PDA

View Full Version : tesekkur butonu

Scofield
03-12-2007, 07:56 AM
tesekkur dugmesi bende cikmiyor. peki sizde cikiyor mu? bir bilginiz var mi yoksa ben birseyleri mi kacirdim?

BOZ-OK
03-12-2007, 08:24 AM
tesekkur dugmesi bende cikmiyor. peki sizde cikiyor mu? bir bilginiz var mi yoksa ben birseyleri mi kacirdim?

Bu Turkistan Forumunun ayarlarindan kaynaklaniyor, BOZ-OK'a haftada en az 10 kere tesekkur gondermeyen uyelerin tesekkur butonlari, BOZ-OK'a bir hediye sepetine ilistirilmis, "ayaginizin turabi olayim hasmetmeaplari, hata bizden buyukluk ve bagislama sizden" yazili bir kart gondermeden acilmiyor... Ne yapalim, aslinda benim boyle seylere ihtiyacim yok ama kural kuraldir, bu hediye sepetini adresime gonderirseniz tesekkur butonunuz hemen acilir...:cool:

kurshad
03-12-2007, 11:54 AM
ayaginizin turabi olayim Boz-Ok aleyhisselam, hata bizden buyukluk ve bagislama sizden ya halife-ul-arz-ul sahane..

Scofield
03-12-2007, 12:03 PM
sst nediyonuz kardesim?! dugmeniz calisiyor mu calismiyor mu? bende niye cikmiyor? tesekkur yasagi mi koydu birisi`?

BOZ-OK
03-12-2007, 12:19 PM
sst nediyonuz kardesim?! dugmeniz calisiyor mu calismiyor mu? bende niye cikmiyor? tesekkur yasagi mi koydu birisi`?

Ne diyelim be Scofield, Allah diyoz... Iki kisi tesekkur gonderdigine gore demek ki tesekkur dugmeleri calisiyor...Seninki buyuk ihtimalle teknik bir problemdir, bence admine bir mesaj gonder de baksinlar...:)

BOZ-OK
03-12-2007, 12:22 PM
ayaginizin turabi olayim Boz-Ok aleyhisselam, hata bizden buyukluk ve bagislama sizden ya halife-ul-arz-ul sahane..

Hediye sepetsiz kuru kuru ululama ise yaramiyor Kurshadcigim, sepette bir adet Jack Daniel's "single Barrel" yer alirsa daha da iyi olur...:cool:

Mgas
03-12-2007, 01:10 PM

Bizi mi keklion mu lem :) "Thank butonunuz calısıyor mu hadi bir gosterin de bana thank verin" diye :D

Saka saka :) Oguz yada Demir gerekli acıklamayı yapar. ikisini de goremedik bu gun.

Demir Kağan
03-14-2007, 04:45 AM
Nasssıı teşekkür düğmesi sende çıkmıyor?

Scofield
03-14-2007, 05:03 AM
yok iste yok :D tesekkur butonu bende cikmiyor... kimseye tesekkur atamiyorum

oğuz
03-14-2007, 07:41 AM
Şuan bende dahil hiç kimsede problem gözükmüyor.Hala teşekkür edemiyorsan bana atacağın iletilerde öm yolu ile edebilirsin...

yol gösterici gama :mrgreen:

mehmetzela
05-07-2007, 05:48 AM
ben biliyorum sebebini
epeydir bende merak ediyordum bu thanks olayını nasıl yapıyorlar d
iye. bu kullandığınız browserla alakalı. teşekkür edeceğim zaman explorer açık teşekkür ediyorum :)

Scofield
05-07-2007, 06:35 AM
mehmetzela kardes, ben windowsu yeniden yuklemistim ama java indirmeyi unutmustum. java'dan kaynaklaniyor. mozilla kullaniyorsan pluging olarak yuklemen gerek java'yi :)

teginalp
05-07-2007, 09:26 AM

Yarım günümün içine ettin. Ne okula hayrım oldu, ne işlere.
Ama sonunda çözdüm olayı.
Teşekkür Butonlarını görebilmek için giriş yapman gerekiyor. :lol:

Gözlem modunda butonlar görülmüyor.

Bir de formdan öğrendim, kendi kendine teşekkür edemiyorsun.:lol:

Scofield
05-07-2007, 09:32 AM
teginalp, ben 2005'ten beri uyeyim, giris yapip bu basligi acmama ragmen insanlarin cevaplarina bile tesekkur atamiyordum cunku "java" yuklu degildi :)

teginalp
05-07-2007, 09:40 AM
Benim üyeliğim de çok yeni değil ama, mesaideyken arada bir, birkaç dakikalığına bakıp işime dönüyordum.
O arada teşekkür butonu var mı diye bakmak da aklıma gelmiyordu.
Senin yazını okuduktan sonra aklıma geldi, baktım, YOK.
Hay Allah biraz evvel sanki vardı gibiydi filan derken programın kurcalamadık yerini bırakmadım.
Arada tekrar işe dönüş, tekrar programı kurcalama derken kafama takıldı kaldı.
Akşama doğru yüzümü yıkayıp tekra denemek için gelince giriş yapmak aklıma geldi ve sorun çözüldü. Durum anlaşıldı ama yarım günüm heba oldu.

borcugin
05-07-2007, 11:03 AM
S.A.

Admine yazacaksınız şunu da sorun: "Neden kendi yazdığım iletilerin altında teşekkür düğmesi çıkmıyor?". :D

Selametle.

teginalp
05-07-2007, 11:07 AM
S.A.

Admine yazacaksınız şunu da sorun: "Neden kendi yazdığım iletilerin altında teşekkür düğmesi çıkmıyor?". :D

Selametle.
Bir de özel istek yapmayı düşünüyorum ben.
Hast.Ulan butonu. :evil:
O butona basıldığında mesela kişinin teşekkür puanlarından eksilse....
Faydalı olmaz mı?

Demir Kağan
05-07-2007, 11:20 AM
Bir de özel istek yapmayı düşünüyorum ben.
Hast.Ulan butonu. :evil:
O butona basıldığında mesela kişinin teşekkür puanlarından eksilse....
Faydalı olmaz mı?

Hast.Ulan düğmesi yok da Yörüüüüüüüü de ense traşını göreyim düğmesi var ama forumumuzda kurulu değil. :lol:

teginalp
05-07-2007, 11:30 AM
Benim bu günkü mesaim bitmek üzere.
Bir de evden bağlanınca görüşürüz butonu isteyelim hazır istekler bölümünü açmışken.

yavuz
05-07-2007, 01:31 PM
Teşekkür butonunu, artistlik olsun diye kullanırsan, olacağı budur. :lool:

Scofield
05-07-2007, 01:35 PM
Teşekkür butonunu, "saf göstermek", "aklınca akıllılık etmek", "birini eziliyormuş gibi göstermek" için kullanırsan, olacağı budur. :lool:
sen öldun (http://www.untitledname.com/archives/upload/2005/4/dead-rat.jpg)sanmistim... biraz daha ilac dokelim bariiii :cool:

Mgas
05-07-2007, 01:35 PM
Ben Thanks butonunu "eyvallah" ile degistirmeyi oneriyorum :)

yavuz
05-07-2007, 01:50 PM
sen öldun (http://www.untitledname.com/archives/upload/2005/4/dead-rat.jpg)sanmistim... biraz daha ilac dokelim bariiii :cool:

Dök bakalım, tesir edecek mi? Senin bildiğin emperyalist farelerinden değiliz evelallah.

Bizim gibi mert kişiye, ne zehir, ne kapan işler, haberin olsun! Namertliğin lüzumu yok. :cool: Sen değil miydin, beni görünce sandalyeye çıkan?

Micky Mouse gama :lool:

CokTirstim
05-07-2007, 02:01 PM
Dök bakalım, tesir edecek mi? Senin bildiğin emperyalist farelerinden değiliz evelallah. muhtemelen microsoft windows kullaniyorsun. browserin de sanirim mozilla firefox veya internet explorer. olsa olsa en cok opera vs. olur. kullandigin antivirus ve firewall ise her ne kadar cracklanmis olsa bile muhtemelen onlarda birer amerikan sirketi urunudur. kullandigin internet de su emperyalistler tarafindan icad edilmis ve hala gelistiriliyor sanirim. kullandigin klavyen, fare tamamen su emperyalistler tarafindan icad edilmisti sanirim. ve hatta karsinda duran monitor dahil. bulundugun forumun sahibi su emperyalist ulkesinde kaliyor ve egitim aliyor. arbuz.com'un forum scripti yine vBulletin, made in usa.

bu kadar faktor varken neden hala su emperyalistlerin mallarini (1'den fazla) kullaniyorsun? :cool: