PDA

View Full Version : Bugün Sevdiklerinize Sıkı Sıkıya Sarılın! Hemen Şimdi!

Alperen61
03-02-2007, 03:51 AM
bu günlerde çok söylenen bir söz var :anı yaşamak. anı yaşamak düşününce gerçekten gerekli diyor insan.şimdi bile bir an geçip gitti bile istesek de bütün varımızı yoğumuzu koysakda mümkün değil dönmeyecek.bu herşeyde böyle zaman geçince çaresi yok.çocuğunuzla oyunmu oynamanız gerekiyor bırakın işler biraz beklesin üç beş yıl sonra siz istesenizde o sizinle oynamayacak o zaman dilimi kaçırılmıştır.bu öğlen namazmı kılmanız gerekiyor kendinizi zorlayın ikindide olay bitmiştir o öğle vakti birdaha gelmeyecek.arkadaşınızı aramakmı geldi aklınıza bence ertelemeyin insan hayatıda anlık bir olay birde bakarsınız aramak için müsait olduğunuzda arkadaşınız yok.ve en çok büyüklerin gönlünü almak en hızlı yapılması gereken şeylerden belki. en yakın bir büyüğünüzü arayıp halini sormak onu sevdiğinizi hissettirmek için yarın çok geç olabilir.düşününce çok anlamlı geliyor giden bir anı ne olursa olsun geri getiremiyorsunuz.ve böylece ömrünüz düşünüp yapamadıklarınızla geçip gidiyor belkide çocuğunuza şımarır diye hiç sevginizi göstermeden,belkide seni seviyorum diyemeden zaman bitiyor.artık o yetişkin bir insan oluyor büyüdüğünde yapsanız bile o artık eskisi gibi anlamlı değildir. eminimki birçok şeyi yapmak isteyipde yapamamışızdır hep ertelemişizdir sanki sonsuza kadar yaşayacak gibi herşey zamanında güzeldir diye bir söz var kısacası anı yaşamak dolu dolu yaşamak gerekli hem ruh hem de beden için. dün gitti yarın meçhul kala kala elimizde bugün var onunda şu anı var.iyi değerlendirmeniz dileğiyle

Demir Kağan
03-02-2007, 04:23 AM
Sevdiklerine değer vermeli insan. Bir sevgi sözcüğünü esirgememeli sevdiklerinden. Sevgisini göstermeli, sevgisini göstermeyi bilmeli. ;)

Mgas
03-02-2007, 04:25 AM
Yahu hep su geometirye oturup calısayım uvey evlat muamelesi yapmayayım diyorum ama hep erteliyorum. Gidipte calısayım gaza geldim :)

eflatunn
03-02-2007, 04:43 AM
İlk satırları okumaya başladığımda iyiydim.
Ortalara doğru boğazım düğümlendi sanki.
Sonunu tahmin edersiniz.Bir süre ekrana boş boş baktım.
Çok anlamlı bir yazı çoookkk.
Bir tane teşekkür yetmez.Teşekkürler.

Demir Kağan
03-02-2007, 05:27 AM
İki tane mi yeter? :lol:

Mgas
03-02-2007, 05:59 AM
O degilde arkadaslar fazla gaza gelip milleti durduk yerde arayıp manyak manyak konusmayın. Hem kontorunuze yazık hemde akıl saglıgınıza :D

eflatunn
03-02-2007, 10:38 AM
O degilde arkadaslar fazla gaza gelip milleti durduk yerde arayıp manyak manyak konusmayın. Hem kontorunuze yazık hemde akıl saglıgınıza :D

YORUMSUZ...:beat:

Ne araması Mgas , kalkıp gittim ben.:)

Mgas
03-02-2007, 11:06 AM
YORUMSUZ...:beat:

Ne araması Mgas , kalkıp gittim ben.:)

Amma gaza gelmissin :D

Demir Kağan
03-02-2007, 11:12 AM

Epey gaza gelmiş baksana, sevgi kelebeği mübarek, milletin de formunu doldurmuş.

eflatunn
03-02-2007, 11:12 AM

Ona gaza gelmek demeyelim de sevdiklerine değer vermek diyelim.
Şöyle düşün bu yazıyı okuduktan 5 dk.sonra bir kaza geçirseydim yada herhangi bir şey olsaydı ve ben ölseydim o insanın yüzünü görememiş olacaktım.Kim bilir en son ne zaman bakmıştım yüzüne hiç hatırlamayacağım.Ama kalkıp gittim,gördüm.o dakikada ölsem bile en son o yüzü görerek ölmüş olacağım.
İçimden kalkıp gitmek geldi ve gittim.

eflatunn
03-02-2007, 11:15 AM
Epey gaza gelmiş baksana, sevgi kelebeği mübarek, milletin de formunu doldurmuş.

Allah allah şunlara bakarmısınız.
teker teker gelin :lol:
Geldiysem geldim,doldurduysam doldurdum.

Demir Kağan
03-02-2007, 11:15 AM
Şöyle düşün bu yazıyı okuduktan 5 dk.sonra bir kaza geçirseydim yada herhangi bir şey olsaydı ve ben ölseydim o insanın yüzünü görememiş olacaktım.Kim bilir en son ne zaman bakmıştım yüzüne hiç hatırlamayacağım.Ama kalkıp gittim,gördüm.o dakikada ölsem bile en son o yüzü görerek ölmüş olacağım.

http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=592745&postcount=39

eflatunn
03-02-2007, 11:18 AM
Bana sevgi kelebeği diyene bakın hele :lol:
Sanki benden farklı düşünüyor.

Demir Kağan
03-02-2007, 11:19 AM
Bana sevgi kelebeği diyene bakın hele :lol:
Sanki benden farklı düşünüyor.

Ben aksini iddia ettim mi bağyan?

Mgas
03-02-2007, 11:31 AM

Kaza anında acıyla kıvranırken sevdiklerin ne kadar aklına gelir bilmiyorum. Bu 5dk. sonra kaza gecirsem anlayısına pek guvenme. Siddetli birsey olursa milleti dusunemeden bayılırsın zati. Dusunebiliyorsan muhtemelen yasar, sakat kalır yada uzun bir muddet sonra olursun. Bu muddetde hastahaneye kaldırılacagını dusunursek muhtemelen sevdiklerin de gelecektir. Kasma yani fazla :D

eflatunn
03-02-2007, 11:35 AM
Kaza anında acıyla kıvranırken sevdiklerin ne kadar aklına gelir bilmiyorum. Bu 5dk. sonra kaza gecirsem anlayısına pek guvenme. Siddetli birsey olursa milleti dusunemeden bayılırsın zati. Dusunebiliyorsan muhtemelen yasar, sakat kalır yada uzun bir muddet sonra olursun. Bu muddetde hastahaneye kaldırılacagını dusunursek muhtemelen sevdiklerin de gelecektir. Kasma yani fazla :D

Geliyor efendim geliyor.
Bir bildiğimiz var ki söylüyoruz.

Mgas
03-02-2007, 11:39 AM
Geliyor efendim geliyor.
Bir bildiğimiz var ki söylüyoruz.

Acı cekerken acıdan baska birseye konsantre olmak gercekten zor. Acıdan kastım ise fiziksel acı. Kaza sonrası hissedilecek olanda bu. Bahsettigin durumda fiziksel acı cekiyor muydun ?

eflatunn
03-02-2007, 11:46 AM
Acı cekerken acıdan baska birseye konsantre olmak gercekten zor. Acıdan kastım ise fiziksel acı. Kaza sonrası hissedilecek olanda bu. Bahsettigin durumda fiziksel acı cekiyor muydun ?

Evet çekiyordum.
Çünkü gerçek bir kaza geçirdim.Öyle olmasaydı bu kadar emin konuşmazdım.

Mgas
03-02-2007, 11:49 AM
Evet çekiyordum.
Çünkü gerçek bir kaza geçirdim.Öyle olmasaydı bu kadar emin konuşmazdım.

Haklısın o zaman pskoloji konusunda pek iyi degilim herhalde. Bu arada gecmis olsun!

Alparslan
03-02-2007, 03:29 PM
Dedemi kaybedeli birkac ay olmustu, Anneannem hastanede ve gun gectikce eriyordu. Okulumdan her cikista bindigim otobus onun yattigi hastanenin onunden gecerdi...Haftada bire dusurmustum ugramalarimi, malum OSS vardi ya,hayat mesguliyet demekti. Bir gundu aklima dustu,su durakta inip bir elini opeyim bir hayir duasini alayim beni buyuten canim Anneannemin diye, sonra eve gidip yayilma hissi agir basti ve devam ettim. Trafik yuzunden 1 saat sonra eve vardigimda annemleri aglamaktan gozleri kizarmis buldum, agzimdan ilk dokulen:Anneanne...

Tam aklimdan gecerken o canini teslim etmisti belkide ve ona son birkez ne kadar minnettar oldugumu soyleyemeden -torunu oldugum icin- gitti, hemde donmemecesine...Mezara kendim indirdim, cok guzel kokuyordu. Simdi gozlerimi kapadigimda onu goremiyorum ama o gun otobuste evine giden umursamaz salak aklimdan hic cikmiyo...Artik hedeflerimi sevdiklerime gore belirlemeye calisiyorum herseyin bir nefeslik oldugunu aklimdan cikarmamaya calisarak.Cunku bir bayram arefesiydi ve annemden istedigi bayramlik elbise hala evimizde, hic giyilmedi ve giyilmeyecek...Bu olaydan sonra 1 yil bende o elbise gibi oldum,bos ve askida curumeye terkedilmis...Sarilmak icin cok uzagim sevdiklerime ama bir telefon ettim simdi ve umarim bu gece bir melek Anneannem seklinde ruyama gelir....Ona sarilmayi o kadar ozledim ki.

Demir Kağan
03-03-2007, 02:30 AM
Hülâsa ana fikir, "geç olmadan"...

oğuz
03-03-2007, 02:32 AM
Hülâsa ana fikir, "geç olmadan"...

Hiçbirşey için geç değildir !

Saati kurmayı unutmayan gama :mrgreen: