PDA

View Full Version : Turkiye ve Turkler hakkinda ki propagandalar

deyrambel
03-02-2007, 01:50 AM
sevgili arkadaşlar biz farkinda degiliz ama resmen bizimle alay ediyorlar
Türk adina resmen savas ilan edilmish
ben farkinda degildim ama nasil bizim hakta propaganda yapiyorlar varya soka girdim
ben rusca biliyorum- ondan dolayi cecen,rus ermeni,kazak,ozbek,ukraynali bir cok milletle sohbet etme imkani buldum

mesala biz biliriz ki ya cecenler turkleri çok sever,muslumandirlar ,kardeştirler bize falan filan
ama iç yuzunu bilmeyen bir turk hayal dunyasinda herkesi kardeş diye gorur
çeçenlerin çogu faşistdirler, kendilerini kafkasli,savaşci bir millet gorurler.
ben cecenlerin sitesine girdim ve turk oldugumu soyledim ipe sapa gelmeyen bana yazilar yazdilar turkler hakkin da
çeçen kizlarini msn e ekledim turk oldugumu ogrenince sildiler beni
agir hakaretler ettiler Turk adina, Ataturk e
muslumanim diyen bir insan da fesatlik olmaz
mesala biz dusmaniz ruslara - ama adamlar hic olmazsa selam veriyor -
ne bilim turkler hakkin da her yerde propaganda yapiyorlar,,,
bizim bildigimiz kardeşler aslinda fesat
mesala kizmayin ama Ozbekistan' da axiskali turklere sorun turk olduklari icin neler yaşamişlar
biz herkesi kardeş- turk halklari yapiyoruz ama umrunda degil kimse biz kimiz
putin arabistana gitti ve orda sanki yuzyillarca beraber yaşamiş bir milletin başkani gibi karşilandi
yillarca bizim hakta propaganda yapan adamlar şimdi nasil dostluk yaparlar
anlayacaginiz her şey gorundugu gibi degil- bir çok insan fesatlik yapiyor

deyrambel
03-02-2007, 01:57 AM
bazen dusunuyorum bizim gozlerimiz kor -hayal dunyasina dalmisiz- hayalleri birakalim isimize bakalim arkadaslar
insanlik kendi gelecegimiz icin calisalim birakin baskalari varsin konussunlar bizim hakkimizda
yeter ki guclu olalim insanimiza deger verelim

benay
03-02-2007, 02:11 AM
Belki cecen degiller'di ???????????
:shock: Inanmak'ta :shock: zorluk :shock: cekiyorum...:shock: :shock:

deyrambel
03-02-2007, 02:28 AM
Belki cecen degiller'di ???????????
:shock: Inanmak'ta :shock: zorluk :shock: cekiyorum...:shock: :shock:
valla baba inanmazsan rusca biliyorsan yazim sitelerini cecenlerin

http://www.kavkazchat.com/private.php?

rusca biliyorsan uye ol konus adamlarla
her yerde propaganda var- fesatlik var

deyrambel
03-02-2007, 02:32 AM
kafkaslilik diye bir olay var- adamlarin cogu ermenilerle kolkola geziyorlar
turkiye de dogmus cecen bile bana dedi bosuna ugrasma bunlar seni anlamaz diyor- o bile bikmis anlatmaktan artik oyle propaganda yapmislar ki sanki cecenistani isgal eden turkiye sanki adamlari vatanindan atan biziz
KURAN YEMIN BIR cecen aynen boyle diyor bizim gocmenler anlatti guya turk askerleri cecenlerin kadinlarini cocuklarini oldurmush osmanli

ben bunu duyunca kafayi yedim - bizim hakta yapilan propaganda dag olur

deyrambel
03-02-2007, 02:34 AM
internet de,gazeteler de her yerde propaganda var turkler hakkina kotu- vahabiler orda propaganda yaptilar turkler kafir dinsiz -ne bilim her yerde propaganda

