PDA

View Full Version : Haydi Siyasi Arenaya

erk
03-06-2007, 10:14 AM
Forumdashlar, Özbek Türkü kardeşlerimiz partilerini kurmuşlar meclislerini bakanlıklarını oluşturmuşlar Turkistanı yönetiyorlar. Bizde burada sonu gelmeyecek tartışmalara gireceğimize benzer bir oyun kuramazmıyız ?

Mgas
03-06-2007, 10:15 AM
Bizde de var galiba boyle birsey.

Yoksa ben Turizm Bakanı olmak istiyorum :)

erk
03-06-2007, 01:21 PM
Bizde de var galiba boyle birsey.

Yoksa ben Turizm Bakanı olmak istiyorum :)

yok diye biliyorum. olsada projelerimizi birbir doksek. ilgilenen yokmu baska "ulkucu", "irkci" "islamci" arkadaslar ?

wolfie
03-06-2007, 02:10 PM
bence hich bolunmeyelim, eger oynamak istiyorsak govenment game e katilalim. burada ayrica hukumet oyunu kurarsak birbirimizi yeriz.

Seckjin Khan
03-06-2007, 02:14 PM
Editeyşın :cool: :lol:

Kur_Sad
03-06-2007, 05:13 PM
olur bence de severim böyle işleri :D

erk
03-06-2007, 11:53 PM
bence hich bolunmeyelim, eger oynamak istiyorsak govenment game e katilalim. burada ayrica hukumet oyunu kurarsak birbirimizi yeriz.

ben çok zevkli olacağını düşünüyorum. hem birbirimizi yemek değil bu, madem burada Türk birliği için bulunuyoruz düşünce yapımızı ve projelerimizi herkesle paylaşmalıyız. Dün Oğuz abinin de belirttiği ve hepimizin gördüğü gibi ziyaretçi sayısı üye sayısının bazen 10 katı oluyor. Bu bulunmaz fırsatı değerlendirelim bence.

hem goverment gamede rusça yazışmalar çok oluyor. buda oyuna katılmamızı sınırlıyor. Özbek Türkü kardeşlerimiz bize oy hakkı tanıdı bizde onlara tanıyabiliriz, bu oyunda sadece bizimle sınırlı olmaz.

EGETÜRK
03-07-2007, 12:36 PM
bence TF(Türkistan Forumu) Partisi olarak olaya el koyalım,Tüm forumun gücünü arkamıza alarak Türkistan meclisine gensoru önergesi verelim ve hükümeti düşürelim...Ardından kendi başkanımızı oraya yerleştirip Türkistanı yönetelim :D:D:D:D ...Ciddiyim aslında,TF olarak bir yapılanmaya gidelim diyorum kabul edenler var mı???

erk
03-07-2007, 12:41 PM
bence TF(Türkistan Forumu) Partisi olarak olaya el koyalım,Tüm forumun gücünü arkamıza alarak Türkistan meclisine gensoru önergesi verelim ve hükümeti düşürelim...Ardından kendi başkanımızı oraya yerleştirip Türkistanı yönetelim :D:D:D:D ...Ciddiyim aslında,TF olarak bir yapılanmaya gidelim diyorum kabul edenler var mı???

Bu Ozbek Turku arkadaslarimizi rahatsiz etmez mi sence ? Unutmaki bir burada konuguz, birde onlarin forumunu ele mi gecirelim yani ? Ben goverment gamede herkesin Turan partisine uye oldugunu gordugum icin Sosyal Demokratlara uye oldum. Bence Turkistan Forum icinde bir hükumet oyunuda biz oynayabiliriz.

EGETÜRK
03-07-2007, 12:47 PM
eminim bizle ortak olacaklar çıkacaktır...politika işte...bachayı görmedin mi??...her ne ise de bu oyunda kafanızı bozan birşey olursa yaparız hemen darbeyi evellallah...

wolfie
03-07-2007, 01:22 PM
bachanin ipiyle kuyuya inilmez... :lol: