PDA

View Full Version : Cem Uzan

afsharkizi
03-13-2007, 03:22 PM
Cem Uzan hakkinda ne düsünüyorsunuz.. adamlar git gide kafayi yedi.. bilmem daha neler mazot 1 ytl olacak.. adam bizlerden yedigi paralarla verecekmis sanki...

Mgas
03-13-2007, 03:30 PM
Tartısmaya degmez. Hayatını belgesel yapıp komedi filmi diye satma fikrim de var. Belki bir ise yarar da para kazanırız :D

Scofield
03-13-2007, 03:33 PM
aslinda soyledikleri olmayacak seyler degil. sadece biz kendimizi olumsuzluklara dogustan olene kadar endeksleyip yasamaya alismisiz. bu tur vaadler ucuk geliyor.
cem uzan'in siyasi gecmisi hakkinda fikrimiz yok.
hep de cem uzan'in dolandirici oldugu soyleniyor.
halbuki motorola davasinda Amerika'da yapilan mahkemede Cem Uzan hakli cikti.
Turkiye'de cikan haberler ise, mahkemeler el konulan mallar cart curt hepsi AKP'nin isi. aldigi oy orani AKP'yi cok korkuttu sanirim. AKP bir sonraki secimlerde Cem Uzan'in bile kendisine risk olabilecegini daha onceden dusunup adami batirdi.
bakin gorun, simdi ise AKP'ye kafa tutacak parti kalmadi. yani AKP amacina ulasti. Cem Uzan'in ismi karaya cikti

afsharkizi
03-13-2007, 03:35 PM
Dogru dolandirici.. adam mitingleri bizden yedigi parayla yapiyordu.. kasalarinda kac ünlünün özel görüntüleri cikti.. eger Türkiyenin basina gecseydi bizi satardi adam

Scofield
03-13-2007, 03:38 PM
afsharkizi,
1-yasini sorabilir miyim?
2-
adam mitingleri bizden yedigi parayla yapiyordu..hatirladigim kadari ile kendi varligi ile yapiyordu... bizim paralarla nasil yapsin? bagis mi topluyordu? :D
3-
kasalarinda kac ünlünün özel görüntüleri cikti..
kac? kimler? cikinca ne olur ki? adam mitinglerde o unlulere konser verdirtti. bundan dogal birsey olamaz.
4-
Türkiyenin basina gecseydi bizi satardi adam
bence su an zaten akp tarafindan satilmis durumdayiz ;)

Demir Kağan
03-13-2007, 03:40 PM
Tanrı Türk'ü Cem Uzan'dan Korusun!

afsharkizi
03-13-2007, 03:41 PM
1- 5 nisanda 17 oluyorum
2-hayir imar bankasindaki. dir.. hem cem uzan satilmis...
3. derya savasmidi ismi sonra Gülben ergen daha baskalari
4- Nedenki.. bence Türkiyeyi yönetecek daha dogru düzgün birisi yok

Mgas
03-13-2007, 03:41 PM
aslinda soyledikleri olmayacak seyler degil. sadece biz kendimizi olumsuzluklara dogustan olene kadar endeksleyip yasamaya alismisiz. bu tur vaadler ucuk geliyor.
cem uzan'in siyasi gecmisi hakkinda fikrimiz yok.
hep de cem uzan'in dolandirici oldugu soyleniyor.
halbuki motorola davasinda Amerika'da yapilan mahkemede Cem Uzan hakli cikti.
Turkiye'de cikan haberler ise, mahkemeler el konulan mallar cart curt hepsi AKP'nin isi. aldigi oy orani AKP'yi cok korkuttu sanirim. AKP bir sonraki secimlerde Cem Uzan'in bile kendisine risk olabilecegini daha onceden dusunup adami batirdi.
bakin gorun, simdi ise AKP'ye kafa tutacak parti kalmadi. yani AKP amacina ulasti. Cem Uzan'in ismi karaya cikti

"OSS yi kaldıracagım"

Bak bu ne demektir

Ben egitim sistemini oyle bir degistirecegim ki ezberci-dayatıcı sistem olacak ogretici sistem. Yeni univ. acacagım. Sistem duzelecek boylece sınava 2 milyon kisi degil sadece kazanacak vasıflara sahip kisiler girecek ve boylece bir sınava ihtiyac kalmayacak ve sınav kalkacak.

İste bunu 4 yılda yapamazsınız. Daha bu ulkede okulsuz yerler var daha n'aptınız? Daha gelisecegiz okulsuz yerlerimiz kalmayacak ogretmenlerimiz yuksek standartlar da egitim gorecekler ve gosterecekler. Okulların tamamın da Pc olacak ki daha bizim okulu olmayan yerlerimizi dusununce...:) Yani oyle yaparım olur gibi bir dusunce olmaz. Mazot 1 ytl olacakmıs :P

Gokboru
03-13-2007, 03:42 PM
Cem Uzan'a Black Eyed Peas'tan Don't lie adli parcayi gonderiyorum.

No no no baby no no no don't lieeeeeee

Scofield
03-13-2007, 03:47 PM
"OSS yi kaldıracagım" oss'yi kaldiracagim diye ben de derim ama "lise bitirme sinavi" koyacagimi henuz soylemem :D secildikten sonra biri kalkip derse "hani kaldiracaktin bu illeti", ben de derdim "eee oyle dedim zaten oss kalkti ama lise bitirme sinavi hakkinda bir soz vermemistim ki"... bunlar secim oncesi cambazliklar.

her lider yapar

Scofield
03-13-2007, 03:49 PM
Tanrı Türk'ü Cem Uzan'dan Korusun!
tayyipten de korusun.

Demir Kağan
03-13-2007, 03:51 PM
tayyipten de korusun.

Katlarca korusun hatta koruma kalkanı falan yüklesin millete.

Amin.

Mgas
oss'yi kaldiracagim diye ben de derim ama "lise bitirme sinavi" koyacagimi henuz soylemem :D secildikten sonra biri kalkip derse "hani kaldiracaktin bu illeti", ben de derdim "eee oyle dedim zaten oss kalkti ama lise bitirme sinavi hakkinda bir soz vermemistim ki"... bunlar secim oncesi cambazliklar.

her lider yapar

Tayyip boyle bir hilerkarlık yapmadı ama :D

afsharkizi
ya adam sacma vaadetler bulunuyor.. birde ønce yedigi paralarimiz tam olarak versin

Aybike
03-13-2007, 03:53 PM
ya adam sacma vaadetler bulunuyor.. birde ønce yedigi paralarimiz tam olarak versin

Kaç paran gitti afþar kýzým...:)

afsharkizi
03-13-2007, 03:54 PM
benim degil ama ailemin

Scofield
03-13-2007, 03:55 PM
Tayyip boyle bir hilerkarlık yapmadı ama :Ddokunulmazlik? kadrolasma?

Mgas
03-13-2007, 03:55 PM
Hayır Aybike hanım paramızı istiyoruz. Ben hesapladım Cem Uzan'ın bana 3 500 milyar borcu var dava acacagım :D

Aybike
03-13-2007, 03:56 PM
Demekki faiz hırsın olmıyacakmış..) bak benim hiç bir bankadan param uçmadı...
cem uzan bitirildi.....bilerek...

Scofield
03-13-2007, 03:56 PM
benim degil ama aileminallah allah yurt disinda da mi imar bankasi vardi? :rolleyes:

Scofield
03-13-2007, 03:58 PM
1- 5 nisanda 17 oluyorumtahmin etmistim
2-hayir imar bankasindaki. dir.. hem cem uzan satilmis... pardon imar bankasi adina bilgilerini bizimle paylasir misin? kim el koydu kim sebebiyet verdi ve imar bankasi ile musterilerini birbirine katti ve ocunu cem uzan'dan cikardi?
ve cem uzan kime nereye satilmis?
3- derya savasmidi ismi sonra Gülben ergen daha baskalari eee ne var ki bunda?
4- Nedenki.. bence Türkiyeyi yönetecek daha dogru düzgün birisi yokadama siyasi olarak sans taninmadi ki? onceki secimlerde aldigi oy bugun akp ve tayyibin onune engel olacagi belliydi. ik secimlere girdgindeki oy orani herkesi urkuttu. ikinci bir secimde yukselecegi belliydi ama mahsuz onu kesildi.
dogal olarak adama sans taninmadi. e peki siyasetini henuz ispatlamaya sans taninmamis adam neden "dogru duzgun olmayan birisi" oluyor?

kusura bakmayin arkadaslar ama ben sahsimca adamin hakkini yiyemem. yasal olarak kendini ispatlamis ak cikmis bir insani hala suclayamam. birak onu en azindan yasa degisiklikleri ile kendini basbakan yapmis bir insan bile degil.
su anki partinin ve elebaslarinin s*refsizlikleri ile karsilastirinca Cem Uzan yanlarinda tertemiz kaliveriyor.

Mgas
03-13-2007, 03:58 PM
dokunulmazlik?

"Bunu gibi" demedim yahu "boyle bir" dedim :D Yanı aynısını yapmadı cıkıp "oss'yi kaldıracagım" demedi. En azından dokunulmazlık dedi onu da canı istedigi zaman kaldırır ama OSS oyle degil. Yani Tayyip soyleyince saglam sallıyordu :P ama bu Cem Uzan'da bu kadar temelsiz sallanmaz ki kardesim. :)

afsharkizi
03-13-2007, 03:59 PM
türkiyeye yatirir almancilar.. hem komik degil

Scofield
03-13-2007, 04:00 PM
"Bunu gibi" demedim yahu "boyle bir" dedim :D Yanı aynısını yapmadı cıkıp "oss'yi kaldıracagım" demedi. En azından dokunulmazlık dedi onu da canı istedigi zaman kaldırır ama OSS oyle degil. Yani Tayyip soyleyince saglam sallıyordu :P ama bu Cem Uzan'da bu kadar temelsiz sallanmaz ki kardesim. :)OSS cidden kaldirilabilir. bircok ulkede yok boyle bir sistem. yeni sisteme gecilebilir. hatta aslinda bu AKP'li milletvekillerinin agzinda bile dolaniyordu. demekki Uzan'in reklamlarindan ilham almislar.

Demir Kağan
03-13-2007, 04:00 PM
allah allah yurt disinda da mi imar bankasi vardi? :rolleyes:

Afsharkizi'nin tek ailesi burada değil ki? :lol:

Scofield
03-13-2007, 04:01 PM
türkiyeye yatirir almancilar.. hem komik degilicki haram diyorsunuz muslumaniz diyorsunuz, faiz alacaniz diye "paramuzu kaybedduk usagum" diyorsunuz. ne kadar dogru bu? :D alman bankalari faiz vermiyor degil mi? :lol:

benay
03-13-2007, 04:03 PM
Cem Uzan'a bir kac sene once herkezin ona destek olmasindan yanaydim ama biri dedi adam vatan hainimis dolandirdigi icin ve yalan attigi icin, bir zamanlar aylesi ve kendisi cokca skandallara karismis...
Adam'i unutun...

Scofield
03-13-2007, 04:05 PM
Cem Uzan'a bir kac sene once herkezin ona destek olmasindan yanaydim ama biri dedi adam vatan hainimis dolandirdigi icin ve yalan attigi icin, bir zamanlar aylesi ve kendisi cokca skandallara karismis...
Adam'i unutun...ay benay yine basladin cocukluk hikayelerini, lise yillarini bilmem ne hikayelerini "-MIS -MiS" lerini anlatmaya... ayoll :lol:

Mgas
03-13-2007, 04:08 PM
Yahu bu adamın o kadar malını el koyuldu gitti acık arttırmada geri aldı. O kadar zarara girdi halen TV lerde reklam yapıyor. Yaaaw bu adam bu parayı nereden buluyor :D

Scofield
03-13-2007, 04:11 PM
calis senin de olsun ;)

bu arada Siirt'e Turk yapimi araba fabrikasi acacak adamin adi neydi? hani o da AKP tarafindan yok edildi sindirilip hapse atildi hatirlayan var mi? bagimsiz millet vekiliydi..

benay
03-13-2007, 04:12 PM
ay benay yine basladin cocukluk hikayelerini, lise yillarini bilmem ne hikayelerini "-MIS -MiS" lerini anlatmaya... ayoll :lol:
ayooll ben gercek soyluyorum, hikaye degil...

Mgas
03-13-2007, 04:14 PM
calis senin de olsun ;)

bu arada Siirt'e Turk yapimi araba fabrikasi acacak adamin adi neydi? hani o da AKP tarafindan yok edildi sindirilip hapse atildi hatirlayan var mi? bagimsiz millet vekiliydi..

Simdi bir ogretmen de calısıyor hırsız da. Ogtt. yok ama hırsızın var. İs sahası farklı bunların ustadım bende mi dolandırıcı olayım :D Calısmanın da sekilleri var.

Demir Kağan
03-13-2007, 04:17 PM
Simdi bir ogretmen de calısıyor hırsız da. Ogtt. yok ama hırsızın var. İs sahası farklı bunların ustadım bende mi dolandırıcı olayım :D Calısmanın da sekilleri var.

Hırsız deyip geçmemek lâzım nitekim hırsızın hakkını çalanları da var.

darkangeldead; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl: Ankara
Amcamların sokağındaki bakkala hırsız girmiş. Bakkalın sahibini depoya kilitleyip, kasaya geçmişler ve bir güzel satış yapmışlar. Birkaç saat sonra da kazandıkları parayı alıp gitmişler. Bu adamlar hırsızlara bakış açımı değiştirdi. Evet evet, magmanın namuslu hırsızları bunlar.

afsharkizi
03-13-2007, 04:35 PM
wallaha cem uzan satilmis bir herif yani ondan adam amadam olmaz

benay
03-13-2007, 05:17 PM
Su Cem Uzan'in soyunu arastirmak gerekir, Turk mu baska mi diye

Isimden sadece Alevi olma ihtimalini gorebiliriz, Uzan soy adi bisey demiyor...

Aybike
03-13-2007, 05:21 PM
calis senin de olsun ;)

onu koçlar bitirdi...
yedirmezler öle ucuz otoyu :) onada yazık oldu...

Scofield
03-14-2007, 12:59 AM
onu koçlar bitirdi...
yedirmezler öle ucuz otoyu :) onada yazık oldu...
evet patron koc ama AKP isbasinda...

uki
03-14-2007, 04:12 AM
Afsarkizi, sen ozbekistandamisin, ne isle ordasin?

Demir Kağan
03-14-2007, 04:25 AM
Yahu bu adamın o kadar malını el koyuldu gitti acık arttırmada geri aldı. O kadar zarara girdi halen TV lerde reklam yapıyor. Yaaaw bu adam bu parayı nereden buluyor :D

Ürdün kralıyla bir ilgisi var mı diye düşünmüyor da değilim. :lol:

eflatunn
03-14-2007, 05:01 AM
"Bunu gibi" demedim yahu "boyle bir" dedim :D Yanı aynısını yapmadı cıkıp "oss'yi kaldıracagım" demedi. En azından dokunulmazlık dedi onu da canı istedigi zaman kaldırır ama OSS oyle degil. Yani Tayyip soyleyince saglam sallıyordu :P ama bu Cem Uzan'da bu kadar temelsiz sallanmaz ki kardesim. :)

Cem Uzan bana kalırsa sallamıyor.Öss'yi kaldıracağım diyorsa kaldırır.Amaaa işte orada bir kelime oyunu var.Adam Öss kalkacak diyor.Sınav sistemi kalkacak demiyor.Uyanık.Öss'yi kaldırır,adını değiştirir.Sonuçta ÖSS kalktı mı kalktı.Bu aynı şimdiki OKS'ye uygulanan senaryo.Güya OKS kalktı.Sadece adı değişti.Üstelik öğrencilere 5.sınıftan itibaren dershanelerin kapısı açıldı.Yabancı dil soruları da sınavda yer alacak.Oh mükemmel.Bir de yabancı dil kursları kazanacak.Sonuçta nesnellikten uzak.Bu konuda fazlasıyla dolu olduğum için uzadı biraz.Neyse.

oğuz
03-14-2007, 07:45 AM
Açın Türkiye'nin önünü biz geliyoruz !!!

Ülkeyi soyup,soğana çevirmiş.servetini katlamış,millet hala medet umuyor.Ondan medet umanda onun gibi düşünendirki hiç işim olmaz !!!

Armut dibine düşermiş,babasınıda sevmezdim !

star gama :mrgreen:

Dulkadiroglu
03-14-2007, 08:43 AM
Babası K.Marası dolandırmıs((:

ama oyum Uzan'a issize 350 ytl vercekmis((:

EGETÜRK
03-14-2007, 09:23 AM
mason yada sebatay olduğu da söylentiler arasında...

Gokboru
03-14-2007, 09:30 AM
AB'ye hayır diyor sizce
A - oy toplamak icin
B - vatanını milletini sevdigi icin

?????????????????????????

Scofield
03-14-2007, 09:32 AM
mason yada sebatay olduğu da söylentiler arasında...
hatta Jamaika'nin istihbarat ajans icin de calismis :lol:

oğuz
03-14-2007, 09:36 AM
VAAT İŞTE BÖYLE OLUR
Genç Parti lideri Cem Uzan’ın önemli maçlarda ve reytingi bol dizilerde televizyon kanallarında yayınlanan vaatleri, Türkiye'de internetin önemli ve keyifli mecralarından biri olan Ekşisözlük'te işte böyle çeşitleniyor:

Mesai saatleri sabah 10:30-12:00, öğleden sonra 14:00-17:00 olacak.

Hafta sonu tatili 3 gün olacak

Üç korner, bir penaltı olacak.

Fenerbahçe’nin Avrupa tarihi iptal edilecek.

İddia kuponları yatmayacak.

Sakızlar kaybolmayacak.

Kızların "biz arkadaşız" demesi yasaklanacak.

Ajdar geri gelmemek üzere Antartika’ya gönderilecek.

Düğünlerde zorla halaya kaldırmak yasaklanacak.

Arabayı yıkattığınız gün yağmur yağmayacak.

Saatler artık geri alınmayacak.

Lost dizisi TRT 1'de yayınlanacak.

Pazartesi sabahı iptal edilecek, öğleden sonrası da cuma olacak.

İftar vakti en erken sizin şehre gelecek.

Şubat ayı her yıl 28 çekecek, kafalardaki karışıklık sona erecek.

Galatasaray Fener'i Kadıköy'de yenecek.

Rio karnavalı Türkiye'de düzenlenecek.

genç parti gama :mrgreen:

afsharkizi
03-14-2007, 02:25 PM
Babamin dedigi ne gøre Cem Uzan Türk degilmis

Scofield
03-14-2007, 02:35 PM
Babamin dedigi ne gøre Cem Uzan Türk degilmis
evet benim babama gore cem uzan Alaskali :lol:

Mgas
03-14-2007, 02:50 PM
Cem Uzan bana kalırsa sallamıyor.Öss'yi kaldıracağım diyorsa kaldırır.Amaaa işte orada bir kelime oyunu var.Adam Öss kalkacak diyor.Sınav sistemi kalkacak demiyor.Uyanık.Öss'yi kaldırır,adını değiştirir.Sonuçta ÖSS kalktı mı kalktı.Bu aynı şimdiki OKS'ye uygulanan senaryo.Güya OKS kalktı.Sadece adı değişti.Üstelik öğrencilere 5.sınıftan itibaren dershanelerin kapısı açıldı.Yabancı dil soruları da sınavda yer alacak.Oh mükemmel.Bir de yabancı dil kursları kazanacak.Sonuçta nesnellikten uzak.Bu konuda fazlasıyla dolu olduğum için uzadı biraz.Neyse.

Vallahi Cem Uzan issize 400 ytl verecek kadar babayigitse zaten basa gecer gecmez Turkiyeye 2000 tane univ. acar :D O zaman da oyle cambazlıga gerek kalmaz dogrudan kaldırırlar sistemi.

Hem bu adam nasıl veriyor issize 400 YTL :d Bunun da cambaz bir yanı olabilir mi mesala; basa gecer gecmez 1 ay verip sonra "biz verecegiz dedik verdik her ay verecegiz demedik" seklinde mi :D:D

afsharkizi
03-14-2007, 03:01 PM
adam cok büyük vaadetlerde bulunuyor... hahah birde yerine getirsinde gørelim....

Dulkadiroglu
03-14-2007, 03:44 PM
Vallahi Cem Uzan issize 400 ytl verecek kadar babayigitse zaten basa gecer gecmez Turkiyeye 2000 tane univ. acar :D O zaman da oyle cambazlıga gerek kalmaz dogrudan kaldırırlar sistemi.

Hem bu adam nasıl veriyor issize 400 YTL :d Bunun da cambaz bir yanı olabilir mi mesala; basa gecer gecmez 1 ay verip sonra "biz verecegiz dedik verdik her ay verecegiz demedik" seklinde mi :D:D

İssize calısması karsılıgında 400 YTL maas verebilir:P

Mgas
03-14-2007, 03:54 PM
İssize calısması karsılıgında 400 YTL maas verebilir:P

O halde zaten issiz degil isli olur :D

Dulkadiroglu
03-14-2007, 03:57 PM
O halde zaten issiz degil isli olur :D

İsin sırrı burda zaten...issize sana 400 YTL maas vericem dedim amma bir sartım var calısıcaksın diyecek sonra adam is bulamıcak bulana da sen issiz deilsin dicek:lol: Mantıksız gibi gozukuyor ama devlet kademelerinde boyle "mantık"sızlıklar mevcut:lol:

Ya da en kotu ihtimal issize 400 YTL maas verir ama issizlik vergisi cıkarır 400 YTL para keser issizlik maasından:P

Mgas
03-14-2007, 04:05 PM
İsin sırrı burda zaten...issize sana 400 YTL maas vericem dedim amma bir sartım var calısıcaksın diyecek sonra adam is bulamıcak bulana da sen issiz deilsin dicek:lol: Mantıksız gibi gozukuyor ama devlet kademelerinde boyle "mantık"sızlıklar mevcut:lol:

Ya da en kotu ihtimal issize 400 YTL maas verir ama issizlik vergisi cıkarır 400 YTL para keser issizlik maasından:P

Ama o sartı basta soyleyecekti. Adam diyor ki "issize 400 ytl" :) "Sana ne kadesim is bulmuyorum issizim 400 ytl verecen" :D

İssizlik maası 400 ytl
Asgari ucret 1200 ytl
Ogretmen maası 10.000 ytl
Mİlletvekili 10.000.000 ytl

Hele ley ley ley ley ley ley:D

3 gunde Turkiye battı, mis :D

Dulkadiroglu
03-14-2007, 04:38 PM
Ama o sartı basta soyleyecekti. Adam diyor ki "issize 400 ytl" :) "Sana ne kadesim is bulmuyorum issizim 400 ytl verecen" :D

İssizlik maası 400 ytl
Asgari ucret 1200 ytl
Ogretmen maası 10.000 ytl
Mİlletvekili 10.000.000 ytl

Hele ley ley ley ley ley ley:D

3 gunde Turkiye battı, mis :D

400 issize

1200 asgari ucretliye

10.000 Ogretmene

100.000 milletvekiline geri kalan Cem Uzan'a:lol:

Scofield
03-14-2007, 04:54 PM
issizlik maasi ve asgari ucrete mani olan IMF dir bilirsiniz. gecen haberlde cikti bir fakir afrika ulkesi artik imf'yi def etmeye kara verdi diye. eger imf'yi defedersek bu bir hayal degil. fakat 70 milyonluk nufus birkac milyon issiz, ohaaaa... hadi 100 euro yardim olur da, o da belki

afsharkizi
03-14-2007, 04:55 PM
türkcesi ne oldugunu bilmiyorum ama ingilizcesi tax herkes bundan devlete ødersen cok güzel olur bizim burda bøyle...

Scofield
03-14-2007, 05:02 PM
türkcesi ne oldugunu bilmiyorum ama ingilizcesi tax herkes bundan devlete ødersen cok güzel olur bizim burda bøyle...sizin orasi neresi?

Mgas
03-14-2007, 05:02 PM
türkcesi ne oldugunu bilmiyorum ama ingilizcesi tax herkes bundan devlete ødersen cok güzel olur bizim burda bøyle...

tax = vergi

evet vergi sorunu :S