PDA

View Full Version : Uzerinizdeki uyenin avatarını yorumlayın :)

Pages : 1 2 [3] 4

yavuz
07-05-2007, 08:40 AM
Parayla, torpille degil bu isler... Sirayla... Once benimkini yorumlaman gerecek Turansoyu. :lol:

Demir Kağan
07-05-2007, 11:16 AM
Done done (:lool:) aya cikmis mevlevi ya da oyle bir sey. :lol:

Karayılan
07-05-2007, 12:31 PM
Parayla, torpille degil bu isler... Sirayla... Once benimkini yorumlaman gerecek Turansoyu. :lol:Tasavvuf ruhu :cool:

Mgas
07-05-2007, 12:38 PM
Olmaaaaz Turansoyu olamaaaaz. Racona aykırı :)

Seytan beni ancak arkadan bıcaklar :D

Karayılan
07-05-2007, 12:45 PM
Olmaaaaz Turansoyu olamaaaaz. Racona aykırı :)

Seytan beni ancak arkadan bıcaklar :DO seytan beniiim :twisted:

Mgas
07-05-2007, 01:01 PM
Brutusler olmasa Sezarları kim oldururdu :) Benim gibi adamlar onden bıcaklanmaz Turansoyu ;)

Karayılan
07-05-2007, 01:05 PM
Brutusler olmasa Sezarları kim oldururdu :) Benim gibi adamlar onden bıcaklanmaz Turansoyu ;)Iste avatarim kanit Mgas. Seni duvara civiledim :lol:

Mgas
07-05-2007, 01:18 PM
Ama olmemisim daha :) Cıkmamıs candan umit kesilmez :)

1- Catalın bi miktarı dısarıda yani tam girmemis
2- Penguenlerin derisi ve yag tabakası cok kalındır.

İki kan aktı diye oldum diye bir sey yok Turansoyu :D

Karayılan
07-05-2007, 01:23 PM
Ama olmemisim daha :) Cıkmamıs candan umit kesilmez :)

1- Catalın bi miktarı dısarıda yani tam girmemis
2- Penguenlerin derisi ve yag tabakası cok kalındır.

İki kan aktı diye oldum diye bir sey yok Turansoyu :DAmacim oldurmek degil zaten. Biraz gidiklamak istedim seni. Seni oldurur muyum hiiic :lol:

Bilge_Kagan
07-05-2007, 01:41 PM
Penguen Linux pengueni de, seytan RedHat seytani degil mi ? Neden olduruyor anlamadim :D

Karayılan
07-05-2007, 01:57 PM
O pipeti nasil agzina sokacak acaba. dik bir aciyla sokmasi imkansiz :D :D

yavuz
07-05-2007, 02:27 PM
Mgas'in da dedigi gibi, kimse penguenleri onden bicaklayip, tirmiklayip olduremez. :evil:

Yasasin penguenizm! :cool:

BuyukTuran
07-05-2007, 03:13 PM
bu warninglerde ne dedim önce
sonra bi baktım yılın önemini gösteren bi avatar
maşallah diyorum çok beğendim:)
tam bir mevlevi kardeşim yavuz
tarikatçı seniiiiiii:lol:

yavuz
07-05-2007, 03:23 PM
-Mevlevilige eremedik, baska yollardayiz. Sukur; ayni yere cikıyor yollar... Marifet, yolu tamamlayabilende... ;)

BuyukTuran'in avatarini yorumlamak istemiyorum. Ben direkt kendiyle ilgili dusuncelerimi soyleyeyim;

Forumda en cok tanismayi arzuladigim kisilerden, belki de ilk siradadir. Neden bilmiyorum; son zamanlarda yazilarini da pek takip edemiyorum. Ama kan mi cekiyordur, nedir; bir isinma soz konusu bir yildir bende kendisine karsi...

Abi diyesim var; diyebilir miyim? :lol:

BuyukTuran
07-05-2007, 03:29 PM
tabi kardeşim benim ben de de aynı sana karşı ilk mesajından beridir
inşallah hedefe kazasız belasız varırız kardeşim
yollar ayrı kalpler birden öte aynı;)
bende mesajı yazarken ah bi şu yavuzla tanışamadım gitti diyodum
yolun uğrarsa bursaya antepe söyle kardeşim
şu zamanda mevlevi olabilseydik keşke diyorum senin avatara baktıkça :)

1001thnight
07-06-2007, 02:28 PM
Türk Donanmasını okyanuslarda tahayyül eden bir dşüncenin resme yansımaları

yavuz
07-06-2007, 02:32 PM
Yasli bi adam. Kanimca, Oguz Abi'nin avatarindakiyle ayni adam. Ben fakir birisi saniyordum. Herkes taniyomus adami. En az Turkistan'da meshur... :rolleyes:

sehriyar gama :mrgreen:

1001thnight
07-06-2007, 03:06 PM
Yasli bi adam. Kanimca, Oguz Abi'nin avatarindakiyle ayni adam. Ben fakir birisi saniyordum. Herkes taniyomus adami. En az Turkistan'da meshur... :rolleyes:

sehriyar gama :mrgreen:

O avatar eskidi; artık meydanı Oğuza bırakıyorum; bir yorum da buna gelsin bakalım

Uzbey
07-06-2007, 03:49 PM
Ben eskiden yumiyum alırdım,sigara niyetine dudagıma asar oylece beklerdim!Bu sigara da yumiyuma benziyo!

1001thnight
07-06-2007, 03:58 PM
"Seninle hesabım bitmedi; görüşeceğiz..." der gibi

DrAydan
07-06-2007, 04:18 PM
Yavuz neden yoksun burada hm???:D

Mgas
07-06-2007, 04:44 PM
Bizim gozlere hic benzemiyor. Hafif kahverengi oluruz biz bu nedir ya? Turk degil misiniz yoksaaaaa :shock: (saka :) )

DrAydan
07-06-2007, 04:50 PM
Bizim gozlere hic benzemiyor. Hafif kahverengi oluruz biz bu nedir ya? Turk degil misiniz yoksaaaaa :shock: (saka :) )
Yedi katım türk oğlu türktür geçmiş penguen :-D
Dur da yorumlamaya çalışayım avatarını.Çok düşünmem lazım:D

Mgas
07-06-2007, 05:00 PM
Yedi katım türk oğlu türktür geçmiş penguen
Dur da yorumlamaya çalışayım avatarını.Çok düşünmem lazımGoogle amcaya sorun, dusunmeyin :)

Yok Allah vergisi tabi bu tip gozler :) Ne bileyim biz agır amcalarız yakısmaz bize bu tip gozler zaten :lol:

Aslında burada boyle saka falan takılıyorum ama normalde boyle bastan asagı siyah giyinen, az gulen, saka yapmayan, dugun,askerlik...gibi durumlarda cıkıp oynamayan her gittigi yerde "abi soyle buyur" bir adamım

mavi gozlu olsam(avatarım ile ilgili sifre veriyorum ha :D ) millet tınlamazdı beni :lol:

DrAydan
07-06-2007, 05:08 PM
Google amcaya sorun, dusunmeyin :)

Yok Allah vergisi tabi bu tip gozler :) Ne bileyim biz agır amcalarız yakısmaz bize bu tip gozler zaten :lol:

Aslında burada boyle saka falan takılıyorum ama normalde boyle bastan asagı siyah giyinen, az gulen, saka yapmayan, dugun,askerlik...gibi durumlarda cıkıp oynamayan her gittigi yerde "abi soyle buyur" bir adamım

mavi gozlu olsam(avatarım ile ilgili sifre veriyorum ha :D ) millet tınlamazdı beni :lol:
Ayy Mgas alemsin vala :-D.

Mgas
07-06-2007, 05:19 PM
Ayy Mgas alemsin vala

Beni birde yakıncan tanısanız. Bu Mgas kim? Alper kim? derdiniz :)

Avatarım oldurmek icin klonlanmıs agent 47 amcaya aittir. Kendisi ve hikayesi bir basyapıttır.

Kafasının arkasında bu barkottan bulunur. İsmini barkotun sonundaki 47 sayısından almıstır. Boyle bircok klonlanmıs ajan vardır ama 47 no lu ajan hepsinin canına okumustur. Bas kahramanımızdır.

Amcaya ait resimler

http://ciko.webaddicted.net/avatar/christmasmp3.gif

http://www.music4games.net/Uploads/Images/hbm_agent47_sidestreet.jpg

http://aura.zaadz.com/photos/3/21332/large/Agent_47.jpg

http://www.ioi.dk/images/downloads/Hitman_Contracts_pix/Sniper_Preview%20copy.jpg

http://www.tech2.com/media/images/uploads/2006/05/bmoney.jpg

http://www.deletionquality.net/Teckningar/47-double.jpg

http://www.mtv.com/games/video_games/images/promoimages/d/dime/play_la/hitman_blood_money.jpg

amca kılsız klonlanmıstır. Bu da isinin parcasıdır. Kisi gunde 60 ila 80 arası kıl doker. Ama Agent 47 amca dokmez.

Bircok babası olan ama hic annesi olmayan amcamızdır kendileri :)

yavuz
07-07-2007, 05:29 AM
Avatari yorumlatiyo, bi de kendi anlatiyo. Fesuphanallah... Mgas en SIKICI uyesin. :lol: Sana oy vermedigime yaniyorum simdi.

Saka saka, en sevdigim uyerlerdensin. ;)

Avatarin da alti-ustu bi barkod, ayni barkodu makaranin ustunde de gorebilirdik. :lol:

1001thnight
07-07-2007, 05:31 AM
Aman dikkat! Düşeceksin.

chepny
07-07-2007, 05:37 AM
Scary Movie filminde böyle bir sahne vardı. Sanırım ikincisindeydi. Saksıdaki hint keneviri büyüyüp zenci elemanı çarsafa sarıp içiyordu :lool:

Mgas
07-07-2007, 06:25 AM
Avatari yorumlatiyo, bi de kendi anlatiyo. Fesuphanallah... Mgas en SIKICI uyesin. Sana oy vermedigime yaniyorum simdi.

Benimde niyetim oy toplamaktı zaten :) "Gıcık adamım" imajı cizip oy almaya calısıyordum vermedi Aydan hanım n'apim :(

Bir kere sevimli imajı verdik astarı da kaptıdık uhu :(

Fazla agır zırhlı. Hafif suvari, okcu, aynı zamanda yakından mudahelede etkili suvariler favorimdir.

1001thnight
07-07-2007, 07:29 AM
Araştırdım; bu barkod numarasının Çinden gelen kaçak penguen oyncaklardan birinin üstüne vurulan sahte numara olduğunu öğrendim

khanoghuz
07-07-2007, 03:59 PM
aman dikkat edelim

1001thnight
07-08-2007, 03:59 AM
aman dikkat edelim

Evet dikkat edelim; Atatürk'ün elinde sigara var. Bir bildiği var ki içiyor...

Dede Korkut
07-08-2007, 04:37 AM
Yiğit adam; böyle kahpe silahlara kendini teslim etmez evlat; kendine gel; çıkar üstündeki o şekilsiz heybeyi.

binbirincigece
07-08-2007, 06:55 AM
Yiğit adam; böyle kahpe silahlara kendini teslim etmez evlat; kendine gel; çıkar üstündeki o şekilsiz heybeyi.

Sen nerden düştün dayı; yenisin herhalde

Dede Korkut
07-08-2007, 07:44 AM
Sen nerden düştün dayı; yenisin herhalde

evlat üzerindeki utanç libasını çıkarmamışsın bir de benle samimiyetsiz bir şekilde münasebet kurmaya çalışıyorsun. var git terbiyeni takın öyle gel

Uzbey
07-08-2007, 07:50 AM
evlat üzerindeki utanç libasını çıkarmamışsın bir de benle samimiyetsiz bir şekilde münasebet kurmaya çalışıyorsun. var git terbiyeni takın öyle gel

Dede cok AYKIRI yorumlar yapıyorsun!:lol:

Dede Korkut
07-08-2007, 08:16 AM
Dede cok AYKIRI yorumlar yapıyorsun!:lol:

Evlat bu yorumlar binlerce yıllık birikimin semeresidir. Eğer bu yüzyılın Türklerine aykırı geliyorsa bu onların AYKIRIlığıdır.

yavuz
07-08-2007, 09:26 AM
Forumumuza renk katti, ama avatar renksiz... :lol:

Uzbey
07-08-2007, 04:08 PM
Kur'an ı Kerim'in ozunun ozunu bize anlatan,800. dogum yılı munasebetiyle UNESCO tarafından ilan edilen "Mevlana Yılı"nın kaynagı,tum insanlıgı tek bir noktada bulusturabilen alim,mutasavvıf,gonul adamı,Musluman...Yolunda olmaya calısıyorum,insallah basarırım.
Ama insana asıl koyan,Kultur Bakanlıgı'nın Mevlana Yılı etkinliklerinde elle tutulur hicbir sey yapmaması.Duzenledikleri konferansta,dunyanın dort bir yanından gelen Mevlana uzmanlarına ragmen,Mevlana'ya sadece sair diyenler var.Konferans sonrası "orotoryo" duzenleyebilme yetenekleri(!) var,konsept yapayım,yenilik yapayım derken "semah"ı rezil etme yetenekleri var,ellerine gecen bu fırsatı-dunyaya bu İslam Alimi'ni tanıtma fırsatını kullanamama yetenekleri var.Avrupa'dan,laiklik cıgırtkanlarından korkan bunlar,Mevlana'yı bile anlatamıyorlar insanımıza.
İstanbul Buyuksehir Belediyesi'nin,muzikal olarak anlatılan Mevlana'nın Hayatı'nda Yılmaz Erdogan denen PKK sempatizanını cıkartıp Mevlana'dan parcalar okuma gibi bir ayrıcalıgı var.
Velhasılı kelam,harika bir avatar!

yavuz
07-08-2007, 07:22 PM
Dunyadaki maddi emellere daha fazla dayanamayip bir kenara cekilme geregi duymus olan bir manevi varlik, bir melek... ;)

Turk
07-09-2007, 01:35 AM
Dolunayda kurt adama donmesinden korkulan dervis.

Emil_Diniyev
07-09-2007, 02:36 AM
Attila??????

yavuz
07-09-2007, 02:57 AM
Bozkurt??? :lol:

Turk
07-09-2007, 06:16 AM
Eline, Diline, Beline hakim ol.

benay
07-09-2007, 07:31 AM
ATTILA THE HUN ......... ?

Bozuk para

yavuz
07-09-2007, 07:49 AM
3.Oguzyan ??? :rolleyes: or :lool:

kisas gama :mrgreen:

BOZ-OK
07-09-2007, 10:21 AM
ATTILA THE HUN ......... ?

Bozuk para

Vurguyu yanlis yerde yapmayanlar ona ATILLA derler... Macarlar ve Turkler yani... :cool:

Emil_Diniyev
07-09-2007, 02:39 PM
Vurguyu yanlis yerde yapmayanlar ona ATILLA derler... Macarlar ve Turkler yani... :cool:

Bizlar Atilla deyirik ama Macarlar Attila deyirlar va aslida Attila.

yavuz
07-10-2007, 03:46 AM
Emil seni cok seviyorum ya. :P

Sen konustun mu cok hosuma gidiyo, Azerilerin hepsini seviyorum. Sevimli insanlar vesselam. ;)

yavuz
07-10-2007, 05:28 AM
Eveeeeeet, forumda son gelisme!

Bu basligi iyice sahiplenen Mgas, artik siirleri/sarki sozlerini de buraya yazmaya basladi. :lool:

HYML
07-10-2007, 05:56 AM
Gözümüz alışmış bizim dolunayda kayalıkların üzerinde uluyan bir bozkurta yaa. Semazen garip kaçıyor şimdi kayalıklarda. Döne döne düşer mazallah. Sen bunu da değiştir Yavuz'um.:cool:

Demir Kağan
07-10-2007, 06:01 AM
Ampul kafa. Malum ampul vakti gelince patliyor. Adamlarin kendilerine sectikleri amblemden belli patlayacaklari. :lool:

HYML
07-10-2007, 06:09 AM
Ampul kafa. Malum ampul vakti gelince patliyor. Adamlarin kendilerine sectikleri amblemden belli patlayacaklari. :lool:

Vakti gelince herşey patlıyor Demir'im.
Volkan patlar, yumurta çatlar... :cool:
Ampulde birgün patlayacak tabii ki.
Dikkat et yakınında durma.:cool:

chepny
07-10-2007, 06:18 AM
Kuzey Irak'a verilen elektriği kesecek bir milli irade geldiğinde bu ampul sönecek :D

Değirmenin suyu Barzani, Ofer ve Zapsu'ya değilde, halka akmaya başladığında,
yani sadece elektrikler değil, hortumlar kesilince de bu ampul sönecek...

