PDA

View Full Version : Ne Biçim bir Başkansın ya...

Seckjin Khan
03-03-2007, 06:26 AM
İstanbul Mimarsinan Belediye Başkanı Ulu Önder Atatürk'e iğrenç bir benzetme ile dil uzattı.

İSTANBUL’da Mimarsinan Belediye Başkanı AKP’li Cuma Bozgeyik hem çok bilgili (!), hem de çok büyük mizah anlayışına sahip. Kalabalık ortamlarda piyasaya çıkıp fıkra mıkra anlatıyor.

AKP’li Belediye Başkanı Cuma Bozgeyik, dinleyici topluluğuna aynen şunları anlatıyor:

- Başkan: "Kaymakam Bey, Kuşadası’nda kaymakamlık yaptı. Orada bir efe var, müthiş Atatürk hayranı. Atatürk deyince adam hemen ayağa zıplıyor, selam duruyor. Şöyle oluyor böyle oluyor filan. Şimdi gün oluyor harman oluyor, Atatürk’ün yolu Aydın’a düşüyor. Kuşadası’na. Şimdi efe de, istasyon meydanında çayhanesi var. Atatürk deyince adamın aklına böyle iriyarı, böyle palabıyıklı, ne bileyim üniforması filan, her şeyi ile böyle dev gibi bir adam hayal ediyor. Süslüyor dükkánını. İstasyona iner inmez ona çay kahve ikram edecek. Bekliyorlar. Şimdi tren geliyor, yavaş yavaş yanaşıyor. Bizim efe her şeyi ile hazır vaziyette. Trenden inecek o güçlü, heybetli, cüsseli adamı bekliyor şimdi. İniyor kısa boylu bir adam. Bıyık mıyık da yok.

- Dinleyenler: Ha ha haaa... (Gülüyorlar.)

- Başkan: Efe yıkılıyor bir kere şimdi. Olsun diyor, yüreği büyüktür bizim Ata’nın diyor. Sesi mesi gürdür şimdi filan. Tabii o zamanlarda televizyon melevizyon yok. Sesini filan bilmiyorlar. Konuşuyor. Sesi cılız bir adam. Eyvah, efe bir daha gidiyor.

- Dinleyenler: Ha ha haaaa... (Gülüyorlar.)

- Başkan: Bütün hayaller suya düşüyor yavaş yavaş. Olsun diyor, yüreği şeydir, büyüktür diyor. Geliyor şimdi. Ne içersiniz sayın paşam? Kahve diyor. Nasıl olsun? Şekerli olsun diyor. Yapma be paşam diyor. Böyle yığılıyor herif.

- Dinleyenler: (Gülüşüyorlar...)

- Başkan: Ha ha haaa... Bunu da mı yapacaktın bana diyor. Ha ha haaa... Efendim özür dilerim, o yörede şekerli kahveyi ibneler içermiş... Ve bizim adam orada düşüp bayılıyor... Ha ha haa... Hi hi hiiii..."

Alın size videosu da var :evil:

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=761

İŞTE MAİL ADRESLERİ
bilgi@istanbul-mimarsinan.bel.tr
msbelediyesi@ttnet.net.tr

Mgas
03-03-2007, 06:39 AM
Sacma sapan bir hikaye iste.

Karayılan
03-03-2007, 07:23 AM
Her zaman diyorum ya kuyruk acısı... Iste boyle birsey zor gecer...

Seckjin Khan
03-03-2007, 07:34 AM
hahaha hihihi miş ne biçim insanlar bunlar ya ne iğrenç ne karektersiz insalar ya bi de basın toplantısı yapıp söylememem gereken şeyler söyledim özür diliyorum diyor haysiyetsiz.Senin orada olman büyük bir hata...

Demir Kağan
03-03-2007, 07:42 AM
Ne desek az.

Önderine laf söyleyenleri seçen halk utansın.

Karayılan
03-03-2007, 07:43 AM
I*nenin onde gideni olmasa oyle avrat gibi gulmezdi

27 Mayıs darbecileri gibi hissettim kendimi ama küfretmeyelim, hadi ettik, bari sansürleyelim.
Demir Kağan.

Scofield
03-03-2007, 10:33 AM
yollayacaksin Arabistana laik olduklari yere....

Karayılan
03-03-2007, 10:45 AM
Sen beni sansurledin de Demir Kagan bunlari kim sansurleyecek? Ahh ulan ahh be. Her yerden bir cakal guluyor. Bozkurt ininden cikar mi birgun? Cikar elbet...

Demir Kağan
03-03-2007, 10:48 AM
Bana göre, Ergenekon destanı Türk Ulusu'nun kaderini anlatıyor. Yüzyılda bir sıkıntı içine giren Türk Ulusu'na, 15 yıl içerisinde bir Gök Börü gelecektir. ;)

Karayılan
03-03-2007, 11:02 AM
Bir Basbug gelmisti. Mavi gozlerine kurban oldugum. Yine gelir mi kandas? Bir Kur Sad daha gelir mi?

Demir Kağan
03-03-2007, 11:05 AM
Bir Basbug gelmisti. Mavi gozlerine kurban oldugum. Yine gelir mi kandas? Bir Kur Sad daha gelir mi?

Mustafa Kemaller, Kür Şadlar, Attilalar, Bilge Kağanlar, Timurlar, Cengiz Hanlar, Fatihler, Abdulhamitler tükenmez! ;)

Birilerinin "Tamam, şimdi Türk'e saldırma vakti" dediği an çıkarlar ortaya.

eflatunn
03-03-2007, 02:14 PM
Terbiyeden gram bulunmayan şahsiyetsiz insan. :evil:
Bir de bunlara insan diyoruz değil mi ? :rolleyes:

Demir Kağan
03-03-2007, 02:21 PM
Bize hakaret ettin!!!

eflatunn
03-03-2007, 02:26 PM
Bize hakaret ettin!!!

Bu aralar farkında olmadan ne çok şey yapıyorum ya. ;)

Demir Kağan
03-03-2007, 02:27 PM
Evet.

Senin yüzünden şarkı atmayı unuttum flashdiske, ablama getirmek için! :evil:

eflatunn
03-03-2007, 02:30 PM
Evet.

Hissetmiştim zaten yine bir şeye sebep olduğumu.;)
Ya bu arada geçen akşam demiştim ya birazdan deprem olursa o da benim yüzümden zaten diye o gece Elazığ'da deprem olmuş. :lol:

Demir Kağan
03-03-2007, 02:31 PM
Söylüyorum ama insanlar dinlemiyor beni.

Bunların sorumlusu eflatunndur.. Eflatun-ul Arzdır!!

Mgas
03-03-2007, 02:40 PM
Hissetmiştim zaten yine bir şeye sebep olduğumu.;)
Ya bu arada geçen akşam demiştim ya birazdan deprem olursa o da benim yüzümden zaten diye o gece Elazığ'da deprem olmuş. :lol:

O da mı senin yuzundendi ? Biz de hissettik Malatyadan. Ev bile catladı vallahi 6 gibi birsey yaparsan eflatunn buradaki evlerin yuzde 80 i cokuyor bizde altında kalıyoruz haberin olsun.

Birde eflatunn Elazıglı degilsen senin yuzunden oldugunu sanmıyorum. Hep bu Elazıglılar yuzunden hep... (Elzaıglı degilsin degil mi :? )

Demir Kağan
03-03-2007, 02:41 PM
Annesi Elazığlı diye biliyordum ben ama. :rolleyes:

eflatunn
03-03-2007, 02:44 PM
O da mı senin yuzundendi ? Biz de hissettik Malatyadan. Ev bile catladı vallahi 6 gibi birsey yaparsan eflatunn buradaki evlerin yuzde 80 i cokuyor bizde altında kalıyoruz haberin olsun.

Birde eflatunn Elazıglı degilsen senin yuzunden oldugunu sanmıyorum. Hep bu Elazıglılar yuzunden hep... (Elzaıglı degilsin degil mi :? )

Gakkoşum ben efendim.:D
Yok Mgas Elazığlı değilim.
Bu arada tutulma gerçekleşiyor git bak istersen.Bu sefer doğru en azından. :lol:

eflatunn
03-03-2007, 02:44 PM
Annesi Elazığlı diye biliyordum ben ama. :rolleyes:

:shock: :shock:
ne alaka !!!

Mgas
03-03-2007, 02:46 PM
Gakkoşum ben efendim.:D
Yok Mgas Elazığlı değilim.
Bu arada tutulma gerçekleşiyor git bak istersen.Bu sefer doğru en azından. :lol:

Allahtan degilsin eflatunn gunde 20 vakit dua et bunun icin :)

Demir Kağan
03-03-2007, 02:46 PM
Öyle işte. :lol:

eflatunn
03-03-2007, 02:50 PM
Allahtan degilsin eflatunn gunde 20 vakit dua et bunun icin :)

valla bunun için dua eder miyim bilmiyorum ama az daha konuşursak Seçkin hepimizin kulaklarını çınlatacak.:lol:
ya dikkat ettiyseniz bu üç kişi bir araya gelince o başlık bitiyor.nedense :lol:

Mgas
03-03-2007, 02:51 PM
valla bunun için dua eder miyim bilmiyorum ama az daha konuşursak Seçkin hepimizin kulaklarını çınlatacak.:lol:
ya dikkat ettiyseniz bu üç kişi bir araya gelince o başlık bitiyor.nedense :lol:

Evet.

Baslıgı sulandıran mod, bize bisey olmaz eflatunn :D

Demir Kağan
03-03-2007, 02:52 PM
Başlıkların bitmesi de senin yüzünden!!! :evil:

Mgas
03-03-2007, 02:54 PM
Başlıkların bitmesi de senin yüzünden!!! :evil:

Kac tane konu kilitlettik simdiye kadar :)

Kaptan-i Derya
03-03-2007, 02:59 PM
aferin böyle devam.

oğuz
03-04-2007, 09:23 AM
Bizim forum gibi başka bi forum varmı ?

Belediyeden başladık,ay tutulmasından çıktık...

takipçi gama :mrgreen:

Demir Kağan
03-04-2007, 09:31 AM
eflatunn'un yüzünden!

Karayılan
03-04-2007, 01:47 PM
Hakkinda sorusturma acilmis dun.

Demir Kağan
03-04-2007, 01:49 PM
Zahmet olmuş.

nogayhan
03-04-2007, 07:26 PM
S.A

Mavi gozleri cakmak cakmakti,yada altin sarisi saclari dalgalaniyordu,deseydi iyi olurmuydu:rolleyes:

HYML
03-05-2007, 01:27 AM
http://img90.imageshack.us/img90/5654/sozhc6.gif

oğuz
03-05-2007, 01:31 AM
http://img90.imageshack.us/img90/5654/sozhc6.gif

Gazi'de geldikleri gibi giderler demişti...

dağcı gama :mrgreen:

Seckjin Khan
03-08-2007, 02:31 AM
AKP, fıkracı başkan için ihraç istedi
ANKARA / İSTANBUL Milliyet

AKP yönetimi, Atatürk'e hakaret içeren fıkra anlattığı için büyük tepki toplayan İstanbul Mimarsinan Belediye Başkanı AKP'li Cuma Bozgeyik'i ihraç istemiyle disipline sev ketme kararı aldı.
CHP'liler ise savcıların derhal soruşturma başlatmasını ve Bozgeyik'in görevden alınmasını istedi.
AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün'ün başlattığı fıkra incelemesi sonuçlandı.
İstanbul İl Teşkilatı'nın konuyla ilgili ses kayıtlarını inceleyerek hazırladığı rapor doğrultusunda Bozgeyik'in ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi yönünde talimat veren Ergün, "Bu edepsizliği kimse savunamaz. Böyle bir edepsizliği taşıyamayız" dedi.

Bakanlık yazı gönderdi
Bozgeyik 'in anlattığı fıkra kamuoyuna yansıyınca, İçişleri Bakanlığı İstanbul Valiliği'ne bir yazı göndererek olayın incelenmesi talimatını verdi. Bakanlık kaynakları, Atatürk aleyhine işlenen suçların TCK'ya göre doğrudan savcılıklarca başlatılacak soruşturmalarla değerlendirileceğini, bakanlığın buna rağmen İstanbul Valiliği'ne talimat verdiğini belirtti.
Bozgeyik ise "sinirlerinin bozulduğu gerekçesiyle" 10 günlük rapor alarak izne ayrıldı.

Dulkadiroglu
03-08-2007, 03:47 AM
serefsiz,kisiliksiz,saygısız adam!!!gitsin babasıyla dalga gecsin bir ahmakın babası oldugu icin!!!

eflatunn
03-08-2007, 05:11 AM
AKP, fıkracı başkan için ihraç istedi
ANKARA / İSTANBUL Milliyet

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün'ün başlattığı fıkra incelemesi sonuçlandı.
İstanbul İl Teşkilatı'nın konuyla ilgili ses kayıtlarını inceleyerek hazırladığı rapor doğrultusunda Bozgeyik'in ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi yönünde talimat veren Ergün, "Bu edepsizliği kimse savunamaz. Böyle bir edepsizliği taşıyamayız" dedi. :shock: :shock:

BozGEYİK ise "sinirlerinin bozulduğu gerekçesiyle" 10 günlük rapor alarak izne ayrıldı. :lool: :lool: :lool: :lool: .......................

Temur
03-08-2007, 11:51 AM
fıkra sıkıcı şekerli kahve muhabbeti hem saçma hem iğrenç.

Lakin şuanda bütün gençler çocuklar heykellerdeki heybetten ötürü Atatürkü iriyarı devasa bir insan sanıyorlardır. Lakin atatürk 165cm boylarında yani kısa boylu ve oldukça ince tiz bir sesi vardı. Bunların böyle olması hiçbir şeyi değiştirmez düşünüki aynştayn diye bir adam çıkıyor zebellak gibi almanların arasından 1.55 boyu ile ama dünyanın en meşhur ve başarılı bilim adamı oluyor. Başarı boy ile olsaydı ruslar ve amerikalılar dünyanın en iyi futbolunu oynardı. Kavak uzundur ama gölgesi yoktur esamesi okunmaz. Örnekler çoğaltılabilir.Ben de kısa boyluyum ama iki yabancı dil arasında mühedisliki çeviri yapıyorum şöyle accık övünüyüm yav ehem ehem.

Aybike
03-08-2007, 12:40 PM
Bir ATA olamamanın insanlara verdiği sıkıntı ve aşağılık duygusunun bastırılma cabası...:)
1.65 Boy ile TURK un atası olmak ne buyuk başarı...