PDA

View Full Version : Fransizlarin kaltliamlari

afsharkizi
02-26-2007, 01:03 PM
Basta taa eskilere gitmek istiyorum. 1572 fransada 200.000 prostestana katliam yapildi.... Daha cok sey eklemek istiyom

Kaptan-i Derya
02-26-2007, 02:14 PM
alakasi varmi bu forumla? Birak forumu bizle alakasi varmi?

afsharkizi
02-26-2007, 02:16 PM
Var tabiki adamlar bizim ermenilere katliam yaptigimizi øne sürüyor

afsharkizi
02-26-2007, 02:17 PM
eger okadar medeni ise bu insanlar ve bize birseyler øgretmek istiyorlarsa ønce kendi gecmislerine baksinlar.. Bir taraftan buna ben onlarin kirli camasirlarini døkme derim

Kaptan-i Derya
02-26-2007, 02:21 PM
ama bu konunun burda tartisilcak bi tarafi yok, kendi kendilerini öldürmüsler bize bisey düsmez bu konuda. Ozaman bende basliyayim belcikalilarla hollandalilarin savaslarina :S

afsharkizi
02-26-2007, 02:23 PM
basla... Gercekten ben birsey hazirlamak istiyorum bir øgretmenim var onu cok severim ama tek sevmedigim tarafi su.. Türkler katliam yapti diyor, ama bir tarafli bakiyorlar bende iste onlarin pisliklerini døkmek istiyorum

Kaptan-i Derya
02-26-2007, 02:36 PM
basla... Gercekten ben birsey hazirlamak istiyorum bir øgretmenim var onu cok severim ama tek sevmedigim tarafi su.. Türkler katliam yapti diyor, ama bir tarafli bakiyorlar bende iste onlarin pisliklerini døkmek istiyorum

ee git ona dök madem allah allah

ögretmen "Türkler katliam yapti" dedi diye burda konu aciyo, hey allahim :D

benay
02-26-2007, 03:01 PM
Kaptan, kiz guzel konu açdi, Fransa pis tarihi ile meshur, simdi PKK'yi destekleyen, Ermeni yalanini tani diyen, hafiza goreviniz var diyen Fransa'ya bizde kendi gecmisini ortaya koyuyoruz, biz Turkler o kadar iyi'yiz ki Fransa'ya gecmisini, hafizasini daha fazla sacmalamasin diye ferahlastirmaya calisiyoruz...

Benim bildigim Cezayir katliamlari, Rwanda soykirima ortakligi yani katilleri hem egitti hem silah malzeme vardi, yahudi soykirima ortakligi, Afrika'da, endonezyada soykirimlari...

afsharkizi
02-26-2007, 03:06 PM
Adamlar katliamlarin en pislerinden birinilerini yapiyorlar sonra millete biz yapmadik diye gøsteriyor-- Fransiz ønce sen gecmisine bak.. Baskalarina iftira atacagim diye..

benay
02-26-2007, 03:13 PM
Fransa PKK'yi destekliyor, iki yuzlu bir politika izliyor, ne pisligi yok ki...

Birde ben Ruanda soykirimi hakkinda 5/6 ay calismisdim, acaip tiksindim, sabah'dan aksama kadar is olarak katlediyorlardi bebek kadin ayaklari kafalar iki uc'e bolunuyordu, cok tiksindim...:evil: Hatta bir belgesele bakmisdim o calisma sirasinda, inanin ki goz yaslarim akiyordu Fransa'da dur diyecegine yardim ediyordu...

Ermeniler Fransa politikasina bir malzeme'dir zaten, onlara ihtiyaci var, benim tarih kitaplarimda Fransa'nin soykirimlari falan yok...

daturkishulan
02-26-2007, 03:13 PM
fransızların bize pokh atmakta üstlerine yok.tabii nnapsın kendi tarihi o kadar kirli ki bizim tarihimiz gibi bi güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyor daha doğrusu bizim tarihimize leke sürüp dikkati kendi üzerinden kaldırmak istiyor.ve dikkat edin bunu yapanlar yüzyıllardır dünyayı uzaylıdan beter sömürüp soykırım yapan ülkeler.ingiltere,fransa,danimarka,hollanda,norveç ...kısacağı tarihini özürdülerim z.kdiğmin soysuz zalim katliamcı ağzı kankokan ırkçıları:evil:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6b/France_colonial_Empire10.png/800px-France_colonial_Empire10.png

bu harita fransanın hangi ülkeleri sömürgeleştirdiğini gösteriyor.toplam 14milyon km2.yani tcnin 20 katı kadar toprağı sömürge haline getirmişler.

dahası gelecek...yarama bastınız:twisted:

afsharkizi
02-26-2007, 03:15 PM
Kaptan, kiz guzel konu açdi, Fransa pis tarihi ile meshur, simdi PKK'yi destekleyen, Ermeni yalanini tani diyen, hafiza goreviniz var diyen Fransa'ya bizde kendi gecmisini ortaya koyuyoruz, biz Turkler o kadar iyi'yiz ki Fransa'ya gecmisini, hafizasini daha fazla sacmalamasin diye ferahlastirmaya calisiyoruz...

Benim bildigim Cezayir katliamlari, Rwanda soykirima ortakligi yani katilleri hem egitti hem silah malzeme vardi, yahudi soykirima ortakligi, Afrika'da, endonezyada soykirimlari...

Sen beni anliyorsun,,, Ama senin durum daha køtü sen adamlarla yan yana yasiyorsun.,. Eger ben Fransada yasasam kac okuldan atilmistim...

daturkishulan
02-26-2007, 03:21 PM
1913 yılında afrika pastasının uygar çağdaşlık timsalı avrupa tarafından dilimlenmiş haritası...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2a/ColonialAfrica.png

ulan bi de yok rahibe teresa yardım götürmüş açları doyurmuş,yok ab afrika için fon açmış hastane kuracakmışşş...

ulan sen zıçtın batırdın sen temizleyecen!!:evil: bundan daha doğal bişi var mı???
hem afrikayı köleleştir,hem zenginliklerini çal,insanların ellerinden topraklarını al,aç açıkta bırak hepsini ondan sonra ab olmasa afrikanın hali harap:rolleyes:

ulan şerefsiz avrupa daha 40 yıl önceye kadar herbirinizin SÖMÜRGE BAKNLIĞI vardı...kakmış bana laf atıyo...annnenizi sizin

afsharkizi
02-26-2007, 03:22 PM
Okul iste bu ders islerken midem bulandi... Adamlar siyah insanlari bir alt kategori gibi gørerek onlarin ülkelerine girdiler ve onlarin bizim gibi insan olmadiklarini bilmem daha neler.---

daturkishulan
02-26-2007, 03:23 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/Spanish_Empire.png/800px-Spanish_Empire.png

bu da bugünlerde gözümüze masum gözüken ispanyol ve portekizlerin zamanında sömürge yaptıkları topraklar.annenizi kucağmda :bounce: sizin!!!

kusura bakmayın avrupa konusu açıldı mı delürüyom:twisted:

daturkishulan
02-26-2007, 03:25 PM
durrr daha bitmediii...şanlı ingiltere tarihi geliyor

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/BritishEmpire1921.png/800px-BritishEmpire1921.png

sanırım içlerindeki en adisi ingilizlermiş bu avrupalıların,walla dünyayı alienden beter sömürmüşler terrrbiyesiz oliyim:evil:

afsharkizi
02-26-2007, 03:27 PM
Adamlar gecmisleri pislik kayniyor simdi biz insanlik adina güzel birsey diyor ...

Kaptan-i Derya
02-26-2007, 03:29 PM
Danimarka dilinde yazda belki ögretmenin okur :D

benay
02-26-2007, 03:29 PM
Bu ulkelerin hiç biri kendiligine zengin olmadi, bu ulkeler'in zenginligi hep somurge, kolelik ile, Afrika gibi topraklarina el surerek elde etti...

Afsharkizi, benim hiç bir Fransiz arkadasim yok, Fransa'da olsan tarih'in carpitilmis yonlerini'de ogrenirdin...
Ama Danimarka'da daha zor gibi geldi yazdiklarini okuyunca...

afsharkizi
02-26-2007, 03:34 PM
Adamlar bize inanmiyor.. Benim sinifdakilerle hep døvüsürüm.. Adamlarin hepsi pislik benim sinifdakiler.. Zaten belde bir power paint yapimi türk katliami var.. dedim bugün sana birsey gøsterecegim, cünkü labtopumu okula gøtürmüstüm.. Bura avrupa en irkici ülkesi,, bura baska yerlerden zor.. calistigim yerde bir yabanci benim tek müslüman... Beni cok seviyorlar.. bende onlari.. Ama bu her yerde gecerli degil,,, Kara kedi gibi birseyim sinifimdakilerin gøzünden

benay
02-26-2007, 03:48 PM
Birde 1789'da insan haklari oldugunu saniyorduk, anlasilan sadece kendilerini insan yerine koyuyorlar...

Seckjin Khan
02-26-2007, 03:52 PM
Afshakizi'nin öğretmenini bi yerlerde sıkıştırmak lazım :cool:

Karayılan
02-26-2007, 03:54 PM
En unlu katliamlari Cezayir Katliam'i. Tabi ona soykirim da denebilir aslinda.

Ama en cok soykirim yapan irk anglosaksonlardir. Kizilderililer, eskimolar, aborjinler, zenciler... hep soykirima ugradilar anglosaksonlar tarafindan...

Aybike
02-26-2007, 04:33 PM
PAPA Şimon Perez e
-Hepimiz adem oğluyuz..Aynı otobuste seyahat ediyoruz..
Şimon Perez
-Ama biz yahudiler en fazla ucreti odeyen olduk...

Demiş.::)

afsharkizi
03-02-2007, 12:52 PM
Wallaha ben irkci degilim ama haksizliga dayanamiyorum