Turk
07-10-2007, 07:01 AM

Vurguyu yanlıs yerde yapmayanlar, vurguyu dogru yerde yapanlar degil mi? Boylece vurguyu dogru yerde yapanlar ATILLA demis oluyor. Sonuc: Dogrusu ATILLA'dır. Yanlıs mı anladım yoksa :D

yavuz
07-10-2007, 10:41 AM
A"TT"ILA bu. :lol:

binbirincigece
07-10-2007, 04:24 PM
Bu da kesinlikle Mevlana;DEĞİL

Mgas
07-10-2007, 04:41 PM
Benim bir penguenim var idi. Elinde thompson.

Sonra bir baktım Turansoyu da avatarına pusat koymus.

Simdi de binbirgece.

:lol:

Hem ne ugrasıyorsunuz bu silahlarla isiniz ne? Silahlar ozenti duyulacak seyler degil. Keske dunya da silah kullanmayı gerektirecek neden olmasaydı amavar. Boyle bir sistemin icadıdır. İlgi duyduracak hicbir yanı yok.

binbirincigece
07-10-2007, 04:51 PM
Benim bir penguenim var idi. Elinde thompson.

Sonra bir baktım Turansoyu da avatarına pusat koymus.

Simdi de binbirgece.

Hem ne ugrasıyorsunuz bu silahlarla isiniz ne? Silahlar ozenti duyulacak seyler degil. Keske dunya da silah kullanmayı gerektirecek neden olmasaydı amavar. Boyle bir sistemin icadıdır. İlgi duyduracak hicbir yanı yok.

Tamam öyle ama;
1. Bu resim tamamen amatördür(zaten her halinden belli oluyor :D )
2. Dünyada silahı kullanmayı gerektirecek neden kalmasaydı ben de aç kalırdım :D :D :D

Mgas
07-10-2007, 04:55 PM
Tamam öyle ama;
1. Bu resim tamamen amatördür(zaten her halinden belli oluyor )
2. Dünyada silahı kullanmayı gerektirecek neden kalmasaydı ben de aç kalırdım

Binbirgece

Silah olmasa cicek satardın. Kotu mu?

binbirincigece
07-10-2007, 04:57 PM
Binbirgece

Silah olmasa cicek satardın. Kotu mu?

:lol:Ben silah taciri değilim, sadece kullanıyorum:lol:

Mgas
07-10-2007, 05:06 PM
Ben silah taciri değilim, sadece kullanıyorum

Amatorsun demek :) Pro. adam isini cakı ile dahi gorur yoksa. Silaha gerek yok yani :D

Bosver abi bırakın bu silah falan ne isiniz var sizin. Sunu ben bile bilirim ki pis bir sistemde icat edilmis bu makine bir papatyanın 100000000 de 1 i olamaz.

Mgas
07-10-2007, 05:09 PM
Eveeeeeet, forumda son gelisme!

Bu basligi iyice sahiplenen Mgas, artik siirleri/sarki sozlerini de buraya yazmaya basladi.

Oyle Yavuz. Kafam dagınık bugun :)

binbirincigece
07-10-2007, 05:13 PM
Amatorsun demek :) Pro. adam isini cakı ile dahi gorur yoksa. Silaha gerek yok yani :D

Bosver abi bırakın bu silah falan ne isiniz var sizin. Sunu ben bile bilirim ki pis bir sistemde icat edilmis bu makine bir papatyanın 100000000 de 1 i olamaz.

Yahu sen ne kadar hümanist bir adamsın böyle; seninle savaşa da gidilmez diyeceğim; bu sefer de savaşa ne gerek var diyeceksin :lol: :lol:

Mgas
07-10-2007, 05:19 PM
Yahu sen ne kadar hümanist bir adamsın böyle; seninle savaşa da gidilmez diyeceğim; bu sefer de savaşa ne gerek var diyeceksin

Binbirgece beni tanımıyorsun. Deme oyle seyler. Savas ile munasebetimi bilmiyorsun ;)

Ben soyle celebi(entel) taklıp elinde cicekler "ayy o silahlar ne kadar igreeenc. Sevelim sevilelim" diyen tiplerden degilim.

Ben cocuklugumdan beri silahlarla buyudum. Silahlı bebklik fotolarım falan.(uzun hikaye)

Bende silah kullanırım bunu yapan bir insan olarak soyluyorum.

Hem soyle bir laf varya

"uzanktan bakanın agzını sulandırı icenin midesini bulandırır"

Bu silah meselesi mi papatya mı? anlamak icin icmek gerekiyor. Uzaktan bakınca "parcala behcet" olabilirsiniz ama bir yudum alın ki(almayın da yani :) ) goresiniz.

İnsancılım. İyi olan her sey insancılım. Kotu olanlar ile muhattabım farklıdır.

DrAydan
07-10-2007, 05:23 PM
Yaa tanıdık artık sizi bay Penguen.Pardon ya dilim penguenden başka bi laf söğlemeye dilim varmıyo.Sen en iyisi deyiş avatarını da koy o penguen amcaları yerine :D

binbirincigece
07-10-2007, 05:31 PM
Binbirgece beni tanımıyorsun. Deme oyle seyler. Savas ile munasebetimi bilmiyorsun ;)

Ben soyle celebi(entel) taklıp elinde cicekler "ayy o silahlar ne kadar igreeenc. Sevelim sevilelim" diyen tiplerden degilim.

Ben cocuklugumdan beri silahlarla buyudum. Silahlı bebklik fotolarım falan.(uzun hikaye)

Bende silah kullanırım bunu yapan bir insan olarak soyluyorum.

Hem soyle bir laf varya

"uzanktan bakanın agzını sulandırı icenin midesini bulandırır"

Bu silah meselesi mi papatya mı? anlamak icin icmek gerekiyor. Uzaktan bakınca "parcala behcet" olabilirsiniz ama bir yudum alın ki(almayın da yani :) ) goresiniz.

İnsancılım. İyi olan her sey insancılım. Kotu olanlar ile muhattabım farklıdır.

Maalesef yukarıda söylediklerinin hiçbiri benimle alakalı değil.

Mgas
07-10-2007, 05:32 PM
Makyaj,makyaj...

Oje,ruj...hic guzel seyler degil kanımca. Hic guzellestirdigi falan da yok nazarımda.

DrAydan
07-10-2007, 05:34 PM
Makyaj,makyaj...

Oje,ruj...hic guzel seyler degil kanımca. Hic guzellestirdigi falan da yok nazarımda.
Ay çok naziksiniz çok teşekkür ederim.(Acilen avatarımı deyişmem gerek:-D)

Mgas
07-10-2007, 05:37 PM
Ay çok naziksiniz çok teşekkür ederim.(Acilen avatarımı deyişmem gerek

Size ozel degil evrensel bir kanı benimkisi :)

Yani "sana yakısmıs" "sana yakısmamıs degil" durumu degil.

Nedir ya yuzume onu surdum dudagıma bunu gozume sunu tırnagıma otekimi....

Ne guzel kesersin tırnagını temizlersin harika. Yok nedir "kırmızıya boyacagım"

Bırakın bu isleri yau :D

DrAydan
07-10-2007, 05:46 PM
Bu nasıl oldu Mgas :D

Mgas
07-10-2007, 05:51 PM
Alkol kullanmam :)

Uzbey
07-10-2007, 05:51 PM
Bu avatar bana Mercan Abi'yi hatırlattı.Online rakı partneri:lool:
Tabi o iciyor ben de bilimum galiz agzı uzerinde denedim,bakalım ne olacak diye!

Duzeltme:Mgas hemen gir araya zaten,2 saniye beklemiyorsun,yorum Dr.Aydan'a idi.:D

DrAydan
07-10-2007, 05:53 PM
Alkol kullanmam :)
Ben de:D.Avatar ararken gördüm hoşuma gitti
:-D

DrAydan
07-10-2007, 05:55 PM
Bu avatar bana Mercan Abi'yi hatırlattı.Online rakı partneri:lool:
Tabi o iciyor ben de bilimum galiz agzı uzerinde denedim,bakalım ne olacak diye!

Duzeltme:Mgas hemen gir araya zaten,2 saniye beklemiyorsun,yorum Dr.Aydan'a idi.:D
:D Yoo bu elinde yakı olan yakın bir arkadaşımız.Ben kullanmam alkol

Mgas
07-10-2007, 05:56 PM
Maalesef yukarıda söylediklerinin hiçbiri benimle alakalı değil.

İyi iste ne guzel o zaman ;) Olmasın da.

Emil_Diniyev
07-10-2007, 05:57 PM
Agent 47 nin bashinin arxasindaki kod :D.

Uzbey
07-10-2007, 06:04 PM
:D Yoo bu elinde yakı olan yakın bir arkadaşımız.Ben kullanmam alkol

Okudum zaten sizin kullanmadıgınızı da,online rakı partnerimiz var bir tane Mercan Abi diye,onu soyledim yaneee.

Mgas
07-10-2007, 06:05 PM
Cok kurnaz bakıyor DİNİYEV

Uzbey

iyi avatar. Karanlıklar icinde bir melek. İyi avatarlar buluyorsun sen ha :D

Demir Kağan
07-10-2007, 06:40 PM
Uzayli Mgas'in uretim tarihi. Uzay zamanina gore yazmislar. :lol:

(Hadi yeni avatarima yorum yapin :lool:)

Emil_Diniyev
07-10-2007, 06:47 PM
Yeni avatarindaki sheyin na oldugu balli deyil, neca yorum yapak :D.

Mgas
07-10-2007, 07:35 PM
Uzayli Mgas'in uretim tarihi. Uzay zamanina gore yazmislar.

(Hadi yeni avatarima yorum yapin

Asıl uzaylı sensin lem :)

Seni hangi gezegendesin? Dunya benim mekanım olm.

Alien vs. Predator yaptırtma bana :D

binbirincigece
07-19-2007, 04:54 PM
En çok yorum yapılan avatar

chepny
07-19-2007, 05:16 PM
Galiba duvarların badanaya ihtiyacı var. Evin içinde az sigara iç :D

Duvarlar gri görünüyor. En kısa zamanda badana yap.

:D:D:D

binbirincigece
07-20-2007, 12:58 PM
Galiba duvarların badanaya ihtiyacı var. Evin içinde az sigara iç :D

Duvarlar gri görünüyor. En kısa zamanda badana yap.

:D:D:D

Ben de griye boyamıştım zaten:D

Emil_Diniyev
07-20-2007, 01:46 PM
Pistul?........

chepny
07-20-2007, 01:53 PM
Bu kurt hava durumunu dinlemeden dışarı çıkmış :D

binbirincigece
07-20-2007, 01:54 PM
Pistul?........

Pistolu sizin lehçede söylemeye çalıştın; yanlış anlaşıldı.:D

binbirincigece
07-20-2007, 01:55 PM
Bu kurt hava durumunu dinlemeden dışarı çıkmış :D

Bu akıncı da havaya aldırmadan :D Bu sıcakta bu zırh giyilir mi

chepny
07-20-2007, 02:00 PM
Bu akıncı da havaya aldırmadan :D Bu sıcakta bu zırh giyilir mi
Görünüşe aldanma, güneş var ama hava biraz serin :D

makina canavar gibi ama gez arpacık bölümü çok kaba... bu yüzden uzak mesafelerde küçük hedefleri vurmak zorlaşıyor. Ayrıca güya gece nişan almak kolaylaşsın diye gez arpacık bölümünü fosforlu yapmışlar ama ışığa tutmadıkça fosforun parlamayacağını akıl edememişler galiba :D

binbirincigece
07-20-2007, 04:15 PM
bu yüzden uzak mesafelerde küçük hedefleri vurmak zorlaşıyor.:D
Kendi adına konuş :D:D:D:D

yavuz
07-21-2007, 03:54 AM
Silah...

Pek hos durmamis, tek degistirileee!

Ozur dilerim komutanim. :lool:

binbirincigece
07-21-2007, 09:34 AM
Oğuz gibi oylama yaptıracaksınız bana :D

Avatara bakılırsa Mevlananın gönlünde de turan varmış.

yavuz
07-22-2007, 10:27 AM
Bu ilginc biraz... Ama boyutlari pek hos durmuyo. ;)

Sehriyar mi yoksam? :lol:

binbirincigece
07-30-2007, 11:07 AM
Sechkin Kağan dan rica etsem buraya bir mesaj bırakabilir mi?

binbirincigece
09-21-2007, 05:12 PM
Buyrun, yeni avatarim ve yeni imzam

Mgas
09-21-2007, 05:32 PM

Ben gobek atıyorum su an :D

yavuz
09-22-2007, 05:04 AM

O bayraklar tahminimce Yirminci Asir'da cizilmis seyler, amma velakin -gercek sayarsak- cok hos bir avatar olmus...

kimrizili :love:

weci
09-22-2007, 08:44 AM
guzel bur bayrak ama sorun nıye boyutları böyle ve solgun acaba avatarın kullanıcısının farklı dusuncelerı mı var bu bayrak nıye solgun bırader sorarım sana :D

yavuz
09-22-2007, 11:42 AM
guzel bur bayrak ama sorun nıye boyutları böyle ve solgun acaba avatarın kullanıcısının farklı dusuncelerı mı var bu bayrak nıye solgun bırader sorarım sana :D

Boyutlarinda bir sorun goremiyorum, ama solgun olmasinin sebebi arkadaki renkle uyumlu olmasi dilegimdi... Hata mi etmisim, kardesim? Senin avatarda artistik hani. ;)

(Soylemesi ayip, Buyuk Dogu Cemiyeti'nin bayragidir. Soyleyip ayip mi ettim? :?)

yavuz
09-27-2007, 03:09 PM
Ben 2 kez avatar degistirdim, hala yorumlayan yok!

Hadi bekliyorum. (Bu lafin ustune 0900'lu numara verilir aslinda. :lol:)

Mgas
09-27-2007, 03:36 PM
Aklıma birisinin anlattıgı bir sey geldi.

"Adamın teki bir yerde cıkıp "Turkiyenin ..ına koyam" dese, nurcusu,solcusu...kedi gibi pusar ama ulkucu adam olursa kalhar der ki "sen kimin ..ına koyuysun lan" der o adamın ..ına koyar"

Biraz mustehcen oldu ama orijinalini bozmak istemedim :lol:

Batiston
09-28-2007, 02:39 AM
Linux işletim sisteminde vardı sanırım Penguen.

Demir Kağan
09-28-2007, 04:03 AM
Midemi kaldirdi iki dakkada.

yavuz
09-28-2007, 04:48 AM
Aklıma birisinin anlattıgı bir sey geldi.

"Adamın teki bir yerde cıkıp "Turkiyenin ..ına koyam" dese, nurcusu,solcusu...kedi gibi pusar ama ulkucu adam olursa kalhar der ki "sen kimin ..ına koyuysun lan" der o adamın ..ına koyar"

NUR'dan nurcu oldugumu mu anladin? Ulkuculerle mi karsilastirdin beni sonra?

Ne kadar ilginc bir insansin Mgas, seni anlayamiyorum...

Batiston
09-28-2007, 05:15 AM
Sağlık nedenleriyle Ameraka yolcusu kalmasın.

Mgas
09-28-2007, 06:02 AM
NUR'dan nurcu oldugumu mu anladin? Ulkuculerle mi karsilastirdin beni sonra?

Ne kadar ilginc bir insansin Mgas, seni anlayamiyorum...

Ben nurcusun demedim Yavuz :)

HYML
09-28-2007, 08:36 AM

Neyin ?:cool:

yavuz
09-29-2007, 04:49 PM
"HeYaMoLa Kaptan" dedirtiyo insana, ne demekse. :lol:

afsharkizi
09-29-2007, 04:51 PM
Fazla bir anlam veremedim yavuz senin avatara

binbirincigece
09-29-2007, 04:57 PM

NUR akıyor avatardan maşallah...:cool:

yavuz
09-30-2007, 06:28 AM

Anlamsiz da zaten. :lol:

NUR yaziyo olmasi onemli olan...

Binbirincigece;

Komutanim sizin avatardaki bayraklara 1950'lerde cizildi diyolar. :lol:

binbirincigece
09-30-2007, 08:51 AM
Anlamsiz da zaten. :lol:

NUR yaziyo olmasi onemli olan...

Binbirincigece;

Komutanim sizin avatardaki bayraklara 1950'lerde cizildi diyolar. :lol:

Kimmiş onu diyen; daha yeni kendi ellerimle çizdim :lol::lol:

Arka plandaki bayrak taaa 1000 yıl önce falan çizilmişti; şu Sırpsındığı Savaşı mıydı neydi?

Mgas
09-30-2007, 09:01 AM
Arka plandaki bayrak taaa 1000 yıl önce falan çizilmişti; şu Sırpsındığı Savaşı mıydı neydi?

I.Kosava Savası...

Mgas
01-06-2008, 09:08 AM
Goge bakan penguen. Uzerinde ki "--->BMD<---" yazısına bakıyor. Zira ona gore o goklerde...Ulasmanın tek yoluda olmek. Ulasılır ya da ulasımaz...mesele denemek ;)

ulugbekTR
01-06-2008, 12:05 PM
hadi altımdakiler beimkini yorumlayın :)

binbirincigece
01-06-2008, 12:09 PM
Goge bakan penguen. Uzerinde ki "--->BMD<---" yazısına bakıyor. Zira ona gore o goklerde...Ulasmanın tek yoluda olmek. Ulasılır ya da ulasımaz...mesele denemek ;)

Hiçbir ayırt edici özelliği yok doğrusu. Penguen milleti değil mi? Hepsi aynı. Bir şişe "Pepsi" ye tav olur alayı...:mrgreen:

Ulugbek;

Mevlana seni burada görseydi dayağı yerdin :lool:

ulugbekTR
01-06-2008, 12:19 PM
Hiçbir ayırt edici özelliği yok doğrusu. Penguen milleti değil mi? Hepsi aynı. Bir şişe "Pepsi" ye tav olur alayı...:mrgreen:

Ulugbek;

Mevlana seni burada görseydi dayağı yerdin :lool:
Mevlana okadar hoşgörülüydu ki degil dayak yemek omuzlarımı sıvazlayacagı kesindi.

eflatunn
02-03-2008, 12:40 PM
http://img508.imageshack.us/img508/6905/n7239695145719689076zq6.jpg (http://imageshack.us)

Oguz abinin Nurhak abinin avatarina cok benzeyen avatari.
Surekli ikisini karistirmama neden oluyor.:)

Mgas
02-03-2008, 12:57 PM
Surekli ikisini karistirmama neden oluyor

Psikopat bir hayvandır. Hele de sahibi Jon Arbuckle asık olurken kendisinin lazanya ve hamburgere gosterdigi ilgi "iste benim adamım" dememe sebep olan en buyuk etkenlerdendir :D

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/27/Garfieldand_friends.gif

Bu sagdaki pembisli kedi kim hic bilmiyorum ama :)

nurhak
02-03-2008, 01:05 PM
Surekli ikisini karistirmama neden oluyor.:)

karıştırmayasın diye değiştirdim.;)

ulugbekTR
02-03-2008, 01:13 PM
karıştırmayasın diye değiştirdim.;)
buda sana uymamış
nurhak (http://forum.arbuz.com/member.php?u=10577)
Elite User
http://forum.arbuz.com/images/mood/Inspired.gif

http://forum.arbuz.com/image.php?u=10577&dateline=1202065359 (http://forum.arbuz.com/member.php?u=10577)

nurhak
02-03-2008, 01:27 PM
buda sana uymamış
nurhak (http://forum.arbuz.com/member.php?u=10577)
Elite User
http://forum.arbuz.com/images/mood/Inspired.gif

http://forum.arbuz.com/image.php?u=10577&dateline=1202065359 (http://forum.arbuz.com/member.php?u=10577)
daha sonra uyanı buluruz...;)

nurhak
02-03-2008, 01:42 PM
daha sonra uyanı buluruz...;)

uymuşmu...;)

Kur_Sad
02-03-2008, 06:09 PM
Orda bişeyler yazıyor ama okuyamıyorum...
Çok güzel yapmış kim yaptıysa...

ulugbekTR
02-04-2008, 12:06 AM
uymuşmu...;)
KELİMEİ TEvhid Mİ VAR
oyle ise cok şahane olmuş

Batu Xan
02-04-2008, 06:32 AM
KELİMEİ TEvhid Mİ VAR
oyle ise cok şahane olmuş

Üsttekinin avatarında şirke dönenler görülüyor.

benay
02-04-2008, 06:48 AM
avatarin sahibinin kisiligini anlatiyordur buyuk ihtimalle (savasci, siddetli, deli !!)

ulugbekTR
02-04-2008, 06:51 AM
USTUMUN USTUNDEKİNİN AVATARINDA, turk silahli kuvvetlerinin şamaroglanı gorunuyor. :D :)

Batu Xan
02-04-2008, 07:01 AM
Üsttekinin avatarında ayrıca Mevlana ve Şems'in fantazileri anlatılmaktadır. Kapak olsun!

Temuchin
02-04-2008, 08:04 AM
manası çok derin bir avatar :)

ulugbekTR
02-05-2008, 09:14 AM
manası çok derin bir avatar :)
hey aslanıma bak.
cift başlı kartal
konyalı olmalı buyuk ihtimal
Temuchin (http://forum.arbuz.com/member.php?u=22257)
Private
http://forum.arbuz.com/images/ranks/rank_phpbb_0.gif

http://forum.arbuz.com/image.php?u=22257&dateline=1195568444 (http://forum.arbuz.com/member.php?u=22257)

Batu Xan
02-05-2008, 09:43 AM
hey aslanıma bak.
cift başlı kartal
konyalı olmalı buyuk ihtimal

O çift başlı kartal değildir. Batı Hunlarının totemi Turul'dur, başında da kağanlık tâcı vardır. !

ulugbekTR
02-05-2008, 10:32 AM
O çift başlı kartal değildir. Batı Hunlarının totemi Turul'dur, başında da kağanlık tâcı vardır. !
yAKIND AVARKEN UZAKTA ARAMAM BEN. KONYASPOR VAR YAN TARAFIMDA

Qarshi
02-05-2008, 10:38 AM
yAKIND AVARKEN UZAKTA ARAMAM BEN. KONYASPOR VAR YAN TARAFIMDA

Çift başlı Kartal ile ilgili bir araştırma yaptığınızda bunları;Masonların,Bizanslıların,Selçukluların ve Rus çarlarının kullandığı görülmekte...

http://kriptolar.blogspot.com/2007/05/semboller-ift-bal-kartal.html

ulugbekTR
02-05-2008, 10:43 AM
Çift başlı Kartal ile ilgili bir araştırma yaptığınızda bunları;Masonların,Bizanslıların,Selçukluların ve Rus çarlarının kullandığı görülmekte...

http://kriptolar.blogspot.com/2007/05/semboller-ift-bal-kartal.html (http://kriptolar.blogspot.com/2007/05/semboller-ift-bal-kartal.html)
raxmat bu bilgi uchun sannga min marta

ona bakarsan kalbi satanistlerde ukraynali kadinlarda kullanıyor :D:D

Qarshi
02-05-2008, 10:45 AM
raxmat bu bilgi uchun sannga min marta

ona bakarsan kalbi satanistlerde ukraynali kadinlarda kullanıyor :D:D

Sen nerden biliyorsun diye sormayacağım :mrgreen:

yavuz
02-05-2008, 12:24 PM
"Biz bayrak askini kalbimizde besleriz" gibi, veya "bayragimi kalbime bembeyaz kazidim, acisini yuregimde duyarim" gibi bir anlam tasiyor gibi gorunen kirmizi-beyaz gibi bir resim gibi bir avatar. ;)

binbirincigece
02-05-2008, 01:19 PM
Sonuna kadar BBP mi diyor ne?

yavuz
02-05-2008, 01:52 PM
Sonuna kadar sigara mi diyor ne? Hatta sigaranin alevleriyle bir kadin cikmis gibi ortaya. Sigaraya ozendirmeye mi calisiyor yoksa bu avatar? Bence RTUK karismali bu ise. :cool:

ulugbekTR
02-06-2008, 03:35 AM
Sonuna kadar BBP mi diyor ne?
MARAŞLI DELI OKKEŞ BILE YETTI GALI DEDI.

yavuz
02-06-2008, 05:38 AM
Kirmizi arkaplan onunde mavili semazenler...

Mavi zaten semalarin rengidir, bu bakimdan semazenlerin apayri alemlere vardiklari anlami cikabilir. Kirmiziysa kanin ve atesin rengidir. Bu da kotu insanlari ve kotulugu temsil ediyorsa, "bataklikta acan zambak" gibi guzel bir anlam olusur. Guzel olur. :cool:

Zambagin Meryem Ana'yi sembolize etmesinden yola cikarak daha baska anlamlar da cikar, ama zorlamiyacagim daha fazla. :lol:

Sirena
02-06-2008, 01:47 PM
Kirmizi arkaplan onunde mavili semazenler...

Mavi zaten semalarin rengidir, bu bakimdan semazenlerin apayri alemlere vardiklari anlami cikabilir. Kirmiziysa kanin ve atesin rengidir. Bu da kotu insanlari ve kotulugu temsil ediyorsa, "bataklikta acan zambak" gibi guzel bir anlam olusur. Guzel olur. :cool:

Zambagin Meryem Ana'yi sembolize etmesinden yola cikarak daha baska anlamlar da cikar, ama zorlamiyacagim daha fazla. :lol:

Cami değil mi?
Ben Türkiye'yi görüyorum.

ulugbekTR
02-07-2008, 12:47 AM
goruşunuzde cok kuvvetli

Mgas
02-07-2008, 06:14 AM
don bana
don baba dönelim ahahaaa
nedeni yok
sebebi yok sorma
don bana
don baba dönelim ahahaaa

Eksisozluk

athena'nın sarkısıymıs :)

yavuz
02-07-2008, 08:38 AM
Ataman Penguen'in yagmur duasi ederkenki hali... :D

Kur_Sad
02-07-2008, 08:45 AM
Minareler süngümüüüüüzz

Mgas
03-16-2008, 05:22 AM
Üsttekinin avatarında şirke dönenler görülüyor.

Aynen katılıyorum :lol: :lol:

Bakalım avatarımdaki yigit pehlivan abimizi tanıyabilecek misiniz?

yavuz
03-16-2008, 12:28 PM
Turk askeri.

Qarshi
03-16-2008, 12:33 PM
1 bekleyen 1 yolcu :rolleyes:

Mgas
03-16-2008, 12:56 PM
Turk askeri.

Hadi canım :lol:

Avatarımdaki rahmetli Gunes Operasyonu sırasında sehit dusen, Malatyalı yigit bir abimizdir. Allah Malatya Sehir Mezarlıgında yanında bulusmayı nasip eder insallah.

1 bekleyen 1 yolcu

Armanın iki yanında da Turk bayragı var ve zıt yonlere bakıyorlar. Aksi halde donerken iki tarafıda aynı yone bakmaz ( Ne gaddar akıllıyım :lol:)

Ama aslında pek ince dusunulmemis bir animasyon gibi duruyor :D

Karayılan
03-16-2008, 03:08 PM
Bir ölümsüz...

erk
03-16-2008, 03:29 PM
Hacı Bektaşi Veli Hazretleri

binbirincigece
03-16-2008, 03:37 PM
Bir ölümlü, bir ölümsüz

DrAydan
03-17-2008, 03:07 PM
Ah yaşlılıl ah... Artık gözlerim avatarın ne olduğunu seçemez hale geldi:D

yavuz
03-18-2008, 11:03 AM
Goz... Bir kadin gozu olabilir. Bu kadinlarin gozlerine de siir yazmak lazim... :rolleyes:

Hatta yazmamak elde degil...

Siyah tenli, -basortulu, yetim- simsiyah gozlu kiza,
Sari tenli, sarimsi sacli, -iyi aile kizi- kahverengi gozlu kiza,
Kahverengi tenli, -ucari huylu- siyah gozlu kiza,
Beyaz yuzlu, -sessiz, sakin- kara gozlu kiza...

...birer siir patlatirdim bunca zaman, ama hicbirine asik olamamakla birlikte, birine vurulmayi da sabirla bekliyorum. :mrgreen:

Karayılan
03-18-2008, 01:57 PM
Dedesin kucuk kizin elinden tutmus bakkala kraker almaya gidiyolar. En azindan benim kafamda sekillenen dusunce bu :P

Mgas
03-18-2008, 02:53 PM
Fetocuuuu :shock:

Karayılan
03-18-2008, 02:58 PM
Naalakasi var laaa :D de yoru get :D

Mgas
03-18-2008, 03:04 PM
Sakal var mı ? Var
Cuppe var mı? Var

Bitti. Fetocusun. KONUSMA!

Osmanlının buyuk bir kısmı da Fetocudur. Bu arada belirteyim :D

Karayılan
03-18-2008, 03:41 PM
Olm sen orda sadece bi Haci goruyosun ben Haci Bektas Veli goruyorum. İste bizim farkimiz bu Alper klasim degilsin P

Mgas
03-18-2008, 03:43 PM
Haci Bektas Veli

O da Fetocudur :D

HYML
03-19-2008, 02:28 AM
Şerefli Türk askerinden bir tanesi. Abisi olabilir. Abisi olarak kabul ettiği birisi olabilir.

""Çarşıya çıktığımda şöyle afilli bi foto çektireyimde bizimkilere yollarım"" düşüncesiyle poz verilmiş ama günün birinde avatar olarak forum duvarını süsleyeceği hiç aklına gelmiş midir?

Qarshi
03-19-2008, 03:03 AM
Orcinal :mrgreen:

HYML
03-19-2008, 07:00 AM
Aslında sabit toplam 15 tane resmin 0,06sn aralıklarla ardarda görünmesiyle bize dönüyormuş hissi veren şanlı Türk bayrağımız.

Yeni renkli hali aşağıda.

ps. adam astığı bayrağı arasıra yıkar.:cool:

http://img222.imageshack.us/img222/8744/tb2vk1.gif

Redd-i İlhak
03-19-2008, 07:21 AM
Aslında sabit toplam 15 tane resmin 0,06sn aralıklarla ardarda görünmesiyle bize dönüyormuş hissi veren şanlı Türk bayrağımız.

Yeni renkli hali aşağıda.

ps. adam astığı bayrağı arasıra yıkar.:cool:

http://img222.imageshack.us/img222/8744/tb2vk1.gif

Bomba görünümlü üyemiz HYML ;)

Qarshi
03-19-2008, 07:23 AM
İkinci Ana Jet Üssü komutanlığının arması :mrgreen:

Han
03-19-2008, 07:32 AM
fir fir donuyor.... :)

Qarshi
03-19-2008, 07:49 AM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/4/4b/Drei_Kaiser_Bund.jpg

Kaiser'in müttefiği :mrgreen:

yavuz
03-19-2008, 09:13 AM
Dedesin kucuk kizin elinden tutmus bakkala kraker almaya gidiyolar. En azindan benim kafamda sekillenen dusunce bu :P

Dogrudur, Tolstoy ve torunu...

Oguz Abi'nin imzasina gelince... Hrant Dink yasasaydi, O da ayni resmi avatar yapardi diye geldi aklima. :P

Mgas
03-19-2008, 01:18 PM
Şerefli Türk askerinden bir tanesi. Abisi olabilir. Abisi olarak kabul ettiği birisi olabilir.

""Çarşıya çıktığımda şöyle afilli bi foto çektireyimde bizimkilere yollarım"" düşüncesiyle poz verilmiş ama günün birinde avatar olarak forum duvarını süsleyeceği hiç aklına gelmiş midir?

Avatarımdaki rahmetli Gunes Operasyonu sırasında sehit dusen, Malatyalı yigit bir abimizdir.

O sadece forum duvarlarını suslemiyor...

zorlu
03-20-2008, 11:03 AM
O sadece forum duvarlarını suslemiyor...
Gurur duymak lazım dediğin doğru ise..

üstteki avatar için çoookk şeyler söylenmiş hepsini okudum,
bana göre ise çok asil bir duruş ve görünüş..
onlar bizim gururumuz..

Redd-i İlhak
03-20-2008, 11:36 AM
İkinci Ana Jet Üssü komutanlığının arması :mrgreen:

Benim avatarım 1.Hava Kuvvet Komutanlığının Arması... 2.AJU 1.Hava Kuvvet Kom. a bağlı değil;Hava Eğitim Komutanlığına bağlı ;)

Zorlu ;

Türklerin çok sevdiği bir hayvan,simge...

Qarshi
03-20-2008, 11:45 AM
1.hava kuvvet K.lığının arması :mrgreen:

Eskişehir tamam Malatya tamam ama İzmir bize ters ;)

gurkan
03-20-2008, 12:08 PM
Usta'nın dönen jetonu düşerse. Yazı mı gelir ? Tura mı ?:cool:

HYML
03-21-2008, 03:34 PM
Usta'nın dönen jetonu düşerse. Yazı mı gelir ? Tura mı ?:cool:

Usta taraf olmaz, bence jeton dik durur.:cool:

Mgas
03-21-2008, 04:32 PM
11 sayının 6 saniyede aktıgı avar (Sırf izleyelim diye :D ). Ben HYML'nin yerinde olsam boyle bir sey yapmazdım. Kul hakkı yemektir bu. Yani insan o sayılara bakarken 6 saniye geciriyor karsılıgında bir seyler bekliyor. Peki sonunda ne buluyor? Bir insanın 1 saniyede öldugunu dusununce 1 saniye hic az bir zaman degil. 1 insan icin bile 1 saniye oldukca degerli ise bu avatarda zaman kaybeden nice insanların saniyelerini de hesaba katarsak...benim mekanda yanalım HYML :)

cianore
03-21-2008, 08:17 PM
11 sayının 6 saniyede aktıgı avar (Sırf izleyelim diye :D ). Ben HYML'nin yerinde olsam boyle bir sey yapmazdım. Kul hakkı yemektir bu. Yani insan o sayılara bakarken 6 saniye geciriyor karsılıgında bir seyler bekliyor. Peki sonunda ne buluyor? Bir insanın 1 saniyede öldugunu dusununce 1 saniye hic az bir zaman degil. 1 insan icin bile 1 saniye oldukca degerli ise bu avatarda zaman kaybeden nice insanların saniyelerini de hesaba katarsak...benim mekanda yanalım HYML :)

al bayragini yuregine koysana, arkadas?

eflatunn
03-24-2008, 06:54 PM
Aral Golu'nun Aral Colu'ne donusumunu gosteren acinilasi bir resim. :(:(

Kur_Sad
03-24-2008, 07:35 PM
Hüdaverdi'ydi di mi bunun adı? Şok şekerrrr :lol:

yavuz
05-03-2008, 08:53 AM
Basbuglar olmez!

binbirincigece
05-03-2008, 08:56 AM
Altı oku bilirdik de altı yıldız ne demek şimdi? Bu arada milli takımın forma rengiyle aynı renkte bir bayrak; Oğuz ağabeyin avatarını tercih ederim :lool:

Madalio'g'li
05-03-2008, 09:06 AM
"avatar"mış, "signature" niyetine yazalım dedik ama... :)

yavuz
05-03-2008, 09:07 AM
Altı oku bilirdik de altı yıldız ne demek şimdi? Bu arada milli takımın forma rengiyle aynı renkte bir bayrak; Oğuz ağabeyin avatarını tercih ederim :lool:

Tanistirayim; Turkmeneli'nin bayragi oluyor kendisi...

Qarshi
05-03-2008, 09:27 AM
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
Bende sizin kadar yalnızım :rolleyes:

eflatunn
05-03-2008, 02:45 PM
Oguz abi nin foruma yeni uye oldugum zaman kullandigi avatar.

Simdi nerede gorsem aklima oguz abi geliyor.Sanki bu avatarla ozdeslesti.:)

yavuz
05-03-2008, 03:36 PM
Kucuk sevimli bi oglancik...

eflatunn'un cocuksu ruhunu yansitiyor. Bu sirinlik, temizlik, saflik...

eflatunn'un forumda en cok sevdigim kisilerden. Saygideger ablam. Osmanli kizi. ;)

Redd-i İlhak
05-03-2008, 05:13 PM
Kucuk sevimli bi oglancik...

eflatunn'un cocuksu ruhunu yansitiyor. Bu sirinlik, temizlik, saflik...

eflatunn'un forumda en cok sevdigim kisilerden. Saygideger ablam. Osmanli kizi. ;)

birçok ülkenin boyunduruğu altında ki Türkmenlerimizi temsil eden bayrağı bize ezberleten arkadaşımız ;)

Aybike
05-03-2008, 06:09 PM
hasta oldugum(sevdigim) komutanligin amblemi...
az kalsin ortaokuldan sonra bende o kurumun bir elemani olacaktim...yabanci kimligim zorluk cikarinca kaldi..ugras verseymisiz olurmus ama verilmedi..kismet..

Karayılan
05-03-2008, 06:55 PM
Tanistirayim; Turkmeneli'nin bayragi oluyor kendisi...O ITC bayragi. Turkmeneli bayragi bu;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e0/Iraqi_Turkmen_UNPO_flag.png/250px-Iraqi_Turkmen_UNPO_flag.png

binbirincigece
05-04-2008, 10:58 AM
Tanistirayim; Turkmeneli'nin bayragi oluyor kendisi...Memnun oldum; ben de Kurmay Yüzbaşı Mustafa Kemal.

LIBRA
05-04-2008, 11:01 AM
binbirgece masallarinin hayrani yanilmiyorsam :D

Qarshi
05-04-2008, 11:04 AM
binbirgece masallarinin hayrani yanilmiyorsam :D

Pembe içtenliği,Beyaz ise doğallığı sembolize ediyor.Kalplar ortaya karışık bir atmosfer taşısada çok kalp görüntüsü olması kararsızlığı sembolize ediyor...

OLMALI :mrgreen:

Mgas
05-04-2008, 12:07 PM
Kıt sevdigim yasamlandırmalı(animasyon cevirim :D ) üye çizgisi (avatar cevirim :D )

TEĞİN
05-04-2008, 12:22 PM
Her Türk asker doğar..

herşey vatan için,

vatan sana canım feda

her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevdiği komando olamaz.

gibi askeri slogan atan, yürüyen askerler geliyor.

Mgas
05-04-2008, 01:00 PM
Her Türk asker doğar..

herşey vatan için,

vatan sana canım feda

her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevdiği komando olamaz.

gibi askeri slogan atan, yürüyen askerler geliyor.

O alperen ben olabilseydim...

--------

YouTube - Turan Bayrakları

İyi bir izlek ;)

yavuz
05-05-2008, 08:10 AM
Kahraman'dan baska bir kelimenin karsilayamayacagi TEK avatar...

TEĞİN
05-05-2008, 11:06 AM
Kerkük Türkmen cephesinin işareti değil mi bu? güzel ve başarılı.

bu arada youtube u seyredemedim:9 yine engelli:D

TÜRKÇE
05-05-2008, 12:43 PM
Mgas sende baya bi değişimler mevcut.

Redd-i İlhak
05-05-2008, 03:23 PM
hasta oldugum(sevdigim) komutanligin amblemi...
az kalsin ortaokuldan sonra bende o kurumun bir elemani olacaktim...yabanci kimligim zorluk cikarinca kaldi..ugras verseymisiz olurmus ama verilmedi..kismet..

:)

ben direk Aybike Sultan'ı yorumluyorum İzmir'li Göztepe'li tam bir Vatansever...

Kurukafadan belli :cool:

Aybike
05-05-2008, 03:30 PM
göz göööööööz...:)

yavuz
05-10-2008, 12:27 PM
Herhalde 3 yildir hic degismeyen tek avatar...

LIBRA
05-10-2008, 01:16 PM
yavuzun avatarinda bi savasci var ama bu kimdi yahu! biyerden gozum isiriyor ama taniyamadim!

Karayılan
05-10-2008, 01:20 PM
Tipik kız avatarı.

WebMonster
05-10-2008, 01:42 PM
Taniyamadim desem cok mu ayip olacak?

yavuz
05-10-2008, 02:41 PM
yavuzun avatarinda bi savasci var ama bu kimdi yahu! biyerden gozum isiriyor ama taniyamadim!

Imzamda Kirim Tatarlari'yla ilgili misralar yazdim, ayni sevdayi avatarim da yapayim dedim...

Resimdeki; Tugay Bey, Perekop'ta büyük başarılar elde eden, daha sonra Kazaklar'la birleşip Lehlere karşı savaşan ünlü Kırım Tatar komutanı.

Taniyamadim desem cok mu ayip olacak?

Haci Bektas-i Veli Hazretleri...

yavuz
05-11-2008, 11:05 AM
Afsharkizi'nin avatarini begenmiyorum.

Iki barbie bebek olsa gerek bunlar. Oysa afsharkizi'nin kendi yuzu en barbie'den daha barbie'dir, daha guzeldir. ;)

Karayılan
05-11-2008, 02:51 PM
"Böün nereyi feth etsem acep?" diyen bir Hakan :lol:

yavuz
05-11-2008, 02:58 PM
"Şu mübarek günde hangi kalbi fethetsem" diyen bir Sultan. ;)

TEĞİN
05-12-2008, 06:26 AM
vallahi Türkler'in savaşçı özelliğini yansıtan bir avatar. Ben beğendim.

WebMonster
05-12-2008, 07:14 AM
BAyrakci :)

TÜRKÇE
05-12-2008, 07:43 AM
BAyrakci :)
uzmanlik alanim: kizlar kizlar olem mi der gibi imza atmis, avatarla dalga gecen uye

WebMonster
05-12-2008, 07:45 AM
Turk silahli kuvetlerinin fotografini cekmek yasak diye biliyordum :)

TÜRKÇE
05-12-2008, 08:18 AM
Turk silahli kuvetlerinin fotografini cekmek yasak diye biliyordum :)
TSK verirse yasak degil.

yavuz
05-12-2008, 08:26 AM
Benimki ilkel savasciysa, bu da modenr savasci... Ortak yanlari tasidiklari kan... ;)

TÜRKÇE
05-12-2008, 08:29 AM
hehe benim avatarı bilecek olan varmı
seckindan umdum ama bakmadı heralde

Karayılan
05-12-2008, 09:57 AM
Destroyer fotografı mı? yoksa korvet mi?

TÜRKÇE
05-12-2008, 10:01 AM
Destroyer fotografı mı? yoksa korvet mi?
ıhh cıks degil

Karayılan
05-12-2008, 10:02 AM
Sahil guvenlik botu o zaman :D

WebMonster
05-12-2008, 11:01 AM
Haci Bektasi Veli (Artik biliyorum :) )

Karayılan
05-12-2008, 11:04 AM
Evet, Haci Bektas Pirimiz. Bu arada sen de avatar koyda yorumlayak elimiz degmisken :D

WebMonster
05-12-2008, 11:06 AM
Hacim avatarim vardir, dikkat talep eder ancak :)

Karayılan
05-12-2008, 11:08 AM
Hmm evet varmis :D :D

TÜRKÇE
05-12-2008, 11:09 AM
Evet, Haci Bektas Pirimiz. Bu arada sen de avatar koyda yorumlayak elimiz degmisken :D
aman pufff. yoruma bak sen
Benimkini hala bilemedin ku

WebMonster
05-12-2008, 11:10 AM
Ee, hani yorum? :)

Karayılan
05-12-2008, 11:13 AM
Sahil Guvenlik deel, destroyer de deel, korvet de deel, Ama bu bir gemiyse, o zaman yoksa... yoksa... yoksa bir denizaltı mı? pek benzemiyor ama baska sans kalmadı. Kruvazor ya da ucak gemisi deme onlardan TSK'da yok, yemem :P

TÜRKÇE
05-12-2008, 11:15 AM
Sahil Guvenlik deel, destroyer de deel, korvet de deel, Ama bu bir gemiyse, o zaman yoksa... yoksa... yoksa bir denizaltı mı? pek benzemiyor ama baska sans kalmadı. Kruvazor ya da ucak gemisi deme onlardan TSK'da yok, yemem :P
hemen söylersem nasıl post kasacaz:D
ipucu veriyim. Bir insan ismi

Karayılan
05-12-2008, 11:21 AM
Valla bilemedim

LIBRA
05-12-2008, 11:33 AM
tipik erkek avatari!

Karayılan
05-12-2008, 11:47 AM
Erkegiz hamdolsun :P

TÜRKÇE
05-12-2008, 01:34 PM
Erkegiz hamdolsun :P
Ne demek şimdi bu, kız olsaydın kendini kucumseyecekmiydin, hamdetmeyecekmiydin
Kız olmak kotu bişey mi :D
Hişttt.....Duymasınlar

TÜRKÇE
05-12-2008, 01:34 PM
tipik erkek avatari!
O avatarındakileri gorunce, aklıma haplar geliyor:D

Mgas
05-12-2008, 02:00 PM
Gereksiz...Das yok mu das?

TÜRKÇE
05-12-2008, 02:49 PM
Gereksiz...Das yok mu das?
aman o das sana degmesin kardaş

Mgas
05-12-2008, 03:05 PM
Deger hemde cok pis deger...O dası kafaya yedin mi bir anda baktıgın yere goruntu yakınlasmaya baslıyor, govden bacaklarının ustunden dısarı cıkarmıs gibi oluyor...sonra yuzunun yanında sıccak sıccak...Tanrı Turk'u Akcadaglıların dasından korusun! :lol:

Aybike
05-14-2008, 03:38 PM
Kendi resmimi komak istemioomm canim

Niyekineeeeeeeeeee????????????

Aybike
05-14-2008, 04:21 PM
[quote=Aybike;967311]Niyekineeeeeeeeeee????????????[/quote

Olmaz iste... istemiioom yani .. yani yasak var amcamdan

hani cok bi beter guzelsin ya ondan yasak koymustur amcan..millet gorupte yamulmasin diye...yoksam ben gibi 46 yasinda olupta moruklayinca amanen beeeeeeeee bakseler nolcek derdi....

TÜRKÇE
05-15-2008, 12:36 AM
[quote=Aybike;967311]Niyekineeeeeeeeeee????????????[/quote

Olmaz iste... istemiioom yani .. yani yasak var amcamdan
Baldız:shock: amcan yıutubeyi es gecmiş anlaşılan

yavuz
05-16-2008, 05:07 AM
Esrarengiz avatar... :rolleyes:

yavuz
05-18-2008, 04:29 AM
Behrudi'nin siirine gore bir de boyle avatar... :cool:

TÜRKÇE
05-19-2008, 12:57 AM
Behrudi'nin siirine gore bir de boyle avatar... :cool:
Forumga aşırı dalarak kendi kendinin avatarını yorumlayan uyenin avatarı

yavuz
05-19-2008, 04:01 AM
Beni degil avatari yorumlayalim. :P

TÜRKÇE
05-19-2008, 04:18 AM
Beni degil avatari yorumlayalim. :P
Bu avatar kendiniş kılıc ali sanıyor

LIBRA
05-19-2008, 04:29 PM
ay bunun avatarında ne oldugu belli olmuyoki be. ben sadece orda gökyüzü oldugunu anladım :lol:

Redd-i İlhak
05-19-2008, 04:42 PM
Bu avatar kendiniş kılıc ali sanıyor

Arkadaşımızın avatar'ı bir firkateyn ;)

Redd-i İlhak
05-19-2008, 04:43 PM
ay bunun avatarında ne oldugu belli olmuyoki be. ben sadece orda gökyüzü oldugunu anladım :lol:

Ruhunu okşayan bir tablosu olan arkadaşımız ;)

TÜRKÇE
05-19-2008, 11:04 PM
Arkadaşımızın avatar'ı bir firkateyn ;)
Üstündekini soruyoruz aga, altındaki fırkateynde, üstündeki asıl konu olanı soruyoruz. Bilene benden hediye var

yavuz
05-20-2008, 03:30 AM
Tespit edilemeyen avatar. :cool: :lool:

Redd-i İlhak
05-20-2008, 05:49 AM
Üstündekini soruyoruz aga, altındaki fırkateynde, üstündeki asıl konu olanı soruyoruz. Bilene benden hediye var

Su üstü harbi,Kara bombardımanı ve hava savunma harbi maksatlı,tek namlulu 5/54 yarı otomatik top,güdümlü mermilere ve hava hedeflerine karşı 20 mm.Phalanx yakın savunma sistemi ve su üstü hedeflerine karşı HARPOON güdümlü mermisi fırlatan bir rampa olabilir mi :lol: