PDA

View Full Version : OGÜN SAMAST ve RESİMDEKİ ESRAR

Alperen61
02-24-2007, 03:50 PM
Sevgili site sakinleri dink'in öldürülmesi olayında galiba herkesin atladığı bir olay var,nasılmı?
Günlerden bir gün yaşadığım kentin varoşlarından birinde arkadaşlarımla bir yorgunluk kahvesi için mola verdiğimizde kahveleri söyledik ve sohbete başladık,hrt dink'in vurulduğu ve vuranın yakalandığı sıralar,
Yan masada hararetli bir konuşma almış başını gidiyor;
Konuşanlardan biri kardeşim bu gazetelerin alayı namussuz,poster gibi resim çekilmiş,yok polis asker neden Samast ile poz vermiş diye yaygara koparıyorlar,bu kadar yaygara koparacaklarına,o resmi çektirmelerine sebep olan duyguları düşünsünler diye birbirlerine anlatıyorlardı,
Bir diğeri neden olacak belkide yapmak isteyipte yapamadıkları bir şey olduğu için öyle bir kareye girmişlerdir diyerek sözlerine devam etti bir diğeri.

Bunlar o an oradaki konuşanlardan kulak misafiri olduklarım,zaman zaman bu ve buna benzer sahiplenmeleri toplum içerisinde gördüm ve duydum,sizcede doğru olabilirmi?

Seckjin Khan
02-24-2007, 04:03 PM
hrant dink'in ölümüyle ne gibi bir başarı kazanacaklar orasını anlayamadım ama eğer insanlar polis yada asker oluyorlarsa ideolojilerini ve evdeki problemlerini bırakıp işe gitmeliler çünkü yaptıkları iş kanunu korumadır...

Mgas
02-24-2007, 04:07 PM
Resimde bize cok agır bir mesaj verildi. Milletimiz fark edebilirse bu son yıllarda gordugumuz en yuz kızartıcı vakalardan biridir.

Kaptan-i Derya
02-24-2007, 04:43 PM
o resim'i polisler her yakaladiklari ÖNEMLI sahislarla cektirirler, APO'nun yakalandigindada ayni idi. Onu sevdiklerinden degil, onu yakaladiklarinin tesbiti ve bir hatira diye cektirirler.

Seckjin Khan
02-24-2007, 04:48 PM
o zaman adam gibi çıkıp neden böyle yaptıklarını halka anlatsınlar...

Demir Kağan
02-24-2007, 04:52 PM
Benim anlamadığım, neden "koçum benim", "aslanım benim" vs. dediler Ogün'e?. Bir katilin savunulacak hiçbir tarafı yoktur ancak katilin Ogün mü olduğu da belli değildir!

Mgas
02-24-2007, 05:02 PM
Cekilen resim Turkiyede haserelerin her tarafa sızdıgını gostermektedir. Bir cocuga cinayet islettirip akabinde bayrakla resim cektirip kahraman gibi halka mal edilmesi acıkca bir hakaretdir. Yuz kızartıcı bir olaydır.

Seckjin Khan
02-24-2007, 05:15 PM
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Destankutluhan
02-24-2007, 08:33 PM
Asagida anlatilanlar genclere ibret olmalidir.

Turku Turke kirdiranlar kahrolsunlar !

http://www.hurriyet.com.tr/pazar/6010123.asp?m=1&gid=112&srid=3603&oid=1

Kaptan-i Derya
02-25-2007, 04:02 AM
o zaman adam gibi çıkıp neden böyle yaptıklarını halka anlatsınlar...

Onlara söz hakki verildi mi hic? Yargisiz infaz edildiler resmen.

@Mgas

Cekilen resim Turkiyede haserelerin her tarafa sızdıgını gostermektedir. Bir cocuga cinayet islettirip akabinde bayrakla resim cektirip kahraman gibi halka mal edilmesi acıkca bir hakaretdir. Yuz kızartıcı bir olaydır.

Apo'nun yakalandigindada arkasina Türk bayrakli resimler cekilmisdi güvenlik görevlilerimiz tarafindan... Buna ne dersin ozaman?

Seckjin Khan
02-25-2007, 05:05 AM
Onlara söz hakki verildi mi hic? Yargisiz infaz edildiler resmen.

@Mgas

Apo'nun yakalandigindada arkasina Türk bayrakli resimler cekilmisdi güvenlik görevlilerimiz tarafindan... Buna ne dersin ozaman?

o zaman Emniyet Genel Müdürlüğünde bi basın toplantısı düzenlenir,ardında ne amaçla yapıldığını çok rahat açıklanırdı... istenildiği zaman çıkıp basbas bağırıyor polisler işlerine gelmeye görsün zaten