View Full Version : Bilgisayar Oyunlari
Karayılan
03-08-2007, 01:45 PM
Su gunler de Medieval denilen cilginligin icine dustum. Hastalik gibi bir sey bu. Kurtulamiyorum bir turlu. :D
Evet.
Kimler bilgisayar oyunlarini seviyor?
Hangi tur oyunlari seversiniz?
En sevdiginiz oyun ya da oyunlar neler?
Su gunler de Medieval denilen cilginligin icine dustum. Hastalik gibi bir sey bu. Kurtulamiyorum bir turlu. :D
Evet.
Eveet ben o Medieval a yarım hayat verdim sayılır bir sorunun olursa cekinme,sor :)
Karayılan
03-08-2007, 01:49 PM
Tarihin en iyi oyunlari arasinda gosterilen Civilization, grafik dunyasinda cigir acan Max Payne, Dunyanin en cok oynanan iki oyunu CS ve War Craft, OSS hazirlik yillarinda beni ders calismaktan alikoyan NFS Underground 2 ve CM 03-04 benim en sevdigim oyunlar.
Bir de Medieval 2 var, birincisini ve Rome'u pek sevmemistim ama bu hosuma gitti...
Karayılan
03-08-2007, 01:50 PM
Eveet ben o Medieval a yarım hayat verdim sayılır bir sorunun olursa cekinme,sor :)Valla ben de yakinda oyle olacagim gibi. 1 ve Rome'dan dolayi alismam uzun surmedi. Su an sicilya ile balkanlari dagitiyorum :D
Scofield
03-08-2007, 01:57 PM
Medal of Honor
Call of Duty
C&Q Generals Zero Hour
Baska oyunlara hic ilgim olmadi; bunlar disinda...
Valla ben de yakinda oyle olacagim gibi. 1 ve Rome'dan dolayi alismam uzun surmedi. Su an sicilya ile balkanlari dagitiyorum :D
Biz (http://www.google.com/search?hl=en&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=Shogun+total+war&spell=1)Shogun TW den beri oynuyoruz. Medieval TW hayatımı yiyendir zati. Sonrasında gelen Rome ve Medieval 2 hicbir zaman yerini tutamadı o canavarın :) Birde soyle super bir etkisi varki ulkeler cog. super yapıyorum oyle boyle degil :D Harita bilgim super gelismis ne de olsa cihan hakimiyeti saglamıs bir adamım :D
Demir Kağan
03-09-2007, 04:26 AM
Evet.
1) Hastası olduğum hiçbir oyun yok ama sevdiğim vardı.
2) Nazilere karşı yapılan yahudi oyunları.
3) Wolfenstein :cool:
http://img14.yukle.tc/images/5507savas.jpg
Cok kanlı bir savastı. Sipahilerimin sayısı fazla olmasına ragmen yakın dovuste usta birimlerim olmadıgı icin bu suvarileri mızraklı dusman birimlere surmek zorunda kaldım. Azdan az coktan cok gitti. Kalan son 2 ballista birimim ki ,gordugunuz uzere okları dahi bitmis, cesaretleri ile bıckın dusmanın kalan son kuvvetlerinide ortadan kaldırdı. Kaleyi aldım; ancak 20-30 tane adamla kaleyi mudafa edemeyecegimden ve yerel halın isyan cıkacagını bildigimden halkın tamamını kestim :) Ne oyun bu TW Allahım :D Bu arada savas kahpe bizans ve Selcuklular arasında gecti :D Ben tabbiki Selcukluyum ;)
http://img14.yukle.tc/images/2665map.jpg
Bkz: Burada da moors kuvvetleriyle dunyanın yarısını almısım. Afrika,avrupa...asyaya cok dokunmadım :)
Dulkadiroglu
03-09-2007, 07:57 AM
Bir Total Warzade de benim(:1.sinin kurgusu cok guzel Nibelungen destanı yazıldı İngiliz kral Magna Cartayı imzaladı cocukların oldu haberleri filan geliyodu yani tamamen gercekci(:baya oynadım cok zevkli...arkasından cıkan Vikingin bir farkı yoktu pek...ama Rome'da olayı bitirmisler inanılmaz kanlı savaslar oluyor(:hele kale savunması da cok zevkli surların uzerinden yanan ok fırlatan askeri yonetmek...ahhh ahhhh yine oynayasım geldi(:
Diger strateji oyunlarında Age Of Empires 2 Conquerors tam bir klasik hala oynarız,multiplayerda oynanabilinecek en zevkli oyunlardan birisi...Age of 3le gec de olsa tanıstım en sevdigim caglardan biri olan Amerikan'ın kesfi zamanını secmisler bu cagda sadece Cossaksı biliyodum...velhasıl guzel oyun yine kisilerin Turkce konusması oyuna baglıyor sizi...sonraaa FIFA serileri de vazgecilmez tabi ve de Call Of Duty...ama Alman oldurmek pek hosuma gitmiyor(:Day of Defeat diye bir oyun vardı onu multiplayer oynardık Nazi Niyazi gibi yaratıcı nicklerle uzun uzunnnn(:tabi oyuna "for to King","Heil Hitler" nidalarıyla baslanırdı(:
Unutmadan TWde askerlerin kacma olayı muhtesemdi tam bir strateji gerektiriyodu(:
Portekizliler MDW 2 ye guzel bir mod yapmıslar. Abanın :) http://files.filefront.com/Portvcale_v02exe/;6825319;;/fileinfo.html
Qarama
03-09-2007, 08:36 AM
Arkada$lar ben bu konuyu önceleri neden acdim bir bilseniz ;)
http://forum.arbuz.com/showthread.php?p=584814#post584814
Arkada$lar ben bu konuyu önceleri neden acdim bir bilseniz ;)
http://forum.arbuz.com/showthread.php?p=584814#post584814
Turkce daha guzel oluyor ;)
Qarama
03-09-2007, 09:17 AM
zamanim olursa yarin tercüme etmeyi cali$irim.
eflatunn
03-09-2007, 10:27 AM
Bir aralar Commandos'un bağımlısı olmuştum.
Şimdi de oynuyorum ama eskisi kadar değil.Ne günlerdi onlar be.Yaşlanıyor muyum ne? :D
Age of Empires ve Hunt for The Red Baron favorilerim arasındadır.;)
Demir Kağan
03-09-2007, 10:31 AM
Fifa 2000 vardı bir de. :lool:
Fifa,fifa...ha hatırladım su milleti sıgır sanıp seri uretime gecen oyun serisi :) PES diye birsey var Fifa da kim ola :D
eflatunn
03-09-2007, 11:42 AM
Fifa,fifa...ha hatırladım su milleti sıgır sanıp seri uretime gecen oyun serisi :) PES diye birsey var Fifa da kim ola :D
İtiraf etmek gerekirse FIFA'yı çok oynamışlığım vardır. :)
Bir de Need for Speed yazmayı unutmuşum.
Yazııııık :)
eflatunn
03-09-2007, 11:47 AM
Yazııııık :)
Dikkat ettiysen oynamışlığım vardır dedim oynuyorum demedim.
O eskidendi.
Dikkat ettiysen oynamışlığım vardır dedim oynuyorum demedim.
O eskidendi.
Evet o eski kotu gunler :)
Total War
Warcraft
Metal Gear Solid
PES
Hitman
Age Of Empires
:) Klasiklerle buyuduk Allah'a sukur :) Fifa,mifa ters bize :P
Dulkadiroglu
03-09-2007, 12:24 PM
madem herkes Age Of'u seviyor internet uzerinden kapıssak mı ne(:
Karayılan
03-09-2007, 12:37 PM
Yoksa siz hala annenizin AEO'sunu mu oynuyorsunuz? :D :D
Iste size AOE 3-War Chieft. Artik annenizin margarinini pardon AEO'sunu kullanmayin. :D
Neredeyse bu reklam kadar eski bir oyun. Biktim artik bik geldi...
Dulkadiroglu
03-09-2007, 12:41 PM
Yalnız ben Turklere karsı savasamıyorum elim titriyo oynıcak varsa mumkunse fransız olsun(:ve explorera ermeni ismi koysun(:
Karayılan
03-09-2007, 01:13 PM
Abi cenova'yi bir turlu alamadim yolluyorum orduyu geri geliyor, yolluyorum geri geliyor. Ne yapacam ben bu yenicerilerle bilmiyorum. Su mogol askerlerini alsam mi ki :D :D
Dulkadiroglu
03-09-2007, 01:20 PM
Abi cenova'yi bir turlu alamadim yolluyorum orduyu geri geliyor, yolluyorum geri geliyor. Ne yapacam ben bu yenicerilerle bilmiyorum. Su mogol askerlerini alsam mi ki :D :D
Tatarlar yigittir yararlan bence...Yenicerilerin aklı fikri yemek isyanlarına "kazan kaldırmak" deniliyor ve komutanlarının mutfak aletlerinden olusan isimleri var(:bi cacık olmaz onlardan:P
Demir Kağan
03-09-2007, 01:28 PM
Yoksa siz hala annenizin AEO'sunu mu oynuyorsunuz? :D :D
Iste size AOE 3-War Chieft. Artik annenizin margarinini pardon AEO'sunu kullanmayin. :D
Neredeyse bu reklam kadar eski bir oyun. Biktim artik bik geldi...
Turancan, çok tiki gördüm seni. :lool:
Qarama
03-09-2007, 02:45 PM
benim sevdigim oyunlar Metal Gear seriler (4. bölüm cikacak Playstation3 icin)
Silent Hill seriler, Resident Evil 4 (5. bölümüde playstation3 icin cikacak)
Final Fantasy VII süperdi, X fena degildi ve en yenisi XII cok güzel.
Age of empires bir ve ikinin ayri yeri var o oyunlarin sayesinde tarihe ilgim ba$ladi. Ama 3. bölüm ney öyle... hele $u war chief parcasi... hic begenmedim
Medieval 2 cok güzel oyun benim bilgisayarimda biraz yava$ ama yinede oynana biliniyor $ükür.
Ilgilenen varsa HAMACHI programin sayesinde birbirimize kar$i oynariz ben $imdiye kadar Boztorgai ile 3 kere oynadim ve 3 kerede yendim hatirlayan varsa gözümden gözlere konusunda bir kac resimlerini eklemi$dim oyundan.
Fifa oynayan bir bayan turunun tek ornegisisn sanırım .
eflatunn
03-09-2007, 02:54 PM
Fifa oynayan bir bayan turunun tek ornegisisn sanırım .
Niye hep bu yorumla karşılaşıyorum ? :lol:
Senden baska fifa oynayan bayan oladıgı icin :D ama iyi bence enteresan
Niye hep bu yorumla karşılaşıyorum ? :lol:
Heralde paso yapay zekaya karsı oynadın eflatunn :)
eflatunn
03-09-2007, 03:30 PM
Heralde paso yapay zekaya karsı oynadın eflatunn :)
Ne alakası var şimdi ?
Ne alakası var şimdi ?
Turunun son ornegisin o bakımdan :) Oynayacak arkadas bulamamıssındır deyu :lol:
Turunun son ornegisin o bakımdan :) Oynayacak arkadas bulamamıssındır deyu :lol:
Oyle demiyorum :D erkek arkadasına iyi uyum saglar bence
Bende Resident evil cok severim 2 ve 3 u bitirmistim 4'un sonuna dogru talkıldım bitiremedim :p
Oyle demiyorum :D erkek arkadasına iyi uyum saglar bence
Aga bir kız arkadasım benimle PES oynasa bir daha yuzume bakmaz :)
Cunku
-Lan heny senin ayagının o somun kafanın seni oraya koyan bu alperin..."diye devam eder bizim futbol turu oyunları oynmama sırasındaki sohbetimiz. Hem bir kızdan gol yeme ihtimali varki ben dayanamam kendimi gol yersem kendimi assagı atarım yediremem bunu gururumama :D Sanmıyorum bunun bir uyum saglayacagını cunku az cok hepimiz aynıyızdır :P
Qarama
03-09-2007, 03:46 PM
Aga bir kız arkadasım benimle PES oynasa bir daha yuzume bakmaz :)
Cunku
-Lan heny senin ayagının o somun kafanın seni oraya koyan bu alperin..."diye devam eder bizim futbol turu oyunları oynmama sırasındaki sohbetimiz. Hem bir kızdan gol yeme ihtimali varki ben dayanamam kendimi gol yersem kendimi assagı atarım yediremem bunu gururumama :D Sanmıyorum bunun bir uyum saglayacagını cunku az cok hepimiz aynıyızdır :P
sen kizlarla oyun oynamak istemiyorsan benimle oynayabilirler :D bilgisayar oyunlari yani :D hicde kar$i gelmem eheheh
sen kizlarla oyun oynamak istemiyorsan benimle oynayabilirler :D bilgisayar oyunlari yani :D hicde kar$i gelmem eheheh
Aga bari o platformu isgal etmelerine izin vermeyin.
Qarama
03-09-2007, 04:03 PM
Aga bari o platformu isgal etmelerine izin vermeyin.
"bütün kizlar toplandik toplandik bakmayla bilgisayar oynamaya lay lay lay" :lol:
"bütün kizlar toplandik toplandik bakmayla bilgisayar oynamaya lay lay lay" :lol:
Pc de counter olsaydı simdi hamachi de iki headshot yapardım sana kendine gelirdin de neyse :)
Qarama
03-09-2007, 04:16 PM
Pc de counter olsaydı simdi hamachi de iki headshot yapardım sana kendine gelirdin de neyse :)
ben CS oynamam sen eniyisi kendi kendine oyna bende kizlarla ilgilenirim canlari síkílmasín ;)
ben CS oynamam sen eniyisi kendi kendine oyna bende kizlarla ilgilenirim canlari síkílmasín ;)
Bakma sanki ortama girmisiz ben sana diyorum ki "olm bırak kızları gel counter atak" sen "illla da kızlar" diyorsun sanki :) Olm kız mız yok ortada kendine gel :D Benimle CS oynamasa kızlarla oynayacak sanki :D Simdi su anda bakmakta oldugun seye gerilip iyi bir kafa yerlestiriyorsun ve kendine geliyorsun :)
Qarama
03-09-2007, 04:25 PM
Bakma sanki ortama girmisiz ben sana diyorum ki "olm bırak kızları gel counter atak" sen "illla da kızlar" diyorsun sanki :) Olm kız mız yok ortada kendine gel :D Benimle CS oynamasa kızlarla oynayacak sanki :D Simdi su anda bakmakta oldugun seye gerilip iyi bir kafa yerlestiriyorsun ve kendine geliyorsun :)
ben CS sevmiyorum be forumda$im $öyle medieval filan oynasak olurdu :) gerci ben kendimde cokdan oynamadim ama belki yinede yenme $ansim olur Boztorgai 3oyunda 3kere yendim. Sen ondan daha mi iyisin aceb :)
EGETÜRK
03-09-2007, 11:48 PM
en güzeli fifa 99'du vallahi...Ama Age of empires'de bir klasik...The age of kings ve conquerors'deki campaignleri çok begenmistim...Özellikle Jean D'Arc...
Qarama
03-15-2007, 07:28 AM
Medieval 2: total war oyunu kurdukdan sonra, HAMACHI (1) programini indirin ve kurun. Ondan sonra ise Medieval 2 oyununuzu güncelle$dirmek icin en yeni "patch"i (2) indirin ve kurun.
isterseniz birde DVD siz oynamak icin bir "crack" (3) indirin ve orijinal *.exe nin üzerine kopya edin ve eskisini böylece silmi$ olursunuz.
Bunlari yapdikdan sonra "medieval2.preference.cfg", Medieval 2 oyun dosyasinda word veya txt editor ile acin.
O "medieval2.preference.cfg" icinde "use_ip" yazisini bulun. Bulduktan sonra onun yanina sizin HAMACHI numaranizi yazin. Mesala use_ip = 5.xxx.32.42 (bu numarayi HAMACHI'yi kurdukdan sonra aliyorsunuz) Herkez kendi HAMACHI numarasini kullanacak digerlerinin kini degil.
Oynayin :)
birde ben ayri forum.uz icin ag ismi ve $ifre yapdim dediklerimi yapdikdan sonra bana özel msj atin bende size o $ifreleryi vereyim.
(1) http://www.hamachi.cc/download/list.php
(2) http://www.3dgamers.com/dlselect/games/medieval2/miitw_p_update1_en.exe.html (public serverdan indirin)
(3) http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_medieval_2.shtml#Medieval%20II:%20Total%20War%2 0Game%20Updates (Medieval II: Total War v1.1 [MULTI] Fixed EXE #2 disket resime tiklayin)
Gok_Kurt
03-21-2007, 06:43 PM
"Age of Empires 2" oyunun ek paketinde Hunlar ger zamanki tercihimdir.Hunlarda ev sorunu yok(Nufus 200den başlıyor.Bu kolay gelişmek ve düşmana ilk saldıran olmak demek..).Tarkanlar çok hızlı ve yapıları çok kolay yıkabildikleri gibi bir çok asker türevine karşı da başarılılar..Vur-kaç taktikleriyle,iyide bir oyuncuysanız ilk yarım saatte oyun bitebilir...
"Empire Earth" oyunuda gerçekten stratejik oynayabilinen oyunlardan biri...Araziyi iyi kullanmak en önemli durum...Oynamak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler :)
Boztorgai
04-04-2007, 05:18 AM
benim sevdigim oyunlar Metal Gear seriler (4. bölüm cikacak Playstation3 icin)
Silent Hill seriler, Resident Evil 4 (5. bölümüde playstation3 icin cikacak)
Final Fantasy VII süperdi, X fena degildi ve en yenisi XII cok güzel.
Age of empires bir ve ikinin ayri yeri var o oyunlarin sayesinde tarihe ilgim ba$ladi. Ama 3. bölüm ney öyle... hele $u war chief parcasi... hic begenmedim
Medieval 2 cok güzel oyun benim bilgisayarimda biraz yava$ ama yinede oynana biliniyor $ükür.
Ilgilenen varsa HAMACHI programin sayesinde birbirimize kar$i oynariz ben $imdiye kadar Boztorgai ile 3 kere oynadim ve 3 kerede yendim hatirlayan varsa gözümden gözlere konusunda bir kac resimlerini eklemi$dim oyundan.
Bakma, Reklam Yapiyorsun He, :lol:
Gozel.. ;) :cool:
Saygi'lar, Boztorgai
Boztorgai
04-04-2007, 05:19 AM
ben CS sevmiyorum be forumda$im $öyle medieval filan oynasak olurdu :) gerci ben kendimde cokdan oynamadim ama belki yinede yenme $ansim olur Boztorgai 3oyunda 3kere yendim. Sen ondan daha mi iyisin aceb :)
Bakma, Reklam Parasi Alirim Bak Senden.. :P
Hehe,
Saygi'lar, Boztorgai
binbirincigece
06-26-2008, 11:38 AM
Age of Empires II The Conquerors Campaign yıllar geçse de bir numaradır benim için. 80 yıl daha yaşasam ve 2088 yılındaki bilgisayarlar bu oyunu çalıştırırsa yine oynarım; hele de çok oyunculu(multiplayer) ise.
İkinci sırada ise Medieval Total War var. Arkasından gelenler tutamadı yerini. Sonsuza dek oynayabileceğim oyunlardan diğeridir. Dünyayı defalarca fethetsem de kesmiyor işte :lol:
İkinci sırada ise Medieval Total War var. Arkasından gelenler tutamadı yerini. Sonsuza dek oynayabileceğim oyunlardan diğeridir. Dünyayı defalarca fethetsem de kesmiyor işte
MDW ilki çok güzeldi. Sonrakilerde ticareti bozdular! MDW de ticaret yapmak için her limana bir gemi çıkarırdık diğerlerinde kendi limanını geliştirirsen yetiyor! MDW de kargaşacılar falan vardı devletde kargaşa çıkarıyorduk, dedikodu yaptırıyorduk millet birbirine giriyordu! Yav ne güzeldi. Bizansla oynayıp yüzyıllar boyu tek bir toprak parçası almayıp, paso gemi, kargaşacı basıp dünya ticaretini tamamen ele geçirdiğimi ve her yerde isyan çıkarıp kimseyle kırgınlık çıkarmadan tüm kıtayı aldığımı bilirim! Osmanlılar beni bir kere vurmuştu da beni vurdukları için tüm devletler ticareti kesmişti sonra gelip özü falan dilemişlerdi! Bizans'ı alınca kişi bir garipleşiyor :shock:
Bilge_Kagan
06-26-2008, 04:37 PM
MDW II de guzel, biraz daha gercekcilestirilmis isler ama diplomasi hala berbat. Bir de sehirlerde sefaleti nasil dusurecegim onu bilmiyorum. Sehir gelistikce sefalet onu alinamaz bir hal aliyor.
MDW II de guzel, biraz daha gercekcilestirilmis isler ama diplomasi hala berbat. Bir de sehirlerde sefaleti nasil dusurecegim onu bilmiyorum. Sehir gelistikce sefalet onu alinamaz bir hal aliyor.
Sorun olan kentlerde(özünde hepsinde bulundurmak gerek) bir spy ile assasian çıkar (ya da gönder). Şehire spy girmişse halkın morali çöker istediğin kadar bina yap işe yaramaz! Birde rebellerin hastalıklı kadınları var ondan da girmiş olabilir. Spy ile assasian birkaç turnda sorununu çözer ;) Spy görür assaisan keser düşman çaşıtı
Bilge_Kagan
06-26-2008, 04:50 PM
Yok yok, bildigin gelisme kaynakli su "squalor" denen dalga. Bimaristan'di, Dar'al Imara'ydi falan kuruyorum ama bir halta yaramiyor. Gelistikce sehir boka batiyor.
Yok yok, bildigin gelisme kaynakli su "squalor" denen dalga. Bimaristan'di, Dar'al Imara'ydi falan kuruyorum ama bir halta yaramiyor. Gelistikce sehir boka batiyor.
Ha onun için kanalizasyon falan yaptıracaksın işte başka çaresi yok. Oyun seni çok erinçe(rahata) düşürmek istemiyor o yüzden böyle sorunlar çıkarıyor başına. Ben şehirlerde arada sırada balista, mancınık yapan askeri binalar yapıyorum! İlk başta ekonomi, halk dırlamaya başlarsa sağlık-din... binaları falan. Şehirlerinde askeri bina aşkın yapma, işine yaramaz! Birde kentlerde aşkın asker bulundurmaktan da kaynaklabilir sorun! Bilmem ben bu sorunu çok az çektim o da çok kısa zamanlar!
Bilge_Kagan
06-26-2008, 05:10 PM
Yok uzun yillardir oynuyorum zaten Total War serisini ( ta Shogun'dan beri ) bilmedigim birsey yok bir tek bu sorun cozulmedi. Kanalizasyon diye birsey yok MDW II'de, sorun o zaten. Rome'da vardi su gecidi ivir zivir, bunda o ayak birsey yok.
Kur_Sad
06-26-2008, 05:17 PM
"Prince of Persia" ilk göz ağrım...Çoğumuzun olduğu gibi...Az mı kılınç oynattık Faşist Cabbarlara karşı?..
Sonra "Lotus"...Nefes kesen yarışlar...
Bir gün "FIFA 98:RTWC" ile tanıştım ki hayatıma yaptığı etki büyüktür o günün. Dünyadaki tüm milli takımlar mevcuttu ve eleme gruplarından başlayarak tüm aşamalarını oynayabiliyordunuz Dünya Kupasının. Milli takıma oyuncu çağırabiliyordunuz. Salon maçı yapabiliyordunuz. Mouse ile de oynayabilirdiniz ki tek bilgisayarda iki kişi oynamanın zevkini yaşayabildiğiniz tek FIFA türüdür...
Ardından "NFS III Hot Pursuit" geldi. Grafikleri büyülüyordu beni. Her arabayı her yolda denemişimdir muhakkak! El Nino'yu sürmek ayrı bir zevkti...
Sonra "FIFA 99"la tanıştım. En başarılı FIFA'lardan biriydi. Orta sahadan az gol atmadık...
NFS 4'e hiç sahip olamadım. 10 yıldır arıyorum bulamıyorum. Hala içimde bir ukdedir. Bir kez Maltepe Pazarı'ndan almıştım, içinden film çıktı. Bir gün mutlaka bulacağım bu oyunu!
NFS I ve II'yi de oynadım, tadını aldım...
"FIFA 2000" en çok zaman harcadığım oyunlardan biridir. Türkiye Ligi'ndeki tüm takımların kadrolarını ve formalarını güncelleyip oynardım. Çok zaman alan ve lüzumsuz bir işti...
FIFA 96, 97, 2001, 02 ve ilk sürüm olan "FIFA"yı da oynadım.Tadını aldım. Ve FIFA'dan tiskindim. 02'den sonrakilere sadece nasılmış diye bakmak için birkaç maç yapmışımdır...
Ve Age of Empires! Hayatımın oyunu! Hala oynuyorum fırsat buldukça...
Age of Kings zamanında create map seçeneğinden değişik haritalar çizer oynardım. Mesela anadolu haritası çizip "Beylikler Dönemi" senaryosu oynamak en büyük zevkimdi...
Bu oyun üzerine ayrı bir başlık açmak doğru olur aslında...
AoE 3'ü hala hiç oynayamadım...
Sonra...
Test Drive!
Test Drive 5'te Pitbull'u sürmediyseniz şanssızsınız gerçekten...
Test Drive-Off Road 3 vardı bir de. o da çok zevkli bir oyun idi...
Test Drive 6'da oynayacak başka oyununuz yoksa güzel bir oyun ama çabuk bitiyor. Bütün arabalara sahip olmam 3 gün sürmedi...
Bir de GTA Efsanesi var. Ben daha bu prince, mario dönemlerinde böyle bir oyunun hayalini kurardım. nerden bileyim gerçek olacağını. GTA 3, Vice City ve san Andreas'ı bitirdim. Yenisini oynayamadım henüz...
Tomb Raider'a da az vakit harcamadık...(tom birader derler bizim orda ne alakaysa!)
Half-Life CS her Türk gencinin başına gelen bir hadise zaten. CS favori haritalarım DustWorld ve Pool Day...4.6&1.3 ve 4.3 de favori silahlarım...
Strateji oyunlarından Rise of Nation'ı bitirdim artı olarak...
Ha bi de Call of Duty 2 ve 4'ü bitirdim...Multisi de çok zevkli oluyor...
asıl konumuz TW'a gelirsek...
Ben bu oyunu internet kafede oynardım.O zamanlar pc yoktu. Baktım iflas edeceğiz zor da olsa vazgeçtim. Geçen yaz 6 cd lik olan hangisiyse Medieval dı galiba onu aldım ama pc çalıştırmadı...Bir yolunu bulup muhakkak kendimi bu oyuna adayacağım!
Bir de geçen ay SidMeier's Pirates'e takmıştım. Sınav yaklaştığı için arkadaşlar oyunu sildiler. Buldum tekrar yükledim bir gecede 150 bin altın yaptım. Ertesi gün yine oyunu sildiler cd ti kırdılar. Baktım olmuyor bu oyunu da yaza bıraktım. Tekrar bulunca cd sini tekrar yumulacağım...
Aklımda kalanlar bunlar başka gelirse yine yazarım...
binbirincigece
06-27-2008, 12:02 AM
Yok yok, bildigin gelisme kaynakli su "squalor" denen dalga. Bimaristan'di, Dar'al Imara'ydi falan kuruyorum ama bir halta yaramiyor. Gelistikce sehir boka batiyor.Boşuna uğraşma. Bunlar zaten dünyanın da gerçekleri. Oyun o kadar güzel modellenmiş ki :mrgreen:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.