View Full Version : Ermenİyİz Dİye BaĞiranlar Kİmİn Çocuklari
Alperen61
02-22-2007, 04:03 PM
Cinayeti kimse istemez,neticede Allah (C.C)'nin verdiği canı mutlak'ki surette Allah (C.C) alır.ancak gel gelelim hrt dink denen vatandaşın öldürülmesi şov haline getirildi,törenler bağırtı cayırtılar koptu,ağıtların bini beş para,
Ciyak ciyak bağıran ermeniyiz diye bağıranları ne acıdırki hiçbir şehit cenazesinde göremedik,acaba bunlar kimin çocukları,sahi yazarın birinin bahsettiği üzere tecvüze uğrayan kadınlardan doğanlar olabilirmiydiler.
Türk ülkesinde bunlar yaşanırken ne acıdırki Fransada bulunan Ermeni devlet başkanı nerede ise yalakalığa gerek yok Türkler önce katliamdan dolayı özür dilesin diyerek ortaya çıktı.
Kimmi bunlar tarihleri ile yüzleşmekten korkanlar,oysaki arşivlerimiz sonuna kadar açık,
Hocalıdaki kahpece düzenlenmiş " KATLİAMI " tanıyan ve onun sızısını yüreğinde kor ateş olarak hisseden bir " TÜRK OĞLU TÜRK " olarak aşağıdaki alıntıyı okumanızı istiyorum.Selam ve saygılarımla.Allaha (C.C) emanet olun.
Rabbim TÜRK'ü korusun ve Yüceltsin.
Doğru söylüyorsunuz! Siz Ermeni'siniz! Kişi
kendisini nasıl görüyorsa, öyledir! Siz kendinizi
Ermeni olarak mı? görüyorsunuz? Kuşkunuz olmasın,
Ermenisiniz!
1840 yilinda, ortalikta en küçük bir çatısma
yokken.. Maras'ta, bir dağın tepesinde kurulmuş bir
Türk karakolunu yörede gizlice örgütlenmiş olan beş
bin dolayında silahlı Ermeni gücü gece yarısı bastı.
Dört yüz dolayındaki Türk askeri ile subayının
kulaklarını, burnunu keserek!.. Sonra yavaş yavaş,
iskence ederek öldurduler!. .
Siz, bunu bilmezsiniz! Siz, Ermeni'siniz!
Evet, siz Ermeni, kesinlikle Ermeni'siniz!
Bin sekiz yuz yetmisli yillardan baslayarak,
Kafkas kuzeyi, Kafkasya ile Gurcistan'da
silahlandirilan Ermeniler Turk kokenli koylere
saldirdilar! Bu bolgelerde Turk sayisinin azalmasi
boylece basladi!
Biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz! Niye? Ermeni
oldugunuz icin! Evet, siz Ermeni'siniz!
1878 - 1879 yilindaki unlu "93 harbi"nde bolgeyi
cok iyi tanidiklari icin Ruslara kilavuzluk edenler
de, cephe gerilerindeki Turk koylerini basanlar da,
Ermenilerdi!
Siz, bunlari biliyor musunuz? Sizin, "Ermeni acik
oturumlari"nda boy gosterip yongalar savuran
tarihcileriniz bilir mi? Bilir, bilir! "Bilmemis"
olabilir mi? Nicin, bir tek soz olsun bundan soz
etmez?
Etmez! Evet, siz Ermeni'siniz!
1913 - 1915 yilinda kiyima ugrayan Turk koyleri!
Durduk yere oldurulen yuz binlerce Turk?!
Bilmiyorsunuz degil mi? Ermeni'siniz!
1905 yilinda Kucuk Erges Beg'in savundugu
Andican'i tutusturarak yirmi bin Ozbek Turk'unu
olduren kim? Ruslar degil! Rus ordusuna bu isi yapmak icin karsi koyan
Ermeni birligi? Bilmiyor musunuz?
Bilmezsiniz! Ermenisiniz!
Baskin Oran.. (Bilir, bilmez)!!!
Hassan Ummit.. (Bilir, bilmez)!!!
Bakin, siz imdi 20. y.y.in en buyuk kiyimi:
Karabag'i bilmezsiniz, degil mi?! Hani, yuz bin kisi
yerinden - yurdundan olmustu!
Bakin, siz imdi 20.y.y.in en buyuk saldirisi, en
buyuk kanli kirimi olan Azerbaycan'in yuzde onunun ele
gecirilip bir milyon kisinin surulmesini, bunlarin
icerisinden binlercesinin olduruldugunu de
bilmiyorsunuz! ?
Cok uzadi! Son bir soru, son bir belirleme:
Turkiye'de 390 bin Ermeni var?
Peki: Ermenistan'da kac Turk var?
Siz, Ermeni oldugunuz icin bilmezsiniz!
Ben soyleyeyim: YOK! Ermenistan'da bir tek Turk
yok!
Evet: "HEPIMIZ ERMENIYIZ!" diye bagiranlar..
Siz bilmezsiniz! Siz Ermeni'siniz!
BIZ ISE: TURK!
Seckjin Khan
02-22-2007, 04:07 PM
söylenen sloganın ne anlamla söylendiğini bile tüm milletçe anlayamamışız ...
BOZ-OK
02-22-2007, 04:09 PM
Bence o kadar ciddiye alinacak bir yani yok bu konunun... Bu konuda "gaza gelmek", "doldurusa gelmek", saftiriklik" filan gibi deyimler vardir dilimizde... Yurdum insaninin ozelligidir, 3-5 tane dolduruscu, gaza getirici cikar ortaya ve yeterince gaza gelirse onlarin ardindan da sokaga dokulur... Yarin mesela Gulcan adinda bir travesti vurulur ve yeterince gaza gelirlerse bunlar yine yollara dokulurler..."Hepimiz Gulcan'iz... Hepimiz travestiyiz..." :cool:
Alperen61
02-22-2007, 04:10 PM
Keşke yukarıda yazılanları okuduktan sonra bu yorumu yapsaydınız,şayet okudumda yaptım diyorsanız,söyleyecek söz bitmiştir artık.
Seckjin Khan
02-22-2007, 04:12 PM
yazdiklarin doğru onda problem yok ama teşhis çok yanlış.
bir slogan ve anlamı olan birşey büyütmemek gerekiyor...
Karayılan
02-22-2007, 04:41 PM
Bunlar hafife alinacak seyler degil.
Bu adamin cenazesinde biri soyle demisti "Belki soykirim kabul edilecek belki ermenistan siniri acilacak ama bunlar icin Hrant'in olmesine gerek yoktu"
Amac acikca belli Hrant'i oldurdunuz simdi bunlari yapmanin zamani geldi...
BOZ-OK
02-22-2007, 04:47 PM
Bir sey olmaazz... Enseyi karartmayin, isler ciddiye gittigi zaman birileri birden bire "milli reaksiyon" dugmesine basar Turkiyenin... Bir sekilde tren hep rayda tutulur, bu ulkenin yol haritasi cizilmistir, bellidir ve ciddi sapmalara asla musade edilmez...
Alperen61
02-22-2007, 04:49 PM
Bu ülkenin kaderini hırt dink'in kandaşları yada yataklık yapanlar değil biz kandaşlar çizeceğiz.Selamlar.
Karayılan
02-22-2007, 04:49 PM
Bir sey olmaazz... Enseyi karartmayin, isler ciddiye gittigi zaman birileri birden bire "milli reaksiyon" dugmesine basar Turkiyenin... Bir sekilde tren hep rayda tutulur, bu ulkenin yol haritasi cizilmistir, bellidir ve ciddi sapmalara asla musade edilmez...Ya biz cikar treni baska bir istikamete cevirirsek... Ornegin AB degilde Turan gibi bir istikamete... o zaman ne olacak?
O sloganlar Hrant dink turkiye cumhuriyeti vatandasi oldugu icin atildi denilmek istenen hepimiz ayniyiz birlik beraberlik vatandaslik gosterisiydi ama insanlar bazi seyleri ya anlamak istemiyorlar yada art niyetliler sonucta bu kisinin oldurulmesinde devletin ihmalkarligi var bu sekilde davranan cenazeye katilan vatandaslarimiz bizi dunyanin gozunde cok zor bir duruma dusurmekten kurtarmislardir tesekkur edin bence .
BOZ-OK
02-22-2007, 04:53 PM
AB'den veya baska bir seyden bahseden kim saftirik oglanlar... Hrant Dink'in kandaslari ve yandaslarindan bahseden kim? Yazdiklarimi bir daha okuyun, enseye tokat geliyor yoksa haaa... :cool:
BOZ-OK
02-22-2007, 04:55 PM
Bu ülkenin kaderini hırt dink'in kandaşları yada yataklık yapanlar değil biz kandaşlar çizeceğiz.Selamlar.
Sen once okulunu bitir, bir ise yarar hale gel, vatanina hizmet edebilecek yeteneklerle bezen, bu konuyu ondan sonra tekrar gozden geciririz, tamam?
Zamane de cin olmadan adam carpma moduna girmis bile haa... :cool:
BOZ-OK
02-22-2007, 04:56 PM
Ya biz cikar treni baska bir istikamete cevirirsek... Ornegin AB degilde Turan gibi bir istikamete... o zaman ne olacak?
Komik... Slogan..Falan, fistik...:cool:
Karayılan
02-22-2007, 04:57 PM
Bu slogan ulkede yukselen milliyetciligin durdurulmasi icin atildi. Yoksa birisi oldu diye koca ulke zor duruma dusmez. Biz o kadar aciz bir milletmiyiz. Simdi AB yolunda ilerliyoruz ya aman onlardan bize laf gelmesin derdindeyiz. Ya hedefimiz degisirse... O zaman avrupali bizi istemesin cokta tin.
Karayılan
02-22-2007, 04:59 PM
Komik... Slogan..Falan, fistik...:cool:Neresi komik agabey. ABci mi oldunuz yoksa? Bu ulke AB olmadan bir hic diyenlerden mi oldunuz?
BOZ-OK
02-22-2007, 05:07 PM
Bu slogan ulkede yukselen milliyetciligin durdurulmasi icin atildi. Yoksa birisi oldu diye koca ulke zor duruma dusmez. Biz o kadar aciz bir milletmiyiz. Simdi AB yolunda ilerliyoruz ya aman onlardan bize laf gelmesin derdindeyiz. Ya hedefimiz degisirse... O zaman avrupali bizi istemesin cokta tin.
Milliyetciligin yukselmesiyle dangozlugun ve lumpenligin yukselmesi arasinda fark var... Su anda maalesef yukselen milliyetcilik filan degil, dangozluktur... Eger bu ulkede yuzbinlerce tifil oglan Polat Alemdar pozlarinda geziyorsa, bir o kadari da Ogun Samast olmak icin can atiyorsa, buna milliyetciligin degil dangozlugun ve lumpenligin yukselmesi denir... Bu sekilde yukselen bir sozde milliyetcilik, ozde ise dangozluk ve lumpenligin kimlerin isine geldigi konusu da ayrica uzerinde dusunulmeye deger tabii... Milliyetcilik ciddi bir istir beyler, coluk cocuga birakilmayacak kadar ciddi... Akilli olunacak, doldurusa gelinmeyecek... Hedef bellidir, o hedefe kestaneyi cizdirmeden nasil yurunecek, ona bakilacak...
BOZ-OK
02-22-2007, 05:10 PM
Neresi komik agabey. ABci mi oldunuz yoksa? Bu ulke AB olmadan bir hic diyenlerden mi oldunuz?
Dinlemeden, okumadan, yazilanlarin ne anlama geldigini dusunmeden kafadan daliyorsun Turansoyu... Biraz da gercekten ne demek istiyor olabilecegimi dusun...Sen de mi Brutus dedirtme bana...:cool:
Karayılan
02-22-2007, 05:16 PM
Milliyetciligin yukselmesiyle dangozlugun ve lumpenligin yukselmesi arasinda fark var... Su anda maalesef yukselen milliyetcilik filan degil, dangozluktur... Eger bu ulkede yuzbinlerce tifil oglan Polat Alemdar pozlarinda geziyorsa, bir o kadari da Ogun Samast olmak icin can atiyorsa, buna milliyetciligin degil dangozlugun ve lumpenligin yukselmesi denir... Bu sekilde yukselen bir sozde milliyetcilik, ozde ise dangozluk ve lumpenligin kimlerin isine geldigi konusu da ayrica uzerinde dusunulmeye deger tabii... Milliyetcilik ciddi bir istir beyler, coluk cocuga birakilmayacak kadar ciddi... Akilli olunacak, doldurusa gelinmeyecek... Hedef bellidir, o hedefe kestaneyi cizdirmeden nasil yurunecek, ona bakilacak...Katiliyorum. Bilincsiz milliyetcilik cok hizli bir yukseliste. Aslina bakarsaniz bunlarda senaryonun bir parcasi. Turk gencligi okuma ve ogrenme aliskanligini kaybetti. Ornegin kimse Turancilik hakkinda bilgi sahibi degil ama herkes Turanci. Turan hakkinda biri bir kurgu yazar millet kapisir ama kuram okumaya geldiginde kimse yapmaz.
Bu surecin degismesi ancak bir sekilde olur. Milliyetci bir yonetimin ulkenin basina gelmesi ve etkili birseyler yapmasi ile. Gercekten milliyetci bir hukumet geldiginde sozde milliyetcilik de ortadan kalkacaktir. Cunku sozde milliyetcileri durdurabilecek tek guc gercek milliyetcilerdir. Bunu ne kemalistler ne cemaatciler ne de baticilar yapabilir ancak gercek milliyetciler basarabilir.
Karayılan
02-22-2007, 05:17 PM
Dinlemeden, okumadan, yazilanlarin ne anlama geldigini dusunmeden kafadan daliyorsun Turansoyu... Biraz da gercekten ne demek istiyor olabilecegimi dusun...Sen de mi Brutus dedirtme bana...:cool:Agabey ben de sizin yaptiginizin aynini yapiyorum farkettiyseniz ;)
BOZ-OK
02-22-2007, 05:29 PM
Simdi anlamaya basladin....;)
Yalniz kucuk bir uyari... "Kemalizm" soylemleriyle gozden dusurulmeye calisilan Mustafa Kemal'in dusunceleri ve ideallerinin yol gostericiligi olmayan bir Turk milliyetciligi kafasini duvara toslamaya mahkumdur... Bir taraftan acikca yapilan Mustafa Kemal dusmanligi ile ayni anda sinsice yapilan "Kemalizm" kucumsemesi ile milliyetci gruplar ile arasi acilmaya calisilan Mustafa kemal dusunce ve ideallerinin hedefinin ne oldugunu bir kere daha dusun... Kor milliyetcilik irkciliga ve kendinden olmayan uluslara dusmanliga egilimlidir ve butun bunlarin panzehiri yine Mustafa Kemal'dir... O dusunce oyle bir dusuncedir ki, Ismail Gaspirali Bey ve Ziya Gokalplerden suzulup gelmistir... Aman dikkat gencler... Aman dikkat...
Karayılan
02-22-2007, 05:29 PM
Ben ulkenin durumunu uc top masasina benzetiyorum. Birileri istakayi tutuyor bizde bantlara carpip sonra birbirimize carpiyoruz. Ama toplardan biri istakayi tutana direnecek ben umutluyum...
Karayılan
02-22-2007, 05:39 PM
Simdi anlamaya basladin....;)
Yalniz kucuk bir uyari... "Kemalizm" soylemleriyle gozden dusurulmeye calisilan Mustafa Kemal'in dusunceleri ve ideallerinin yol gostericiligi olmayan bir Turk milliyetciligi kafasini duvara toslamaya mahkumdur... Bir taraftan acikca yapilan Mustafa Kemal dusmanligi ile ayni anda sinsice yapilan "Kemalizm" kucumsemesi ile milliyetci gruplar ile arasi acilmaya calisilan Mustafa kemal dusunce ve ideallerinin hedefinin ne oldugunu bir kere daha dusun... Kor milliyetcilik irkciliga ve kendinden olmayan uluslara dusmanliga egilimlidir ve butun bunlarin panzehiri yine Mustafa Kemal'dir... O dusunce oyle bir dusuncedir ki, Ismail Gaspirali Bey ve Ziya Gokalplerden suzulup gelmistir... Aman dikkat gencler... Aman dikkat...Ben aslinda irkciligi cok farkli bir boyutta goruyorum.
Ben soycuyum bu ne anlama geliyor?
-Turk soyu icin calisip yanlizca ve yanlizca Turkluk icin savasirim.
-Diger uluslarinda yasama hakki oldugunu unutmam ancak Mustafa Kemal'in de dedigi gibi kanimdan olmayana guvenmem.
-Yonetimimiz altindaki diger milletlere huzur ve baris getirmek icin calisirim ancak onlarin bizi yonetmesine izin vermem
-Disardan gelen her turlu goruse kuskuyla yaklasirim bu milletin urettigi goruslere ise saygiyla yaklasirim
-Turk soyunun diger soylardan ustun olmasi icin caba sarfederim
-Turk soyunun disariya bagimli yasamasina karsiyim
-Diger devletlerle stratejik ortak olmak yerine bizden olanlarla ortak olmayi yeglerim.
Bunun da adi Turkculuktur.
Boyle bir irkciligi(soyculugu) her millet yapiyor zaten. Bizden baska...
BOZ-OK
02-22-2007, 06:07 PM
Dünyanın bellibaşlı milletlerini esaretten kurtararak, hâkimiyetlerine kavuşturan büyük fikir cereyanları; köhne müesseselere ümit bağlayanların, çürümüş idare usullerinde kurtuluş kuvveti arayanların amansız düşmanıdır.
"Biz barış istiyoruz" dediğimiz zaman "tam bağımsızlık istiyoruz" dediğimizi herkesin bilmesi lâzımdır. Bunu istemeye hakkımız ve kudretimiz vardır. On sene, yirmi sene sonra aşağılaşarak ölmekten ise şimdiden şeref ve haysiyetle ölmeyi üstün tutmalıyız.
Büyük ve hayalî şeyleri yapmadan yapmış gibi görünmek yüzünden bütün dünyanın düşmanlığını, garazını, kinini, bu memleketin ve milletin üzerine çektik. Biz panislâmizm yapmadık. Belki, "yapmıyoruz, yapacağız" dedik. Düşmanlar da "yaptırmamak için biran evvel öldürelim" dediler. Panturanizm yapmadık, "yaparız, yapıyoruz" dedik, "yapacağız" dedik ve yine "öldürelim" dediler. Bütün dâva bundan ibarettir.
Bizim yüzümüz, her zaman temiz ve pâk idi ve daima temiz ve pâk kalacaktır. Yüzü çirkin, vicdanı çirkinliklerle dolu olanlar, bizim vatansevercesine vicdanlıca ve namusluca hareketlerimizi küçük ve çirkin ihtirasları yüzünden, çirkin göstermeye kalkışanlardır.
Ben, Türk ufuklarından bir gün mutlaka bir güneş doğacağına, bunun hararet ve kuvvetinin bizi ısıtacağına, bundan bize bir güç çıkacağına o kadar emindim ki, bunu âdeta gözlerimle görüyordum.
Türk milletinin kuruluşunda etkili olduğu görülen tabiî gerçekler şunlardır: a) Siyasî varlıkta birlik. B) Dil birliği. C) Yurt birliği. D) Irk ve menşe birliği. E) Tarihî karabet. F) Ahlâkî karabet.
Bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, bizimle işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.
Bu dünyadan göçerek Türk milletine veda edeceklerinin çocuklarına kendinden sonra yaşayacaklara, son sözü bu olmalıdır: "Benim Türk milletine, Türk cemiyetine, Türklüğün istikbaline ait ödevlerim bitmemişti, siz onları tamamlayacaksınız. Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz."
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve görünmez âlemlerden değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. Bizim yolumuzu çizen; içinde yaşadığımız yurt, bağrından çıktığımız Türk Milleti ve bir de milletler tarihinin binbir facia ve ıstırap kaydeden yapraklarından çıkardığımız neticelerdir.
MUSTAFA KEMAL ATATURK
Baska bir seye ihtiyacimiz var mi sence Turansoyu? :)
Karayılan
02-23-2007, 07:31 AM
Ne gerek var Basbug herseyi aciklamis ama bazilari "irk ve mense birligi" dusuncesini hice sayarak Turanci olabiliyor. Ilginc...
Alperen61
02-23-2007, 07:47 AM
Sen once okulunu bitir, bir ise yarar hale gel, vatanina hizmet edebilecek yeteneklerle bezen, bu konuyu ondan sonra tekrar gozden geciririz, tamam?
