View Full Version : Ne olur bir umut verin bana...
Alparslan
03-01-2007, 05:26 PM
Gecenin 4 u, karanliklar buhranlar icindeyim...Once babam geldi aklima sonra anam...Vatanim hani nerede? Dedemin mezarinda biten ciceklerin kokusu yad ellere mi keyif vermede...BENIM OZUM, CANANIM VATANIM... Yaniyorum icimde bir ates var, bir hoyrat geldi kulagima uzaklardan, Gozum agam, icimde bir ates var suya atsam su yanar...KERKUK...Seni dusunmeden gecen gecem yok, senin icin akmayacaksa gozumde yaslar kurusun, kalbim sizlamayacaksa sensiz catlasin dursun, senin adin duserse dilimden dillerim kopsun...
Sana basan yadlarin beli kirilsin,ayaklari kopsun.Gunahsiz balalarin kanina girenlerin icecekleri irin, aziklari zakkum olsun. Yerden goge kaddar ne varsa hepsi ugruna feda olsun, seni boyle biraktik hainlere BIZLERE YAZIKLAR olsun.
Agalarin duvar altinda, duvar duvar zindanda, Kasgar'dan esen ruzgarlar senin semalarina ugrar artik...Karabagda yakilan agit senin duvarlarinda cinlar artik...Bu rezilliktir bu kepazeliktir yeter yetisir artik...Yarabbi duy sesimizi yoksa olmekteyiz, canli canli hergece mezara girmekteyiz. Ya bizim al canimizi ya biraktirma hainlere vatanimizi...Kalmadi artik sabir bizde, bir diyar MEZAR OLSUN KALMASIN YAD ELINDE.
OLDUM OLDUM DERDINLE, CARESIZLIK VARYA AHHHHH O GADDAR CARESIZLIK....ANAM BABAM HAYATTAYKEN KENDIMI HEM OKSUZ HEM YETIM HISSETTIRIYOR. BIRI BANA BU ISIN SONUNDA UMUT VERMEZSE BENDE KALAN AKILDA YASAMA SEVINCIDE HA BITTI HA BITIYOR...
Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun bin kere lanet olsun vatanima goz dikenlere, canimi hergece zerre zerre eritenlere...
Seckjin Khan
03-01-2007, 05:28 PM
Çaresizlik nedir iyi bilirim :rolleyes: :(
Karayılan
03-01-2007, 05:37 PM
Yaradirem
Dedim coktur yaradirem
Bir damla kanim kalsin
Bir MILLET yaradirem
Kerkuklu bir sairin(Adi su an aklima gelmiyor) iskence altinda yazdigi bir dize.
Aglatacaksin bizi Alparslan kandas...
Basbug'un da dedigi gibi umudumuz damarimizdaki asil kandir...
Tanri Turk'u Korusun
Alparslan
03-01-2007, 05:48 PM
Allah sevip yaratti Turkmeni,
Sucum ne idi, yaratti Turk meni?
Bir akrabami daha parcalamislar ailesi ile birlikte,suc hazir:TURK OLMAK, alistim artik inanin uzulemiyorum bile, ama bu delirten caresizlik... Umudum da gucumde kalmadi artik dayanamiyorum...
İlk defa söyleyecek sözüm olmadı....
sehbir
03-02-2007, 02:24 AM
MAALESEF + 1
nurhak
03-02-2007, 12:45 PM
MALESEF + 2....
Dulkadiroglu
03-02-2007, 12:48 PM
Dibimizde yasayan kardeslerimize yardım edemiyoruz yazıklar olsun bize...zamanında elin kurdune yardım ettik de simdi elimiz kolumuz baglı bekliyoruz...
Kahretmeyin kendinizi, daha yararlı isler yapın. Calısın,calısın,calısın...
Dulkadiroglu
03-02-2007, 01:03 PM
Tum yaptıklarına ragmen iktidara aynı karaktersizler sahip olucak elden pek bir sey gelmiyo en azından simdilik...
Alparslan
03-02-2007, 01:59 PM
Kahretmeyin kendinizi, daha yararlı isler yapın. Calısın,calısın,calısın...
Kardes...Nasil calisalim ne yapalim...Benim tek cikarim can vermek ya almak simdi...Ne gosteriyle ne Turkiye'deki devlet buyuklerine! guvenmekle olmuyo, eline silah alsan olmuyo, kalem alsam olmuyo, doluya koysam almiyo, bosa koysam dolmuyo: CARESIZIM....Bu beni kahrediyo...Her gece Allah'a yalvarmaktan baska, bildiklerimi haykirmaktan baska elim de kolum da bagli, her guldugumde kendimi kirli bir hain gibi hissediyorum, TOPRAGIMA YANI NAMUSUMA HALEL GELMIS BEN HALA NEFES ALIYORUM, YERE BATSIN BOYLE DUNYA, YERE BATSIN BOYLE ADALET...
Andim olsun ey kahpeler, sizden alinmadikca intikam,TURKUN BAYRAGI CEKILMEDIKCE MEMLEKETIMIN SEMALARINA, her firsatta size ve sizin TUM yandas ve degerlerinize, kiymet verdiginiz herseye ELIMDEN GELEN ZARARI VERECEGIM. Siz beni ayakli cesed ettiniz...Icim sogumuyor, arkadas anlayin iste LAFTA KALDIM, YAYA KALDIM, ECDADIMIN MEZARINI CIGNETTIM HAINE... NASIL HESAP VERIRIM? NASIL KAHRETMEM?
Kardes...Nasil calisalim ne yapalim...Benim tek cikarim can vermek ya almak simdi...Ne gosteriyle ne Turkiye'deki devlet buyuklerine! guvenmekle olmuyo, eline silah alsan olmuyo, kalem alsam olmuyo, doluya koysam almiyo, bosa koysam dolmuyo: CARESIZIM....Bu beni kahrediyo...Her gece Allah'a yalvarmaktan baska, bildiklerimi haykirmaktan baska elim de kolum da bagli, her guldugumde kendimi kirli bir hain gibi hissediyorum, TOPRAGIMA YANI NAMUSUMA HALEL GELMIS BEN HALA NEFES ALIYORUM, YERE BATSIN BOYLE DUNYA, YERE BATSIN BOYLE ADALET...
Andim olsun ey kahpeler, sizden alinmadikca intikam,TURKUN BAYRAGI CEKILMEDIKCE MEMLEKETIMIN SEMALARINA, her firsatta size ve sizin TUM yandas ve degerlerinize, kiymet verdiginiz herseye ELIMDEN GELEN ZARARI VERECEGIM. Siz beni ayakli cesed ettiniz...Icim sogumuyor, arkadas anlayin iste LAFTA KALDIM, YAYA KALDIM, ECDADIMIN MEZARINI CIGNETTIM HAINE... NASIL HESAP VERIRIM? NASIL KAHRETMEM?
Alparslan senin su an icinde bulundugun durumdan gectim. Sonuc olarak birsey ogrendim ki yapacagın sey imkansız gibi gorulse de deniyeceksin. Olma ihtimali cok kucukte olsa tutunacaksın o ihtimale. Belki bu ihtimal ugruna cok genc yaslarda yere serileceksin ancak gozunu kapatırken misyonunu gerceklestiremesen de bileceksin ki, denedin.
Sen eline kalem al ve sonuna kadar dene. İnan bana sınırları zorlayınca ya seni icine alırlar yada ortadan kaldırırlar. Calıs,calıs,calıs...Aklını daha yararlı islere ver ancak once icinde bulundugun durumdan kurtul ve kendine bir misyon belirler.
premodern
03-05-2007, 05:52 PM
"Gercekci ol, imkansizi iste." Ben hep bunu soyluyorum kendime...
Selamlar...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.