Scofield
03-02-2007, 02:34 AM
kardes bosuna nefes turketiyorsun. artik bizimkilerde bir mantik suregelmis "cecenler bizim musluman kardeslerimiz severiz birbirimizi" diye sagdan soldan duyduklari ummetcilerin soylemlerini dillerine dolastirmis sakiz yapmislar. Bunlara asla inanmazlar senin soylediklerine :)

deyrambel
03-02-2007, 02:44 AM
âåçäå ñäåëàþòü î ÒÞÐÊÈ ïëîõî
÷òî õîòÿòü îò íàñ
ÿ òóðê ãîðæóñü ÷òî ÿ ÒÓÐÊ
Õâàòèò óæå
ÒÓÐÊÈ ÐÎÄÈËÈÑÜ Â ÀËÒÀÉ ÃÎÐÛ
ÂÎÅÂÀËÈ,ÂÛÈÃÐÀËÈ È ÏÎÅÒÎÌÓ ÌÛ ÆÈÂÅÌ Â ÒÓÐÖÈÈ
ARKADASLAR GOZLERinizi acin lutfen- kendimize bakalim hayaller dunyasinda gezmeyelim lutfen

Demir Kağan
03-02-2007, 02:48 AM
Demek ki neymiş deyrambel? Müslümanlık, Türklük vs. değilmiş önemli olan, İNSANLIKmış..

deyrambel
03-02-2007, 02:48 AM
kardes bosuna nefes turketiyorsun. artik bizimkilerde bir mantik suregelmis "cecenler bizim musluman kardeslerimiz severiz birbirimizi" diye sagdan soldan duyduklari ummetcilerin soylemlerini dillerine dolastirmis sakiz yapmislar. Bunlara asla inanmazlar senin soylediklerine :)
kardes - ben de bilmedigim icin oyleydim kafkasya cecenler muslumanlik kardesiz
adamlar turk oldugunu duydugunda hele cecen kizlari selam bile vermiyor
ipe sapa gelmez seyler anlatiyorlar
fasistler- fesatlik var- bir musluman eger herkesi insan olarak kabul ediyorsa o zaman bu fesatlik nerden cikiyor
hem muslumanim de hemde ayrimcilik yap

CECENLER TUTDURMUS HALIFE- halife 1. dunya savasinda cihad ilan etti,arablar bizi colde kesti,oyle hikayeler var- esir turk askerlerin dassaklarini elleriyle yolmuslar

Demek ki neymiş deyrambel? Müslümanlık, Türklük vs. değilmiş önemli olan, İNSANLIKmış..
kardes- oyle propaganda yapmislar ki turkler hakkinda ipe sapa gelmez seyler
ben duydugumda sok oldum
adamlar napolyon , rus generallerini bilmem iskenderi falan biliyorlar
FATIH SULTAN MEHMET'i bilen yok
suriye de osmanlini ne kadar kotu oldugunu- osmanlinin arablara zalimlik yaptigini hatta kafir devlet oldugunu anlatan kitaplar mesala suriye egitim sistemi devamli osmanliyi kotuler
muslumaniz diyen adamlar istanbulu kimin aldigini- bosnayi kimin musluman topragi yaptigini bilmezler

BU ISLAM DUNYASINA TURKLER KADAR HIZMET EDEN MILLET VAR MI?
kurt partisi DTP li il baskani diyor ki- kerkuk'e giren diyarbakira girmis sayilir ona gore ha istanbul da ki kurtler diyarbakirda ki kurtlere savas edilmis sayariz
dushun ya ISTANBULU FATIH SULTAN MEHEMT ALDI YAKINDA ISTANBULU KURT SEHRI DIYE ANLATIRLAR- tarih yaparlar kendilerine gore yaz internet de gazete de KURTLER SAVASTI ALDI -BURASI BIZIM FALAN DIYE-BAS KITABI oh

ZATEN 3 MILYON KURT VAR ISTANBUL DA- en buyuk kurt nufusu orda falan demeye basladilar
ya bu turkler dunyanin en gariban milleti

buyuk ermenistan projesin de VAN ERZURUM KARS BITLIS ELZIG MALATYA MUS SASON bu topraklar ermenistana dahil olacakti- Kazim Karabekir bu projeyi engelledi.
simdi bakin sevgili kardes dedigimiz adamlar san ki babalarinin tapulu mali gibi KURDISTAN DEYIP- BURASI BIZIM DEYIP isi halletmeye calisiyorlar
acaba KAZIM KARABEKIR - ATATURK bu savasi vermeseydi oralari ne olacakti

o kadar cok densizlik serefsizlik var ki
bazen diyorum boyle insanlik olmaz
kansiz ruhsuz ahlaksiz insan cok bu dunya da

oğuz
03-02-2007, 03:03 AM
ya bu turkler dunyanin en gariban milleti

Garip yetmez hem öksüz hemde yetimdirler :lol:

deyrambel
03-02-2007, 03:09 AM
mesala tutdurmuslar yeniceri diye- onlar turk etnikten degil ya-
boyle ahlaksiz insanlar yeniceriler turk degil diye- butun osmanli tarihini yeniceri ustune yazmaya kalktilar
yeniceri ilk basta 5 bin kisi en fazla 12 bin yeniceri oldu osmanli ordusunda- bunlar savaslarda falan on saflarda savasan birlik degildi- padisahin korumasi- parali asker
koskoca osmanli ordusundan 7 8 bin kisilik bir birligi ozellikle yazarak neyi ispatlamaya calistilar
300 bin kisilik timarli sipahileri neden yazmazlar?
BOYLE AHLAKSIZ INSANLAR OKUYAN DA DER KI- 200 BIN YENICERI VARDI- ONLAR KORUDU OSMANLIYI
NE AHLAKSIZLIK YA
RUS ORDUSUN DA HER ORDUDA YABANCI ETNIKTEN ASKER OLDU
RUS ORDUSUN DA KOSSAKLAR KAFKASLILAR ADIGE TATAR OLDU
BU HER devlet de olan sey-
bunu san ki osmanli TURK degilmis goster 7 bin yeniceri askeri var diye
ALLAH belalarini versin
insanliktan cikmis bu insanlar

benay
03-02-2007, 03:11 AM
Varya simdi bende Rusca ogrenmeye kalkiscam, bir arastirmak gerek, kendi kosemde bende arastirayim diyorum, ama birde kizlarin seni atmasi pek sasirtici degil, fotorafini koydun mu ?, Ama gercekten ilginc, o kadar saf insanlar olamazlar, dunya'dan haberleri yokmus gibi baska bir millet'in sozune kolayca gecmeleli ilginc...:shock: Hemde cecen !

Demir Kağan
03-02-2007, 03:14 AM
Garip yetmez hem öksüz hemde yetimdirler :lol:

Çin'in kestiği Türk, Arap'ın kestiği Türk, Rus'un kestiği Türk, paso kesilen Türk.

deyrambel
03-02-2007, 03:19 AM
Varya simdi bende Rusca ogrenmeye kalkiscam, bir arastirmak gerek, kendi kosemde bende arastirayim diyorum, ama birde kizlarin seni atmasi pek sasirtici degil, fotorafini koydun mu ?, Ama gercekten ilginc, o kadar saf insanlar olamazlar, dunya'dan haberleri yokmus gibi baska bir millet'in sozune kolayca gecmeleli ilginc...:shock: Hemde cecen !
baba
ben sana orneklerle anlatiyom- isi dalgaya verme
adamlar senin turk oldugunu ogrenince eyvallah bay diyorlar
RUS KIZLARI AMA OYLE DEGIL) TURK dedin mi ayyyyyy diyorlar:)

deyrambel
03-02-2007, 03:20 AM
bizans ordusun da uzlar bulgarlar pecenekler ne bilim kafkasyalilar bir cok milletden asker vardi
PROPAGANDA YAPAN adamlar tutdurmuslar OSMANLI TARIHINI 7 BIN YENICERININ ustune oturmuslar- cimbizla alir gibi

Demir Kağan
03-02-2007, 03:21 AM
Şükür ki Peçenekler vardı. Hristiyan Türkler, bize yaptıkları yardımları unutmayalım.

deyrambel
03-02-2007, 03:23 AM
simdi bakalim amerika ordusunu cogu ne bilim zenci ispanyol meksikali falan filan

fransiz ordusu lejyonlardan kurulu idi- afrikali bilmem neli falan

YA BU ADAMLAR NEDEN OZELLLIKLE BUNU YAZARLAR YENICERI DIYE? neden bu dusmanlik turklere karsi
bunlarin ALLAH'i kitabi yok mu?

benay
03-02-2007, 03:23 AM
Ama varya, Turk erkek deyince akla kari doven erkek geliyor...

Deyrambel bana baba mi dedin ?

deyrambel
03-02-2007, 03:26 AM
ozellikle avrupalilar YENICERILER TURK DEGIL DIYE OSMANLI TARIHINI yeniceri ustune oturdular- 7 bin tane sultanin kolesinin ustune oturtdular
cunku adamlar demek istiyor ki TURKLER BIZI YENMEDI-
hatta osmanlinin soyunun turk olmadigini yazacak kadar kafayi yemis adamlar bile cikti bu dunya da

bak iste sen de genelleme yapiyon-- DOGUDA KURTLER TORE CINAYETI YAPAR- ulkemizin ADI TURKIYE- HERKES TURKLER KARI olduruyor der
buda onun gibi bir sey

butun propagandalar TURK adinin ustune duser
avrupada ki adamlar ISME BAKAR TURKIYE TURKLER tore cinayeti kari dover - ERMENI SOYKIRIMI GIBI- CERKEZLER KURTLER ermenilere saldirmistir aslinda AMA ULKENIN ADI TURK- YAPISTIR TURK ADINA SOYKIRIM OHHH

oğuz
03-02-2007, 03:28 AM

Birde karıdan dayak yiyen Erkek olarak anılsaydık ne olacaktı :lol:

deyrambel
03-02-2007, 03:32 AM
o kadar ornek vermek olur ki- bir KURT AZERBAYCAN a gitsin orda bir isyeri acacagi zaman NE bilim TURK oldugunu der- orda birisine TECAVUZ ETSE -hirsizlik yapsa TURKLER YAPTI derler - ama siyasete GELINCE BEN KURDUM DER - sonucta TURK ADI KOTULENIR

arkadaslar bu dunya fani dunya- isimize bakalim
bosverin anasini satim varya
altay'da dogduk,otuken'de kurduk
dogu,bati,kuzey,guney dagildik
kilic kusandik,ata bindik
devletli olduk,sanli olduk
yazan benim

oğuz
03-02-2007, 03:39 AM
arkadaslar bu dunya fani dunya- isimize bakalim
bosverin anasini satim varya
altay'da dogduk,otuken'de kurduk
dogu,bati,kuzey,guney dagildik
kilic kusandik,ata bindik
devletli olduk,sanli olduk
yazan benim

Kannımca doğrusunuz :cool:

deyrambel
03-02-2007, 03:44 AM
Kannımca doğrusunuz :cool:
oyle kardes

benay
03-02-2007, 08:17 AM
Simdi arastirdigima gore, Kafkasya'da Amerika'nin etkisi altinda, Komünistler zaten radikal Islam'i silmiser, musluman kardes bagini'da boylece etkisiz hale getiriyorlarmis, Rus kitaplarinda beyin yikamasi var, suclular sadece Staline ve bir adammis, cevirtilmis tarih, 50 yili hopluyorlarmis, Turkiye'yi ve almanya'yi sorumlu ve kotu gosteriyorlar...

Goc etmis cok Cecen var, Turkiye'de Ulkuculere siginmislari var,...

Ama yinede kendisi Turk diye o kadar korkmalari ve kacmalari'ni anlayamadim, yazik ettiler valla, hem fotoragfina bakin, bu adamdan korkulur mu yaa ?!! Ne guzel'de bakiyor, bunlar'in beynleri iyice yikanmis...

Ama arastirdigim kadariyla Cecenlerin cogu Turkleri cok sever

BOZ-OK
03-02-2007, 10:22 AM
Ama yinede kendisi Turk diye o kadar korkmalari ve kacmalari'ni anlayamadim, yazik ettiler valla, hem fotoragfina bakin, bu adamdan korkulur mu yaa ?!! Ne guzel'de bakiyor, bunlar'in beynleri iyice yikanmis...

Benay, asilma bakiim oglana....:lol:

benay
03-02-2007, 02:44 PM
Benay, asilma bakiim oglana....:lol:

Sen varken ben baskasina asilirmiyim hic

BOZ-OK
03-02-2007, 02:59 PM
Sen varken ben baskasina asilirmiyim hic

Ahhh kizlar... Oyle yakisikli gencler dururken, yasli basli adamlarda ne bulurlar bilmem...:cool:

deyrambel
03-02-2007, 03:07 PM
arkadaslar yazdilarim da yanlislik var mi?
kurculer tutdurmus malazgirt savasin da TURK Ordusun da kurtler de varmis bizansa karsi savasmislar
bah hele bah
dushunun bir ordu 250 bin kisilik bu ordu da 20 bin kurt askeri var- bundan dolayi biz kurtculere MEMLEKETI VERMELIYMISIZ
akla ve bilime uymayan seyler
dunya da hic bir ordu yoktur ki ordusun da saf irk olsun
CENGIZ HAN mogollarin ordusunun yarisi TURKLERDEN IDI
TURK generaller var idi
ne diyorum size yakin da Istanbul'u biz aldik derler

Simdi arastirdigima gore, Kafkasya'da Amerika'nin etkisi altinda, Komünistler zaten radikal Islam'i silmiser, musluman kardes bagini'da boylece etkisiz hale getiriyorlarmis, Rus kitaplarinda beyin yikamasi var, suclular sadece Staline ve bir adammis, cevirtilmis tarih, 50 yili hopluyorlarmis, Turkiye'yi ve almanya'yi sorumlu ve kotu gosteriyorlar...

Goc etmis cok Cecen var, Turkiye'de Ulkuculere siginmislari var,...

Ama arastirdigim kadariyla Cecenlerin cogu Turkleri cok sever
:cool: cecenlerin hepsini genellemedim
ama ipe sapa gelmez seyler yaziyorlar
mesala 1999 depremin de izmit de askerler bilmem kuran ne yapmis-orda cok fuhus varmis diye ALLAH deprem yapmis- 18 bin insan olmus- bunu bana cecen yazdi- ona da bizimkiler yani bu dinciler yaziyorlar
japonya da her yil deprem oluyor- o zaman rusya da deprem yok bu ruslar musluman o zaman ya
ipe sapa gelmez seylerle adamlari turk dusmani yapmislar- zaten deprem olmasina gerek yok TURKIYE de binalar kendiliginden cokuyor-- dusunun adamlar depremi bile propaganda araci olarak kullanmislar
bizi kafir falan saniyorlar
rusca yaziyorlar
ASENA nerelisin )))))))) herhal sen TURKIYE de yasamiyon?

deyrambel
03-02-2007, 03:30 PM
bu arada 4 milyon ytl harcayarak VAN da ki AKTAMAR ermeni kilisesini restora etmisler 29 nisan da acacaklarmis
ermenistan da ise türk yok-birakin turku-yerli musluman yok

bizim vergilerle adamlara KILISE restorasyonu YAPTILAR
ERMENISTAN DA cami kalmismidir acaba

ya ben ne yaziyom

Seckjin Khan
03-02-2007, 06:29 PM
Almaya'da Camii yapılıyorsa Türkiye'de Klise neden yapılmasın ?

Aybike
03-06-2007, 05:15 PM
neden ayyyyyyyyy diyorlarki...merek ettim şimdi