PDA

View Full Version : Tayyip Erdogandan Sayin Öcalan

afsharkizi
03-18-2007, 01:22 PM
Bu Öcalan denilen bebek katiline hic sayin denilmez cünkü sayilacak bir tarafi yok tükürülecek tarafi var....

Iste Baslaga gelince ben haberde dinlemistim bir kac gün önce... Ve olaylar daha cok ortaya cikinca baslik acmaya karar verdim... Ve herkesin fikrini bekliyorum...

Saygilar Afsharkizi

:: İşte Skandalın Kaydı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da; tıpkı DTP'liler gibi; bölücübaşı Öcalan'a "sayın" diye hitap etmiş. Erdoğan'ın yedi yıl önce Avustralya'da katıldığı radyo programının kayıtları; Ankara'yı karıştırdı. Kayıtlara göre Erdoğan Öcalan'dan tam iki kez sayın diye bahsetti.. Erdoğan; "Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor" sözleriyle de şehitlerin kemiklerini sızlattı...

Burdan Sayın Öcalan durumuna gelmek istiyorum...

Bu tanım başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait..

Sayın Öcalanla aramızdaki fark çok...

Tarih:14 ocak 2000.. Siirtt'te okuduğu şiir nedeniyle hapse giren ve çıktıktan sonra siyasetten yasaklanan Recep Tayyip Erdoğan; o dönemde Avustralya'ya gitti. Burada bir radyo programına katıldı.. Sbs radyosundaki programda; Erdoğan tam iki kez terör örgütü elebaşı Öcalan'dan sayın diye bahsetti...

"Burda Sayın Öcalan ın durumuna gelmek istiyorum..."

DTP gernel başkanı Ahmet Türk ile başkan yardımcısı Aysel Tuğluk sadece bu tanım için altı ay hapis cezası aldı.. Suçu ve suçluyu övme suçundan yargılandı ve hapse mahkum edildi suç oldugu mahkeme kararıyla tespit edilmiş bir fiili yani sayın kelimesini Erdoğan kullandığı ortaya çıktı Erdoğan; skandal tanımlamayı; terör örgütü elebaşı hakkındaki idam kararına ilişkin bir soruyu yanıtlarken kullandı...

12. Lerde ben hukuku kişiselleştirmeyi doğru bulmuyorum. Hukuk sadece kişiler için yoktur. Hukuk toplum için vardır. Şimdi burdan sayın Öcalan'ın durumuna gelmek istiyorum.. Türkiyede bir sıkıntı var. Muhalefetteyken ayrı iktidarda ayrı konuşuyorlar...

Söyleşinin ilerleyen dakikalarında bir izleyicinin sorusunu yanıtlarken de Erdoğan aynı tanımı yaptı.. Bir dinleyici öcalan'ın kürtçülük düşüncesiyle Erdoğan'ın şeriat düşüncesinin özde aynı olduğunu söyledi.. Erdoğan; Öcalan'la arasındaki farkı anlattı..

Sayın Öcalan düşyüncelerinden ötürü değil, şu anda almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. Bense düşüncemden dolayı 4 ay hapis yattım amamızdaki fark çtok büyük...

Erdoğan; 40 bin kişinin katili öcalan için sayın derken; bir de suçunun tanımını yaptı.. Aldığı kellerin hesabını veriyor dedi. Erdoğan'ın kellelerden kastı; şehitlerimizdi.
Sayın Öcalan düşüncelerinden ötürü değil, şu anda almış olduğu kellelerin hesabını veriyor.

Diyarbakır mitingi alt kimlik üst kimlik

Erdoğan'ın geçen yıl Diyarbakır'da başlattığı alt kimlik üst kimlik tartışmasını bundan 7 yıl önce de gündeme getirdiği de bu söyleşide ortaya çıtktı. Dinleyicinin "Türkiye de Türk vatandaşları var. Bunların hepsi türktür " sözlerine erdoğan sinirlendi..

18.20.. Türkiyede sadece Türk yoktur. Arap, Kürt, Çerkez ... Türklüğe farklı bir yorum getirmek kürdü de türk yapmak yanlış.

Erdoğan'ın terör örgütü elebaşından sayın diye bahsetmesinin üzerinden 7 yıl geçti. Bu 7 yıl içinde Erdoğan'ın siyasi yasağı kalktı; başbakan oldu. Üstelik; birkaç ay sonra cumhurbaşkanı olması da yüksek bir olasılık. Yani dokunulamaz.. Bu suç nedeniyle yargılanamaz.

Mgas
03-18-2007, 01:30 PM
Cahil bir kullanım oldugu bariz :) Zati bir muddet once de bu sozcugun onune gelene kullanıldıgını da sanki bir yerlerde okumus ya da dinlemistim.

afsharkizi
03-18-2007, 01:34 PM
Haberde durmadan yayinliyorlar Mgas eger izlediysen tabiki...

Mgas
03-18-2007, 01:44 PM
Haberde durmadan yayinliyorlar Mgas eger izlediysen tabiki...

Ben smileyimde dahi sana dis gostermem. :rolleyes:

afsharkizi
03-18-2007, 01:46 PM
Ne korkuyon be... hehehe

Mgas
03-18-2007, 01:51 PM
Ne korkuyon be... hehehe

Mesele korkma degil

Mesele;

"Muhattapların boyutunu belirler"

Hatta bunu "cocukla cocuk olma" diye bir sozle de acıklayabilirim.

Dusman olarak sececegim kisi benimde aynı anda gucumu belirler. Dis gosterip dusmanın olmaya niyetim yok.

afsharkizi
03-18-2007, 01:54 PM
Birincisi ben cocuk degilim ilk øncesi...

Demir Kağan
03-18-2007, 02:06 PM
Mesele korkma degil

Mesele;

Dusman olarak sececegim kisi benimde aynı anda gucumu belirler. Dis gosterip dusmanın olmaya niyetim yok.

Alper?

Ne düşmanı? :rolleyes:

Karayılan
03-18-2007, 02:09 PM
"ben akpye oy verip nasıl bir vebal aldım ya rabbim affet beni
şehitlerim affedin beni
ŞEHİTLERİMİN katilini yücelten birine oy
verip sizlerin kemiklerini sızlattığım için affedin beni
yemin ediyorum şuan gözlerim doldu aklıma şehitlerimin cenazeleri geldi
ve bide bu ülkeyi kimlerin yönettiği
şehitlerimden utanıyorum kendimden utanıyorum çünkü bölücü başına sayın diyen birine oy verdim
AFFEDİN BENİ........ "

Aynen aktariyorum. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=74193 habere yazilan bir yorum. Haberin asli varsa cok sevinecegim yanliz. O kadar sevinecegim ki anlatamam. Su AKePe severler agizlarinin payini almis olacak.
Cidden haber dogru mu yoksa uydurma mi? Bilenler bizi aydinlatsin lutfen

afsharkizi
03-18-2007, 02:09 PM
Mgas beni düsman belledi

Qarama
03-18-2007, 02:10 PM
Mesele korkma degil

Mesele;

kendini counterstrike de mi sandin? :D

Mgas
03-18-2007, 02:11 PM
Alper?

Ne düşmanı? :rolleyes:

İste bende bu sorguluyorum Ne dusmanı? Nedense afsharkizi bana bir tepki aldı .

Mgas beni düsman belledi

Yapma afsharkizi seni dusman bellemedim hatta smileyimde bile sana dis gostermem dedim.

afsharkizi
03-18-2007, 02:14 PM
Ne tepkisi anlamadim

Mgas
03-18-2007, 02:19 PM
Ne tepkisi anlamadim

Birde bu kız siyaset yapmayı bilmiyordu. :rolleyes:

afsharkizi
03-18-2007, 02:22 PM
Fikrimi dile getirebilirim bir türk insana olarak cok kizdim bu habere ve kardeslerimle paylasmak istedim.. iste anlatmasi cok basit

eflatunn
03-18-2007, 02:24 PM
Mgas konuştukça batıyorsun gibi geliyor :lol:

Mgas
03-18-2007, 02:25 PM
Fikrimi dile getirebilirim bir türk insana olarak cok kizdim bu habere ve kardeslerimle paylasmak istedim.. iste anlatmasi cok basit

Yanlıs anladın afsharkizi. Bana "ne tepkisi anlamadım" derken siyaset yapıyordun bu konuyu acarken degil.

Karayılan
03-18-2007, 02:28 PM
Arkadaslar yine bir konuyu oldurdugunuzun farkinda misiniz? Ahh mgas ahhh sen nerdeysen o konu dagiliyor :D :D :D simdi anladim sana niye bu kadar dusman olduklarini :D :D

afsharkizi
03-18-2007, 02:30 PM
Benim bu konuyu siyaset amacli actim.. neden biliyormusun... Cünkü cok kirginim nu tayyipin sözlerine birde Türkiyenin basinda.. Ben silada olan bir türk olarak durum ne kadar ciddi oldugunu gørdüm ve vaayyy dedim Türkiye bunlara kalacak devlet degildi dedim atalarimiz bu devlet ugruna can verdi.. Umursamayada bilirim ama Türkiye benim memleketim.. Türkiyede yasamiyorum ama insanimi seviyorum ve Türkiyedekiler icin üzüldüm simdi anlatabildimmi.. Zoruma gitti.. su søzü O simdi kopardigi KELLERIN cezasini cekiyor... Iste o kelleler degil onlar bizim canlarimiz sehitlerimiz...

Mgas
03-18-2007, 02:30 PM
Turansyou git konuya ilk mesajıma bak ne demisim sonra afsharkizi bana ne demis ve konunun akibeti nasıl olmus.

Mgas
03-18-2007, 02:34 PM
Benim bu konuyu siyaset amacli actim.. neden biliyormusun... Cünkü cok kirginim nu tayyipin sözlerine birde Türkiyenin basinda.. Ben silada olan bir türk olarak durum ne kadar ciddi oldugunu gørdüm ve vaayyy dedim Türkiye bunlara kalacak devlet degildi dedim atalarimiz bu devlet ugruna can verdi.. Umursamayada bilirim ama Türkiye benim memleketim.. Türkiyede yasamiyorum ama insanimi seviyorum ve Türkiyedekiler icin üzüldüm simdi anlatabildimmi.. Zoruma gitti.. su søzü O simdi kopardigi KELLERIN cezasini cekiyor... Iste o kelleler degil onlar bizim canlarimiz sehitlerimiz...

İyi iste bende sana konuda acıklama yaptım. Sayın kelimesinini zamanında onune gelene kullanıldıgı soyledim. İsimlere niteleyen ekmis gibi habire kullanılıyordu. Onceleri bu hata neden milletin gozune batmadı? Cunku millet herkese sayın denilmesine alısmıs. ;) Yani Erdoganın bu hatayı kasti olarak yaptıgını sanmıyorum.

afsharkizi
03-18-2007, 02:36 PM
İyi iste bende sana konuda acıklama yaptım. Sayın kelimesinini zamanında onune gelene kullanıldıgı soyledim. İsimlere niteleyen ekmis gibi habire kullanılıyordu. Onceleri bu hata neden milletin gozune batmadı? Cunku millet herkese sayın denilmesine alısmıs. ;) Yani Erdoganın bu hatayı kasti olarak yaptıgını sanmıyorum.

Herkese Sayin denmez T. Erdogan bunu bilecek yasa gelmis... Ve sayin kelimesi hak edene denilir ve ismin anmak bile istemedigim terrör örgütü pkk basi bebek katili apo hic de sayin bir insan degil kac kisinin canina kiydi... kac bacimizin kac tane kücük kardeslerimizin ve bu insana sayin denmez ve Türk toplumu bunu bilecek bir zihniyette

Mgas
03-18-2007, 02:43 PM
Herkese Sayin denmez T. Erdogan bunu bilecek yasa gelmis... Ve sayin kelimesi hak edene denilir ve ismin anmak bile istemedigim terrör örgütü pkk basi bebek katili apo hic de sayin bir insan degil kac kisinin canina kiydi... kac bacimizin kac tane kücük kardeslerimizin ve bu insana sayin denmez ve Türk toplumu bunu bilecek bir zihniyette

Sadece Erdogan degil o zamanki basını bile kanımca dikkat cekmemis olaya. Herkes biliyorda Tayyip mi bilmiyordu :) Yok iste gozden kacan bir hata. Cok yuksek ihtimal kasti birsey degil.

afsharkizi
03-18-2007, 02:50 PM
var tabiki ama denilmez o katile sayin.....

genco
03-18-2007, 02:55 PM
Şehitlere "kelle" diyenin kendisi "kelle"dir; hatta masum göstermeye çalışan da...

Demir Kağan
03-18-2007, 02:57 PM
Yahu bu adamın hiç mi uyaranı olmamış Mgas? Yeter allaasen koruya koruya bir hâl oldun. İnsan bir kere sayın der, iki kere sayın der, üçüncüye de oha denir yani. Lâkin şu var ki, medyanın bunu bugün ortaya çıkartmasında kasıt ararım.

Mgas
03-18-2007, 03:05 PM
Yahu bu adamın hiç mi uyaranı olmamış Mgas? Yeter allaasen koruya koruya bir hâl oldun. İnsan bir kere sayın der, iki kere sayın der, üçüncüye de oha denir yani. Lâkin şu var ki, medyanın bunu bugün ortaya çıkartmasında kasıt ararım.

Kimse fark etmemis baksana. Sadece Erdogan degil basın falan da. Sayet bu o zamanlar oyle gundeme oturmus birsey olsaydı bugun az cok aramızda bunu eskiden bilen birileri cıkardı. Sahsen simdilerde ogrendim bunu daha onceden bunu bilen var mıydı ?

Karayılan
03-18-2007, 04:11 PM
Beni ilgilendiren nokta, haberin asli var mi yok mu?
Gercekten soylemis mi yani bu sozleri? Eger gercekten soylediyse gozumuz aydin. Bundan sonra kimse savunamaz bunlari. Foyalari meydana cikmis olacak. Aha da su bilkentin onunde davul zurna caldiririm :D :D :D

Mgas
03-18-2007, 04:14 PM
Gercekten soylemis mi yani bu sozleri? Eger gercekten soylediyse gozumuz aydin. Bundan sonra kimse savunamaz bunlari. Foyalari meydana cikmis olacak. Aha da su bilkentin onunde davul zurna caldiririm :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=AWB7xVI7bRA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eacikistihbarat%2Ecom%2FHab erler%2Easp%3Fhaber%3D6427

Konu hakkında video. Tabi bakalım yalanlanacak mı?

Karayılan
03-18-2007, 05:05 PM
http://www.youtube.com/watch?v=AWB7xVI7bRA&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eacikistihbarat%2Ecom%2FHab erler%2Easp%3Fhaber%3D6427

Konu hakkında video. Tabi bakalım yalanlanacak mı?hmm ses net degil. Daha net kayitlari varsa ondan kim oldugu anlasilacaktir.

Demir Kağan
03-18-2007, 05:43 PM

Hiişş Bilkent çocuuuu. :lool:

Seckjin Khan
03-18-2007, 06:04 PM
ya takılmayın bu tür haberlere insanlar nasıl hitap ederse eder. önemli olan icraatlardır.

Ülkemizin önünde iki önemli konu var cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler

bu konular üzerinde yakında daha sık paylaşacağız bu tür haberlere fazla kafa yormamak lazım.

daha önce de yüce önderimize laf adan adamdan bunları duymak pek şaşırtıcı değil.

Scofield
03-18-2007, 06:08 PM
ulan tayyip,
artistlik yapma lan tayip
lan tayyip, al anani git bu ulkeden hadi

--------
dipnot: arkadaslar bana kizmayin yazimi silmeyin. ben ulkemizin basbakanini ornek alip yaziyorum :D

afsharkizi
03-19-2007, 05:30 AM

Ama haberler falan hep cikti ben basta süphelendim ama sesi bir kac defa dinleyince tayyip sesi oldugunu kanaat vardim

Kaptan-i Derya
03-19-2007, 08:17 AM
Erdoğan'a suç duyurusu
19 Mart 2007 Pazartesi 14:31

http://internethaber.com/images/news/4366.jpg

HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, "Recep Tayyip Erdoğan hakkında, terörist başına 'Sayın' dediği iddiasıyla bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na resmen suç duyurusunda bulunduk" dedi.

Yaşar Okuyan, HÜRPARTİ Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 14 Ocak 2000 tarihinde Avustralya'da katıldığı bir radyo programında, terörist başına "Sayın" diye hitap ettiğini iddia etti.

Okuyan, Başbakan Erdoğan'ın aynı radyo programında, terör örgütünce katledilen şehitler hakkında da "kelleler" ifadesini kullandığını öne sürerek, şunları kaydetti:

"Bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Recep Tayyip Erdoğan hakkında resmen suç duyurusunda bulunduk. Türk Ceza Kanunu'nun 215. maddesi ihlal edilmiştir. Bu suçu ihbar ettik ve adli soruşturma talebinde bulunduk."

Başbakan Erdoğan'ın, 2003'te milletvekili seçildiğini hatırlatan Okuyan, "Dolayısıyla, milletvekili seçildiği andan itibaren zaman aşımı otomatikman durmuştur. Bunun hakkında takibat yapılmalıdır. Fezleke tanzim edilmelidir" dedi.

Okuyan, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmak istediğini öne sürerek, "864 rakımlı tepe, Etna yanardağı gibi fokurduyor. Onun üzerine oturursan, orada patlama olur" diye konuştu.

kaynak: http://internethaber.com/news_detail.php?id=74724

Insallah hapse dikarlar bu haini

Karayılan
03-19-2007, 08:27 AM
:bigdance:
Davul zurna hazir mi? Hobaaaaaaa tey tey tey

afsharkizi
03-19-2007, 10:44 AM
Insallah Türkiye basina iyi birisi gecer.. Kimsenin olduguna inanmiyorum suan.. Ama mutlaka halkimizin arasinda bir kahraman cikacak ve Turkiyenin basina gececek....

Afrasiyab
03-19-2007, 03:06 PM
:bigdance:
Davul zurna hazir mi? Hobaaaaaaa tey tey tey
davul zurna çalınacak bir olay değil bu. Bu ülkenin başbakanı böyle demişse, vatandaş davul zurna çalmaz.

2 gündür hala yalanlama gelmedi, yalan olsaydı çoktan yalanlarlardı heralde. Bundan sonra oy verenler, ne için verecekler çok merak ediyorum.

deyrambel
03-19-2007, 03:15 PM
ne olacak abi yine birinci parti olur- bizim millet ayri bir ozellige sahiptir onune ne konursa onu yer- bizde boyle baba secim zamani millet bakar kim populer kim daha cok laf yapiyor oyunu ona verir
tayyib baba bagirir mitinglerde hitabet gucu super ))

Karayılan
03-19-2007, 03:40 PM
davul zurna çalınacak bir olay değil bu. Bu ülkenin başbakanı böyle demişse, vatandaş davul zurna çalmaz.

2 gündür hala yalanlama gelmedi, yalan olsaydı çoktan yalanlarlardı heralde. Bundan sonra oy verenler, ne için verecekler çok merak ediyorum.Zommuda zommuda zom zom nurganada bal erik biz gozeli severik bize antepli derler biz adami .... sirinnar dane dane... :lol: :lol: :lol: Bana gore cok sevincli bir haber kimin ne oldugu ortaya cikar eger dogruysa. Niye sevinmeyeyim bizim daha onceki basbakanlarimiz bundan iyimiydi? Biz alisigiz boylelerine kafani yorma

Hele haltey haltey haltey oldurdun beni haltey soldurdun beni haltey :D :D

Demir Kağan
03-20-2007, 06:33 AM
Bunu bugüne saklayanlar utansın!!

Dulkadiroglu
03-20-2007, 07:33 AM
Bunu bugüne saklayanlar utansın!!

Bunu saklayıp secimden once acıklarsan inandırıclıgı olmaz...

Afrasiyab
03-20-2007, 09:04 AM
Zommuda zommuda zom zom nurganada bal erik biz gozeli severik bize antepli derler biz adami .... sirinnar dane dane... :lol: :lol: :lol: Bana gore cok sevincli bir haber kimin ne oldugu ortaya cikar eger dogruysa. Niye sevinmeyeyim bizim daha onceki basbakanlarimiz bundan iyimiydi? Biz alisigiz boylelerine kafani yorma

Hele haltey haltey haltey oldurdun beni haltey soldurdun beni haltey :D :D
iyiliğe ne açıdan baktığına bağlı.

Bu insanların hepsi halkın oyuyla başbakan olan insanlar. Halk seçiyor. Sizin oy verdiğiniz veya verecekleriniz geçmiş başbakanlardan iyi olacak mı acaba, bunun garantisi var mı.

Ama bilinen bir gerçek var ki, o da şimdiye kadar hiçbir başbakanın böyle iğrenç konuşmamış olmasıdır.

Karayılan
03-20-2007, 09:07 AM
iyiliğe ne açıdan baktığına bağlı.

Bu insanların hepsi halkın oyuyla başbakan olan insanlar. Halk seçiyor. Sizin oy verdiğiniz veya verecekleriniz geçmiş başbakanlardan iyi olacak mı acaba, bunun garantisi var mı.

Ama bilinen bir gerçek var ki, o da şimdiye kadar hiçbir başbakanın böyle iğrenç konuşmamış olmasıdır.Iste bu bana iki yonden sevindirici geliyor.

1 Bu basbakan kimin adami diye sorgulamamiza yardimci olmasi acisindan
2 Halkimizin ne kadar cahil oldugunu gormemiz acisindan

Bunlari bir nebze de olsun kanitladigindan sevindirici benim icin. Cahil topluluklar bundan sonra savunamayacak bu adami... Eger kucucuk bir beyne sahiplerse tabi ;)

Afrasiyab
03-20-2007, 09:44 AM
Iste bu bana iki yonden sevindirici geliyor.

1 Bu basbakan kimin adami diye sorgulamamiza yardimci olmasi acisindan
2 Halkimizin ne kadar cahil oldugunu gormemiz acisindan

Bunlari bir nebze de olsun kanitladigindan sevindirici benim icin. Cahil topluluklar bundan sonra savunamayacak bu adami... Eger kucucuk bir beyne sahiplerse tabi ;)
işte keşke öyle olmasaydı benım soylemek ıstedıgımde o :)

Ayrıca bakalım bundan sonra gelecek olanlar (en az bir defa daha bunlar gelecek gibi), seni sevinderecekmi? :D

Karayılan
03-20-2007, 09:51 AM
işte keşke öyle olmasaydı benım soylemek ıstedıgımde o :)

Ayrıca bakalım bundan sonra gelecek olanlar (en az bir defa daha bunlar gelecek gibi), seni sevinderecekmi? :DBi daha da bunlar gelsin ben karalar baglarim. Zurnaciya da bi uzun hava cektiririm...

Demir Kağan
03-20-2007, 09:52 AM
Tayyip gelir gelir, yine gelir merak etmeyin.

Afrasiyab
03-20-2007, 10:20 AM
Bi daha da bunlar gelsin ben karalar baglarim. Zurnaciya da bi uzun hava cektiririm...
sen oynamaya yer arıyon. Her şartta oynayacan :D

Bilkent adamı çarpar dikkat et :p

afsharkizi
03-20-2007, 10:33 AM
Türkiyenin yigitleri ciksin artik basbakanlik koltuguna.. Artik icinde vatan atesi yanan birisi.. Artik Tayyip ne oldugu belli...

Karayılan
03-20-2007, 11:27 AM
sen oynamaya yer arıyon. Her şartta oynayacan :D

Bilkent adamı çarpar dikkat et :pUzun havada oynanir mi hec? Aglanir :(

YouTube - Oğuz Aksaç - Aman Geze Geze - Sivrialan.Net

aha boyle

Afrasiyab
03-20-2007, 11:46 AM
beni de ağlatma :D

Ağlama boşver seçilirse seçilsin.

timurlenk
03-20-2007, 11:55 AM
potamyalıdan ancak bu beklenirdi ama buna sasıran turk milletinin ne kadar aptal oldugu malesef gene tescillendi..

afsharkizi
03-20-2007, 11:56 AM
Türk millrti cabuk inanir.. ama türk milletine aptal dedirmem... ama hata yaparlar ama bu türkün aptal oldugunu denilemez.... Hersey hata yapar türk milleti bile bazen

Karayılan
03-20-2007, 11:58 AM
Ama simdi halay zamani deng usak tutusun el ele :D

YouTube - Mustafa Özarslan - Halaylar - Sivrialan.Net

yaaaaaa yaaaaa yaaaaaaaaa maaaaaaaaaasaaaaaaaaaallllllaaaaaaaaaaaaahhh

timurlenk
03-20-2007, 01:14 PM
turan soyu o yaratık kimki??

timurlenk
03-20-2007, 01:15 PM
malesef aynı hatalar sık sık tekrarlanırsa bu aptallık hatta gerizekalılık oluyor...
Türk millrti cabuk inanir.. ama türk milletine aptal dedirmem... ama hata yaparlar ama bu türkün aptal oldugunu denilemez.... Hersey hata yapar türk milleti bile bazen

Dulkadiroglu
03-20-2007, 01:16 PM
malesef aynı hatalar sık sık tekrarlanırsa bu aptallık hatta gerizekalılık oluyor...

Turkler icin kullanılan bu tip sozler cok sinirlendiriyor beni...kullanmamaya ozen gosterin lutfen...

Karayılan
03-20-2007, 01:28 PM
turan soyu o yaratık kimki??Mustafa Ozarslan'ni mi diyorsun? Sivasli bir Alevi. Turk mu kurd mu tam bilmiyorum.

yavuz
03-20-2007, 01:52 PM
Alevi dedin de...

Bu Aleviler de şaşırdı iyice... Ben "Alevilik İslamiyet'in içinde değildir" deyince suçlu oldum, kendileri söylüyorlar şimdi aynı şeyi. "Edep Ya HÛ!.."

Dulkadiroglu
03-20-2007, 01:56 PM
Alevi dedin de...

Bu Aleviler de şaşırdı iyice... Ben "Alevilik İslamiyet'in içinde değildir" deyince suçlu oldum, kendileri söylüyorlar şimdi aynı şeyi. "Edep Ya HÛ!.."

Onu diyenin niyeti farklıdır...Alevilik İslamın baska yorumudur...sapık alevilerle gercek alevileri bir tutmayın...

yavuz
03-20-2007, 01:59 PM
Onu diyenin niyeti farklıdır...Alevilik İslamın baska yorumudur...sapık alevilerle gercek alevileri bir tutmayın...

Hah ben de onu diyorum işte... Sapığın biri çıkıp "biz Müslüman değiliz" dedi Aleviler adına, beni bir vakit eleştirenler ona da bir el atıverirler artık! Hem benim niyetim de kötü değildi. :ltlangel:

Karayılan
03-20-2007, 02:19 PM
Alevi benim akrabamdır. Bizden 3 koy otede oturdular diye ayrı dusmedik. Aynı kanı tasıyoruz. Inancları tartısmadan konumuza geri donelim. Asıl tartısılacak olan yaratık belli zira konu onun :D

afsharkizi
03-20-2007, 02:21 PM
ailevi müslüman kardesdir......

yavuz
03-20-2007, 02:27 PM
ailevi müslüman kardesdir......

Adam değiliz diyo işte... :D Bilmemnerenin Cem Evleri Bilmemnesi!..

afsharkizi
03-20-2007, 02:28 PM
Adam değiliz diyo işte... :D Bilmemnerenin Cem Evleri Bilmemnesi!..

Cem Evleri kimdir ???+

yavuz
03-20-2007, 02:30 PM
Cem Evleri kimdir ???+

Cem Evleri; daha önceleri İslamiyet'in hiçbir safhasında görülmemiş, ne zaman türediği belirsiz yerler... Aleviler açısından sakıncalı bulduğum yerlerdir. "Dergah" da denebilir, ama söylenenler söz konusu olduğunda ancak "dernek"ler ile aynı kategoriye konulabilir...

afsharkizi
03-20-2007, 02:32 PM
Cem Evleri; daha önceleri İslamiyet'in hiçbir safhasında görülmemiş, ne zaman türediği belirsiz yerler... Aleviler açısından sakıncalı bulduğum yerlerdir. "Dergah" da denebilir, ama söylenenler söz konusu olduğunda ancak "dernek"ler ile aynı kategoriye konulabilir...

Ben aileviligi fazla bilmedigimden yorum yapamam ønce arastirmam gerekir.....

yavuz
03-20-2007, 02:35 PM
Ben aileviligi fazla bilmedigimden yorum yapamam ønce arastirmam gerekir.....

Her Müslüman bir Alevi'dir... Aynı zamanda Sünni'dir de...

Alevi, "Hz.Ali'yi seven" anlamına gelir. Sünni de, "Hz.Muhammed'in sünnetine bağlı olan"dır. Sünnete bağlı olmayan -zaten- yoruma bile layık değildir, Hz.Ali'yi sevmeyenin de imanından şüphe ederim ben.

acem-acem
03-20-2007, 06:57 PM
afshar kızı iyi etmişsin
herkes bilsin öğrensin hala tayyip erdodan diyenler duysun
yazık bu haale mi gelecektik
teşekkürler

Aybike
03-29-2007, 09:24 PM
Erdoğan SAYIN OCALAN dedi..Ve bence ocalan geri saymaya başladı...
-365-364-363............................................... .............................

timurlenk
03-30-2007, 12:26 AM
ya öcalan geri sayacak yada ona sayın diyenler icerisi icin sayacak..
bakalım gelen gunler neler gosteriyor.. ama buyuk ihtimal ocalan geri sayacak...
Erdoğan SAYIN OCALAN dedi..Ve bence ocalan geri saymaya başladı...
-365-364-363............................................... .............................

Scofield
03-30-2007, 12:36 AM
ip ve birkac kisi basvuru yapmis. bakalim mahkeme acilacakmi

Karayılan
03-30-2007, 04:48 AM
Yeni ceza yasasina gore dava dusucek. Yurt disinda islenen suclar ile ilgili 6 ay icinde ihbarda bulunulmaz ise dava dusuyor(mus) yeni ceza yasasina gore...

Adamlar ceza yasasini niye degistirdiler acaba?

eflatunn
03-30-2007, 08:45 AM
Yeni ceza yasasina gore dava dusucek. Yurt disinda islenen suclar ile ilgili 6 ay icinde ihbarda bulunulmaz ise dava dusuyor(mus) yeni ceza yasasina gore...

Adamlar ceza yasasini niye degistirdiler acaba?

Öyle mi ? :shock: :shock:
Bunu bilmiyordum.
Bu gerçekten çok kötü olur.
Niye değiştirdikleri ortada.Minare-çalmak-kılıf hesabı. :evil:

Mgas
03-30-2007, 09:27 AM
Bekleyin daha ne bombalar gelecek :)

Seckjin Khan
03-30-2007, 10:20 AM
imralı da suni bir deprem yaratılsın sonra kapılar açılsın öcalan dışarı çıksın sonrası malum :cool: :lol:

Ahde Vefa
03-30-2007, 10:23 AM
Her Müslüman bir Alevi'dir... Aynı zamanda Sünni'dir de...

Alevi, "Hz.Ali'yi seven" anlamına gelir. Sünni de, "Hz.Muhammed'in sünnetine bağlı olan"dır. Sünnete bağlı olmayan -zaten- yoruma bile layık değildir, Hz.Ali'yi sevmeyenin de imanından şüphe ederim ben.
Oyleyse bende aleviyim!

yavuz
03-30-2007, 10:28 AM
Oyleyse bende aleviyim!

Tabi ki de... Hz.Ali'yi sevmeyen Müslüman mı olur? ;)

Anlatmak istediğim Sünni veya Alevi diye iki şeyin dinimizde var olmadığıdır, ya da zaten var olduğudur... Yani, böyle bir ihtilafın olmadığı; aksine bir vücudun, ruhun ikisini de "Müslüman'ım" diyerek -zaten- kazandığının altını çizmeye çalıştım.

Temur
04-02-2007, 01:57 PM
bence sadece ağız alışkanlığı... öküzün altında buzağı aramaya devam edin.

afsharkizi
04-06-2007, 02:09 PM
'Sayın Öcalan' sözüne takipsizlik

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 2000 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Avustralya'ya yaptığı gezi sırasındaki bir radyo röportajında söylediği "Sayın Öcalan" sözleri için takipsizlik kararı verdi. Gerekçe olarak da 2000 yılında söylenen sözler için zamanaşımının dolmuş olması, suç unsuruna da rastlanmaması gösterildi. Ankara Başsavcı Vekili Hikmet Önen, 10 suç duyurusundaki iddialar üzerine TCK'nın "suçu ve suçluyu övme" suçuna göre yürüttüğü soruşturmada, Erdoğan'ın "Sayın Öcalan" ifadesini terör örgütü liderini övmeye yönelik kullanmadığı sonucuna vardı. Konuşmanın diğer bölümlerinde Öcalan'ın eylemlerinin kınandığının anlaşıldığını kaydeden Önen, konuşmanın 5 yıllık zamanaşımının dolduğuna da işaret etti. Şikâyetçilerin karara itiraz hakkı bulunuyor.

ANKARA