View Full Version : Lutfen Okuyunuz!!! Birlik saglamak.
Karayılan
02-17-2007, 01:52 AM
Kandaslarim.
Turkistan Otag'inda bir suredir eylesmekteyim. Sizle ilgili edindigim bilgiler oldukca olumlu. Bu otagda en azindan bilgilenmeye egilimli bir genc toplulugu ve bilincli buyuklerimiz var. Ancak eksik gordugum bir noktayi soylemekte yarar goruyorum. Bazilarimiz hala "parti milliyetciliginden" kurtulamamis. Yani A partisi icin konusmak ona toz kondurmamak, elestirmeden, sorgulamadan kabullenmek gibi yanlislar icerisindeler. Bu yuce amacimizi saptiran bir davranistir. Cunku hic bir parti yoktur ki yanlis yapmasin.
Bizim bir partiyi iktidara getirmekten daha buyuk bir hedefimiz var. Bunu unutmamaliyiz. Hedef, Turan yolunda tam bagimsiz, Turk soyunun guclu ulkesi Turkiye'yi yaratmaktir. Bu yolda "Turkum" diyen her kim olursa olsun bizim yoldasimiz ve kardesimizdir. Bazi kucuk noktalarda gorus ayriligina dusmemiz ayri yollarda oldugumuzu gostermez, gostermemelidir.
Gecmisin tek milliyetci kesimi olan ulkuculer, su siralarda bolunmekteler. Bunun nedenleri tartisilir ancak bu bolunmeler dusmanliga degil cesitlilige vesile olmalidir. Turk milliyetcileri arasinda dusmanligin olusmasi, bizi her firsatta yolumuzdan dondurmek isteyenlerin ekmegine yag surer.
Bu insanlarin su gunlerde kullandiklari silah "Turkiyelilik" kavramidir. Bu tanimlamaya en buyuk destegi basta sozde Ataturkcu "Kemalist" kesim olmak uzere, cemaatciler(nurcular), kurtculer ve bati hayrani satilmislar vermektedir. Gordugunuz gibi dusmanlarimiz ne kadar birbirlerine zit gibi gorunse de konu Turk Milliyetciligi olunca ortak payda da bulusabilmekteler. "Turkiyeli" diye bir durum ancak ulkemizde yasayan diger etnik gruplarin kullanabilecegi bir sozdur. Biz Turkuz, soyumuz Turk soyudur. "Turkiyeli" diye bir tanim gecmiste olmamistir simdi de bizim icin soz konusu dahi olamaz. Bu gorunuste birlestirici gibi gorunen yaklasim aslinda yukselen milliyetciligin onunu kesmek icin uydurulmus bir palavradan ibarettir. Bu yaklasim o kadar ileri goturulmustur ki "Turk" adi bile saptirilmis bazi kuruluslar "Turk" adinin sinirlarimiz icinde yasayan tum vatandaslarimiz icin kullanilmasini isteyecek kadar yuzsuzlesmislerdir. Soysuzu soyumuzdan saymak, ulu atalarimiza saygisizlik degilse nedir? Birakin o yuruyen kalabalik ermeni olarak kalsin, biz Turklugumuzle gurur duymayi surdurecegiz.
Su siralarda uzucu olaylar pesisira yasanmakta. Ornegin, Milliyetci bir parti gorunumunde olan MHP'nin Milliyetci dernekleri kiracak, incitecek aciklamalarda bulunmasi. Ulkemizde yapilanan bir cok milliyetci olusum bulunmakta. Bunlarin ortak hedefi soyumuzun ilerlemesi ve guclenmesidir. Ancak MHP(kendilerine rakip olarak mi goruyorlar bilmiyorum) bu dernekleri "irkci" "ayrimci" olarak tanimlamakta ve bir sivil toplum hareketine kendi cikarlari adina darbe vurmaktadir. Bu da yetmiyormus gibi bu dernekler de kendi aralarinda surtusme yasamaktalar. Bu yuzden acilen bu dernek ve partilerin bir Turk'e yakisir sekilde kendilerini fesetmeleri ve tek bir siyasi olusum etrafinda birlesmeleri sarttir. Ama bu su gunlerde pekte mumkun gorunmuyor. Cikarlar her zaman ulkunun onune geciyor.
Turk soyundan olan ister ulkucu olsun ister dindar, ister solcu olsun ister liberal tek amaca hizmet etmek zorundadir. Soyumuzun dunya milletleri icinde en yuksekte olmasini saglamak... Bu ulkuyu icine sindirmis ve kendisine hedef secmis bir gencligin yetismesi gerek. Bu konuda ise genclik bos gorunuyor ve bu en buyuk sorunumuz olarak karsimizda duruyor. Bunu kisaca su olayla anlatayim,
Bir egitim yuvasi olmasi gereken Ulku Ocaklarindan gencler ve "sozde Ataturkculer" ile genelag(internet) uzerinden tartismamiz sirasinda konu Turkiyelilik, Turkluk dolayisiyla Turkculukten acildi. Ulkucu bir arkadasimiz beni inciten bir soru yoneltti. "Turkiyecilik ve Turkculuk arasinda ne fark var?" Bu arkadasimiz demek ki o ocaga bosuna gidip geliyor. Ulkusunun temel kaynaklarini bile okumamis. 9 isigin bir maddesi olan Turkculuk ile onun tam zitti olan bir gorus arasinda ayrim yapamiyor. Peki bu kisi o ocakta ne amacla bulunuyor? Cok acik bos yere orada, hic bir amaci yok. Iste amacsiz genclik yuzunden ulkumuz satilmis medya tarafindan her gun topa tutuluyor. Ulkucuyum diyen bir genc gidip gereksiz bir cinayet isleyebiliyor ve bu tum Turk Milliyetciligine mal oluyor bir anda. Gencligin acilen bilinclenmesi ve aklini basina almasi gerek. Bunlar birazda durmadan parti propagandasi yapmanin zararlari degil midir sizce? "Bize gel yeter" mantigi bu. "Bize gel hic bir sey ogrenme onemli degil"... Bu yuzden ve buna benzer bir kac nedenle MHP'ye ve ulkuculere kizginim. Aramizda bu insanlardan varsa onlardan ricam ocaklarinda ki kutuphaneyi bastan sona okuyup bitirmeleridir. Cunku bizim bir emirle masum birine kursun saydiracak neferlere degil, ne istedigini bilen yetismis Turk milliyetcilerine ihtiyacimiz var. Bu bilincsizlik yuzunden cogu ulkucu sitelerde Ataturk'un komunizmle ilgili soyledigi sozden baska bir sozune yer verilmemis. Bu zihniyet hala 80 oncesinde mi yasiyor anlamak guc. Zira ben su siralar sosyalistlerin de bize yakin milliyetci aciklamalar yapmaya basladiklarina tanik oluyorum. Bu goruste olupta boluculere destek verenler kendilerini vatansever sosyalistlerden ayirmaktalar zaten.
Bir sorunumuz daha var! Oda her firsatta muslumanligimizi one cikarma aliskanligimiz. Bu tartismalar ulkuculer arasinda Iran Islam Devriminden sonra basladi ve sonunda "Once musluman, sonra Turkuz" deyip tartismayi kapattilar. Kisilerin dindarliklari kendilerini ilgilendirir ancak boyle olcumler yapmak ve Turklukle muslumanligi kiyaslamak su acilardan zararlidir,
1 Su siralar muslumanligimizdan cok saldirilar Turklugumuz uzerinde yogunlasmaktadir. Bu yuzden muslumanligi one cikarmak yerine Turklugumuzu savunmak cok daha yarali olacaktir.
2 Muslumanligimiz siyasi olarak kuramlasirsa ayristirici olmaya baslar. Cunku siyasi kuramlarin hepsi BOLUCUdur. (Buraya dikkat) Evet bolucudur cunku siyasi kuramlar insanlari amaclarina gore ayirir, boler. Ornegin, bizler "Guclu ve Birlesmis Turk Dunyasi" amacinda birlesirken, baska bir siyasi kurama inanan bir grup "Birlesmis Islam Dunyasi" bir digeri "Sosyalist Turkiye" diger biride "Bagimsiz Kurdistan" amacinda birlesir. Bu kuramlarin ortaya koydugu amaclarin kisileri ayirmasi ve bolmesidir. Simdi siz Islam'i siyasallastirdiginizda yada muslumanliginizi one cikardiginizda musluman olmayanlari ister istemez "hedef kitle" disinda birakirsiniz, sadece musluman olmayanlari degil sunni mezhebinden olmayanlarida disarda birakirsiniz. Bu yuzden Islamin siyasallasmasi ve bir siyasi kuram icine sokulmasi son derece tehlikelidir. Birlik olamamizi engeller.
3 Muslumaligimizi asiri derecede one cikardigimiz zaman bazi yanlis eylemlere girisebiliriz. Laik duzen karsitlariyla Islam araciligiyla ortak paydada bulusuruz ki bu Turk milliyetciligine zararlidir. Kimi ulkuculer "nurcu" kesimin avukatligini ustlenmis gibi. "Dinler arasi dialog'a" ve Ilimli Islam adi altinda BOP'a destek veren bu gorusun onderleri ne yapmak istediklerini insanlara acikca anlatsalar bu cemaatin en atesli uyeleri dahi bu insanlarin suratlarina tukurur emin olun. Bu yuzden onlari savunmaniza hic gerek yok.
Kisacasi, gunumuzde toplum Milliyetci ve Anti-Milliyetci olarak ikiye ayrilmis durumda. Milliyetciler karsisinda hangi gorusten olursa olsun herkes tek yumruk. Bizimde onlara karsi birlik olmamiz sarttir. Basit gorus ayriliklari buyutulmemelidir ve ayristirici dusunceler terk edilmelidir.
Okudugunuz icin hepinize tesekkur ederim.
Tanri Turk'u Korusun.
genco
02-17-2007, 02:40 AM
Görüşlerine saygı duyuyorum ama Ülkücülerle ilgili söylediklerin gerçeği yansıtmıyor.
Görüşlerimi söyleyim:
Turansoyu;
Gecmisin tek milliyetci kesimi olan ulkuculer, su siralarda bolunmekteler.
Doğru değil; tam aksine parazitlerin temizlenmesi diyebiliriz buna...Kayadan rüzgar ne koparabilir ki, zerrelerden başka?!
9 isigin bir maddesi olan Turkculuk ile onun tam zitti olan bir gorus arasinda ayrim yapamiyor.
9 Işık'taki "Türkçülük" görüşünde "soy" veya "ırk" kelimelerinin adı dahi yoktur. Kültürel manada sosyal bir birlikteliği içine alan tıpkı Z.Gökalp'in anlayışındaki gibi bir Türkçülük vardır...
Ulkucuyum diyen bir genc gidip gereksiz bir cinayet isleyebiliyor ve bu tum Turk Milliyetciligine mal oluyor bir anda.var.
Ülkücüler tam tersini düşünüyor ve uyarılarda bulunuyorlar. "Irkçı" söylemlerle aramıza sızmaya çalışan bazı ajan-provakatörler, bizi oyuna getrimek istiyorlar; uyanık olalım, böyle kişileri aramızda barındırmayalım" diye. Barındırılmıyor da... (Kemal Kerinçsiz gibileri mesela)
Zira ben su siralar sosyalistlerin de bize yakin milliyetci aciklamalar yapmaya basladiklarina tanik oluyorum.
Gerçekten de iyi bir birliktelik olur; kurulacağı söylenen ırkçı-Türkçü partiyle-sosyalistlerin(veya komunistlerin) birleşmesi...
ulkuculer arasinda Iran Islam Devriminden sonra basladi
Buna kargalar bile güler...
Ben çocukluğumdan beri bilirim ki Ülkücüler her zaman şu sloganları söylemişlerdir:
"Tanrı dağı kadar Türk, Hıradağı kadar Müslümanız"
"Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur"
"Kanımız aksa da zafer İslam'ındır"
"Türklük ruhumuz, İslamiyet şuurumuzdur"
Saygılar....
Demir Kağan
02-17-2007, 03:57 AM
Bu insanlarin su gunlerde kullandiklari silah "Turkiyelilik" kavramidir. Bu tanimlamaya en buyuk destegi basta sozde Ataturkcu "Kemalist" kesim olmak uzere,
Okuyunca bir Kemalist olarak şok geçirdim ancak daha sonra demek istediğinizi anladım, Can Dündar gibi Kemalistler deseniz daha uygun olacak.
Yazın için teşekkürler de ayrıca teşekkürler.
Karayılan
02-17-2007, 08:40 AM
Sayin Genco
Goruslerime katilmayabilirsiniz. Ben de sizin goruslerinize saygi duyarim. Ayrica yazinin asil amacini anlamamis olmaniz olasi. Yazinin amaci partiler, kuruluslar ve liderler ustu dusunebilen bir milliyetci kesimin yaratilmasi. Basta da soyledigim gibi siyasi parti savunuculugu Turk milliyetciligine zarar veriyor. Bolunmus siyasi kuruluslar ve dernekler birligimizi parcalamaktalar. Ben bir tez sundum. Bu kurluslarin hepsi kendilerini feshetsinler ve tum milliyetcilerin bulustugu yeni bir olusum kurulsun. Ama liderlik tutkusu ve cikarlar bunu olasi kilmiyor. Yazimin amaci bir milliyetci birliginin, dusmanimiza karsi ortak bir cephenin kurulmasidir.
Ayrica Nihal Atsiz'in savundugu "irkcilik" dusuncesi katliamci, soykirimci nazi ozentisi degildir. Bu dusunce Turk soylu olanlarin Turk devletini yonetmesini ve soyumuzun ustun ozelliklerinin ortaya cikarilmasini savunur kisaca. Turkculuk icinde "irkcilik" kavramini baslatanlardan biri ve en onemlisi Nihal Atsizdir. Turkculugu cok daha derin arastirmaniz gerekmekte anlasilan.
Ekleme: Ulkuculuk icerisinde Turkculugun bulunmasinin oncusu Nihal Atsizdir, Turkes de bir zamanlar Turkculerle beraber savasti ve yargilandi unutmayiniz.
Benim savundugum Turkculugun ozu ise Turkculugun ilk halidir. Yani Basbug Ataturk ve dava arkadaslarinin ulkusudur.
Sayin Demir Kagan
Gercekte Ataturk milliyetciligiyle bagdasmayan tamamen uydurma bir Ataturkculugu savunan ve Ataturkculugu yanlizca laiklik olarak gorenlerden bahsediyorum.
Bunlarin Ataturk'u anlamadiklarina en guzel ornek adlaridir. Turkce bir sozcuk "Ataturkculuk" yerine "Kemalizm" gibi bati entellektuellerine bir ozentiyi anlatan adlari onlari bize kisaca anlatiyor. Sizde Ataturkcuyum diyiniz lutfen hic olmazsa Basbug'a ve dusuncelerine saygi duymak adina.
Tanri Turk'u Korusun.
Karayılan
02-17-2007, 08:52 AM
Birde malum katil zanlisi ile Turkculeri bagdastirmaniz, guncel olaylari cok hayalci yorumladiginizi gosteriyor. BBP'nin destekleri acikca ortaya cikarken sizin boyle dusunmeniz garip degil mi?
yavuz
02-17-2007, 09:09 AM
Birde malum katil zanlisi ile Turkculeri bagdastirmaniz, guncel olaylari cok hayalci yorumladiginizi gosteriyor. BBP'nin destekleri acikca ortaya cikarken sizin boyle dusunmeniz garip degil mi?
BBP'nin destekleri... İlginç!
Mehmet Ali Ağca'ya da MHP(veya MÇP) destek vermiş diyorlar... Abdullah Çatlı'nın DYP ile münasebeti de ayrı bir olay tabi.
Karayılan
02-17-2007, 09:18 AM
Olayi saptirmayin konunun basligi "Derin devlet baglantilari" degil. Yorum yapacak daha onemli bir konu yaziyor yazida. Ben o yaniti genco adli KULLANICIya (User'in Turkcesini ogrendin mi?) yazdim konu burda kapansin asil amaca donelim.
yavuz
02-17-2007, 09:39 AM
KULLANICIya (User'in Turkcesini ogrendin mi?).
Senin anlamadığın, benim neden "user" dediğim idi... Anlatayım. Ben orada bir başlığı parantez içerisinde yazdım ve kısaltarak sonuna üç nokta koydum.
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=22814&page=38& başlıklı yazının başlığı "Ustteki User Hakkindaki Dusunceleriniz!!"dir, ben ondan bahsettim. Başlığın tamamını yazmayıp "Üstteki user hakkındaki ..." diye yazdım. Olay benim Türkçemde miymiş?
Karayılan
02-17-2007, 09:46 AM
Tamam o konuda yanlis bende. Kusura bakma. Bundan sonra kullanmazsin en azindan o sozcugu
yavuz
02-17-2007, 02:48 PM
tesekkurler arkadaslar.. Ellerine saglik!
Arkadaşım bütün başlıklara aynı yazıyı yazmak zorunda mısın?
genco
02-17-2007, 03:17 PM
[quote=Turansoyu;632764]Sayin Genco
Goruslerime katilmayabilirsiniz. Ben de sizin goruslerinize saygi duyarim. Ayrica yazinin asil amacini anlamamis olmaniz olasi. Yazinin amaci partiler, kuruluslar ve liderler ustu dusunebilen bir milliyetci kesimin yaratilmasi. Basta da soyledigim gibi siyasi parti savunuculugu Turk milliyetciligine zarar veriyor. Bolunmus siyasi kuruluslar ve dernekler birligimizi parcalamaktalar. Ben bir tez sundum. Bu kurluslarin hepsi kendilerini feshetsinler ve tum milliyetcilerin bulustugu yeni bir olusum kurulsun. Ama liderlik tutkusu ve cikarlar bunu olasi kilmiyor. Yazimin amaci bir milliyetci birliginin, dusmanimiza karsi ortak bir cephenin kurulmasidir.
Ülkü Ocaklı Ülkücülerin yeri bellidir; size hayırlı arayışlar, kolay gelsin....
Ayrica Nihal Atsiz'in savundugu "irkcilik" dusuncesi katliamci, soykirimci nazi ozentisi degildir. Bu dusunce Turk soylu olanlarin Turk devletini yonetmesini ve soyumuzun ustun ozelliklerinin ortaya cikarilmasini savunur kisaca. Turkculuk icinde "irkcilik" kavramini baslatanlardan biri ve en onemlisi Nihal Atsizdir. Turkculugu cok daha derin arastirmaniz gerekmekte anlasilan.
Ekleme: Ulkuculuk icerisinde Turkculugun bulunmasinin oncusu Nihal Atsizdir, Turkes de bir zamanlar Turkculerle beraber savasti ve yargilandi unutmayiniz.
Atsız Hoca hakkında tek kelime etmedim.
Benim savundugum Turkculugun ozu ise Turkculugun ilk halidir. Yani Basbug Ataturk ve dava arkadaslarinin ulkusudur.
İlk defa duydum; öğrenmiş oldum....
Şahsınıza karşı ayıp olmasın diya cevap yazdım...
BUNDAN BÖYLE SİYASİ KONULARA GİRMEYECEĞİM
Tabriz_Han
02-17-2007, 03:50 PM
Ya senin gibi Turkcu olacaz ya Turk dusmani, Turkluk icinde calisirsak yinede bizi kabul etmeyeceksin cunku aynen sizin gibi 100% dusunmuyoruz.
Birlik saglamak sudur.
Musluman ol, Musluman olma, Solcu ol, Sagci ol, Sosyalist ol, Ulkucu ol, kim olursan ol bizden ol Turk ol. Kim olursa olsun, onu kabul etmeliyiz, onlari asirilikdan merkeze cekmek zorundayiz, asirilik herseyin dusmanidir.
Karayılan
02-18-2007, 01:03 AM
Sunu iyi bilin partiniz milliyetciligin sembolu filan degil. Su ulkenin saysaniz yuzde 70'i milliyetci ama partinizin aldigi oy oranlari ortada. Burda bir sorun var demek ki milliyetciler MHP'i istemiyor guvenmiyor. Guvenecek birsey de yapmadilar bu gune kadar. En buyuk basarilari Milliyetci = Mafya,
Milliyetci = Karanlik iliskiler, bunlarin pisligini biz mi temizleyecegiz? Militan genclik, tetikci, kontrgerilla... bu kavram hep MHP ile yan yana nedense.
Ortada bir sorun var. Siz at gozluklerini cikarip koru korune baglandiginiz partinizi sorgularsaniz sorunu goreceksiniz ama...
Tabriz Han benim gibi Turkcu olmaniza gerek yok. Turk dusmani olanlari burada bana karsi savunmayin yeter. FG'yi Said'i savundugunuz kadar Ataturk'u savunsaniza. Bu adamlarin dusuncelerine kafa yordugunuz kadar Ataturk'un dusuncelerine kafa yorsaniza.
yavuz
02-18-2007, 05:41 AM
Tabriz Han benim gibi Turkcu olmaniza gerek yok.
Şu senin "Türkçülük", bin yıldır İslam için savaşan ve ondan önce de Göktanrı inancına sıkı sıkı bağlanmış olan şu millette, dinsizlik ile mi olacak?
Turk dusmani olanlari burada bana karsi savunmayin yeter. FG'yi Said'i savundugunuz kadar Ataturk'u savunsaniza. Bu adamlarin dusuncelerine kafa yordugunuz kadar Ataturk'un dusuncelerine kafa yorsaniza.
At gözlüğünü çıkar derim... Sen Said Nursi hakkında ileri-geri konuşma hakkına sahip misin? Yaptığın densizliktir. Said Nursi'yi, Fethullah Gülen'i Türk düşmanı diye yansıtacak olursan, Atatürk'ü de din düşmanı olarak gösterebilir herhangi bir kişi. Senin onları Türk düşmanı ilan etmendeki kanıtlar kadar, Atatürk'ü de din düşmanı ilan edecek kanıtlar mevcut... Ancak ne seninkiler kanıt, ne de senin dayanaksız saldırıların karşısına getirilecek olanlar kanıt sayılabilirler... Gelin, sen ve senin gibi olanlar! Fethullah Hoca'yı geçiyorum, Said Nursi hakkında olsun edebinizi takının...
Ee anlat bakalım; Necip Fazıl hakkında ne düşünüyorsun? Menderes'in ve Adalet Partisi'nin yargılanma sürecindeki savcı, Egesel Beyefendi, Üstad hakkında "Bu adam, Said Nursi'den de tehlikelidir" demiş... Sen ne düşünüyorsun? Kulaktan dolma fikirlerle Said Nursi'yi, burada en bön insanların dahi yapmadığı şekilde, Şeyh Sait densiziyle defalarca kez karıştırdın, yetmiyormuş gibi bir de bu yanılgılarının arkasında durdun. Yanılmak suç değildir, suç olan yanılgıyı tekerrür ettirmek ve kendi yanılgına tahammül edememektir...
(Ben şimdi biraz karmaşık konuştum, bir iki yabancı kelime yazdım... Türkçe sözcüğü eline alıp okursan senin için iyi olur!)
Karayılan
02-18-2007, 07:12 AM
Evet konusurum belgelere dayandirdigim surece kim ki bu said-i nursi? Yoksa sende hz. Zeynel olarak mi goruyorsun bu adami? Yaziklar olsun sana. 4 gunde yunan ordusunu temizleyenler bu adamlardi degil mi? Ama dur... Birlerinin.Kohnemis saltanatini devirdik. Artik bir halifeleri yok. Istiklal mahkemelerini de hala unutamadilar anlasilan. Kuyruk acisi var bu adamlarda.
Ataturk hicbir zaman din dusmani olmadi. Basbug'un izinden gidenlerde din dusmani degildir.
Tabriz_Han
02-18-2007, 09:13 AM
Turansoyu http://forum.arbuz.com/images/buttons/viewpost.gif (http://forum.arbuz.com/showthread.php?p=633491#post633491)
Turk dusmani olanlari burada bana karsi savunmayin yeter. FG'yi Said'i savundugunuz kadar Ataturk'u savunsaniza. Bu adamlarin dusuncelerine kafa yordugunuz kadar Ataturk'un dusuncelerine kafa yorsaniza.
Hangimiz AtaTurk'e laf atiyoruz? kim Gazi Mustafa Kemal Pasa'ya hakaret ediyor? muslumanligi hor gormedigimiz icin niye bize buyuk onder AtaTurk'e karsi olmakla sucluyorsun!!!
Biz hep AtaTurk'e savunuyoruz! ona dil uzatanlara hep biz karsi geliyoruz, hakkinda yahshi yorumlar yaziyoruz, yuregimizden seviyoruz, ama tam sizin gibi dusunmedigimiz icin, bazilari Gulen'e saygi verdigi icin yada baska bir dindar dusunure bize laf atiliyor!
Bu ayip olmaya basladi.
Bazilari gelip AtaTurk'u din dusmani ilan etiler onlarin yalanlarini belgelerle ispatladik, bazilari geliyor yok Sovyet-Komunism is birligi yapmis ve Turkleri unutmus diyor onlara Basmaci, Buhara Mehmeticigi, Sovyet'den yardim gelmedi Turkistan Turk kardeslerimiz o paralari topladi ve Leninle anlasma yaparak Bati Turkeliye gonderdi!
Bazilari'da AtaTurku kulanmaya calisiyor! her firsat'da AtaTurk, AtaTurk, AtaTurk, onun golgesinde saklaniyorlar, her yaptigi dogru cunku Gazi Mustafa Kemal Pasa AtaTurk sozde "onlar" gibi dusunuyormus, onlar AtaTurk'un icini bosaltayip yerine Liberal, milliyetci olmayan, Turklukden utanan ve hic saygi, deger verymeyen bir AtaTurk yaratmaya calisiyorlar. AtaTurk hakkinda okadar konusuyorlarki, okadar sacma sapan hikayeler yaratiyorlarki, insanlari biktiriyorlar.
Eger AtaTurk'u dogru tanitsak, hakaretler azalacak. Men eskiden AtaTurk hakkinda pek birsey bilmiyordum ama bazilari hep konusurdu, ooh o Turkuleri dinleyemezsin onlar gericidir AtaTurk'e karsisin, ooh sen Turk orf ve adetleri niye devam etiriyorsun sen gericisin ocusun AtaTurk'e karsisin, ooh sen niye Camiye gidiyorsun orumcek beyinli, niye Avrupali gibi olmaya calismiyorsun niye Turkceyi konusmak istiyorsun niye her gece sarhos uyusturcu cekmek istemiyorsun v.s v.s Bazilari AtaTurk'u boyle tanitiyor, ama bunu kabul edemedim, onlarin AtaTurk anlayisi beni korkutdu menim ailemin sevdigi adam boyle olamaz dedim kendi kendime, gittim okudum ogrendim nekadar buyuk Basbugun oldugunu biliyorum ve o yozlasmiz pisliklerin hakkinda nekadar yalan uretigini kendi gozlerimle gordum.
Karayılan
02-18-2007, 09:57 AM
Ben ad vermiyorum ki. Kim yapiyorsa aklini basina alsin!!! Sana yaptin demedim ki Tabriz Han.
yavuz
03-02-2007, 01:13 PM
Basbug'un izinden gidenlerde din dusmani degildir.
Sen bir de Atatürk'ün izinden mi gidiyorsun?
(Hiç güleceğim yoktu!) :lool:
Karayılan
03-02-2007, 02:21 PM
Sen bir de Atatürk'ün izinden mi gidiyorsun?
(Hiç güleceğim yoktu!) :lool:Ben sana okulda ya isik evlerinde ogrettikleri Ataturkun pesiden gitmiyorum yanliz arada fark var.
Seckjin Khan
03-02-2007, 06:31 PM
Bir arkadaş yazmış imzasında ne güzel...
Önce Gönül Birliği diye ilk önce bu ;)
AFANDI
03-02-2007, 06:39 PM
Bir arkadaş yazmış imzasında ne güzel...
Önce Gönül Birliği diye ilk önce bu ;)
dogru soyledin mevlana demisya once gonul birligini saglayamazsan dil birligi ne ise yarar.
(bo hamdili hamzaboni behtar ast)
Seckjin Khan
03-02-2007, 06:50 PM
Gönlümüz Bir Olursa Zaten Herşeyimiz Bir Olur... ;)
Karayılan
03-02-2007, 07:00 PM
Gönlümüz Bir Olursa Zaten Herşeyimiz Bir Olur... ;)Illa bunlarla gonul birligi edecegiz diye ulkumuzden odun verecek degiliz. Bu yaziyi zaten Ataturkculer icin yazmistim ama sag olsunlar Ataturkcu olmayanlar yine girdi araya...
Seckjin Khan
03-02-2007, 07:09 PM
Haklısın elbette ama şunu unutma senin ülken olduğu kadar diğelerininde ülkesi'dir Türkiye...
o yüzden ilk şart Gönül Birliği...
Karayılan
03-02-2007, 07:17 PM
Bu ulkeyle degil ULKU'yle alakali kandas...
Seckjin Khan
03-02-2007, 07:19 PM
Bu ulkeyle degil ULKU'yle alakali kandas...
o ülküye sahip olmanın temeli ırk değil ama ;)
bu ülküye dahil olan birçok farklı ırktan insanlar olabilir.önemli olan onları da içimize alabilmek ...
bizimle,ülkümüzle,Atatürk'ün bize çizdiği hedeflere gelmek isteyene kapımız açık olmalı değil mi?
Karayılan
03-02-2007, 07:22 PM
At olmak isteyen esekler de olabilir tabi... Gelsinler :D
Soyle diyecekler o zaman onlar "Ben Turkcu ve Ataturkcu bir Arabim" :D :D
Seckjin Khan
03-02-2007, 07:23 PM
neyse ... :lol:
Kur_Sad
03-02-2007, 07:36 PM
Evet hepimiz Turansoyu'nun "Nasyonal Sosyalist Partisinde" birleşmeliyiz!!!
Yeni "han"ımız Turansoyudur!
Ülkücülük falan boş iş zaten ne yapmış ki Ülkücüler bugüne kadar???
At olmak isteyen eşşekler hatta eşşoğlueşşekler olabilir değil mi hanım onlara da kapıyı açtık...
Birlik olmak diye başlık açıp sonra insanları eleştirirsen ve senin gibi düşünmeye davet edersen gülerler sana...
Atatürk'ün yolundayım deyip insanları kafataslarına göre ayırırsan gülerler sana...
Sen "Bu tartismalar ulkuculer arasinda Iran Islam Devriminden sonra basladi ve sonunda "Once musluman, sonra Turkuz" deyip tartismayi kapattilar." dersen gülerler sana...
Sen Ülkücü Hareket karşı "bizim bir emirle masum birine kursun saydiracak neferler" gibi itham/imalarda bulunursan gülmezler!!!
Karayılan
03-02-2007, 08:07 PM
Benim han olmak gibi bir derdim yok. Han hamam neyime benim :D
Ulkuculugun bos is olup olmamasi edindigin ulkuyle alakali.
"Atim" diyen esekler hemen at oluyor baksana... D.Perincek esegi de "Ataturkcu" oldu yedik mi?
Turk milliyetciligi yapan adam baska soyun milliyetciligini yapamaz. Baska soydan olan Turk milliyetcilerine, Turk olupta baska soyun milliyetciligini yapanlara verdigim degeri veririm. Umarim anladin...
Kac tane Ataturk oldugunu biliyor musun? Saymakla bitmez. Kiminin Ataturk'u dinsiz, kimininki komunist, kimininki sevgi kelebegi(Tum insanlari sevgiyle kucaklayanlarinki) boyle gidiyor iste... Bizimki de milliyetci nolmus yani? :D :D
Hem konu "Irkcilik" miydi? Ben buraya nasil geldim? Kimim ben... :D :D :D
kipchak
03-02-2007, 09:03 PM
ya turkler aslinda anadoludansa o zaman, turkce degil anadolu dillerinde konusun, meselan Uzbekce, Kazakh, Kyrgyz..
biktim turk irkciligindan...
Demir Kağan
03-03-2007, 01:58 AM
ya turkler aslinda anadoludansa o zaman, turkce degil anadolu dillerinde konusun, meselan Uzbekce, Kazakh, Kyrgyz..
biktim turk irkciligindan...
Değerli kıpçak yiğidi,
Türkler aslında Anadolu'dan değil, Orta Asya'dan demek istedin sanırım. :)
Bak, öğrenmeye çalışıyoruz Özbekçe işte. Yardımcı mı oluyorsunuz? :)
Türk ırkçılığının temeli çok sağlamdır ancak tüm Türk milleti bilir ki ırkçılık gereksizdir. Gönlünüzü ferah tutunuz. ;)
kipchak
03-03-2007, 02:08 AM
Değerli kıpçak yiğidi,
Türkler aslında Anadolu'dan değil, Orta Asya'dan demek istedin sanırım. :)
Bak, öğrenmeye çalışıyoruz Özbekçe işte. Yardımcı mı oluyorsunuz? :)
Türk ırkçılığının temeli çok sağlamdır ancak tüm Türk milleti bilir ki ırkçılık gereksizdir. Gönlünüzü ferah tutunuz. ;)
ben garip bir yardimciyim,
ama boyle messajlari okuyup -vay milletim vey demek isterim... ne bicim irk sevgisi var ya?...hele hele Turkiye turkler,cok asirilirlar ya, uzbek shovinistlernden ustem cikarlar..
Anadolu'nin icine Orta Asya girer sanirdim, yanlistim mi yoksa?
Demir Kağan
03-03-2007, 02:38 AM
ben garip bir yardimciyim,
ama boyle messajlari okuyup -vay milletim vey demek isterim... ne bicim irk sevgisi var ya?...hele hele Turkiye turkler,cok asirilirlar ya, uzbek shovinistlernden ustem cikarlar..
Anadolu'nin icine Orta Asya girer sanirdim, yanlistim mi yoksa?
Hocam Anadolu neresiiii, Orta Asya neresi. :)
Aslına bakarsan, Türkiye Türkleri'ndeki millet sevgisi, örneğin Fransızlar'dan daha azdır. Olması gerektiği kadardır. :)
yavuz
03-03-2007, 03:57 AM
Ah Turansoyu... Senin şu komikliklerin ve görmemezliklerin olmasa bir de...
Bu ülkenin, vatandaşlarının İslam'ı içine almamış hiçbir ülküsü olamaz! Ha 9.-10.yüzyıldan önce yaşıyor olsaydık; tamam! Ama bu milletin Ahmed Yesevi'si, Mevlana'sı, Hacı Bektaş'ı var... Bu milletin Selçuklu'su, Osmanlı'sı var... Bu milletin tarih boyunca sürüp gelen "kızıl elma"ları var ki; ona son bin yıldır Müslüman-Türk hizmet ediyor! Çanakkale Savaşı'nı "Allah'ın yardımıyla" kazandığına inanan milyonlarca insanı var.
Tabii; anlamak gerekli... Osmanlı'yı, Nizam-ı Alem'i... Kızıl Elma'yı, İlay-ı Kelimetullah'ı... Ziya Gökalp'i, Nihal Atsız'ı, Alparslan Türkeş'i, Ahmed Arvasi'yi, Muhsin Yazıcıoğlu'nu, hatta Abdullah Çatlı'yı bile, fikir bazında...
Karayılan
03-03-2007, 07:15 AM
Benim onderim zaten Abdullah Catli ve ulkucu mafya yavuz. Ben kuramlari onlardan ogrendim. Irkcilik diyordunuz ya siz humanist misiniz?
Sizin gecmsinizde bir Abdi Ipekci suikasti vardir ki, bir maras olaylari vardir ki, bir bahcelievler katliamı vardir ki... Musluman adamsiniz tabi size gunah yok.
Burada gelip bana kardeslikten imandan bahsetmeyin sizin ne mal oldugunuzu 100 km oteden anlarim.
Demir Kağan
03-03-2007, 07:16 AM
Benim onderim zaten Abdullah Catli ve ulkucu mafya yavuz. Ben kuramlari onlardan ogrendim. Irkcilik diyordunuz ya siz humanist misiniz?
Sizin gecmsinizde bir Abdi Ipekci suikasti vardir ki, bir maras olaylari vardir ki, bir bahcelievler katliamı vardir ki... Musluman adamsiniz tabi size gunah yok.
Burada gelip bana kardeslikten imandan bahsetmeyin sizin ne mal oldugunuzu 100 km oteden anlarim.
Hişt!
Onlar ülkeyi komünizmden korudular. :lool:
Karayılan
03-03-2007, 07:21 AM
Bırak abi bunlar komunizm'in ne oldugunu bile bilmez. Alem'e nizam verme derdindeler bunlar. Norvec'e gidip 'Musluman olun lan' diyecekler tum Norvec musluman. :D :D
yavuz
03-03-2007, 07:27 AM
Bırak abi bunlar komunizm'in ne oldugunu bile bilmez. Alem'e nizam verme derdindeler bunlar. Norvec'e gidip 'Musluman olun lan' diyecekler tum Norvec musluman. :D :D
İki Ülkücü kapına gelip "Müslüman olacaksın LAN" deseler, iki dak'kada Kur'an'ı hatim edersin be!.. Neyin mücadelesinde gazi olmak peşindesin?
Karayılan
03-03-2007, 07:30 AM
İki Ülkücü kapına gelip "Müslüman olacaksın LAN" deseler, iki dak'kada Kur'an'ı hatim edersin be!.. Neyin mücadelesinde gazi olmak peşindesin?Gelsinler aslanim 2 ulkucu yetmez yanlız... Hem ben zaten muslumanım :D
Demir Kağan
03-03-2007, 07:33 AM
O zaman çarşaf giyeceksin derler. :lol:
yavuz
03-03-2007, 07:34 AM
Gelsinler aslanim 2 ulkucu yetmez yanlız... Hem ben zaten muslumanım :D
2 Ülkücü yetmez... :rolleyes:
Hem ben zaten Müslüman'ım... :rolleyes:
Sen Müslüman'sın da; Fethullah Gülen, Said Nursi, Harun Yahya değiller... Öyle mi?
Karayılan
03-03-2007, 07:39 AM
Tanri bildigi gibi yapsin onlari. 2 gram zeka yeter hepsinin ne mal oldugunu anlamaya.
Basliga uygun bir soz soyleyeyim bari
Tum Turkler tek bir ordu katılmayan ALCAKTIR. Kaılmak ister misin yavuz? :D
yavuz
03-03-2007, 07:44 AM
2 gram zeka yeter hepsinin ne mal oldugunu anlamaya.
Bu kadar çelişki; pes doğrusu!..
Basliga uygun bir soz soyleyeyim bari
Tum Turkler tek bir ordu katılmayan ALCAKTIR. Kaılmak ister misin yavuz? :D
Yahu, niye katılmak istemiyeyim?
Demir Kağan
03-03-2007, 07:46 AM
TSK dinsiz ya hani. :lol:
Karayılan
03-03-2007, 07:49 AM
Yahu, niye katılmak istemiyeyim?O zaman 2 guzel soz soyleyip sarlatanlık yapanları degil kendi atani savun burada. Harun Yahya'yı savundugun kadar Ataturk'u savundugunu gordugum gun senin milliyetci oldugunu anlarim. O zaman ordumuza katıldın demektır. ;)
yavuz
03-03-2007, 07:49 AM
TSK dinsiz ya hani. :lol:
Ben, daha ne zaman kurulduğunu bile tespit edemeyen bir "TSK" için mi görev yapacağım sanıyorsun? Benim askerliğim, vatanıma, milletime, dinime olur... İsimlerde takılmaya gerek yok!..
O zaman 2 guzel soz soyleyip sarlatanlık yapanları degil kendi atani savun burada. Harun Yahya'yı savundugun kadar Ataturk'u savundugunu gordugum gun senin milliyetci oldugunu anlarim. O zaman ordumuza katıldın demektır. ;)
"Sizin ordunuz"a katılmak için can atmıyorum bu 1... İkincisi de ben Atatürk hakkında çok güzel şeyler düşünüyorum ve gerektiğinde de yansıtmaya çalışıyorum. (Dediğim gibi isimlerden çok emeller ve fiiller önemli benim gözümde!)
Karayılan
03-03-2007, 08:08 AM
Bizim ordumuz Turk'un ordusu, TSK. Isterse sonu cennet olmasın. Tanri dava ugrunda olmek gununu gosterirse bize yeter...
Olma boyle sinsi cakal yahut engerek
Bozkurt gibi, kartal gibi dogusmek gerek
yavuz
03-03-2007, 08:27 AM
Bizim ordumuz Turk'un ordusu, TSK. Isterse sonu cennet olmasın. Tanri dava ugrunda olmek gununu gosterirse bize yeter...
Olma boyle sinsi cakal yahut engerek
Bozkurt gibi, kartal gibi dogusmek gerek
Allah Allah, TSK'ya katılmak için sizin denetiminizden mi geçeceğim? Az önce "bizim ordumuz" farklı bir şey kast ettin sandım...
Karayılan
03-03-2007, 08:32 AM
Tum Turkler tek bir ordu katılmayan ALCAKTIR dedim. Sen hangi orduyu anladın? Counter-gerilla ordusunu mu? Bizim ordumuz bu iste. Azeri ordusuda benim ordum Turkmen ordusuda...
Demir Kağan
03-03-2007, 08:34 AM
Tum Turkler tek bir ordu katılmayan ALCAKTIR dedim. Sen hangi orduyu anladın? Counter-gerilla ordusunu mu? Bizim ordumuz bu iste. Azeri ordusuda benim ordum Turkmen ordusuda...
Birleşik Arap Emirlikleri Ordusu'nu anlamış da olabilir.. :lol:
kurshad
03-03-2007, 09:02 AM
Doğru değil; tam aksine parazitlerin temizlenmesi diyebiliriz buna...Kayadan rüzgar ne koparabilir ki, zerrelerden başka?!
Umid Ozdag hain, Namik Kemal Zeybek donek diyorsaniz; partiden ihrac edilen Sadi Somuncoglu, Ali Gungor icin neler diyeceksiniz?
Abdulhaluk Cay ve Eniz Oksuz hocalari da mi parazit sinifina soktunuz?
Ben ise tam aksini soyleyecegim; asil parazit Devlet Bahceli'nin ta kendisidir , baska hic kimse degil..
yavuz
03-03-2007, 09:08 AM
"Tüm Türklerin Ordusu" oluverdi TSK birden... Siz ne dediğinizi bilmiyorsun. Bir de sanki TSK'ya girebilmek için şart koşulmuş gibi aptalca şeyler söylüyorsunuz... "Şunu, şunu yaparsan ordumuza katılırsın" dedikten sonra, o ordunun TSK olduğunu söylemek de... İlginç! :rolleyes:
(Sizi adam yerine koyan da suç zaten. Valla iyi de oldu bugün aldığım o warning, suçluya vereceksin cezasını! Sen, başkasına inançları yüzündenetmediği lafı bırakmayıp da "ben zaten Müslüman'ım" diyebilen adamları nasıl kal'e alırsın Yavuz?)
Umid Ozdag hain, Namik Kemal Zeybek donek diyorsaniz; partiden ihrac edilen Sadi Somuncoglu, Ali Gungor icin neler diyeceksiniz?
Abdulhaluk Cay ve Eniz Oksuz hocalari da mi parazit sinifina soktunuz?
Ben ise tam aksini soyleyecegim; asil parazit Devlet Bahceli'nin ta kendisidir , baska hic kimse degil..
Ülkü Ocakları'nda bir süre önce çok komik bir olayla karşılaştım... Bizim okulun teşkilatını azarlıyordu bizden 1-2 yaş büyük ya da bazılarımızla yaşıt olan bir "REİS"... Eleman, "Sizin şundan, şundan haberiniz var mı?" filan dedi bayağı bir süre... Filistin'den, Kosova'dan bahsetti. "Yarın, bir gün biz de o hallere düşsek, karşı koymayacak mısınız?" dedi... Buraya kadar normal, güzel konuşuyordu da; sonra bir de "Ulan, kurultayda seçim kazandık, haberiniz var mı?" demez mi? Oradan çıkınca çok güldüm bu olaya...
Bahsettiğim olay, MHP'nin Ümit Özdağ'ı aforoz edip, tek adayla girdiği kurultaydan sonra gerçekleşti... Aslında bana birşey yapmayacağını bilsem (:lol:) sorardım; "Zaten parti içinde bir kongre, kim kazanırsa kazansın sizin-bizim içimizden çıkmayacak mı?" veya "Zaten tek kişi girmişsiniz seçime? Bir de kazanmasaydınız." diye... "PARAZİT" kompleksi işte!..
Karayılan
03-03-2007, 09:26 AM
"Tüm Türklerin Ordusu" oluverdi TSK birden... Siz ne dediğinizi bilmiyorsun. Bir de sanki TSK'ya girebilmek için şart koşulmuş gibi aptalca şeyler söylüyorsunuz... "Şunu, şunu yaparsan ordumuza katılırsın" dedikten sonra, o ordunun TSK olduğunu söylemek de... İlginç! :rolleyes:
(Sizi adam yerine koyan da suç zaten. Valla iyi de oldu bugün aldığım o warning, suçluya vereceksin cezasını! Sen, başkasına inançları yüzündenetmediği lafı bırakmayıp da "ben zaten Müslüman'ım" diyebilen adamları nasıl kal'e alırsın Yavuz?)TSK birden "Tum Turklerin Ordusu" olmadi Mete Han'dan beri bu boyle. Biz Islam'i kendi cikarlarimiz icin kullanmayacak kadar muslumaniz. Senden ogrenecek degilim muslumanligi. Sen hizmet ordusuna gir yavuz. Turk ordusunda isin ne? Adnan Oktar cemaatine katil Bozkurt otagi sana fazla gelir...
TSK icinde de milliyetciler icinde de hayinler olabilir. Hepsi temizlenir bir gun. ;)
yavuz
03-03-2007, 09:28 AM
TSK birden "Tum Turklerin Ordusu" olmadi Mete Han'dan beri bu boyle. Biz Islam'i kendi cikarlarimiz icin kullanmayacak kadar muslumaniz. Senden ogrenecek degilim muslumanligi. Sen hizmet ordusuna gir yavuz. Turk ordusunda isin ne? Adnan Oktar cemaatine katil Bozkurt otagi sana fazla gelir...
TSK icinde de milliyetciler icinde de hayinler olabilir. Hepsi temizlenir bir gun. ;)
Evet, hepsi temizlenir bir gün... Ama seni itlaf etsen, iflah olmasın! :lool:
Demir Kağan
03-03-2007, 09:29 AM
Ben daha çok müslümanım, sen daha az müslümansın; ben daha çok Türk'üm, sen daha az Türk'sün; ben İslam'ı senden daha iyi bilirim, sen İslam'ı bilmezsinvari sidik yarıştırmanıza sebep olacak zımbırtılardan uzak durmanızı rica ediyorum.
yavuz
03-03-2007, 09:32 AM
Ben daha çok müslümanım, sen daha az müslümansın; ben daha çok Türk'üm, sen daha az Türk'sün; ben İslam'ı senden daha iyi bilirim, sen İslam'ı bilmezsinvari sidik yarıştırmanıza sebep olacak zımbırtılardan uzak durmanızı rica ediyorum.
İfa pozisyonu aldım, bu lafın üstüne... ;)
Demir Kağan
03-03-2007, 09:33 AM
Özür pozisyonuna da geç, nitekim bir büyüğüne "seni itlaf etsek" diyebilecek kadar cüretin var.
Karayılan
03-03-2007, 09:33 AM
Yok adnan amca bizden daha cok musluman ve Turk... Bu usak adami verem eder.
yavuz
03-03-2007, 09:35 AM
Özür pozisyonuna da geç, nitekim bir büyüğüne "seni itlaf etsek" diyebilecek kadar cüretin var.
Olur-olmaz insanlardan özür dileme adetim yoktur... (METE'den özür diliyorum, bu vesileyle...)
Demir Kağan
03-03-2007, 09:36 AM
Olurluğu veya olmazlığı beni ilgilendirmiyor, özür dilemen gerekiyor.
Karayılan
03-03-2007, 09:37 AM
Sana bir keresinde yanlis bir soz soylemistim hatirlarsan. Yanlis anladigimi anladiktan sonra ozur diledim. Ama sana sunu da soyledim "Sen Turk ulkusune aykirisin" simdi anladim ki sen "Turk toresine de aykirisin"...
yavuz
03-03-2007, 09:38 AM
Olurluğu veya olmazlığı beni ilgilendirmiyor, özür dilemen gerekiyor.
Bana hiç öyle gelmiyor... Zira, özür dilenmesi gereken Türk-İslam Âlemi'dir.
Demir Kağan
03-03-2007, 09:40 AM
O halde kurallar sebebiyle uyarı vermem gerekiyor, zira aynı gün iki kere uyarı vermek istememiştim.
yavuz
03-03-2007, 09:43 AM
Sana bir keresinde yanlis bir soz soylemistim hatirlarsan. Yanlis anladigimi anladiktan sonra ozur diledim. Ama sana sunu da soyledim "Sen Turk ulkusune aykirisin" simdi anladim ki sen "Turk toresine de aykirisin"...
Dini ırktan ayırmalar...
Kartel medyasına dayanarak, bazı insanlar hakkında hüküm vermeler...
Türk Milleti adına konuşmalar...
Orduya katılacaklara karşı, mütalaa sorumluluğunu üstlenmeler...
Alaylı konuşmalar...
Herşeye rağmen özür beklemeler...
"Töre"ye bak hele... Anladım ki; Türk Ülküsü'nü bilmediğin gibi, Türk Töresi'ni de bilmiyorsun!..
O halde kurallar sebebiyle uyarı vermem gerekiyor, zira aynı gün iki kere uyarı vermek istememiştim.
Kral değilsin arkadaşım burada... Bana şu an için uyarı verme hakkın yok! Ha, eğer sen diyorsan; "ben bu forumun ABD'si olmak meraklısıyım..." İstediğini yap! Vicdanınla başbaşa bırakayım ben de seni... Zaten elimden başka ne gelir ki; bu şartlar altında?
Demir Kağan
03-03-2007, 09:48 AM
Kral değilsin arkadaşım burada... Bana şu an için uyarı verme hakkın yok! Ha, eğer sen diyorsan; "ben bu forumun ABD'si olmak meraklısıyım..." İstediğini yap! Vicdanınla başbaşa bırakayım ben de seni... Zaten elimden başka ne gelir ki; bu şartlar altında?
Benim vicdanım, 16 yaşında bir gencin 20 yaşındaki bir büyüğüne terbiyesizlik yapmasını kabul etmez. Onun 20 yaşında olması da sana karşı terbiyesizlik yapacağı anlamına gelmez. Terbiyeni takınmanı, edebinle ve saygınla konuşmanı tavsiye ediyorum.
Karayılan
03-03-2007, 09:48 AM
Dini ırktan ayırmalar...
Kartel medyasına dayanarak, bazı insanlar hakkında hüküm vermeler...
Türk milletine adına konuşmalar...
Orduya katılacaklara karşı, mütalaa sorumluluğunu üstlenmeler...
Alaylı konuşmalar...
Herşeye rağmen özür beklemeler...
"Töre"ye bak hele... Anladım ki; Türk Ülküsü'nü bilmediğin gibi, Türk Töresi'ni de bilmiyorsun!..Dini irktan ayirma degil, "dini siyasetten ayirma"...
Kartel medyaya degil kanitlara dayanarak konusma...
Orduyu kucumsuyenlere yanit verme... "Ne zaman kuruldugunu tesbit edemeyen TSK" ne demek kocum bu? Sen nerenin cakalisin da orduya bu sozu soyluyorsun? Mete Han kurdu bizim ordumuzu cak bunu o kas kafana adami sinirlendirme.
Seninle girdigim konusmalari bastan sona oku kim alay etmis kim ciddi konusmus...
Demir Kagan bana da bir uyari ver baba. Haketti ama bu sozleri..
Kur_Sad
03-03-2007, 10:23 AM
Ben bu forumu okurken çok gülüyorum yahu...
Saçmalamanın da bi sınırı var be kardeşim...
TSK tüm Türklerin ordusu demek...Soralım bakalım Özbekistan Türklerine kabul ediyorlar mı?Ha şimdi bu sözden sonra ben de TSK düşmanı ilan edilirim.Ama vicdanım rahat ben ordumu seviyorum...
Bi söz söylemişsin Turansoyu ama yanlış söylemişsin.E tabi "Ocak"ta pişmediğin için böyle hatalar yapman normal.Sonuçta internette sallayan baya fazla ve bi çok yanlışlık var.Neyse ben doğrusunu söyleyim sana:
Bütün Türkler bir ordu katılmayan kaçaktır
Töremizde yazılı harpten kaçan alçaktır!..
MHP'yi ve Devlet Bey'i eleştirenlere de çok gülüyorum.Neyse devam edin siz yarın iktidara geldiğimzde benden çok Devletçi olursunuz siz.Aslında ben Devletçi diye nitelemem asla kendimi.Adamın adamı değil davanın adamıyız biz.Ve töremizde yazılı olduğu gibi "Han'a itaat esastır".Bugün Türk Milliyetçiliğinin lideri Devlet Bahçelidir.Mutlaka itiraz edenler olacaktır tabi onlarda marjinal grupların adamları.Aynı şeyi Kemal Aksungur da iddia ediyor Haydar Baş da...
Ama aklı olan gerçeği görür...
Ha bi de bişey soracağım Turansoyu "siz kimsiniz Allah aşkına?". Biz biz diyip duruyorsun siz kimsiniz?Kaç kişisiniz?Hani nerdesiniz????
Ben ortada Ülkücülerden başka kimseyi göremiyorum Türk Milliyetçiliği için mücadele veren...
Ha bu arada yaşını da öğrendik 20 imiş...Ben de şu anda 19 yaşındayım.Bir başka başlıkta ben orta okulda okurken lise reisliği yaptığını söylemiştin.Ben "Ocak"ta ilk aktif görevimi 13 yaşımda aldımVe 14 yaşımda lise reisliği yapmaya başladım.Sen nerdeydin o ara?Karı-kız peşinde mi koşuyordun yoksa tek başına Türk Ülküsüne mi yürüyordun?
yavuz
03-03-2007, 10:26 AM
Ben bu forumu okurken çok gülüyorum yahu...
Saçmalamanın da bi sınırı var be kardeşim...
TSK tüm Türklerin ordusu demek...Soralım bakalım Özbekistan Türklerine kabul ediyorlar mı?Ha şimdi bu sözden sonra ben de TSK düşmanı ilan edilirim.Ama vicdanım rahat ben ordumu seviyorum...
Bi söz söylemişsin Turansoyu ama yanlış söylemişsin.E tabi "Ocak"ta pişmediğin için böyle hatalar yapman normal.Sonuçta internette sallayan baya fazla ve bi çok yanlışlık var.Neyse ben doğrusunu söyleyim sana:
Bütün Türkler bir ordu katılmayan kaçaktır
Töremizde yazılı harpten kaçan alçaktır!..
MHP'yi ve Devlet Bey'i eleştirenlere de çok gülüyorum.Neyse devam edin siz yarın iktidara geldiğimzde benden çok Devletçi olursunuz siz.Aslında ben Devletçi diye nitelemem asla kendimi.Adamın adamı değil davanın adamıyız biz.Ve töremizde yazılı olduğu gibi "Han'a itaat esastır".Bugün Türk Milliyetçiliğinin lideri Devlet Bahçelidir.Mutlaka itiraz edenler olacaktır tabi onlarda marjinal grupların adamları.Aynı şeyi Kemal Aksungur da iddia ediyor Haydar Baş da...
Ama aklı olan gerçeği görür...
Ha bi de bişey soracağım Turansoyu "siz kimsiniz Allah aşkına?". Biz biz diyip duruyorsun siz kimsiniz?Kaç kişisiniz?Hani nerdesiniz????
Ben ortada Ülkücülerden başka kimseyi göremiyorum Türk Milliyetçiliği için mücadele veren...
Ha bu arada yaşını da öğrendik 20 imiş...Ben de şu anda 19 yaşındayım.Bir başka başlıkta ben orta okulda okurken lise reisliği yaptığını söylemiştin.Ben "Ocak"ta ilk aktif görevimi 13 yaşımda aldımVe 14 yaşımda lise reisliği yapmaya başladım.Sen nerdeydin o ara?Karı-kız peşinde mi koşuyordun yoksa tek başına Türk Ülküsüne mi yürüyordun?
Size katılıyorum. Yalnız Devlet Bahçeli konusunda görüşlerimiz uyuşmasa da yaklaşımınızı beğendim, Kur_Sad ağabey...
Kur_Sad
03-03-2007, 10:37 AM
bil mukabele kardeşim Devlet Bahçeli konusu hariç ben de sana katılıyorum...
Karayılan
03-03-2007, 10:42 AM
Tamam be gidin hangi orduya girerseniz girin. Ne lafi uzatiyorsunuz burda? Tum Turkler tek bir ordu dedik. Ozbekistan ordusuda Turkiye ordusuda hepimizin ordusu. Biz bunu kabul ettik. Siz etmediyseniz bana ne? Benim ulkum belli toremde belli. Dokuz-Oguz obalarindan Antep ovasina kadar geldi.
TSK benim ordum, Tanklari Ankara'da yuruten seriatcilari deviren ordum. Mete Han'dan Ataturk'e gelen ordum. Zorunuz mu var?
Aha buradayiz. Gel bakalim. Tek olsam alayiniza bedelim.
Yasasin Basbug Ataturk Yasasin onun Turkcu devrimi Yasasin Istiklal mahkemeleri. Yasasin Laik Cumhuriyet. Yasasin Turk soyu Yasasin TURAN.
Tanri Turk'u Korusun
yavuz
03-03-2007, 10:45 AM
Şeriat, tarikat yoldur; VARANA!..
Karayılan
03-03-2007, 10:48 AM
Bugun cok uyarildik be :D Demir Kagan sen de alistin ha :D
Demir Kağan
03-03-2007, 10:50 AM
Bugun cok uyarildik be :D Demir Kagan sen de alistin ha :D
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=22901
Kur_Sad
03-03-2007, 05:17 PM
Tamam be gidin hangi orduya girerseniz girin. Ne lafi uzatiyorsunuz burda? Tum Turkler tek bir ordu dedik. Ozbekistan ordusuda Turkiye ordusuda hepimizin ordusu. Biz bunu kabul ettik. Siz etmediyseniz bana ne? Benim ulkum belli toremde belli. Dokuz-Oguz obalarindan Antep ovasina kadar geldi.
TSK benim ordum, Tanklari Ankara'da yuruten seriatcilari deviren ordum. Mete Han'dan Ataturk'e gelen ordum. Zorunuz mu var?
Aha buradayiz. Gel bakalim. Tek olsam alayiniza bedelim.
Yasasin Basbug Ataturk Yasasin onun Turkcu devrimi Yasasin Istiklal mahkemeleri. Yasasin Laik Cumhuriyet. Yasasin Turk soyu Yasasin TURAN.
Tanri Turk'u Korusun
Biz de dedik tüm Türklerin bir ordu olduğunu...
Bizim ülkümüz töremiz de belli...
Biz de Ötüken Ormanı'ndan Bozok Yaylası'na geldik...
TSK benim de ordum...(Peygamber Ocağı)(Mete Han'dan beri...)
valla o "tek" ve "alay" geçen cümleye bişey diyemiyeceğim :lol:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.