View Full Version : TÜm TÜrkler KardeŞtİr,mÜslÜmanlarin Tamami DİndaŞdir
Alperen61
02-21-2007, 02:58 PM
Sevgili arkadaşlar yıllardan beri bazı şeyler tartışılır durur,müslümanmısın Türkmüsün,Evelallah biz hem müslüman hemde Türküz,Dünya coğrafyasındaki tüm Türkler kardeştir,
Dünya üzerindeki tüm Müslümanlarda dindaşdır,biz Türkler hem müslüman hemde Türküz.
Bizler aynı zamanda milliyetçiyizde,Dünya üzerinde bir Türkün ayağına diken batsa bunun acısını aynı anda hissederiz.
Bunu bazılarının anlaması oldukça güçtür,bunu anlamak için önce Türk olmak gerekiyor.Selamlar.
EGETÜRK
02-22-2007, 07:59 AM
hoşgeldin dostum...
Alperen61
02-22-2007, 01:44 PM
Hoş bulmuşuk garındaş,siteyi tanımaya çalışıyorum.
Demir Kağan
02-22-2007, 01:54 PM
Siteyi tanımaya diğer başlıkları takip ederek devam edebilirsiniz.
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=22901
ve
http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=35977
başlıklarını okumanızı tavsiye ederim.
Hoşgeldiniz. :)
Progress 100%
02-22-2007, 11:57 PM
düzdür ! TÜRK-TÜRKE destekdir :D
Ahde Vefa
02-23-2007, 02:25 AM
Ben bir Musluman-Turk olarak hem Turk'e, hem Turk olmayan musluman'a hem musluman olmayan INSAN'a destek olurum!
Alperen61
02-23-2007, 04:20 PM
Cenab-ı Hak İslamın sancaktarlığını Türk'e nasp etmemişmidir,Istanbulun Fatihi,Fatih Sultan Mehmed Han'ın fethi müjdelenmemişmidir?
İslam Türk'ün zaten damarlarında hayat bulmamışmıdır? Türk tarihte var olduğu günden beri hiç puta taptığı vakimidir?,Yaradanı hep yerde gökte aramamışmıdır?
İslamla müjdelendiklerinde hiç sorgusuz sualsiz kabul etmemişlermidir?Kabul etmenin dışında altı kıtaya yayıp sancaktarlığını yapmamışlarmıdır?Adalet dağıtmamışlarmıdır?
Baki Selamlar.
Kur_Sad
02-23-2007, 04:23 PM
Cenab-ı Hak İslamın sancaktarlığını Türk'e nasp etmemişmidir,Istanbulun Fatihi,Fatih Sultan Mehmed Han'ın fethi müjdelenmemişmidir?
İslam Türk'ün zaten damarlarında hayat bulmamışmıdır? Türk tarihte var olduğu günden beri hiç puta taptığı vakimidir?,Yaradanı hep yerde gökte aramamışmıdır?
İslamla müjdelendiklerinde hiç sorgusuz sualsiz kabul etmemişlermidir?Kabul etmenin dışında altı kıtaya yayıp sancaktarlığını yapmamışlarmıdır?Adalet dağıtmamışlarmıdır?
Baki Selamlar.
ve aleyküm selam...
Sorduğun soruların hepsinin cevabı "EVET"tir biraz aklı olan bunu bilir görür zaten...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.