride budir, hic bir zaman aklli, mantikli (racional) dusunmeyi ogrenmediler. Hadi mantikli cevabiniz varsa soyleyin, tartisalim, yoksa burda oyle-boyle diyor diye pazardekiler gibi konusmayin.

Sagolsun

Buranın hoşuna gitmediğini söyleyen herhangi birisi olmadı. Türkiye Türkleri'ne mantıklı düşünme görevini üstlenmenizi ve bize nerelerde hata yaptığımızı göstermenizi istiyoruz. Biz, tam bağımsızlık, temiz bir dil ve Türk Birliği isteyerek mantıksız mı düşünüyoruz? Siz, yüzlerce sene yaşadığımız Yunanistan'lıyı, Rum'u, Ermeni'yi, Arap'ı, Kürt'ü bizden daha iyi tanıdığınızı mı zannediyorsunuz? Siz bizim bütün bu söylediklerimizin, bütün bu istediklerimizin tepkiler sonucu doğduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz, Türkiye Türkleri için bağımsızlığın, mücadelenin, özgürlüğün ne demek olduğunu sanıyorsunuz? Buyrun, bir de sizin mantığınızı görelim.

JoJ
02-14-2007, 04:54 PM
Ben oyle bişey iddia mı ettimki kardeş..????????
hem Turk Misafirini kovmaz..:)

Valla, bunu benim postima cevap olarak yazdin, tabiiki kendin kendinle konusmuyorsun veya oyle seylerde oluyormu? ....oluyorsa gecmis olsun, dertini veren Allohu akbar, sifasinide verir;)

fotografin cok guzelmis ;)

Aybike
02-14-2007, 04:58 PM
Ben şimdi sana
-Sen yunanlılar iyi diyorsun ne ayıp ..gibi şeylermi yazmışım..ne zaman yazmışım..
Allahım kecilerime sahip cık..nerde yazdım hatırlamıyom bunuyomuyum ne?

Bende daha guzel fotolar var..:)

Yunanlılar pek iyi biliyor sozu..Helens knows better...gibi bişiy..:)))))

Ya da Griechen wissen besser...Alamanca..

Karayılan
02-14-2007, 04:59 PM
JoJ madem Turkce biliyordun niye ilk iletin ingilizce?
Sizinde hataniz bu iste yabanci olani sevmek. Ruslari bizden daha cok seviyor cogunuz. Neden? Ayni soydaniz. Senin tarihin benim tarihimdir. Benim tarihimde senin tarihin. Ne farkimiz var?

JoJ
02-14-2007, 04:59 PM
Buranın hoşuna gitmediğini söyleyen herhangi birisi olmadı. Türkiye Türkleri'ne mantıklı düşünme görevini üstlenmenizi ve bize nerelerde hata yaptığımızı göstermenizi istiyoruz. Biz, tam bağımsızlık, temiz bir dil ve Türk Birliği isteyerek mantıksız mı düşünüyoruz? Siz, yüzlerce sene yaşadığımız Yunanistan'lıyı, Rum'u, Ermeni'yi, Arap'ı, Kürt'ü bizden daha iyi tanıdığınızı mı zannediyorsunuz? Siz bizim bütün bu söylediklerimizin, bütün bu istediklerimizin tepkiler sonucu doğduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz, Türkiye Türkleri için bağımsızlığın, mücadelenin, özgürlüğün ne demek olduğunu sanıyorsunuz? Buyrun, bir de sizin mantığınızı görelim.

yok tabiiki siz herseyi herkezden daha iyi biliyorsunuz!!!!!!!!!!!!

Demir Kağan
02-14-2007, 05:01 PM

Değerli kardeşim, böyle alıngan şeyler yazacağına gönlümüzü ve aklımızı fetheden şeyler yazsan daha güzel olacak. :)

Biz düşman değil, kardeşiz, bunu unutmayalım.

Aybike
02-14-2007, 05:02 PM
EVet.............................................. ...........................

Karayılan
02-14-2007, 05:05 PM
JoJ Turkiye Turkleri yada Oguz Turkleri sizleri kendileri gibi goruyor ve cok seviyor. Sen yunan'i bilmezsin ne seytan olduklarini gormedin hic. Biz, yunan sozunu duyunca bile sinirleniriz. Gecmiste hamile kadinlarimizi kesen insanlar onlar. Bu yuzden duygusal yaklasiyoruz. Kusurumuza bakma artik ;)

JoJ
02-14-2007, 05:39 PM
Ben şimdi sana
-Sen yunanlılar iyi diyorsun ne ayıp ..gibi şeylermi yazmışım..ne zaman yazmışım..
Allahım kecilerime sahip cık..nerde yazdım hatırlamıyom bunuyomuyum ne?

