View Full Version : Bir soru?
Arkadaslar bu soruya lutfen dini Islam olan cevaplasin, ayirt etme babinda degil, sadece soru musluman olanlara alakasi vardir...
Allahtan hesap sorulmaz ve diyelim ki, Hz. Mehdi dogdu, icraatlarina basladi, derdi butun alemi islami tekrar ayaga kaldirmaktir, kafirlere meydan okuyor, ama bu Sahis Kurt ailesinde dogmus, nesil nesep itibariyla Kurttur...
Allah diyelim ki: Ahir zaman sahsini kurt milletinden cikardi...
simdi soru!!!!
acaba gidib yaninda mi bulunacaksiniz, yoksa kurttur diye karsisina mi gececeksiniz...
forum katilimcilarindan istirhamim sadece soruya kendi seceneklerini yazsinlar, bu bir sorudur,gelecegi sadece allah (celle celaluhu) bilir
Alparslan
03-11-2007, 08:19 AM
Hele bi ciksin bakariz...Ama cikacagida kesin degildir, bu durumda HAYALE yorum yapilmaz...Ruya mi tabir ediyoruz burada???Yoksa FAL mi bakiyoruz?
Derdin ustadini Mehdi yapmaksa, kusura bakma, ne mehdidir ne muceddid.
timurlenk
03-11-2007, 08:51 AM
mehdinin gelecegi kesin degildir rivayetlerin bir cogu israiliyattır...
kimsenin mehdi beklentisinde olmaması lazımdır,bekleyende aynen devekusu gibi olur...
Karayılan
03-11-2007, 10:22 AM
uki geldi degil mi Hz.Mehdi? Bak geldiyse bizden saklamayin cok kirilirim :(
Demir Kağan
03-11-2007, 01:02 PM
İslâm dininde Türk, Kürt, Çerkes, Rum, Arap yoktur, müslüman vardır.
O hâlde Allah yolunda, Allah için bizimle olan herkesin yanında oluruz.
BOZ-OK
03-11-2007, 01:07 PM
Mehdi geldiyse masaya uc kere vursun... :cool:
Aklima nedense "seyh ucmaz, murit ucururmus" sozu geliyor..:rolleyes:
BOZ-OK
03-11-2007, 01:09 PM
İslâm dininde Türk, Kürt, Çerkes, Rum, Arap yoktur, müslüman vardır.
O hâlde Allah yolunda, Allah için bizimle olan herkesin yanında oluruz.
Hocam, hocam... Allah icin bizim karsimizda olanlar ile Allah icin olmadan bizim yanimizda olanlar konusunda ne buyurursunuz? Bu durumlarda na'picaz? :qstn:
Karayılan
03-11-2007, 01:11 PM
Hangi soydan geldigi onemli degil. Bir gun gercekten geldiginde arkasindan gideriz...
Demir Kağan
03-11-2007, 01:13 PM
Hocam, hocam... Allah icin bizim karsimizda olanlar ile Allah icin olmadan bizim yanimizda olanlar konusunda ne buyurursunuz? Bu durumlarda na'picaz? :qstn:
Onu ulemadakilerle konuşup döncem ben sana. :cool: :lol:
BOZ-OK
03-11-2007, 01:20 PM
Hangi soydan geldigi onemli degil. Bir gun gercekten geldiginde arkasindan gideriz...
Amma da hazir askersiniz haa... Hemen atlanmaz oyle, biraz agirdan satilir... Bakalim Mehdi dolgun maas oduycek mi? Fazla mesai durumlari nasil? Yemek ve abonman bileti veriliyor mu? Sosyal haklar nasildir? Bu konularda kim daha iyiyse ben onu izliycem arkadas... Bilmem artik, Mehdi oluurr, Deccal oluurr.. Bakicaz artik, nasip...:cool:
Karayılan
03-11-2007, 01:24 PM
"Bir gun gercekten geldiginde" gercekten gelirse gideriz... Sahte Mehdilerin taa ...
Mehdici ne demek oluyor Batu Xan?
Benim neye inandigimi bilirsin... Sehit Kubilay'in resmini neden koydum sence?
Turanciligima laf soyletmem onu da bilirsin...
Karayılan
03-11-2007, 01:25 PM
Amma da hazir askersiniz haa... Hemen atlanmaz oyle, biraz agirdan satilir... Bakalim Mehdi dolgun maas oduycek mi? Fazla mesai durumlari nasil? Yemek ve abonman bileti veriliyor mu? Sosyal haklar nasildir? Bu konularda kim daha iyiyse ben onu izliycem arkadas... Bilmem artik, Mehdi oluurr, Deccal oluurr.. Bakicaz artik, nasip...:cool:Kime satacagim agabey? :D Bence bir gun gercekten gelecekse niye gitmeyelim arkasindan?
BOZ-OK
03-11-2007, 01:35 PM
Kime satacagim agabey? :D Bence bir gun gercekten gelecekse niye gitmeyelim arkasindan?
Yok oyle sey abicim, bunlarin cogu israiliyattandir... Buyuk kismi Islamiyete girmis Yahudi ve Hristiyan kokenli seylerdir... Cok ciddiye alinacak seyler degiller yani... ;)
afsharkizi
03-11-2007, 01:40 PM
Ben bilemiyorum bunun iste umarim øyle olmaz o zaman türkler hic gitmez milliyetcilik olur hem sanmiyorum mehdinin kürtlerden olacagina allahu teala mehdiyi herkesin barisik oldugu bir topluma gønderecegini inaniyorum
Ahde Vefa
03-11-2007, 01:47 PM
Mehdi(as)nin gelecek veya gelmeyecek olmasi bu muslumanlari neden bu kadar cok ilgilendiriyor? siz muslumanliginizi samimi bir sekilde yasamaya baksaniza...
Mehdi(as) mi gelecek o kadar cok heveslenmeyin bakarsiniz Azrail herkes icin cok daha once gelebilir
Aybike
03-11-2007, 02:06 PM
biri seyyid olacak demiş..
seyyid peygamber soyuna denmiyormu..
şimdi peygamberimiz kurtmuydu...Alla Alla....
Ahde Vefa
03-11-2007, 02:09 PM
Birakin ya ALLAH ALLAH!
Yahu ırkı onemli mi? Hicbirimiz ırkımızı secmeden dogduk. Kurt,Ermeni,Yunan,Rus...muhim degil.
Aybike
03-11-2007, 02:37 PM
Yahu ırkı onemli mi? Hicbirimiz ırkımızı secmeden dogduk. Kurt,Ermeni,Yunan,Rus...muhim degil.
Olmaaaaaaz çok muhim..bak sen pengueni islama almadan evvel fikrini sordunmu? haaaaaaaaaaaaaaaa sordunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....:)
Olmaaaaaaz çok muhim..bak sen pengueni islama almadan evvel fikrini sordunmu? haaaaaaaaaaaaaaaa sordunmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....:)
O arkadas asgari ucretle bana calısıyor. İsi bu Aybike hanım yuz vermeyin :)
Kur_Sad
03-11-2007, 03:42 PM
Alparslan ve Turansoyu'na katılıorum......
Aybike
03-11-2007, 03:46 PM
mgas ne ucret veriyon garibana...
mgas ne ucret veriyon garibana...
Bile bile bu sabotasyona arac olacagım ;)
Karın tokluguna :)
Aramızda paranın lafı olmaz acık kaynak kodu seven mahlukatlarız.
Demir Kağan
03-11-2007, 03:59 PM
Bile bile bu sabotasyona arac olacagım ;)
Karın tokluguna :)
Aramızda paranın lafı olmaz acık kaynak kodu seven mahlukatlarız.
Yoo, ben hastasınım kodları saklamanın. :lol:
Aybike
03-11-2007, 04:08 PM
Desene işci, emekci kardeş..Patron kalleşşşşşşşşşşşşşşşş
Yoo, ben hastasınım kodları saklamanın. :lol:
http://img217.imageshack.us/img217/7716/linuxgh4.jpg
Tam da verecegim cevabı vermis mahluk :D
Ya kardesler basinda belirttigim gibi sadece secenek sormustum size, soruya yorum istememistim... neyse
ha Alparslan bir de, birine mehdi demeden Allah(celle celaluhuya) siginirim, mehdi olmayan birine mehdilik payesi vermek insani basasagi gitmesine sebeb olabilir..
bilmek istedigim mesele sizde islam mi on pilanda irkcilik mi, sadece oydu.
dedigim gibi mehdilikte sahis gostermekten Allah(celle celaluhu)a siginirim, her seyi on yargiyla bakmayin.
hadi selametle
Demir Kağan
03-11-2007, 06:28 PM
http://img217.imageshack.us/img217/7716/linuxgh4.jpg
Tam da verecegim cevabı vermis mahluk :D
Ayak yapma arkadaşım.
Herkese emeğimizi verecek değülük. :lol:
Ayak yapma arkadaşım.
Herkese emeğimizi verecek değülük. :lol:
Paylasım sevgisi deyular buna para muhim degildir ve bu durum micro-soft gibi kan emicilerin sinirine gider.Bill Gates amcanın oglu mu? :D
http://imgsrv1.ftipky.cz/bill_gates_vs_linux.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.