Zamane de cin olmadan adam carpma moduna girmis bile haa... :cool:
Bizim devirdiğimiz kitaplardan bir Boğaz köprüsü mmutlak surette olurdu,cinlerle şeytanlarla işimiz yok,bizler evelallah sonuna kadar müslüman,sonuna kadar " TÜRKÜZ " rahatsızlık duyan varsa kendi sorunu,kelimeleri yazarken biraz daha dikkatli olalım,karşınızda çocuk yok.
Vatan için çok şeyden vaz geçtik,vatan bizim sevdamız,ancaaak üç beş çapulcuya çiğnetilmeyecek kadar kutsal ve öldürecek kadar değerli.
Kur_Sad
02-23-2007, 08:24 AM
Ben aslinda irkciligi cok farkli bir boyutta goruyorum.
Ben soycuyum bu ne anlama geliyor?
-Turk soyu icin calisip yanlizca ve yanlizca Turkluk icin savasirim.
-Diger uluslarinda yasama hakki oldugunu unutmam ancak Mustafa Kemal'in de dedigi gibi kanimdan olmayana guvenmem.
-Yonetimimiz altindaki diger milletlere huzur ve baris getirmek icin calisirim ancak onlarin bizi yonetmesine izin vermem
-Disardan gelen her turlu goruse kuskuyla yaklasirim bu milletin urettigi goruslere ise saygiyla yaklasirim
-Turk soyunun diger soylardan ustun olmasi icin caba sarfederim
-Turk soyunun disariya bagimli yasamasina karsiyim
-Diger devletlerle stratejik ortak olmak yerine bizden olanlarla ortak olmayi yeglerim.
Bunun da adi Turkculuktur.
Boyle bir irkciligi(soyculugu) her millet yapiyor zaten. Bizden baska...
Senin bu dediğin "ırkçılık" değil "Milliyetçilikt"tir.Ama sen tutup direk ırkçıyım dersen bi şekilde "ırkçılığı" savunursan tepki toplarsın.O yazdığın maddelrin hepsinin altına imzamı basarım ama iki gündür birbirimizi yiyoruz.Niye?Çünkü sen kendine "ırkçı/soycu" ben kendime "Milliyetçi" diyorum.Aslında fikirlerimiz ayrı.Ben yine fazla bi tepki vermedim ama başka bir ortamda ırkçı olduğunu söylersen çok farklı tepkiler alırsın boş yere.Çünkü ırkçı değilsin olmamalısın da....Ha bi de dokundurmuşsun soy bağı olmadan Turancı olanlar var diye; ama benim için soy bağı çok önemlidir beni yanlış anladığını/tanıdığını düşünüyorum.Ayrıca şu ateşini de biraz indir karşında komunist falan yok...
Asıl konuya dönersek;
Ayrı bir başlıkta da söyledik yarın Ankara-Sıhhiye'de Hocalı Katliamı'nı protesto edeceğiz.Organizatörler;Türk Dünyası İnsan Hakları Derneği, Azeri Talebe Birliği, Ülkü Ocakları ve Türk Ocakları...
Bununla ilgili bildiri dağıtıldı okulda (ODTÜ) biz de elimizden geldiğince haber verdik arkadaşlara bir miktar da bildiri dağıttık.Azeri bir arkadaş yemekhanedeki masaların hepsine bırakmış birer tane bildiri.Ben yemek yerken biri toplamaya başladı bu bildirileri.Benim masama gelince vermedim bildiriyi sordum niye topluyorsun diye.Bu bildiri Faşistçeymiş Ermeni halkı düşman gösteriliyormuş.Ve bu yalan çünkü bildiriler ODTÜ'ye özel hazırlandı ve Ocakların adı geçmedi.Arkadaki yazıda da Ermeni halkı değil Devleti suçlanıyordu.Yarım saat kadar tartıştık bi iki arkadaşı geldi sonuçta vermedim bildiriyi.Ama diğer masalardan toplamaya devam etti.Benden başka bir masa daha vermedi...Okulun hali malumunuz zaten...
Çocuğun tipi ermeniye benziyodu aynı...
Neyse bir de diyeceğim;Madem bu katliamlarda ermeni halkın suçu yok sadece devlet yapıyo o zaman o kadar Azeri katledilirken niye tek bir ermeni çıkıp "Hepimiz Türk'üz" diye bağırmadı!Dünyada tek duyarlı millet biz miyiz de bu kadar kardeşlik derdindeyiz?
Ben ermeni falan değilim soyunu reddedip ermeniyim diyenin de Allah belasını versin!!!
Karayılan
02-23-2007, 02:13 PM
Sizin savundugunuz milliyetcilikten cok farkli benim savundugum. neyse konu yine uzayacak :D :D
Kur_Sad
02-23-2007, 03:12 PM
sen bilirsin anlamamkta ısrar ediyorsun hala...
emin ol ben senden daha ırkçıyım daha soycuyum ama kendimizi ifade etme şekillerimiz farklı...
senin yaptığın gibi yaparsam Türk Milliyetçiliği Ülküsü'ne tek bir insan
kazandıramam.Oysa benim hedefin kalpleri fethetmek.Başka türlü de Turan falan olmaz zaten.Ataların dediği gibi "Zorla güzellik olmaz!"
Ha bi de tartışmak için söylemiyorum cevap verme lütfen bana sadece düşün sen cevap versende ben vermem.Ziya Gökalp Kürt'tür.Eğer senin dediğin fark bu konudaysa araştır Zİya Gökalp'in soyunu...Bişey inandırmak için de söylemiyorum sadece içinde bulunduğun çelişkiyi anlatıyorum...
Ayrıca "sen daha ortaokuldayken ben lisede reislik yapıyodum" sözüyle ilgili de msn de veya başka bi şekilde görüşürsek mutlu olurum...
Alperen61
02-23-2007, 04:07 PM
Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ve yüzbinlerce aslan parçası bu topraklarda istiklal savaşını,ona buna uşaklık yapalım diye vermedi,Kurtuluş savaşının nihayetinde bu topraklar bağımsız "TÜRK" vatanı oldu,boşverci zihniyet yüzünden göz göre göre vatan ellerimizin arasından gidiyor.
ab nin dümen suyuna girenleri tarih asla affetmeyecek,
Türk'ün Türkten başka dostunun olmadığı şu dünyada,yumuşak söylemlilerle işimiz yok,bunlarla dikenli sarp yollar aşılmaz,dakikada adamı satarlar.
Türk vatanı üçbuçuk züppenin hayatını yaşayıp kaymağı götürmesi için kazanılmadı.
Turan hedefi mutlak surette gerçekleşecek ve tüm "TÜRKLER" yeni dünya düzeninin mühendisleri olacaklar.
Sırf yazmış olmak için yazıp alim olduğunu zanneden,sabileride adam etmek galiba yine adam gibi "TÜRK" e kalacak.Baki Selamlar.
Kur_Sad
02-23-2007, 04:11 PM
Sırf yazmış olmak için yazıp alim olduğunu zanneden,sabileride adam etmek galiba yine adam gibi "TÜRK" e kalacak.Baki Selamlar.
laf kimeydi?
Demir Kağan
02-24-2007, 03:43 AM
Ne gerek var Basbug herseyi aciklamis ama bazilari "irk ve mense birligi" dusuncesini hice sayarak Turanci olabiliyor. Ilginc...
18 yaşımı dolduruyorum ve 15 yaşında senin gibi "soycu"ydum. Şu yaşıma geldiğimde anladığım işin soyda değil insanlıkta olduğuydu. Ve bunu geç anladığım için de çok pişmanım!
Alperen61
02-24-2007, 07:55 AM
Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları bu ülkeyi Türk'e vatan yapmıştır.Ab cilere uşaklık yapsın diye değil.Rahmetlik Atatürk yaşasaydı bu ülkeyi AB ye sokmaya çalışanları derhal divanı harbe verip gereğini yaptırırdı,yani kaçınılmaz son.
Rahmetlik Atatürk ve silah arkadaşlarının hedefi her zaman Turan olmuştur.Ab ye uşaklık peşinde olanlar önce "TÜRK" olmayı öğrenecekler.
"Ne Mutlu Türküm diyene"
Alperen61
02-24-2007, 05:20 PM
laf kimeydi?
Sevgili Kurşad lafım tanımadan etmeden karşısındakileri alakasızca yargılayanlara,kompleks sahibi insanlara idi.Selamlar
Seckjin Khan
02-24-2007, 05:26 PM
Bak Başbuğ Atatürk Ne diyor ;)
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.