Bende daha guzel fotolar var..:)

Yunanlılar pek iyi biliyor sozu..Helens knows better...gibi bişiy..:)))))

Ya da Griechen wissen besser...Alamanca..

Aybike, canim yazdiklarini hepsini yine bir defa okumani tavsiye ediyorum. O zaman nerede bunu soylediginide hatirlayacaksin.
Sende guzel fotolar oldugunada hic suphe edmiyorum, ama onlari saklamakla bir sey cikmaz, bizlerle onlari paylasirsen daha cok guzel olacak...

JoJ madem Turkce biliyordun niye ilk iletin ingilizce?
Sizinde hataniz bu iste yabanci olani sevmek. Ruslari bizden daha cok seviyor cogunuz. Neden? Ayni soydaniz. Senin tarihin benim tarihimdir. Benim tarihimde senin tarihin. Ne farkimiz var?

Turansoyu, evet ingilizce biliyorum, turkcede anliyorum. Allaha sukur henuz genc olmama ragmen ana dilim ozbekce haric 4dilde guzel konusabilirim. Ama turkcem ingilizcem gibi guzel degil, onun icin ingilizcede yazmistim. Ruslani daha cok sevmemmize donersek, ruslarla son 70 sene birlikte yasadik. Sizin aranizdagi fark ise ruslar bize yabanci, fetiheden gibi bize aldatmisseler, turkler kendi agabeyimiz olarak aldattilar. Siz bana cevap verin, hangisi iyi, yabanci birisinimi boyle kotulukler yapmasi yoksa kendi agabeyimizinmi?

Değerli kardeşim, böyle alıngan şeyler yazacağına gönlümüzü ve aklımızı fetheden şeyler yazsan daha güzel olacak. :)

Biz düşman değil, kardeşiz, bunu unutmayalım.

saal, sizde bunu unutmayin, ama her zamanda bunu hatirlatmayi gerek yok, cunki ayni seyi her zaman soylerseniz insan bundan bikar...

JoJ Turkiye Turkleri yada Oguz Turkleri sizleri kendileri gibi goruyor ve cok seviyor. Sen yunan'i bilmezsin ne seytan olduklarini gormedin hic. Biz, yunan sozunu duyunca bile sinirleniriz. Gecmiste hamile kadinlarimizi kesen insanlar onlar. Bu yuzden duygusal yaklasiyoruz. Kusurumuza bakma artik ;)

Arkadasim benim, Allaha cok sukurler olsun ikki turk arkadasla ev tutuyoruz. Eger onlari tanimasaydim, turkler hakinda benim dusuncem cok degismisti. Avrupaya gel, turkleri gor, yunanlilardan gore daha cok turkler insani aldatmayi calisirlar...cok iyi anliyorum kotu millet yoktur, kotu insanlar vardir...

sorry for my bad turkish :-(

Aybike
02-14-2007, 05:56 PM
yav ben yazdıklarımı anlamayıcak kadar bunadımmı..
arkadaşlar siz bari okuyun ve ben nerde bu cocuga sen yunalıları seviyon demişim cıkarın..:)

JoJ
02-14-2007, 06:03 PM
yav ben yazdıklarımı anlamayıcak kadar bunadımmı..
arkadaşlar siz bari okuyun ve ben nerde bu cocuga sen yunalıları seviyon demişim cıkarın..:)

asaga bak canim;)

bakalım daha nolcek..

Gecmiş diyon emme tarihin tekerrur edeceğinden habarın yok gardaş..yani senin yok..fakat yunanlılar peki iyi biliyo mesele orda işte..

Demir Kağan
02-14-2007, 06:05 PM
JoJ, orada kötü bir şey yok, Aybike sadece Yunanlıların bizi çok iyi tanıdığını ve bu sebeple de korktuklarını söylüyor.

Aybike
02-14-2007, 06:07 PM
:) hahahahhahahahhahahhahahhahaha..
sen cok yasa JOJ....

JoJ
02-14-2007, 06:09 PM
JoJ, orada kötü bir şey yok, Aybike sadece Yunanlıların bizi çok iyi tanıdığını ve bu sebeple de korktuklarını söylüyor.

oyleyse yine bir defa kotu turkcem icin ozur soruyorum, ama bunin iyi tarafi Aybike korktugumiz yaslilar gib bunanmiyormus :D

Demir Kağan
02-14-2007, 06:12 PM
oyleyse yine bir defa kotu turkcem icin ozur soruyorum, ama bunin iyi tarafi Aybike korktugumiz yaslilar gib bunanmiyormus :D

Bunamaz o. Şeytana ayakkabısını ters giydirir. :lol:

Tabriz_Han
02-14-2007, 06:15 PM
Joj
Kusura bakmayin, ama Turkiye turklerin en buyuk hatalarindan biride budir, hic bir zaman aklli, mantikli (racional) dusunmeyi ogrenmediler.

Kardesim, Ozbek Turkler farkllimi? Turkler kizdirmak zor, "Turk'e dokuz defa vur birsey yapmaz ama onuncu defa vur ve seni oldurur", ama kizdirmaya becerirsen durumun kotu olur :P Timur'u kim tutabildi, Fatih'i kim tutabildi...

Hemde Turkmenler "inantci" olurmus :D

Turkiye Turklerin asinda Rumlarla sorunu yok, Rumlarin Turklerle sorunu var, her firsatda sacma sapan hikayeler uretiyorlar, asaglik kompleksleri ve paranoya yuzunden hep korkarlar ve Turkleri buyuk gorudugu icin bundan kiskanirlar.

Tabi genel olarak degil, iyi Rum'da var, ama Rum devleti Turklere karsi pek iyi davranmiyor. Bati Trakya'da yaptiklarini bir bakiniz, Kibrisda yaptiklarini v.s Ama tabi bu "devletdir", halkin hepsi oyle degil.

Kuvvetli Turkiye, Ozbekistan icin faydali, guclu Ozbeksitan Turkiye icin olumlu, birbirimizi desteklemeliyiz. Men her firsatda Ozbek Turkleri savunurum, Londra'da Afganistan Ozbek Turk arkadaslarim var, bazi Inglizler yok Ozbekistan barbarmis v.s v.s gibi hakaret edenler var, onlarin yanlis oldugunu anlatiyoruz, zamanla dusunceleri degisiyor. Biz bolup bolup hic birsey basaramayiz, birbirimize desteklersek hepimiz icin faydalidir.

Karayılan
02-14-2007, 06:35 PM
JoJ

biz sizin abiniz degiliz. Evet dogru gecmiste size "abilik" taslayanlar oldu. Bu yanlis yuzunden sizin gibi Turk kardeslerimizle hala aramiz soguk. Bir ozbege karsi milliyetcilik yapmak kadar sacma bir sey yoktur. Ayni milletten olan birine karsi buyukluk taslamak gibi birsey bu.

Ama biz ruslarin size yaptiklarini yapmadik onlari bizden daha yakin gormeniz hos degil.

XIIIV
03-01-2007, 10:33 AM
Sanırsam bi Ata sozu var ?

" Kahpe Bizans " bunu diyen tek biz değiliz.. Anadoluya Goc eden ilk Turkler Soylemis. Ve o zamanki Turkler, Turkiye Turku degildi. Hatırlatırım Ozbek Tatar Kırgız Azeri Kazak Turkleriydi. Turkiye Turku dedigimiz şey 100 sene daha olmadı..

Ve Son birşey ;
Forumda Bazıları Turklere kızıyorlar bize abilik ediyorlar bizi kandırıyorlar diyorlar. Enteresan. Cunku onlarda kendileri zaten. Kendi kendilerine kızmış oluyorlar. Bu daha da enteresan.

Demir Kağan
03-01-2007, 10:35 AM
Türkiye Türkleri dedikleriniz Oğuz Türkleridir ki Selçuklular'ın da Oğuz Türkleri tarafından kurulduğunu hatırlatırım. Dolayısıyla 100 değil, yaklaşık 800 seneden bahsediyoruz. :)

Qarshi
03-01-2007, 10:37 AM
Sanırsam bi Ata sozu var ?

" Kahpe Bizans "

Kara Murat ve Batta Gazi filmlerinde geçen bir replik :lol:

Demir Kağan
03-01-2007, 10:39 AM
Bir de film vardı o kadar. :lol:

XIIIV
03-01-2007, 10:40 AM
Türkiye Türkleri dedikleriniz Oğuz Türkleridir ki Selçuklular'ın da Oğuz Türkleri tarafından kurulduğunu hatırlatırım. Dolayısıyla 100 değil, yaklaşık 800 seneden bahsediyoruz. :)

Tabikide 800 - 1000 yıllık. Ben T.C. Turkleri olayını kastettim.

XIIIV
03-01-2007, 10:44 AM
Kara Murat ve Batta Gazi filmlerinde geçen bir replik :lol:

aaaaa !!!!! Sadece Turk filmi demeyelim :D

İlkokul oRta kul lise universite kitap ve kaynaklarında Kahpe vede Enrikalar ceviren bizanslıları herkez duymustur. Ayrıca Turk filmlerinin tamamı Senaryodan ibaret degil. Bazı seyler gercek Kahpe Bizans gibi :D

Demir Kağan
03-01-2007, 10:45 AM
Türkiye Türkleri demek Oğuz Türkleri demektir değerli kardeşim, Türkiye'de yaşayan birbiriyle karışmış Türk boyları demek değil şimdilik. Ya da hâlâ yanlış anlıyorum. :)

Qarshi
03-01-2007, 10:47 AM
aaaaa !!!!! Sadece Turk filmi demeyelim :D

İlkokul oRta kul lise universite kitap ve kaynaklarında Kahpe vede Enrikalar ceviren bizanslıları herkez duymustur. Ayrıca Turk filmlerinin tamamı Senaryodan ibaret degil. Bazı seyler gercek Kahpe Bizans gibi :D

Bide kahpe Bizans'ın yiğit kızı Elonora var :cool:

Demir Kağan
03-01-2007, 10:49 AM
Güzel de oluyor sanırım? :lol:

XIIIV
03-01-2007, 10:50 AM
Türkiye Türkleri demek Oğuz Türkleri demektir değerli kardeşim, Türkiye'de yaşayan birbiriyle karışmış Türk boyları demek değil şimdilik. Ya da hâlâ yanlış anlıyorum. :)

Yok estagfirullah ben yanlıs anlatmısımdır. Yani Hani bize diyorlar ya Turkiye Turku diye. Diger Turki Cumhuriyette yasayanlar. ben de onların dedigini kastetmek istedim. Yoksa Tarih bilgim iyidir :P. Turkiye Turklerinin Agırlıkla Oguz Turklerinden Olustugu bir cok kitap ve kaynakta yazar ve herkez tarafından bilinen bir gercektir. Ama Tatar Kırgız Kazak Turkmen Ozbekler de azımsanamaz .

Demir Kağan
03-01-2007, 10:53 AM
Yok estagfirullah ben yanlıs anlatmısımdır. Yani Hani bize diyorlar ya Turkiye Turku diye. Diger Turki Cumhuriyette yasayanlar. ben de onların dedigini kastetmek istedim. Yoksa Tarih bilgim iyidir :P. Turkiye Turklerinin Agırlıkla Oguz Turklerinden Olustugu bir cok kitap ve kaynakta yazar ve herkez tarafından bilinen bir gercektir. Ama Tatar Kırgız Kazak Turkmen Ozbekler de azımsanamaz .

Türkiye Türkleri deseler iyi güzel kardeşim; bu demektir ki onlar da Türk olduklarını kabul ediyorlar. Türkler diyorlar yahu! :)

XIIIV
03-01-2007, 11:18 AM
Valla onlardan duymadan inanmam :D Kusura bakma :D

Demir Kağan
03-01-2007, 11:20 AM
Tamam, gir o halde, bir başlık aç Özbekler Türk diye, görelim tepkileri. :lol:

Kur_Sad
03-01-2007, 05:15 PM
bakalım ne olacak...

animasyon harika bu arada...

tırsık bunlar ha :D

erkinturk
03-28-2007, 12:36 PM
ruslar bize yabanci, fetiheden gibi bize aldatmisseler, turkler kendi agabeyimiz olarak aldattilar. Siz bana cevap verin, hangisi iyi, yabanci birisinimi boyle kotulukler yapmasi yoksa kendi agabeyimizinmi?

Avrupaya gel, turkleri gor, yunanlilardan gore daha cok turkler insani aldatmayi calisirlar...cok iyi anliyorum kotu millet yoktur, kotu insanlar vardir...

:-(

Biz ne yaptik yahu!
Ozbekler ile Turkler,Turkler ile Kazaklar,Ozbekler ile Kazaklar arasinda devamli bir husumet yaratilmaya calisiliyor yeni Tzar Putin tarafindan,farketmedik sanmayin
Kazak,Azeri ve Turkmen petrolunun kontrolu buradaki kardes halklari birbirine kirdirmaktan geciyor
durup dururken olmadik yerden heryerde yapay birseyler yaratiliyor,devamli olarak!
Bu kirli oyuna bilhassa Ozbek kardeslerimiz uyanik olsun lutfen!